Tags >

Snowboard

Snowboard Free-Ride

Zevende deel van Yetisports. je krijg punten voor elke penguin die je ondersteboven board, voor elke sprong die je maakt, en als je als eerst over de finish komt!

8 / 10
Kerstman Snowboard

Snowboard de kerstman naar alle cadeautjes toe zodat ze nog op tijd bij de kinderen komen. Sta alleen niet te lang stil, want Magere Hein zit achter je aan!

8.4 / 10
Sonic 3D Snowboarden

Snowboard met Sonic in dit wintersport spelletje. Er zijn 15 schanzen. Elke keer als je op een schans staat kun je op de spatiebalk drukken om een stunt te doen. Des te beter je timing, des te beter de stunt. Hoeveel punten scoren youw 15 jumps?

8.1 / 10
iStunt2

Snowboard door de levels en pak alle sterren. Spring goed en hou je evenwicht. Probeer zo aan het einde van alle 15 levels te komen in het mooie spel istunt 2.

8 / 10
Downhill Snowboard 4

Probeer zonder al te veel ongelukken de berg af te komen. Maak mooie sprongen voor extra punten. Des te meer punten je scoort, des te meer levels en personages je kan ontgrendelen!

8 / 10
Supreme Snowboarding

Lekker wintersporten in de sneeuw, stunten met je board! Probeer ook de juiste stunts uit te voeren voor bonus punten en scoor genoeg om door te mogen naar het volgende level.

8 / 10
Fancy Snowboarding

Snowboard met het personage van de Fancy pants spellen en pak alle spiraal icoontjes. Teken steeds een schans om over hindernissen te springen en mooie stunts te doen.

0 / 10
Snowboarding

Mooi Snowboard Spelletje. Springen en mooi stunts uithalen in de sneeuw, heerlijk wintersporten! Grafisch mooi en goed bestuurbaar. Bovendien staat deze boarder na een val weer snel op zijn voeten.

8 / 10
Snowboard Madness

In deze mooie snowboard game race je tegen drie andere snowboarders in een slalom toernooi. Wees senl, want als je als laatste over de finish komt mag je niet door naar het volgende level, maar probeer wel alle poortjes te halen.

8 / 10
Downhill Snowboard 2

Lekker snowboarden in dit wintersport spelletje. Verdien punten met sprongen en stunts. Met die punten kun je nieuwe pistes, boards, en personages ontgrendelen.

8 / 10
Line Boarder

In deze versie van Line Rider teken je een baan om Line rider af te laten snowboarden. Deze Line Rider is iets meer crash-tolerant, maar kan nog altijd op allerlei ongelukkige manieren aan zijn einde komen. Veel plezier!

8 / 10
Penguin Skate 2

Snowboard van de berg af en pak de zuurstokken, Pinguin!

8.2 / 10
Snowboarding XS

Snowboarden in de verse sneeuw in dit mooie wintersport spelletje! Race de 3D baan af en verzamel de sterren door allerlei gave stunts te doen.

8 / 10
Big Air Show

Kies Scooby-Do of Shaggy en kom zo hoog mogelijk op je snowboard.

8 / 10
Stripe Out

Snowboarden op deze mooie 3D piste. Verzamel de sterren maar ontwijk de rotsen en dennen terwijl je allerlei gave stunts uithaalt met behulp van de schanzen op het parcours.

8.2 / 10
Downhill Snowboard 3

Ga naar beneden op je snowboard en maak onderweg stunts! Ga lekker snel en vergeet vooral niet de sneeuwballen voor te blijven.

8 / 10
Extreme Heli Boarding

Off piste snowboarden vanuit een heli. Maak een enkele, dubbele, or zelfs een driedubbele flip en probeer zoveel mogelijk punten te halen. Zet extra tijd op de klok door op tijd de checkpoints te passeren.

8 / 10
Santa Urban Snowboarding

Snowboard met de kerstman door de sneeuw in dit spelletje. Spring over de urban obstakels. Des te beter de sprong, des te meer punten je ermee scoort.

8 / 10
3D Super Snowboarder

Snowboard met wat vriendelijke ventjes in dit wintersport spelletje. Het is een drukke piste. Spring van schanzen en ontwijk de sneeuwpoppen en andere obstakels. Let ook op je tijd.

8 / 10
Snowboard Rush

Ga met je snowboard van de helling en maak wat mooie trucs. Val niet en haal veilig het einde van elk level.

8 / 10
Stunt Snowboard

Kies de stunt die je wilt doen in de sneeuw met je snowboard. Stuur bij met de pijltjes. Probeer op je voeten te landen. Als je op je hoofd landt is het voorbij. Als je na een crash nog leeft dan kun je proberen te herstellen tijdens de volgende sprong.

6 / 10
Downhill Joe

Snowboarden van de berg levert rare situaties op in dit winterport spelletje. Laat je niet afleiden en spring overal overheen. Verzamel muntjes om een zo hoog mogelijke score te halen.

8 / 10
Super Trick Slalom

Snowboarden in dit mooie 3D wintersport spelletje. Slalom om al de poortjes en spring over de schans. Ben jij een pro of een wannabe?

8 / 10
Snowboarding 2

in dit snowboard spelletje zijn de slalom paaltjes vervangen door rotsen en bomen. Goed mikken dus, want deze zijn een stuk minder buigbaar dan de gewoonlijke slalom palen!

8 / 10
Snowboard Master

Ontwijk de meuk en snowboard door de slalom poortjes op de skipiste. Je krijgt punten voor elk poortje dat je haalt en er worden punten afgetrokken voor elke poort die je mist. Graj = snowboarden maar!

8 / 10
Downhill Jumps

Ga met je snowboard naar beneden en haal onderweg zoveel mogelijk punten. Doe ook leuke trucjes onderweg want die zullen je punten opleveren.

8 / 10
Olympic Snowboarder

In dit spelletje kun je het sportieve snowboard meisje aankleden. Kun jij zorgen dat ze er flitsend uitzien voor de olympische spelen?

8 / 10
Super Snowboarder X

Race deze kaarsrechte piste af en doe allerlei stunts voor extra punten. Kijk uit voor alle rotzooi op de piste. Niet alleen stenen en takken, maar ook waslijnen kun onderweg je tegenkomen.

8 / 10
Snowrider Academy

Tijdens een off piste expeditie is je maatje gegrepen door de Yeti, en nu zit het monster achter jou aan! Ontwijk de obstakels en verzamel de roze bollen om de Yeti voor te blijven.

8 / 10
Mt. Runamuck

Race de piste af, slalom of freestyle. Kijk uit voor de bomen en de Yeti's, en pak zoveel mogenlijk versnellingen en schanzen mee.

8 / 10
Snowboarding Supreme 2

Snowboard van allerlei pistes en voer de favoriete stunts van de jury uit. Doe zoveel mogelijk stunts. De toetsen verschijnen tijdens de afdaling in beeld.

8 / 10
Olympic Snowboarding

Stap op je snowboard en ga naar beneden. Onder moet je door de poortjes heen anders krijg je strafpunten. Let goed op dat je niet valt.

8 / 10
Drop Off

Ga met je snowboard van de helling af en zorg ervoor dat je weer goed land. Maak onderweg mooie trucs om punten te halen. Belangrijk is dus goed landen!

2 / 10
Snowboard

Lekker wintersporten in dit snowboard Spelletje! Ontwijk de mensen die aan het skiƫn zijn. Gemuteerde vissen, gebouwen en sumo worstelaars, je moet ze allemaal ontwijken.

0 / 10
Dodger's Olympic Snowboarding

Slalom om de poortjes in dit snowboard spelletje. Maak genoeg bochten om genoeg vaart te minderen om het volgende poortje aan te zien komen, anders ga je straks alle kanten op!

0 / 10
Rufus Snowboarden

Kies een board en daal de piste af met Ron Stoppable's huisdier Rufus uit de Kim Stoppable tekenfilm. Ontwijk de killer cuddlebunnies van DNAmy en maak sprongen door over de schanzen te boarden.

0 / 10
Snowboard Slalom EXTREME

Ontwijk bomen, sneeuwpoppen en andere hindernissen. Dit lijkt misschien makkelijk, maar je moet ook nog door de poortjes!

0 / 10
Niwit Slide

Race met je snowboarder de berg af. verzamel de muntjes en snelheidspijltjes, maar zorg ook dat je niet in de gaten valt. De blauwe ringen zijn save-points.

0 / 10
Avalanche King

Pak met de snowboarder alle muntjes en spring over de hindernissen terwijl je de piste af suist. Je hebt nogal haast, want direct achter je dondert de lawine de berg af! Zorg dat je de maalstroom van sneeuw voor blijft!

0 / 10

Hoe goed ben jij in snowboarden?

Speel hier een van de vele snowboard spelletjes. Lekker boarden in de sneeuw; slalom om de poortjes of doe wat vette tricks. Of je nou van freeride, freestyle of alpineboarden houdt, hier vind je het spel dat jij leuk vindt. Blijf staan op je board en vermaak het publiek! Snowboarden is een coole sport! Kan jij er goed in worden? Oefen eerst online, want dat scheelt je een hoop blauwe plekken

Dit vinden wij de leukste spellen:Snowboard Free-Ride, Kerstman Snowboard, Sonic 3D Snowboarden, iStunt2, Downhill Snowboard 4, Supreme Snowboarding, Fancy Snowboarding, Snowboarding, Snowboard Madness, Downhill Snowboard 2