Tags >

Safari

Safari

Het woord \"safari\" stamt oorspronkelijk af van het Arabische woord \"safra\", wat \"een reis\" betekent. Van daar is het woord via de Oostkust van Africa opgenomen in het Swahili, waar het \"safari\" werd en \"een lange reis\" betekent. Het woord is in Europa geintroduceerd door de Britse ontdekkingsreiziger, vertaler en schrijver Sir Richard Burton. Safari betekende vroeger een reis (vaak voor touristen) over land om op jacht te gaan. Tegenwoordig wordt safari het vaakst gebruikt om een reis aan te duiden waar het niet gaat om jagen op wilde dieren, maar om ze te zien en er fotos van te maken.

Safari Games

Zo is het ook in deze online safari games de bedoeling dat je zoveel mogelijk wilde dieren ziet, en er ook nog eens plaatjes van maakt door bijvoorbeeld een foto te nemen. Bereid je maar voor om veel leeuwen, apen, slangen, krokodillen, olifanten en andere dieren te zien!

Dit vinden wij de leukste spellen:Safari Slacking, Photo Safari, Youda Safari, Safari Adventure, Safari Madness, Safari Coloring, Extreme Safari

Safari Slacking
Sarah is terug, en ze doet nogsteeds alles behalve wat ze moet doen. Help Sarah allerlei streken uithalen, maar alleen als er niemand kijkt! Zodra de baas langsloopt moet je weer doen alsof je hard aan het werk bent.
8 / 10
Photo Safari
Speel de gokkast photo safari en probeer veel geld te verdienen.
9 / 10
Youda Safari
Je bent aan het werk in een dierentuin en moet alle mensen helpen en rondrijden! Ze geven aan wat ze willen zien en jij mag dan de auto besturen en ze de dieren die rondlopen laten zien. Zie het maar als een leuke safari!
8 / 10
Safari Adventure
Spring met je auto en zorg ervoor dat je zoveel mogelijk sterren pakt. Maar elke auto heeft zijn eigen lijn met sterren dus klik steeds de juiste auto aan. Let op, je kan de auto ook naar links en rechts verplaatsen.
8 / 10
Safari Madness
Ga met je machette op jacht in Safari Madness. Nu ook met handige autoplay functie voor nog meer kansen.
0 / 10
Safari Coloring
Kleur deze leuke safari tekening in. Er staan veel verschillende dieren op uit de jungle. Kan jij ze de juiste kleur terug geven of maak je er juist iets geks van.
0 / 10
Extreme Safari
Reis de wereld over om fotos te maken van mythologische beesten. Maak kliekjes van het Loch Ness monster, lever bewijs voor het bestaan van de Yeti, leg de Fenix op film vast, en meer. Als onverschrikbare avonturier verzamel je muntjes, camera lenzen, en natuurlijk fotos.
7.8 / 10