Tags >

Schilderen

Laat hier zien hoe goed je kan schilderen

Schilderen als een ware schilder doe je nu ook online in een van deze schilderkunst spelletjes. Maak een mooi schilderij met je muis in plaats van een kwast, penseel. Ook geen geknoei met waterverf, acrylverf, olieverf of andere verf. Maar een schilderij na of ben je creatief genoeg om zelf iets moois te maken? Als het hier lukt kan je het daarna misschien wil in het echt proberen!

Dit vinden wij de leukste spellen:Art Pad, Paasei Schilderen, Imagine Artist, ArtPad, Pirates Paintings, Paint Wars, Valo

Art Pad
Schilder iets moois wat je zelf wilt. Je kan kiezen wat je gaat maken. Heb jij een leuke fantasie? Zet die dan hier eens op papier.
7.9 / 10
Paasei Schilderen
Paaseieren schilderen is een van de allerleukste dingen aan pasen. Nu kun je alvast oefenen voor je paasei door online een paasei te beschilderen.
8 / 10
Imagine Artist
Geef de kleurplaat precies dezelfde kleuren als het voorbeeld. Let goed op en kleur de kleurplaat helemaal in.
8.2 / 10
ArtPad
Schilderen als een schilder. Maak een mooi schilderij, kies een lijst en hang het in een gallerij.
8 / 10
Pirates Paintings
Zoek het verschil tussen het origineel en de vervalsing die de piraat gemaakt heeft. Er is altijd wel een klein detail dat de piraat fout heeft nageschilderd. Kan jij alle fouten vinden?
7.8 / 10
Paint Wars
In paint wars moet je figuren maken met je spuitbus. Je wordt tegengewerkt.
7.2 / 10
Valo
Teken een lijn over alle blauwe blokken zonder de rode te raken. Sommige rode blokken bewegen ook, dus wees snel. Kijk bij de tutorial voor een lijstje van blokken die je wel en niet mag raken.
8 / 10