Tags >

Sega

Sonic RPG 7

In dit spelletje speel je in RPG battle stijl de gevechten tussen de vijanden van Sonic en zijn vrienden uit. Help Sonic, Shadow, Nights, Knuckles, en de anderen de slechterikken te verslaan.

8.1 / 10
Sonic Blox

Tetris met Sonic. Maak combo's en pas op voor Dr. Robotnik!

8 / 10
Sonic Kleurplaat

Geef Sonic the Hedgehog een mooi gekleurde outfit.

8 / 10
Sonic Xtreme

Sonic is terug in een nieuw adventure, Sonic Xtreme!

8 / 10
Sonica

In dit spel moet je Sonic door een serie puzzel platform levels loodsen. Pak alle muntjes en ga dan naar de rood met witte staaf om naar het volgende level door te gaan. Kijk uit voor de robots, vleermuizen en andere wezens.

8 / 10
Ultimate Flash Sonic

Speel de klassieker Sonic in deze flash uitvoering. Schiet als een speer door de levels in dit lekker nostalgische spelletje.

8 / 10
Final Fantasy 6

Een uitgebreid verhaal om uit te spelen in Final Fantasy 6. Help Sonic, Amy, Knuckles, Tails en Shadow om het zwaard van Cloud Strife en de magische steen te beschermen.

8 / 10
Sonic The Hedgehog

In dit korte Sonic the Hedgehog spel moet je alle ringen pakken en Dr robotnik verslaan! Veel succes!

8 / 10
Sonic Maze Graze

Sonic is zijn schoenen kwijt. Help de schoenen door de gevaarlijke doolhoven heen komen en hun weg terug naar Sonic te vinden. Voorzichtig!

8 / 10
Sonic 3D Snowboarden

Snowboard met Sonic in dit wintersport spelletje. Er zijn 15 schanzen. Elke keer als je op een schans staat kun je op de spatiebalk drukken om een stunt te doen. Des te beter je timing, des te beter de stunt. Hoeveel punten scoren youw 15 jumps?

8.1 / 10
Sonic Bowling

Schiet met Sonic alle kegels van de baan!

8 / 10
Final Fantasy 5

Speel een uitgebreid avontuur met Sonic, Shadow, Knuckles, Amy, Tails en hun vrienden in de wereld van Final Fantasy. Help ze het zwaar van Cloud Strife en de magische chaos steen te bemachtigen en te beschermen.

8 / 10
Cosmic Rush

Ren als een dolle over het Cosmic Rush parcours met Tails, de beste vriend van Sonic the Hedgehog. Verzamel alle gouden ringen en probeer nergens teganaan te botsen, want dan raak je ze allemaal kwijt.

8 / 10
Sonic Angel Island

In dit korte Sonic avontuur moet je Sonic helpen Dr. Robotnik en al zijn robot hulpjes te verslaan. Kan jij de ringen vinden?

8 / 10

Sega games!

Sega is beroemd geworden met zijn spelcomputers. Nu kun je ook de online computerspelletjes spelen. Als je Sega zegt zeg je natuurlijk Sonic. Maar sega heeft natuurlijk veel meer games zoals mario! Met sonic kan je gewoon super veel spelletjes doen! Kijk lekker rond en veel plezier met deze Sega Games.

Dit vinden wij de leukste spellen:Sonic RPG 7, Sonic Blox, Sonic Kleurplaat, Sonic Xtreme, Sonica, Ultimate Flash Sonic, Final Fantasy 6, Sonic The Hedgehog, Sonic Maze Graze, Sonic 3D Snowboarden