Tags >

Spelpunt

Klaverjassen

Klaverjassen met andere liefhebbers. Nu ook in breedbeeld versie!

9.8 / 10
Hearts

Hearts of Hartenjagen is niet alleen als windows spelletje te spelen; je kunt nu ook online hartenjagen. Je kaart met vier spelers. Alle 52 speelkaarten van het kaartspel worden gebruikt. Harten kaarten zijn punten waard en de schoppen vrouw of black lady is het meeste punten waard. Speel hartenjagen in 2 variaties: Amerikaans (punten ontwijken) of Nederlands (punten halen).

8.3 / 10
Bingo

Kijk welke nummbers er vallen en streep ze zo snel mogelijk op je bingo kaart weg. Zal jij het spel winnen? Je moet je voor dit spel wel eerst even registreren.

7.4 / 10
Schaken Multiplayer

Ben je een beetje moe ervan steeds maar alleen tegen je computer te kunnen schaken? Speel nu een potje schaken tegen andere spelers over de hele wereld in dit mooie multiplayer schaakspel.

7.9 / 10
WebDarts

Darten tegen echte tegenstanders, het kan met WebDarts! Ben jij een goede darter? Bewijs het dan aan mensen over de hele wereld door uit te blinken in dit dart spel.

7.8 / 10
Royal Bingo

Kras de bingokaarten af en haal als eerste bingo bij Royal Bingo! Wel eerst registratie vereist.

7.7 / 10
RoyalDice

Een lekker potje dobbelen in RoyalDice. Probeer de juiste combinaties te gooien in drie worpen per beurt.

3.1 / 10
WordTornado

Als je handig met letters bent kun je dat tegen anderen bewijzen in WordTornado!

2.6 / 10
Thirty-one

Bij Thirty-one moet je proberen zo hoog mogelijk te scoren door kaarten op tafel te ruilen, of 31 te scoren. De aas is 11 punten waard, de plaatjeskaarten 10, en de rest van de kaarten zijn de eigenwaarde. Je mag per beurt een kaart ruilen. Als je denkt de hoogste score te hebben zeg je "Pas!" en mag iedereen nog een keer ruilen. Als je 31 punten hebt roep je "Verbied!"

7.6 / 10
Battle Patience

Speel Battle patience in dit leuke mulitplayer spel. Een solitaire spelletje waarin je sneller moet zijn dan je tegenstander wanneer je de kaarten in het spel wegwerkt.

8 / 10
Domino

In deze wisescreen versie van het spel domino kan je domino spelen tegen andere spelers uit Nederland en misschien nog verder weg. Maak een gratis login naam en wachtwoord en speel alle blokjes weg door ze per nummer aan elkaar te leggen. Veel plezier.

8 / 10
Kaarten feest

Het kaartspel dat je slim moet spelen om te winnen! Zorg ervoor dat je als eerste je kaarten uitspeelt en je bent de winnaar!

10 / 10
Poker

Speel een potje poker tegen andere spelers. Wel is eerst registratie vereist.

7.2 / 10
Draai Bingo

Bij draai Bingo moet je eerst de nummers draaien en ze daarna wegklikken voor punten.

8.1 / 10
RoyalDice Journey

Rol de vijf dobbelstenen en kies welke je wilt houden en welke je opnieuw gaat rollen. Je mag in totaal 3 keer rollen per beurt. Probeer alle combo's in te vullen en de paleisknechten, de ridders, en de koning en koningin te verslaan in RoyalDice Journey!

0 / 10
KlassiekJassen

De klassieke versie van klaverjassen. Je kunt zelfs met robots spelen.

7 / 10
WebPool

Een leuk potje pool kun je nu ook op je bureau spelen. Daag andere spelers uit en verbeter je rating door goed te spelen. Veel plezier!

8.5 / 10
Rummy

Rummi is een kaartvariant van Rummikub. Maak combinaties van je kaarten om ze weg te spelen in dit leuke multiplayer spel.

8 / 10
Blokkendoos

Laat zien hoe goed jij bent in het klassieke spel tetris door tetris wedstrijden te spelen tegen andere mensen uit Nederland en misschien zelfs buiten de grens. Ben jij goed genoeg om iedereen te verslaan? Probeer het in deze widescreen multiplayer game.

8 / 10
Sudoku

Oefen eerst je sudoku vaardigheden en neem het daarna op tegen anderen!

8 / 10

Speel hier de spelpunt spelletjes!

Spelpunt heeft veel multiplayer games. Speel hier op SpelletjesOverzicht.nl vele spelpunt spelletjes, zoals webdarts, klaverjassen, poker en nog veel meer spelletjes. Speel tegen de computer of tegen andere mensen die op dat moment het zelfde spel aan het doen zijn! Veel game plezier!

Dit vinden wij de leukste spellen:Klaverjassen, Hearts, Bingo, Schaken Multiplayer, WebDarts, Royal Bingo, RoyalDice, WordTornado, Thirty-one, Battle Patience