Tags >

Schieten

Six O Clock High

Vlieg rond in je vliegtuig en schiet al de vijandige vliegtuigen neer. Kun jij levend terugkeren van deze gevaarlijke missie?

9.8 / 10
Skullkid

Is hij een boze medewerker of een psycho met een doodshoofd masker op? Dat is onduidelijk, maar hij heeft het zeker wel op dit kantoor gemunt. Loop rond met je kettingzaag en geweer en schiet en zaag door alle kantoorspullen, medewerkers en bazen.

8.5 / 10
Wolfenstein 3D

Speel het legendarische spel Wolfenstein 3D. Ontsnap uit het donkere kasteel Wolfenstein. Het is een doolhof vol Nazi's en valse waakhonden die je af moet schieten. Kijk uit voor de SS-leden, verzamel ammunitie en medicijnen.

8 / 10
Jungle Siege

Loop door het level en schiet alle andere soldaten. Kun jij iedereen uit de weg ruimen en zelf niet geraakt worden? Goed mikken en in een keer raken is hoe je het doet!

8.4 / 10
Phosphor Beta

Loop rond en schiet al je vijanden in deze mooie shockwave shooter. Het is net alsof je een compleet spel hebt geinstalleerd. Je kun zelfs gewoon kijken voor je lol door de bot count naar 2 te zetten.

8 / 10
Xeno Tactic

Bouw je verdediging op in XenoTactic om alle waves van vijanden te verslaan!

8 / 10
Doom 1

Lekker knallen in deze flash-versie van de klassieke shooter Doom, de beroemde first-person shotter. Vernietig de demonische monsters en red de aarde in dit bloederige schietspel.

8 / 10
LAB Online

In LAB moet je door een gevaarlijk lab vol gemuteerde monsters zien te komen. Verzamel ammo, voedsel, en panster in dit 3D doolhof en probeer te overleven!

10 / 10
Stalingrad 2

Verdedig Stalingrad tegen de Nazi's in dit Tower Defense spelletje. Bouw torens en fabrieken en stuur taniks de weg op om de Nazi's te verslaan!

8 / 10
Free Fred

Red je dolfijnenvriend Fred van de kidnappers. Ga er met je oorlogsboot achteraan en blijf upgraden voor betere wapens.

8.6 / 10
Hit The Jackpot 2

Speel een nieuw boogschiet toernooi en eindig bovenaan in Hit The Jackpot 2. Je kan je eigen land kiezen waarmee je speelt. Kies daarna in welk toernooi je wilt meedoen!

8 / 10
Apple Shooter

Schiet de appel van het hoofd van de man af. Raak alleen de appel, en niet de beste man die zo vriendelijk is het doelwit voor je op zijn hoofd te zetten. Lukt het jou precies de appel te raken?

8 / 10
Strategy Defense 3

Speel met de juiste strategie in het derde deel van Strategy Defense. Bouw een machtig leger op om het vijandelijke kasteel aan te vallen en beveilig je eigen kasteel met kanontorens.

8.1 / 10
Space1.io

Stijg tot bovenaan het leaderboard in Space1.io, een leuk arena .io spelletje. Des te meer schepen je hebt, des te extremer de regen aan kogels is die je op je tegenstanders kunt loslaten!

10 / 10
Zombo Buster

Stel een team samen om de zombies tegen te houden. Kun jij ze allemaal verslaan? Schiet ze dood voor ze door de deur naar buiten weten te komen! Vergeet niet je team te upgraden.

10 / 10
Warfare 1917

Herleef de Eerste Wereldoorlog met de loopgraaf gevechten in Warfare 1917.

8 / 10
Master And Commander

Schiet het schip Acheron overhoop met het schip van Russell Crowe uit Master and Commander. Zorg dat de canonskogels geladen zijn en schiet ze op je vijand af.

7.8 / 10
Kleiduif Schieten

Probeer nu kleiduif schieten. Er komen steeds een aantal discs voorbij en die moet je proberen zo snel mogelijk te raken. Je schiet met een mooi geweer. Reageer snel en gebruik niet te veel kogels om alles uit de lucht te schieten.

8 / 10
Shell Shock

Probeer je eigen kanon te beschermen tegen iedereen die je komt aanvallen. Richt goed en schiet de vliegtuigen en de boten kapot.

8.2 / 10
Battle Gear

Verover land van de vijand, door de oorlog te winnen in dit uitgebreide strategie spel. Stuur je troepen er op uit om het bolwerk van je vijand te veroveren, gebruik grondtroepen en luchtaanvallen.

8.1 / 10
Peggle

Zorg dat je alle oranje pinnen raakt in het spelletje Peggle.

7.6 / 10
Bloons Tower Defense 3

De derde editie van Bloons Tower Defense. Heel verslavend... schiet alle ballonnen en schepen kapot!

8 / 10
Mafia Drive By

Rij naast je vrachtwagen en knal iedereen neer die hem probeer te beroven. Kun jij de goederen beschermen? Blijf upgrades kopen om je vijanden te kunnen bijhouden.

8.2 / 10
Warfare 1944

Win de oorlog. Stuur troepen op de tegenstanders af en win. Let wel goed op het aantal punten wat je hebt want anders kan je alleen de mindere mannetjes sturen.

8 / 10
Swat Team Overkill

In dit spelletje moet je snel reageren en alle SWAT agenten neerschieten die op je af komen rennen. Schiet ze snel, want als ze hun positie hebben bereikt beginnen ze terug te schieten!

8.7 / 10
Professional Sniper

Hoe goed kan jij schieten? Probeer het nu met de sniper. Je krijgt elke keer een opdracht en die moet je uitvoeren. Schiet dus niet de verkeerde mensen neer met je sniper.

8.3 / 10
Awesome Tanks 2

Rij rond in de doolhoven en schiet alle andere tanks kapot. Kijk uit, want je vijanden komen vanuit alle hoeken. Kun jij iedereen verslaan en geld verzamelen voor goeie upgrades?

8.1 / 10
The Last Dinosaurs

Pak de medikits als het even niet meer gaat, en versla alle katten met de laatste levende dinosauriers in dit gekken spelletje.

8.5 / 10
Strategy Defense 5

Lukt het jou een leger op te bouwen en te onderhouden dat sterk genoeg is om je vijand te verslaan door het kasteel te vernietigen? Vergeet niet een oogje op je eigen kasteel te houden.

8.1 / 10
Finish Bin Laden

Probeer Bin Laden in alle 4 de missies te verslaan. Kies je wapen en begin het spel om Bin Laden te doden.

8 / 10
Blackbeard Down

Je zit in de Golf van Aden bij Somalie en je kunt kiezen of je de marine van de Verenigde Staten of de Piraten speelt in Blackbeard Down: US Navy vs Pirates. Kun jij de piratenplaag tegen gaan en hun schepen tot zinken brengen of speel je liever zo'n piraat zelf?

8 / 10
Bow Chief 2

Probeer de tegenstander neer te schieten met pijl en boog. Je schiet om en om dus schiet snel raak.

0 / 10
Shadez

In dit castle defence spel moet je je leger strategische inzetten. Je begint met alleen maar soldaten, maar al snel kun je upgrades kopen, zoals tanks en helikopters, die je vervolgens ook kunt inzetten.

8.1 / 10
Pixel Battle Royal

Vecht om te overleven in Pixel Battle Royal, een gaaf 3D Battle Royale spelletje waarin je jezelf moet verdedigen op een klein, heuvelachtig eilandje waar ook 20 vijandige bots rondwaren. Ren het eiland over om wapens en dekking te zoeken. Spring met je parachute uit het legervliegtuig en probeer zo gauw je voeten de grond raken het open terrein te overbruggen. Het spel is afgelopen als je doodgaat, of als het je lukt al je vijanden uit te schakelen. Veel succes!

10 / 10
Quake

Schiet iedereen neer in dit leuke schietspel. Ren lekker rond en probeer niet geraakt te worden en wel bij het einde van het level te komen.

8.2 / 10
Foxy Sniper 2

Schiet iedereen neer die op een boot zit. Je kan met je sniper lekker inzoomen en dus eigenlijk niet missen.

8.1 / 10
Kleiduiven Schieten

Schiet kleiduiven in verschillende mooie omgevingen. Wacht op de Pull en begin dan te schieten. Herlaad je geweer na elke twee schoten. De levels worden steeds moeilijker.

8 / 10
Carveola Files

In dit spelletje moet je met een team soldaten de barricade beschermen. Zorg dat ze zombies er niet doorheen komen. Kijk uit, want sommige zombies kunnen ook terugschieten!

8 / 10
Rapid Gun

Ren rond met je geweer en schiet al je vijanden wanneer ze tevoorschijn komen. Kun jij ze uitschakelen voor ze jou weten te raken?

8 / 10
Heavy Weapon

Schiet met de tank alle vliegtuigen uit de lucht. Richt goed en schiet ze kapot.

8 / 10
Tower Breaker 2: Across the Seas

Help de jonge prins een nieuw land te vinden voor zijn onderdanen. Kun jij tijdens je reis alle vijanden uit de weg schieten met het kanon? Vergeet je kanon niet te upgraden.

8.2 / 10
Hawx 2

Stijg van het platform op met het vliegtuigje en schiet iedereen uit de lucht! Richt goed terwijl je over de zee vliegt en ontwijk alle kogels.

8 / 10
Age of Castles

Verdedig je kasteel tegen de aanvallen van buitenaf en verover zoveel mogelijk land. Verdeel taken tussen de bewoners van jouw koninkrijk. Zorg dat bevolking groeit en je voorraad goud niet op raakt. Wordt de koning van deze Age of Castles!

8.1 / 10
Let the Bullets Fly 2

Laat de kogels alle kanten op vliegen in dit schietspelletje. Knal alle tegenstanders neer. Je hebt in elk level maar twaalf kogels, dus mik goed!

8 / 10
Vector Tower Defense

Plaats verdedigings torens rond het pad in dit futuristische tower defence spelletje. Schiet de vectoroids kapot en verdien geld voor upgrades en nieuwe torens.

8 / 10
Dead Tree Defender

Verdedig de dode boom met pijl en boog. 2 Makkers staan je bij in de strijd. Verdedig je boom tegen minotaurussen, Medusa's, en andere vijanden.

8 / 10
Learn to Fly Idle

Schiet met de pinguin en het kanon tegen alle objecten van sneeuw en ijs aan. Daar krijg je punten voor om nieuwe upgrades mee te kopen.

8.5 / 10
Temple Guardian

Bouw torens en andere faciliteiten om te zorgen dat de vijandelijke troepen hun weg naar jouw tempel niet kunnen aflopen zonder aan flarden te worden geschoten. Hou de vijand op afstand, maar gebruik je geld wel strategisch...

8 / 10
Seahawk

Vlieg met je helikopter over het water. Schiet helicopters en vijandelijke schepen neer en red je eigen troepen uit de zee! Ze zijn namelijk eerder aangevallen en dobberen rond in hun reddingvesten.

7.9 / 10
Moorhuhn 360

Schiet genoeg vliegende kippen om een heel dorp te voeren in Moorhuhn 360, een gratis online reboot van het originele Moorhuhn schietspel. Zoals altijd zijn de kippen die dichtbij vliegen 5 punten waard, de verre kippen 25, en alles er tussenin 10. Herlaad je geweer als je kogels op raken!

0 / 10
Gun Blood

Reageer snel en schiet je tegenstander kapot. Mik wel goed want de tegenstander heeft ook een pistool in zijn handen.

8 / 10
Kalkoen schieten

Schiet alle kalkoenen neer met je lollipop voordat ze je te pakken krijgen. Kijk uit, want sommige kalkoenen hebben zich tegen je bewapend.

8 / 10
Strategy Defense 4

Versla je tegenstander door torens en soldaten te bouwen in Strategy Defense 4.

7.9 / 10
Ricochet Kills 4

In dit spelletje moet je al je doelwitten proberen te raken met zo min mogelijk kogels. Laat je kogels goed van alle oppervlaktes af kaatsen voor maximale schade!

0 / 10
Moon Defender

3D spel waarbij je over de maan rijd met een tank en probeert ufo's uit de lucht te schieten! Probeer zoveel mogelijk ufo's te raken en te blijven leven.

8 / 10
Speel het coole .io spel Mechar.io gratis online!

Mechar.io is een gaaf teamspel met vechtrobots! Je wordt bij een team ingedeeld en moet op zoek gaan naar tegenstanders om samen of alleen uit te schakelen. Zoek naar de EHBO-koffers, betere wapens, en vijanden om neer te knallen en uit te schakelen!

10 / 10
Masked Forces 3

Betreed de multiplayer arena in Masked Forces 3 en baan je een weg door de verlaten en vervallen stad die half in puin ligt. Zorg dat je niet wordt neergeschoten. Probeer de Ability Boosters te vinden zodat je in een confrontatie met andere spelers de overhand hebt. Sluip door de steegjes en wacht het juiste moment af om plotseling toe te slaan. Andere spelers verschijnen als rode stippen op je radar, maar vergeet niet dat ze zich ook bovenop de containers, noodtrappen, en daken kunnen bevinden!

0 / 10
Mousebreaker Paintball

Paintball 1 tegen 1 of speel tegen 3 anderen tegelijk... veel succes!

8 / 10
Sniper Hero 2

Sniper iedereen neer die je ziet. Een headshot is natuurlijk meer punten. Zoom in, richt goed en knallen maar.

8.4 / 10
Bunny Invasion Easter

Je zit in een slonzig hotel als de killer bunnies ineens aanvallen. Hou ze op afstand met zoveel mogelijk vuurkracht en koop tussendoor grotere en gevaarlijkere wapens.

8.1 / 10
Stickman Archer 2

Schiet je vijanden voordat ze jou doodschieten in Stickman Archer 2, een leuk online pijl en boog spelletje. Trek snel een pijl en maak je vijanden af met een shot door het hoofd. Verzamel de sterretjes om nieuwe achtergronden en personages vrij te spelen.

0 / 10
Grudge

Teaser van de first person shooter (FPS) Grudge. Cool omdat je 'em in je browser speelt. Loop door de levels en schiet alles wat je tegenkomt overhoop in deze gave 3D shooter!

8 / 10
Lego Zombie Verdedigen

Er komen steeds golven van lego zombies aan. Vernietig dat allemaal door een sterke verdedigings linie op te bouwen in dit Tower Defence spelletje. De lego zombies worden steeds sterker, maar gelukkig verdien jij ook steeds meer geld voor nieuwe wapens.

8 / 10
Xmas Invaders

Beschiet de kerst cadeautjes en de kertssokken die naar beneden komen zetten. Ondankbaar? Nou, ze schieten wel mooi op jou! Veel schietplezier in deze kerstuitgave van een klassieker.

8 / 10
Doodle Defender

Teken je eigen ruimteschip en schiet er daarna mee op je vijanden in Doodle Defender.

8 / 10
Stickman Shooter

In Stickman Shooter neem jij het in je eentje op tegen een eindeloze stortvloed bewapende stokfiguurtjes. Je hebt natuurlijk wel een mooi arsenaal verdedigingswapens bij de hand, inclusief barricades met stekels, kanonnen, en zelfs een nucleaire bom - maar de stokfiguurtjes blijven maar komen! Zet je wapens slim in om je vijanden weg te vagen, en speel nieuwe levels vrij om aan nieuwe wapens te komen waarmee je je steeds sterkere vijanden kunt verslaan!

8 / 10
Strategy Defense

Het eerste spel in de Strategy Defence reeks. Bouw een leger op en stuur ze vooruit om je vijand te verslaan. Kan jij de juiste strategie aanhouden om het vijndelijke kasteel te verslaan?

8.1 / 10
Plazma Burst

Schiet al je vijanden neer in die platform spel dat zich in de toekomst afspeelt. Bewapen jezelf en vooral bepantsering kopen is zeer belangrijk. Je vijanden schieten elkaar ook af als je ze in verwarring weet te brengen. Maak er gebruik van!

8 / 10
Snowfight.io

Snowfight.io, een groot .io sneeuwgevecht! Ren en ontwijk alle sneeuwballen die je tegenstanders naar je gooien. Werp sneeuwballen terug en verander al je medespelers in grote sneeuwpoppen!

0 / 10
Alloy

Is je harnas sterk genoeg? Find out in Alloy

8 / 10
Hybra Tower Defense

Bouw torens en voorkom dat je tegenstander door het doolhof komt in Hybra Tower Defense.

8 / 10
Warlords

Selecteer het type vechters dat je wil gebruiken en zet ze op de juiste plaatsen in het veld neer. Versla je vijanden door middel van strategie in Warlords.

8 / 10
Tank Bomber

Je bent een kanon en speelt tegen tanks. Je moet de bommen zo gooien zodat de tanks vernietigd worden en jou niet kapot kunnen schieten. Je hebt maar een bepaald aantal bommen die zich steeds aanvullen dus schiet niet zomaar alles weg.

8 / 10
Tanki Online

Speel nu het toffe tank spelletje Tanki Online en knal alle andere tanks kapot!

0 / 10
Cutlass Reef

Ben jij de schrik der zeven zeeen? Bewijs het in Treasure of Cutlass Reef

8 / 10
Aim Clash

Mik goed en zorg dat je raketten langs alle hindernissen suizen om je tegenstander te raken in het multiplayer spelletje Aim Clash. Een direct shot is vaak onmogelijk omdat er allerlei blokkades in de weg zweven, dus wees slim en creatief. Door je kogels tussen de hindernissen door te laten kaatsten kun je je tegenstander toch nog raken!

0 / 10
Rocket Soldiers

Schiet de raket of bommen af en probeer je tegenstander te raken. Jullie schieten om en om dus dood hem snel voordat hij jou raakt.

8.1 / 10
Stick Squad 2

Schiet je vijanden snel neer en voer allerlei nieuwe missies uit in dit nieuwe deel van Stick Squad! Weer allerlei nieuwe personages om tegen te vechten!

8 / 10
Conquer Antarctica

Schiet de pinguins van de tegenstander van hun ijsberg af in Conquer Antarctica.

7.9 / 10
High Noon Ranger

In dit cowboy spel ben je een Marshall die de vrede moet herstellen in Dead-End Town door de bandieten op je kill-list neer te schieten. Selecteer een tegenstander, wacht to de bel luidt, en trek dan vliegensvlug je geweer.

8 / 10
Kogama: Guardians of the Galaxy

Kogama: Guardians of the Galaxy is een spannend avontuur in de wereld van het Marvel superheldenteam Guardians of the Galaxy! Help de Guardians door in de vijandige legerbasis rond te neuzen en de bewakingsrobots kapot te schieten!

0 / 10
Desktop Tower Defense

Bouw een mooie barriere van kanonnen tegen de binnensluipende wezens in Desktop Tower Defence en hou zo je bureaublad veilig. Koop de beste kanonnen en zet ze strategisch in het veld.

8 / 10
Train Shootout

Schiet de bandieten die op paarden achter de trein aan zitten. Hogere levels lijken alleen maar meer bandieten te brengen. Het is een eindeloze horde, dus beried je voor op fikse carpaletunnelsyndroom.

7.9 / 10
Gibbets 4

Red snel alle mensen in het dorp met je pijl en boog. Ze zijn bij hun nek opgehangen! Schiet snel de touwen door voor ze stikken, en schiet de beul dood.

8.8 / 10
Golden Duel

In dit spel ben je de sheriff. Schiet alle bandieten neer door in het duel snel je geweer te trekken en goed te mikken. Word zelf niet te vaak geraakt!

8 / 10
Army Sharpshooter

Schiet alle vijandige soldaten neer die tevoorschijn komen en langsrennen. Kun jij ze allemaal raken? Vergeet niet te herladen!

8.1 / 10
Mechanical Soldier

Ren rond met je soldaat. Schiet al je tegenstanders. Ze liggen voor je op de loer. Kun jij het heelhuids naar het einde van elk level halen?

7.9 / 10
Astral Tower Defense

Tower defense game in space! Bescherm de aarde in Astral Tower Defense.

8 / 10
Final Fortress

Verdedig je terrein met je kanon. Gebruik je cash voor upgrades en reparaties, en leg meer kanonnen en mijnen op het pad van je vijand. Voorkom de vijandelijke troepen de kans krijgen de reactor op te blazen!

8 / 10
Last Line Of Defense

Jij bent de laatste lijn en moet alles neerschieten. Kies je wapen en knallen maar.

8 / 10
Slugger Baseball

Word een honkbal superster! Verzamel de sterren door de honkballen door ze heen te slaan.

0 / 10
Batman 3: Save Gotham

Help Batman om de Joker tegen te houden. Mik goed met je kruisboog en schiet de Joker neer als hij omhoogspringt. Raak hem voor hij jou schiet!

8 / 10
D Sniper

Schiet me je sniper de juiste mensen neer. Hou je aan de opdracht en dood geen onschuldige mensen.

8.1 / 10
Jelly Cannon 2

Schiet alle gele jellies tegen elkaar zodat ze samensmelten. Probeer het met zo min mogelijk schoten voor elkaar te krijgen. Goed mikken!

8 / 10
Stickman Sniper

Je bent een stickman sniper en je moet in dit spel een aantal missies volbrengen in de strijd tegen het kwaad. Bevrijd een gevangene, vermoord een drugsbaron, shiet stropers neer, en meer!

8 / 10
1945 Tower Defense

Plaats alles op de juiste plek in dit tower defense spel. Laat de vliegtuigen komen en zorg dat je die allemaal uit schakelt zonder zelf te veel geraakt te worden.

6.9 / 10
Jet Game

Aliens hebben op de aarde allerlei schade toegericht en zelfs van alle boerderij dieren vechtlustige monsters gemaakt. Schiet zoveel mogelijk alles neer wat je tegenkomt.

8 / 10
Zombie War

In dit strategie spelletje moet je de zwerm zombies zo lang mogelijk op afstand houden met je kleine legertje. Je kunt hulptroepen oproepen, muren bouwen, mijnen planten, en nog veel meer.

8 / 10
Long Range Shooting

Leer schieten over lange afstanden in dit schietspel. De instructies voor het richten en schieten zijn wel enigzins lang en complex, maar als je het eenmaal door hebt dan kun je wel goed schieten.

8 / 10
Tank Storm 3

Rij rond met de tank. Overal liggen vijanden op de loer. Schiet ze allemaal neer, en zorg ook dat je tank aan flarden wordt geschoten. Kun jij elk level overleven?

8 / 10
Battle Over Berlin

Vlieg in een WOI vliegtuig en ervaar het luchtgevecht in zijn puurste vorm. Geen straaljagers, geen computers, heen hittezoekende raketten. Alleen de wind en de knallende machinegeweren.

8 / 10
Protect The War

Schiet met je vliegtuig alle mannetjes die aan een parachute hangen uit de lucht. Je vliegt boven zee, probeer dus de parachutes lek te schieten zodat de parachutisten in het water vallen.

8 / 10
Intruder Combat Training 2x

In dit schietspelletje kun je kiezen welke game modus je wilt spelen. Altijd is het doel toch min of meer hetzelfde: blijf in leven en schiet al je tegenstanders neer.

8.5 / 10
Battle Gear 2

Stuur je manschappen het slachtveld op om de tegenstander in de pan te hakken. Kies uit diverse speciale en minder speciale eenheden en sloop de basis van de vijand!

8 / 10
Joe's Farm

Onderzoekers hebben schapen gekloond, maar het experiment loopt uit de hand en het worden er veel te veel! Er is maar een persoon die de wereldovername door schapen kan tegenhouden, en dat is Joe. Samen met zijn shotgun Hank moet je de schapen neerschieten. Als je er meerdere achter elkaar raakt zonder te missen dan komt je scherm langzaam onder de bloedspetters te zitten.

0 / 10
Advanced Assault Sniper

In dit spelletje moet je alle soldaten neerschieten als ze uit hun schuilplek komen en rennen. Met je sniper rifle kun je ook inzoomen.

10 / 10
Decision 2: New City

In dit vervolg van Decision moet je weer zien te ontsnappen uit een stad vol zombies. Kun jij ook dit keer overleven en genoeg wapens en ammunitie vinden?

0 / 10
ALIAS 3

ALIAS 3 is een lekker schietspelletje. Beweeg met A, S, D en schiet met de muis.

8 / 10
Western

Schiet alle schurken en bandieten in dit cowboyspel, maar pas op voor ongewapende meisjes en afleidingsmanoeuvres zoals hoeden op stokjes en cactussen in het raam. Vergeet ook niet je geweer te herladen.

0 / 10
Road of Fury

Breng het convooi helemaal door het vijandelijke terrein naar het einde van de weg. Kun jij andere auto's erbij kopen en zo meer wapens tot je beschikking stellen?

7.7 / 10
Heroes Empire

Verover de wereld, begin bij land 1 en ga de strijd aan met alle andere landen.

8 / 10
Carnival Shoothout

Schiet alle bordjes in the vormen van dieren in dit kermis spelletje, maar schiet niet de dieren met de witte vlaggen. De dieren met de gouden vlaggen mag je wel schieten.

8 / 10
Schiet Simpsons

Schiet de Simpsons neer. Richt je vizier op de verschillende karakters en schiet.

8 / 10
Alien X

Kill alle aliens! Vind de weg door de levels in dit door Doom geinspireerde schietspel. Alien X gebruikt verschillende Doom-geluiden!

8 / 10
Sky Knight Online

Sky Knight Online is gratis te spelen, strijd nu om de roem in de lucht!

0 / 10
Duals.io

Ren door de arena in Duals.io en ontwijk alle kogels die je tegenstanders op je af schieten. Maak de kratten stuk om de beste wapens te vinden. Schiet terug en versla alle andere spelers in dit multiplayer .io spel!

0 / 10
Endless War 3

Kies een missie en leid je compagnie tegen een vijandelijke macht. Je zal andere soldaten moeten neerschieten, maar ook mutanten en alien monsters.

8 / 10
Temple Guardian 2

Bouw een ondoordringbare verdediging roundom je tempel om je vijanden te vernietigen voordat ze het centrum van jouw stad kunnen verwoesten. het is belangrijk om je vijanden aan gort te schieten, maar het is ook belangrijk een welvarende stad rond je tempel to bouwen zodat je een bron van inkomsten hebt om wapens te kunnen bouwen. De tutorial is in het spel ingebouwd. Veel plezier.

8.1 / 10
Heli Attack 2

In dit spel ben je een soldaat. Je bent gecrasht en moet zoveel mogelijk vijandelijke helicopters afschieten voordat ze je ondersteboven schieten. Verzamel weapon upgrades en ren voor je leven.

8.1 / 10
Smart Sniper

Schiet snel en slim. Lekker inzoomen en sniperen maar. Hoe snel ben jij?

8.2 / 10
Bowman 2

Schiet je tegenstander met pijl en boog neer in dit Bowman spel. Je kunt het tegen de computer spelen, maar je kan het ook met een vriend of vriendin spelen.

8 / 10
Sepp Splatter

Je speelt Sepp Blatter en hebt genoeg van alle buitenlandse spelers in het Engelse voetbal. Hou ze allemaal buiten met een kanon!

8 / 10
Raft Wars

Beschiet de piraten met tennisballen in Raft Wars.

8.3 / 10
Boxheads - Zombie Wars

Een nieuwe game in de Boxheads serie. Lekker knallen op Zombies!

8 / 10
Trucking Zombies

In dit spel is iedereen een zombie geworden door een nieuw haarproduct. Behalve drie truckers die van zichzelf al geweldig haar hadden. Vlucht van de zombies met je drie truckers. Zorg steeds dat je lang genoeg overleeft om te kunnen upgraden.

8 / 10
Aim Clash 2

Een direct schot is bijna nooit een optie in het slimme schietspelletje Aim Clash 2, dus kijk goed hoe je toch langs alle hindernissen heen kunt schieten om je tegenstanders te raken. Stuiter de kogels langs alle hindernissen en blaas je tegenstanders op. In dit multiplayer spelletje mag je om de beurt schieten, dus zorg dat je je tegenstander snel uitschakelt voordat je zelf het onderspit delft.

0 / 10
Angry Alamo

Schiet stenen tegen de gebouwen aan waar de mannetjes op staan. Zorg dat ze vallen of dat de gebouwen instorten en op ze terecht komen.

8 / 10
Defence of the Portal

Bescherm in dit spelletje de magische poort tegen de zombies. Schiet ze allemaal neer met de soldaat en laat er geen enkele langs!

8 / 10
Choo Choo

Rij met je treintje over het spoor en schiet iedereen neer die je tegenkomt. Er rijden tanks en er lopen mannetjes rond. Rij de goede kant op en pak onderweg genoeg bonuspunten om extra wapens te kunnen kopen.

8 / 10
Desert Rifle

Verdedig gedurende 6 dagen je fort in de woestijn tegen vijandige soldaten. Verdien geld door ze neer te schieten en gebruik dat geld om betere wapens en kogels te kopen.

8 / 10
Sea Of Fire

Volbreng allerlei missies on de vijnadelijke troepen uit te schakelen en hun basis te vernietigen in dit uitgebreide leger spel. Bouw een leger basis en val je vijand aan. Speel de missies uit om door te mogen naar de volgende totdat al je vijanden zijn verslagen en er weer vrede is.

7.9 / 10
Rain Forest Hunter

Kun jij alle gevleugelde dieren die door het bos vliegen raken met je kogels? Zorg dat je er geen een mist! Veel plezier!

0 / 10
Roly Poly Cannon 2

Schiet met je kanon alle poppetjes dood om het level uit te spelen. Hoe verder je je muis van het kanon houdt hoe harder je zal schieten. Erg mooi spel. Kan jij de vele levels uit spelen?

8.1 / 10
007 Charles 2

Prince Charles is be nieuwe 007. Bescherm President Obama tegen een terroristische aanval door al je James Bond moves in te zetten en de slechterikken overhoop te schieten. Vergeet niet zo nu en dan je geweer te herladen.

8.1 / 10
IndestructoCopter

Schiet alle andere helicopters neer voordat ze uit het zicht verdwijnen. Koop tussen de levels door upgrades om je helicopter beter te bewapenen.

8 / 10
Awesome Tanks

Een tank upgraden. Dat is natuurlijk leuk, daarvoor moet je wel levels uitspelen en alle andere tanks uitschakelen om de beste tank te worden.

7.9 / 10
Trooper Assassin

Schiet er op los en zorg dat je zelf niet geraakt wordt in die mooie schietspel. Probeer goed te mikken en snel te reageren. Vergeet niet te herladen!

7.7 / 10
Strong Bow

Bewaak je kasteel met pijl en boog in Strong Bow.

8.2 / 10
Bounty Killers

Loop door het dorp en reken af met de andere cowboys. je kunt ze met je pistolen neerschieten, maar je kunt ze ook opblazen door met dynamiet te smijten.

8 / 10
Castle Clout 1

Kies de steen die je wilt gooien en probeer alle poppetjes te raken. Laat het kasteel instorten, en probeer veel punten te halen.

8.1 / 10
Armed Invasion

Verdedig je basis tegen de binnenvallende militairen. Pas op voor de snipers en breidt de basis uit.

8 / 10
Thanks Tanks

Je bent een tank en moet proberen alles uit te schakelen. Je kan schieten en nog wat andere dingen doen. Je komt er snel genoeg achter wat er allemaal mogelijk is!

8.6 / 10
Hot Shot Sniper

Schiet met de sniper alle houten poppetjes neer die voorbij komen. Een headshot is natuurlijk meer punten.

8 / 10
ALIAS

Een lekker schietspel. Loop met A, W en D en schiet met de muis.

8 / 10
Strategy Defense 2

Bewijs dat je een grote strateeg bent in het zeer uitgebreide Strategy Defense 2.

8.1 / 10
Counter Snipe

Je hebt een sniper en moet zorgen dat je alle missies op de juiste manier doet. Schiet de juiste personen neer en probeer geen kogels te verspillen.

8 / 10
Dead Zed 2

Schiet op de zombies vanuit het huis. Laat ze niet te dichtbij komen. Tussen de rondes door kun je in het dorp zoeken naar andere overlevenden en wapens.

8 / 10
Warzone Tower Defense

Verdedig je eigen toren. Zorg dat je hoofdgebouw niet wordt geraakt door de aanvallende tanks en vliegtuigjes. Bouw genoeg kanonnen en andere dingen om de aanvallen af te slaan.

7.9 / 10
Agent Smith

Het kantoor is overspoeld door allerlei criminele gangs. Help Agent Smith alle slechterikken neerschieten en de gijzelaar bevrijden. Ren naar de lift als je klaar bent. Zo ga je door naar de volgende verdieping.

8 / 10
Old West

Schiet jij sneller dan je schaduw? Bewijs het in the Old West Shoot'em Up.

7.7 / 10
Gangster Pursuit

Ren door de straten als een politie agent en maak alle gangsters onschadelijk voordat ze de kans zien om op jou te schieten. Kijk uit voor de drive-by's en fly-by's en ontdek wat jouw positie in de politie hiërarchie uiteindelijk wordt aan het einde van het spel.

8 / 10
Flaming Zombooka 2

Richt en schiet goed met de bazooka. Schiet iedereen zijn hoofd eraf. Met iedereen bedoelen ze in dit spel de zombies. Laat de burgers leven.

8 / 10
Fulltime Killer

Heb jij het in je om een goede sniper te worden? Speel dan Fulltime Killer.

8 / 10
Vase Breaker 2

Kan jij alle vazen breken in elk level? Gooi de balletjes door het level en zorg ervoor dat elke vaas breekt om door te kunnen naar het volgende level.

0 / 10
Spurt

Schiet alles neer onderweg en ontwijk de mannetjes om veilig het einde te halen.

10 / 10
Wild Wild West

Waan je in het wilde westen en schiet de bad guys. Vergeet niet te herladen.

8 / 10
Dog Fight 2

Vliegen in de Great War als fighter ace met je vliegtuig. Schiet de andere vliegtuigen neer, maar vergeet niet dat je in een aantal levels ook een target moet vernietigen. Ben jij een piloot die de Fokker Dr.I van Red Baron waardig zal zijn?

8 / 10
Granny Garden

Bubble Trouble met Oma. Help Oma de kikkers neer te knallen die haar tuin in komen getuimeld. Zorg dat de kikkers niet op Oma springen, dat overleeft ze niet. Verzamel de bonus objecten om Oma de levels door te helpen.

8 / 10
Wild West Gunslinger 3D

Kom achter je kisten vandaan en schiet iedereen neer. Let goed op dat je zelf niet geraakt wordt. Kies je moment en knallen maar.

8 / 10
The West MMO

Volg in de voetstappen van Billy the Kid en Buffalo Bill. In dit spel kies je wat voor soort cowboy je bent, duellist, soldaat, arbeider, of avonturier. Daag anderen uit en ontdek allerlei spannende nieuwe steden in het Wilde Westen!

8 / 10
Zombie Takedown

Kun jij zo goed schieten dat de zombies die op je af komen je niet bereiken? Hou ze op afstand door goed te mikken. Met een headshot krijg je de zombies op slag dood!

8 / 10
Battalion Commander

Loop door het veld en schiet je vijanden neer. Verzamel zoveel mogelijk manschappen en versla iedereen. Er zijn 100 missie om te volbrengen!

9 / 10
Unbelievable Sniper

Pak de sniper en schieten maar. Ben jij de beste en kan je alles vinden om neer te schieten?

8 / 10
Sift Heads 3

In dit derde deel van Sift heads moet Vinne as laatste lid van de Chicago Stickman Mafia wraak nemen voor zijn gevallen partners in crime en zijn vijanden terug pakken voor het opblazen van zijn huis. Dring de penthouse van je vijand binnen en vermoord iedereen die je tegen komt in dit brute Stickmen spel.

8.1 / 10
The Last Stand

Bescherm 's nachts je barricade en gebruik de dag voor reparaties. 'S avonds vallen de zombies namelijk aan. Kun jij ze op afstand houden en elke nacht weer overleven?

8 / 10
Tank 2008

Schiet zo veel mogelijk kapot met je tank in Tank 2008!

8 / 10
Cowboy Duel

Koop de wapens en probeer je tegenstander zo snel mogelijk neer te schieten.

7.3 / 10
Torpedoes Armed

Schiet alles kapot met torpedo's van de onderzeeër. Richt goed en let voor de rest goed op de benzine en of er wel genoeg frisse lucht in de onderzeeër is.

7.8 / 10
Cubi Kill 3

Speel nu de uitbreiding op cubi kill 2! Voltooi de missies en vind alle voorwerpen waarmee je ook lekker kaan gooien!

8.1 / 10
Warfare TD

In dit tower defense spel moet je zorgen dat je overleefd. Zet alle mannetjes en kanonnen op de juiste plek en zorg dat er niemand langskomt.

8 / 10
Stickman Archer Online

Je wordt aangevallen door gewapende stokfiguurtjes in Stickman Archer Online! Trek de pees van je boog strak en laat je pijlen door het level suizen. Schiet je tegenstanders dood met een headshot voordat ze jouw stokfiguurtje weten te doorboren. Een enkele headshot is al genoeg om je van je platform te vegen, dus zorg dat jij als eerste raak schiet!

0 / 10
Stickman Archer 3

Stickman Archer 3 is een grappig behendigheidsspelletje waarin je sneller dan je tegenstanders je boog moet spannen, mikken, en je pijlen moet afvuren. Hoewel je vijanden niet geweldig goed kunnen mikken, willen ze nog weleens raakschieten. Zorg dus dat je ze voor bent!

0 / 10
Zombie Battle Field

Schiet alle zombies neer voordat je je basis kunnen slopen. Er komen er steeds meer! Gelukkig kun jij ook snipers inhuren om te helpen.

5 / 10
Tactical Assassin

Voltooi je missies met je sniper rifle in Tactical Assassin.

8 / 10
Thing Thing 3

Creeer je eigen character en probeer zo veel mogelijk kills te halen in deze donkere shooter. Er zullen veel vijanden op je af komen, en die moet je allemaal overhoop schieten en hakken in dit spelletje.

8 / 10
Transmigration

In dit spel ben je een muterende robot en moet je op alle mijnen en bommen schieten. Transformeer in een haai, een draak, vissen, vogels, enzovoort, om je aan je omgeving aan te passen.

8 / 10
Halo Combat Evolved

Schiet alle robots die tevoorschijn komen kapot. Reageer snel anders schieten ze jou alweer neer.

8 / 10
Order To Go

Schiet iedereen neer die je ziet. Richten en snel schieten dat is wat je vooral moet doen in dit spel. Kan jij laten zien hoe goed je daarin bent?

8 / 10
Storm Ops 4

In dit spelletje ben je een sniper in het leger. Schiet alle soldaten neer die jouw bunker komen aanvallen. Koop tussendoor goede upgrades.

8.5 / 10
Warzone

Kies je wapen en probeer alle tegenstanders uit te schakelen voordat ze jou hebben neergeschoten.

8 / 10
Pen Pineapple Apple Pen

Speel Pen Pineapple Apple Pen en schiet alle pennen in de appels en ananassen om appel-pen en pan-ananas te maken. Kun jij al het fruit raken zonder het hoofd van de zanger van deze komische internet hype te doorboren?

0 / 10
Balloon Invasion

Schiet de balloons uit de lucht met het kanon in Balloon Invasion. Doe ook de specials links onderin.

8 / 10
Hit The Jackpot

Schrijf je in voor een boorschiet toernooi. Eerst moet je kwalificeren. Probeer zo hoog mogenlijk in de ranglijst te komen. Voorzichtig mikken met je pijl en boog dus.

8 / 10
Disease Warrior Rampage

Schiet alle andere bacteriën en pak de muntjes om upgrades te kopen. Kan je ook alle power-ups op pakken en de baas verslaan in elk level?

8 / 10
Tactical Assassin 2

In dit spelletje ben je een sniper en krijg je allerlei opdrachten toegestuurd. Kun jij ze allemaal naar de wens van je opdrachtgevers uitvoeren? Kijk goed naar wat je moet schieten.

9 / 10
Roly Poly Cannon

Mik goed en gebruik je kanon om de Roly Poly's op te blazen. Schiet er bommen op af die op het juiste moment afgaan. Als je vast komt te zitten kan je het level altijd resetten.

8 / 10
Battle Tank

Upgrade je tank en vuur een hagelstorm van kanonskogels af om je vijanden te vermorzelen in Battle Tank. In dit Worms spelletje mag jij eerst schieten, en daarna je vijand. Probeer meteen een vernietigende eerste slag te slaan zodat je je vijanden geen kans laat jou op te blazen.

0 / 10
Under Wars

Schiet alle vissen neer die je tegenkomt. Gebruik verschillende wapens en ontwijk de vissen.

8 / 10
The Spearman Online

The Spearman Online is een spannend gevecht waarin je de aanvallen van de man met de speer moet zien te overleven. Jij hebt ook een wapen: je pijl en boog. Kun jij als winnaar uit het gevecht komen? Je zal goed je best moeten doen!

10 / 10
Amok Madman

Kan je als dronkeman je arm recht houden en raak schieten?

8 / 10
Severe Road

Schiet alle bandieten die de trein willen veroveren neer. Jij bent namelijk ingehuurd om de trein te beschermen. Het worden er steeds meer, dus vergeet niet steeds upgrades te halen.

9 / 10
Battalion Commander 2

Scoor punten en pak geld om jouw soldaat en je vrienden je upgraden. Bevrijd andere soldaten en zorg ervoor dat je de vijanden uit de weg schiet.

8.9 / 10
Toy Tower Defense

Bescherm je kasteel in Toy Town Tower Defense. Vergeet je Hero niet te gebruiken!

8 / 10
Creative Kill Chamber

In dit spelletje moet je de bewakers doden en uit de cel proberen te ontsnappen. Gebruik de spullen die je kunt vinden. Er liggen genoeg wapen in de leger basis.

7.9 / 10
Lord Of War II

In Lord of War II moet je het land beschermen tegen allerlei kwaadaardige ratten, trollen en orcs. Bouw torens langs het pad om je land te verdedigen.

8 / 10
Castle Battles

Schiet met je kanon op het lego-kasteel van de tegenstander totdat je de schat weet te raken!

8 / 10
Laser Cannon 3

Probeer alle monsters in het level te schieten met je laser kanon. Beweeg het kanon langs de rails en mik goed om zoveel mogelijk monsters met een schot te raken.

7.3 / 10
Tank Destroyer

Rij rond met de tank en zorg ervoor dat je iedereen neer schiet. Je kan ook raketten afvuren en bommen neerleggen. Kan jij iedereen verslaan?

8 / 10
Artillerize

Bouw torens, muren, en ladders om je robot te beschermen en door het level te helpen komen. Schiet alle aliens neer. Vergeet niet genoeg kogels te kopen!

10 / 10
iRemained

In een wereld vol robots hebben ze allemaal een virus gekregen. Jij bent de enige die nog niet geinfecteerd is. Hou alle robots tegen die achter je aan komen.

0 / 10
Fire Up Online

Fire Up Online is een leuk schietspelletje waarin je de blokken snel stuk moet schieten zodat je er met je ruimteschip langs kan vliegen. Het getal dat op elk blokje staat laat zien hoe sterk of zwak elk onderdeel van de barrière is. Ook de kleur geeft een indicatie van de sterkte van elk blokje. Mik op de zwakkere blokken om een doorgang vrij te maken.

0 / 10
Strike Force Commando

In dit spelletje krijg je een aantal missies om uit te voeren. Schiet de andere soldaten en verzamel nieuwe wapens en geld om de missies te kunnen volbrengen.

8 / 10
Intruder Combat Training

Ga de strijd aan en speelt elk level uit door goed te reageren en te schieten.

8.4 / 10
Stalingrad

Verdedig Stalingrad tegen de invasie door de juiste verdediging op te bouwen. Verslavend!

8 / 10
Nuke Train

Bescherm je nuke train door alles wat je aan komt vallen kapot te schieten.

7.9 / 10
Alien Slayer 3D

Een gaaf 3D spel waarin je in een futuristische legerbasis op verkenning moet gaan en de aliens moet afschieten die je aanvallen. Verzamel de ammunitie en vind de juiste keycards, maar kijk uit voor de aliens!

8 / 10
Boxhead: The Christmas Nightmare

Schiet met de kerstman alle zombies overhoop. Steeds meer en sterkere monsters komen door de sneeuw op je af. Koop mooie upgrades om ze op afstand te houden.

0 / 10
The Mobster

Schiet iedereen neer als je achter je auto vandaan komt. Zorg ervoor dat je ook snel weer achter je auto duikt anders wordt er ook op jou geschoten. Dus kom omhoog en knallen maar.

7 / 10
Toy Tank Arena

Schiet alle andere tanks neer voordat ze jou raken. Kan jij alle levels uitspelen met 20 levens?

8 / 10
Professional Assassin

Hoe goed ben jij in schieten? Schiet alle poppetjes die voorbij komen neer en zorg ervoor dat je niemand mist. Richt op het hoofd op de borst en met 1 schot liggen ze. Vergeet je wapen niet te herladen.

0 / 10
Agent K

Speel als Agent K en raak de targets, alvorens op missie te gaan.

8 / 10
Bow Master Stickman Hero

Bow Master Stickman Hero is een heel erg verslavend pijl en boog spelletje vol uitdagingen. Je moet snel alle touwen stukschieten met je pijl en boog. Je handlangers hangen aan de galg. Zorg dat je ze bevrijdt voordat ze stikken. Als je ze per ongeluk met je pijlen raakt krijgen ze het nog benauwder, dus mik alleen op de touwen. Kun jij ondertussen ook de extra uitdagingen uitspelen?

0 / 10
Archerry

Willem Tell staat erom bekend dat hij met zijn pijl en boog een appel van het hoofd van zijn zoontje kon schieten, maar in Archerry kun jij dezelfde gewaagde actie proberen met een kers in plaats van een appel! Kun je ze twee maatje helpen deze linke stunt uit te voeren? Ze beginnen dicht bij elkaar op vlakke grond, maar als snel gaan ze verder uit elkaar staan en de heuvels opzoeken om het nog net even iets lastiger te maken. Kun jij er steeds voor zorgen dat hun vriendschap niet tot een verschrikkelijk en tragisch einde komt?

0 / 10
The Last Ninja

Vermoord alle vijandige ninja's met je werpsterren voordat zij jou kunnen raken! In het behendigheidsspelletje The Last Ninja moet je het in sommige levels tegen wel drie vijanden tegelijk opnemen! Probeer ze snel allemaal in het hoofd te raken om de kans op schade aan je eigen ninja zo laag mogelijk te houden!

0 / 10
Alien Attack Team 2

In dit spelletje ren je door het level. Schiet de aliens en vind de grote robot mechasuits om de aliens allemaal te verslaan. Vlieg met je robot en schiet.

8 / 10
Tower Battle

Lat de aanvallers je toren niet slopen. Bouw geweren en kanonnen op je toren om ze allemaal tegen te houden. Kun jij ze stoppen voor ze de toren bereiken?

9 / 10
The Sniper

In dit spelletje ben je een scherpschutter bij het leger. Kun jij alle vijanden vinden met je scope en ze snel uitschakelen? Kijk goed, want je moet goed zoeken op de landkaart. Kijk vooral uit voor de vijandige snipers, want die kunnen jou ook spotten en raken.

8 / 10
Sniper Ultimate Assassin 2

Mik goed en schakel je doelwitten uit in Sniper Ultimate Assassin 2. Als huurmoordenaar krijg je steeds een doelwit toegewezen. Grijp je wapen en trek eropuit om een serie missies uit te spelen. Gluur door het vizier van je geweer en vind je doelwit. Raak de onschuldige omstanders niet!

10 / 10
Empire Defender

Kun jij alle monsters op afstand houden en het kasteel verdedigen? Gooi grote stenen en andere zware voorwerpen naar alle monsters en stoot ze om!

0 / 10
Trapshoot

Schiet in dit schietsport spelletje op kippen of andere doelen.

8 / 10
Presidential Paintball

De presidentskandidaten hebben voor een nieuwe strategie gekozen voor de verkiezingen. Dit keer geen dure campagnes: een paintball battle in the White House moet de uitkomst bepalen!

8.1 / 10
James Bond 007

Schiet iedereen neer die je tegen komt. Je staat ergens op een terrein en er zullen veel tegenstanders te voor schijn komen. Zorg ervoor dat je iedereen raakt.

8 / 10
Rambo The Revenge

Verschuil je in het bos. De vijandige soldaten proberen je aan te vallen. Kun jij ze allemaal neerschieten met Rambo? Goed mikken en snel schieten!

8 / 10
Die for a Lie

De insecten en het andere ongedierte hebben de taart van de baby opgegeten. En ze liegen er nog over ook. Neem ze allemaal te grazen met de kat en zijn lasergeweer!

9.5 / 10
Hambo

Kies je wapen en schakel alle varkentjes uit. Je hebt granaten, messen en meer. Kijk wat je nodig hebt en maak de biggetjes kapot.

8.2 / 10
Earth's Final Hope Quadron

Speel Earth's Final Hope Quadron, een leuk Vecht spelletje nu gratis!

0 / 10
Dyehard Paintball

Zorg dat je iedereen neer schiet met paintball. Richt goed en schieten maar. Duik ook weg als het nodig is voor de kogels die op je afkomen.

8 / 10
Clear Vision 4

In dit spelletje ben je een sniper. Je werkt steeds of alleen of samen met een partner aan een opdracht. Kun jij steeds al je doelwitten neerschieten?

8.4 / 10
Skirmish Paintball

Skirmish paintball telt veel tegenstanders... gebruik daarom extra levens en schilden!

8 / 10
Crossbow 3D

Schiet met de crossbow. Mik goed en let vooral op de wind. Hoeveel perfecte schoten haal jij?

8.4 / 10
Total Recoil

Total Recoil is een grappig en uitdagend schietspelletje waarin je de robots die op je af komen kapot moet schieten. Vuur kogels op de robots af, en pas op voor de terugstootkracht van je geweer. Die is zo heftig dat je achterover gelanceerd wordt. Gebruik die kracht om over kogels heen te springen en bij de robots uit te buurt te blijven.

0 / 10
Hold the Fort

Monsters hebben alle mensen opgegeten en de steden verwoest. Jij bent de beschermer van het laatste fort op aarde in dit tower defence spelletje. 's Nachts komen de monsters! Schiet ze allemaal neer! Overdag kun je je helden trainen en het kasteel repareren. Terwijl je speelt verschijnen er steeds meer andere overlevers. Train ze en zet ze in om je fort te verdedigen. Veel plezier met spelen!

0 / 10
Way of Defence

Bewaak het pad en zorg ervoor dat de vijand niet kan oversteken. Bouw grote kanonnen in het veld om de vijandelijke tanks en soldaten te schieten. Je kunt je units ook upgraden.

0 / 10
Legion of Red Wolves

In dit spelletje ben je een geheim agent. Je zoekt een ondergrondse bunker. Kun jij de bunker binnendringen en de vijandige soldaten neerschieten? Verzamel de nuttige voorwerpen om verder te komen.

8 / 10
Duck Shooter

In Duck Shooter HD ben jij de jager. Jaag op eenden. Je krijgt telkens drie kogels om de eend te raken. Je verdient punten voor elke eend die je weet neer te schieten, en nog meer punten als je kogels overhoudt. Maar als een eend aan je weet te ontkomen dan verlies je een leven.

0 / 10
Shooting Pirates

Vervul de missie en sniper de juiste personen dood. Zorg ervoor dat je de opdracht goed leest en dat je niet de verkeerde neerschiet. Tot welke missie kan jij komen?

8 / 10
The Gun Club Shooter

Speel alle uitdagingen en missies uit in The Gun Club Shooter en verdien zo veel mogelijk sterretjes. Het doel van het spel is om alle scherpschutter puzzel missies uit te spelen, je basis te verdedigen tegen de vliegende doelwitten, en alle vuurwapens vrij te spelen!

0 / 10
Armored Corps

Je speelt als tank en er komen steeds wave's van tanks op je af. Het is de bedoeling dat je die allemaal neerschiet zonder zelf te veel geraakt te worden. Hoeveel wave's kan jij overleven?

8 / 10
Carnival Showdown

Schiet alle dingen weg op de kermis. Er komt van alles voorbij maar jij moet snel reageren en gericht schieten.

8 / 10
Joes Farm Last Stand

Help Farmer Joe zichzelf en zijn bietjes te beschermen tegen de killer schapen die op zijn boerderij rondwaren. Spaar voor speciale kogels en sterkere wapens om deze Last Stand te overleven!

8 / 10
1001 Pirates

In dit spelletje moet je alle piraten tegenhouden die jouw dorp komen veroveren. Kun jij torens bouwen om alle piraten te stoppen?

8 / 10
Office Paintball

Ga op pad met je paintball geweer en schiet alle smileys die in het kantoor opduiken. Je collegas lijken er niet zo heel veel van mee te krijgen...

8 / 10
Save The Cowboy

Save the Cowboy door de touwen van de galgen door te snijden met je pijl en boog! Zorg dat de cowboys niet stikken. Wees er dus snel bij, maar schiet wel met beleid, want als je de cowboys raakt gaat hun gezondheid er niet op vooruit!

10 / 10
Duck Hunt

De originele Duck Hunt! Kies uit 1 of 2 ducks die je uit de lucht moet schieten! Richt goed met je geweer en knal de eenden neer. Ben jij snel genoeg?

8 / 10
Gun Blood Remastered

Gun Blood Remastered is een spannend cowboy spelletje waarin je de duellen in het Wilde Westen moet winnen. Houd je muis boven de geweerloop tijdens het aftellen en trek dan vliegensvlug je geweer en mik op je tegenstander. Kom jij bekend te staan als de snelste schutter? In de bonus levels waarin je flesjes moet schieten kun je je talenten nog bijvijlen.

10 / 10
Hooks Dart Camp

Er komen steeds targets voorbij en zorg dat je die zo snel mogelijk raakt. Voor meer punten moet je ze in het midden raken.

0 / 10
Gold and Arrows

Gold and Arrows is een leuk schietspelletje dat zich in de middeleeuwen afspeelt. Reis door het koninkrijk en vecht met alle gevaarlijke monsters die je onderweg tegenkomt. Schiet ze met je pijlen!

0 / 10
Forest Wars

Speel Forest Wars, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

10 / 10
Metal Slug Brutal

Schiet alle vijnadelijke soldaten aan flarden in dit oorlogsspel. Vind de weg door dit dorp en schiet iedereen die je tegenkomt neer. Kijk uit! zij hebben wel granaten en jij niet!

8 / 10
Stick VS Stone

Schiet de juiste mensen neer in elk level met de sniper. Lees de opdracht goed en mikken maar.

8 / 10
13 Days In Hell

Jij bent gekozen om de hordes zombies op een afstand te houden in deze bovennatuurlijke shooter. Schiet de zombies en verloren zielen door het hoofd en overleef 13 Days of Hell.

8 / 10
Mafia Shootout

Je moet in dit spelletje de transportwagen verdedigen. Kun jij alle aanvallers kapot schieten op de weg voor ze je te pakken krijgen?

8 / 10
Stickman Sam

20 levels met stickman. Gebruik de wapens goed en schiet al je vijanden kapot.

0 / 10
2D Paintball

Schiet - tussen al je collega's door - op de smileys in 2D Pinball. Schiet er zo snel mogenlijk zoveel mogenlijk, want je hebt wel een bepaalde score nodig om door te mogen naar het volgende level!

7.2 / 10
The Peace Keeper

Schiet alles en iedereen neer wat op je af komt. Kies je gun en knallen maar.

8.2 / 10
Iron Ladies

Ga op stap in de oorlogszone met de iron ladies. Schiet alle vijanden neer en verzamel het geld. Koop hiermee allerlei upgrades om je vijanden de baas te blijven.

7.3 / 10
Pirates SOS

Iemand heeft de zielen van de piraten in flesjes opgesloten! Kun jij ze allemaal bevrijden door de flessen stuk te schieten? Goed mikken!

0 / 10
Temple Defence

In het gratis spelletje Temple Defence moet je je toren goed bewaken. Schiet de wezentjes die je van alle kanten aanvallen met hun zwaarden en speren. Als je er teveel door laat zal je toren instorten!

0 / 10
Trick Or Treat

Het is halloween. Trick or treat bij het spookhuis en bescherm je snoep tegen de skeletten en vleermuizen.

8 / 10
Gun Box

In Gun Box ben jij de enige die de horde monsters kan tegenhouden. Spring over de monsters en de verschillende platforms om de vraagteken icoontjes te pakken. Wat voor wapen je krijgt is steeds een verrassing. Kun jij de slijmerige groene monsters allemaal verslaan? Ontloop ze, en val ze aan als je eenmaal een degelijk wapen te pakken hebt.

0 / 10
Grotto Defence

Gooi sneeuwballen tegen alle vijanden van de kerstman en vries de eindbazen in! Houd wel een oogje op de wind, want die draait voortdurend en heeft wel effect op hoe ver je sneeuwballen komen.

8 / 10
Combat Hero Adventures

Ren door het level en schiet al je vijanden. Zorg dat je zelf niet te vaak geraakt wordt. Pak de geweren op en ga verder. Vergeet niet de EHBO koffers te gebruiken.

8 / 10
Golden Arrow 2

Span je boog en probeer elke pijl in het midden van de schijf te schieten. Kun jij alle drie de doelwitten raken. Kijk goed naar hoe de wind waait.

0 / 10
Bazooka Monster

Raak alle monsters in het grappige schietspelletje Bazooka Monster! Mik met je bazooka. Zelfs de monsters die achter de muurtjes zijn verscholen kun je raken door je kogels slim van de muren te laten kaatsen!

0 / 10
Cannons Of Night

Schiet de verschillende helikopters en vliegtuigen neer die je land komen aanvallen in dit strategy defence spel. Na elke golf vijanden verdien je punten die je kunt gebruiken om je kanonnen te verbeteren.

8 / 10
You Slime!

In you slime is het de bedoeling om alle mensen zoveel mogelijk mensen onder het slijm te spugen. Eet paddestoelen om slijmballen te krijgen en verdien genoeg punten om naar het volgende level te gaan!

8 / 10
Moorhuhn Pirates

Speel Moorhuhn Pirates, een leuk Shooter spelletje nu gratis!

0 / 10
D Fence

Bescherm je kasteeltje tegen de schutters in D Fence!

8 / 10
Champion Archer

Hou de vijand op afstand met je stickman boogschutter totdat je soldaten je komen ondersteunen. Zorg dat jouw stickmen de andere kant van het scherm bereiken om de veldslag te winnen.

8 / 10
Destructo Tanks

Knal de andere tanks af voordat ze jou te grazen hebben! Rij door de levels en schiet zoveel mogenlijk vijandige tanks om een nieuwe uitvalsbasis in te nemen.

8 / 10
Bottle Shoot

Schiet alle flessen aan gort in Bottle Shoot. Breng het geweer snel omhoog of omlaag en maak alle flessen stuk. Vooral de rode flessen zijn lastig, want die moet je twee keer raken voordat ze breken. Wat je ook niet, schiet de granaten niet stuk!

0 / 10
Plazma Burst 2

Ga op weg met je plazma geweer en probeer iedereen te verslaan. Soms in het best donker dus blijf goed opletten.

8 / 10
Tank Fury

Tank Fury is een tekenfilmachtig schietspelletje met allerlei grappige tanks. Je hebt allerlei wapens tot je beschikking, inclusief een grote bokshandschoen. Besluip je tegenstanders via de teleportatie poorten en mep en bekogel ze tot ze exploderen!

0 / 10
Road of Fury: Desert Strike

In Road of Fury: Desert Strike kosten de streken van Duke Mo en zijn bende woestijnbandieten de Corporatie veel geld. Ze hebben je ingehuurd om korte metten te maken met Mo, maar om zijn bende bij te kunnen benen moet je je auto's en team wel grondig upgraden. Maar voor die kosten wil de Corporatie niet opdraaien. Dan moet je het zelf maar doen. Ga Mo's maatjes achterna en knal al kun auto's overhoop om te bewijzen dat je het geld waard ben. Verdien genoeg voor nieuwe upgrades, nieuwe auto's en nieuwe wapens!

0 / 10
Head Shot

Knal het gigantische vliegende hoofd uit de weg in Head Shot, een knettergek schietspelletje. Er zweeft een reusachtig hoofd rond aan de andere kant van elk level. Vaak zal je deze vreemde verschijning niet direct kunnen raken met je pistool, maar kun je de andere voorwerpen in het level (platforms, pijlen, poorten, enz. - gebruiken om je kogels te laten afbuigen of weerkaatsen. Zo kun je toch langs alle hindernissen mikken. Je hebt steeds maar één kogel om de vliegende reuzenkop op te blazen, maar je mag elk level zo vaak spelen als je wilt om de perfecte score te behalen.

0 / 10
Cloud Soldier

Je bent uit de gevangenis ontsnapt. Nu moet je uit de basis zien te ontkomen door te vluchten in een oud vliegtuig. Zorg dat je niet neergeschoten wordt, en schiet en ontwijk de vijandelijke vliegtuigen.

8 / 10
Apple Shooter Remastered

Schiet de appel van het hoofd van je maatje in het pijl en boog spelletje Apple Shooter Remastered. De twee maatjes hebben besloten dat ze het epos van Willem Tell gaan naspelen, maar zelfs de legendarische Willem Tell had een reservepijl in de hand voor het geval hij zou missen... Tenzij jij ze helpt, loopt dit spel verdrietig af voor het ene maatje, met ernstig lichamelijk letsel voor de ander. Span de boog en laat je pijl vliegen. Je hoeft niet in een keer raak te schieten, dus kun je eerst een voorzichtige poging wagen om een tragisch ongeluk te voorkomen. Splijt de appel in tweeën, en niet je maatje.

0 / 10
Road of Fury 2 Nuclear Blizzard

Rij door een gevaarlijke wereld vol bandieten op de weg. Verzamel onderweg vrienden en steeds meer auto's met steeds betere wapens die je ook kunt upgraden na elke rit.

0 / 10
Shooting Heads

Speel Shooting Heads, een leuk Vecht spelletje nu gratis!

0 / 10
Galactic Cop

Galactic Cop is een schietspelletje waarin je snel over de platforms moet rennen en springen om de boeven te stoppen. De zware jongens proberen uit de ruimtegevangenis te ontsnappen. Pak de extra wapens en schiet de boeven om ze tot groene diamantjes te transformeren en te verzamelen.

0 / 10
Sift Heads 2

Koop wapens met het geld dat je verdient en schiet je doelwitten en vijanden neer in dit bloederige Stickman sniper spel. Soms moet je ook autos besturen om een missie te voltooien.

8 / 10
Siege Of Troy

Bescherm je eigen toren. Doe het goed want anders zal die omvallen.

8 / 10
No Halo No Entry

Schiet alle duiveltjes uit het level met je pijl en boog. Richt goed en kies de snelheid.

0 / 10
The Strangers 4

Kies het juiste wapen en schiet iedereen neer. Het is een groot avontuur en hoe verder je komt hoe meer je kan doen.

7.8 / 10
Schietbaan

Lock and Load! Schiet in deze game op de schietbaan je tegenstanders kapot! Gooed mikken, voor ze jou weten te raken met hun kogels.

8 / 10
Modern Combat Defense

Modern Combat Defense is een intens gevecht waarin je je moet verdedigen tegen een horde vijandige onruststokers en monsters die je proberen te vermoorden. Ze komen met grote messen en geweren op je af. Ontwijk de kogels en schiet je aanvallers neer voordat ze te dichtbij weten te komen.

0 / 10
Saeros

Verdedig je boomhut door als boogschutter alle vijandige ridders neer te schieten.

8 / 10
Brothers in Arms

Schiet er lekker om los in brothers in arms! Je speelt dus in de oorlog en moet zoveel mogelijk mensen neerschieten. Hoelang kan jij blijven leven?

8 / 10
Frontline Defender

Ren van de ene kant van de barricade naar de andere en verdedig jezelf tegen alle indringers. Kijk goed uit, want ze komen dus van beide kanten op je af!

6.5 / 10
Angry Birds Space

Schiet de angry birds door de ruimte en stoot alle varkentjes om. Maak gebruik van de zwaartekracht rond de verschillende planeten om alle varkentjes te raken.

9 / 10
Modern Tactics 3

Versla je vijanden door de beste strategie te bedenken voor deze missie. Stuur je mannetjes door het slagveld en schiet je vijanden zonder dat je team sneuvelt.

8 / 10
Plate Shooting

Schiet uit de losse pols de snel voorbij schietende kleiduiven.

0 / 10
Chop Raider

Schiet met je helicopter al je vijanden en bombardeer hun basis overhoop. Simplistisch getekend Whiteboard spelletje.

8 / 10
Clear Vision 2

Neem als sniper de juiste opdrachten aan en voer ze uit in Clear Vision 2. Klik p to play.

8 / 10
Rapid Reaction Xenon

Elk mini spelletjes heeft met geweren te maken. Schiet op tijd, Laad het geweer opnieuw, Maak het geweer schoon of vind de verschillen. Kan jij elk spelletjes uitspelen.

8 / 10
Sea Of Fire 2

Bouw je eigen militaire basis en stuur je leger er op uit om de wapens en gebouwen van je vijanden te vernietigen. Verover al de landen om je heen en volbreng de missies om degenen die je willen dwarsbomen te verslaan.

8 / 10
Special Ops

Als Special Ops moet je de terroristen over heel de wereld aanpakken! In allerlei verschillende locaties moet je de terroristen wegsnipen. Goed kijken en reageer snel!

8 / 10
Metal Slug 3

De waardige opvolger van Metal Slug 1 en 2. Nog meer schieten en nog mooier. Knal al je vijanden overhoop en kijk uit dat je zelf niet teveel geraakt wordt, alhoewel je wel een stootje kan hebben.

8 / 10
Snipedown

Schiet iedereen neer die jou toren wil aanvallen. Je hebt een sniper tot je beschikking dus richt goed en maak de mannetjes met een headshot in 1 keer dood.

8 / 10
Agen B10

Pak je sniper en probeer de missie te volbrengen. Zorg ervoor dat niemand je door heeft en je wel de juiste personen raakt. Schiet en richt goed.

8.1 / 10
Star Dominion

Bouw een militaire basis en breid je terrirorium uit in de richting van je vijand om zijn basis te vernietigen en ze het land uit te drijven. Je kan wel het beste eerst even de instructies aan het begin van het spel lezen.

8 / 10
Armored Blasters

In Armored Blasters moet je door de arena rijden met je tank en de vijandige tanks kapotschieten. Verschuil je achter de muren en bunkers, en ontwijk de kogels van je vijanden. Als je de vijandige tankfabriek vernietigd win je het level. Maar zorg dat je eerst een paar tanks kapot knalt, want daarmee verdien je punten voor upgrades.

0 / 10
Most Wanted

Schiet alle bandieten neer in dit mooie cowboy schietspel. Hou je 3D omgeving goed in de gaten en schiet de bandieten die verstopt zitten voordat ze een kans krijgen op jou te mikken.

7.8 / 10
Sneaky Sniper II

Schiet met de sniper en zorg dat je alle missies goed doet. Je krijgt steeds aanwijzingen wie en wanneer je moet neerschieten.

8 / 10
Sheriff Lombardoo

De bank wordt beroofd! Kun jij samen met de sheriff Lombardoo het geld van het dorp verdedigen tegen de bendes bankrovers?

0 / 10
Counterstrike Training

Reageer en schiet, zorg dat jij eerder raak schiet want anders ben je gewond.

8 / 10
Amor

Schiet met pijl en boog alle hartjes kapot. Je staat zelf op een wolk en moet goed blijven mikken.

0 / 10
Flash Strike

Schiet in dit spel zo veel mogelijk Counter Terrorists neer met je Desert Eagle, M4 of Sniper Rifle! Kun jij ze allemaal uitschakelen? Mik goed en snel!

8 / 10
Left to Die

Je bent door je team achter gelaten. Nu moet je in je eentje alle zombies op afstand weten te houden. Spaar punten voor allerlei handige upgrades en wapens!

8.4 / 10
Police Sniper Training

Schiet heel precies en reageer snel. In dit spelletje ben je een politie sniper in training en moet je proberen alle schietschijven te raken.

6.7 / 10
Toon Soldiers

Neem het op tegen de andere spelers in Toon Soldiers, een mooi actie spel dat zich in een mysterieuze 3D jungle afspeelt. Zoek goed rond om betere wapens en handige voorwerpen te bemachtigen!

0 / 10
Bowman

In deze verslavende game moet je goed mikken om je tegenstander te raken met je pijl en boog.

8 / 10
Bank Robbers Mayhem

Je hebt allerlei schulden en moet de bank beroven om je duistere en gevaarlijke schuldeisers terug te betalen. Kies een auto en steel zoveel mogelijk geld. Zorg dat de politie je niet weet te pakken.

0 / 10
Cubi Kill 2

Probeer alle missies te voltooien en te zorgen dat je alle spullen verzamelt. Je kan de mensen om verschillende manier neer schieten of probeer andere manier te vinden. Kan jij het spel uitspelen?

8 / 10
Commando 3

Stel je eigen leger samen en bepaal allerlei opties zoals wat er beschikbaar wordt gesteld tijdens de veldslag en hoeveel geld jij en je tegenstander kunnen besteden. Probeer de juiste strategie te vinden om te winnen.

8 / 10
Zombies vs Penguins 4

In Zombies vs Penguins 4 help je de bewapende pinguin alle zombies dood te schieten. Je moet goed mikken. Kun jij alle zombies neerknallen zonder kogels te verspillen? Kijk goed!

0 / 10
Freedom Tower The Invasion

Schiet met het kanon zoveel mogelijk neer. Richt goed en knallen maar.

0 / 10
Robot Factory

Bouw snel robots met behulp van de 5 verschillende onderdelen zodat je de vijand kan verslaan. geef niet te snel al je geld uit aan upgrades, want je moet ook nog genoeg geld hebben om tijden het spel robot onderdelen in elkaar te zetten!

7.9 / 10
Tainted Kingdom

Train je soldaten en zet ze in tegen een gekozen doelwit. De eerste paar levels laten je al spelende zien hoe je dit moet doen. Op die manier kun je allerlei landen binnenvallen en veroveren totdat de kwade machten verslagen zijn.

8 / 10
Boxhead - More Rooms

Nog meer zombies om af te knallen op meer locaties in Boxheads - More Rooms. En natuurlijk betekent dat ook meer zombies! Blijf ze voor en blijf ze neerknallen, want ander loopt het slecht met je af!

8 / 10
Sniper Hunter

Schiet met je sniper alle poppetjes dood. Je kan met je linkermuisknop 1 keer inzoomen, als je dan nog een keer klikt dan schiet je. Zorg ervoor dat je iedereen neerschiet.

8 / 10
Soldiers Inc

Er is een machtsstrijd uitgebroken in Zandia. Kun jij allerlei black ops opdrachten uitvoeren? Blijf jij je werkgevers trouw of bouw je een eigen leger op? Werk samen met andere belangrijke figuren, maar vertrouw niemand in de gewetenloze wereld van Soldiers Inc.

8 / 10
Commando

Deze commando neemt het in zijn eentje op tegen hordes Duitsers! Verzamel ammunitie en schiet de soldaten, tanks, helicopters en nog veel meer in Commando!

8 / 10
Mass Mayhem 3

Probeer zoveel mogelijk mensen te killen. Schiet een raket of blaas jezelf op en verdien daarmee geld.

8 / 10
Plasticine Diver

Lanceer de vissen zodat ze hard tegen de duiker aan botsen. Duw de duiker zo het level uit zodat de grote octopus hem pakt. Je hebt maar een klein aantal vissen om te lanceren.

0 / 10
Xiao Xiao 4

Xiao Xiao No. 4, de bekende match-stick-men nu ook als shooter beschikbaar.

8 / 10
Metal Slug Brutal 2

In dit deel van Metal Slug Brutal heb jij ook eindelijk granaten om je vijanden mee op te blazen. Schiet de vijandelijke soldaten en en hun tanks en helikopters neer. Probeer heelhuids het einde van elk level te bereiken in dit brute schietspel.

8 / 10
Days 2 Die

Je moet in dit spel de zombies van je af houden totdat de tijd om is. Koop geweren, explosieven, melee wapens en bouw barricades op om de zombies op afstand te houden.

8 / 10
Call of Duty 2

Call of Duty: Je bent een WOII soldaat en je moet schieten. Sla je hiscore op!

8 / 10
Back 2 Back Commander

Bouw je eigen dorp op een planeet en ga de strijd aan met de commanders.

8 / 10
Snakes on a Plane

Snakes on a Plane was in 2006 en ontzettende internet-hype vanwege het belachelijke plot van deze amerikaanse horror actie film. Geniet na van de hype en schiet samen met Samuel L. Jackson 100 slangen neer voordat ze je bijten.

8 / 10
Legendary Warrior Goblin Rush

Neem het op tegen de monsters in Legendary Warrior Goblin Rush en probeer alle 63 levels van dit leuke boogschieten spelletje uit te spelen. Gebruik je pijl en boog om te mikken en laat je pijlen op het juiste moment door de lucht suizen om alle springende en bewegende monsters te raken. Kun jij in elke ronden de perfecte score neerzetten?

0 / 10
Sift Heads 5

Je komt in een wereld terecht en je moet overleven. Je speelt als een stickman en moet iedereen neerschieten. Schiet ook vanuit je auto of van iets anders.

7.9 / 10
Storm the House

Verdedig je basis tegen de vijand! Schiet iedereen neer met je muis. Zorg dat ze je basis niet bereiken, want dan slopen ze alles. Vergeetn niet je geweer te herladen met de spatiebalk!

8 / 10
N3wton

Schiet de andere tanks van het platform in N3wton. Je eigen tank schiet wel steeds bij het schieten zelf ook een tikje achteruit, dus kijk uit dat je zelf niet valt.

8 / 10
Shoplifter Defence

Bewaak de winkel tegen dieven door de mensen die dingen stelen neer te schieten met pijl en boog. Kijk met de beveiligingscamera of mensen onschuldig of verdacht ("shifty") zijn.

8 / 10
Bush Shootout

Neem het als George 'Dubya' Bush op tegen de toeristen in Bush Shootout.

8.1 / 10
Clear Vision

Speel een meedogenloze sniper in Clear Vision. Keer tussen je missies door naar huis om te zien hoe de media verslkag uitbrengt over jouw werk. Hou je wel aan de missie, anders gaat het mis!

8 / 10
B.L.A.C.K 2

Beschiet je vijanden met 11 verschillende wapens in de top-down shooter B.L.A.C.K. 2

8 / 10
Black IV: Time for Revenge

Ren door het gebouw en schiet alle bewakers neer. Kun jij alle computers hacken en de muntjes pakken om upgrades te kopen?

0 / 10
Battlefield 2

Zorg ervoor dat je alle vijandelijke soldaten besluipt en uit de weg ruimt. Kijk uit dat ze je niet zien, anders schieten ze jou overhoop.

0 / 10
Clear Vision: Elite Edition

Ontdek hoe het de sniper van Clear Vision is verlopen. Nu hij voor de overheid is gaan werken moet Agent Jake nog een laatste opdracht volbrengen. Zal het hem lukken zijn kill list af te werken? In deze aflevering van Clear Vision wordt het geweer niet altijd recht gehouden. Oefen daarom eerst even wat voor je aan een opdracht begint, want elke mislukte opdracht kost je veel geld.

8 / 10
Mort The Sniper

In Mort the Sniper ben jij de sherpshutter en moet je per level een target onschadelijk maken. Je ontvangt je opdrachten per email. Bekijk de scene goed en vind je doelwit.

8 / 10
Urban Warfare

Loop door het level en probeer het einde te bereiken. Let wel goed op want er lopen een hoop mannetjes en die moet jij allemaal neerschieten. Richt goed en ontwijk alle kogels en granaten.

8 / 10
Fawn Hunter 3000

Jaag op de leuke hertjes in het bos in Fawn Hunter 3000. Vergeet niet te herladen.

7.8 / 10
Boxheads - The Rooms

Schiet je een weg door hordes zombies in Boxheads. Je komen allemaal achter je aan, dus blijf schieten en verdedig jezelf goed in dit monster spelletje. Blijf de zombies voor, andere ben je verloren!

8 / 10
Storm the House 2

Schiet de match-stick-men neer. Spaar geld voor betere wapens. Spaar punten voor betere wapens en upgrades om het de volgende ronde ook weer uit te kunnen houden.

8 / 10
Gun Mayhem

Schiet je tegenstanders steeds overhoop met al je wapens in elk level. Zorg dat hij van het platform valt en al z'n levens verliest. Pak de upgrades om te winnen.

8 / 10
Sift Heads Cartels Act 2

Het vervolg van de Stickman Maffia serie Sift Heads Cartel. Je bent terug om wraak te nemen, maar zo gauw als het verhaal begint zitten de cartels je alweer op de hielen. Breek in, schiet iedereen overhoop, en verzamel intel.

8 / 10
Gingerbread Circus

De meest spannende act in het circus is natuurlijk wel het messen werpen. En dat is nou precies wat er in Gingerbread Circus gebeurt. Zijn alle ballonnen kapot aan het einde van de show? Of is je assistent rijp voor een kruimeltaart?

8.1 / 10
Counter Strike Revenge

Schiet zo snel en zo goed mogelijk iedereen neer. Je hebt een geweer en de mannetjes komen voorbij. Vergeet niet je geweer te herladen als je kogels op zijn.

8 / 10
Apocalypse Warrior 3D

Kies en level en schiet iedereen neer. Je kan omhoog komen en dan boven de banden iedereen kapot schieten. Kies je wapen en zorg dat je zelf niet geraakt wordt.

8 / 10
Henry Headshot: Gentleman Sniper

Zorg dat je zelf niet te vaak wordt geraakt terwijl je al je vijanden uit de weg ruimt. Zoom in en vind al je doelwitten. Kun jij ze allemaal snel raken?

8 / 10
The Last Stand 2

Een verslavend spel. Je moet je tijd goed verdelen tussen het repareren van je barricade en doorzoeken van het dorp om wapens en overlevenden the vinden. Dit doe je natuurlijk alleen wanneer je niet de zombies aan het bestrijden bent. Verzamel genoeg bevoorrading om te kunnen reizen en probeer bij de kust te komen om van het eiland te kunnen vluchten.

8 / 10
Flash Fodder

Rondlopen en knallen, dat is wat je moet doen in Flash Fodder.

8.2 / 10
Crusader Tank

Dring zo diep mogelijk door in het terrein van een duistere militante sekte en schiet al hun tanks, uitkijktorens, en olie voorraden overhoop.

8 / 10
Sift Heads Assault 3

Ga op weg en schiet zoveel mogelijk mannetjes neer. Kan jij het einde halen en het overleven?

8 / 10
Sift Heads

Join the maffia in Sift Heads! Let goed op je missie!

8 / 10
Ben 10 Lange Boog

Probeer met Ben Tennyson, de held van de tekenfilm serie Ben 10, alle ballonnen kapot te schieten met je pijl en boog. Kun jij ze allemaal raken? Je mag vijf keer missen.

8 / 10
Creative Chamber Killer

Probeer in elk level iedereen te doden. Het gaat elke keer op een andere manier. Klik alles in de juiste volgorde aan en probeer te blijven leven.

8 / 10
Crunch Time

Klein venster, maar leuke game. Schiet je er met je nietmachine door heen! Zorg dat je alle zombies uitschakelt met je kantoorspullen.

8 / 10
Bloons Tower Defense

Zorg dat alle ballonnen kapot worden geschoten! Veel succes.

8.1 / 10
Schieten Op Kantoor

Schiet zoveel mannetjes neer op kantoor. Zorg dat de mannetjes jou niet raken. Richt goed en blijf lekker schieten. Hoeveel kan jij er raken?

8 / 10
Fish Truck

Probeer met je truck vol vis zo hard over de weg te rijden dat de vogels die je vissen willen pikken je niet bij kunnen houden. Je mag de vogels ook neerknallen als hard genoeg rijden even niet lukt.

8 / 10
Stickman Madness 3

Schiet vanuit je toren de aankomende Stickmannen neer. Verdien genoeg geld voor upgrades en betere wapens. Wissel van wapens tijdens het spel om het beter eruit te halen.

8 / 10
Uncle Sam

Je bent op de boerderij met Oom Sam en wordt aangevallen door aliens. Schiet alle ruimteschepen neer en voorkom dat ze je boerderij aanvallen. Je hebt de keuze om op makkelijk, gemiddeld, of moeilijk te spelen.

8 / 10
Destructionism

Destructionism zegt het al. In dit spelletje moet je alle stickfigures overhoop schieten. Je krijgt een punt voor elke rake schot. De romp levert dubbele punten op.

8 / 10
Unreal Flash 2007

Lekker knallen in Unreal Flash, de 2007 Editie.

8 / 10
Trooper Assasin

Schiet alles en iedereen neer die je ziet. Jij wilt winnen en de beste zijn dus richt goed.

8 / 10
Modern Tactics 2

In dit spel moet je weer je team er op uit zenden om de vijnad te verslaan. Leid ze door het slagveld en knal de vijand weg terwijl je er voor zorgt dat jouw team niet het onderspit delft.

8 / 10
Stickman S.W.A.T

Stickman S.W.A.T. = Stickmen, Weapons And Tackticks. Zoek dekking achter de muur en wacht het juiste moment af om tevoorschijn te springen en je vijanden neer te knallen in dit bloederige stickmen sniper spel.

8 / 10
Rec2 Zombie Attack

Schiet alle zombies neer die op je afkomen. Richt goed want als je hun hoofd raakt zullen ze sneller neer vallen.

8 / 10
Madness Escape

Probeer in elk level genoeg benzine te verzamelen zodat je weg kan met de raket. Kijk uit want iedereen valt je aan. Probeer de jerrycan met benzine te pakken en de raket bij te tanken.

7.7 / 10
Invasion: Tactical Defense

Invasion speelt zich af in 2134 en de wereld wordt aangevallen door aliens. Kun jij de wereld verdedigen tegen deze buitenaardse invasie?

8 / 10
Genghis Khan

Stel je troepen op de juiste manier op om de veldslagen te winnen en azie te veroveren.

8 / 10
Zombudoy 2: The Holiday

Probeer alle zombies tegen te houden, anders roven ze de kerstboom leeg. Eerst heb je alleen sneeuwballen om ze mee te bekogelen. Daarna kun je echte wapens kopen!

8 / 10
Farm Wars

Schiet alle dieren neer die op de boerderij afkomen. Richt goed met het geweer en schiet alles neer. Na elke ronde kan je nieuwe wapens kopen, als je genoeg geld hebt tenminste.

8 / 10
Robo City

Schiet alle robots neer die jou komen aanvallen. Schiet goed en probeer alle waves te overleven.

8 / 10
Pub Defender

Je kroeg wordt aangevallen! Houd de dronken dieven tegen met een arsenaal aan flessen, fusten en andere zaken uit de kroeg.

8 / 10
American Soldier

Lekker schieten is alles wat je moet doen. Mik goed, ren rond, laad het pistool, en knallen maar.

8 / 10
Bloons Tower Defense 2

Versie 2 van het bekende Bloons Tower Defense - zorg dat geen van de ballonnen erdoor komt!

8 / 10
Choose Your Weapon

Vernietig alle virussen die onderweg zijn naar je computer door wapentorens langs het pad te bouwen dat je moeten afleggen. Je kunt je torens ook upgraden.

8 / 10
Ice Castle Blaster

Schiet het ijskasteel kapot door stenen af te schieten met je katapult! Niet missen, want je hebt maar een klein aantal stenen om het kasteel mee te slopen!

7.8 / 10
Good Morning Zombies

Schiet alle zombies overhoop. Kun jij alle zombies neermaaien met je wapens? Maak ook de grote baas dood. Verdien geld om nieuwe upgrades te kopen.

8.4 / 10
Five 'Til

Volbreng een aantal missies. Vlieg en schiet vijandelijke vliegtuigen neer, land, infiltreer. Sommige besturingen zijn minder handig dan andere, dat verschilt per level. En als ze zeggen "soft landing" dan bedoelen ze ook een erg vakkundige zachte landing.

8 / 10
Hitstick 5

Iedereen kent natuurlijk hitstick. En dit is alweer het 5de deel. Loop door het level en schiet iedereen neer die je tegenkomt. Doe het snel wat ze schieten terug.

8 / 10
Gunblood

Schiet zo snel mogelijk je tegenstander neer. Wacht tot je mag schieten en mik goed want je tegenstander schiet ook snel.

8 / 10
Smoking Zombies

Schiet alle zombies neer. Kies je geweer en knal vanaf de muur de aankomende zombies kapot.

5 / 10
Heavy Shooter

Kun jij alle andere criminelen die langsrennen meteen neerschieten voor ze jou kunnen raken? Ze rennen snel, dus reageer nog sneller!

10 / 10
Zombie Canyon

Beschiet alle kruipende zombies vanuit je helikopter. Schiet alle zombies dood voor ze de canyon uitzijn en de mensen in het dorp aanvallen. Verdien er genoeg geld mee om je wapens te upgraden.

8 / 10
Mex

Vecht de strijd uit met allerlei robots. elke robot heeft zij eigen speciale aanvallen. Linksboven zie je meer details over wat deze doen.

8 / 10
Gangsta War

Schiet alle gangsters neer in elk level. Wissel snel van wapen en vergeet niet te laten. Schiet goed en dood alle gangsters.

8 / 10
Wild Pistol

Waan je in het wilde westen in Wild Pistol. Kun jij alle bandieten neerschieten? Je moet wel snel reageren en ze raken voordat je zelf geraakt wordt!

7.3 / 10
Kogama Clash Royale

In Kogama Clash Royale you can pick all kinds of weapons and shoot at other players in the big battle arena. Run for cover behind the pillars and walls. Shoot other players and try not to get hit!

10 / 10
Red Flight

Je hoort bij de politie in deze futuristische stad. Schiet met je vliegende politiewagen alle slechterikken uit de weg.

8.1 / 10
Sniper Year One

Sniper spel waarin je steeds moeilijkere opdrachten krijgt. Zorg dat je het juiste doelwit vindt er goed mikt zodat er geen onschuldige slachtoffers vallen.

8 / 10
One Soldier

In One Soldier moet je je tegenstanders beschieten zonder zelf geraakt te worden.

8 / 10
Super Energy Apocalypse

Aanvallen is de beste verdediging in dit zombie spel. Bouw een basis en breid langzaam uit om de hordes zombies aan te kunnen. Bouw fabrieken en upgrade je kanonnen om te overleven.

8 / 10
Space Bounty

Volbreng een aantal missies met een soort Lara Coft-achtig personage in deze mooie shooter. Schiet alle robots neer voor ze jou weten te schieten. Schiet de grijze dozen kapot om nuttige objecten te vinden.

8 / 10
Rebound 2

Schiet op alle borden die voorbij komen. Ze komen steeds sneller voorbij dus schiet snel. Hoe dichter je ze in het midden raakt hoe meer punten je krijgt.

8 / 10
Rupert's Zombie Diary

Rupert moet Londen tegen de zombies beschermen. Dood alle zombies in de verschillende delen van Londen en spaar voor barricades om de zombies voor goed buiten de stad te houden.

0 / 10
Hive Guardian

Bescherm je korf van de vijandige bijen die aan komen vliegen met al hun wapens. Knal ze allemaal neer met je geweer en blaas ze op met je granaten.

8 / 10
Sift With Shorty

Oefen eerst even hoe je je wapen gebruikt en ga daarna naar de levels. Zet je laser aan en mikken maar. Schiet alle Stickman poppetjes neer die op je af komen.

8 / 10
Zombie Safari

Je staat op de auto en moet iedereen neer schieten. Doe het snel want anders maken ze de auto kapot. Let op, want het zijn zombies en die gaan niet zomaar dood.

8 / 10
Police Sniper 2

Probeer de doelen te raken vanuit je helicopter als Police Sniper.

8 / 10
Castle Clout 2

Speel nu ook de 2de versie van castle clout. Gooi de stenen en probeer zoveel mogelijk te laten instorten.

8 / 10
Lord Of War

Het eerste deel van het tower defence spelletje Lord of War. Er is niet zo heel veel verschil met het tweede deel. Stop weer alle trollen, orcs, ratten en huurmoodernaars op de weg met je torens.

8 / 10
Choose Your Weapon 2

Je hebt een grote hoeveelheid wapens om uit te kiezen. Schiet of sla de gemuteerde computer virussen neer met de Glowmonkey in deel 2 van Choose Your Weapon.

8 / 10
Major Masher

Loop door de levels en zorg ervoor dat je iedereen neerschiet en nieuwe wapens koopt.

8 / 10
Sniper Specialist

Schiet lekker veel mensen neer met je sniper en zorg dat je zelf niet geraakt wordt. Richt snel en schiet snel om de levels uit te spelen.

8 / 10
Aquaslug

Ga op pad met je waterpistool en schiet je tegenstanders nat in Aquaslug. Gebruik S en D. Wandel over het eiland en probeer iedereen te raken.

8 / 10
Unreal Flash

Een flash versie van de klassieker Unreal. Vele wapens en tegenstanders! Kun jij alle wapens bemachtigen en je tegenstanders ermee uitschakelen? Speel het nu!

8 / 10
Counter Strike Lite

Bewijs dat je goed kan mikken in Counter Strike Lite.

8 / 10
Turret Defense 2

Verdedig je toren tegen de vijanden in Turret Defense 2!

8 / 10
Modern Tactics

Denk goed na over de juiste zetten om zo de vijand te verslaan in dit strategie spel. Je hebt vier mannetjes en je mag maar een bepaald aantal passen nemen voor je schiet of een granaat gooit. Zorg ervoor dat je leider niet sneuvelt.

8 / 10
Hold The Line

Verdedig je lijn en schiet iedereen neer die er op af komt. Ze proberen jou muur kapot te maken en dat moet jij voorkomen.

8 / 10
Charles 007

Schiet iedereen neer die je maar ziet. Zorg er wel voor dat je zelf niet te veel geraakt wordt. Je kan snel herladen om even een beetje weg te duiken. Schiet er daarna weer lekker op los.

8 / 10
Fire at Will

[email protected], de naam zegt het al: schiet zoveel mogelijk doelen binnen de tijd!

7.8 / 10
Sky Fighters

Schiet alle vliegtuigen uit de lucht en bescherm de dingen die van je eigen partij zijn.

8 / 10
Cigarette Killer

Roken is slecht, jij hebt een waterpistool, dus kijk goed rond in het restaurant en probeer alle sigaretten te doven. Dat doe je door met je waterpistool op de sigaretten te schieten.

8 / 10
Time Fighter

Bestrijd de aliens in 5 verschillende tijdzones in Time Fighter

8 / 10
Paintball Shootout

Een Russische paintball game... maar je begrijpt vast wel wat de bedoeling is. Klik op de bovenste optie in the menu om te beginnen. Ben je game over, klik dan niet op OK maar op de MENU knop links onder om terug te gaan naar het menu en nog een keer te spelen.

8 / 10
SAS Zombie Assault 2

Overleef elke wave en kom zo verder in het level. Barricades helpen je dus blijf die ook repareren. Verder kan je kiezen uit heel veel wapens, Dus wacht niet te lang en spelen maar.

8 / 10
Zombie Attack Survival

Schiet alle zombies neer die op je af komen. Zorg ervoor dat ze niet te dichtbij komen want dan zullen ze jou afmaken. Richt meer op het hoofd om ze in 1 keer neer te krijgen.

8 / 10
Eenden Schieten

Schiet alle eenden van de plank en zorg ervoor dat je er geen 1 mist. Raak niet de bommen want dat zijn strafpunten.

8.5 / 10
No Mutants Allowed

Schuil achter je verdedigingsmuur en probeer alle monsters neer te schieten die op je afkomen. Laat ze niet te lang aan je muur zitten, want ze proberen hem te slopen!

0 / 10
Defender

In dit Tower Defence spel moet je jezelf tegen de Holy Pig beschermen. Bouw een sterke verdedigingslinie van torens die schoten lossen op de monsters die uit het bos komen over het pad. Zet je torens op strategische punten neer om er het meeste uit te halen. Je kunt ook je torens upgraden.

8 / 10
Gunmaster Onslaught 2

Knal de tegenstanders die van alle kanten op je afkomen met je geweer, mijnen en een rocketlauncher. Des te verder je komt, des te groter het geschut dat op je af komt. Soldaten met grotere wapens, maar ook helicopters en tanks.

8 / 10
Star Trash

Verdedig de steden op de planeten door er ruimteschepen voor neer te zetten. Je kunt kiezen bij de volgende aanval of je van een afstand wil commanderen of wilt meevechten.

8 / 10
Time Crisis 4

Schiet alle poppetjes neer die je tegenkomt. Je staat achter een muur en zal naast de muur moeten komen om iedereen neer te schieten. Kies je wapen en knallen maar.

8 / 10
Duck Shoot

Schiet de eendjes neer en probeer zoveel mogelijk gele eendjes te verzamelen. Hoe meer je er hebt hoe meer je uitbetaald krijgt.

8 / 10
Modern Sniper

Vervul de opdrachten en schiet iedereen neer. Soms zal je de persoon niet moeten doodschieten maar juist moeten wegjagen. Let goed op de opdracht en sniper er lekker op los.

8 / 10
Kogama: Counter Strike

In Kogama: Counter Strike kun je genieten van een spannende shootout in een mooie 3D Kogama wereld die losjes is gebaseerd op Counter-Strike. Verken je doolhofachtige omgeving en ga op zoek naar de beste wapens. Kun jij je tegenstanders uitschakelen?

0 / 10
Super Mega Ultra Battle Robot

Schiet met je robot allerlei vijanden neer en wordt zelf niet te vaak geraakt. Spaar punten op om nieuwe upgrades te ontgrendelen. Spaar ze allemaal!

0 / 10
Cannon Blast

Schiet met je kanonnen de boten aan flarden voordat je zelf geraakt wordt.

8 / 10
Massive Attack

Verdedig je kasteel en bouw gebouwen die boogschutters en andere eenheden voor je trainen.

8 / 10
Heidi One

Leuk schietspel in de ruimte. Verzamel het goud en schiet de vijandelijke ruimteschepen. Zorg dat je genoeg geld hebt voor nieuwe raketten en je schild. Schiet met Z en schiet rakketten af met X.

8 / 10
SAS: Zombie Assault

Je bent als enige overlevende SAS soldaat ingesloten in een oud bouwwerk. Zorg dat je barricades goed opgezet zijn en blijf de zombies van je af schieten. Het worden er steeds meer. Zal jij het overleven?

8 / 10
Color Archers

Teken in de juiste kleur na wat de vijand boven z'n hoofd heeft staan en je boogschutters zullen hem neerschieten. Het maakt niet uit waar in het scherm je het natekent of hoe groot. Zo lang de kleur en de vorm maar goed zijn. Verzamel magische aanvallen, en ontwerp je eigen symbolen om ze op te roepen.

8 / 10
Turret Takeover

In Turret Takeover speel je een turret omringd door vijanden. Schiet je vijanden maar vergeet niet je kannon op je vijanden in te stellen!

8 / 10
Penguin Massacre

Schiet alle pinguins neer die je komen aanvallen. Zorg ervoor dat je goed richt en alle pinguins zo snel mogelijk neerschiet.

8 / 10
Unreal Flash 3

Probeer iedereen uit te schakelen met je poppetje. Zorg ervoor dat je neer schiet en alle kogels ontwijkt.

8 / 10
Swat Awesome Edition

Probeer alle ninjas te raken op het gebouw. Je bent zelf een stickman poppetje en je hebt een geweer. Probeer ook goed op te letten en de kogels te ontwijken.

8.2 / 10
Boxheads Halloween

Lekker knallen in de speciale Halloween versie van Boxhead. Pak de zombies!

8 / 10
Demonic Defence 3

Verdedig je kasteel tegen allerlei stickmen, tanks, UFO's en andere vijanden. Koop tussen de levels in upgrades en repareer je casteel door te klikken op Restore HP.

8 / 10
Robina Hood

Gebruik je pijl en boog om alle monsters die het bos binnendringen en je voorraden stelen neer te schieten. Houd ze allemaal op afstand als Robina Hood.

8 / 10
Office Rush

Bescherm het kantoor door alle alien robots neer te schieten die het gebouw aanvallen. Met het geld dat je verdient kun je betere geweren kopen en de bijbehorende ammunitie. Vergeet vooral dat laatste niet! Veel plezier!

8 / 10
Sniper Year Two

Sniper in dit leuke sniper spel. Zoom in en probeer de missies te voltooien. Schiet dus niet zomaar iedereen neer.

8 / 10
Ricochet Kills Player Pack

Schiet iedereen neer die in het level staat. Je hebt maar een bepaald aantal kogels dus mik goed. Let goed op want de kogels blijven ketsen en gaan lang door.

8 / 10
Woedende Moordenaar

Schiet alle houten poppetjes neer die voorbij komen. Richt goed en schiet snel. Natuurlijk is het hoofd raken altijd goed.

8 / 10
War Machine

Schiet al je tegenstanders die op je afkomen neer en probeer zelf niet geraakt te worden. Je speelt met een robot. Win de oorlog.

8 / 10
Cowboy School

Leer als een cowboy de schurken neer te schieten door te oefenen op de bewegende doelwitten. Kun jij ze allemaal raken? Vergeet niet je geweer na elke zes shoten te herladen.

8 / 10
Andy Law

In deze shooter moet je eerst een team samenstellen en daarna ten strijde trekken tegen het militaire bedrijf dat zombies aan het produceren is.

8.3 / 10
Zayo 2

dit keer moet Zayo het opnemen tegen de ondergrondse monster torren terwijl hij de groene duiveltjes koning probeert te achtervolgen. Laat je niet afleiden door de vliegen.

Spel laadt het beste in Firefox.

8 / 10
Backyard Shootout

Kun jij de dieven in je tuin neerschieten? Het loopt er helemaal vol van de dieven! Zorg wel dat je het verliefde stelletje niet raakt.

8 / 10
Momentum Missile Mayhem

Knal de tanks aan gruzelementen met je gravity gun in Momentum Missile Mayhem.

8 / 10
Hitstick

In dit spel moet je de vijanden neerschieten voor je jou te vaak kunnen schieten. Voor de vijanden die iets verder weg zijn verscholen kun je de sniper optie gebruiken.

8 / 10
Panda Tactical Sniper

Als de sniper van Panda moet je hem op een afstand helpen met zijn ontsnappingen en criminele ondernemingen. Kijk goed naar de situatie en ontdek wat je moet schieten om Panda te helpen.

8 / 10
Hitstick 4

Kies je wapen, Speel de missie uit en overleef. Dat zijn de belangrijkste dingen bij hitstick 4. Zorg dat je niet geraakt wordt en alle tegenstanders neerschiet. Hoe ver kan jij komen?

8 / 10
Highway Pursuit

In het land van eeuwige misdaad en hogesnelheids achtervolgingen is er een iemand die de wereld kan redden: Jij! Rij over de snelweg pak de leider in de rode auto op, maar let op: niemand is je vriend! Iedereen moet uit de weg voor gerechtigheid!

8 / 10
Flaming Zombooka

Schiet iedereen met de zombooka neer! Soms moet je eerst wat kogels afvuren om dingen te verplaatsen voordat je de mannetje kan raken. Mik en schiet op de juiste snelheid iedereen neer. Kan jij alle 45 levels uitspelen?

8 / 10
Chaos Faction 2

Kies je wapen en versla iedereen die je tegenkomt. Zorg dat je je poppetje kiest, een level, en knallen maar.

8 / 10
Kill All Weeds

Schiet alle planten die groeien rondom het huis en schiet ze kapot. Doe het snel anders slopen ze het huis.

8 / 10
Choose Your Weapon 3

Kies je wapen en versla iedereen die je tegenkomt in het level. Je hebt 10 verschillende wapens, die je wel eerst moet verdienen, maar gebruik ze dan ook goed.

8 / 10
Hitstick 6

Ga goed te werk met hitstick 6 en probeer alles en iedereen uit te schakelen. Kies je wapen en schieten maar.

8 / 10
Furious Tank

Rij met je tank door het level heen en schiet iedereen neer. Let wel goed op dat je zelf niet wordt neergeschoten!

8 / 10
Zombo Buster Rising

In dit spelletje heb je de leiding een team zombiekillers. Gebruik je wapens om de zombies te schieten die de schuilplaats van de mensen aanvallen, maar zorg dat je de vluchtende soldaten niet per ongeluk raakt. Spaar punten voor mooie upgrades.

7.6 / 10
Battle Bots

Knal de bad aliens in Adrian's Battle Bots. Let op je batterij!

8 / 10
Bunny Invasion 2

Mr Frost is wederom in de buurt als de konijnen weer aanvallen. Hou ze uit de buurt van de pub. Koop nieuwe ammunietie en betere geweren om de killer konijnen op afstand te houden.

7.3 / 10
Still Alive

Schiet alle zombies neer voordat ze je huis slopen. Daar kun je schuilen en je auto repareren. Kun je ook je geweren goed upgraden?

0 / 10
A-Blast

Leuke Space-invader variant. Kijk wat je ervan vindt. Vlieg rond in je ruimteschip en schiet de andere schepen neer zodat je veilig verder kan.

8 / 10
Demonic Osbournes

Schiet de doodshoofden maar laat de Osbournes met rust.

8 / 10
Modifighters

Schiet op je tegenstanders als robot en race als auto in ModiFighters.

8 / 10
Deconstructor

Lekkere retro shooter waarin je als Deconstructor het tegen de mensheid moet opnemen.

8 / 10
Marksmen

Er is een virus uitgebroken en je moet de overlevenden redden in Marksmen!

8 / 10
Defend Your Castle

Klassiek kasteel verdedigen, gooi je vijanden zo ver en hoog mogelijk weg. Des te meer vijanden je dood maakt des te meer punten je scoort.

8 / 10
Zombie Kasteelaanval

Verdedig het huis tegen de zombies die je willen opeten! Koop steeds betere verdediging.

8 / 10
Save The Witness

In dit spel ben je een sniper die een nogal onbenullige getuige moet beschermen. Als hij erachter komt dat er gevaar dreigt zal hij niet meer willen getuigen, dus schiet alle hitmen af zonder dat de getuige er achter komt. Je moet hem dus schaduwen en subtiel te werk gaan. Hint: Succes is vaak afhankelijk van goede timing.

8 / 10
Sift With Shorty X-Mess

Sift Head met Shorty. Kies een leuk pakje uit voor je shutter en help haar alle belagers af te knallen. Verdeel de experience points die je wint over de verschillende opties. Weinig kerstgedachte, wel veel bloed.

8 / 10
Medieval Golf

Ga golfen met pijl en boog. Schiet de pijl weg met je boog en schiet hem in de hole. Hou rekening met de wind.

8 / 10
Flash Empires 3

Verdedig je eigen toren door alle mannetjes die op je af komen neer te schieten. Plaats ook zoveel mogelijk andere dingen om ze tegen te houden.

8 / 10
Battle Garden

Probeer zo snel mogelijk iedereen neer te schieten en er voor te zorgen dat je zelf niet geraakt wordt. Schiet snel en vergeet niet te herladen.

8 / 10
Sneaky Sniper 2

Sniper goed en speel de levels uit. Hou je wel aan de opdracht want anders schiet je onschuldige mensen neer. Tot welk level kom jij?

8 / 10
Bus Hostage By Policeman

Probeer iedereen die je ziet in de bus neer te schieten met je pistool. Steeds als er een hoofd tevoorschijn komt moet je snel reageren en schieten.

8 / 10
Rumbo Rush

Verplaats jezelf goed door het level en probeer iedereen neer te schieten die jou komt aanvallen. Reageer snel en goed en schieten maar in Rumbo Rush.

8 / 10
Diamond in the Rough

Je moet de diamant in het museum bewaken. Schiet alle dieven neer die de diamant proberen te stelen. Zullen ze jou niet te snel af zijn?

8 / 10
Beach Boy

Een vogel heeft je lolly gestolen! Help de jongen om de vogel te raken met een steentje. Daarvoor gebruik je je blaaspijp.

0 / 10
Kebab Schieten

Schiet alle kebab neer die op je af komt. Het zijn grote stukken vlees en die komen steeds dichterbij. Schiet ze allemaal kapot.

2 / 10
Zombie Killing Spree

Zoek de weg door het park in Zombie Killing Spree. Je bent in het midden van de nacht op zombiejacht en het is zo donker dat je niet verder om je heen kunt zien dan de cirkel licht die je lantaarn om je heen werpt. Als de zombies dichtbij genoeg komen om het licht te bemerken, dan komen ze ineens op je af gestormd om je te grijpen en je hersenen op te eten. Schiet ze neer voordat ze te dichtbij komen. Je moet vooral je afstand zien te houden bij de opgezwollen groene zombies, want die spatten uit elkaar als je ze doodschiet, en hun slijmerige vlees is giftig!

0 / 10
NBA Shootout

Niet goed in basketbal? Geen zin om je nog langer te laten vernederen op het veld? Zorg er voor dat deze basketballer ook niet meer kan scoren. Gebruik diverse wapens om de basketbal uit de lucht te schieten!

8 / 10
Osama's Revenge

Osama vecht terug. Het is een geest nu, maar hij komt je aanvallen. Probeer hem te verslaan met je geweer.

8 / 10
Zombuddies

Schiet met deze twee Amerikaanse boerenjongens alle zombies overhoop. Ze komen allemaal op je barricade af. Hou ze op afstand met je kruisboog.

8 / 10
Tank Storm 2

Rij door de levels met de tank en schiet alle vijandige soldaten, jeeps, en tanks. Jouw tank kan best wel wat hebben, maar word niet te vaak geraakt, anders explodeert je tank!

8 / 10
Flash Empires

Bouw een sterk verdedigingsbolwerk op om de golven tegenstanders te verslaan in Flash Empires!

8 / 10
Thing Thing Arena 2

Veel bloed en veel kogels in de donkere shooter Thing Thing Arena 2. De robots en andere vijanden blijven maar komen. Kan jij ze aan?

8 / 10
ALIAS 2

Tweede versie van ALIAS, een lekker schietspel waarin je als robot de vijand moet verslaan.

8 / 10
Ownage Burst

Ren de straat door en schiet de bad guys die door de deuren en ramen gebarsten komen. Gooi handgranaten en schiet je een weg door al de chaos.

8 / 10
Cursor Invisible

Als je je cursor niet kunt zien, kun jij dan nog wel een beetje mikken? Test het in Cursor Invisible, waar je muis onzichtbaar is.

8 / 10
Pit Dwellers

Er komen allerlei monsters uit de put. Schiet alles wat uit de put komt weer terug de put in! Hoe lang hou jij het vol om de waves van kwaadaardige beesten tegen te houden?

8 / 10
Boomstick

Een simpel maar heel erg verslavende stickman shooter. Loop rond met je geweer en schiet de blokken en andere vormen. Verzamel de ammunitie die naar beneden valt voordat het weer verdwijnt. Het spel is afgelopen als je ammo op is.

8 / 10
Letum

Het doel in dit duistere spelletje is heel duidelijk. Maai alle zomies neer met alle wapens die je maar kunt bemachtigen voordat ze jou te pakken krijgen.

8 / 10
Ballastic

Schiet alle poppetjes neer. Je kan de gebouwen in laten storen of gewoon de mannetjes raken om ze uit te schakelen.

8 / 10
Middeleeuws Buskruit

Schiet met het kanon de dingen kapot. Er is een lijn en al het puin moet onder de lijn komen om het level uit te spelen. Schiet goed want je hebt maar een paar kogels per level.

8 / 10
The Pirates Time

Schiet goed met de piraten en probeer alles te raken in het level. Je schiet vanaf het schip en er staat aangegeven wat je allemaal moet raken.

8 / 10
Flying Steel

Schiet zoveel mogelijk neer met je vliegtuig. Ontwijk alle kogels en probeer alles kapot te maken. Vlieg en mik goed.

8 / 10
Hitstick 2

Zorg ervoor dat je niet neergeschoten wordt terwijl je inbreekt in het criminele hoofdkwartier. Kun jij je vijanden als eerst neerhalen?

8 / 10
Anti Zombie Bunker

De zombies vallen je zombie bunker aan! Kun jij ze allemaal overhoop schieten voordat ze je bunker weten te slopen? Tussen de levels door kun je upgrades kopen met het geld dat je verdient! Veel succes!

8.5 / 10
Black Ops Training Simulator

Kies en missie en schieten maar. Het is een training dus haal het beste in je naar boven.

7.3 / 10
Hitstick Rebirth

Race zo snel mogelijk door de levels om door het gebouw te komen. Je hoeft de wachters niet neer te schieten, zo lang je maar wel snel genoeg langs ze heen kunt komen.

0 / 10
Last Line of Defense: Second Wave

Schiet alle zombies neer die over de heuvel komen. Mik goed met je geweer en vergeet niet af en toe ook handige upgrades te kopen.

0 / 10
Gamma Bros

De gebroeders Gamma moeten het opnemen tegen hordes aliens in Gamma Bros!

8 / 10
Stress Paintball

Verveeld op kantoor? Even lekker paintballen in Stress Relief Paintball.

8 / 10
Power Copter

Versla de vijndelijke helicopters en vliegtuigen en ook de eindbazen als de laatste hoop van de aarde tegen een invasie: Power Copter. Power Copter ziet er misschien wel uit als een oude roestbak, maar hij doet het nog best goed. Klik op het schil icoontje rechtsboven in het scherm om je verdediging weer te herstellen nadat je geraakt bent.

8 / 10
Uniwar The Lost Civilization

Dit spel wordt gespeeld vanuit je ruimteschip. Schiet al de andere ruimteschepen neer en zorg dat je niet neer wordt geschoten. Speel voor meer uitdaging ook eens op survival mode.

8 / 10
Strike

Lekker schietspel waarbij je veel je veel mensen tegenkomt en dus lekker veel kan schieten. Je hebt een groot arsenaal aan wapens dus ga je gang!

8 / 10
Border Defense

Zorg dat de mannetjes het einde van het level niet halen door de torens en kanonnen op de juiste plekken te zetten. Upgrade de torens en kanonnen zodat ze erg sterk zijn.

8 / 10
Effing Zombies

Schiet iedereen die op je afkomt neer. Loop door het level en vergeet geen granaten te gooien. Je kan lopen en schieten tegelijk en dat is erg makkelijk want de poppetjes komen snel op je af.

8 / 10
Turrent Takeover

Jou kanon wordt aangevallen door verschillende kleuren tanks. Je kan ze dan ook alleen kapot schieten als jouw kanon de juiste kleur heeft. Wissel met 1 t/m 4 de kleuren en schiet alle tanks kapot.

8 / 10
Fortress Guardian 2

Er komen steeds wezens op je af en jij moet proberen die allemaal kapot te maken! Je hebt een pijl en boog en een zwaard en daar moet je het mee doen!

8 / 10
Snelle Schutter

Schiet snel en reageer snel. Probeer in elk level genoeg punten te verzamelen door dingen neer te schieten. Blijf richten en knallen maar.

8 / 10
Sniper Assassin 5 Final Mission

Richt goed met je sniper en voltooi de missie door de juiste mensen neer te schieten. Richt goed en haal de trekken over.

8 / 10
Sniper Assassin Final

Pak je sniper en probeer alle missies te voltooien. Richt goed en schiet de juiste personen neer.

8 / 10
Hitstick 3

Ga alle missies aan in hitstick 3 en probeer iedereen te verslaan. Probeer je wel goed aan de opdrachten te houden.

8 / 10
Kugeln.io

Kugeln.io is een leuk .io spelletje waarin je hartjes en wapens verzamelt in een arena die lijkt op een Alpenlandschap. Kijk uit, want de andere spelers proberen je dood te maken. Hak ze met je wapens in de pan!

0 / 10
Sentry Knight

Bescherm je kasteel met je pijl en boog tegen de monsters die er aan komen. Schiet ze neer, maar kijk uit dat je de transportschapen niet raakt.

8.7 / 10
Freedom Tower Invasion 2

Versla alle mensen die je toren aanvallen en je energie willen stelen. Kun jij de toren schermen met allerlei kanonnen en andere wapens?

8 / 10
Blam Blam

Schiet de targets voordat je kogels op zijn. Pas op voor de bommen.

7.2 / 10
Stop GMO 2

Schiet de gemuteerde wortels en ander groente en fruit overhoop met het konijn. Je kunt ook sparen voor allerlei handige upgrades om steeds verder te komen.

8.5 / 10
Uber Commando

Ren door de levels met de soldaat. Schiet de monsters en de robots neer. Scoor genoeg punten om handige upgrades mee te kopen.

0 / 10
My Friend Pedro

Ren door de straten en de gebouwen en vind alle gangsters. Kun jij ze allemaal neerschieten zonder zelf gedood te worden?

8 / 10
Knut Kaputt

Lok ijsbeertje Knut met een visje en knal er op los.

8 / 10
Zombie Horde 3

Schiet de zombies overhoop in Zombie Horde 3.

8 / 10
Tiger of Mysore

Schiet de belagers van je af met een groot kanon in Tiger of Mysore

8 / 10
King of the Hill

Verdedig je kasteel tegen de tanks met je katapulten.

8 / 10
Zero

In deze shooter game moet je alle inkomende vliegtuigen neerknallen. Je kunt dit doen door middel van allerlei combos. Veel plezier!

8 / 10
Panda Tactical Sniper 2

In dit spelletje moet je verschillende missies volbrengen met je Panda team. Schiet niet de mensen en de beren, maar ontdek manieren om de wachters af te leiden zodat je team zijn gang kan gaan.

8 / 10
Heli Force

Schiet met je helikopter alles neer wat je tegen komt. Zorg dat je niet geraakt wordt anders stort je neer tussen de bergen. Zorg dat je helikopter heel blijft en schiet iedereen neer.

8 / 10
Wall E Pop

Schiet alle hele ballen kapot en kom niet buiten beeld want dan wordt je straal rood en kan je ze niet meer kapot maken. Doe het binnen de tijd om het level uit te spelen

8 / 10
Bow Show

Vervul de opdrachten met pijl en boog. Schiet de doelwitten een x aantal keer raak en ga zo door naar het volgende level. Blijf goed mikken en lekker schieten.

8 / 10
Shotgun Fun 2

Schiet alle borden uit de lucht die voorbij komen. Zorg ervoor dat je snel schiet en genoeg borden raakt om door te gaan. Je schiet met je shotgun.

8 / 10
Zero Bullets

In Zero Bullets heb je geen kogels! Je hebt wel een schild dat kogels absorbeert en weer afschiet! punten en upgrade je schip!

8 / 10
Perpetual Blaze

Zorg ervoor dat je alles in het level vernietigd. Je speelt met vuur en kan dus heel veel doen. Beweeg goed en maak alles kapot.

8 / 10
Dawn Of The Celebs

Schiet alle celebs neer die op je limousine afkomen. Als je ze in hun hoofd raakt zullen ze sneller neervallen. Zorg er dus voor dat ze je limousine niet kapot kunnen maken. Kan jij ervoor zorgen dat je iedereen neerschiet en geld blijft verzamelen voor betere wapens?

8 / 10
Zombies Took My Daughter

Zorg dat je je dochter weer terug krijgt. Zombies hebben haar ontvoerd. Pak wapens en schiet alle zombies helemaal overhoop en vind je dochter terug voor het te laat is.

8 / 10
Red Storm 2 Survival

Probeer in het level alles neer te schieten. Pak de extra bonussen, ren rond en schiet op alles wat los of vast zit.

8 / 10
Big Pixels Zombies

Je bent een grote pixel en moet in het level iedereen neerschieten. Loop rond en blijf goed opletten en schieten maar.

8 / 10
Camper Wars

Schiet op alle dingen die voorbij komen. Meer punten voor een headshot. Wissel snel van wapen om van dichtbij te kunnen schieten of een wapen waarmee je kan inzoomen.

8 / 10
Undead Highway

Maak de snelweg weer schoon van alle zombies. Schiet ze allemaal neer in elk level en pak de auto sleutels om naar het volgende level te gaan.

8 / 10
Tactical Assassin 3

Kies een missie en probeer de opdracht te vervullen. Kies daarna je wapen en je kan op pad.

8 / 10
Castle & Cannons

Probeer alle kastelen kapot te schieten. Richt goed en zorg dat ze je eigen kasteel niet raken.

8 / 10
Dark Soul Path Of Awakening

Loop door de ondergrondse tunnels en schiet alle monsters neer. Je kunt punten sparen voor upgrades. Gebruik ook de Rage om de monsters te doden.

8 / 10
City Siege 4

Koop en upgrade je manschappen en trek er op uit om de mensen die door aliens ontvoerd zijn te redden. Kun jij alle aliens neerschieten en de mensen uit hun gevangenschap bevrijden?

8 / 10
Zombie Hospital

Ren door het ziekenhuis. Eerst moet je in elke gang alle zombies neerschieten voor je er langs kan. Laat ze je niet te vaak raken!

8 / 10
Ragdoll Cannon 3

Schiet de poppetjes weg en raak het doelwit zodat je door kan naar het volgende level. Je kan 5 mannetjes tegelijk schieten. Schiet er niet meer want dan verdwijnt de eerste weer.

0 / 10
Zombie Truck 2

In dit spelletje ben je op reis naar een veilige plek in een land dat door zombies is overspoeld. Kun jij vanaf je truck alle zombies neerschieten? Laat ze je niet pakken!

0 / 10
Zomboball

Schiet alle zombies neer met de voetballende ijsbeer. Kun jij ze allemaal raken voordat de ballen op raken? Doe het in zo min mogelijk beurten om alle sterren te scoren.

8 / 10
Slither Hunting Season

Knal de slugs af voordat ze je te pakken krijgen.

8 / 10
Mass Mayhem 2099 AD

Het is het jaar 2099, en aangezien het toch een totale chaos is, maakt het niet uit als je er nog een schepje bovenop doet door vanalles overhoop te schieten.

8.7 / 10
S.T.A.R. Defence

Plaats strategisch satelieten en bescherm je planeet in STAR Defence.

8 / 10
Alien Attack

Knal de aliens en pas op dat je de bevriende schepen (de blauwe) niet raakt in Alien Attack.

8 / 10
Balloons

How goed is jou hand-oog coordinatie? Schiet de ballonnen neer en test het zelf. Is dit spel niet uitdagend genoeg, probeer dan het level met slechte weer!

8 / 10
Skeet Shooting 2

Schiet kleiduiven in dit spelletje. Soms wel drie tegelijk. Je hebt bij dit spel meer kogels te verbruiken voor je moet herladen, maar verspil er niet te veel!

8 / 10
The Primitive

Loop door de jungle en schiet al de primitieven omver!

8 / 10
Love is in the Air

Mik op alle harten en bekeer alle duiveltjes tot liefde. Raak zoveel hartjes als je kan om de meeste punten te scoren.

8 / 10
Zayo

De konijnen zijn gevangen, in kooien opgesloten, en worden door de groene monsters mishandeld. Ontsnap met Zayo, het konijn dat terug vecht. Verzamel de wapens en schiet alle groene duiveltjes overhoop.

8 / 10
Zayo 3

De queeste van Zayo gaat verder. Probeer met je vlot naar het eiland te komen. Kijk uit voor de killer vogels en de zeemonsters.

Spel laadt het beste in Firefox.

8 / 10
Void Gunner

Vlieg in je ruimteschip door de ruimte en verdedig jezelf door alle vijandelijke schepen neer te schieten. Upgrade je ship met sterkere lasers en schilden.

8 / 10
Armor Trigger

Begin met normal mode en speel de minigames in dit spel. Daarna kun je ontdekken wat Bobby uitspookt door hard mode uit te spelen.

8 / 10
Ricochet Kills

Probeer iedereen neer te schieten met zo een min mogelijk kogels. Er staan altijd weer mannetjes en altijd op een andere plek. De kogel zal lekker lang door blijven gaan. Kan jij elk level iedereen neer schieten?

8 / 10
Smoking Barrels

Koop een wapen en probeer alle tegenstanders uit te schakelen. Kan jij ervoor zorgen dat je de beste schutter van het land wordt?

8 / 10
Ubergrounds

Probeer alle mannetjes neer te schieten die je komen aanvallen maar het belangrijkste is om het grote monster boven je dood te maken.

8 / 10
War On Paper

Schiet in elk level met de tank de mannetjes kapot. Soms moet je bommen los schieten van de kabels zodat die de mannetjes neer knallen.

8 / 10
Mafia Revenge

Schiet iedereen neer. Loop door de levels, schiet met je geweer of pak je mes. Reageer snel en vergeet niet te herladen.

8 / 10
Sherwood Shooter 2

Schiet de appel van het hoofd. Schiet goed en raak vooral de persoon die er staat niet.

8 / 10
Madness - Will It Slice

Loop door de levels en gebruik je laser pistool om de zombies door te hakken. Goed mikken, want soms blijven ze komen. Het zijn er ook behoorlijk veel af en toe!

8 / 10
Siege Knight

Overleef de aanval van alles mannetjes en probeer de juiste wapens te kopen.

8 / 10
Madness Haphazard

Ren door het doolhof en schiet iedereen die je tegenkomt overhoop. De deuren gaan in elke kamer steeds dicht. Ze gaan pas open als al je tegenstanders uitgeschakeld zijn.

8 / 10
Jack the Zombie

De mensen hebben lang genoeg de zombies overhoop geschoten en uitgemoord. Nu gaat Jack de Zombie de mensen eens aanpakken. Schiet ze allemaal neer met zo min mogelijk kogels. Zorg er wel voor dat je niet per ongeluk je zombievrienden raakt.

8 / 10
Axis Paintball

Een paintball spelletje van bovenaf, pak de vlag maar pas wel een beetje op. Als je tegenstander jouw vlag te pakken krijgt, schiet hem dan voordat hij terug kan naar zijn eigen basis, en pak je vlag terug.

8 / 10
Target Practice

Eenvoudig schietsport spelletje, waarbij je snel moet schieten op een bewegend doel dat steeds ergens in het scherm verschijnt en weer verdwijnt. Kan jij binnen 30 seconden een HiScore neerzetten?

0 / 10
Sift Heads Cartels Act 3

Er zitten allerlei bendes achter je aan, en ook de poltie moet je hebben. Gelukkig heb jij ook nog enkele goeie vrienden. Schakel samen al je vijanden uit.

0 / 10
Knife Shooter

Schiet perfect met je mes in de schijf in het reactiespelletje Knife Shooter! Je mes staat nooit stil en je doel wisselt steeds van plek en grootte. Kun jij het hoofd koel houden en telkens wachten op de beste kans?

0 / 10
Shooter 2

Schiet iedereen neer die je tegenkomt. Je moet goed richten en lekker veel schieten. Hoe sneller je ze neer schiet hoe minder leven er van jou af gaat.

2 / 10
Medieval Rampage 2

Probeer te overleven en iedereen neer te schieten. Je bent in je eentje en er komen veel wezens op je af. Schiet er lekker op los en koop na de levels nieuwe wapens!

6 / 10
Ben 10 Space Battles

Vlieg rond met Ben 10 en schiet alle aliens neer die je proberen aan te vallen. Zal het jou lukken in leven te blijven? Pak de kanon upgrades die af en toe verschijnen als je een alien schiet.

8 / 10
Last Turkey in Town

Kun jij de laatste kalkoen in de stad vinden? Zoek het hele dorp af en als je de kalkoen gevonden hebt, gooi er dan een sneeuwbal bovenop!

8 / 10
Nightvision Sniper

Je bent een sniper en je werkt alleen 's nachts. Vind je doelwit en zoom in met je night vision visier. Schakel je doelwitten uit in het donker.

8 / 10
The Strangers 3

Schiet alle vijanden neer en zorg dat je zelf niet geraakt wordt. Kies uit 3 verschillende wapens.

8 / 10
Crackshot

Schiet alle borden kapot. Doe het zo snel mogelijk en met zo min mogelijk kogels. Speel alle 12 de levels uit.

8 / 10
M.A.D.

Schiet alle raketten die uit de lucht komen kapot. Je beschermt je eigen stad en zorg dus dat er niks kapot gaat. Time goed en schiet niet te laat.

8 / 10
Fox Fyre

Vernietig je tegenstanders met je bunkers. Koop upgrades met het geld dat je hier mee verdient zodat je betere wapens en verdediging kan kopen.

8 / 10
Tough Love

Je bent neergestort op de liefste planeet die er bestaat. Alleen, jij bent helemaal niet lief. Jij haat lieve beestjes! Brand de schattige beestjes af met je vlammenwerper!

8 / 10
Elona Shooter

Bescherm je kasteel! Zorg ervoor dat je lekker veel schiet maar vooral ook gericht schieten. Na elk level kan je veel bonussen kopen.

8 / 10
Monsters Schieten

Schiet alle monster die uit de lucht komen neer. Je moet namelijk een hele stad beschermen en dat kan je alleen met dat ene kanon.

8 / 10
Kwikshot

Schiet in elk level alles raak wat je moet raken. Let wel op dat je maar een bepaald aantal kogels hebt! Tot welk level kan jij komen?

8 / 10
Rise Of The Castle

Het enige wat nog overeind staat is 1 toren met een kanon. Schiet alles wat jou wil aanvallen kapot en zorg ervoor dat je je kanon upgrade.

8 / 10
Panda Richten

Schiet de panda richting zijn vriendjes en zorg dat ze dan het level uit speelt. In het begin komt er in beeld waar de panda heen moet, jij moet alle richten en schieten met het kanon.

8 / 10
Crazy Nails

Schiet met een spijker schieter steeds de appel van het hoofd van het mannetje. Als het lukt ga je steeds verder staan maar raak hem niet met de spijkers.

8 / 10
Kill Shot

Schiet goed en gericht in kill shot. Probeer iedereen in 1 schot neer te schieten. Richt dus goed en reageer snel en schiet de kogels.

8 / 10
Xrossfire

Schiet 1 poppetje neer en zorg dat de rest dan ook neer gaat. Het mannetje wat je neerschiet schiet de kogels verder.

8 / 10
Sniper Assasin Final

Voltooi de missies en sniper de juiste mensen neer. Richt goed en schiet goed maar dus niet de verkeerde mensen.

8 / 10
Prehistoric Archer 2

Schiet met pijl en boog zoveel mogelijk dingen uit de lucht. Het is wel prehistorisch dus een tijdje geleden in de tijd alweer.

8 / 10
Xross Fire

Schiet steeds 1 poppetje neer. Die laat kogels om zich heen vliegen en zo moet je proberen alle mannetjes neer te krijgen.

8 / 10
La Revolutionz

Kies je wapens met de kip en schiet iedereen neer. Probeer alles uit de lucht te schieten en zelf dus niet geraakt te worden.

8 / 10
Rise Of The Castle 2

Bescherm het kasteel van iedereen die je komt aanvallen. Dat kan zijn door de lucht of over de grond. Schiet met het kanon iedereen kapot.

8 / 10
Shadow Agent

Schiet de met sniper alle poppetjes neer. Mik goed en mis niet. Kijk goed wat je na moet schieten.

8 / 10
Devils Attack

Kies je geweer en schiet alle duivels neer. Beweeg goed en knallen maar.

8 / 10
Monster Bloedbad

Schiet alle zombies neer en zorg dat de zombies jou niet te pakken krijgen.

8 / 10
Outpost Swarm

Hoelang kan jij het overleven. Zorg ervoor dat je de juiste wapens kiest en schieten maar.

8 / 10
Retriever

In dit spelletje ben je een crimineel die is ingehuurd om geheime informatie te stelen. Kun jij de koffers vinden en de beveiliging neerschieten? Schiet ook de beveiligings camera's en de alarm bel!

8 / 10
Bazooka Boy

Je hebt een bazooka. Loop door het level, schiet de juiste dingen kapot en speel het level uit.

8 / 10
Tesla Defense

Zet de juiste verdediging neer en probeer alles wat je aanvalt kapot te schieten.

8 / 10
Only Seven Days

Rij rond en schiet alle vijandige tanks en trucks. Kun jij genoeg punten verzamelen voor upgrades? Je zal ze hard nodig hebben om de zeven dagen te overleven!

8 / 10
Ricochet Kills 3 Level Pack

Mik goed en schiet iedereen neer vanuit de positie waar je staat. De kogels ketsen heen en weer.

8 / 10
Boisdarc

Schiet alles en iedereen neer. Jij staat hoog om de muur en moet je kasteel beschermen.

8 / 10
Sniper Assassin Story

De mysterieuze Mr Johnson heeft je al eens op verschrikkelijke wijze te grazen genomen, en nu is hij weer terug. Laat het niet nog eens gebeuren en maak Mr Johnson en zijn hele bende af.

8 / 10
Back to the Stars

In dit spelletje ben je een robot die gecrasht is op een alien planeet. Kun jij alle alien robots wegschieten terwijl je je ruimteschip repareert?

8 / 10
Modern Tanks

Rij door het doolhof met je tank en zorg dat je zelf niet geraakt wordt. Je tegenstanders, die moet je het doolhof uit schieten.

8 / 10
Battlecube.io

In Battlecube.io moet je een goede strategie bedenken om de .io battle arena te overleven. Ga op zoek naar handige voorwerpen, verschuil je en val de andere spelers onverwachts aan in dit multiplayer 3D spelletje!

0 / 10
Moorhuhn Shooter

Speel Moorhuhn Shooter, een leuk Shooter spelletje nu gratis!

10 / 10
Storm the House 3

Schiet alle mannetjes weg die het huis proberen aan te vallen. Kun jij ze allemaal wegschieten voor ze je huis echt schade weten aan te doen?

0 / 10
Kogama: D-Day

Kogama: D-Day is een cool multiplayer spelletje waarin je de vlag moet verdedigen, of juist door de gevaarlijke arena moet sluipen om de vlag van je tegenstanders te veroveren. Zoek dekking en grijp een wapen. Spring tevoorschijn en schiet je tegenstanders neer. Zorg dat je zelf niet te vaak wordt geraakt!

0 / 10
Skeet Shooter

Een iets moeilijker schietspel met kleiduiven waar er iets meer nauwkeurigheid nodig is om het minimum aantal hits binnen te slepen. Goed mikken dus!

5 / 10
My Friend Pedro Arena

Ga weer op pad met pedro, zijn pistool, en zijn onzichtbare vriend de vliegende banaan. Schiet iedereen neer die je onderweg tegenkomt.

10 / 10
King Soldiers

speel nu gratis King Soldiers!

10 / 10
Zombie Days 3D

Zombie Days 3D is een ren en schiet spel waarin je de zombies in het bos overhoop moet schieten voor ze je kunnen aanvallen en opeten. Speel de missies uit voor betere bonus wapens!

0 / 10
Red

Zorg er voor dat de vallende ballen je basis niet raken in deze roodgekleurde game.

8 / 10
Skeet Shooting

Schiet kleiduiven die door verschillende werpmachines gelanceerd worden. Het percentage dat je per level moet raken begint bij tien en stijgt elk level naar twintig, dertig, etc. Veel plezier!

8 / 10
Bow Adventure

Probeer je weg te vinden door de levels van dit platform spel. Gebruik je pijl en boog om de slechterikken te schieten. Je schild weert ook af in de richting vann de muis cursor, dus let goed op bij meerdere tegenstanders.

8 / 10
Fireflies

Schiet alle paarse en witte vuurvliegjes met je magische bollen. Je hebt er maar heel weinig dus je moet goed mikken en zoveel mogelijk vliegen in een shot proberen te raken.

8 / 10
Agent Burst

Er staan drie torens in de basis. Kies de beste uit om mee te schieten en wissel tussen de torens om de aanval tegen te houden.

8 / 10
Dangerous

Schiet alle mannetjes van de andere bende dood. Zorg dat je zelf niet geraak wordt. Wel optijd laden anders zijn je kogels op.

8 / 10
Love Overdose

Schiet alle beertjes uit de lucht. Ze hangen aan ballonnen en zo komen ze voorbij zweven. Schiet ze uit de lucht en raak ze op de juiste plek voor meer punten.

8 / 10
Fwg Defence

Verdedig je torens en zorg dat je niet geraakt wordt. Je kan met 3 kanonnen schieten. Klik waar je wilt schieten en het kanon wat er het dichtste bij zit zal schieten.

8 / 10
Refrigerator Rampage 2

Ontwijk alle koelkasten die naar beneden komen en schiet ze kapot. Reageer snel en wees niet te zuinig met het schieten.

8 / 10
Super Target Shooter

De bedoeling is om zo snel mogelijk alle targets te raken die in beeld komen. Alleen gaan ze ook weer snel weg dus reageer snel. Probeer ze zoveel mogelijk in het midden te raken.

8 / 10
Damn Birds

Schiet alle vogels uit de lucht voordat ze op je poepen. Je moet het beeld wat je bent schoonhouden. Maar die vogels werken daar niet aan mee. Koop wapens en schiet ze allemaal neer.

8 / 10
Creeping

Loop door het level en probeer iedereen te verslaan. Je kan veel dingen zoals granaten gooien en schieten. Lukt het jou om te blijven leven in creeping?

8 / 10
Meejees Target Practice

Richt en schiet goed en snel om alles en iedereen te raken. Schiet goed en probeer de beste te worden.

8 / 10
Super Wicked Awesome

Speel het spelletjes Super Wicked Awesome. En dat is het spel ook, pak wapens en schiet iedereen neer die je tegenkomt.

8 / 10
Return To Phobos

Schiet alles uit de lucht met het vliegtuigje. Ontwijk ook alle obstakels en probeer elke keer weer zover mogelijk te komen.

8 / 10
Shoot The Dwarf

Schiet alle dwarfs uit de lucht. Richt goed en knallen maar.

8 / 10
Gun Mayhem 2

Schiet alle tegenstanders neer in elk level. Wissel snel van wapens en schiet snel.

8 / 10
Madness Accelerated

Ga op pad met je machine geweer en schiet iedereen overhoop voor ze jou weten te pakken. Je moet wel eerst genoeg kogels vinden. In de tussentijd kun je iedereen wel neersteken.

8 / 10
Bottle On Head

Schiet alle flessen van de hoofden en zorg dat de hoofden in het level blijven.

8 / 10
Rico Ninja

Ga met de ninja door het level en probeer het te helpen om thuis te komen. Gebruik alles krachten onderweg.

8 / 10
Carrot Defense

Schiet alles neer wat jou aanvalt. Mik goed en knallen maar.

8 / 10
Circles 1

Verplaats jezelf om de draaiende cirkel en probeer in 100 seconden zovaak mogelijk de binnenkant van de cirkel te bereiken met je kogel.

8 / 10
Dry Fire Reloaded

Schiet alles neer wat op je af komt. Mik goed en mis niemand want ze vallen je aan.

8 / 10
Symbiosis Greenland

Kun jij de planten helpen goed samen te werken en de kristallen weg te schieten? Neem al het land in beslag met de planten!

8 / 10
Experimental Shooter 2

Rij rond met het kanonnetje en schiet alle witte bolletjes. Kun jij ze allemaal raken en elk level uitspelen? Er zijn veel nieuwe uitdagingen in dit leuke spelletje.

8 / 10
2112 Cooperation

Werk samen met je partner om het gebouw in te komen. Schakel alle beveiliging uit. Kun jij langs iedereen komen? Goed mikken en schieten.

8 / 10
2112 Cooperation 2

Weet jij door het complex te komen? Dit keer is er nog meer beveiliging. Kun jij iedereen snel genoeg neerschieten? Goed mikken!

8 / 10
Sin Mark 2

Probeer alle monsters neer te schieten met de pijl en book en de poort waar ze doorheen komen moet je ook kapot maken. Verzamel de runen uit de stenen met de magische tekens.

8 / 10
Super Villainy

Je wil de meest gevreesde slechterik in de stad worden, maar er zijn een hoop concurrenten. Schiet ze allemaal neer om de beste te worden.

8 / 10
Tiny Defender

Kun jij alle robots en monsters neerschieten? Verdedig de basis tegen de reuzen robots en bevrijd alle gevangenen.

8 / 10
Space Flash Arena

Vlieg rond het ruimtestation en schiet alle andere ruimteschepen neer. Kun jij alle schoten ontwijken, de wapens pakken, en iedereen uitschakelen?

8 / 10
Circular Tank

Rij snel rond met de tank en ontwijk al je vijanden. Schiet ze snel neer voordat ze te dichtbij komen en je weten te beschieten of aan te raken! Hoe lang overleef jij in dit leuke tank spelletje?

8 / 10
Alien Defender

Verdedig de aarde met je raketten. Vuur de raketten op het juiste moment af om de aliens te raken. Zorg dat je niet mist, anders ben je af!

0 / 10
Flying Pizza Kitty in Attack of the

In deze 'Space invaders' look a like is het de bedoeling om de 'Jetpack Lizards' uit de lucht te schieten. Echter onze 'Flying Pizza Kitty' heeft hier nogal vreemde wapens voor!

6 / 10
Quickshot

Je kunt dit schietspel op drie manieren spelen: 50 targets is 50 doelwitten die je een voor een moet raken, 10 sec. trial is een beproeving waarbij je in tien seconden zoveel mogelijk doelwitten noet raken. In Adrenaline mode moet je alle schietschijven binnen vijf seconden proberen weg te schieten. Veel succes.

2 / 10
Naughtylist

De kerstman heeft een lijst van stoute mensen. Help de kerstman deze kwajongens te straffen!

2 / 10
Town Sniper

Schiet alle boeven neer die door het dorpje lopen. Zoom in met je sniper en raak ze. Zorg dat je verder niemand raakt.

2 / 10
Counter Terror

Ga op pad en probeer het einde te halen en iedereen neer te schieten.

4 / 10
Karnage.io

In het .io spel Karnage.io is het volledige chaos! Alle spelers hebben het op elkaar gemunt. Pak de wapens en schiet iedereen die op je af komt. Ren en spring, maar val niet in de poel lava!

0 / 10
Pixvader

Ontwijk alle aanvallen en schiet alle andere ruimteschepen neer. Kun jij alle aliens tegenhouden en in ieder level de grote eindbaas verslaan?

0 / 10
Armor Trigger 2

Het koppeltje van Armor Trigger is terug voor een nieuw avontuur. Schiet alle slechterikken in de minigames overhoop om bij de baas te komen.

2 / 10
Squirrel Hunt

Schiet alle eekhoorntjes neer die in het beeld voorbij komen. Zorg ervoor dat je er lekker veel raakt want je moet er in het eerste level al gelijk 20 hebben. Veel succes.

2 / 10
Zombies In The Shadow

Schiet alle zombies neer. Beweeg door het level, ga opzoek naar de zombies maar zorg vooral dat ze jou niet te pakken krijgen.

2 / 10
Shoot Em All

Schiet zo snel mogelijk alle schiet schijven kapot. De schiet schijven komen in beeld en je moet snel reageren en schieten.

2 / 10
Priest vs Evil

Schiet en sla alle zombies neer met de priester om het kwaad te overwinnen. Pak ook steeds de wapen upgrades. Alleen zo kun je de zombies blijven verslaan!

2 / 10
Zombies Ate My Motherland

Verzamel wapen en onderdelen voor je traktor, want de zombies vallen Rusland aan. Kun jij jet moederland beschermen met deze man?

2 / 10
Ground Fire

Bouw torens om je stukje land te verdedigen tegen allerlei bommen en meteoren. Kun jij alles uit de lucht schieten? Des te meer je raakt des te meer je verdient.

2 / 10
M&M Paintball

Mik goed op alle gekleurde M&M's... want ze schieten ook op jou in deze paintball game! Vergget niet de emmers verf te verzamelen, anders ben je binnen de kortste keren weerloos!

0 / 10
Santa's Showdown

Slechte kinderen willen alle pakjes van de Kerstman afpakken, help jij de kerstman te verdedigen? Laat je niet afleiden door de elven en de rendieren!

0 / 10
The Sprite Run

Verdedig je basis in The Sprite Run door de tegenstanders aan te vallen met je kettingzaag. Laat geen enkele figuur aan je dubbele kettingzaag zwaarden ontkomen!

0 / 10
Eternal Red

Bouw een verdediging tegen de schaduw monsters door een rij geweren en kanonnen op te bouwen. Je kunt je wapens ook upgraden, en in de makkelijkere levels krijg je er ook nog een bewaker bij.

0 / 10
Cursor Storm

In Cursor Storm wordt je aangevallen door een heel leger van cursorpijlen. Ook de bazen zulle elke Windows gebruiker bekend voorkomen. Verzamel de power ups om verder te komen.

0 / 10
Died Hard

Schiet alle monsters en zombies overhoop zodra je uit de lift komt. Red zoveel mogelijk gijzelaars voor extra EXP en upgrades.

0 / 10
Santa And The Lost Gifts

Schiet met de kerstman alle cadeautjes uit de ballonnen en vang alle cadeautjes op,maar let op dat je niet geraakt wordt door de ballen.

0 / 10
De Flintstones En Gazoo

Schiet met Gazoo van de flintstones alles neer in de ruimte wat op je afkomt. Raak de vogel voor extra punten.

0 / 10
Aim And Fire

Schiet zoveel mogelijk dingen uit de lucht en haal daarmee zoveel mogelijk punten. Schiet er niet op los want je hebt maar een bepaald aantal kogels.

0 / 10
Gravity Launch

Schiet dingen neer die staan aangegeven. Raak niks anders want anders telt het niet. Je schiet vanaf de aarde.

0 / 10
Varas

Schiet iedereen in het speelveld neer voordat ze jou kapot maken. Je kan leuke bonussen pakken. Tot welk level haal jij het?

0 / 10
Kamikaze Frogs

Schiet alle kikkers dood die op je afkomen. Ze springen tussen de struiken door en komen steeds dichterbij. Schiet ze zo snel mogelijk neer voor meer punten.

0 / 10
Wild Witches

De heksen hebben nu ook een gokkast! Het Witchy Wild symbool op de laatste rol vervierdubbelt de winst!

0 / 10
Royal Navy

Schiet iedereen neer in deze leuke en mooi schietgame. Probeer goed te richten en snel te reageren, alleen zo kan je genoeg punten halen om door te gaan naar het volgende level.

0 / 10
Monster Flood

Loop door het level en zorg ervoor dat je iedereen neer schiet. Hoe verder je komt hoe beter je wapens worden. Ontwijk verder alles! Tot welk level kan jij komen?

0 / 10
Brain Damage Mochi

Probeer goed te schieten en iedereen neer te knallen. Kan jij er voor zorgen dat je elk level uitspeelt en het einde naar het volgende level vind?

0 / 10
Alien Guard 2

Kan jij alle aliens neerschieten die op je af komen? Zorg ervoor dat je ook wat bonus punten pakt door te springen en blijf natuurlijk goed richten.

0 / 10
Pops Gun

Probeer iedereen neer te schieten. Je kan je verbergen maar natuurlijk moet je de aanval zoeken en die kogels afvuren.

0 / 10
Deadly Monsters

Schiet alle monsters neer voordat ze jou aanvallen. Zorg dat goed richt en schiet je wapens lekker veel.

0 / 10
Effin Terrorists 2

Schiet elke terrorist die voorbij komt neer. Richt goed en vergeet niet je geweer te herladen.

0 / 10
Super Wicked Awesome Demo

Loop door het level, pak wapens, en schiet zoveel mogelijk mannetjes neer voordat jij dood bent.

0 / 10
Madness Premidiation

Loop met het mannetje door het level en doe dat binnen de tijd. Zorg ervoor dat je daarna de rondjes kan plaatsen waar je kan schieten, zodat je alle mannetjes neerschiet.

0 / 10
Zombie Slaughter

Schiet alle zombies neer die je komen aanvallen. Zorg ervoor dat je ze goed raakt en ze niet te dichtbij komen.

0 / 10
Bigtree Topgun

Bescherm de grote boom door alles wat er op hem af komt kapot te schieten. Gebruik de juiste wapens en schiet goed.

0 / 10
Bullet Fly

Schiet de kogels en verander ze van richting om het monster neer te schieten. Schiet de kogel weg en bepaal de richting.

0 / 10
Retroshoot

Probeer alles uit de lucht te schieten. Beweeg goed en raak zoveel mogelijk om punten te halen.

0 / 10
Scorched Sky 2

Loop door het level en probeer het einde te halen. Schiet onderweg goed, pak voorwerpen en wapens en schakel de tegenstanders uit.

0 / 10
Stickshot 2

Kies je wapen en schiet goed. Speel zo het hele spel uit.

0 / 10
Unfortunate Accidents

Zorg dat je alle mannetjes doodmaakt in elk level. Je hebt een geweer, maar je kunt ze niet schieten, want het moet telkens op een ongeluk lijken, zodat niemand je kan beschuldigen.

0 / 10
Test Subject

Spaar voor upgrades in dit schietspelletje zodat je alle vijanden overhoop kunt blijven schieten. Overleef jij alle levels met steeds meer vijanden?

0 / 10
Robot Legions

In dit spelletje ben je een battle bot en moet je jezelf verdedigen tegen de hordes robots die achter je aan komen. Kun jij het aan? Pak snel de credits om krachtige upgrades mee te kopen.

0 / 10
Gang Blast 2

Kan jij al het geld verzamelen en alle bandieten neerschieten in elk level?

0 / 10
The Treasure Cave

Zoek in de grot naar de schat. Kijk uit voor alle monster. Schiet ze neer voor ze je pakken. Kun jij ook alle gouden muntjes verzamelen? Die kun je gebruiken om handige upgrades te kopen.

0 / 10
Fantasy Carnage

Het is een kleurrijk spel. Het enige doel is overleven, dat doe je door lekker in het rond te schieten.

0 / 10
Bazooka Boy Level Pack

Ren door het level en schiet met je bazooka alle blokken stuk die je pad versperren. Verzamel ook alle gouden blokken door ze kapot te schieten.

0 / 10
Mad Skeletons

Sla de Skeletten de juiste kant op. De weg terug hun kist in.

0 / 10
Mass Mayhem Zombies

Kies je poppetje en kleding en wapen en ga de strijd aan tegen alles en iedereen. Probeer zo lang mogelijk de zombie invasie te overleven!

0 / 10
Rico Shooter 3

Schiet alle mannetjes neer in elk level. De kogels ketsen een paar keer af op de muren. Kun jij iedereen raken?

0 / 10
Submarine Showdown

Ga de juiste kant op, schakel tegenstanders uit en ga opzoek in de onderzeeboot.

0 / 10
Zombie West

Pak het juiste wapen en schiet alle zombies die op je afkomen neer. Het zijn er veel dus schiet goed.

0 / 10
Max Damage 3

Schiet in het 3de spel van Max Damage in elk level genoeg schade aan de apparaten om door te gaan.

0 / 10
Heli VS Tower

Probeer met de helikopter het hele gebouw kapot te schieten. Je gaat steeds hoger en je krijgt ook steeds meer tegenstand.

0 / 10
Ninja Cannon

Schiet met de ninja en het kanon en probeer alle vijanden in het level uit te schakelen.

0 / 10
Rot Gut

Schiet onderweg al je vijanden neer in dit platform spel. Verplaats jezelf goed en haal het einde zonder geraakt te worden.

0 / 10
Another Planet 2

Ren door het level, snij stukken hout af en probeer in elk level de diamant te pakken.

0 / 10
Thing Thing Arena Pro

Ga het gevecht aan en overwin. Pak de juiste wapens en knal alles wat op je afkomt neer.

0 / 10
Galooxagala

Schiet alles neer in space wat je tegenkomt. Zolang je zelf maar niet geraakt word. Kijk uit voor de bazen die veel kogels tegelijk schieten. Kun jij alle powerup letters verzamelen voor extra lasers?

0 / 10
Shoot For Gold

Schiet de bad guys neer en niet te vrienden. Pak ook onderweg nog eens zoveel mogelijk geld.

0 / 10
World War 3

Ren zwaar bewapend door het level en schakel je tegenstanders uit en win.

0 / 10
Space Lord

Kies alles wat gaat aanvallen en bouw je verdediging met het ruimteschip. Hou alles tegen!

0 / 10
Cyber Chaser

Ren achter de aliens aan en schiet all hun robots neer. Kun jij ze allemaal verslaan? Er zijn allerlei leuke quests om uit te voeren. Verzamel muntjes en edelstenen om upgrades aan te schaffen.

0 / 10
Carrot Fantasy 2: Desert

Schiet de monsters die over het pad komen lopen. Kun jij ze allemaal tegenhouden? Laat ze er niet langs, anders eten ze de wortel op, en die moet jij juist beschermen!

0 / 10
Spitter

Je bent die irritante vogel helemaal zat. Train jezelf met allerlei vreemde apparaten om ver genoeg te kunnen spugen om dat beest te raken.

0 / 10
Blitzer

Ren rond en kijk uit voor je vijanden. Je moet ze overhoop schieten voor ze jou kunnen raken. Elke keer komt er een extra vijand bij.

0 / 10
Deadly Road Trip

Haal het naar het einde van de snelweg, waar de schat ligt. Onderweg moet je allerlei tegenstanders uit de weg schieten of inhalen. En natuurlijk ook genoeg brandstof vinden. Koop upgrades om het te halen.

0 / 10
Deadtonatorz

In dit spelletje kun je bommen tegen de zombies laten vliegen. Zorg dat je ze op het juiste moment raakt om een lange kettingreactie te veroorzaken die alle zombies in een keer dood maakt!

0 / 10
Santa Carnage

Schiet samen met de kerstman de Grinch monster omver die het kerstfeest in de weg staan. Zit er een muur tussen, dan moet je die met je andere bommen wegknallen.

0 / 10
The Great Bazooki

Laat alle ballonnen knallen door met de Great Bazooki kaarten te gooien. Je moet wel goed mikken, want zoveel kaarten heb je niet meer over!

0 / 10
Cydonia 2

Met deze kleine robot moet je alle vijandige robots verslaan. Gelukkig beschikt deze robot wel over een bijzondere kracht: de tijd tijdelijk stilzetten!

0 / 10
Dead Vault

Pak de wapens en ren met de mensen door het gebouw. Het stikt er van de dodelijke zombies. Kun jij de resterende mensen redden?

0 / 10
Comic Book Movie

Kun jij alle vage figuren in dit spelletje verslaan? Ontwijk de lasers en schiet ze allemaal neer. Pak upgrade symbooltjes voor betere aanvallen!

0 / 10
Dark Hour

Kijk rond en kijk uit voor de robots. Ze komen ineens tevoorschijn en schieten je neer. Kun jij ze snel vinden en neerknallen?

0 / 10
Mad Scientist Defence

Kun jij alle monsters en zombies neerschieten? Ze komen allemaal op het laboratorium van Professor Altus af. Hou ze tegen en probeer ook het geld te verzamelen!

0 / 10
Planet Wars

In dit spelletje moet je jezelf beschermen tegen de aliens. Ze vallen je allemaal tegelijkertijd aan! Kun jij ze neerschieten voor ze jou doden?

0 / 10
Robot Cake Defender

In dit spelletje moet je de cake verdedigen tegen alle robots. Zorg dat je ammo niet op raakt en pak ook de upgrades en speciale power-ups.

0 / 10
How to Stop the Swine Flu

In dit spelletje moet je ervoor zorgen dat je niet geinfecteerd raakt met de varkensgriep. Schiet met je kanon injectienaalden met medicijnen naar de geinfecteerde varkens.

0 / 10
Dr Null

In dit spelletje ben je het criminele genie Dr Null. Verdedige jezelf, want het leger heeft je gevonden en komt je doden! Koop wapens en bouw een dodelijke robot!

0 / 10
Ninja Cannon Power

Probeer alle demonen te raken met de ninja's uit jouw ninja kanon. Goed mikken, want des te minder ninja's je gebruikt des te beter.

0 / 10
Pyjama Jump

Schiet jouw kogeltje af en zorg dat je niet als laatste aankomt. In elke ronde valt de laatste af. Pak onderweg muntjes om upgrades mee te kopen.

0 / 10
Dead Rampage

Probeer alle zombies neer te schieten. Als het even rustig is kun je verder bouwen aan een mast om je noodsignaal uit te zenden. Bij de jukeboxen kun je upgrades kopen.

0 / 10
Gun Fox vs Monster Boss

Ren rond met GunFox en schiet alle hulpjes van Monsterboss. Probeer helemaal bovenin de toren te komen. Daar zul je Monsterboss zelf moeten verslaan.

0 / 10
Zombie Last Night

Ren over de parkeerplaats en schiet alle zombies neer. Zorg dat je uit hun klauwen blijft en koop upgrades wanneer je maar kan.

0 / 10
Baby Barbie Birthday Party

Het is de verjaardag van Baby Barbie. Kun jij een mooi feestje regelen? Stuur eerst de uitnodigingen en maak dan alles klaar.

0 / 10
Galaxy Siege

Schiet alle aliens en versla ze allemaal. Reis door de ruimte en maak je schip steeds sterker door nieuwe en betere onderdelen er op te zetten. Ook kun je je schip nog veel groter maken.

0 / 10
Ether War

Een alien monster stuurt allemaal bollen om je ruimtestation aan te vallen. Kun jij met je schip de broedmoeder verslaan en de ruimtestation beschermen?

0 / 10
Halloween Monsters

Schiet alle monster neer met de wetenschapper. Ze komen allemaal op je af. Kun jij ze neerknallen voordat ze je kunnen grijpen in dit halloween spelletje?

0 / 10
Halloween Attack

Er komen allerlei spoken en monsters uit het spookhuis op je af! Kun jij ze allemaal raken met de pompoenen voordat ze je kunnen grijpen? Goed mikken!

0 / 10
Stick Squad

In dit gave stickman avontuur moet je met de twee geheim agenten proberen de gestolen nucleaire raket terug te halen. Kun jij je vijanden verrassen en overhoop schieten?

0 / 10
Undead Run

In dit spelletje moet je alle zombies neer proberen te schieten. Hoe ver kun jij komen? Knal ze allemaal overhoop en pak de muntjes voor mooie upgrades.

0 / 10
Taptastic Monsters

Schiet alle monsters met je kanon en blijf upgraden! Je kunt beter wapens kopen, en ook bondgenoten die je helpen de monsters te beschieten!

0 / 10
Chicken Boy

Bescherm de kippen en kuikens tegen de monsters met de superheld Chicken Boy! Upgrade je personage en zijn wapens om steeds sterkere monsters te verslaan. Gebruik gave power-ups om de kuikentjes te redden!

0 / 10
Wasteland Warriors

In Wasteland Warriors moet je samen met een team andere spelers de zombies neerschieten. Duik weg achter de tonnen en kratten terwijl er op je geschoten wordt. Ren en schiet op de zombies!

0 / 10
SlayOne.io

SlayOne.io is een dodelijk multiplayer spel met zombies! Als je eenmaal het zombie doolhof binnen bent gedrongen is het ieder voor zich. Ook andere mensen zullen er aan moeten geloven. Pak snel de beste wapens!

0 / 10
City Heroes

Speel City Heroes, een leuk Vecht spelletje nu gratis!

0 / 10
Asteroid Crusher

De asteroïden moeten kapot in het schietspel Asteroid Crusher! Jij en je roterende ruimtegeweer vormen de laatste linie tegen het aanhoudende asteroïdenoffensief. Kun je jij ze sneller slopen dan de zwaartekracht ze aantrekt?

0 / 10
Alien Hunter Online

Alien Hunter Online is een spannend vechtspelletje waarin je een boel aliens dood moet schieten. Een leger van griezelige slechteriken is op onze planeet geland, en het is aan jou om ze te vernietigen voor het te laat is. Schiet de buitenaardse monsters af met behulp van je coole plasmapistool of een van de bijzondere wapens die je vanzelf oplaadt terwijl je door de stad holt. Zet je raketlaarzen in om vijanden die te dichtbij komen te vermijden!

0 / 10
Ranger vs Zombies

In Ranger vs Zombies oet jij je dorpje beschermen tegen de aanval van de zombies. Hou de zombieinvasie tegen met behulp van je geweer, jetlaarzen, en je drie speciale aanvallen: bliksem, ijspegels, en vuurballen! Kun jij de oprukkende zombies uitroeien?

0 / 10
Game of Bows

Het multiplayer spelletje Game of Bows zoekt een waardige tegenstander voor je uit. In dit leuke duel moet je je vijanden neerschieten met je pijlen voordat je zelf geraakt wordt. Mik snel en nauwkeurig om je doelwit te doorboren!

0 / 10
Bullethell Adventure 2

In het leuke schieten en ontwijken spelletje Bullethell Adventure 2 nemen je draak en jij het samen op tegen een horde boze monstertjes. Schiet de monstertjes neer en ontwijk hun vuurballen. Pak onderweg zoveel mogelijk sterretjes. Je kan de sterretjes opsparen om allerlei upgrades te kopen en je personage sterker te maken.

0 / 10
One Man Invasion

In het spelletje One Man Invasion heb je besloten het in je eentje op te nemen tegen een hele planeet vol aliens. Gebruik je bazooka om ze van hun platforms te blazen. Probeer zo min mogelijk ammunitie te verspillen om in elk level het maximale aantal sterretjes te winnen.

0 / 10
Spearmen Hunter

Rijg je tegenstanders aan je speer in het spelletje Spearmen Hunter. Je moet zorgen dat je je vijanden als eerste raakt en doodt, want als ze de kans krijgen gooien ze een speer terug! Je moet vechten voor je leven in dit spannende speergevecht spelletje!

0 / 10
Untamed

In Untamed probeert de wrede krijgsheer Zeon de inwoners van de planeet Zak gevangen te nemen. Jij bent de Sjamaan van Zak, en de laatste hoop van het volk. Gebruik je magische krachten om het leger van Zeon te verslaan. Roep je totem op en speel upgrades vrij om je magische krachten en je totem sterker te maken!

0 / 10
Spear Toss

Heb jij een sterk paar armen en schouders? Kijk dan eens hoever jij de speer kunt werpen in het spelletje Spear Toss. Ren door het bos en breng de speer omhoog. Smijt de speer zo hard je kan door de lucht voordat je het streepje over gaat. Kun jij de optimale hoek en snelheid behalen?

0 / 10
Pietentrefbal

Speel trefbal met pepernoten op de boot van de Sint in Pietentrefbal! Op de lange boottocht moet je natuurlijk wel leuke spelletjes bedenken om te doen, anders wordt zo'n lange reis flink saai. Het favoriete spel dit jaar is Pepernotentrefbal!

0 / 10
Fruit Shoot Boom

Laat je pijlen er op los vliegen en raak het vliegende fruit in Fruit Shoot Boom. Probeer zoveel mogelijk stukken fruit aan je pijlen te rijgen, het liefst tegelijkertijd. Des te meer fruit per pijl, des te meer punten. Probeer het meest waardevolle fruit te pakken. Aan het einde van elk level moet je de grote fruitbaas verslaan om door te mogen.

0 / 10
Shooting at Buddies

Palooka Clint heeft weer een top idee gehad in het boogschieten spelletje Shooting at Buddies. Nee, echt. Wat kan en nou mogelijk misgaan als Clint met pijl en boog appels van het hoofd van z'n vrienden gaat proberen te schieten. Als dat maar niet in tranen eindigt! Mik goed, en zorg ervoor dat hij Floyd en zijn overige maatjes niet per ongeluk perforeert met zijn pijlen!

0 / 10
Bottle Shooter

Iemand werpt de flessen de lucht in, en jij moet ze kapotschieten. Breek alle flessen in stukken met je kogels in het spelletje Bottle Shooter. De groene bierflesjes breken in een keer, maar om de rode ketchupflessen te breken zal je ze twee keer moeten raken.

0 / 10
Knife Master

Hak! Gooi de messen en steek ze in de bullseye in het midden van de doelschijf in Knife Master. Verzamel zoveel mogelijk punten. Als je achter elkaar de bullseye raakt, krijg je steeds meer bonuspunten. Zorg dat je de bewegende doelschijven niet mist. Je hebt alle tijd, dus wees geduldig.

0 / 10
Egypt Stone War

Speel Egypt Stone War, een leuk Vecht spelletje nu gratis!

0 / 10
Big Hunter Online

In het uitdagende behendigheidsspelletje Big Hunter Online ben je met je jager uit het Stenen Tijdperk op zoek naar gigantisch prooi. Werp bijlen, speren, en stenen naar de mammoeten, sabeltandtijgers, reuze neushoorns en andere oerbeesten zodat je een grote voorraad voedsel kan aanleggen. Neem het op tegen alle prehistorische megafauna!

0 / 10
Viking Battle

In het geinige spelletje Viking Battle moet je je tegenstanders uitschakelen in een gevecht met strijdbijlen. Verzamel munten om upgrades voor je Viking te kopen door je bijlen tegen het hoofd van je tegenstander te werpen. Kijk uit, want de sterke wind op zee kan zomaar van richting veranderen...

0 / 10
High Noon Hunter

High Noon Hunter is een spannend en gestoord schietspelletje waarin je Wilde Westen dorpje door allerlei monsterlijke gedrochten wordt aangevallen. Bloeddorstige beesten, killer roofvogels, en zombies strijden met elkaar om je dorpelingen. Alleen jij kunt ze tegenhouden. Schiet ze allemaal overhoop en verdien genoeg goud om je wapens en ammunitie te upgraden.

0 / 10
Flappy Gunner

Test je reactievermogen met Flappy Gunner. Het is al lastig genoeg om je bewapende vogeltje in de lucht te houden, maar in deze flappy bird variatie moet je ook nog eens zelf de doorgangen maken door brokstukken uit de pilaren te schieten. Maak een gat dat groot genoeg is om er doorheen te vliegen. Kijk uit, want je kan niet alle soorten blokken stukschieten!

0 / 10
Flipping Gun Simulator

Vuur naar beneden om je geweer omhoog te laten vliegen in Flipping Gun Simulator, een uitdagend behendigheidsspelletje waarin je vooral niet zonder kogels moet komen te zitten. De terugslag zorgt ervoor dat je geweer de andere kant op wordt gelanceerd als je schiet, dus schiet alleen als de geweerloop omlaag wijst. Hoe ver kun jij komen?

0 / 10
Agent Gun

Ren de trappen op met je geheimagent, Agent Gun, en schiet de slechteriken neer. Op elke nieuwe verdieping springt er een slechterik tevoorschijn. Laat Agent Gun zijn wapen op en neer zwaaien en klik om op het juiste moment te schieten en de boef te raken. Zorg dat je niet mist. Als ze de kans krijgen schieten de boeven terug!

0 / 10

Goed mikken is van belang bij deze schiet-spelletjes. Links zie je de verschillende soorten spellen, zoals sniper en paintball.

Dit vinden wij de leukste spellen:Six O Clock High, Skullkid, Wolfenstein 3D, Jungle Siege, Phosphor Beta, Xeno Tactic, Doom 1, LAB Online, Stalingrad 2, Free Fred