Tags >

Schaken

Chess

Schaken tegen de computer. De schaaknotitie wordt netjes bijgehouden naast het schaakbord.

8.8 / 10
Easy Chess

Schaken met kleurrijke stukken. Als je je schaakstuk los laat kun je toch je zet opnieuw doen.

8 / 10
Flash Chess

Schaken op een mooi 3D schaakbord. Schaakstukken verplaats je op het bord met de muis. Schaak tegen de computer zonder het opzetten en afruimen van het bord. Puur en alleen schaken!

8 / 10
Obama Chess

Speel hier een schaakspel dat te maken heeft met Obama. Het is een leuk schaakspel en je kan spelen tegen de computer. De computer heeft 3 functies en dat is makkelijk, gemiddeld en moeilijk. Ga nu online schaken tegen de computer.

8.1 / 10
Master Chess

Master Chess is een leuk spel om het bordspel schaken goed te oefenen. Je kan dit strategie tegen de computer spelen, maar ook tegen andere spelers. Kies een moeilijkheidsgraad die bij jouw niveau past.

2.7 / 10
Schaken Multiplayer

Ben je een beetje moe ervan steeds maar alleen tegen je computer te kunnen schaken? Speel nu een potje schaken tegen andere spelers over de hele wereld in dit mooie multiplayer schaakspel.

7.9 / 10
Schaken

Daag de computer uit voor een spelletje schaken! Schaken tegen de computer. Kun jij je tegenstander in het nauw drijven in dit leuke schaakspelletje?

8 / 10
Robo Chess

Speel een potje schaak met deze robot op een overzichtelijk bord. Probeer hem schaak mat te zetten!

7.9 / 10
Chesssss

In dit schaak spelletje speel je vier kanten op. Aan elk van de vier zijden van het bord staat een volledig schaakleger paraat. Je kunt ze alle vier bespelen.

8.2 / 10
Dream Chronicles 2

Win met schaken en versla de tegenstander om alles op te lossen de vloek te verdrijven.

8.3 / 10
Chess 3D

Schaken in dit 3D schaakspel. Je speelt met groene stukken, ook de schaaknotatie is te zien.

8 / 10
Hardcore Pawn

In dit spelletje ben je een schaakpion. Vind de weg door de platform levels en versla alle schaakstukken van het andere leger. Kun jij je muntjes pakken en de andere pionnen bevrijden?

9 / 10
Chinese Chess

Chinees schaken met fraaie schaakstukken. Speel schaak op dit 3D schaakbord.

8.3 / 10
Schaakspel

Schaak met twee spelers. Je hebt geen bord, schaakstukken en schaakklok nodig, alleen 1 computer.

7.9 / 10
Touch Chess

Hoe goed kan jij schaken? Probeer de computer te verslaan in dit schaakspel.

8.1 / 10
Great Mate Master

Kan jij je tegenstander in 1 zet schaakmat zetten? Kies je schaakstuk en spelen maar.

8.2 / 10
Crazy Chess

Leer spelenderwijs de schaakregels met crazy chess. In dit spelletje leer je goed alle mogelijkheden van de verschillende schaakstukken leren.

8.1 / 10

Schaak: van klassiek bordspel naar online schaken

Schaak of chess is een eeuwenoud strategisch bordspel. Het wordt overal op de wereld gespeeld. Velen hebben leren schaken en hebben zich de spelregels van schaken eigen gemaakt. Je speelt dit spel met twee personen op een schaakbord met 64 velden met zwarte en witte schaakstukken.

Online schaken; schaken tegen computer

Hier vind je een verzameling online schaak spelletjes. Speel op je pc een schaakspel tegen een tegenstander van formaat; online schaken. Gebruik een schaakstuk zoals de dame, loper, pion of toren om uiteindelijk de koning van je opponent om te krijgen of om er een remise uit te halen. Ben jij een beginner of ben jij misschien de nieuwe Kasparov of Anand? Speel dan schaken tegen de computer.

Dit vinden wij de leukste spellen:Chess, Easy Chess, Flash Chess, Obama Chess, Master Chess, Schaken Multiplayer, Schaken, Robo Chess, Chesssss, Dream Chronicles 2