Tags >

Sniper

Periodic Table Sniper

Per rij van het periodiek systeem der elementen krijg je de elementen opgenoemd. Je moet ze zo snel mogelijk schieten met je geweer. Ken jij alle afkortingen?

8 / 10
Swat Team Overkill

In dit spelletje moet je snel reageren en alle SWAT agenten neerschieten die op je af komen rennen. Schiet ze snel, want als ze hun positie hebben bereikt beginnen ze terug te schieten!

8.7 / 10
Professional Sniper

Hoe goed kan jij schieten? Probeer het nu met de sniper. Je krijgt elke keer een opdracht en die moet je uitvoeren. Schiet dus niet de verkeerde mensen neer met je sniper.

8.3 / 10
Foxy Sniper 2

Schiet iedereen neer die op een boot zit. Je kan met je sniper lekker inzoomen en dus eigenlijk niet missen.

8.1 / 10
Sniper Hero 2

Sniper iedereen neer die je ziet. Een headshot is natuurlijk meer punten. Zoom in, richt goed en knallen maar.

8.4 / 10
Stickman Archer 2

Schiet je vijanden voordat ze jou doodschieten in Stickman Archer 2, een leuk online pijl en boog spelletje. Trek snel een pijl en maak je vijanden af met een shot door het hoofd. Verzamel de sterretjes om nieuwe achtergronden en personages vrij te spelen.

0 / 10
D Sniper

Schiet me je sniper de juiste mensen neer. Hou je aan de opdracht en dood geen onschuldige mensen.

8.1 / 10
Stickman Sniper

Je bent een stickman sniper en je moet in dit spel een aantal missies volbrengen in de strijd tegen het kwaad. Bevrijd een gevangene, vermoord een drugsbaron, shiet stropers neer, en meer!

8 / 10
Advanced Assault Sniper

In dit spelletje moet je alle soldaten neerschieten als ze uit hun schuilplek komen en rennen. Met je sniper rifle kun je ook inzoomen.

10 / 10
Smart Sniper

Schiet snel en slim. Lekker inzoomen en sniperen maar. Hoe snel ben jij?

8.2 / 10
Rain Forest Hunter

Kun jij alle gevleugelde dieren die door het bos vliegen raken met je kogels? Zorg dat je er geen een mist! Veel plezier!

0 / 10
Stickman Huurmoordenaar 2

Kies een missie en probeer die met de stickman zo goed mogelijk uit te voeren. Het heeft vooral met een sniper te maken.

8 / 10
Hot Shot Sniper

Schiet met de sniper alle houten poppetjes neer die voorbij komen. Een headshot is natuurlijk meer punten.

8 / 10
Counter Snipe

Je hebt een sniper en moet zorgen dat je alle missies op de juiste manier doet. Schiet de juiste personen neer en probeer geen kogels te verspillen.

8 / 10
Fulltime Killer

Heb jij het in je om een goede sniper te worden? Speel dan Fulltime Killer.

8 / 10
Traffic Killer

Blaas alle autos op door de verkeerslichten op de foute momenten aan te zetten, te schieten met je sniper, en bommen te laten vallen.

8 / 10
Unbelievable Sniper

Pak de sniper en schieten maar. Ben jij de beste en kan je alles vinden om neer te schieten?

8 / 10
Zombie Battle Field

Schiet alle zombies neer voordat je je basis kunnen slopen. Er komen er steeds meer! Gelukkig kun jij ook snipers inhuren om te helpen.

5 / 10
Tactical Assassin

Voltooi je missies met je sniper rifle in Tactical Assassin.

8 / 10
Storm Ops 4

In dit spelletje ben je een sniper in het leger. Schiet alle soldaten neer die jouw bunker komen aanvallen. Koop tussendoor goede upgrades.

8.5 / 10
Tactical Assassin 2

In dit spelletje ben je een sniper en krijg je allerlei opdrachten toegestuurd. Kun jij ze allemaal naar de wens van je opdrachtgevers uitvoeren? Kijk goed naar wat je moet schieten.

9 / 10
The Sniper

In dit spelletje ben je een scherpschutter bij het leger. Kun jij alle vijanden vinden met je scope en ze snel uitschakelen? Kijk goed, want je moet goed zoeken op de landkaart. Kijk vooral uit voor de vijandige snipers, want die kunnen jou ook spotten en raken.

8 / 10
Sniper Ultimate Assassin 2

Mik goed en schakel je doelwitten uit in Sniper Ultimate Assassin 2. Als huurmoordenaar krijg je steeds een doelwit toegewezen. Grijp je wapen en trek eropuit om een serie missies uit te spelen. Gluur door het vizier van je geweer en vind je doelwit. Raak de onschuldige omstanders niet!

10 / 10
Clear Vision 4

In dit spelletje ben je een sniper. Je werkt steeds of alleen of samen met een partner aan een opdracht. Kun jij steeds al je doelwitten neerschieten?

8.4 / 10
Shooting Pirates

Vervul de missie en sniper de juiste personen dood. Zorg ervoor dat je de opdracht goed leest en dat je niet de verkeerde neerschiet. Tot welke missie kan jij komen?

8 / 10
Stick VS Stone

Schiet de juiste mensen neer in elk level met de sniper. Lees de opdracht goed en mikken maar.

8 / 10
Clear Vision 2

Neem als sniper de juiste opdrachten aan en voer ze uit in Clear Vision 2. Klik p to play.

8 / 10
Snipedown

Schiet iedereen neer die jou toren wil aanvallen. Je hebt een sniper tot je beschikking dus richt goed en maak de mannetjes met een headshot in 1 keer dood.

8 / 10
Agen B10

Pak je sniper en probeer de missie te volbrengen. Zorg ervoor dat niemand je door heeft en je wel de juiste personen raakt. Schiet en richt goed.

8.1 / 10
Sneaky Sniper II

Schiet met de sniper en zorg dat je alle missies goed doet. Je krijgt steeds aanwijzingen wie en wanneer je moet neerschieten.

8 / 10
Police Sniper Training

Schiet heel precies en reageer snel. In dit spelletje ben je een politie sniper in training en moet je proberen alle schietschijven te raken.

6.7 / 10
Sniper Hunter

Schiet met je sniper alle poppetjes dood. Je kan met je linkermuisknop 1 keer inzoomen, als je dan nog een keer klikt dan schiet je. Zorg ervoor dat je iedereen neerschiet.

8 / 10
Clear Vision

Speel een meedogenloze sniper in Clear Vision. Keer tussen je missies door naar huis om te zien hoe de media verslkag uitbrengt over jouw werk. Hou je wel aan de missie, anders gaat het mis!

8 / 10
Clear Vision: Elite Edition

Ontdek hoe het de sniper van Clear Vision is verlopen. Nu hij voor de overheid is gaan werken moet Agent Jake nog een laatste opdracht volbrengen. Zal het hem lukken zijn kill list af te werken? In deze aflevering van Clear Vision wordt het geweer niet altijd recht gehouden. Oefen daarom eerst even wat voor je aan een opdracht begint, want elke mislukte opdracht kost je veel geld.

8 / 10
Mort The Sniper

In Mort the Sniper ben jij de sherpshutter en moet je per level een target onschadelijk maken. Je ontvangt je opdrachten per email. Bekijk de scene goed en vind je doelwit.

8 / 10
Henry Headshot: Gentleman Sniper

Zorg dat je zelf niet te vaak wordt geraakt terwijl je al je vijanden uit de weg ruimt. Zoom in en vind al je doelwitten. Kun jij ze allemaal snel raken?

8 / 10
Sift Heads

Join the maffia in Sift Heads! Let goed op je missie!

8 / 10
Stickman S.W.A.T

Stickman S.W.A.T. = Stickmen, Weapons And Tackticks. Zoek dekking achter de muur en wacht het juiste moment af om tevoorschijn te springen en je vijanden neer te knallen in dit bloederige stickmen sniper spel.

8 / 10
Sniper Year One

Sniper spel waarin je steeds moeilijkere opdrachten krijgt. Zorg dat je het juiste doelwit vindt er goed mikt zodat er geen onschuldige slachtoffers vallen.

8 / 10
Police Sniper 2

Probeer de doelen te raken vanuit je helicopter als Police Sniper.

8 / 10
Sniper Specialist

Schiet lekker veel mensen neer met je sniper en zorg dat je zelf niet geraakt wordt. Richt snel en schiet snel om de levels uit te spelen.

8 / 10
Sniper Year 2

In dit spelletje ben je een sniper die voor de Black Ops verschillende opdrachten moet uitvoeren. Eerst moet je een test met schietschijven doen, maar daarna moet je doelwitten gaan neerschieten. Raak de onschuldige bijstaanders niet!

6 / 10
Cigarette Killer

Roken is slecht, jij hebt een waterpistool, dus kijk goed rond in het restaurant en probeer alle sigaretten te doven. Dat doe je door met je waterpistool op de sigaretten te schieten.

8 / 10
Modern Sniper

Vervul de opdrachten en schiet iedereen neer. Soms zal je de persoon niet moeten doodschieten maar juist moeten wegjagen. Let goed op de opdracht en sniper er lekker op los.

8 / 10
Sniper Year Two

Sniper in dit leuke sniper spel. Zoom in en probeer de missies te voltooien. Schiet dus niet zomaar iedereen neer.

8 / 10
Hitstick

In dit spel moet je de vijanden neerschieten voor je jou te vaak kunnen schieten. Voor de vijanden die iets verder weg zijn verscholen kun je de sniper optie gebruiken.

8 / 10
Panda Tactical Sniper

Als de sniper van Panda moet je hem op een afstand helpen met zijn ontsnappingen en criminele ondernemingen. Kijk goed naar de situatie en ontdek wat je moet schieten om Panda te helpen.

8 / 10
Demonic Osbournes

Schiet de doodshoofden maar laat de Osbournes met rust.

8 / 10
Save The Witness

In dit spel ben je een sniper die een nogal onbenullige getuige moet beschermen. Als hij erachter komt dat er gevaar dreigt zal hij niet meer willen getuigen, dus schiet alle hitmen af zonder dat de getuige er achter komt. Je moet hem dus schaduwen en subtiel te werk gaan. Hint: Succes is vaak afhankelijk van goede timing.

8 / 10
Sneaky Sniper 2

Sniper goed en speel de levels uit. Hou je wel aan de opdracht want anders schiet je onschuldige mensen neer. Tot welk level kom jij?

8 / 10
Sniper Assassin 5 Final Mission

Richt goed met je sniper en voltooi de missie door de juiste mensen neer te schieten. Richt goed en haal de trekken over.

8 / 10
Sniper Assassin Final

Pak je sniper en probeer alle missies te voltooien. Richt goed en schiet de juiste personen neer.

8 / 10
Blam Blam

Schiet de targets voordat je kogels op zijn. Pas op voor de bommen.

7.2 / 10
Panda Tactical Sniper 2

In dit spelletje moet je verschillende missies volbrengen met je Panda team. Schiet niet de mensen en de beren, maar ontdek manieren om de wachters af te leiden zodat je team zijn gang kan gaan.

8 / 10
Nightvision Sniper

Je bent een sniper en je werkt alleen 's nachts. Vind je doelwit en zoom in met je night vision visier. Schakel je doelwitten uit in het donker.

8 / 10
Sniper Assasin Final

Voltooi de missies en sniper de juiste mensen neer. Richt goed en schiet goed maar dus niet de verkeerde mensen.

8 / 10
Shadow Agent

Schiet de met sniper alle poppetjes neer. Mik goed en mis niet. Kijk goed wat je na moet schieten.

8 / 10
Sniper Assassin Story

De mysterieuze Mr Johnson heeft je al eens op verschrikkelijke wijze te grazen genomen, en nu is hij weer terug. Laat het niet nog eens gebeuren en maak Mr Johnson en zijn hele bende af.

8 / 10
Town Sniper

Schiet alle boeven neer die door het dorpje lopen. Zoom in met je sniper en raak ze. Zorg dat je verder niemand raakt.

2 / 10

Kan jij goed richten? Probeer hier sniper!

Speel hier een spelletje waar je een sniper of sluipschutter bent. Een sniper of sluipschutter is getraind om heel precies te schieten met een geweer. Gebruik een precisiegeweer/sluipschuttersgeweer en schiet je doelwit van lange afstand dood. Je kan altijd ver inzoomen en zo raken wat je wilt. Schiet niet mis want dan heeft de rest door wat er gaande is!

Dit vinden wij de leukste spellen:Periodic Table Sniper, Swat Team Overkill, Professional Sniper, Foxy Sniper 2, Sniper Hero 2, Stickman Archer 2, D Sniper, Stickman Sniper, Advanced Assault Sniper, Smart Sniper