Battle for the Galaxy

Neem nu gratis deel aan het galactische ruimteavontuur Battle for the Galaxy! Speel samen met vrienden en neem het hele galactische systeem over!

0 / 10
Galaxy Invaders

Schiet met Galaxy Invaders al je vijanden neer. Probeer ook de ruimtewezens die voorbij komen te ontwijken of neer te schieten. Schiet alle vijanden neer en speel het level uit.

8 / 10
Space invaders

De legendarische Space Invaders. Need we say more? Schiet alle invaders weg! En doe het snel, want ze komen achter elkaar door naar beneden, dichter en dichter bij de aarde!

8 / 10
Asteroid Burst

Speel nu het gratis spelletje Asteroid Burst, waarbij je bubbels schiet met een ruimteschip!

0 / 10
War Machine

Schiet al je tegenstanders die op je afkomen neer en probeer zelf niet geraakt te worden. Je speelt met een robot. Win de oorlog.

8 / 10
Moon Defender

3D spel waarbij je over de maan rijd met een tank en probeert ufo's uit de lucht te schieten! Probeer zoveel mogelijk ufo's te raken en te blijven leven.

8 / 10
Star Defender 4

Schiet de hele vloot van de alien invasie neer in dit mooi ontworpen space invaders spelletje. Verzamel de power-ups voor je kanonnen, ontwijk vijandelijk vuur, en vernietig de vijandelijke ruimteschepen.

8 / 10
Linear Assault

In deze verslavende 2D shooter moet je proberen alle alien vliegtuigen neer te schieten voordat ze de aarde veroveren. Versla de grote baas aan het einde van elk level.

8 / 10
Protect The War

Schiet met je vliegtuig alle mannetjes die aan een parachute hangen uit de lucht. Je vliegt boven zee, probeer dus de parachutes lek te schieten zodat de parachutisten in het water vallen.

8 / 10
Orbit Blaster

Schiet alle schietende ufo's neer die boven je hangen. Schiet ze allemaal kapot en dan speel je het level uit. Kijk uit dat je niet te vaak geraakt wordt!

0 / 10
Earth Invasion

Met dit spel kan je de wereld redden. De wereld wordt aangevallen door aliens. Schiet met je eigen tank alle ufo's kapot en voorkom dat de aarde wordt vernietigd! Gebruik vooral ook de speciale wapens om de ufo's kapot te schieten.

8 / 10
Space Bugs

Schiet alles neer wat je tegen komt! Er komen steeds meer dingen in beeld zolang je ze niet raak schiet. Probeer ook alle kogels te ontwijken.

8 / 10
A-Blast

Leuke Space-invader variant. Kijk wat je ervan vindt. Vlieg rond in je ruimteschip en schiet de andere schepen neer zodat je veilig verder kan.

8 / 10
Mars Fighter

Schiet met jou ruimteschip alle andere ruimteschepen neer en zorg dat je zelf niet geraakt wordt. Verplaats jezelf en ontwijk alles wat op je afkomt en probeer zolang mogelijk heel te blijven.

0 / 10
Mars Encounter

Je moet proberen om alles neer te schieten wat boven je vliegt zonder geraakt te worden. Op sommige plekken kan je schuilen voor de kogels zodat je niet wordt geraakt.

2 / 10
Outpost Dedlaw

In dit spel is het de bedoeling dat je je tegenstanders neerschiet die van bovenaf in het beeld komen zonder geraakt te worden, ze schieten met lasers op jou ruimteschip en daarmee proberen ze je uit te schakelen.

2 / 10
The Seeker

Het leren besturen van dit schip is even een lastig handigheidje, maar daarna wordt het al snel vrij verslavend. Schiet de andere ruimteschepen neer en verzamel de wapens die door de ruimte zweven.

8 / 10
Starblast.io

Starblast.io is een mooi .io multiplayer spel waarin je op zoek moet gaan naar upgrade gems om je ship sterker en groter te maken. Zo kun je de strijd aan gaan met zelfs de grootste vijandige schepen!

0 / 10
Battle Star Ace

Spel waarbij je alles wat van bovenaf komt neer moet schieten! Schiet alles neer en je gaat naar het volgende level, probeer niet geraakt te worden door de lasers.

2 / 10
Vector Boom

Je verdedigd je eigen ruimteschip. Zorg dat je niet geraakt wordt. Je kan alle andere ruimteschepen neerschieten.

6.7 / 10
Alien Annihilators

Zorg dat de beesten die op je afkomen je niet raken en niet neerschieten. Schiet met je eigen ruimteschip de beesten neer en ontwijk alles wat op je af komt om zo het volgende level te halen.

2 / 10
Startship Ranger 2

Ga aan de slag met je eigen ruimteschip, schiet al je tegenstanders die op je af komen neer en zorg dat je niet geraakt wordt.

2 / 10
Spect

Vlieg door de ruimte en probeer alle andere ruimteschepen neer te schieten. Kun jij al je tegenstanders neerschieten en niet door de brokstukken geraakt worden? Ontwijk de kogels en ook alle meteorieten. Hoe ver kun jij komen in dit space battle spelletje?

0 / 10
Xmas Invaders

Beschiet de kerst cadeautjes en de kertssokken die naar beneden komen zetten. Ondankbaar? Nou, ze schieten wel mooi op jou! Veel schietplezier in deze kerstuitgave van een klassieker.

8 / 10
Celestica

Schiet alles neer wat je tegen komt, kijk wel uit dat je zelf niet geraakt wordt! Een eenvoudig maar leuk schietspel.

2 / 10
Zoyaz Attack

Probeer alles wat boven je is neer te schieten met je eigen kanon. De ufo's boven je komen snel naar beneden dus schiet alles zo snel mogelijk neer. Probeer ook de grote ufo bovenin te raken!

7.2 / 10
Timaleon.io

Schiet de voorwerpen en hindernissen uit de weg en verdien punten om je schip te upgraden! In dit leuke multiplayer .io spelletje kun je samenwerken met de andere spelers!

2 / 10
Naruto Invaders

Schiet met Naruto Invaders alle poppetjes neer. Elk poppetje is een hoeveelheid punten waard en schiet er zoveel mogelijk neer om door te gaan naar volgende levels

2 / 10
Fire Element

Spaar punten om upgrades te kopen. Je moet met het vuur element alle andere elementen uit de lucht schieten. Ze worden steeds groter!

0 / 10
Uncle Sam

Je bent op de boerderij met Oom Sam en wordt aangevallen door aliens. Schiet alle ruimteschepen neer en voorkom dat ze je boerderij aanvallen. Je hebt de keuze om op makkelijk, gemiddeld, of moeilijk te spelen.

8 / 10
Highway Pursuit

In het land van eeuwige misdaad en hogesnelheids achtervolgingen is er een iemand die de wereld kan redden: Jij! Rij over de snelweg pak de leider in de rode auto op, maar let op: niemand is je vriend! Iedereen moet uit de weg voor gerechtigheid!

8 / 10
Fierce Twilight

Schiet met jouw ruimteschip alle vijanden neer en ontwijk alle lasers en raketten. Naarmate het level volgt hoe moeilijker het wordt. Probeer elke keer weer zo ver mogelijk te komen.

8 / 10
Allied Assault

Je vliegt met je ruimteschip door het heelal. Je moet je vijanden neerschieten doormiddel van lasers af te schieten of door bommen te laten vallen.

8 / 10
Uniwar The Lost Civilization

Dit spel wordt gespeeld vanuit je ruimteschip. Schiet al de andere ruimteschepen neer en zorg dat je niet neer wordt geschoten. Speel voor meer uitdaging ook eens op survival mode.

8 / 10
Hybrid Fighter

Een remake van de ultieme klassieker space invaders: Hybrid Fighter!

8 / 10
Toy Invaders

Speel een space invader spelletje met zombie versies van de aliens van Toy Story en Buzz Lightyear. Kun jij de aliens allemaal wegschieten voor ze te dichtbij komen?

8 / 10
Slingshot Picnic Defender

Je bent lekker aan het picknicken maar je wordt aangevallen. Schiet alle beesten dood met je katapult en zorg dat je niet geraakt wordt door de waterbalonnen.

0 / 10
Atomic Betty

Schiet met Atomic Betty alles neer wat je in de ruimte tegenkomt, van stenen tot inktvissen. Je hebt een Laser en een beschermschild en daar moet je het mee doen; Atomic betty and the space invaders!

8 / 10
Alien Attack Game

Schiet alle aliens neer in een zo snel mogelijke tijd. Probeer alles te raken en zelf zo min mogelijk geraak te worden. Schiet alle aliens neer om door te gaan naar het volgende level.

6 / 10
Flying Pizza Kitty in Attack of the

In deze 'Space invaders' look a like is het de bedoeling om de 'Jetpack Lizards' uit de lucht te schieten. Echter onze 'Flying Pizza Kitty' heeft hier nogal vreemde wapens voor!

6 / 10
Pixvader

Ontwijk alle aanvallen en schiet alle andere ruimteschepen neer. Kun jij alle aliens tegenhouden en in ieder level de grote eindbaas verslaan?

0 / 10
Evil Invader

Schiet met je eigen ruimte voertuig alles kapot wat je tegenkomt. Wordt niet geraakt door rondvliegende vuurballen of ruimtewezens. Gebruik de raketten om alles in een keer kapot te maken.

2 / 10
Doom Runner

Probeer met je ruimteschip iedereen in de omgeving neer te schieten. Je kan zelf met je ruimteschip overal heen en hebt meerdere mogelijkheden met schieten. Zo kan je 1 kogel tegelijk afvuren of meerdere kogels tegelijk.

2 / 10
Space Commander

Probeer om het level uit te spelen door je tegenstander uit te schakelen. Ontwijk alle kogels en schiet je eigen kogels tegen hem aan. Je vliegt in een ruimteschip.

2 / 10
Tetris Charity

In deze tetris variant heb je keuze tussen twee versies: Klassieke Tetris of een combinatie tussen tetris en space invaders. Welke je ook kiest: ze staan garant voor een leuke afleiding! Bovendien schenken de makers van dit spel een dollar naar een goed doel voor een ieder die level 3 bereikt!

2 / 10
Notepad Invaders

Space invaders variant zoals die in je schetsboek eruit zou zien... Het kan natuurlijk niet echt, maar ziet er wel superleuk uit!

0 / 10
Star Serpent Sigma

In dit spel neem je het op tegen ruimteschepen die op je af komen met lasers en kanonnen. Je hebt zelf een keus of je met je kanon of laser schiet. Reageer snel want anders schieten ze je eigen ruimteschip kapot.

0 / 10
Comet Buster

Schiet er lekker op los met Cornet Buster. Alles wat in je buurt komt kan je kapot schieten en zorg dat je zelf zolang mogelijk heel blijft. Want je ruimteschip kan uiteraard zelf ook kapot.

0 / 10
Gallaxhar Invades

Schiet iedereen die boven je vliegt neer. Beweeg zelf heen en weer zodat je niet geraakt wordt. Kan jij iedereen uit de lucht schieten?

0 / 10
Captain Mayham

Help Captain Mayham zich te verdedigen met zijn ruimtekanon. Kijk uit voor de Bunny Invaders. Pak de muntjes, ontwijk de lasers, en schiet raak terug om alle levels van dit leuke space invader spelletje uit te spelen.

0 / 10
Space Blaze

Zigzag tussen de vijandelijke ruimteschepen door in Space Blaze, een verslavend schietspelletje waarin je de kogels van de vijandige ruimteschepen moet ontwijken terwijl je alle boosters en sterretjes pakt. Je kunt je schip na elke ronde upgraden. Kun jij je eigen schip heel groot en sterk maken?

0 / 10

Space invaders spelletjes

Space Invaders is een arcadespel, ontworpen in 1978 door Toshihiro Nishikado. Speel met ruimtewezens en ruimteschepen in deze games. Er zijn nu hier ook online een aantal mooie Space Invaders spelletjes te spelen. Je wordt aangevallen door buitenaardse wezens en moet proberen ze te verslaan en misschien zelfs wel de wereld te redden. Of ben je liever zelf zo een marsmannetje en wil je juist de wereld veroveren? Alles kan je proberen. Veel plezier!

Dit vinden wij de leukste spellen:Battle for the Galaxy, Galaxy Invaders, Space invaders, Asteroid Burst, War Machine, Moon Defender, Star Defender 4, Linear Assault, Protect The War, Orbit Blaster