Tags >

Sims

Sims 2 Nightlife
Draai de platen in de juiste volgorde en maak de dansvloer wild.
7.9 / 10
SIM Day and Night
Ga op avontuur in het uitgebreide SIM - Day and night.
7.9 / 10
Celtic Village
Zorg dat jouw dorpelingen materiaal verzamelen en huizen bouwen om het dorp uit te breiden en kinderen te krijgen. Probeer je groeiende bevolking wel in stand te houden door te zorgen dat er genoeg eten is. Kies taken voor je dorpelingen, zoals houthakken, het land verbouwen, of stenen hakken. Als ze af en toe ook bidden kan je leuke bonussen krijgen zoals langer leven of sneller werken.
8 / 10
Student Sim
Zo gaat het nu aan de universiteit. Kun jij een balans vinden tussen studeren en zuipen en dan ook nog eens een vriendinnetje vinden? Veel succes!
8 / 10
Operation Youth Club
Bouw je club en zorg dat er bezoekers komen, voordat je geld op is!
8 / 10
Mini City
Bouw je eigen stad en zorg ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Bouw een woonwijk of fabrieken, zodat de mensen in je mini stad werk hebben. Laat de bevolking van je mini city groeien en zorg dat ze werk hebben in de omgeving binnen je gemeente. De niveaus van je gebouwen kun je later upgraden.
8 / 10

Speel nu ook online met de sims!

De Sims zijn strategie en simulatie spelletjes, vergelijkbaar met het computerspel The Sims, SimCity, SimEarth en SimLife. In deze simulatie games moet je voldoen aan behoeftes als slapen eten en dergelijke. Ook zal je spelletjes tegenkomen waarbij je hele wijken moet bouwen en zorgen dat iedereen een werkplek heeft! Veel plezier met deze sims spelletje!

Dit vinden wij de leukste spellen:Sims 2 Nightlife, SIM Day and Night, Celtic Village, Student Sim, Operation Youth Club, Mini City