Tags >

Ski

Trysil Twintip

Haal trucks en stunts uit in dit Ski Spelletje. Lekker warmdraaien voor je wintersport vakantie. Haal jij het met al je mooie stunts naar de top van de hiscore lijst?

8 / 10
Ski Jump 2001

Schansspringen in deze winter omgeving. Gebruik spatie en pijltjes om in de koude sneeuw te landen. Kan jij jou atleet laten landen in plaats van crashen.

8 / 10
Schansspringen

Mooi schansspring spelletje. Ski springen in Noorwegen. Wintersporten op hoog niveau! Het balanceren met je springer kost even wat moeite, maar het is goed te doen.

8.1 / 10
Avalanche A Penguin Adventure

Spring met de pinguin over de hindernissen en val niet door de gaten in het pad naar beneden. Kun jij de pinguin helpen de lawine voor te blijven?

8 / 10
Ski Slope Showdown

Sneeuwballen gooien in de sneeuw. Probeer de andere wintersporters van de ski af te gooien. Af en toe verschijnt er een reclame. Klik op continue om terug te gaan naar je spel.

8.7 / 10
Sylvester en Tweety

Kan jij met sylvester naar beneden skieen en er ook voor zorgen dat je onderweg tweety te pakken krijgt? Let goed op de bomen en bljf ook de hond voor!

2 / 10
Ski Simulator

Draai warm voor de winter vakantie. Ski in dit wintersport spelletje de reuze slalom. Door de poortjes skien levert punten op. Kun jij een beetje vaart maken?

8 / 10
Alpine skien

Ontwijk de konijnen in dit ski spelletje.
Wintersporten in de sneeuw met een snelle eekhoorn op skis. Verzamel de bonus munten voor extra punten.

8 / 10
Ski Game

Simpel ski spelletje. Ontwijk al de ongein op de skipiste. Des te verder je komt, des te harder je gaat. Hoe veel punten kan jij scoren voor je crasht?

8 / 10
Ski Jump

Ski springen met de kerstman. Gezellig spelletje voor de donkere dagen voor kerst. Ondanks zijn leeftijd zal de kerstman wel aardig met skis om kunnen gaan...

8 / 10
Havoc Mountain

Rol met je sneeuwbal al de wintersporters van de skipiste. Wrod steeds groter en groter totdat je bijna niet te stoppen bent.

0 / 10
The Slope

Ski de heuvel af. Er ligt allerlei onzin in de weg, dus spring er overheen. Reuze krabben en al! Haal jij het tot het einde?

0 / 10
Ski Jump 2

Spring van de skischans en hou je evenwicht in de lucht. Zorg dus dat je netjes land en niet valt.

8 / 10
Ski Jump DX

Schansspringen is de bedoeling in dit spel. Time goed met naar beneden springen en zorg ervoor dat je op het juiste moment afzet op de schans. Kan jij in de competitie het verst springen?

8 / 10
Extreme Maths

Skieen door het level en sommen beantwoorden. Reken snel en goed, want je moet het juiste antwoord geven om over de schans te gaan en niet te vallen.

8 / 10
Schans Springen

Ski van de schans en spring zover mogelijk. Spring op het juiste moment om zover mogelijk te springen. Zorg ook dat je in 1 keer goed land en dus niet valt.

8 / 10
Alpine Skiing

Verzamel sterren en ontwijk huisjes en kabelbanen in aggressive alpine skiing.

8 / 10
Ski Run

Kun jij deze grote slalom afdaling aan? Ski hard naar beneden in dit ski spelletje! Denk aan je tijd, want je mag er niet te lang over doen.

8 / 10
Prumpa Goes Skiing

Probeer met Prumpa de olifant netjes door alle poortjes to skiën en raak de vlaggetjes niet, anders tuimel je de piste af!

0 / 10
Solipskier

Teken een lijn voor de skier om over de skien. Deze lijn wordt de piste. Probeer je skier door alle poortjes te krijgen vor extra punten. Hou niet per ongeluk op met tekenen, anders stort je skier de afgrond in!

8 / 10
Ski 2000

Niet iedereen kan skiën als jij. Ontwijk andere skiërs in dit Ski Spelletje, de piste is wat druk. Een goed gekozen perspectief. Ontwijk alle lui die op de piste staan te waggelen alsof ze dronken zijn.

8 / 10
Ski Sim

Je staat op ski's en moet proberen het level uit spelen en veel punten te halen onderweg door mooie stunts te doen. Maar blijf vooral staan en val niet.

8 / 10
Toto And Sisi Go Skiing

Geef de sneeuw piste een leuke aankleding. Zet bomen en bordjes neer en versier het mooi zodat je er daarna lekker vanaf kan skiien.

6 / 10
Solopskier

Zorg dat je lekker hard gaat op de ski's. Spring af en toe eens en probeer door de poortjes te gaan voor extra snelheid.

8 / 10
Skier Dress Up

Geef deze dame die op ski's staat een leuke outfit. Je mag zelf de kleren kiezen, maar probeer haar er leuk uit te laten zien.

8 / 10
Ski Maniacs

Ski van de helling af en haal onderweg zoveel mogelijk punten en probeer het ook nog eens binnen de tijd te doen. Maak wat mooie trucs en ontwijk obstakels.

6 / 10
Downhill Ski

Lekker zo hard mogelijk naar beneden skieen en zorgen dat je op de baan blijft en tussen de poortjes doorgaat.

0 / 10
Freezed Style

Ski met je vogel van de heuvel af en maak mooie sprongen onderweg en mis de poortjes niet. Het is wel een beetje vreemd, want voor je gevoel zit dit spelletje ondersteboven.

0 / 10
Jump 'n Grind

Speel in verschillende levels, in de sneeuw of op asfalt op je skateboard de levels uit. Maak mooie sprongen en krijg veel punten. Zorg ook dat je niet tegen de vlaggetjes aankomt.

0 / 10

Ski spelletjes! Hoe goed ben jij?

Hier vind je een grote verzameling Ski Spelletjes. Skien in een van de spellen als voorbereiding op je wintersport vakantie. Daal op de lange latten in de verse sneeuw van de berg af. Probeer wel op de skipiste te blijven.

Dit vinden wij de leukste spellen:Trysil Twintip, Ski Jump 2001, Schansspringen, Avalanche A Penguin Adventure, Ski Slope Showdown, Sylvester en Tweety, Ski Simulator, Alpine skien, Ski Game, Ski Jump