Tags >

Rijlessen

Park My Car

Je hebt de autosleutels kregen van rode loper celebrities. Parkeer hun autos netjes in de juiste parkeerplaatsen. Kijk uit voor obstakels zoals andere autos en honden op de parkeerplaats.

8 / 10
Drivers Ed 2

Kies je rij instructeur en probeer met zijn of haar hulp het rij examen te halen. Neem een oefen les of probeer meteen het examen te halen. Kijk goed naar het verkeer en de verkeerslichten. Veel succes!

8 / 10
Caravan Achteruit

Simpel parkeer spelletje. Rijd met je caravan of vouwwagen en parkeer deze op de camping.

8 / 10
License Quest

Je probeert steeds een onderdeel van je praktijk examen te doen, maar die politievrouw staat steeds een beetje in de weg om je af te leiden. En het wordt alsmaar erger!

8 / 10
Park My Convertible

Parkeer je cabrio elke keer zonder te botsen. Je mag zo vaak draaien en keren als je zelf wilt als die maar in het goede vak komt te staan. Let ook wel een beetje op de tijd.

8.1 / 10
Smart Driver

Heb jij binnenkort je rijexamen? Test dan nu je rij-inzicht met behulp van Smart Driver! Denk er om: een slimme bestuurder rijd nergens tegen aan en niet te hard.

7.9 / 10
Rijlessen 9

Ontdek nu hoe goed (of verschrikkelijk) jij bent in het inparkeren van een auto in dit rijles spelletje. Probeer je auto zonder al teveel botsingen in het vakje te krijgen.

8 / 10

Autorijlessen spelletjes.

Veel mensen gaan als ze 18 jaar zijn geworden rijlessen nemen. De bedoeling is dan om je rijbewijs te halen zodat je zelf in een auto mag rijden. Als je nou nog geen 18 bent of het gewoon leuk vind om in een auto goed rijden en te parkeren kan je hier lekker oefenen. Er staan spelletjes van inparkeren tot over de normale weg rijden. Ook zal je goed op de regels moeten letten want een rijbewijs bestaat natuurlijk niet alleen maar uit praktijk. Je zal de regels goed moeten kennen en ook het theorie gedeelte moeten halen. Maar dit zijn maar spelletjes en lekker in de auto rijden is natuurlijk veel leuker. Stap in de auto en rijden maar.

Dit vinden wij de leukste spellen:Park My Car, Drivers Ed 2, Caravan Achteruit, License Quest, Park My Convertible, Smart Driver, Rijlessen 9