Tags >

Schapen

Home Sheep Home 2

Help het schaapje Shaun en zijn familie door de levels te komen door steeds te ontdekken hoe je ze met teamwork kunt krijgen waar ze heen moeten. Dit spel is gebaseerd op de leuke animatie films van Wallace & Gromit.

8.2 / 10
Home Sheep Home 2 Underground

Het avontuur van Shaun het schaapje en zijn vrienden gaat door in dit leuke vervolg. Spring door het level en vind een manier om alle sokken te pakken en alle schapen naar de overkant te krijgen.

8.1 / 10
Sheep Dog

Drijf als hond de schapen in de juiste richting en sorteer ze op kleur. Kijk ook uit voor wilde honden die je schapen proberen aan te vallen en dood te maken als je er te lang over doet.

8.3 / 10
Kaban Sheep

Vang alle schapen en stop ze op de juiste plaats in het level. Hoe snel kan jij alle schapen bij elkaar krijgen.

9.1 / 10
Sheep Pool

De hond moet de schapen in het juiste gat krijgen, net als biljart. Schaap 1 moet dus in pocket 1, schaap 2 in pocket 2, etc.

8 / 10
Home Sheep Home

Zorg ervoor dat alle schapen aan het einde van het level komen. Elke schaap kan iets anders dus zorg ervoor dat je ze goed gebruikt!

8.1 / 10
Vrienden Calculator

Kijk hoe de vriendschap is tussen 2 mensen. Het schaap zal het jou vertellen.

8 / 10
Home Sheep Home Lost  in Space

Kun jij alle schaapjes langs de obstakels heen krijgen op het alien schip? Je zal je goed moeten laten samen werken als je ze terug naar huis wilt zien te krijgen.

8.4 / 10
Ovcata Ninja Reincarnation

Verdrijf met dit ninja schaap al de bizarre wezens van het weiland. Hoewel het een grappig spel is wordt het wel een beetje eentonig op den duur.

8 / 10
One Dog And His Sheep 2

Vang alle schapen. Je bent de hond en moet ervoor zorgen dat ze hun hok ingaan. Je kan dat doen door naar de schapen toe te lopen en ze op te jagen.

8 / 10
Schapen Drijven

Jaag de schapen de stal in voordat het gaat regenen. Eerst hoef je er maar tien de stallen in te drijven, maar dat worden er al snel meer. En dat schapen zelf worden ook steeds een stukje sneller. Veel succes!

8.2 / 10
Sheepy

Schapen tellen in dit schapen spelletje lijkt eerst makkelijk, maar al snel wordt het een stuk moeilijker als er schapen van alle kanten tegelijk komen. Niet in slaap vallen!

8 / 10
Joe's Farm

Onderzoekers hebben schapen gekloond, maar het experiment loopt uit de hand en het worden er veel te veel! Er is maar een persoon die de wereldovername door schapen kan tegenhouden, en dat is Joe. Samen met zijn shotgun Hank moet je de schapen neerschieten. Als je er meerdere achter elkaar raakt zonder te missen dan komt je scherm langzaam onder de bloedspetters te zitten.

0 / 10
Spot The Difference

Zoek de verschillen in deze tween versies van hetzelfde Shaun the sheep plaatje. Er zijn in totaal zeven verschillen om te omcircelen. Veel succes!

8 / 10
Flappy Sheep Multiplayer

Vlieg in dit grappige Flappy Bird spelletje met je schaap door de openingen tussen de groene pijpen door. Kun jij iedereen er uit spelen? Je mag de randen en de pijpen niet raken! Dat is best lastig! Veel succes!

0 / 10
Sheep Dash!

Hoe snel zijn jouw reacties? Verdoof de schapen.

8 / 10
King Rolla

Het koninkrijk zit helemaal vol schapen, en zelfs het kasteel is compleet volgelopen. Help King Rolla ze allemaal naar buiten rollen. Kijk wel uit voor de kussens, want als je die raakt valt de koning in slaap.

6.7 / 10
Woolly Jumper

Shaun is een wollig schaap dat graag leuke dingen doet. Laat shaun op bed springen en help hem zijn evenwicht te houden terwijl hij op en neer stuitert.

7.5 / 10
Overstekende Schapen

Zorg dat de schapen veilig aan de overkant komen. Je moet de straat oversteken en dan het water oversteken. Kan jij alle schapen aan de overkant krijgen?

7.6 / 10
Garfield Sheep Shot

Garfield heeft 9 uur slaap nodig. Elke keer dat je een schaap voorbij Garfield schiet krijgt Garfield een half uur slaap. Schiet met een katapult op alles wat Garfield uit de slaap houdt en let op de maan!

8 / 10
Sheepish

Help je schaapjes op het droge, maar pas op voor auto's en deze schapen kunnen niet zwemmen! Het is net Frogger, maar dan met schapen. Lukt het jou ze te helpen oversteken?

8 / 10
Bleat Box

Leer blind typen met Shaun the Sheep en zijn Bleat Box. Voor elke toets blaat er een ander schaap. Spel een >freestyle< spel waarin je je eigen melodie maakt, of speel een memory spel en typ op de toetsen de melodietjes na die de schapen uitblaten.

8 / 10
Sheepwalk

Probeer de hond te helpen alle schapen het juiste vak in de lokken. Ren door het level en zorg dat ze allemaal de juiste kant op komen.

8 / 10
Joes Farm Last Stand

Help Farmer Joe zichzelf en zijn bietjes te beschermen tegen de killer schapen die op zijn boerderij rondwaren. Spaar voor speciale kogels en sterkere wapens om deze Last Stand te overleven!

8 / 10
Haystax

Schop het witte schaap weg en probeer het zwarte schaap van de hooibalen te krijgen. Kies de juiste snelheid en richting en probeer alle 12 de levels uit te spelen.

8 / 10
Shaun Jigsaw

Maak deze leuke legpuzzel van Shaun the Sheep, het grappige schaap. De puzzel bestaat uit 16 stukjes. Veel succes!

7 / 10
Sheep Beats

Maak mooie muziek met de schapen. Laat ze de instrumenten bespelen en bepaal zelf wanneer ze iets bespelen. Maak er een goede band van.

8 / 10
Lamb Chop Drop

Spring uit een vliegtuig met een schaap en verzamel alle sterren terwijl je valt. Probeer ook alle bonus bubbels te grijpen. Het schaap klapt vanzelf de parachute uit als je dicht genoeg bij de grond komt.

8 / 10
Para Sheeps

Spring met het schaap naar beneden en probeer goed te landen door je parachute op tijd te openen.

8 / 10
Sheep Game 2

Vang alle schapen met je mannetje en de hond. Doe het snel anders is de tijd om en ontsnappen er teveel schapen.

8 / 10
One Dog And His Sheep

Drijf alle schapen binnen de tijdslimiet het stalletje in met Bitzer de hond om naar het volgende level door te gaan. Kijk uit voor water en modder, want daar ga je langzamer van rennen.

8 / 10
Saute Moutons

Help je schaap vrij rennen. Spring over de hekken en de hekken van schikdraad. Kijk uit voor de kraaien en de wolven. Verzamel het stro voor punten en de hartjes voor extra levens. Je zal ze nodig hebben!

2 / 10
Maze Game Play 3

Leid de schapen door het doolhof terug naar de weide. Hoe snel kun jij de juiste weg door het doolhof vinden in dit spelletje?

7.5 / 10
Schaapje Springen

Deze game draait om behendigheid. Spring op het juiste moment over de objecten heen! Reageer niet te langzaam, want dan knalt je shaap tegen het hek aan.

8 / 10
Sheep Game

Hoeveel schapen kan jij de stal in drijven, en hoe lang zul je daarover doen? De schapen renne weg van je muis, dus kijk uit voor de schapen die aan het randje van je scherm staan, als je ze van de verkeerde kant benadert ontsnappen ze misschien nog!

8 / 10
Sheep Catcher

Vang met schapen met de hijskraan. Zorg dat je op het juiste moment de hijskraan laat zakken en dat je de schapen pakt. Pak niet al die andere troep.

8 / 10
Sheep Jumper

Spring met de hond over de schapen heen. Hoe ver kan jij komen in het level. Spring op het juiste moment en raak de schapen niet.

4 / 10
My Pet Doctor Baby Sheep

In dit spelletje moet je dokter Koala helpen goed voor het schaapje te zorgen. Maak het schaapje eerst weer gezond. Was het daarna, en kleed het mooi aan in lieve kleertjes.

0 / 10
Sheep Bubble

Gooi waterbalonnen op alle wolven voordat ze jou bereiken. Je kan ze alleen raken als je met de goede kleur waterbalonnen gooit.

2 / 10

Spelletjes over schapen!

Hier vind je veel leuke Schaap Spelletjes. Je kunt spelen als lammetje, wit of zwart schaap of als hond die de schapen de juist hoek in moet drijven. Sla de schapen weg of drijf ze bij elkaar met behulp van een hond. Zoek een leuke game, en speel in het gras met deze dieren vol wol.

Dit vinden wij de leukste spellen:Home Sheep Home 2, Home Sheep Home 2 Underground, Sheep Dog, Kaban Sheep, Sheep Pool, Home Sheep Home, Vrienden Calculator, Home Sheep Home Lost in Space, Ovcata Ninja Reincarnation, One Dog And His Sheep 2