Tags >

Sonic

Sonic Blox

Tetris met Sonic. Maak combo's en pas op voor Dr. Robotnik!

8 / 10
Sonic The Hedgehog

In dit korte Sonic the Hedgehog spel moet je alle ringen pakken en Dr robotnik verslaan! Veel succes!

8 / 10
Sonic Bowling

Schiet met Sonic alle kegels van de baan!

8 / 10
Ultimate Flash Sonic

Speel de klassieker Sonic in deze flash uitvoering. Schiet als een speer door de levels in dit lekker nostalgische spelletje.

8 / 10
Sonic VS Knuckles

Ga op weg met Sonic en probeer Knuckles te verslaan. Rol door het level en ga de strijd aan.

8 / 10
Sonic RPG 7

In dit spelletje speel je in RPG battle stijl de gevechten tussen de vijanden van Sonic en zijn vrienden uit. Help Sonic, Shadow, Nights, Knuckles, en de anderen de slechterikken te verslaan.

8.1 / 10
Sonic Kleurplaat

Geef Sonic the Hedgehog een mooi gekleurde outfit.

8 / 10
Angry Sonic

Schiet sonic het level in en probeer zoveel mogelijk te raken. Mik goed en haal veel punten met sonic.

8.2 / 10
Sonic Xtreme

Sonic is terug in een nieuw adventure, Sonic Xtreme!

8 / 10
Sonica

In dit spel moet je Sonic door een serie puzzel platform levels loodsen. Pak alle muntjes en ga dan naar de rood met witte staaf om naar het volgende level door te gaan. Kijk uit voor de robots, vleermuizen en andere wezens.

8 / 10
Sonic In Garden

In de tuin wordt Sonic the Hedgehog gebombardeerd met giftige poep van allerlei vleermuizen, vliegen, en kraaien. Ontwijk de poep en schiet de vliegende beesten neer met appels. Ondertussen wordt je ook af en toe aangevallen door een grote tor, waar je op moet springen.

8 / 10
Final Fantasy 6

Een uitgebreid verhaal om uit te spelen in Final Fantasy 6. Help Sonic, Amy, Knuckles, Tails en Shadow om het zwaard van Cloud Strife en de magische steen te beschermen.

8 / 10
Sonic Moto

Rij met sonic en zijn motor door het level. Probeer er niet vanaf te vallen en het einde van het level te bereiken! Maak van salto's vooruit of achteruit om extra bonuspunten te verzamelen.

8 / 10
Sonic Maze Graze

Sonic is zijn schoenen kwijt. Help de schoenen door de gevaarlijke doolhoven heen komen en hun weg terug naar Sonic te vinden. Voorzichtig!

8 / 10
Sonic 3D Snowboarden

Snowboard met Sonic in dit wintersport spelletje. Er zijn 15 schanzen. Elke keer als je op een schans staat kun je op de spatiebalk drukken om een stunt te doen. Des te beter je timing, des te beter de stunt. Hoeveel punten scoren youw 15 jumps?

8.1 / 10
Final Fantasy 5

Speel een uitgebreid avontuur met Sonic, Shadow, Knuckles, Amy, Tails en hun vrienden in de wereld van Final Fantasy. Help ze het zwaar van Cloud Strife en de magische chaos steen te bemachtigen en te beschermen.

8 / 10
Cosmic Rush

Ren als een dolle over het Cosmic Rush parcours met Tails, de beste vriend van Sonic the Hedgehog. Verzamel alle gouden ringen en probeer nergens teganaan te botsen, want dan raak je ze allemaal kwijt.

8 / 10
Sonic Truck

Stap met sonic in de truck en probeer alle levels uit te spelen. Stuur goed en geef precies genoeg gas.

8 / 10
Sonic Skate Glider

Sonic op een skatebord, en jij moet hem besturen. Pak onderweg alles wat je nodig hebt en blijf op je skateboard staan.

8 / 10
Sonic Angel Island

In dit korte Sonic avontuur moet je Sonic helpen Dr. Robotnik en al zijn robot hulpjes te verslaan. Kan jij de ringen vinden?

8 / 10

Sonic spellen

Speel hier een van de online Sonic Spelletjes. Sonic the Hedgehog is een fictief egeltje met felblauwe stekels en rode loopschoenen aan. Sonic werd ontworpen als de opvolger van Alex Kidd als mascotte van Sega. Sonic is lenig en kan ook nog eens razendsnel rennen. En dan nog maar niet over zijn sprongkracht gesproken! Hij kan eigenlijk alles, Maar kan jij alles met hem? Ook veel game plezier met de vrienden van Sonic, Tails, Knuckles en Shadow, en natuurlijk zijn vijand Dr Robotnik!

Dit vinden wij de leukste spellen:Sonic Blox, Sonic The Hedgehog, Sonic Bowling, Ultimate Flash Sonic, Sonic VS Knuckles, Sonic RPG 7, Sonic Kleurplaat, Angry Sonic, Sonic Xtreme, Sonica