Tags >

Rpg

BlockStarPlanet

In de 3D wereld van BlockStarPlanet kun je zo creatief zijn als je wilt. Bouw allerlei mooie spulletjes, van huizen en andere bouwsels tot een hele nieuwe avatar. Verken de Nexus, volg de nieuwste trends, en ontmoet de beroemdste bewoners van BlockStarPlanet. Speel bijvoorbeeld spelletjes met Games Master Rita Blasta, of bekijk de bouwtips van Bouwmeester Blockbjorn. Bekijk allerlei coole prefabs en skydomes die je kunt bouwen, en verzamel upgrades voor je personage zodat je meer spelletje kunt winnen. Speel samen met je vrienden en laat zien wat jij allemaal hebt bedacht en gebouwd.

7.3 / 10
Farm Days

Farm Days is een mooi nieuw multiplayer boerderij spelletje van Plinga. Je hebt new een oude boerderij geërfd. Het landgoed is gigantisch groot, maar de boerderij is wel heel erg in verval geraakt. Met wat hulp van je vriendelijke buren kun je beginnen alle gebouwen en velden op te knappen. Plant en oogst gewassen, koop dieren voor op je boerderij en verzorg ze goed. Alle producten die je maakt kun je verkopen, zodat je met het geld weer verder kunt bouwen aan het landgoed. Level-up om alle delen van de boerderij vrij te spelen! Veel plezier!

10 / 10
Hood: Episode 1

In dit spel ben je een weerwolf. Je bent er op uit gestuurd om een heks te vinden en te doden. Maar wie is de heks, en is ze wel echt kwaadaardig? Zoek in het dorp en het bos en praat met de dorpelingen. Kun jij het een en ander ontdekken?

7.3 / 10
Youda Survivor

Overleef op het onbewoonde eiland. Graaf gaten om water te verzamelen, en zoek ook naar eten. Kun jij zorgen dat je genoeg et en drinkt? Hou de piraten ondertussen ook op afstand. Kun jij over het hele eiland reisen en alle levels uitspelen?

8.3 / 10
Stickman RPG

In dit RPG spelletje loop je met je Stickman door de virtuele wereld. Vind een manier om geld te verdienen. Neem je een baan of ga je professioneel gokken? Ga je naar de universities of raak je betrokken bij gevechten in de bar? Wat voor leven zal jouw Stickman leiden?

8 / 10
Rune Raiders 2

Kies je helden uit. Iedere held heeft zijn eigen unieke krachten. Kun jij door het koninkrijk reizen en alle monsters verslaan?

0 / 10
Travian Kingdoms

Wordt de koning van je eigen rijk. Begin met een klein dorp en een klein boerenlegertje. Bouw alles langzaam uit, versterk je economie en versla andere legers in verschillende veldslagen om een machtige koning te worden!

0 / 10
My Little Farmies

In My Little Farmies ontwerp je je eigen boerengemeenschap. Bouw een mooi dorp voor de Farmies om in te wonen, en een mooie boerderij om op te werken. Je kunt allerlei mooie producten maken zodat je Farmies fijn van het land kunnen leven.

0 / 10
Town of Fears

Je reist als detective naar een afgelegen dorp waar vreemde dingen gebeuren. Er verschijnen monsters en zombies. Kun jij ontdekken waarom en het kwaad tegenhouden?

8.7 / 10
Adventure Story

Een leuk avontuur spelletje door de makers van de Epic Battle Fantasy serie. Kun jij Matt helpen zijn vriendin terug te vinden? Door zoek alle levels naar schatten en HP punten. Scoor EXP, en ontdek geheime levels met allerlei bonus items. Elk level heeft 100 muntjes en 10 schatkisten. Vind ze allemaal!

0 / 10
Magoia

In Magoia woon je op een magisch eiland. Kun jij een prachtige boerderij bouwen en magische kruiden verbouwen waarmee je de monsters kunt verjagen. Versla De Schaduw met de magische planten op je Magoia boerderij in dit mooie MMO Farm spelletje.

10 / 10
Pirate: Tides of Fortune

In dit mooie MMORTS spel van Pallium kun je een piraten kapitein worden met je eigen boten en bemanning. Huur mensen in, koop boten, en ga op zoek naar allerlei schatten en avonturen op de zeven zeeën!

8 / 10
Zombie Society

Het is weer tijd voor de zombies om te ontwaken. Ga lekker je gangetje in de Zombie Society en maak de juiste keuzes als Zombie Baas.

8 / 10
Grepolis MMO

In Grepolis begin je met een klein Grieks dorp. Breid je dorp uit tot een grote stad, en verover steeds meer land om je heen. Speel met beroemde helden, leid je leger ten strijde, en versla al je vijanden in dit prachtige strategiespel!

8 / 10
Sparta: War of Empires

Welkom in Sparta! Je moet je leger leiden tegen de machtige krijgers van Xerxes en het Perzische rijk. Kun jij met behulp van Leonidas het legendarische Spartaanse leger klaar maken voor de grote strijd? Gebruik verschillende strategieën om je vijanden te verslaan!

0 / 10
Dangerous Adventure 2

Reis door de kerkers in dit avonturenspel en versla alle monsters die je tegenkomt. Verzamel aanvalspunten door de juiste tegels weg te spelen in het bejeweled spelletje.

0 / 10
Bleach Training 2

In dit deel van Bleach training mag je met je eigen personage op stap gaan om te trainen. Verzamel geld en skill points door te vechten met allerlei wezens. Vergeet je skill points niet in te zetten in het stats menu nadat je een level up hebt behaald.

8 / 10
The West MMO

Volg in de voetstappen van Billy the Kid en Buffalo Bill. In dit spel kies je wat voor soort cowboy je bent, duellist, soldaat, arbeider, of avonturier. Daag anderen uit en ontdek allerlei spannende nieuwe steden in het Wilde Westen!

8 / 10
Hands Of War 3

Een mooi strategy spelletje waarin je de vrede in het koninkrijk moet herstellen na de oorlog. Reis rond en versla de vijanden van de vrede!

8.1 / 10
Vile Steel

Ren over de velden en door de bossen met je ridder en maak alle zombies en andere monsters dood. Kun jij het land bevrijden en schatten vinden?

8 / 10
Knights and Brides

Beleef een fantastisch avontuur in een magische wereld vol ridders en prinsessen. Leer hoe je als een ridder in de wedstrijden vecht en win veel prijzen om fijn in je dorp te kunnen leven.

8 / 10
The Kings League Odyssey

Versla iedereen in de Kings competitie. Kies je mannetje en wapen en vechten maar.

8 / 10
Famaze

Probeer de koolrapen en de uitgang te vinden in dit doolhof. Bovenin zie je een kaart, en onderin zie je je ridder. Hou ze allebij in de gaten!

0 / 10
Day Dream Adventure

Ren door de levels en versla alle blobs en andere vijandige wezens. Pak de schatkisten en kies er steeds eentje uit om te openen. Zo vind je nieuwe wapens en kostuums.

0 / 10
King's Island 2

Ontsnap met de ridder uit de onderwereld. Kun jij alle skeletkrijgers doden en de magisch spullen verzamelen die je nodig hebt om te ontsnappen?

0 / 10
Cursed Dungeon

Je bent bij een magische toren vol monsters gekomen. Versla alle monsters en klim naar de top. Ga naar het dorp om upgrades te kopen.

0 / 10
The Enchanted Cave 2

Vind de weg door de betoverde grot en versla allerlei monsters. Zoek schatten en nuttige voorwerpen die je sterker maken. Hoe lang hou jij het vol?

10 / 10
Monster Battle

De prins is ontvoerd door het monster! Kun jij Assepoester helpen alle monsters te verslaan en de prins te redden? Speel het match-3 bejewelled spelletje om allerlei magische aanvallen op de monsters los te laten! Veel plezier met spelen!

10 / 10
Pact

Ga met de helden op pad en vorm een team, ondaks hun verschillende achtergronden. Kun jij alle monsters die je onderweg tegenkomt verslaan?

0 / 10
Gold and Arrows

Gold and Arrows is een leuk schietspelletje dat zich in de middeleeuwen afspeelt. Reis door het koninkrijk en vecht met alle gevaarlijke monsters die je onderweg tegenkomt. Schiet ze met je pijlen!

0 / 10
DROD King Dugan's Dungeon 1

In dit spelletje ben je Beethro, een 5e generatie onderdierte verdelger. Je bent aangenomen in het kasteel van Koning Dugan om eindelijk eens het hele kelder en kerker complex uit te mesten...

8 / 10
Painters Guild

Je hebt een kleine gilde voor kunsternaars. Help jouw artiesten genoeg geld te verdienen om de rekeningen te kunnen betalen. Kijk uit dat ze ook af en toe uit kunnen rusten, anders vallen ze tijdens het schilderen in slaap.

0 / 10
Zwaarden en Toverdrankjes

In dit spelletje heb je een eigen winkel. Huur mensen in en maak spullen om te verkopen aan je klanten. Je kunt steeds meer mensen huren en spullen maken.

6 / 10
Agent of Descend

Geheimagent John Doe is de Agent of Descend in dit leuke schietspelletje! Daal af met de lift en neem het op elke verdieping op tegen de groepen gewapende criminelen die je daar tegenkomt. Probeer steeds verder omlaag te komen, tot waar de echte topcriminelen zich hebben verscholen. Gebruik het geld dat je verdient om je personage, je wapens, en je kogelvrije vest en helm te upgraden. Hoe ver kun jij afdalen?

0 / 10
Murloc 2 Strangletorn Fever

Murk is een jonge Murloc die voor het dorp moet zorgen terwijl alle krijgers weg zijn. Help de Murlocs in het dorp bij het vissen en jagen. En net als alles een beetje goed gaat wordt het dorp aangevallen! Murloc 2 is een uitbreiding van deel een, met hele nieuwe levels om te onderzoeken en nieuwe vijanden.

8.1 / 10
Soldiers Inc

Er is een machtsstrijd uitgebroken in Zandia. Kun jij allerlei black ops opdrachten uitvoeren? Blijf jij je werkgevers trouw of bouw je een eigen leger op? Werk samen met andere belangrijke figuren, maar vertrouw niemand in de gewetenloze wereld van Soldiers Inc.

8 / 10
Dungeon Sweeper

Probeer alle skeletten monsters uit te schakelen door goed te kijken naar de cijfertjes in dit minesweeper spelletje. De cijfers geven aan hoeveel skeletten er aan dat blokje grenzen. Kun jij zo uitvogelen vaan de skeletten verborgen zitten? Kruis ze aan met de knop linksonder!

0 / 10
Second Wind

Koop upgrades en haal elk einde van het level met wat extra wind.

8 / 10
Hands Of War

Kies eerst of je een ranger, een warrior, of een wizard wil spelen. Daarna kun je door de stad lopen en erbuiten om missies te kiezen en te volbrengen. Je kiest hiermee zelf wie je vrienden en wie je vijanden zijn.

8 / 10
Tower Tactics

Stel een team samen en ga op pad in deze prachtige game. Kies je teamleden uit en ga op reis in een middeleeuwse wereld vol vijanden en magie.

8 / 10
Loot Clicker

Je kunt in dit spelletje de diensten van allerlei manschappen opkopen. Zij verslaan monsters voor je en verdienen zo geld. Kun jij alle achievements uitspelen?

0 / 10
Battles for Darkness

Huur steeds meer monster in en versla met jouw leger alle soldaten van het koninkrijk. Je kunt je monsters ook upgraden en tijdens het vechten van plaats laten wisselen.

8.3 / 10
Murloc

In dit mooie RPG spel je Murk, een soort amfibie uit Wow, die opdrachten moet uitvoeren voor zijn stam. Vecht met wolven in het bos en verzamel items. Spaar geld om je wapenrusting te verbeteren en sterker te worden. Vergeet niet, als je een level up hebt behaald, om naar je aanvalsmenu te gaan een een aanval te kiezen die je wil gaan gebruiken.

8 / 10
Castaway

Je bent aangespoeld op een mysterieus eiland vol vijandige monsters en beesten. Ga op zoek naar mensen en wordt de held van het eiland door taken uit te voeren. Je kunt ook je eigen huisdieren meenemen op reis.

8 / 10
Rune Raiders

Stel je eigen team helden samen en ga er op uit om avonturen te beleven. Er zijn veel verschillende helden om te kiezen, en ze hebben allemaal hun eigen krachten.

8 / 10
Mesiria 1

Mesiria, een mooi vormgegeven adventure spel waarin jij de held speelt.

8 / 10
Monsters' Den Book of Dread

In deze uitgebreidere versie van Monsters' Den kun je uit meer karakters kiezen voor je spelers. Je kunt de originele Monsters' Den queeste overnieuw spelen, maar er zijn ook twee hele nieuwe queestes bij gekomen in dit spel. Een is wederom een dungeon quest, en de ander is een survival spel.

8 / 10
The Children Of Brinn

Kan jij in 1 speelveld alle poppetjes begeleiden naar het einde van het level?

8.4 / 10
Mesiria 2

Gustave zit op de trein, maar er verdwijnen zomaar passagiers. Kun jij er achter komen wat er aan de hand is? Kijk rond en vecht met de monsters in dit rpg spelletje.

8.4 / 10
Band of Heroes

Verzamel een bende helden om je heen en trotseer alle gevaren. Reis door het land op zoek daar de kristal. Vergeet niet om upgrades te kopen na elk level. Zo wordt je team steeds sterker.

8 / 10
Frontier

In dit spelletje ben je een handelaar. Koop waren in en reis naar nieuwe steden om goederen tegen een gunstige prijs te verkopen en te kopen. Kijk onderweg wel goed uit voor rovers! Probeer befaamd en rijk te worden!

6.3 / 10
Sword

In dit spelletje reis je door het land en moet je het opnemen tegen de op hol geslagen beesten en monsters. Eerst komt de generaal je nog helpen, maar daarna moet je het alleen proberen te redden.

10 / 10
Arcane Arena

Loop rond in het bos en gebruik je toversreuken om alle monstertjes te verslaan. Zorg dat je zelf niet te vaak geraakt wordt.

0 / 10
Bleach Training

Vecht met je zwaard in Bleach Training en verdien credits en skill punten. Begin in het oefen bos in het oosten met de personages van de manga serie Bleach. Vergett niet na elke level up naar je stats menu te gaan om je behaalde skill points onder je talenten te verdelen.

8 / 10
Epic Battle Fantasy 2

Versla de tegenstanders en kies de juiste tactiek. Ga je aanvallen of juist verdedigen of doe je een speciaal wapen. Kies per beurt wat je doet.

8 / 10
Epic Battle Fantasy 3

Zorg ervoor dat je iedereen verslaat in epic battle fantasy 3. Kies met wie je wilt spelen en zoek uit wat je moet doen.

8 / 10
Rise

Klim naar de top van de toren. Versla onderweg vijanden en koop de voorraden die je nodig hebt. Kun jij de baas bovenin verslaan? Je zal veel wapens nodig hebben, dus koop wijs in!

8 / 10
Pillow City Revelation

Help Hiro de zombies te verslaan en zijn zusje terug te vinden. Verzamel wapens en EXP om alle zombies te kunnen doden!

8 / 10
Swords Saga

Vecht als ninja in training tegen zombie samurai en vrouwelijke huurmoordenaars om skill points en geld te verzamelen. Tijdens een lang gevecht kun je de punten die je wint al indelen en gebruiken door op H te drukken en onder ´Property´ te kijken. Zo kun je ook tijdens een gevecht kijken of je nuttige voorwerpen hebt gevonden die je kunt aantrekken of gebruiken.

8 / 10
Monsters' Den

Een ontzettend verslavende role playing game. Ga in de kerkers op zoek naar allerlei geheime kamers vol schatten en monsters. Kies je personages uit en geef ze de beste wapens. Dien wanneer nodig de juiste drankjes toe en probeer de weg te vinden naar het volgende level.

8 / 10
Arkandian Explorer

Ga op avontuur in dit rpg spel. Zoek in de bossen en grotten naar verborgen schatten. Ook zul je je moeten verdedigen tegen veel rovers en bandieten.

8 / 10
Enola Prelude

Probeer uit te vinden hoe je de monster moet verslaan. Pak je zwaar en ga op pad.

8 / 10
DV8 Exile

Je bent nu in Whitespire. Het is de toekomst en de wereld is een angstaanjagende plek geworden. Creativiteit wordt niet geduld door de boosaardige mods. Jij bent bestempeld als Deviant, afwijkend, en moet hard vechten om deze wereld te bevrijden. Ben jij er klaar voor?

8 / 10
Bit Dungeon

Zoek de weg door de kerkers en vind de schatten en upgrades. Onderweg kom je veel monsters tegen die je moet verslaan in dit grappige pixel rpg spelletje.

8 / 10
Mesiria 3

Gustave is in het dorp aangekomen en moet naar de universiteit om de mensen te waarschuwen. En vang ook die dief!

8 / 10
Champions of Chaos 2

Ga op pad en reis door de verschillende landen om de koningen te overtuigen aan jouw zijde te vechten in de oorlog. Hoe doe je dat? Door al hun beste strijders en de koning zelf te verslaan. Je kunt ook aan de llama wedstrijden meedoen, en in de plaatselijke kroeg vechten met helden op doorreis.

8 / 10
Little Protector Planes

Reis naar een nieuwe wereld en kies helden uit om mee samen te werken. Versla monsters en verzamel geld voor betere wapenuitrustingen.

8 / 10
Crystal Story 2

Een leuk vervolg op Crystal Story 1. Ga op avontuur met een nieuwe generatie helden. De helden uit Crystal Story zijn er ook nog, maar zijn nu wat oud geworden om op avontuur te gaan. Kun jij de wereld redden?

8 / 10
Tainted Olive Chapter 1

Sylvian heeft in een kansspel een aantal gevaarlijke vijanden gemaakt. Maar de stad uitkomen is niet zo makkelijk! Praat met de dorpelingen en kom er achter hoe je kunt ontsnappen.

8 / 10
Heroes of Mangara: The Frost Crown

Reis door het land met je helden en verdedig overal de dorpen tegen de monsters. Kun jij EXP verzamelen om je helden sterker te maken?

8 / 10
Ars Tactica Prelude

In dit rpg spelletje kun je kiezen of je een tovenaar, krijger, of dief bent. Vind de weg door de kerkers en versla de monsters, maar kijk uit voor de vallen en verhonger niet!

2 / 10
Backyard Heroes

Jij bent de held in het spelletje Backyard Heroes!

0 / 10
Crystal Story

Loop door de levels en probeer het verhaal door te lopen. Los het op in crystal story.

0 / 10
Underworld

Heb je je ooit afgevraagd hoe het zou zijn als jij een machtige strijder was in een duistere, magische wereld? In Underworld ontdek je het zelf. In dit klassieke fantasy spelletje ontmoet je allerlei vreemde personages en kun je missies van ze aan nemen. Durf jij het aan?

0 / 10
Dungeons of Kong

Versla alle monsters in het doolhof. Probeer ook speciale wapens en drankjes te vinden. Kun jij het kwaadaardige beest dat onderin de kerker woont uitroeien?

0 / 10
Handsome

Ge op avontuur met de hand. Wandel door allerlei kamers en versla alle vijanden die je onderweg tegenkomt. Spaar punten en aanvallen.

0 / 10
Sacred Heroes

In dit spelletje moet je de vier helden besturden die de tempels beschermen tegen de kwaadaardige krijgers en monsters. Kun jij ze allemaal verslaan?

0 / 10
Monster Squad

Ga op reis met je twee helden. Onderweg kom je allerlei tegenstanders tegen. Kun jij ze allemaal verslaan? Zorg dat je de allersterkste in het rijk wordt.

0 / 10
Atomic Creep Spawner

In dit spelletje ben je niet de held maar de dungeon master. Kun jij de helden die jouw schatten komen stelen van kant maken met monsters in de kerker?

0 / 10
Cardinal Quest

Sluip door de ondergrondse woonplek van de minotaurus. Je moet het monster vinden en verslaan, maar eerst moet je al zijn handlangers voorbij weten te komen.

0 / 10
Tower of the Archmage

Versla alle beesten en tovenaars in de toren van de magiers. Verzamel de runen en maak je eigen toverspreuken om je vijanden te verslaan.

0 / 10
DPS

In dit fantasy spelletje kun je het opnemen tegen monster. Upgrade zodat je meer punten kan verdienen door sterkere monsters te verslaan.

0 / 10
DROD King Dugan's Dungeon 2

Beethro de monsterverdelger is nu tot de diepere delen van de kerkers van Koning Dugan afgedaald. Vind en dood ook hier alle monsters.

0 / 10
Phoenotopia

Ga op reis naar een nieuwe planeet. De aarde is verdoemd, en de mensen zijn de ruimte in gevlucht. Kun jij een nieuwe thuisplaneet vinden in dit fantasy avontuur.

0 / 10
Caravan Beast

Arche will graag een Beast Master worden. Reis naar de Beast Academy en kies je magische dier uit. Zorg goed voor je beestje en verzamel onderweg allerlei handige voorwerpen.

0 / 10
Patih Araya

Look door het bos en versla de monstertjes. Pak de bolletjes en open de schatkisten. Met de punten die je verzamelt kun je upgrades kopen.

0 / 10
Elvenar

Elvenar is een prachtige browser game waarin je een stad kunt bouwen. Kies of je een rijk wilt bouwen voor de elven of voor de middeleeuwse ridders. Wil je je rijkdommen vergaren door handel of door strijd? Je kunt bijna alle gebouwen die je in dit spel bouwt eens of meerdere malen upgraden, zo lang je daar genoeg materialen en geld voor hebt. Verken een wereldkaart vol magische locaties om magische relikwieën te verzamelen en nieuwe technologieën te ontdekken!

0 / 10
Dungeon Descender

Daal af in de kerker en verzamel wapens en schatten. Onderweg kom je allerlei monsters tegen die je moet doden zonder zelf al te veel schade op te lopen.

0 / 10
Legions.io

In het .io spelletje Legions.io kun je de arena verkennen en vijanden zoeken om aan te vallen. Des te meer andere spelers je verslaat, des te sterker je wordt. Je kan e rook nieuwe aanvallen bij winnen!

0 / 10
Rogue Fable II

Rogue Fable II is een leuk RPG spelletje met een klassieke look. Gebruik je energy wijselijk terwijk je op zoek gaat naar schatten in de ondergrondse krypte van het kasteel. Kijk uit voor de ratten en monsters!

0 / 10
Linker Hero

Linker Hero is een spannend avonturenspelletje waarin je ridder door het land reist en de monsters die het koninkrijk bedreigen moet verslaan. Verzamel de juiste aanvallen en verdedigingsmanoeuvres door in het connect-spelletje de gelijke icoontjes zo snel mogelijk met elkaar te verbinden.

0 / 10

RPG spelletjes

Speel hier een van de RPG games. Een rollenspel of in het Engels, role playing game (RPG) is een uitgebreider spel waar je speelt met een karakter. Speel online een RPG spelletje!

Dit vinden wij de leukste spellen:BlockStarPlanet, Farm Days, Hood: Episode 1, Youda Survivor, Stickman RPG, Rune Raiders 2, Travian Kingdoms, My Little Farmies, Town of Fears, Adventure Story