Tags >

Skateboard

Street Sesh

Skateboarden op straat. Maak flips, jumps and grinds in Street Sesh.

8 / 10
Nesquik Quest

Zorg dat de weg vrij is voor Nesquik als hij met zijn skateboard nadert.

8.2 / 10
Uphill Rush

In Uphill Rush moet je meerdere parcours per bike, truck, quad of skateboard afwerken.

8 / 10
G-Max Skateboarding

Ga in deze game los in de Halfpipe! Kies je board en maak de mooiste moves! Zorg er natuurlijk wel voor dat je niet op je hoofd valt, want daar krijg je geen punten voor!

8 / 10
Skate Hond

Ga met je hond en skatebord opzoek naar zoveel mogelijk botten en sterren! Haal alle botten en sterren om het level uit te spelen! Kijk wel uit dat je hondje niet naar beneden valt, gelukkig heeft die wel een parachute bij zich!

8 / 10
Kick Flip

Kick Flip is een mooi skate spel waarin je punten haalt door gave tricks uit te voeren op je skateboard. Niet vallen!

8 / 10
Rooftop Skater

Kies je outfit en skateboard op de daken in Rooftop Skater.

8 / 10
Lego Skater

Neem het op tegen Brickster met de skater Pepper. Haal allerlei stunts uit en zorg dat jij de beste bent. Als je Bricktser verslaat moet hij terug naar de gevangenis.

8.1 / 10
Skateboard Ed-streme

Drie levels lang fantastisch skateboarden met Ed. Maak de mooiste sprongen en doe allerlei spectaculaire stunts. Kun jij lekker hoog springen in de half-pipe?

8 / 10
Pencil Racer Skate Park

Ga met je eigen voertuig van je eigen gemaakte baan naar beneden en zorg dat je zolang mogelijk blijft rijden en niet omvalt met je wagen.

7.8 / 10
Skate Tokyo

Skate spel waarbij je binnen te tijd het einde van het level moet halen. Let goed op gaten in de weg, auto's en overstekende mensen. Pak de stoere zonnebrillen voor een versnelling. Lekker skaten in Tokyo!

8 / 10
Masters Season

Ga met een beer op een skateboard staan en probeer alle dingen die je tegenkomt te ontwijken zo het level uit te spelen. Kies ook eens voor de fiets en voor de quad.

8.3 / 10
Street Burglar

Ga op je skates opweg en ontwijk alles om er overheen te springen of te bukken. Verzamel zoveel mogelijk geld om het level uit te spelen. Kijk wel uit voor de politie.

8 / 10
Bum Rush

Ga met je eigen mannetje op avontuur en schop alles neer wat je tegenkomt. Zorg dat je zelf niet geraakt wordt en overleef het level.

8 / 10
Pro Skate

Stap op je skateboard en speel alle levels uit. Zorg ervoor dat je niet valt en veel bonuspunten haalt.

8 / 10
Ben 10 vs Robots

Speel de levels uit op je skateboard. Het is wel het nieuwste van het nieuwste skateboard. Versla alle robots en kom aan het einde van het level.

8 / 10
Stan skates

Stan Skates kan nog niet zo goed skaten... help jij hem voordat hij uit elkaar valt in dit spel? Spring over de obstakels en verzamel de icoontjes voor extra hoge sprongen en stunts. Deze icoontjes werken alleen maar een keer per icoontje, dus pas op!

8 / 10
Scooby Doo Big Air 2

Speel met Scooby Doo een skatebord spel. Ga de halfpipe in en probeer zo hoog mogelijk te komen met je skatebord. Speel ook met andere karakters of speel tegen de klok.

8 / 10
Sewer Skater

Ga lekker op weg met je skatebord op dit mooie skate-parcour. Springen en trucs maken is wat je vooral moet doen in dit spel. Haal zoveel mogelijk punten bij elkaar en speel het level uit. Kijk uit dat je niet in het groene water terrecht komt.

8 / 10
Halfpipe Challenge

Maak mooie stunts en spring lekker hoog. Je bent aan het skateboarden in een halfpipe. Zet jij de hoogste score van de dag neer?

8 / 10
Xtream Skate

Skate over de stoep met de muis. Natuurlijk ligt daar altijd allerlei troep waar je overheen moet springen. Maak allerlei stunts om extra punten te verdienen.

8 / 10
Kerkhof Skateboarden

Je Skateboard op het kerkhof en je moet ontkomen aan de kus des doods. Ontwijk alles wat je tegenkomt op het kerkhof en zorg dat je niet gepakt wordt en dus de kus des doods krijgt.

8 / 10
Sand Boarding

Dit spel heet Sand boarding. Het Spreekt voor zich; boarden op het zand. Ga lekker met je board door de woestijn en kijk uit voor de dieren die je daar tegenkomt.

8 / 10
Shrek Skating

Ga met Shrek die bekend is van de film op een skateboard staan en ontwijk alles wat je tegenkomt en haal het einde van het level; red fiona.

8 / 10
On Street Boarding

Skateboarden op de weg en verzamel zoveel mogelijk punten en ontwijk alle hekjes en pilonnen.

6.8 / 10
Extreme Taz Skateboard Halfpipe

Ga de halfpipe in met Taz. Haal veel punten door mooie maar ook vooral veel trucjes te doen; zo kan je betere boards kopen waarmee je andere trucs kan doen en hoger mee kan springen.

8 / 10
Munch 'n Grind

Pak het skateboard en skate er lekker op los. Pak al het fruit onderweg en zorg ervoor dat je niet van je skateboard valt.

8 / 10
Crashboard

Verplaats jezelf door het level en probeer alle sterren te verzamelen. Schiet onderweg voetballen het level in om verder te komen.

8 / 10
Rock It Racer

Rij op je skateboard door het bos en zoek alle muzieknoten die een band verloren heeft. Ze hebben ze snel nodig want ze moeten bijna het podium op. Kan jij ze helpen?

8 / 10
Crazy Skate Board

Stap op je skateboard, en zorg ervoor dat je het einde van het level haalt. Maak mooie stunts maar kijk uit dat je niet van je skateboard valt.

8 / 10
In The Crib With Rob And Big

Ga skaten met Rob en Big. Spring onderweg overal overheen en maak mooi stunts op zoveel mogelijk punten te verzamelen en zo het level uit te spelen.

8 / 10
Skate Park

Ga met je skateboard het skatepark in en zorg dat je alle obstakels ontwijkt. Haal punten door stunts te doen en niet te vallen.

8 / 10
Swifty Simon

Probeer op je skateboard bij iedereen zijn boodschappen te bezorgen. Let op voor de obstakels op de weg en gooi de boodschappen naar iedereen toe.

2 / 10
Pogo Panic

Skate met Pogo. Probeer zoveel mogelijk hekjes en tonnen te ontwijken en zoveel mogelijk dingen te verzamelen. Zorg dat je geld verzameld onderweg om het volgende level te halen.

0 / 10
Jump 'n Grind

Speel in verschillende levels, in de sneeuw of op asfalt op je skateboard de levels uit. Maak mooie sprongen en krijg veel punten. Zorg ook dat je niet tegen de vlaggetjes aankomt.

0 / 10
Skate Challange

Lekker skateboarden door de pijp heen. Kijk uit voor gaten en probeer het einde van het level veilig te bereiken.

0 / 10

Skateboarden! Hoe goed ben jij?

Lekker skaten in een van deze skateboard games. Maak gave stunts, zoals de kick flip, zonder van je board/deck te vallen. Skateboarden en trucks uithalen in veel verschillende spelletjes! In sommige games zijn trucs belangrijk en in andere games moet je als eerste de finish halen? Durf jij met volle snelheid overal tussen door te gaan of maak je liever een mooie salto? Veel plezier met de skateboard games!

Dit vinden wij de leukste spellen:Street Sesh, Nesquik Quest, Uphill Rush, G-Max Skateboarding, Skate Hond, Kick Flip, Rooftop Skater, Lego Skater, Skateboard Ed-streme, Pencil Racer Skate Park