Tags >

Rolstoel

Speel nu rolstoel spelletjes!

Speel vanuit je rolstoel in een van deze rolstoel spelletjes. Of je nu een beperking/handicap hebt of niet je kunt altijd spelen in een van deze online rolstoel spelletjes. Race met je rolstoel of speel met je rolstoel in line rider. Niks is te gek! Probeer het nu en hou de rolstoel altijd recht en val niet om want dat is lastig opstaan!

Dit vinden wij de leukste spellen:Walk In The Park, Pepe Pilzz, Chair Flyer, Fruit Pursuit, Cookay Blast, Spear Toss

Walk In The Park
Help je baasje door alle verschillende levels in het park. Trek aan je riem en sleep hem over afgronden en platformen. Jaag konijntjes op en haal allerlei toeren uit om het ijsje te kunnen pakken. Je moet wel eerst ook alle botjes verzamelen voordat je de ijslollie kan pakken.
8 / 10
Pepe Pilzz
Opa is ontsnapt uit het ziekenhuis met behulp van zijn pep-pillen. Zorg ervoor dat hij de zuster voor blijft. Spring over alle obstakels heen, of maak een sliding er onderdoor. En dat allemaal in een rolstoel.
8 / 10
Chair Flyer
De waaghals van Line Flyer is terug. Na een aantal ongelukkige vallen in zijn voorgaande avonturen zit hij nu in een rolstoel. Maar hij is nogsteeds de onbevreesde koning van de stunts. Teken een lijn voor hem om in zijn rolstoel over te rollen en zie hoe hij over het scherm vliegt.
8 / 10
Fruit Pursuit
Je zit in een rolstoel of scootmobiel en moet het langsrollende fruit proberen te grijpen met je grijper. Eerst is dat best makkelijk, maar het word steeds moelijker.
8 / 10
Cookay Blast
Race rond in je luide wieltjesstoel en verzamel de koekjes, koffie en frisdrank. Je verliest de koekjes die je hebt verzameld als een ander personage je ramt. Win drie rondes en ontgrendel meer levels en voertuigen.
8 / 10
Spear Toss
Werp je speer zo ver mogelijk in Xtreme Spear Tossing!
8 / 10