Tags >

Skate

Street Sesh

Skateboarden op straat. Maak flips, jumps and grinds in Street Sesh.

8 / 10
Nesquik Quest

Zorg dat de weg vrij is voor Nesquik als hij met zijn skateboard nadert.

8.2 / 10
Sewer Run

Race in deze mooie game op je longboard tegen andere personen. Doe onderweg trucs en haal daardoor versnellingen. Probeer als eerste te eindigen.

7.8 / 10
Uphill rush 2

Speel nu uphill rush 2! Er zitten veel nieuwe dingen in zoals je eigen bestuurder zelf aankleden. Rijdt weer op verschillende voortuigen en haal het einde.

8.2 / 10
Kick Flip

Kick Flip is een mooi skate spel waarin je punten haalt door gave tricks uit te voeren op je skateboard. Niet vallen!

8 / 10
Sonic Skate Glider

Sonic op een skatebord, en jij moet hem besturen. Pak onderweg alles wat je nodig hebt en blijf op je skateboard staan.

8 / 10
Rooftop Skater

Kies je outfit en skateboard op de daken in Rooftop Skater.

8 / 10
Lego Skater

Neem het op tegen Brickster met de skater Pepper. Haal allerlei stunts uit en zorg dat jij de beste bent. Als je Bricktser verslaat moet hij terug naar de gevangenis.

8.1 / 10
G-Max Skateboarding

Ga in deze game los in de Halfpipe! Kies je board en maak de mooiste moves! Zorg er natuurlijk wel voor dat je niet op je hoofd valt, want daar krijg je geen punten voor!

8 / 10
Skateboard Ed-streme

Drie levels lang fantastisch skateboarden met Ed. Maak de mooiste sprongen en doe allerlei spectaculaire stunts. Kun jij lekker hoog springen in de half-pipe?

8 / 10
Pencil Racer Skate Park

Ga met je eigen voertuig van je eigen gemaakte baan naar beneden en zorg dat je zolang mogelijk blijft rijden en niet omvalt met je wagen.

7.8 / 10
Skate Tokyo

Skate spel waarbij je binnen te tijd het einde van het level moet halen. Let goed op gaten in de weg, auto's en overstekende mensen. Pak de stoere zonnebrillen voor een versnelling. Lekker skaten in Tokyo!

8 / 10
Skyline Skater

Spring met je skateboard over de daken. Kijk uit voor de obstakels. Hoe ver kun jij komen zonder te vallen in dit simpele, maar leuke spelletje?

8 / 10
Masters Season

Ga met een beer op een skateboard staan en probeer alle dingen die je tegenkomt te ontwijken zo het level uit te spelen. Kies ook eens voor de fiets en voor de quad.

8.3 / 10
Street Burglar

Ga op je skates opweg en ontwijk alles om er overheen te springen of te bukken. Verzamel zoveel mogelijk geld om het level uit te spelen. Kijk wel uit voor de politie.

8 / 10
Bum Rush

Ga met je eigen mannetje op avontuur en schop alles neer wat je tegenkomt. Zorg dat je zelf niet geraakt wordt en overleef het level.

8 / 10
Stan skates

Stan Skates kan nog niet zo goed skaten... help jij hem voordat hij uit elkaar valt in dit spel? Spring over de obstakels en verzamel de icoontjes voor extra hoge sprongen en stunts. Deze icoontjes werken alleen maar een keer per icoontje, dus pas op!

8 / 10
Scooby Doo Big Air 2

Speel met Scooby Doo een skatebord spel. Ga de halfpipe in en probeer zo hoog mogelijk te komen met je skatebord. Speel ook met andere karakters of speel tegen de klok.

8 / 10
Beach Blaze

Skate spel waarbij je moet proberen eerder te finishen dan je tegenstander. Let wel goed op de obstakels, dus buk optijd en spring overal overheen. Probeer je bikini te gooien en je tegenstander daarmee uit te schakelen.

8.2 / 10
Sewer Skater

Ga lekker op weg met je skatebord op dit mooie skate-parcour. Springen en trucs maken is wat je vooral moet doen in dit spel. Haal zoveel mogelijk punten bij elkaar en speel het level uit. Kijk uit dat je niet in het groene water terrecht komt.

8 / 10
Xtream Skate

Skate over de stoep met de muis. Natuurlijk ligt daar altijd allerlei troep waar je overheen moet springen. Maak allerlei stunts om extra punten te verdienen.

8 / 10
Kerkhof Skateboarden

Je Skateboard op het kerkhof en je moet ontkomen aan de kus des doods. Ontwijk alles wat je tegenkomt op het kerkhof en zorg dat je niet gepakt wordt en dus de kus des doods krijgt.

8 / 10
Skate Hond

Ga met je hond en skatebord opzoek naar zoveel mogelijk botten en sterren! Haal alle botten en sterren om het level uit te spelen! Kijk wel uit dat je hondje niet naar beneden valt, gelukkig heeft die wel een parachute bij zich!

8 / 10
Bratz Ice Champions

Speel met Bratz Ice Champions om wie het beste kan schaatsen. Klik op wat er moet worden uitgevoerd en daarna zal de schaatsster alles laten zien en krijg je de punten toegekend.

8 / 10
Shrek Skating

Ga met Shrek die bekend is van de film op een skateboard staan en ontwijk alles wat je tegenkomt en haal het einde van het level; red fiona.

8 / 10
Extreme Taz Skateboard Halfpipe

Ga de halfpipe in met Taz. Haal veel punten door mooie maar ook vooral veel trucjes te doen; zo kan je betere boards kopen waarmee je andere trucs kan doen en hoger mee kan springen.

8 / 10
Penguin Skate

Speel met je eigen pinguin. Vind je weg over het ijs en ga door alle poortjes heen. Zorg dat je niet tegen een ijsberg aanbotst of in een wak valt.

8 / 10
Stone Age Skater 2

Skate op je bot door het level en probeer mooie trucs uit te voeren.

8 / 10
In The Crib With Rob And Big

Ga skaten met Rob en Big. Spring onderweg overal overheen en maak mooi stunts op zoveel mogelijk punten te verzamelen en zo het level uit te spelen.

8 / 10
Skate Park

Ga met je skateboard het skatepark in en zorg dat je alle obstakels ontwijkt. Haal punten door stunts te doen en niet te vallen.

8 / 10
Pogo Panic

Skate met Pogo. Probeer zoveel mogelijk hekjes en tonnen te ontwijken en zoveel mogelijk dingen te verzamelen. Zorg dat je geld verzameld onderweg om het volgende level te halen.

0 / 10
Jump 'n Grind

Speel in verschillende levels, in de sneeuw of op asfalt op je skateboard de levels uit. Maak mooie sprongen en krijg veel punten. Zorg ook dat je niet tegen de vlaggetjes aankomt.

0 / 10
Roller Cactus

Je bent aan het skaten met een cactus en moet hem elke keer een andere houding geven want anders komt hij niet door de muur heen. Er zal steeds een plaatje staan hoe je hem op de juiste manier door de muur heen kan krijgen.

0 / 10

Laat hier zien hoe goed je kan skaten!

Niet Inline Skaten maar Online Skaten in een van deze skate spelletjes. Rol op wieltjes: skeelers of je skateboard. Er zijn veel verschillende skate spelletjes en er zitten erg leuke tussen. Er zitten grote spellen bij waarbij je veel levels moet uitspelen. Er is dus genoeg skate plezier te vinden. Speel hier skate spelletje!

Dit vinden wij de leukste spellen:Street Sesh, Nesquik Quest, Sewer Run, Uphill rush 2, Kick Flip, Sonic Skate Glider, Rooftop Skater, Lego Skater, G-Max Skateboarding, Skateboard Ed-streme