Tags >

Space

Battle for the Galaxy

Neem nu gratis deel aan het galactische ruimteavontuur Battle for the Galaxy! Speel samen met vrienden en neem het hele galactische systeem over!

0 / 10
Galaxy Invaders

Schiet met Galaxy Invaders al je vijanden neer. Probeer ook de ruimtewezens die voorbij komen te ontwijken of neer te schieten. Schiet alle vijanden neer en speel het level uit.

8 / 10
Space1.io

Stijg tot bovenaan het leaderboard in Space1.io, een leuk arena .io spelletje. Des te meer schepen je hebt, des te extremer de regen aan kogels is die je op je tegenstanders kunt loslaten!

10 / 10
Goodgame Galaxy

Ga de ruimte in, bouw je eigen vloot en met ruimteschepen en win.

8.9 / 10
Spaced Penguin

Schiet de pinguin Kevin naar het doel, maar pas op voor zwarte gaten, versnellers, vijanden en meer! Zorg dat Kevin zijn doel bereikt en niet de verkeerde kant op vliegt.

8 / 10
Galactic Sokoban

Kijk goed naar het veld en ontdek hoe de astronaut de ruimtesporen naar de cirkels kan duwen. Als je alle ruimtesporen op de juiste plek hebt weten te krijgen mag je door naar het volgende level. Kijk uit, want je kan de sporen wel duwen, maar niet trekken!

8 / 10
Colony Age Robot Outbreak

Rij rond in je tank en schiet alle robots kapot die het Kronis schip aanvallen. Kun jij het schip verdedigen tegen de vijand?

8.9 / 10
Hurry and Escape Space

Ontsnap uit het ruimtestation in dit spelletje. Kijk goed en ontdek hoe je de deur van het slot kan halen. Soms zijn er duidelijke hints te vinden. Lukt het jou op tijd?

8.5 / 10
Moon Type 2

Probeer de maan te verdedigen door de Engelse woordjes zo snel mogelijk goed uit te typen. Daarmee blaas je de vijandige schepen en hun bommen op. Zal het je lukken?

6 / 10
Light Year Wars

Pik in dit leuke strategie spel alle cirkels in. Vlieg door de ruimte en vul de cirkels met jouw kleur. Volle cirkels genereren extra troepen om in te zetten. Drijf al je vijanden uit om het spel te winnen!

0 / 10
Star Ball

Balletje ketsen, blokjes wegkaatsen. Mooi vormgegeven!

8 / 10
Mars Space Quest

Vlieg met je raket naar Mars. Kun jij je raket zo aanpassen met allerlei mooie upgrades dat je steeds verder door de ruimte kan komen? Verzamel de munten en ram nergens tegen aan.

9.3 / 10
Buitenaardse Wezens Aankleden

Maak je eigen buitenaardse wezen en geef hem of haar daarna mooie kleren. Iedereen heeft wel een fantasie hoe buitenaardse wezens eruit kunnen zien en die kan je hier mooi maken!

8 / 10
Satellite Space Race

Race in dit Looney Tunes spel met twee ruimteschepen. Probeer als eerste over de finish te komen met Duck Dodgers. Marvin the Martian moet je voor blijven.

0 / 10
Andagel

Beweeg je al schietend door prachtige 3d-omgevingen in Andagel. Neem wraak voor de vermoorde onderzoeker en steel de formule terug van ChemiCoy!

8 / 10
Moon Defender

3D spel waarbij je over de maan rijd met een tank en probeert ufo's uit de lucht te schieten! Probeer zoveel mogelijk ufo's te raken en te blijven leven.

8 / 10
Notebook Space Wars

Schiet alle andere ruimteschepen neer in dit space spelletje. Je vliegt met je raken en je moet ook de muntjes pakken die je verslagen tegenstanders achterlaten.

0 / 10
Doodle Defender

Teken je eigen ruimteschip en schiet er daarna mee op je vijanden in Doodle Defender.

8 / 10
Gravity Launch 2

Schiet de raket het level in en probeer de juiste dingen te raken. Bepaal de snelheid en richting en schieten maar.

8 / 10
Star Defender 4

Schiet de hele vloot van de alien invasie neer in dit mooi ontworpen space invaders spelletje. Verzamel de power-ups voor je kanonnen, ontwijk vijandelijk vuur, en vernietig de vijandelijke ruimteschepen.

8 / 10
Angry Birds Space

Schiet de angry birds door de ruimte en stoot alle varkentjes om. Maak gebruik van de zwaartekracht rond de verschillende planeten om alle varkentjes te raken.

9 / 10
Gravity Pop

Zorg ervoor dat de 3 watertanks tegen elkaar aankomen. Als jij op het pijltje naar links drukt zullen alle voorwerpen die los zitten ook naar links gaan.

8 / 10
Orbit Blaster

Schiet alle schietende ufo's neer die boven je hangen. Schiet ze allemaal kapot en dan speel je het level uit. Kijk uit dat je niet te vaak geraakt wordt!

0 / 10
Earth Invasion

Met dit spel kan je de wereld redden. De wereld wordt aangevallen door aliens. Schiet met je eigen tank alle ufo's kapot en voorkom dat de aarde wordt vernietigd! Gebruik vooral ook de speciale wapens om de ufo's kapot te schieten.

8 / 10
Space Bugs

Schiet alles neer wat je tegen komt! Er komen steeds meer dingen in beeld zolang je ze niet raak schiet. Probeer ook alle kogels te ontwijken.

8 / 10
Star Wars

Speel Star Wars Episode IV als spannende pixel game met een classic video game design. Prinses Leia heeft de bouwplannen van de Death Star weten te bemachtigen. Help haar aan Darth Vader's leger te ontsnappen!

7.5 / 10
Nero The Hero

Red de mensen uit de brandende huizen en flats. Zorg wel dat je de ufo's niet raakt.

8.2 / 10
Hedgehog Launch

Kun jij een ruimte programma opzetten? Je moet de egel zo hoog mogelijk schieten, helemaal de ruimte in. Tussen je pogingen door kun je ook upgrades kopen.

8 / 10
Snail Bob 4: Space

Probeer de slak aan het einde te krijgen. Maak zijn weg vrij en speel met de zwaartekracht.

8 / 10
Starship

Vlieg rond en schiet alle vijandelijke ruimteschepen neer. Je kunt na elk level je ruimteschip uitbreiden met nieuwe wapens, of uitbreidingen van je schip. Je kunt zelfs je piloten trainen.

0 / 10
Nocran Space

Vlieg door de ruimte. Ontwijk de meteorieten en de lasers van de vijandelijke ruimteschepen. Schiet ze allemaal neer, en vergeet niet je wapens en schip te upgraden.

8 / 10
Galooxagala

Schiet alles neer in space wat je tegenkomt. Zolang je zelf maar niet geraakt word. Kijk uit voor de bazen die veel kogels tegelijk schieten. Kun jij alle powerup letters verzamelen voor extra lasers?

0 / 10
Out of this World

Het koppel is op ruimte reis, maar dat is niet zonder gevaar. Je moet allerlei leuke levels uitspelen. Dan weer meteorieten ontwijken, dan een platform level, en dan weer aliens bestrijden. Telkens weer iets nieuws in dit leuke spelletje.

0 / 10
Release

Loop door het level en probeer uit te vinden wat je allemaal moet doen om aan het einde van het level te komen.

0 / 10
Hover Phoenix

Overleef zolang mogelijk in je ruimteschip zonder geraakt te worden door rond vliegende brokstukken. Je kan de brokstukken die op je schip afkomen wel kapot schieten.

0 / 10
Mars Fighter

Schiet met jou ruimteschip alle andere ruimteschepen neer en zorg dat je zelf niet geraakt wordt. Verplaats jezelf en ontwijk alles wat op je afkomt en probeer zolang mogelijk heel te blijven.

0 / 10
Gravity Launch 1

Schiet de raket de ruimte in en raak de juiste dingen. Maar let goed op want de zwaartekracht is er niet of heel anders.

8 / 10
Into Space 3

Vlieg zo hoog als je kan de ruimte in met de raket. Eerst kom je nog niet zover, maar met voldoende upgrades schiet je zo de lucht in.

9 / 10
Mars Encounter

Je moet proberen om alles neer te schieten wat boven je vliegt zonder geraakt te worden. Op sommige plekken kan je schuilen voor de kogels zodat je niet wordt geraakt.

2 / 10
Sky Knight Online

Sky Knight Online is gratis te spelen, strijd nu om de roem in de lucht!

0 / 10
Outpost Dedlaw

In dit spel is het de bedoeling dat je je tegenstanders neerschiet die van bovenaf in het beeld komen zonder geraakt te worden, ze schieten met lasers op jou ruimteschip en daarmee proberen ze je uit te schakelen.

2 / 10
Cosmo Cabs

Vlieg rond in je ruimte taxi en volg de pijl om je passagiers te vinden en af te zetten. Kijk uit voor alle planten en rotzooi die in de ruimte rondvliegt.

8 / 10
The Seeker

Het leren besturen van dit schip is even een lastig handigheidje, maar daarna wordt het al snel vrij verslavend. Schiet de andere ruimteschepen neer en verzamel de wapens die door de ruimte zweven.

8 / 10
Space Looter

Je bent in de ruimte en moet wat levels uitspelen. Heb jij snel genoeg door hoe het allemaal werkt?

0 / 10
Starblast.io

Starblast.io is een mooi .io multiplayer spel waarin je op zoek moet gaan naar upgrade gems om je ship sterker en groter te maken. Zo kun je de strijd aan gaan met zelfs de grootste vijandige schepen!

0 / 10
Battle Star Ace

Spel waarbij je alles wat van bovenaf komt neer moet schieten! Schiet alles neer en je gaat naar het volgende level, probeer niet geraakt te worden door de lasers.

2 / 10
Vector Boom

Je verdedigd je eigen ruimteschip. Zorg dat je niet geraakt wordt. Je kan alle andere ruimteschepen neerschieten.

6.7 / 10
Amber Helix

Reis door de ruimte op zoek naar de Amber Helix. Onderweg zul je het tegen veel andere aliens en ruimteschepen moeten opnemen.

0 / 10
Astrodigger

Pak alle diamanten onder de grond en probeer dat zo snel mogelijk te doen.

8 / 10
Nemesis

Versla alle vijanden in het outer space spelletje nemesis. Kun jij iedereen aan en haal je het tot het einde?

8 / 10
Space Lord

Kies alles wat gaat aanvallen en bouw je verdediging met het ruimteschip. Hou alles tegen!

0 / 10
Alien Flight

Probeer met je ruimteschip zover mogelijk te komen zonder geraakt te worden door iets. Ontwijk alles en probeer zoveel mogelijk extra punten te pakken.

8 / 10
Gamma Bros

De gebroeders Gamma moeten het opnemen tegen hordes aliens in Gamma Bros!

8 / 10
Alien Annihilators

Zorg dat de beesten die op je afkomen je niet raken en niet neerschieten. Schiet met je eigen ruimteschip de beesten neer en ontwijk alles wat op je af komt om zo het volgende level te halen.

2 / 10
Alien Jump

Spring met de alien van ufo naar ufo. De vliegende schotels bewegen ook alle kanten op dus probeer goed te springen.

8 / 10
Startship Ranger 2

Ga aan de slag met je eigen ruimteschip, schiet al je tegenstanders die op je af komen neer en zorg dat je niet geraakt wordt.

2 / 10
Spect

Vlieg door de ruimte en probeer alle andere ruimteschepen neer te schieten. Kun jij al je tegenstanders neerschieten en niet door de brokstukken geraakt worden? Ontwijk de kogels en ook alle meteorieten. Hoe ver kun jij komen in dit space battle spelletje?

0 / 10
The Galactic Maze

Zwaai naar links of naar rechts om steeds door de opening tussen de muren te vliegen in The Galactic Maze. Zorg dat je ruimteschip nergens tegenaan botst. Soms is de directe route niet de snelste. Maak snel de juiste keuze, anders haal je het niet!

0 / 10
John Citizen

Probeer heel de aarde uit te roeien. Je bent verkleedt maar je bent eigenlijk een alien en zorg dus dat iedereen wordt uitgeroeid.

0 / 10
Celestica

Schiet alles neer wat je tegen komt, kijk wel uit dat je zelf niet geraakt wordt! Een eenvoudig maar leuk schietspel.

2 / 10
Space Job

Zorg ervoor dat je een weg vind in de ruimte. Klik de juiste dingen aan.

0 / 10
Blokjes Verplaatsen

Verplaats de blokjes door ze op te pakken en ergens anders te plaatsen. Zijn er 3 of meer van dezelfde kleur bij elkaar dan verdwijnen de blokjes.

0 / 10
Kazap.io

Speel Kazap.io, een leuk .io spelletje nu gratis!

0 / 10
Astral Tower Defense

Tower defense game in space! Bescherm de aarde in Astral Tower Defense.

8 / 10
Zoyaz Attack

Probeer alles wat boven je is neer te schieten met je eigen kanon. De ufo's boven je komen snel naar beneden dus schiet alles zo snel mogelijk neer. Probeer ook de grote ufo bovenin te raken!

7.2 / 10
Invasion Of The Space Invaders

Gooi zoveel mogelijk mannetjes en auto's in een broodrooster. Pak ze op met je muis en gooi ze ver weg of mik een beetje!

0 / 10
Panic in Space

Kun je een weg vinden door het ruimtestation en er weg zien te komen? Vind steeds de voorwerpen die je nodig hebt om de deuren open te krijgen.

6 / 10
Orbox C

Vind de juiste weg naar het einde met het blokje. Je kan niet sturen, maar de blokken houden te tegen.

0 / 10
Galaxy Jumper

Spring op de juiste manier door de ruimte en probeer de exit te bereiken. Daarvoor heb je wel een sleutel nodig. Spring goed van planeet naar planeet en bereik de exit in galaxy jumper.

8 / 10
Solar Rift

Je bent neergestort op een vreemde alien planeet. Je schip is kapot, dus om te ontsnappen moet je op onderzoek uitgaan met je astronaut.

0 / 10
Battlestar Galactica Razor

Vernietig je vijand in het van de TV afkomstige Battlestar Galactica Razor: Raptor's Revenge. Laad je wapens op en vuur ze op het juiste moment af. Niet schepen te dichtbij laten komen als je nog niet hebt afgevuurd.

8 / 10
Galaxy Exploration

Maak allerlei bejeweld combinaties in dit leuke match-3 spelletje met UFOs en planeten. Kun jij veel combinaties van drie of meer maken en alle tegels in goud veranderen voor de tijd op raakt? Veel plezier met spelen!

0 / 10
Timaleon.io

Schiet de voorwerpen en hindernissen uit de weg en verdien punten om je schip te upgraden! In dit leuke multiplayer .io spelletje kun je samenwerken met de andere spelers!

2 / 10
Alien Abduction 2

In dit spel speel je een alien in een UFO die koeien, varkens, schapen en mensen ontvoert. Straal er zoveel mogenlijk van omhaag je schip in, maar kijk uit voor boze buren en de security van Area 51!

8 / 10
Ufo Mission

Zorg ervoor dat je de je alles haalt in het level met de ufo en dan naar het eindpunt gaat.

8 / 10
Duck Dodgers Mission 5

Missie vijf is meteen ook een moeilijke. Ga achter Marvin the Martian aan en zet hem klem. Zap hem dan met je laser geweer. Kijk uit voor alle portals die hij voor je heeft neergelegd.

8 / 10
Rocketman

Vlieg met Rocketman door de levels heen. Spring met behulp van je raket van platform naar platform en verzamel de bonus items. Red de prinses! Het is eigenlijk wel Little Rocketman :-).

8 / 10
Little Wheel

Op een planeet ergens ver hier vandaan staan een hoop robots! door een stroomstoring doen ze het niet meer maar nu is het zo dat er 1 het weer doet. Probeer met die machine alle machine's weer aan de praat te krijgen door op de juiste dingen te klikken.

8.1 / 10
Corporate Wars Second Wind

Verdedig je basis tegen een vijandelijke inval. Kun jij genoeg torens bouwen en versterking regelen om de invasie tegen te houden?

8 / 10
Back 2 Back Commander

Bouw je eigen dorp op een planeet en ga de strijd aan met de commanders.

8 / 10
Naruto Invaders

Schiet met Naruto Invaders alle poppetjes neer. Elk poppetje is een hoeveelheid punten waard en schiet er zoveel mogelijk neer om door te gaan naar volgende levels

2 / 10
Samorost

Samorost! Wie kent het niet? Het grote puzzel-avontuur spel Samorost won vele prijzen, en het is niet moeilijk te zien waarom. Een leuke, creatieve en uitdagende point-and-click puzzel. Weet jij hem op te lossen?

8 / 10
Infiltrating The Airship

Kan jij het ruimteschip overnemen? Maak steeds de juiste beslissingen.

8.3 / 10
23:59

Laat het vuurwerk in de laatste minuut voor de jaarwisseling knallen. Vlieg er een vol rondje omheen om het te laten exploderen, maar raak de satellieten niet!

8 / 10
Raiden X

In Raiden X manouvreer je je vliegtuigje langs vele tegenstanders en eindbazen.

8 / 10
Combat instinct 3

In deze Space Shooter moet je je 'Combat Instinct' gebruiken om te overwinnen!

8 / 10
Space Bounty

Volbreng een aantal missies met een soort Lara Coft-achtig personage in deze mooie shooter. Schiet alle robots neer voor ze jou weten te schieten. Schiet de grijze dozen kapot om nuttige objecten te vinden.

8 / 10
Billy the Pilot

Billy wil de maan kapot schieten. Help hem de hele wereld over vliegen en de ruimte in. Dat alles in zijn zelfgemaakte vliegtuigje dat veel upgrades nodig heeft. Kun jij de maan bereiken?

8.5 / 10
Gravity

Vlieg rond de planeet en volbreng een aantal missies. Je kunt best ver vliegen, maar de zwaartekracht trekt je altijd terug naar de planeet Generica. Probeer up de platformpjes te landen.

8 / 10
Star Trash

Verdedig de steden op de planeten door er ruimteschepen voor neer te zetten. Je kunt kiezen bij de volgende aanval of je van een afstand wil commanderen of wilt meevechten.

8 / 10
Heidi One

Leuk schietspel in de ruimte. Verzamel het goud en schiet de vijandelijke ruimteschepen. Zorg dat je genoeg geld hebt voor nieuwe raketten en je schild. Schiet met Z en schiet rakketten af met X.

8 / 10
Zombie Head Mars

Schiet de zombie terug naar mars. Koop na elk schot upgrades om hem zo hoog mogelijk te krijgen.

8 / 10
Arcwing

Vlieg door de lucht en schiet iedereen neer. Zorg dat je geen andere schepen of brokstukken raakt. Ontwijk de stenen en kom zo ver mogelijk.

2 / 10
Zita Space Girl

Geef deze dame in de ruimte wat leuke kleren. Zorg ervoor dat ze goed ingepakt zit want ze gaat ook een ritje in haar ruimteschip maken. Je mag haar aantrekken wat je wilt.

8 / 10
Condition

Speel elk level uit. Ga eerst opzoek naar het pistool om zo ook de dozen kapot te schieten. Versla alle tegenstanders en ren snel door alle levels heen.

8.5 / 10
Find the Objects in Space Station

In "Find the Objects in Space Station" is het de bedoeling om de objecten te vinden die rechts aangegeven zijn. Let op de tijd van 10 minuten en probeer geen fouten te maken!

8 / 10
Fierce Twilight

Schiet met jouw ruimteschip alle vijanden neer en ontwijk alle lasers en raketten. Naarmate het level volgt hoe moeilijker het wordt. Probeer elke keer weer zo ver mogelijk te komen.

8 / 10
Astroboy

Vlieg gewichtloos door de ruimte en vernietig de astroids in Astroboy.

8 / 10
Aether

Ga op reis door de ruimte. Op de rug van je inktvis achtige monstertje kun je door z'n tong tegen de wolken aan te laten schieten van wolk naar wolk slingeren totdat je diep in de ruimte bent. Volg de gekleurde vlinders om nieuwe planeten te vinden. Op elke planeet is een puzzel die je moet oplossen.

8 / 10
Monkey Go Happy SciFi 2

Zoek met het aapje in alle hoeken van het ruimteship. Verzamel handige voorwerpen en los alle puzzels op om de aapjes bij elkaar te zoeken.

8 / 10
Planet Basher

Kun jij in zo min mogelijk rondes genoeg upgrades kopen on in een keer 200 sterren te verzamelen? Een leuk en verslavend spelletje met toepasselijke achtergrondmuziek.

8 / 10
Allied Assault

Je vliegt met je ruimteschip door het heelal. Je moet je vijanden neerschieten doormiddel van lasers af te schieten of door bommen te laten vallen.

8 / 10
Biometal

Help de gemuteerde held het alien schip ontsnappen. Kun jij je een weg banen langs alle aliens en zombies die je aanvallen?

8 / 10
Zero Matter

Single of multiplayer - schiet met de pijltjes toets voor naar onderen en schiet het ruiteschip van je vijand helemaal kapot om te winnen!

8 / 10
Amberial Nebulosa

Krijg de bal naar het eindpunt en ontwijk de gevaren in Amberial Nebulosa!

8 / 10
Marvin The Martian

Probeer samen met de krijgslustige Looney Tunes Marvin the Martian zoveel mogelijk land te veroveren en in Marslandschap te veranderen. Kijk uit voor Duck Dodgers.

8 / 10
Uniwar The Lost Civilization

Dit spel wordt gespeeld vanuit je ruimteschip. Schiet al de andere ruimteschepen neer en zorg dat je niet neer wordt geschoten. Speel voor meer uitdaging ook eens op survival mode.

8 / 10
Bubble Girl

Ga als bubble girl opzoek naar het einde van het level en probeer onderweg zoveel mogelijk dingen te verzamalen. Je zweeft alsof je in de ruimte bent.

8 / 10
Alien Discipline

Sla alle aliens kapot en zorg dat je niet gebeten wordt. Sla ook de bommen kapot voordat je geraakt wordt.

8 / 10
Hairdressing Salon

Geef de mensen die langskomen het juiste kapsel. Onthoud goed wat het plaatje laat zien en daarna mag je het kapsel bij die persoon op zijn hoofd zetten.

8 / 10
Run From The Sun

Schiet de raket van planeet naar planeet en zorg ervoor dat je zo ver mogelijk van de zon vandaan gaat.

8 / 10
Feed Me Moar 2

Schiet de paarse gelei op de alien monstertjes af om ze te voeren. Kun jij alle aliens in het ruimteschip te eten geven?

0 / 10
Unit Commander

Bouw je eigen commando center in de ruimte en versla alle ruimte schepen die op je af komen.

8 / 10
Freedom Tower Invasion 2

Versla alle mensen die je toren aanvallen en je energie willen stelen. Kun jij de toren schermen met allerlei kanonnen en andere wapens?

8 / 10
Duck Dodgers Mission 3

In dit deel van de Duck Dodgers missie moet je met Duck Dodgers proberen de plannen van Marvin the Martian te dwarsbomen, maar dan moet je hem wel eerst vinden...

8 / 10
Robokill

Een mooi spelletje. Stop de robots door je op te blazen met je geweren. Vind geld en wapens die je kunt gebruiken of verkopen om nieuwe wapens en upgrades aan te kunnen schaffen. Kijk uit waar je loopt. Je moet wel op het pad blijven, anders ben je dood

8 / 10
BioMex

In BioMex zitten heel veel microgames. Allemaal verschillende leuke spelletjes en puzzels die je moet oplossen om diep in het hart van de supercomputer door te dringen.

8 / 10
Neuron

Zorg dat je niet door de neurons geraakt wordt. Sommige zweven maar wat rond, maar andere komen achter je aan. Schiet ze en gebruik de data die je van ze overneemt om upgrades te kopen.

8 / 10
Misson Mars

Schiet met het ruimteschip alle gebouwen kapot. Je vliegt erboven heen en weer en moet ervoor zorgen dat ze allemaal verdwijnen. Het enige waar je goed op moet letten is dat je steeds lager gaat vliegen. Dus schiet de hoge gebouwen snel kapot.

8 / 10
Spaceship Afterparty

Ze zijn na een leuk feestje een hoop spullen kwijt in de ruimte. Kan jij alle terug vinden binnen de tijd?

8 / 10
S.T.A.R. Defence

Plaats strategisch satelieten en bescherm je planeet in STAR Defence.

8 / 10
Void Gunner

Vlieg in je ruimteschip door de ruimte en verdedig jezelf door alle vijandelijke schepen neer te schieten. Upgrade je ship met sterkere lasers en schilden.

8 / 10
Space Ball Cosmo Dude

Probeer zoveel mogelijk goals te maken met basketbal in de ruimte. Schiet de bal weg en scoor.

8 / 10
Ruimte Heldin

Ga met de ruimte heldin het ruimteschip op en zorg dat je iedereen uitschakelt. Schiet goed en versla je tegenstanders.

8 / 10
Space Sieged

De ruimte basis wordt aangevallen! Kun jij alle vijandelijke robots uitschakelen door zware objecten op hun hoofd te laten vallen? Probeer er zoveel mogelijk in een keer te raken!

8 / 10
Save Astronauts

Kun jij de astronauten veilig bedekken in elk level zodat de killer straal van het alien schip er niet bij kunnen? Dit spel lijkt sterk op de leuke Cover Orange serie, dus als je daar een fan van bent is het echt wat voor jou!

8 / 10
World Eater Idle

In dit spelletje moet je alle planeten aanvallen en vernietigen. Zo verzamel je zielen waar je upgrades mee kunt kopen. Verzamel steeds meer kracht om grotere planeten aan te vallen.

0 / 10
Circle of Pain

Spring van bal naar bal en steek je tegenstander in de rug in Circle of Pain.

8 / 10
Panda Star

Verzamel met je panda alle sterren in het level. Als je geen snelheid meer hebt gebruikt dan je boost voor extra snelheid.

8 / 10
Whooly 2

Probeer je ruimteschip terug te krijgen. Help Whooly met het verzamelen van sterren en het ontwijken van alle tegenstanders.

8 / 10
Life Ark 2

Probeer het level uit te spelen door op van alles te klikken en ook in de juiste volgorde. Te veel kunnen we niet verklappen maar het is een lastig spel.

8 / 10
Bacterie Slijm

Probeer zoveel mogelijk slijm te verzamelen voor dat je het einde van het level bereikt. Kijk wel goed uit voor je vijanden en voor het licht, daar verdamp je van.

8 / 10
Qweck Attack

Schiet iedereen neer die je tegenkomt. Schiet wel op het juiste moment want ze hebben een schild. Je kan springen om de kogels te ontwijken.

8 / 10
Space Traffic Chief

Zorg dat alle ruimteschepen goed aankomen. Jij kan de baan tekeken hoe ze vliegen maar ze moeten we door de juiste poort naar binnen.

8 / 10
Gravitee

Schiet het witte balletje naar de plek die staat aangegeven. Let wel op want je bent in de ruimte en daar is geen zwaartekracht.

8 / 10
Rotospheres

Schiet de gekleurde ballen het level in en raak ballen van dezelfde kleur om ze weg te spelen.

8 / 10
Battle For Planet Zogran

Probeer het alien schip binnen te dringen en schiet alles kapot. Kijk vooral uit voor de kanonnen en de vliegtuigen!

8 / 10
A Fall From Grace

Een vreemd point-and-click spelletje. Je bent gecrasht op een vreemde planeet. Zoek brandstof voor je spacepeen zodat je weer verder kunt reizen. Je partner is ook zoek. Die moet je ook zien te vinden. Zoek goed naar nuttige voorwerpen. Je bestuurt ook de kleine vleugetjes.

8 / 10
Zos

Reis het sterrenstelsel af om je planeet te redden. Je moet op elke planeet een speciaal, magisch voorwerp vinden. En natuurlijk de dodelijke beesten vermijden.

8 / 10
Dangerous Voyage

Probeer het einde van het level te bereiken door de astronauten wereld. Kijk wel uit voor de vele obstakels.

6 / 10
T Zero Turbo X

Probeer om in deze ruimte race als eerste over de finish te komen. Let wel goed op dat je niet naar beneden valt.

6 / 10
Space Adventure

Zoem rond in de ruimte, in de lucht, en onderwater met drie verschillende voertuigen. Spaar voor upgrades door de vijandige schepen uit de weg te schieten!

0 / 10
They Came From Space

Schiet met je tank alle ruimteschepen neer en zorg dat je zelf niet geraakt wordt. Richt goed en probeer er meer tegelijk neer te schieten.

8 / 10
Moon Buggy

Ga op de maan met je wagen op weg en pik alle astronauten op. Kijk wel uit dat je niet crasht.

0 / 10
Duck Dodgers Mission 2

Nu de missie van Duck Dodgers dan eindelijk van start gaat is het volgende obstakel wel ter plekke komen. Schiet de meteoren kapot om het ruimteschip heel te houden.

5 / 10
Captain Rogers Incident at Rooku

Kapitein Rogers is een dronkenlap en kan voor geen meter vliegen. Kun jij hem ondanks zijn spectaculair slechte vliegkunsten alsnog helpen niet neer te storten of tegen een asteroïde aan te knallen?

10 / 10
Fracture

Ontwijk de obstakels en schiet de tegenstanders kapot in Fracture!

8 / 10
Galaktoid

Verzamel de power-ups, ammunitie, en andere speciale items in dit arkanoid spelletje. Verover het ruimtestation door de blokken in het veld te breken.

8 / 10
Samorost 2

Vind de weg over nog een alien planeet door allerlei dingen met je muis te laten gebeuren. Ontdek voor elk scherm hoe je de puzzel moet oplossen zodat je verder kan. Veel plezier!

8 / 10
Orbita

Je bent gestrand op en planeetje. Vind de objecten en ontdekt hoe je ze kunt gebruiken om batterijen voor je schip te bemachtigen. Maar zelfs dan moet je nog een uitdaging volbrengen...

8 / 10
Duck Dodgers Mission 1

Duck Dodgers heeft zijn sleutels op zijn onnodig gevaarlijke hoofdkwartier laten liggen. Help Porky Pig ze terug te vinden zodat de missie van start kan gaan.

8 / 10
Atomic Betty

Schiet met Atomic Betty alles neer wat je in de ruimte tegenkomt, van stenen tot inktvissen. Je hebt een Laser en een beschermschild en daar moet je het mee doen; Atomic betty and the space invaders!

8 / 10
Morningstar

Probeer te ontsnappen waar je nu zit. Je zit in een vliegtuig en moet daar weg komen. Je kan wegkomen door verschillende dingen weg te klikken en zo verder te komen.

8 / 10
Casual Space

Verzamel zoveel mogelijk sterren en ontwijk in de ruimte alle grote voorwerpen. Je vliegt in je eigen ruimteschip en verzamelt alles daarmee. Zorg dat je niet kapot gaat.

8 / 10
Zodiac Reactor

De 4 elementen die je moet verslaan zijn aarde, water, vuur en lucht! Druk op de juiste pijltjestoetsen en versla de elementen!

8 / 10
Life Ark 3

Je bent ergens op een planeet gecrasht met de Life Ark en moet er voor zorgen dat alles weer gaat lopen zoals het zou moeten. Kan jij op de juiste dingen klikken zodat dat het je weer lukt te ontsnappen en verder te reizen?

8 / 10
Heavy Weapons

Schiet de alien schepen neer zodat de maan veilig wordt. Verdien zo geld en gebruik dat om je wapens en ruimteship te upgraden zodat je de latere levels ook nog aankunt.

8 / 10
Raider

Loop door het level en schiet iedereen neer die je tegenkomt. Tot welk level hou jij het vol?

8 / 10
Astro Dog

Zet met de hond de raket in elkaar om zo weer door te vliegen naar de volgende planeet. Maar let op dat je niet geraakt wordt door de ballen die rondvliegen. Zelf kan je ook door het level heen vliegen. Vergeet aan het einde niet de melk en het bot voor de hond!

8 / 10
Sky Pods

Probeer iedereen veilig thuis te brengen. Je vliegt door de lucht en moet alle vliegende dingen ontwijken om iedereen op de juiste plek af te zetten.

8 / 10
Evil Asteroids

Zorg dat de planeten zo staan zodat de stroom uit de planeet komt gestuurd wordt naar de asteroide die je zo kapot moet maken. Verplaats ze zo zodat alles perfect staat.

8 / 10
Mutant Alien Assault

Ga op pad met de alien en haal het einde van de levels. Kijk goed rond wat er allemaal gebeurd.

8 / 10
Hyper Path

Verover alle planeten en versla al je tegenstanders. De verschillende aliens hebben verschillende krachten. Kijk goed wie je als eerste kunt verslaan. Koop ook upgrades!

8 / 10
Space Flash Arena

Vlieg rond het ruimtestation en schiet alle andere ruimteschepen neer. Kun jij alle schoten ontwijken, de wapens pakken, en iedereen uitschakelen?

8 / 10
The Power

Je bent op een vreemde planeet beland, en een mysterieuze kracht die zichzelf 'The Power' noemt heeft het op je gemunt. Ontdek hoe je The Power verslaan kunt!

8 / 10
Alien Attack Game

Schiet alle aliens neer in een zo snel mogelijke tijd. Probeer alles te raken en zelf zo min mogelijk geraak te worden. Schiet alle aliens neer om door te gaan naar het volgende level.

6 / 10
Pixvader

Ontwijk alle aanvallen en schiet alle andere ruimteschepen neer. Kun jij alle aliens tegenhouden en in ieder level de grote eindbaas verslaan?

0 / 10
Duck Dodgers Mission 4

Je vliegt dicht op de hielen van Marvin the Martian, maar hij bekogelt je vanuit zijn schip met allerlei troep. Blijf schieten om niet geraakt te worden!

2 / 10
Evil Invader

Schiet met je eigen ruimte voertuig alles kapot wat je tegenkomt. Wordt niet geraakt door rondvliegende vuurballen of ruimtewezens. Gebruik de raketten om alles in een keer kapot te maken.

2 / 10
Doom Runner

Probeer met je ruimteschip iedereen in de omgeving neer te schieten. Je kan zelf met je ruimteschip overal heen en hebt meerdere mogelijkheden met schieten. Zo kan je 1 kogel tegelijk afvuren of meerdere kogels tegelijk.

2 / 10
Space Commander

Probeer om het level uit te spelen door je tegenstander uit te schakelen. Ontwijk alle kogels en schiet je eigen kogels tegen hem aan. Je vliegt in een ruimteschip.

2 / 10
Spaceman Max

Het ruimte mannetje Max dat valt. Maak de weg voor hem vrij zodat die niet in de stekels valt, maar de juiste weg naar beneden.

2 / 10
Ben 10 Alien Hunter

Help Ben 10 de ontsnapte alien crimineel te vangen. Vlieg rond in je ruimte ship en ontwijk de aanvallen. Schiet de raketten en satellieten stuk. Kun jij de slechterik inhalen?

2 / 10
A Second Change

Stuur de mannetjes de ruimte in. Dat kan op veel verschillende manier want jij bestuurt ze.

2 / 10
Blasteroids

Blaas de Asteroids aan gruzelementen voordat je zelf in stukken ligt.

0 / 10
Squidgy

In Squidgy bestuur je een rubber balletje in outer space. Smash de vijanden!

0 / 10
James the Space Zebra

Verzamel met James de Zebra in de ruimte zoveel mogelijk Dark Matter. Kijk uit voor de asteroiden. Er vliegen er heel wat rond.

0 / 10
Orbital Decay

Het idee was om het ship door een portal te sturen naar de aarde, maar er ging iets mis. Nu ben je gestrand ergens in de ruimte en je ship ziet er niet zo best uit. Hou de ruimtepiraten op afstand en upgrade je ship. Tip: zorg eerst dat je grote kanon upgrades krijgt, maak daarna repair drones aan, en ga dan pas turrets bouwen.

0 / 10
Battle For Terra

Ontwijk de grote ballen en schiet deze kapot met de kleine in. Tussen de levels door kun je upgrades kopen. Kijk uit voor vijandelijke schepen.

0 / 10
Alien Invasion

Een spel waarbij je speelt met Jimmy Neutron van Nickelodeon en je moet winnen van de aliens. Probeer 3, 4 of 5 ufo's van dezelfde kleur op een rij te krijgen en het level uit te spelen voordat het wordt overgenomen door aliens.

0 / 10
Star Serpent Sigma

In dit spel neem je het op tegen ruimteschepen die op je af komen met lasers en kanonnen. Je hebt zelf een keus of je met je kanon of laser schiet. Reageer snel want anders schieten ze je eigen ruimteschip kapot.

0 / 10
Comet Buster

Schiet er lekker op los met Cornet Buster. Alles wat in je buurt komt kan je kapot schieten en zorg dat je zelf zolang mogelijk heel blijft. Want je ruimteschip kan uiteraard zelf ook kapot.

0 / 10
De Flintstones En Gazoo

Schiet met Gazoo van de flintstones alles neer in de ruimte wat op je afkomt. Raak de vogel voor extra punten.

0 / 10
Doomrunner

Schiet alle ruimteschepen kapot die op je af komen. Gebruik je 2 verschillende wapens die je kan afvuren en zo alles kapot kan maken.

0 / 10
Alien Abductor

Je bent een ruimteschip en moet proberen om alle mensen op aarde te ontvoeren. Dat doe je door de mensen op te zuigen met je ruimteschip.

0 / 10
Hog Blaster

Je bent een soort buitenaards mannetje en moet het eind van het level halen en iedereen die je tegenkomt neerschieten.

0 / 10
Planar

Probeer de sterren zo te zetten zodat de lijnen elkaar nergens meer raken. De lijnen zijn weer aan de sterren verbonden en je kan alleen de sterren verplaatsen. Doe het snel en goed maar maak niet te veel fouten want dat is lastig te herstellen.

0 / 10
Gallaxhar Invades

Schiet iedereen die boven je vliegt neer. Beweeg zelf heen en weer zodat je niet geraakt wordt. Kan jij iedereen uit de lucht schieten?

0 / 10
Essentials Shooter

Je vliegt met je ruimteschip en moet alles kapot schieten wat er op je af komt. Je kan zelf ook vliegen en moet ervoor zorgen dat je niet geraakt wordt.

0 / 10
Droids

Zorg ervoor dat je aan het einde van het level komt. Je zal moeten schieten en zweven en uit moeten kijken voor andere dingen.

0 / 10
Magnetizr

Gebruik de magneten om de straal inkt uit het kanon te verbuigen door hem of aan te trekken of af te stoten. Probeer de straal zo te verbuigen dat hij het doelwit raakt.

0 / 10
Veldotblast

Probeer alle tegenstanders te verslaan en zorg ervoor dat je zelf blijft leven. Vlieg rond en schiet er op los en ontwijk.

0 / 10
Star Sprint

Ren door de ruimte opzoek naar een ster. Kan jij ervoor zorgen dat je die zo snel mogelijk bereikt?

0 / 10
Meteor

Zorg ervoor dat alle meteoren ontploffen en probeer zo het level uit te spelen. Klik op een meteoor om er vervolgens meer te plaatsen en zo ook te laten ontploffen.

0 / 10
Omega Crisis

Probeer iedereen die jou aanvalt kapot te schieten. Je hebt een groot wapen en daar moet je een hoop mee kunnen.

0 / 10
Heaven Or Hell

Speel nu heaven or hell. Maak je eigen team en zorg ervoor dat je iedereen verslaat en de levels uit speelt. Hemel of hel?!

0 / 10
Kadanmaku

Vlieg door de ruimte en probeer met je groene laserstraal alles te vernietigen. Sommige dingen kan je niet kapot maken en zal je moeten ontwijken.

0 / 10
Astrowars

Verplaats jezelf door de ruimte en probeer alle gele balletjes zo snel mogelijk te verzamelen en daarbij de rode balletjes te ontwijken.

0 / 10
Gentleman Rats

Help de ratten schieten. Schiet alles neer wat je moet raken. Het is in de ruimte en er is ook wat met kaas.

0 / 10
One In Space

Probeer van te voren goed na te denken hoe je alle sterren in het level gaat verzamelen. Het level kan draaien door over de rode knoppen heen te lopen. Vind ook de verborgen vlaggen.

0 / 10
Stargazers

Kan jij precies de vorm in de sterren namaken die je te zien krijgt?

0 / 10
Skyminog

Verplaats de juiste planeten naar de juiste plaats en zorg dat ze onderweg niet geraakt worden.

0 / 10
Sunshine

Spring van de planeet af en probeer alles te pakken. Timing is alles met dit spel!

0 / 10
Gravitex

Schiet het gele balletje de juiste kant op. Mik goed en kies de juiste lijn.

0 / 10
Escape Form The Very Bad Planet

Ontsnappen van een vreemde planeet. Het is lastig, maar als je eenmaal een eind op weg bent gaat het prima.

0 / 10
Signum

Probeer alle sterren te verbinden met de rondjes en de lijnen. Kun jij in elke level ontdekken hoe je dat kunt doen? Best lastig af en toe!

0 / 10
Catchy Orbit

Schiet de blauwe bollen in het midden af. Voor elke rode bol die je raakt krijg je er een blauwe bij. Zo kun je proberen een lange kettingreactie te maken. Pak ze allemaal!

0 / 10
Zombytes

Vlieg rond met je pijltje en raak de andere pijlen die op je af komen. Kun jij ze allemaal neerschieten? Soms moet je ze een paar keer raken!

0 / 10
Astroback

Kun jij de weg naar huis vinden met de astronaut? Er zijn veel verschillende manieren waarop het spel afloopt. Kun jij alle alternatieve eindes vinden? Een grappig ruimte avontuur.

0 / 10
Waterfalls 3 Level Pack

Probeer de gekleurde stofjes in de cirkel te laten vloeien totdat de cirkel vol is. Kun jij alle spiegels en andere voorwerpen verplaatsen en de stroom omleiden?

0 / 10
Space Pirate vs Alien Lobsters

Stoot de alien kreeften van alle platforms as met de space piraat. Gooi bommen naar ze en zorg ervoor dat ze de platforms afgeblazen worden.

0 / 10
Cydonia 2

Met deze kleine robot moet je alle vijandige robots verslaan. Gelukkig beschikt deze robot wel over een bijzondere kracht: de tijd tijdelijk stilzetten!

0 / 10
Lost Astronaut

Kun jij de astronaut helpen alle manieren te ontdekken om van de planeten af te komen. Kijk rond en vind de voorwerpen die je kunt gebruiken.

0 / 10
Starmageddon 2

Vlieg rond met je ruimteschip en schiet alle andere schepen neer. Kun jij aan het einde van elk level de baas verslaan? Spaar voor goeie upgrades.

0 / 10
Beyond Lightspeed

Pak de shield upgrades maar ontwijk de asteroïden terwijl je op hoge snelheid door de ruimte vliegt. De snelheid bepaal je zelf, maar sneller is natuurlijk wel uitdagender!

0 / 10
Zombies in Space

Ren en spring door de ruimtebasis met je astronaut. Er lopen allerlei zombies rond die je allemaal moet neerschieten. Pak ook de zuurstof tanks.

0 / 10
Space Pets

Teleporteer alle Space Pets naar huis in zo min mogelijk beurten. Zorg er alleen wel voor dat je de katten en honden niet tegelijkertijd teleporteert.

0 / 10
Up in the Sky 2

Op een verre planeet ziet de vogel de vrouw van zijn leven. Lanceer het vogeltje erheen en koop upgrades om steeds verder te komen.

0 / 10
Kripperz

In dit spelletje moet je door de ruimtebasis rennen om de Pink Locust te vinden. Dit is de leider van de Kreeperz die het Space EMpire aanvallen.

0 / 10
World of Bees

Kun jij de wereld vullen met bijen? Laat de mensen langzaam verdwijnen om meer geld te verdienen. Des te duurder de bij des te effectiever.

0 / 10
Darktopia

Lorraine en Dom zijn twee astronauten die op een vreemde planeet zijn gecrasht. Kun jij Lorraine helpen uit de grotten te ontsnappen en Dom te redden?

0 / 10
In DRMZZZ

In dit leuke puzzelspelletje moet je steeds op de juiste voorwerpen klikken om berder te komen. Je gaat op droomreis in de ruimte.

0 / 10
Tinyverse

Trek alle planeten naar elkaar toe. Verbind ze met de stok en zorg dat ze zo binnen de Tinyverse cirkel vallen. Kun jij alle planeten de cirkel in trekken?

0 / 10
Galaxy Siege

Schiet alle aliens en versla ze allemaal. Reis door de ruimte en maak je schip steeds sterker door nieuwe en betere onderdelen er op te zetten. Ook kun je je schip nog veel groter maken.

0 / 10
Ether War

Een alien monster stuurt allemaal bollen om je ruimtestation aan te vallen. Kun jij met je schip de broedmoeder verslaan en de ruimtestation beschermen?

0 / 10
Galaxy Siege 2

Vlieg met je ruimteschip van de ene planeet naar de andere en versla alle aliens. Pak de sterren en de kristallen om nieuwe wapens te ontgrendelen en kopen.

0 / 10
Space Voyage

Kijk uit voor de gevaarlijke aliens en spring niet in het vuur. Stuiter met de astronaut van het ene platform naar het andere en bereik de poort aan het einde van elk level.

0 / 10
Voidgale Arena

In dit spelletje moet je allerlei missies uitvoeren om de ruimtebasis te beschermen. Kun jij alle vijanden neerschieten met je ruimteschip?

0 / 10
Cluckonauts

Schiet je kippen door de ruimte. Het is de bedoeling dat je langs de planeten komt en de raket bereikt. Gebruik de zwaartekracht van de planeten om overal langs te komen.

0 / 10
Sweet Dreamzzz

Vind de weg door de droom. Eerst moet je slapen, maar als snel vlieg je de ruimte in. Kun jij alles goed aanklikken in dit point and click avontuur?

0 / 10
Captain Mayham

Help Captain Mayham zich te verdedigen met zijn ruimtekanon. Kijk uit voor de Bunny Invaders. Pak de muntjes, ontwijk de lasers, en schiet raak terug om alle levels van dit leuke space invader spelletje uit te spelen.

0 / 10
Spaced Out

Vlieg door de ruimte met het hondje en ontwijk alle aliens en meteorieten. Pak alle boutjes. Met de magneet pak je er makkelijk nog meer! Kun jij de alien eindbaas verslaan?

0 / 10
Dark Orbit Spel

In deze Space MMORPG met meet dan 80 miljoen spelers moet je helpen de mensheid te beschermen tegen de dodelijke aliens. Sluit je aan bij een van de drie clans en stuur je ruimteschepen er op uit om de aarde te beschermen!

0 / 10
Pixeroids

Draai en schiet op de asteroïden zodat ze je niet kunnen raken. Kijk uit dat je er niet teveel schiet want dan vliegen de brokstukken je om de oren! Schiet alleen de asteroïden die je anders zouden raken!

0 / 10
Point Adventure

Je vliegt door de ruimte met de twee stippen. Ze zitten vast aan een cirkel en kunnen alleen naar inks of rechts draaien. Draai de stippen zodat je alle hindernissen ontwijkt!

0 / 10
Spheroids.io

Spheroids.io is een leuk multiplayer .io spelletje dat je samen kunt spelen met spelers van over de hele wereld. Zweef door de ruimte en ontwijk alle gevaarlijke objecten. Schiet de manen kapot om sterker te worden!

0 / 10
Tenz.io

Tenz.io is een leuk multiplayer .io spel waarin je ruimteschepen moet zoeken en neerschieten. Vlieg door de ruimte en ga de strijd aan met andere spelers. De groene stippen helen je schip!

0 / 10
Ufowars.io

Wil jij onze planet juist beschermen in Ufowars.io, of ga je de aarde aanvallen. Sluit je aan bij de Earth Protectors of bij de Rebellen en vecht samen met je leger tegen al je tegenstanders!

0 / 10
Space Jumper

In het omhoog springen spelletje Space Jumper ben jij een dappere astronaut die naar de sterren springt! Je moet blijven doorspringen, want het heelal is te groot om op elk stukje rots te blijven plakken. Lach zwaartekracht in het gezicht en overwin buitenaardse gevaren terwijl je door het heelal stuitert zonder ooit omlaag te kijken (tip: kijk niet omlaag!). Pak de blauwe kristallen, haal een lekkere score binnen, en zie hoe ver je komt!

0 / 10
HyperDiver

Verken de ruimte in je ruimteschip in het spelletje HyperDiver. Schiet de vijandige ruimteschepen kapot om de zwarte vakjes te openen. Verzamel de power-up icoontjes die je hier vindt en probeer de upgrade balken te vullen. Elke keer als je op een planeet landt, kun je in het upgrade menu de icoontjes die je hebt verzameld gebruiken om je schip sterker te maken.

0 / 10

Ga de ruimte in met space spelletjes!

Deze spelletjes spelen zich af in space ofwel in de ruimte, het heelal buiten de aarde. Houd je van space- of marsmannetjes, ruimteschepen, ruimtevaart en andere buitenaardse wezens? Dan zijn deze space spelletjes echt wat voor jou! Ontdek hoe het gaat in de ruimte! Misschien geloof je niet in buitenaardse wezens maar kom je ze hier wel tegen? Zoek het snel uit en ga lekker spelen met de space spelletjes. Veel plezier!

Dit vinden wij de leukste spellen:Battle for the Galaxy, Galaxy Invaders, Space1.io, Goodgame Galaxy, Spaced Penguin, Galactic Sokoban, Colony Age Robot Outbreak, Hurry and Escape Space, Moon Type 2, Light Year Wars