Tags >

Smurfen

Ontsnap Uit Speelgoedland

Ontsnap uit het speelgoedland door over de platformen te springen en niemand te raken. Onderweg kan je ook nog wat bonussen verzamelen.

7.8 / 10
Sport Smurfen

Kan jij ontdekken welke sport welke smurf aan het beoefenen is? Vind de juiste sport benodigdheden en versleep ze naar de juiste smurf.

8 / 10
Praktische Smurf

Help Handige Smurf met het in elkaar zetten van een auto. Sleep de juiste onderdelen in de juiste volgorde naar de juiste plek. Handige Smurf geeft je hints door zijn hoofd te schudden als je het niet goed doet, en je een seintje te geven als je het wel goed doet.

8 / 10
The Smurfs Mix Up

Maak elke keer de puzzel van de smurfen. Als het stukje eenmaal op de juiste plaats ligt kan je het niet meer verplaatsen dus dat maakt het steeds makkelijker.

8 / 10
Brilsmurf

Brilsmurf is altijd zo'n betweter, dus vinden de andere smurfen het leuk hem een beetje te plagen. Gooi ballen door de mond van het plaatje van brilsmurf. Als je ook nog brilsmurf zelf raakt als hij achter het bord langs loopt krijg je extra punten.

8 / 10
Baby Smurf Doubbles

Klik op de speeltjes van de smurfen om ze te laten verdwijnen. Het kan alleen als er 2 of meer van dezelfde speeltjes bij elkaar zitten. Kan jij alles wegspelen?

8 / 10
The Smurfs Handy's Car

Help de smurf de auto in elkaar te zetten. Plaats de onderdelen op de auto maar doe het wel in de juiste volgorde.

8 / 10
Bakkersmurf

De smurfen zijn terug in deze game. Vang al het lekkers op dat bakkersmurf voor je gemaakt heeft!

8 / 10
The Smurfs Sports Pair

Speel alle smurfen uit het beeld weg door het juiste voorwerp aan ze te geven. Ze doen allemaal een sport alleen zonder voorwerpen dus zorg ervoor dat iedereen weer lekker kan gaan sporten!

8 / 10
The Smurfs Greedy's Bakeries

Vang alle gebakjes en andere dingen op die een smurf naar beneden gooit. Ren heen en weer en laat niks vallen.

8 / 10
Smurfin Aankleden

Help de enige meisjessmurf, Smurfin, zich mooi aan te kleden. Natuurlijk heeft ze haar eigen witte jurkje, maar er zijn ook veel andere leuke outfits om te mixen en matchen.

8.1 / 10

Speel hier smurfen spelletjes

Speel hier een van de smurfen spelletjes. Speel met grote smurf, brilsmurf, bakkersmurf, smurfin, Azrael en Gargamel. Veel van deze stripfiguren komen langs in deze smurfen spelletjes. Zo kan je je geheugen trainen met de Smurfen! Knutsel hem lekker in elkaar! Als je smurfen niet leuk vind kan je er tomaten op gooien. Smurf er maar op los!

Dit vinden wij de leukste spellen:Ontsnap Uit Speelgoedland, Sport Smurfen, Praktische Smurf, The Smurfs Mix Up, Brilsmurf, Baby Smurf Doubbles, The Smurfs Handy's Car, Bakkersmurf, The Smurfs Sports Pair, The Smurfs Greedy's Bakeries