Tags >

Sport

Let's Fish

Let's Fish is een leuk spelletje waarin je veel mooie vissen kunt vangen. Probeer zoveel mogelijk grote vissen te vangen. Zo win je munten waarmee je betere hengels kunt kopen en steeds mooiere locaties kunt vrijspelen. Overal vind je weer nieuwe vissoorten om aan je verzameling toe te voegen. Maak foto's en trofeeën met je meest indrukwekkende vangsten en vergelijk jouw prestaties met die van andere spelers. Veel plezier met dit multiplayer social hengelsport spelletje.

9.8 / 10
Mini Pool

Eenvoudig biljart spel. Speel zo snel mogelijk alle biljartballen weg.

2 / 10
Master Checkers

Master Checkers, versla je tegenstanders in dit leuke online damspelletje. Kunt dammen tegen de computer, of tegen andere spelers. Je doel is om alle damschijven van je tegenstander in te pikken door er overheen te springen.

6.5 / 10
Flash Arcade Bowling

Kies eerst je schoenen en je bowlingbal en ga daarna de baan op om te bowlen. Gooi jij straks een strike? Doe je best in Flash Arcade Bowling.

7.9 / 10
Bowling 3000

Kies de richting, snelheid en effect en probeer alle kegels om te gooien met bowlen.

7.9 / 10
Street Sesh

Skateboarden op straat. Maak flips, jumps and grinds in Street Sesh.

8 / 10
Snooker

Een echt potje snooker waar je met je keu eerst de rode en dan een gekleurde bal moet potten. Rood is 1 punt waard, geel 2 punten, groen 3, bruin 4, blauw 5, roze 6, zwart 7.

7.6 / 10
Trick Blast Billiards 2

Kun jij alle bommen in de pockets schieten voordat ze afgaan? De witte bal mag natuurlijk niet weg, want die heb je nodig!

8 / 10
Darten 2

Speel dart tegen de computer in dit dart spel "Round the World". Elke speler gooit drie pijlen en moet een dartpijl in ieder segment gooien, te beginnen met 1 tot en met 20; tot slot de 25 en bullseye.

8 / 10
Dart Master 9 In 1

Probeer zo snel mogelijk je score uit te gooien. Darten is best moeilijk maar kan jij een 9-darter gooien?

8 / 10
Mooseball

Speel tafelvoetbal met elanden. Kan jij winnen van de tegenstander en de meeste goals maken. Speel weer een leuke variant van tafelvoetbal.

7.3 / 10
Golf Master 3D

Lekker golfen in Golf Master 3D. Gebruik de juiste club om zo snel mogelijk op de green te komen. Een hole-in-one is onwaarschijnlijk in deze game, maar het is wel goed te doen onder par te blijven. Veel succes!

8 / 10
Lightning Pool 2

Pot zo snel mogelijk alle ballen van tafel in Lightning Pool 2.

8 / 10
Fergie, Rafa and Jose

Wat vind jij de leukste Britse voetbalmanagers? De vervelendste kun je zo ver mogelijk wegtrappen.

8 / 10
Power Pool

Geen kinderachtig poolen, maar snoeihard power-poolen op een kleine tafel in power-pool. Met allerlei bonussen en speciale ballen om weg te spelen!

8 / 10
Japans Ping-Pong

Een Japans tafeltennis spel, waar je vanaf boven de tafeltennistafel kijkt op het spel.

5.7 / 10
Super Blast Billiards

Speel een spannend biljart spelletje. De bal die je wegspeelt is een bom, en op de tafel liggen ook nog veel andere bommen. Omzeil ze en speel de explosieve bal zo snel mogelijk weg!

8 / 10
World Basketball Championship

Speel een basketbal spelletje tegen katten. Gooi de bal vanuit verschillende punten op het veld en probeer telkens raak te gooien. Zo scoor je de meeste punten en win je de wedstrijd.

8 / 10
Lightning Break

Volbreng alle opdrachten binnen 99 seconden in Lightning Break. Elke keer moet je een bepaald aantal ballen wegspelen. Lukt het jou om elk level uit te spelen binnen de tijdslimiet?

8 / 10
Blast billiards

Speel snel billiards en schiet de balls weg, want ze staan op springen! Als je ze niet op tijd in de pockets speelt explodeert de boel nog, dus mik goed met je keu en de witte bal!

8 / 10
Table Tennis

Versla de internationale tafeltennis toppers in deze tafeltennis game.

7.8 / 10
Penalty Fever

Kies je favoriete Europese Topclub en kijk of je de penalty serie kan winnen! Jij begint met de eerste strafschop, daarna moet je proberen het doel schoon te houden met je keeper.

8 / 10
Bedrock Bobslee

Pak de bobslee met Fred Flintstone, Barney Rubble, en de andere figuren uit de populaire tekenfilm. Pak het eten en kijk uit voor de ijblokken en ijspegels!

8 / 10
Dude Perfect

Gooi de bal door de hoepel. Mik goed en scoor telkens weer een prachtig shot. Kun jij ook alle gouden muntjes raken met hetzelfde shot? Veel succes!

4 / 10
Uefa Euro 2004 Volley

Schiet de ballen erin en haal genoeg punten om te winnen. Je kan je eigen land kiezen en moet dat proberen elke voorzet in het doel te krijgen. Schiet op het juiste moment en versla de keeper.

8 / 10
De Springruiter

Mooi Paarden Spelletje. Je bent amazone / springruiter, spring met je paard over de hindernis. De pijlen geven de volgende hindernis aan. Veel succes!

8 / 10
Pool Jam

Speel in dit pool spel binnen de tijd alle ballen van het laken. Een snel pool spelletje dus. Gebruik de muis om te stoten.

8 / 10
3D Net Blazer

Schiet zo veel mogelijk driepunters binnen de tijd in 3D Net Blazer!

8 / 10
Teamball.io

Teamball.io is een leuk multiplayer voetbal spel. Bovendien kun je je ook inschrijven om je spelers informatie en voortgang op te slaan. Kies een voetbal veld en speel meteen mee!

0 / 10
Flash Golf

Speel golf op je computer. Selecteer je club en ga de baan op. Wat zal het worden? Een driver, wood, iron, wedge of een putter? Het is aan jou de beste keuze te maken.

8 / 10
Desktop Darts

Zin in een snel potje darts met een collega? Speel Desktop Darts!

8.2 / 10
Tennis Game 1

Probeer de tennis wedstrijd te winnen. Sla de ballen netjes over het net en win van je tegenstander.

8 / 10
Two Game Darts

Stel de richting en snelheid zo goed mogelijk in en raak de bulls-eye op dit prachtige dartbord!

7.9 / 10
Final Split

Deel 9 van Yetisports. Spuug met je lama alleen op de pinguins en nergens anders op! Je verliest punten voor elk ander dier dat je raakt.

8 / 10
Trampoline springen

Spring op de trampoline. Je tijd loopt. Je kunt terwijl je springt ook allerlei stunts doen. Daar kan je punten mee verdienen.

8.3 / 10
Heineken Darts

Darten en bier, gaat dat wel samen? Bij deze dart-game wel!

8.1 / 10
World Strongest Man

Ben jij de sterkste man van de wereld? Laat dat dan nu zien! Je kan veel verschillende onderdelen doen en als je er klaar voor bent kan je de wedstrijd beginnen.

8 / 10
World Soccer Champion

Speel dit mooie WK voetbal spel en probeer de finale te winnen. Je speelt 7 tegen 7 en kan schieten, pasen, voorzetten en natuurlijk doelpunten maken! Let goed op welke spelers er vrij lopen en maak mooie doelpunten.

8 / 10
Copa Livertadores

Neem vrije trappen en probeer de keeper te passeren. Kies de hoogte, snelheid en het effect.

8.1 / 10
Stunt Pilot

Speel hier nu stunt piloot. Vlieg door de ringen heen en zorg dat je nergens tegen aan botst. Er zijn veel levels en ze worden steeds moeilijker. Versnel ook voor meer punten.

8 / 10
Zombie Baseball

Sla de honkballen tegen de zombies om ze uit te schakelen in Zombie Baseball. Een shot tegen het hoofd heeft het meeste effect. Vooral als je hard genoeg schiet om de zombie te onthoofden!

8 / 10
Ping Pong 3D

Eenvoudig pingpong spel. Je batje bedien je met de muis. Tafeltennissen tegen de pc.

8 / 10
Horse Show Jumping

Rijd met paard als springruiter over dit spring parcours. Kijk wel uit, want als je tegen de hindernissen aan loopt ben je meteen gediskwalificeerd. Alleen Hans IJsvogel ontbreekt nog.

8 / 10
Dora Mini Golf

Ga lekker midgetgolfen met Dora en maak die hole-in-one!

8 / 10
Golf Spel

Probeer alle 18 holes uit te spelen in zo min mogelijk slagen met golf. Kies de club waarmee je gaat slaan en probeer de juiste snelheid aan de bal te geven om hem zo snel mogelijk te putten.

8.5 / 10
Magical Kicks

Schiet alle vrij trappen erin. Kies het effect, de hoogte en de snelheid om te doelman te verslaan.

7.1 / 10
9 ball

Voor de echte pool-liefhebber. Niks geen kroegregels, maar 9 ball. Poolen hoe pool bedoeld is. Als je de instructies in het scherm uit wil zetten, druk dan op G.

8 / 10
Pandemonium Pool

Poolen op verschillende pooltafels. Speel zo snel mogelijk alle poolballen weg op tafels met allerlei leuke thema's.

8 / 10
Football Heads 2018

Doe mee aan het WK in het spelletje Football Heads 2018! Kies je speler uit en beslis of je zelf je tegenspeler wilt uitzoeken of er een verrassing van wilt maken. Je hebt 60 seconden om een voorstand te behalen en de wedstrijd te winnen. Probeer de bonus icoontjes (groen) te pakken, of de neutrale icoontjes (geel) die beide spelers kunnen treffen. De rode icoontjes moet je vermijden, want die maken het juist moeilijker om je doel te verdedigen. Bijvoorbeeld door je speler in te vriezen, of door het doel heel groot te maken. Speel steeds nieuwe voetbalspelers vrij.

0 / 10
Blast Billiards Gold

In totaal 20 nieuwe levels van het bekende Blast Billiards. Geniet van de nieuwe biljart-beproevingen. Kun jij ze allemaal doorlopen? Probeer de save points te halen.

8 / 10
Orca Slap

Tweede spel van Yetisports, waarin je de pinguins op het grote dartbord moet schieten. De orca gooit je voor je omhoog, en jij moet de penguins met sneeuwballen raken om ze tegen het bord aan te schieten.

8.1 / 10
Trysil Twintip

Haal trucks en stunts uit in dit Ski Spelletje. Lekker warmdraaien voor je wintersport vakantie. Haal jij het met al je mooie stunts naar de top van de hiscore lijst?

8 / 10
Sailing Match

Kun jij de andere boten eruit zeilen in dit spelletje? Vaar met je muis en de W en S toetsen.

8 / 10
Da Bomb Pong

Pingpongen met bommen Sla de bom terug zodat ie aan de andere kant van de tafeltennistafel ontploft.

8 / 10
Keyball

Speel voetbal tegen de computer of multiplayer! Weet jij je team naar de overwinning te leiden? Speel keyball versla al je tegenstanders!

8 / 10
Tap Tap Shots

Laat je niet uit het veld slaan door de tijdsdruk in het basketbal spelletje Tap Tap Shots. Je hebt steeds maar een paar seconden om te scoren, maar dat is genoeg om de bal maar de overkant te stuiteren en de hoepel in te werken... mits je goed kan mikken natuurlijk!

0 / 10
Super Billiards

Speel een leuk spelletje 8-ball of straight pool. Gebruik de keu om de witten bal te raken, en hiermee de andere ballen in de pockets te stoten. Lukt het jou om alles weg te spelen?

8 / 10
Dunk Hit

In Dunk Hit worden je snelheid en coördinatie op de proef gesteld terwijl je steeds binnen de tijd punten probeert te scoren. Klik en werk de bal omhoog richting de basket. Je moet snel zijn, maar ook nauwkeurig mikken. Als je scoort mag je door naar het volgende level. Als je mist en naast de hoepel schiet ben je af.

0 / 10
Keep ups

Houd het balletje zo lang mogelijk in de lucht met je ping-pong batje in Keep-ups.

3.2 / 10
Flamingo Drive

Sla de pinguin zo ver mogelijk op verschillende parcours in Yetisports 5 - Flamingo Drive.

8.1 / 10
Freekick Mania

Schiet met een boogje of juist heel strak in het goal. Let op hoe de keeper beweegt als je schiet! Wissel ook eens van speler of gebruik de vuurbal.

8 / 10
High Dive Hero

Kun jij zo goed mogelijk schoonspringen op de olympische spelen? Spring van de springplank en maak zoveel mogelijk draaien en stunts voor je het water raakt.

8 / 10
Ski Jump 2001

Schansspringen in deze winter omgeving. Gebruik spatie en pijltjes om in de koude sneeuw te landen. Kan jij jou atleet laten landen in plaats van crashen.

8 / 10
Kingpin Bowling

Ben jij een beetje goed in bowling spelletjes? Ja, een strike gooien is niet onmogelijk, maar kun je het ook nog als je tegelijkertijd bommen op de baan moet ontwijken?

8 / 10
Max Adrenalin

Ga op je fiets zitten met Max en ga door het level heen. Zorg ervoor dat die op zijn fiets blijft zitten en niet valt. Maak wat mooie stunts en jaag onderweg ook de vogels weg met je fietsbel.

8.2 / 10
Onsen Pingpong

Kan jij winnen in dit lastige tafeltennis spelletje waarbij je alles van bovenaf ziet?

0 / 10
Schansspringen

Mooi schansspring spelletje. Ski springen in Noorwegen. Wintersporten op hoog niveau! Het balanceren met je springer kost even wat moeite, maar het is goed te doen.

8.1 / 10
3D Pool Master

In dit pool spelletje kun je heel precies mikken en prachtige shots maken. Kun jij de computer verslaan door als eerste al jouw ballen en de zwarte 8 ball weg te spelen?

8 / 10
Sulky Riders

Rijd als Jockey over de renbaan. Je kunt je paard kiezen en ook je jockey. Rijd een volle ronde in een zo scherp mogelijke tijd.

8 / 10
Table Soccer

Speel nu tafelvoetbal op amateur niveau of op hoog niveau en probeer van de tegenstander te winnen.

7.5 / 10
Gravity Soccer

Gravity Soccer is een uitdagend spelletje waarin je het tempo er goed in moet houden. Werk de voetbal met je juiste timing richting het doel. Blijf de bal in beweging houden, want als je te veel vaart verliest krijg je de bal niet meer op gang. Des te verder je komt, des te meer materiaal je vrij kunt spelen.

0 / 10
Pool Maniac

Probeer de juiste ballen te potten. Schiet met de keu en raak de ballen op de pool tafel op de juiste plek.

8 / 10
Homerun Mania

Vervul alle honkbal opdrachten, zoals het slaan van een homerun, alle strikes voorkomen, of een bepaald aantal punten scoren. Veel succes!

9 / 10
Sport Smurfen

Kan jij ontdekken welke sport welke smurf aan het beoefenen is? Vind de juiste sport benodigdheden en versleep ze naar de juiste smurf.

8 / 10
Baseball Pro

Let goed op de bal en sla deze zo hard mogelijk het veld door! Behaal zoveel mogelijk punten en blijf je hoogste score verbeteren.

0 / 10
100 Metres Race

Kom als eerste over de eindstreep in 100 Metres Race, een 3D sport spelletje waarin je de sprinter kunt helpen goud te winnen! Tik zo snel mogelijk om de beurt de linker en de rechter pijltjestoets aan om de hardloper met zijn benen te laten pompen en keihard de racebaan af te rennen. Laat alle andere renners achter je terwijl je op de finish afstevent. Probeer met je atleet een nieuw record te vestigen op de 100-meter sprintbaan. Win goud en verdien geld om je hardloper sneller te maken en meer uithoudingsvermogen te geven.

0 / 10
Kick Flip

Kick Flip is een mooi skate spel waarin je punten haalt door gave tricks uit te voeren op je skateboard. Niet vallen!

8 / 10
Premier League Foosball

Een mooi tafelvoetbal spel, gebruik de pijltjes en de spatie voor een klein beetje extra snelheid.

8 / 10
African Nations Cup

Speel om de Afrika Cup, je kunt zelf kiezen voor welk Afrikaans land je wilt spelen. Schiet veel strafschoppen raak om door de groepsfase te komen en win vervolgens ook de finale rondes!

8 / 10
Neon Pong

Speel het leuke online spelletje Neon Pong en stuiter de bal terug naar je tegenstanders. Vang de bal steeds met je betje, want als je mist scoort je tegenstander een punt! Kijk uit, want des te langer de rally voortduurt, des te sneller de bal in het rond vliegt!

0 / 10
Penalty Shootout

1 op 1 penalty's schieten in Mardi Gras Shootout. Zowel schieten als keepen.

8 / 10
Ping Pong

Houd het balletje hoog met je tafeltennis batje in Ping Pong. Kijk uit dat het balletje niet alle kanten op gaat!

7.2 / 10
Kerstman Snowboard

Snowboard de kerstman naar alle cadeautjes toe zodat ze nog op tijd bij de kinderen komen. Sta alleen niet te lang stil, want Magere Hein zit achter je aan!

8.4 / 10
Slugger Baseball

Word een honkbal superster! Verzamel de sterren door de honkballen door ze heen te slaan.

0 / 10
Beat the Wall

Schiet over het muurtje heen en in het goal. Geef de bal een harde trap maar let wel op de wind. De trappen worden steeds uitdagender.

8 / 10
Big Jump

Maak de mooiste sprongen in Big Jump Challenge!

8 / 10
Paradise Island

Lekker over het water met je wakeboard en probeer zo snel mogelijk het level uit te spelen.

0 / 10
iStunt2

Snowboard door de levels en pak alle sterren. Spring goed en hou je evenwicht. Probeer zo aan het einde van alle 15 levels te komen in het mooie spel istunt 2.

8 / 10
Arcade Golf

Schiet de bal door het level in Arcade Golf en probeer bij ieder van de 10 holes in dit spelletje een hole-in-one te scoren. Je begint met 5000 punten, maar voor elke keer dat je meer dan eens moet slaan, verlies je 500 punten. Probeer je score zo hoog mogelijk te houden!

0 / 10
Free Kick Duel

Kies je tegenstander en doe een wedstrijdje. Wie kan de meeste doelpunten scoren? Kijk goed naar wat je tegenstander doet en doe de trap perfect na.

8.1 / 10
1 vs 1 Soccer

Laat de tegenstander je niet voorbij spelen in 1 vs 1 Soccer! Blokkeer je tegenstander en steel de bal weg. Draai snel om hem heen en trap de bal voor je uit. Duw de bal snel het doel van je tegenstander in.

0 / 10
Docking Perfection

Even inparkeren... maar dan met een speedboot! Zorg dat je de pier en de boeien niet raakt, en probeer ook de andere boten heel te laten.

8 / 10
Hockey Showdown

Je kan dit spelletje het ijs op! Een behoorlijk snel spel, want het goal is snel berijkt. Ram andere spelers uit de weg en sla de puck het goal in!

8.2 / 10
Dolphin Olympics 2

Zwem als een dolfijn in dit tweede deel van Dolphin Olympics. Dit keer zwemmen er ook visjes met je mee als je langs ze heen zwemt en dan springt. Spring of zwem door de hoepels voor extra snelheid en kracht om nog mooiere sprongen te maken.

8 / 10
Duck Tennis

Speel tennis met deze malle eenden. Kies een tennis-eend en laat de wedstrijd beginnen. Waggel van de ene kant van het veld naar de andere en maak jouw eend de tennis kampioen. Slaan naar de tennisbal doe je met de muis.

8 / 10
Speedplay World Soccer

Speel voetbal wat je helemaal kan besturen met je muis. Zowel verdedigen als aanvallen. Pak de bal af en probeer te scoren.

8 / 10
Table Top Football

Speel een aardig spelletje tafelvoetbal, waar het meer om traptechniek gaat dan om reactie.

8.1 / 10
King Of Skeleton

Een van de meest toegankelijke Olympische sporten is nu ook voor jou toegankelijk geworden. Skeleton deelt de racebaan met bobsleeen. Race naar beneden in een liggende positie met je hoofd naar voren, met je buik op een piepklein sleetje met de gouden medaille winnaar van 2008, Kristan Bromley.

8.1 / 10
World Cup 2014

Neem om de beurt een penalty shot op het doel tijdens de World Cup 2014. Kun jij jouw team laten winnen door alle vijf penalties raak te schieten? Je moet om en om, dus hou ook de bal van je tegenstander tegen.

8 / 10
Javelin 2

Werp de speer zo ver mogelijk bij deze atletiekwedstrijd. Stel de hoek en de snelheid goed in en gooi met optimale kracht!

7.8 / 10
Cave Golf

Speel Cave Golf, een leuk Sports spelletje nu gratis!

0 / 10
Andy's Golf

Speel golf met Andy op de minigolf baan. Kun jij Het balletje steeds voorbij alle hindernissen het gaatje in spelen? Probeer zo min mogelijk slagen te maken!

0 / 10
Match Day Of The Dead

Schiet de voetbal door het level heen. Speel naar medespelers en schiet de scheidsrechters omver.

8 / 10
Street Ball Jam

Street Ball Jam is een leuk en verslavend basketbal spelletje waarin je goed moet mikken en zoveel mogelijk punten moet scoren voordat de tijd om is. Kies je speler, zet hem in het veld, en werp de bal. Gooi de bal steeds door de hoepel om punten te scoren. Een perfecte worp levert de meeste punten op.

0 / 10
Zwembad Spel

Laat je niet pakken in het zwembad en zwem de opzichters eruit totdat de klok afloopt.!

7.7 / 10
Sepp Splatter

Je speelt Sepp Blatter en hebt genoeg van alle buitenlandse spelers in het Engelse voetbal. Hou ze allemaal buiten met een kanon!

8 / 10
De Kampioenen 3D

Voetbal en win het WK. Kies je land en probeer elke tegenstander te verslaan. Ren met je spelers over het veld en pass de bal totdat je dichtbij het goal bent. Schiet en scoor!

8 / 10
Voetbal Wedstrijd

Voetbal tegen je tegenstander en probeer te winnen. Je kan lekker door het veld heen lopen en de bal afpakken. Ga dan zo snel mogelijk naar voren en probeer de keeper te passeren.

8 / 10
Mini Putt 1

Wie houdt er nou niet van midgetgolf? Hier is de online game! Tik de bal in de richting van de hole. Kun jij een hole-in-one scoren op iedere baan? Probeer het nu!

8 / 10
Penalty 3D

Trap de bal in het doel in dit mooie 3D voetbal spelletje. Het is tijd voor de penalty ronde aan het einde van de wedstrijd! Oefen je doeltrappen in dit penalty shootout spel, en speel de keeper voorbij!

9.7 / 10
Sailing Boat Competition

Zeil met je boot in het water langs al de boeien. Ze staan vrij dicht op elkaar, dus je moet goed sturen. Voor elke boei die je raakt loopt je schip 20% schade op.

8 / 10
Shark Attack

Zeil rond de eilanden in dit spel en haal de afgedwaalde zwemmers uit het water. Blijf wel uit de buurt van de rotsen en de grote witte haai. Die wil namelijk graag zijn tanden in je bootje zetten!

8 / 10
Bmx Master

Stunt er lekker op los in dit bmx spel. Maak mooie stunts en haal lekker veel punten. Haal genoeg punten om door te gaan naar verdere levels.

8 / 10
Seal Bounce

Derde spel van Yetisports, gooi de pinguin zo ver mogelijk omhoog. Laat op het juiste moment los, en als je goed mikt dan helpen de zeeleeuwen je zelfs mee!

8 / 10
Power Golf

Speel power golf. Je kan je snelheid en richting kiezen en probeer een hole in one te slaan!

7 / 10
King of Defenders

Jij bent John Terry de dekselse vedette van Manchester United. Kop de voetbal feilloos in de goal.

8 / 10
Tropix Coco-bowl

Lekker zombers bowlen met een kokosnoot op de pier. Kun jij alle flessen omkegelen en een strike halen in dit tropische bowling spel?

8 / 10
Albatros Overload

Vierde versie van Yetisports: laat de pinguin zo ver mogelijk meevoeren met de albatros. Lanceer de penguin en time dan de beste momenten voor de albatross om met zijn vleugels te flapperen.

8.1 / 10
Air Hockey

Speel Air Hockey tegen de computer. Ben je snel genoeg?

8.3 / 10
BMX Backflip

Doe verschillende tricks op je BMX fiets. Na iedere opdracht fiets je door naar het volgende level.

8 / 10
Mini Ping Pong

Simple tafeltennis spelletje. Speel ping pong tegen de computer.

8 / 10
Beach Skills Soccer

Hoe lang kan jij de bal hooghouden op het strand. Druk op het juiste moment de pijltjestoetsen in en zorg ervoor dat je de best bent!

5 / 10
Basketball Line

Vang de ballen in Basketball Line. Teken lijntjes om de basketballen te onderscheppen en naar de hoepel te laten rollen en stuiteren. In veel van de levels moet je bovendien meerdere ballen tegelijk vangen. Om de levels uit te spelen mag je geen enkele bal laten vallen, maar de bommen moet je wel uit de buurt van de hoepel zien te houden. Laat de bommen vallen of teken lijntjes om ze te weren.

0 / 10
Pingu Throw

Het legendarische eerste spel van de Yetisports serie. Sla de pinguin zo ver mogelijk weg!

8 / 10
Corner Cup

Speel het WK corners nemen. Een speler neemt de corner, de ander moet hem afmaken. Speel aanval en verdediging. Neem de corner, of houd als keeper de bal uit het goal. Veel succes!

8 / 10
Arcade Golf NEON

Probeer een hole-in-one te scoren op de vele neon golfbanen in Arcade Golf NEON! Je moet goed mikken en de bal ver genoeg slaan om alle hindernissen voorbij te komen en het balletje zo dicht mogelijk bij de hole te krijgen. Kijk uit! Mep de bal niet te hard. Als het balletje uit het level schiet moet je dat level overnieuw starten. Veel plezier met neon golf!

0 / 10
Galactic Tennis

Speel tennis tussen de planeten in Galactic Tennis.

8 / 10
Football Head 2014 World Cup

In dit spelletje hebben je voetballers een groot hoofd en een grote voet. Kun jij zo de bal langs je tegenstander krijgen en in zijn doel trappen? Win elke wedstrijd om de kampioenschappen te winnen.

8 / 10
Classic Bowling

Kies de juiste positie, snelheid en effect en stoot al die kegels omver! Blijf je hoogste score verbeteren.

10 / 10
Eagle Minigolf

Probeer de golfbal zo snel mogelijk in de hole te krijgen. Schiet goed en kies je snelheid.

0 / 10
Soccer Style 2010

Hou de bal hoog en zorg ervoor dat die niet zovaak op de grond komt om een hoge score te halen. Doe trucjes voor meer punten.

8 / 10
BMX Extreme

Op je fietsje trucks uithalen, daar draait het om in BMX Extreme

8 / 10
Everybody's Golf

Speel 9 holes onder par. Vermijd de bunker en probeer een hole-in-one te maken.

8 / 10
Yetisports Stagedive

Probeer zo ver mogelijk van het podium af te komen in het tiende deel van de legendarische Yeti Sports spelletjes. Je mag tien keer keer met de muis klikken.

8 / 10
Minigolf 99 Holes

Kan jij alle 99 holes van deze midgetgolf baan uitspelen. Er zitten erg makkelijke holes bij maar ook zeker uitdagende holes. Hoevaak kan jij een hole in one slaan?

7.2 / 10
Spear Toss

Werp je speer zo ver mogelijk in Xtreme Spear Tossing!

8 / 10
Freekick Mania 2

Probeer de bal steeds langs het muurtje te schieten en een goal te scoren. Let goed op de windrichting, want die heeft invloed op je schot.

8 / 10
Mountain Bike 2

Crossen over het parcours in deze mountianbike game van Miniclip.

8 / 10
World Football Kick 2018

Gebruik je drie vrije trappen om de wedstrijden te winnen in World Football Kick 2018. Doe met je favoriete team mee aan het WK en schiet de bal langs de verdedigers en de keeper om te scoren. Als je scoort, behoud je je beurt en mag je nog eens schieten. Als je mist verlies je de bal en krijgt je tegenstander er een punt bij. Haal jij het helemaal tot de finale zodat je de beker mee naar huis kunt nemen?

0 / 10
EK Penalty Spel

Schiet de vrije trappen en penalty's erin en zorg ervoor dat je er zoveel mogelijk scoort. Kies de richting en het effect en daarna de snelheid en probeer de keeper te verslaan.

8 / 10
Panda Golf

Eenvoudig golf spel. Probeer het vlaggetje in zo min mogelijk slagen te halen.

8 / 10
Sylvester en Tweety

Kan jij met sylvester naar beneden skieen en er ook voor zorgen dat je onderweg tweety te pakken krijgt? Let goed op de bomen en bljf ook de hond voor!

2 / 10
Real Pool

Pool spelen tegen de computer. Net als in het echt speel je dit spel met vijftien ballen en heb je ook goede controle over je keu.

8 / 10
Downhill Snowboard 4

Probeer zonder al te veel ongelukken de berg af te komen. Maak mooie sprongen voor extra punten. Des te meer punten je scoort, des te meer levels en personages je kan ontgrendelen!

8 / 10
King Of Defenders 2

In dit spelletje ben je John Terry. Je moet zoveel mogelijk goals maken. Gaat dat je lukken? Speel de bal telkens langs de andere spelers.

8 / 10
Supreme Snowboarding

Lekker wintersporten in de sneeuw, stunten met je board! Probeer ook de juiste stunts uit te voeren voor bonus punten en scoor genoeg om door te mogen naar het volgende level.

8 / 10
Hockey Shootout

In dit spelletje moet je zo veel mogelijk scoren. Kun jij de puck steeds snel langs de keeper schieten? Mik goed, en raak de puck op het juiste moment.

0 / 10
Racket Madness

Speel een heel tennis toernooi vanuit je bureaustoel. De tennisbal sla je met de muis. Ontwerp eerst een speler en kies een nationaliteit. Kies vervolgens een spel en speel je weg naar de top door alle wedstrijden te winnen! Veel plezier!

8 / 10
Ski Simulator

Draai warm voor de winter vakantie. Ski in dit wintersport spelletje de reuze slalom. Door de poortjes skien levert punten op. Kun jij een beetje vaart maken?

8 / 10
Free Kicks

Kies de hoogte de snelheid de richting en het effect om de vrije trap te scoren.

8 / 10
Smart Soccer

Je bent de keeper en moet proberen alle ballen tegen te houden. Kun jij ervoor zorgen dat je tegenstanders geen enkel goal scoren? Doe goed je best voor het team!

8 / 10
Field Hockey

Kan jij steeds de bal voorbij de keeper slaan in dit hockey spelletje? Mik goed in de hoeken en speel de bal op het juiste moment!

6.5 / 10
Alpine skien

Ontwijk de konijnen in dit ski spelletje.
Wintersporten in de sneeuw met een snelle eekhoorn op skis. Verzamel de bonus munten voor extra punten.

8 / 10
2014 World Cup

In dit spelletje kun je je eigen team kiezen voor het WK van 2014. Schop je de bal mooi langs alle verdedigers het doel in? Goed mikken!

8 / 10
GoalKeeper Challenge 2

Speel GoalKeeper Challenge 2, een leuk Sports spelletje nu gratis!

0 / 10
2010 Worldcup Shootout

Speel nu alvast het WK met alleen penalty's! Kies je favoriete land en zorg ervoor dat je meer penalty's scoort dan de tegenstander om door te gaan naar de finale!

8 / 10
Snowboarding

Mooi Snowboard Spelletje. Springen en mooi stunts uithalen in de sneeuw, heerlijk wintersporten! Grafisch mooi en goed bestuurbaar. Bovendien staat deze boarder na een val weer snel op zijn voeten.

8 / 10
Penalty Fever 2

Penalty's schieten. Ben jij de beste? Kies je team en richt goed om alles te maken.

8 / 10
Pool Elite

Grijp je biljart keu en speel online pool tegen allerlei geweldige tegenstanders van over de hele wereld in dit mooie multiplayer pool spelletje. Speel alle ballen weg door ze in de gaten te stoten met je witte bal!

2 / 10
Football Heads Premier League

Je hebt een hoofd en een voet, maar meer heb je ook niet nodig in dit spelletje! Probeer be bal steeds in het doel te schoppen en de kampioenschappen te winnen.

8 / 10
Euro Football Kick 2016

Nu op Spelletjesoverzicht.nl: Euro Football Kick 2016! Speel het nu!

7.3 / 10
Grandslam Tennis

Speel mee met de kampioenen in dit tennis toernooi. Sla de bal weer snel terug over het net en speel je tegenstander eruit. Veel plezier!

8 / 10
Kayak King

Peddel in de juiste richting door de poortjes en navigeer langs de gevaarlijke stroomversnellingen in dit spannende kayakspel. Zorg dat je de rotsen niet raakt.

8 / 10
3D Pool

Loop rond de tafel alsof je echt in een poolhal bent in dit 3D pool spel. In 3D Pool heb je een goed zicht op de tafel.

8 / 10
Funny Golf

Kun jij een hole-in-one scoren in het vermakelijke golf spelletje Funny Golf? Klik en sleep met de muis om de zwaai van een golfclub na te bootsen. Probeer het balletje precies goed te raken zodat het precies in het putje rolt!

0 / 10
The Spearman Online

The Spearman Online is een spannend gevecht waarin je de aanvallen van de man met de speer moet zien te overleven. Jij hebt ook een wapen: je pijl en boog. Kun jij als winnaar uit het gevecht komen? Je zal goed je best moeten doen!

10 / 10
Easter Golf

In dit spelletje speel je een potje mini golf met de paashaas. Gebruik zo min mogelijk slagen en pak wat paaseitjes mee van de baan.

8 / 10
Ronaldo vs Messi Fight

Het loopt allemaal helemaal uit de hand op het voetbal veld. Ronaldo en Messi gaan met elkaar op de vuist! Kies je speler en vechten maar!

8 / 10
Mini Putt 2

De tweede versie midgetgolf, met meer uitdagingen en nieuwe banen! Probeer de bal een goed geplaatste tik te geven zodat je een hole-in-one scoort!

8 / 10
Bowling Masters

Bowling Masters is een leuk spelletje waarin je leert een echte ster op de bowlingbaan te worden. Ja kan misschien al een strike werpen, maar kun je ook de exploderen kegels ontwijken? Veel plezier!

7.3 / 10
Ultimate Boxing

Reageer snel in deze wedstrijd en win in de boxring door je tegenstander te raken als hij zijn armen laat zakken. Vergeet niet zelf ook te verdedigen. Als je alleen mept wordt je snel moe, dus verdedig ook!

0 / 10
Sonic 3D Snowboarden

Snowboard met Sonic in dit wintersport spelletje. Er zijn 15 schanzen. Elke keer als je op een schans staat kun je op de spatiebalk drukken om een stunt te doen. Des te beter je timing, des te beter de stunt. Hoeveel punten scoren youw 15 jumps?

8.1 / 10
Beach Volleybal

Speel beach volleybal tegen 2 andere poppetjes. Klik op de bal om te serveren en daarna op de bal klikken om hem terug te spelen. Kan jij winnen van de tegenstanders?

6.5 / 10
Putt it in

Lekker mini-golfen in het park met Putt it in midgetgolf.

8 / 10
Ski Game

Simpel ski spelletje. Ontwijk al de ongein op de skipiste. Des te verder je komt, des te harder je gaat. Hoe veel punten kan jij scoren voor je crasht?

8 / 10
Ski Jump

Ski springen met de kerstman. Gezellig spelletje voor de donkere dagen voor kerst. Ondanks zijn leeftijd zal de kerstman wel aardig met skis om kunnen gaan...

8 / 10
Bobsled

Bobsleen kun je in dit bobslee spelletje. Sturen met de pijltjes; stuur zo goed de bochten in anders kun je lelijk vallen.

8 / 10
Swipe Basketball

In het verslavende basketbal spelletje Swipe Basketball moet je met elke worp punten scoren. Gooi de bal door de hoepel en zorg dat je niet mist. Je hebt aan het begin van elk spel drie basketballen. Als je raakt gooit mag je de bal houden, maar als je mist verlies je 'm!

0 / 10
Cannon Basketball

Schiet de basketbal de juiste kant op en probeer alle ballen te scoren in de basket.

0 / 10
Drop Kick World Cup 2018

Drop Kick World Cup 2018 is een leuke online game over het WK van 2018. Kies met welke teams je in de poule wilt spelen en probeer elke wedstrijd te winnen! Je mag elf keer op het doel schieten, en je moet minimaal twee keer scoren om te winnen. Voor elk doelpunt verdien je tien sterren.

0 / 10
Hockey Shootout

Jaag de puck het doel in en win de wedstrijd in het ijshockey spelletje Hockey Shootout! Je mag een penalty nemen. De keeper is behoorlijk snel en alert, maar als je de puck goed in de hoeken schiet ben je niet te houden!

0 / 10
Air Biljart

Air hockey op een snookertafel. Zorg dat alle ballen in het juiste gat verdwijnen.

8 / 10
Coole Piet Pool

Speel Pool met de Coole Piet. Geef geen kadootjes weg!

8 / 10
Garfield's Ping-Pong

Speel tafeltennis met Garfield de kat. Sla het tafeltennisballetjel lekker met je batje. Dat zo'n lekkere luiaard als Garfield nog ping pong zou spelen is op zich wel een wonder...

8 / 10
Sekonda Ice Hockey

Lekker het ijs op in dit wintersport spelletje. Haal op het juiste moment uit met je stick en blijf in de middenregio van je krachtbalk. Je kunt in het goal schieten, maar ook tegen de verdediging aan, vooral als ze al op het ijs liggen.

8 / 10
7th Inning Smash

Sla de honkbal het level in. Raak zoveel mogelijk voor punten. Sla ruiten kapot en raak voorbij komende dingen.

8 / 10
Webcam Da Bomb Pong

Zorg ervoor dat de bom aan de andere kant van de tafel ontploft. Maak een punt of zorg ervoor dat de bom aan de andere kant is als de tijd op is.

8 / 10
The Champions of 2014

Wordt met je eigen team de kampioen van 2014. Je kunt de namen van je team aanpassen, of een team selecteren. Ren je tegenstanders er uit en scoor!

8 / 10
Zombie Golf Club House of the Dead

Een golf spelletje met zombies. Bescherm de links tegen de zombies door ze te raken met je golf ballen. Lekker hard slaan, en vooral de headshots doen het goed.

2 / 10
Olympic Challenge

Realistisch Zeil Spelletje. Zeil in de Olympische klasse bij tegenwind. Hang je zeil zo uit zodat je zo snel mogelijk vooruitkomt. De computer slaat je persoonlijke record op, dus na een poging kun je tegen jezelf racen.

8 / 10
Monster Truck Soccer 2018

Monster Truck Soccer 2018 is een totaal gestoord spelletje waarin je met met voetbalspelers maar met monstertrucks het veld doorkruist. Beuk de andere auto's uit de weg en ram de bal met truck en al het doel in!

2 / 10
The Champions 4 World Domination

Kun jij in dit spelletje de winnende doelpunten scoren en zege vieren in deze kampioenschappen? Trap hard en mik goed.

8 / 10
Bal Hooghouden

Probeer de bal hoog te houden. Klik op de bal en reageer snel anders valt de bal weer op de grond.

8.3 / 10
Homerun Held

Sla met honkbal een homerun. Draai goed en raak de bal precies om het juiste punt om hem over de hekken heen te slaan.

8 / 10
Sonic Skate Glider

Sonic op een skatebord, en jij moet hem besturen. Pak onderweg alles wat je nodig hebt en blijf op je skateboard staan.

8 / 10
Skyline Soccer

Speel voetbal op de daken van de hoge gebouwen. Zorg dat elke speler de bal een keertje krijgt zodat je door kan naar het volgende level.

8 / 10
Goalunited Legends

Kun jij een voetbal team in goede banen leiden? In dit spel ben jij de manager van een voetbal team. Kies de trainingen uit, kies je wedstrijden, en kies steeds de juiste strategieën om te winnen!

8 / 10
Lil' Smash

Speel de bal goed over het net en versla al je tegenstanders. Wordt jij de tenniskampioen in dit leuke sport spelletje?

7 / 10
Christmas Pong

Speel een echte arcadeklassieker deze Kerst met het spelletje Christmas Pong. Stuiter de Kerstman heen en heen. Zorg dat je tegenstander hem eerder laat vallen dan jij. De eerste die de Kerstman drie keer mist verliest het spel!

0 / 10
IceHockey

Speel drie tegen drie. Pass de puck van speler naar speler en schaats langs de verdediging. Beuk andere spelers uit de weg en ram de puck het goal in.

8 / 10
Rack'Em 8 Ball Pool

Met Rack'Em 8 Ball Pool kun je online biljart spelen met je vrienden of met andere spelers van over de hele wereld. Eerst moet je de formatie biljartballen openbreken. Mik daarna al jouw biljartballen in de pockets. De eerste bal die erin gaat bepaalt welke serie ballen jij weg moet spelen. Probeer bovenaan het scorebord te komen.

0 / 10
Garage Door Tennis

Sla de bal tegen de garage deur en zorg dat je hem zo vaak mogelijk achter elkaar er tegen aan slaat.

8 / 10
Zapak Air Hockey

Versla je tegenstander met air hockey. Let wel goed op dat je geen eigen goal maakt en de puck de goede kant op stoot.

8 / 10
Zwembad spong

Spring zo ver mogelijk het zwembad in. Druk op de pijltjes naar voren en achter en spring met spatie

8.1 / 10
Soccer World Cup 2010

Kies je land en speel het WK 2010. Je speelt gewoon 11 tegen 11 en moet proberen wereld kampioen te worden. Daarvoor moet je dus wel een paar voetbal wedstrijden winnen.

8 / 10
2018 Soccer Cup Touch

Tik je spelers het veld over in 2018 Soccer Cup Touch en raak de bal om hem in het doel van je tegenstander te trappen. Je mag per beurt drie keer een tik geven aan je spelers. Zorg dat ze eerst de bal raken voordat ze tegen een andere speler aan knallen. Andere spelers omver rammen zonder de bal eerst aan te raken telt als een overtreding.

0 / 10
Stan James Free Kick

Bewijs je vrije trap kunsten in deze classic game, Stan James Free Kick Challenge.

8 / 10
Free Kick Online

Trap de penalty's het doel in met het strafschop spelletje Free Kick Online en probeer steeds de rode doelschijven te raken die in het doel rondzweven. Wacht tot de keeper opzij gaat zodat de de schijf goed kunt raken. Als je 100 sterren hebt verzameld kun je het rad van fortuin spelen en nieuwe ballen, achtergronden, en andere leuke extra's winnen.

0 / 10
Side Kick 2008

Versla het andere team met een potje voetbal. Kies je land en spelen maar.

8 / 10
Rooftop Skater

Kies je outfit en skateboard op de daken in Rooftop Skater.

8 / 10
Worldcup Cricket

Speel een cricket wedstrijd tussen twee landen. Kies je eigen team (je kunt zelfs het Nederlandse team kiezen!) en je tegenstander. Vervolgens speel je 15 overs of totdat je tien wickets kwijt bent.

8 / 10
3D Championship Golf

Loop een 9 holes ronde op deze golfbaan. Kies de juiste golfclub en blijf onder par. Golf als een pro in 3D Championship Golf.

7.6 / 10
Power Table Tennis

Speel een leuk wedstrijdje tafeltennis tegen de computer. Speel met het betje de bal steeds netjes terug. Kun jij winnen?

0 / 10
Dodgeball

Speel trefbal in deze een op een dodgeball game.

8 / 10
Sports Head Volleyball

Volleyballen tegen elkaar. Raak de bal niet vaker dan 3x en zorg dat die bij de tegenstander op de grond komt.

8 / 10
Power Pong

Tafeltennis op een tafeltennistafel omgeven door publiek. Houd je zenuwen en batje in bedwang.

2 / 10
Pong Goal

Pong Goal is een grappige versie van de arcade klassieker Pong. Dit keer speel je een wedstrijdje op een voetbalveld, en je doel is om de bal langs het batje van je tegenstander het doel in te schieten. Probeer de bal via je batje en de zijkanten te stuiteren zodat je tegenstander in de war raakt. Je kunt het spelniveau aanpassen in het opties menu.

0 / 10
Plunk Pool

Knal alle ballen in de hoogst-scorende pockets in Plunk Pool. Gebruik de gele smiley als de witte bal en haal een hiscore.

8 / 10
Sports Head - Football Chamionship

Een spelletje voetbal maar dan alleen met je hoofd. Probeer de tegenstander te verslaan door simpelweg meer doelpunten te maken.

8 / 10
Monkey Kick Off

Even aan je timing denken en geef die bal een loeiharde trap. Zorg ervoor dat hij zo ver mogelijk komt en zie vervolgens of je je eigen record kan verbreken in Monkey Kick Off.

8 / 10
Tennis Grand Slam

Dit is een heel mooi tennis spel. Kies je ondergrond: gravel, gras, synthetisch, of hardcourt. Kies ook of je een Grand Slam toernooi wilt spelen, of een enkele wedstrijd. Veel plezier!

8 / 10
Crazy Pool 2

Maak mooie trickshots in deze poolgame. Probeer zo precies mogelijk te mikken met de keu en de ballen goed te raken voor de beste shots.

8 / 10
Ronaldo's Vrije Trap

Schiet met ronaldo alle vrije trappen er in. Kijk goed hoe de verdedigers en de keeper staat en scoor veel vrije trappen.

8 / 10
Snowboard Free-Ride

Zevende deel van Yetisports. je krijg punten voor elke penguin die je ondersteboven board, voor elke sprong die je maakt, en als je als eerst over de finish komt!

8 / 10
Basketball 2

Probeer in elk level de bal in de basket te krijgen. Je kan de bal snelheid en richting meegeven en moet zorgen dat die door de ring gaat.

8 / 10
Lego Skater

Neem het op tegen Brickster met de skater Pepper. Haal allerlei stunts uit en zorg dat jij de beste bent. Als je Bricktser verslaat moet hij terug naar de gevangenis.

8.1 / 10
Cliff Diving Online

Duik de zee in en kom goed neer in Cliff Diving Online. Pak je knieën goed vast en draai door de lucht om een mooie salto te maken. Laat op tijd los en strek je uit zodat je kaarsrecht het water in duikt. Een buiklanding of keihard plat op je rug kletsen doet natuurlijk hartstikke veel pijn, dus dat moet je zien te voorkomen. Als je een mooie landing maakt mag je voor de volgende sprong nog een stukje hoger op de rotsen klimmen, maar als je slecht neerkomt moet je weer iets omlaag. Het belangrijkste is natuurlijk dat je ver genoeg springt om niet op de rotsen terecht te komen!

0 / 10
Home Run Hitter

Mep de ballen zo ver mogelijk het veld in. Probeer goed te mikken en de bal steeds goed te raken zodat hij lekker ver vliegt. Gaat het je lukken?

8 / 10
New Star Soccer

In dit voetbal spelletje moet je eerst goed op het doel mikken. Daarna komt de bal voorbij en moet je hem goed proberen te raken om voorbij de tegenstanders te trappen. Hou ook rekening met de wind!

8 / 10
Kick Off

Neem penalty's tegen andere landen. Bij dit spel zal je moeten schieten en moeten keepen. Hoe goed ben jij daarin? Probeer het nu!

8.1 / 10
Arm Wrestling

Ouderwets armpje drukken. Doseer je krachten goed, anders raak je uitgeput.

8 / 10
Tennis Ace

Na een beetje oefenen kan je met deze game al snel een leuk balletje tennis slaan & niks geen zweet!

6.4 / 10
Euro Cup Kicks

Kun jij met elke vrije trap een goal scoren? Mik goed en stel de hoek, richting en draai precies in om de bal langs de keeper en de andere spelers te krijgen.

8 / 10
Tennis: Women's Open

Kun jij deze tennis wedstrijd winnen? Speel goed en sla de bal hard over het net. Weet jij hem steeds goed te plaatsen?

8 / 10
Horse Rancher

Paardenrace spelletje. Koop je eigen paard en zorg er goed voor; hij zal dan sneller rennen. Maar met trainen alleen kom je er niet. Zorg ook dat je genoeg geld verdient om betere paarden te blijven kopen!

8 / 10
Snowboard Madness

In deze mooie snowboard game race je tegen drie andere snowboarders in een slalom toernooi. Wees senl, want als je als laatste over de finish komt mag je niet door naar het volgende level, maar probeer wel alle poortjes te halen.

8 / 10
World Striker 2014

Speel al je tegenstanders er uit en win het WK van 2014. Kies het team waarmee je wilt spelen en win al je wedstrijden!

8.8 / 10
Wakeboarding

Stap op je wakeboard en probeer mooie trucs te doen. Je hebt een bepaalde tijd en moet zorgen voor een mooie show. Spring over de golven heen.

8 / 10
Cricket Game

Sla alle ballen weg met cricket. Je ziet gelijk hoeveel punten je hebt gehaald! Probeer niet mis te slaan.

8 / 10
Cricket Challenge

Een leuk cricket spelletje. Je kunt het batten nog even oefenen met de batsman voordat je aan de cricket wedstrijd begint, maar daarna moet je wel runs gaan scoren.

8 / 10
G-Max Skateboarding

Ga in deze game los in de Halfpipe! Kies je board en maak de mooiste moves! Zorg er natuurlijk wel voor dat je niet op je hoofd valt, want daar krijg je geen punten voor!

8 / 10
3D Penalty

Speel om de beurt aanval en verdediging en schiet de penalties langs de keeper of houd ze juist tegen in 3D Penalty.

7.9 / 10
Martian Madfish

De enige bewoner van Mars, een woedende vis, heeft trek in iets nieuws. Pak de bubbels en vlieg zo ver omhoog dat je bij de aarde komt met de Martian Madfish.

0 / 10
Tennis China Open

Sla de bal over het net en zorg ervoor dat je goed mikt. Kun jij deze tennis wedstrijd winnen door de bal steeds netjes te plaatsen?

8 / 10
Zwingo

Bescherm de witte bal in het midden door de andere ballen weg te ketsen in Zwingo.

8 / 10
Penalty Master 2

Penalties nemen wie kent het niet. Leg jij de bal in de kruising?

8 / 10
Play For Your Club 2

Je krijgt steeds een mooie voorzet en die moet je proberen in het doel te schieten. Je moet goed timen en de bal op de juiste hoogte raken om goals te maken.

8 / 10
Tennis 2

Tennissen op gravel, dus je kunt het vergeten met je serve-volley. Meters maken op de tennisbaan, maar kijk uit voor de snoeiharde serve van je tegenstander.

8 / 10
Ketchapp Basketball

Gooi de bal door de hoepel in het sport spelletje Ketchapp Basketball en probeer niet te missen. Als je mist ben je namelijk af en moet je opnieuw beginnen. Het is aanvankelijk makkelijk, maar dit spelletje wordt al gauw moeilijker!

0 / 10
Goal United

Bouw je eigen voetbal team en ga de strijd aan met elk team. Natuurlijk is er maar 1 doel, kampioen worden.

8 / 10
Death penalty

Speel voetbal tegen een team vol met zombie's. Om de zombie's te verslaan en om te scoren zit er maar een ding op: schieten, schieten en schieten!

8 / 10
Striker Run

Heb jij af en toe de neiging te egotrippen op het voetbalveld? In dit spel mag het ongestraft! Speel de bal langs alle verdedigers met de juiste manoeuvres, en schiet dan op het goal.

8 / 10
Baseball

Heel mooi Honkbal Spelletje van Miniclip. Speel levensecht baseball in een bomvol stadion. Het is het eind van de negende inning en nog maar 3 uit te gaan.

8 / 10
Ronaldo 2 Real

Kun jij Ronaldo zelf het ziekenhuis uit schieten? Met het geld kun je jezelf verder schieten

8 / 10
Head Action Soccer

Speel dit potje voetbal. Maar let op er wordt vooral met het hoofd gespeeld. 3 tegen 3 is het, kan jij meer goals maken dan je tegenstander?

8 / 10
Football Volley Challenge

Trap steeds de bal loeihard in het goal. Wacht op de voorzet en ga ervoor. Beweeg met de pijltjes en schiet met spatie.

8 / 10
Sprinter

Ren tegen andere topsprinters de 100 meter zo snel mogelijk en zet een nieuw record in de atletiek.

7.9 / 10
Tennisbal Hooghouden

Probeer deze tennisbal zo vaak mogelijk te hooghouden. Je gebrukt niet eens een virtueel tennisracket maar alleen je muis. Probeer op de bal te blijven klikken ook al springt hij alle kanten op!

8 / 10
Goalkeeper 2

Speel als keeper en hou alle ballen uit het doel. Er komen ook bakstenen voorbij. Die moet je proberen te ontwijken. Hoe meer ballen achter elkaar uit het doel houdt, hoe meer punten je krijgt.

8 / 10
Penalty

Penalty's nemen kan natuurlijk iedereen. Maar er zitten wat obstakels in elk level.

8 / 10
Cricket Championship 2008

Realistisch Cricket Spelletje. Ook een overzichtelijk scorebord met runs, overs en wickets daarop.

8.1 / 10
Crossbar Challenge

Kun jij op de lat schieten? Weer eens wat anders dan alleen in het goal schieten! Kun jij de precisie die daarvoor nodig is bemeesteren?

7.9 / 10
Ashes 2 Ashes Zombie Cricket

Je bent een cricket speler en moet ervoor zorgen dat je alle zombie die op je af komen gedood worden! Je kan dat doen door de bal op het juiste moment die kant op te slaan en te winnen!

8 / 10
Lego Hockey Challenge

Speel ijshockey in dit Lego Spelletje. Kies het type slag dat je wilt spelen en stel je snelheid en precisie in. Je krijgt niet alleen punten voor het scoren van een goal, maar ook voor het gebruiken van verschiilende soorten slagen.

7.9 / 10
Skateboard Ed-streme

Drie levels lang fantastisch skateboarden met Ed. Maak de mooiste sprongen en doe allerlei spectaculaire stunts. Kun jij lekker hoog springen in de half-pipe?

8 / 10
Bike Mania 2

Kun jij met de motorfiets in evenwicht blijven? Mooier dan veel vergelijkbare spellen. Rijd over verschillende hindernissen op het parcours in het tweede deel van Bike Mania.

8 / 10
Trial Bike Pro

Hoe kom je het snelst over de meest diverse en steile hindernissen heen? De motorfiets! Balanceer jezelf naar het einde van de level!

8 / 10
Skate Tokyo

Skate spel waarbij je binnen te tijd het einde van het level moet halen. Let goed op gaten in de weg, auto's en overstekende mensen. Pak de stoere zonnebrillen voor een versnelling. Lekker skaten in Tokyo!

8 / 10
Soccertastic

Probeer in dit voetbal spelletje steeds de bal in het doel te schieten. Je moet de bal langs de keeper schoppen, en dat wordt steeds lastiger!

9 / 10
Maradona

Hoe lang kan jij de bal hooghouden met Maradona? Klik op de bal voordat hij de grond weer raakt om hem hoog te houden. De computer houdt je beste pogingen bij.

8 / 10
Final Test Cricket

De laatste inning; Engeland staat op het punt de Ashes voor het eerst te winnen. Kan jij de beslissende runs scoren en de match afmaken?

0 / 10
Masters Season

Ga met een beer op een skateboard staan en probeer alle dingen die je tegenkomt te ontwijken zo het level uit te spelen. Kies ook eens voor de fiets en voor de quad.

8.3 / 10
Street Soccer

De titel zegt het al. Voetballen op straat. Kan jij de voetbalkoning van de straat worden. Versla dan iedereen.

8.1 / 10
Hypervault

Leg de lat zo hoog als je wilt. Pas alleen wel op; je moet er nog overheen springen!

8 / 10
Rugby World Cup 2007

Speel rugby op de World Cup 2007. Eenvoudig spelletje om aan je scrum en try te werken. Scoor een field goal, pass de bal en scoor een touchdown, duw het andere team weg in de scrum, en meer. Voor elk spel verschijnen de instructies in het beeldscherm.

8 / 10
Penalty Challenge

Kies de juiste hoek en snelheid en probeer zoveel mogelijk goals te maken met penalty's. Schiet zo zodat de keeper geen kans heeft.

8 / 10
Super Soccer Star

Neem lekker een paar penalties en trap de bal snoeihard het goal in terwijl een commentator toelichting geeft over jouw technieken.

8 / 10
Sports Heads Basketball Championshi

Ren en spring met je basketballer. Je bent dan misschien wel alleen een hoofd en een hand, maar je tegenstanders ook, dus scoren en winnen moet lukken!

8 / 10
Football: A New Challenge

In dit voetbal spelletje moet je goed kijken hoe je de bal het beste via je verschillende teamgenoten in het doel kunt krijgen.

0 / 10
Super Sixers

Cricket spelletje dat 's avonds wordt gespeeld in een volgepakt stadion. Jij bent de batsman en speelt de laatste 4 overs. Kijk goed naar wat voor een bowler je voor je hebt om de beste positie voor jouw speler te bepalen.

8 / 10
Beckham Can Still Play

Beckham kan toch nog voetballen. Hij loopt wel op krukken maar probeer toch nog met hem te scoren. Hij kan zelfs nog kopballen maken.

8 / 10
Downhill Snowboard 2

Lekker snowboarden in dit wintersport spelletje. Verdien punten met sprongen en stunts. Met die punten kun je nieuwe pistes, boards, en personages ontgrendelen.

8 / 10
Goalkeeper

Je bent nu eens de keeper. Houd de ballen uit het doel in Goalkeeper Challenge. Als je de laatste van de 20 ballen stopt dan mag je nog en extra shot tegenhouden.

8.1 / 10
Nordic Chill

Doe de biathlon in Nordic Chill. Langlaufen en schieten dus!

8 / 10
Wake 4 Fun

Stap op je wakeboard en probeer over alle schansen te springen. Haal veel punten en probeer te blijven staan op je wakeboard.

8 / 10
Fifa World Cup Penalty

Schiet de penalty's raak zo simpel is het. Maar is het in de praktijk ook zo makkelijk? Probeer het nu!

8 / 10
Real Soccer Pro

Probeer genoeg doelpunten te scoren om de wedstrijd te winnen in het voetbalspelletje Real Soccer Pro. Ren met de bal over het veld en ontwijk de tegenstanders die je proberen te tackelen om de bal af te pakken. Zigzag tussen de spelers door en ren op het doel van de tegenstander af. Je krijgt één kans om de bal langs de keeper in het doel te trappen. Zorg dat je het winnende doelpunt scoort!

0 / 10
Shoot em in

Ben jij een vrije trappen specialist? Bewijs het in Shoot 'em in.

8 / 10
Street Soccer Champ

Kies de juiste snelheid en richting om een goal te maken. Schiet over de spelers heen die er staan en scoor zovaak mogelijk.

8 / 10
Sportsheads World Cup Challenges

Speel met deze grappige sportshead poppetjes een voetbal kampioenschap. Je hebt allees een groot hoofd en een grote voet!

6.5 / 10
Boatrace

Rond de boeien met je bootje in dit zeil spelletje. Probeer de zwemmers en het strand te ontwijken, en zeil niet het scherm uit. Hoe ver kom jij?

8 / 10
Champions League

Kies je favoriete team en win de champions league! 3-on-3 Action!

8.1 / 10
Sik Trix BMX

Speel Sik Trix BMX en maak de mooiste sprongen op je BMX-fiets! Kan jij wel je balans houden met al die stunts? Probeer het nu en val niet!

8 / 10
Tennis Game

Tennis tegen allerlei beroemde tennis spelers in dit spelletje. Houd rekening met de sterktes en zwakke punten van je tegenstander. Kies een speler en win het toernooi!

8 / 10
Sports Head Tennis Open

Je hebt alleen een hoofd en een racket in dit spelletje, maar meer heb je ook vast niet nodig om dit tennis toernooi te kunnen winnen!

8.4 / 10
Goalkeeper 3

Kan jij alle ballen tegenhouden als goalkeeper? Kijk wel uit voor de bakstenen, die moet je juist zien te ontwijken. Hou zoveel mogelijk ballen achter elkaar tegen!

8.1 / 10
Surf's up

Hoe goed kan jij surfen? Laat je mooiste sprongen maar zien! Blijf op je plank staan en val niet in de zee. Kun jij goed je balans bewaren in dit surf spelletje?

8 / 10
FIFA World Cup Shoot-Out

Lekker penalty schieten op het Wereld Kampioenschap voetbal van 2006 in Duitsland. Geef de bal een loeiharde trap met effect en win!

8 / 10
Bellyflop Hero Game

Kun jij vanaf de duikplank een zo groot mogelijk bommetje maken? Zorg dat je met een zo hard mogelijke plons neerkomt. Des te zwaarder je bent des te beter.

8 / 10
Foosball HD

In het gratis spelletje Foosball HD kun je een leuk potje tafelvoetbal tegen de computer spelen. Schuif de stangen op en neer om je spelers in het pad van de bal te zetten. Ram de bal langs de verdediging het doel in! Je moet als eerste 5 doelpunten scoren om te winnen!

0 / 10
Baseball Juiced

In dit team kun je ervoor zorgen dat jouw team naar de top komt door de beste trainingsmethoden uit te kiezen. Hoe succesvol wordt jouw team.

8 / 10
Mini Golf Gold

Put de bal en versla je tegenstander in Mini Golf Gold. Mik goed en kijk of jij steeds een hole-in-one kunt scoren in dit spelletje.

8.1 / 10
Batting Champ

Speel baseball in de major of minor league.
Je knuppel bedien je met de muis om de honkbal te raken

8 / 10
Ashes Bash

Laat zien hoe jij als batsman de bowler overmeestert en een boundary scoort. Sla de bal over the boundary koord en scoor in een keer zes punten in de eerste innings.

8 / 10
Rooney OnThe Rampage

Wayne Rooney is geinspireerd door de kopstoot van Zidane. Dus wanneer een andere speler hem een rode kaart bezorgt weet Rooney wel raad. Help Rooney die speler te pakken te krijgen, en vel iedereen die in de weg staat met een flinke kopstoot.

8 / 10
Soccer Ball

Schiet alle ballen in het doel! Probeer er meer te maken dat je tegenstander. Je kan je richten, effect en snelheid kiezen. Hoever kom jij met penalty's nemen?

8 / 10
Ski Jump 2

Spring van de skischans en hou je evenwicht in de lucht. Zorg dus dat je netjes land en niet valt.

8 / 10
Epic Soccer

Ren door het level en probeer te scoren in de goals die je tegenkomt. Ontwijk de scheidsrechters en obstakels anders krijg je gele en rode kaarten.

8 / 10
Bowlen 2

Probeer alle blokken om te gooien. Laat de bal de goede kant op gaan en geef hem het juiste effect. Zorg ook dat die de goede snelheid heeft.

8 / 10
Dribbelkoning

Leg de pijltjes goed neer zodat je mannetje kan scoren. Kijk uit voor de tegenstander dat je niet onderuit wordt gehaald of dat de keeper de bal afpakt.

8.1 / 10
Chester Cheetah Golf

Speel een potje midget golf met Chester Cheetah. Goed mikken en kijk of jij op elke baan een hole-in-one kunt scoren. Het is wel lastig af en toe!

8 / 10
Hoog Houden

Het spel is simpel: De bal, jij en zoveel mogelijk hooghouden.

8 / 10
Mountain Bike

Mountain Bike: rond zo snel mogelijk het parcours af en maak mooie jumps en flips!

8 / 10
Virtual Curling

Speel een potje curling tegen te computer. Probeer jouw stenen van graniet zo dicht mogelijk bij het huis (het doelwit) te krijgen. Je mag de stenen van je tegenstander uit de weg stoten.

8 / 10
Little John's Archery 2

Kun jij het doelwit raken dat meters verderop staat? Stel de hoek en de kracht in van je schot en schiet net zo goed met je pijl en boog als Little John van Robin Hood.

8 / 10
Voetbal Penalty

Schop de bal in het doel maar zorg ervoor dat je de keeper niet raakt. De bal komt steeds aanrollen en je moet op het juiste moment de bal richting het doel schoppen. Kies ook de snelheid van de bal.

8.2 / 10
Canyon Glider

Spring eerst door snel de pijltjes voor en achter af te wisselen en vlieg dan door de ringen! Kun jij genoeg vaart maken om het ver te schoppen?

8 / 10
100 Meter Sprint

Win deze race op de hardloop baan door je tegenstander te snel af te wezen.

8 / 10
Vrije Trap 7

Schiet alle vrije trappen binnen met Raul die op vakantie is! Hij ligt lekker in het strand en mist het voetbal waardoor hij wat vrije trappen gaat nemen. Kan jij alles maken?

8 / 10
Pro Skate

Stap op je skateboard en speel alle levels uit. Zorg ervoor dat je niet valt en veel bonuspunten haalt.

8 / 10
Emo Soccer

Speel voetbal tegen elkaar met emoticons. Schiet de bal het andere goal in en win de wedstrijd. Je kan de bal schieten en koppen!

8 / 10
Dolphin Olympics

Zwem rond in de zee als een echte dolfijn. Maak mooie sprongen uit het water en doe truukjes om punten te scoren. Kijk wel uit voor de vissen!

8 / 10
Shoot the Goal

Schiet met een van deze leuke personages de bal in het goal. Je kunt tijdens het spel steeds wisselen van personage, maar ieder heeft een andere trap. Schiet de bal langs de keeper.

8 / 10
Mo'bike 2

Maak een gigantische sprong met je motor, maar zorg wel dat je op het juiste moment weer stilstaat. Anders dan val je om of crash je ergens tegenaan.

8 / 10
X Rider

Ga met je fiets in de halfpipe en maak mooie trucs en stunts om zo veel punten te verzamelen.

8 / 10
Super Soccer

Schiet de bal in het doel bij je tegenstander. Je speelt 1 tegen 1. Spring er voorbij of schiet de bal een eind naar voren. Kan jij winnen?

8 / 10
The Ads Team

Probeer de bal zo ver mogelijk weg te slaan met je knuppel in dit honkbal spelletje.

2 / 10
Zwemwedstrijd

Zwemwedstrijd tussen twee duikers... Spatie is stijgen en de muis bepaalt de snelheid. Kies het soort race waaraan je wilt meedoen, en hoe lang de race wordt. Kijk uit voor de haaien en laat de dolfijnen je voort trekken.

8 / 10
Kuzco's Quest For Gold

Het is geen jurk, het is een atletische ROBE! Help Disney's Keizer Kuzco alle atletiek onderdelen te winnen om een kast vol gouden trofeeen te bemachtigen.

8 / 10
Football Challenge

Test je reflexen en spelinzicht! Passeer de keeper door op het juiste moment de bal in de kruising te schieten.

8 / 10
Top Striker

Speel langs alle verdedigers heen en schiet de bal in het doel. Werk samen met je aanvallers om deze penalty shots tot punten te maken.

8 / 10
Stick Figure Badminton 2

Speel een serie badminton wedstrijdjes tegen de stickmen. Raak de shuttle met je racket en speel hem over het net. Blijf goed terug spelen!

8 / 10
Super Basketball

Tik de bal aan om hem te pakken in Super Basketball, een leuk online sportspelletje. Mik op de hoepel en probeer de juiste hoek te bepalen om de bal met een mooie boog door de ring te werpen. Laat gaan om de bal te lanceren. Kun jij een beetje goed mikken? Je hebt 90 seconden om zoveel mogelijk punten te scoren.

0 / 10
Bouncy Golf

In Bouncy Golf moet je een duivels lastige golf green vol dodelijke cirkelzagen zien te overleven. Schiet het balletje steeds het puntje in. Mik goed en laat het balletje door de lucht vliegen. Ontwijk de cirkelzagen en verzamel alle sterretjes. Voor de sterren krijg je punten, maar als je een zaag raakt dan verlies je een leven!

0 / 10
Euro Striker Final

Speel de Europa Cup 2012 overnieuw. Kies je eigen team en zorg ervoor dat ze het dit keer naar de finale schoppen in dit voetbal spelletje.

8 / 10
One on One Soccer

Een tegen een voetbal, je kunt nu in ieder geval je medespelers niet de schuld geven.

8 / 10
World Cup Brazil

Hoeveel doelpunten kun jij scoren in dit WK spelletje? Klik net op het juiste moment om de keeper te ontwijken en het doel te raken.

8 / 10
Alex Trax

Lekker biken op je BMX in een mooie omgeving met Alex Trax. Let tijdens het fietsen ook op de tips die in beeld verschijnen. Die kunnen handig van pas komen.

8 / 10
Gravity Football

Probeer van de tegenstander te winnen met 1 tegen 1 voetbal. het is best lastig om de bal de juiste kant op te schieten. Als je denkt dat je goed kan voetballen laat dat hier maar eens zien dan.

8 / 10
18 Goal Golf

Probeer elke keer de voetbal te putten op de golfbaan. Doe dat in zo min mogelijk slagen en kijk uit voor alle obstakels.

8 / 10
Disneys Golf

Kies een dinsey figuur uit waarmee je wilt golven en probeer in zo min mogelijk slagen elke baan te overwinnen.

8 / 10
Beaned

Speel trefbal tegen de Aliens. Gebruik de Bombs en Spinballs.

8 / 10
Dolphin Cup

Maak de mooiste sprongen en stunts als dolfijn in Dolphin Cup.

8 / 10
Penalty Kick

Schiet de penalty's erin. Kies een kant en dan proberen zo goed mogelijk te mikken. Daarna moet je keepen. Probeer elke bal tegen te houden. Kan jij het toernooi winnen?

8 / 10
Penguin Skate 2

Snowboard van de berg af en pak de zuurstokken, Pinguin!

8.2 / 10
Donald en Mickey Hooghouden

Kun jij de bal hooghouden? Speel met Mickey Mouse of Donald Duck.

8.2 / 10
China Open Tennis

Speel een enkel partij op het China Open tennis toernooi in dit spelletje. Mep de bal over het net en versla je tegenstander.

8 / 10
Goal Street

Schiet de bal erin. Je krijgt steeds een vrije trap en er staat alleen een keeper voor je neus. Kies de snelheid en positie en let goed op de wind!

8 / 10
Go Go World Cup

Hoevaak kan jij de bal hooghouden? Laat dat hier maar eens zien dan want hier gaat het er echt om. Het is namelijk voor de world cup. Pak de bal en hou de bal hoog.

8 / 10
Zebra Tower

Spring met deze zebra zo hoog als je kan door van platform naar platform te springen. Blijf springen en maak combos om nog hoger te komen. Spring jezelf helemaal de ruimte in.

8 / 10
Treasure Diving

Duik in dit spel naar de schat. Pas op vissen, koraal en haaien. Zwemmen en duiken maar!

8 / 10
Turbo Golf

Speel een leuk golf spelletje. Zwaai met de golfclub en probeer de bal telkens goed te raken zodat hij zo dicht mogelijk bij de hole neerkomt. Lukt het jou een hole-in-one te scoren?

8.3 / 10
Rugby Ruckus

Zorg ervoor dat je wint met rugby. Je moet goed lopen en ontwijken. Kan jij elke wedstrijd weer winnen?

8 / 10
Mo'bike

Maak een reuzachtige sprong op dit motorparcours met je motorbike. Spring met je motor over een Engelse bus die op zijn kant ligt.

8 / 10
Ugger Rugger

Stel je eigen lelijke rugby speler samen. Maak hem zo lelijk mogenlijk en laat hem aan je vrienden zien. Daag ze uit een lelijkere te maken!

8 / 10
Snowboarding XS

Snowboarden in de verse sneeuw in dit mooie wintersport spelletje! Race de 3D baan af en verzamel de sterren door allerlei gave stunts te doen.

8 / 10
Overhead Kick Champion

De meest legendarische goals in voetbal zijn natuurlijk de omhalen. Je staat met je rug naar de keeper, krijgt een mooi hoge voorzet en je springt achterover waarbij je de bal boven je hoofd raakt en in het goal schiet. Oefen de mooiste omhalen in Overhead Kick Champion.

8 / 10
Soccer Set Piece Superstar

Waan je als een manager van een engelse voetbal club en gebruik de juiste strategie om te scoren.

8 / 10
3 Point Shoutout

Schiet zo snel mogelijk zoveel mogelijk 3 punters erin met basketbal. Mik goed en laat de bal los. Doe het snel want je hebt maar 1 minuut.

8 / 10
Stan skates

Stan Skates kan nog niet zo goed skaten... help jij hem voordat hij uit elkaar valt in dit spel? Spring over de obstakels en verzamel de icoontjes voor extra hoge sprongen en stunts. Deze icoontjes werken alleen maar een keer per icoontje, dus pas op!

8 / 10
Trick Hoops Challenge

De gaafste tricks met een bal in dit basketbal spel. Versla de game personages op hun eigen terrein door ze uit te dagen de tricks uit te voeren die jij voordoet.

8 / 10
Xtreme Hockey

Denk jij dat je het aan kan om in een ijshockey goal te staan? Gebruik de keeper's handschoen om de pucks tegen te houden. Hoeveel kan jij er in een rijtje stoppen? Het spel houdt je highscore bij.

8 / 10
Scooby Doo Big Air 2

Speel met Scooby Doo een skatebord spel. Ga de halfpipe in en probeer zo hoog mogelijk te komen met je skatebord. Speel ook met andere karakters of speel tegen de klok.

8 / 10
Bad Adebayor

Je bent Adebayor en hebt net bij Arsenal gescoord. Tijd om het te vieren! Ren naar het uitvak, stap op Van Persie en ontwijk de projectielen van de Arsenal-Fans!

8 / 10
Ski Jump DX

Schansspringen is de bedoeling in dit spel. Time goed met naar beneden springen en zorg ervoor dat je op het juiste moment afzet op de schans. Kan jij in de competitie het verst springen?

8 / 10
Flash Golden Cup

Ren richting het goal in dit leuke voetbal spelletje. Kun jij de bal goed raken en langs de verdedigers en de keeper het goal in schieten?

8 / 10
Accurate Slapshot Level Pack 2

Goed mikken langs alle obstakels in dit spelletje, want je moet de hockey puck elke keer met je stick precies in het doel tikken in dit ijshockey spelletje.

0 / 10
Beach Blaze

Skate spel waarbij je moet proberen eerder te finishen dan je tegenstander. Let wel goed op de obstakels, dus buk optijd en spring overal overheen. Probeer je bikini te gooien en je tegenstander daarmee uit te schakelen.

8.2 / 10
Bugs Bunny Mad Dash

Win de race van Cecil de Schildpad met Looney Toon Bugs Bunny. Makkelijk zou je denken, want Bugs is een haas, maar Cecil hoeft niet over allerlei obstakels heen te springen...

8 / 10
Icicle Climb

Deel 10 van Yetisports. Maak een ladder voor de pinguin en probeer zo hoog mogelijk te komen.

8 / 10
Big Air Show

Kies Scooby-Do of Shaggy en kom zo hoog mogelijk op je snowboard.

8 / 10
Horse Basketball

Maak een basketball actie en je tegenstander moet hem na doen in Horse Basketball.

8 / 10
Foosball Gold

Een supersnelle tafelvoetbal variant waarbij je je eigen opstelling kunt kiezen. Deel je team in op de manier die jou het handigst lijkt, en verbeter je eigen speelplezier door het spel zo nog iets interessanter te maken.

8 / 10
Slap Shot

IJshockey! Dit is je kans om de puck in de goal te krijgen, want de keeper bakt er niet zoveel van. Zorg dat jouw team wint door een paar harde schoten in het doel te plaatsen.

8 / 10
Hurdler

Hoe goed ben jij in hordelopen. Kan jij jouw sprongen met goede timing maken zodat je niet tegen de horden aan knalt.

8 / 10
Sewer Skater

Ga lekker op weg met je skatebord op dit mooie skate-parcour. Springen en trucs maken is wat je vooral moet doen in dit spel. Haal zoveel mogelijk punten bij elkaar en speel het level uit. Kijk uit dat je niet in het groene water terrecht komt.

8 / 10
Halfpipe Challenge

Maak mooie stunts en spring lekker hoog. Je bent aan het skateboarden in een halfpipe. Zet jij de hoogste score van de dag neer?

8 / 10
Crunch Ball 3000

In de toekomst zijn alle sporten illegaal, behalve Crunchball 3000! Kun jij je team naar de overwinning leiden? Spaar punten voor upgrades en win de kampioenschappen!

8 / 10
Tall Ships Sailing Challenge

Ben jij de nieuwe Zac Sunderland? Zeil de wereld rond met je zeilship in dit leuke zeilspel. Wees wel snel, want er zit een strenge tijdslimiet op je avontuur. Voor elke rots die je raakt krijg je ook nog eens tijdsaftrek!

7.4 / 10
Stripe Out

Snowboarden op deze mooie 3D piste. Verzamel de sterren maar ontwijk de rotsen en dennen terwijl je allerlei gave stunts uithaalt met behulp van de schanzen op het parcours.

8.2 / 10
Flash Cricket 2

De bekende World 20 cricket kampioenschap is gestart en jij doet mee. Je bent aan slag. Kies hoe je het beste de bal kun wegspelen. Kies een land uit als je wilt.

8 / 10
Rapid Shot

Hou je ijshockeystick klaar en wacht op de puck in dit ijshockey spelletje. Zwaai op het juiste moment en mep de puck keihard het goal in, en ontdek wat het publiek ervan vindt.

8 / 10
Speedback

Ren en duw de andere spelers uit de weg om een touchdown te maken. Je kunt ook tackles ontwijken door een snelle draai te maken. Kun jij langs alle tegenstanders komen?

8 / 10
Discus Champion

Werp je discus ver weg in dit atletiek spelletje. Draai zo snel mogelijk rond tijdens de aanloop en laat op het juiste moment de discus gaan. Veel succes!

8 / 10
Xtream Skate

Skate over de stoep met de muis. Natuurlijk ligt daar altijd allerlei troep waar je overheen moet springen. Maak allerlei stunts om extra punten te verdienen.

8 / 10
Arcade Volley

Na het daverend succes van 'Volley Challenge' is hier Arcade Volley! Nu met power-ups en meer teams!

8 / 10
Street Football

Schiet de bal erin met straat voetbal. Zorg dat je goed mikt en op de wind let. Let ook op dat de snelheid goed is anders is het een makkie voor de keeper.

8 / 10
Air Hockey 2

Een mooi vormgegeven Air Hockey game, waar je een land kan uitkiezen om het toernooi te winnen.

8.3 / 10
Messi Hooghouden

Hoe vaak kan jij de bal hooghouden met messi? Probeer het eerst met 1 bal en daarna worden het er steeds meer.

8 / 10
Gully Cricket

Geinig cricket spel, waar de pitch gewoon op straat is. Voorkom dat de bal de blikken die je wicket voorstellen raakt. Als de bowler "on fire" is komt de bal snel aan, dus kijk uit!

8 / 10
Dolphin

Zwem als dolfijn. Stuur met pijltjes en versnel met spatie. Probeer door de hoepels te springen.

8.3 / 10
Soccer Balls 2 Level Pack

Schiet de voetballen in de goals en tegen de scheidsrechters om de levels uit te spelen.

8.3 / 10
Introduction To Sailing

Leer zeilen in dit beginners zeilen spelletje. Leer hoe de onderdelen van de boot heten, en over de verschillende zeilen. Leer in welke volgorde je om de boeien heen moet zeilen, en pas vervolgens je nieuwe kennis toe in een race. Veel succes!

8 / 10
Street Goal

Maak de mooiste doelpunten in dit straatvoetbal spel. Houd rekening met de wind want straks waait je bal geheel de verkeerde kant op, ondanks alle coole stunts van je speler!

8 / 10
England Academy Rugby

Leer rugbyen als een Engelsman! Speel allerlei korte rugby onderdelen en verbeter je techniek als het aankomt of passen en tackles. Zorg dat het andere team geen kans maakt in de scrum, en scoor een field goal.

8 / 10
Kerkhof Skateboarden

Je Skateboard op het kerkhof en je moet ontkomen aan de kus des doods. Ontwijk alles wat je tegenkomt op het kerkhof en zorg dat je niet gepakt wordt en dus de kus des doods krijgt.

8 / 10
Skate Hond

Ga met je hond en skatebord opzoek naar zoveel mogelijk botten en sterren! Haal alle botten en sterren om het level uit te spelen! Kijk wel uit dat je hondje niet naar beneden valt, gelukkig heeft die wel een parachute bij zich!

8 / 10
Penalty Junkies

Schiet de penalty's erin. Als je hebt geschoten moet je snel naar het doel lopen om weer te wisselen, Anders krijg je veel goals tegen.

8 / 10
Schans Springen

Ski van de schans en spring zover mogelijk. Spring op het juiste moment om zover mogelijk te springen. Zorg ook dat je in 1 keer goed land en dus niet valt.

8 / 10
Top Basketball

Richt goed en schiet de basketbal door de ring. Jij mag bepalen hoe hoog je schiet en wat de snelheid van de bal is.

8 / 10
Legend Of Surf

Surf over de grootste golven met Big Wave Dave. Doe een paar mooie stunts voor extra punten. Het is wel geruststellend dat Dave door elke bijna-dood-ervaring heen blijft glimlachen.

8 / 10
Free Kick Expert

Trap de bal steeds het doel in. Eerst zonder keeper, de dan met de verdediging. Kun jij steeds genoeg punten halen? Mik op de schijf voor een extra hoge score!

8 / 10
Summer Games

Doe mee aan deze zomerse meerkamp en laat je atletische kunsten zien. In dit vrolijke atletiek spel moet je wel telkens kwalificeren om het volgende onderdeel te proberen.

8 / 10
Alpine Skiing

Verzamel sterren en ontwijk huisjes en kabelbanen in aggressive alpine skiing.

8 / 10
Tokkun

Tennis en blikgooien. Een mooie combinatie die je vrijwel nergens vindt. Maar Tokkun op spelletjesoverzich.nl heeft het!

7.7 / 10
Ski Run

Kun jij deze grote slalom afdaling aan? Ski hard naar beneden in dit ski spelletje! Denk aan je tijd, want je mag er niet te lang over doen.

8 / 10
BMX Pro Style

Rijd met je BMX bike over een mooi parcours met allerlei schanzen en dergelijke om mooie stunts op te doen. Raak alleen niet te erg afgeleid, want je mooet ook zorgen dat je op tijd over de finish fietst.

8 / 10
Supreme Golf

Gebruik je muis in dit Golf spelletje. De swing en het oplopen op de hole gaat lekker snel. Leg lange afstanden af met mooie drives in dit spel. Een hole-in-one zit er waarschijnlijk niet in, maar het is uitdaging genoeg om onder par te blijven. Veel succes!

8 / 10
Pinch Hitter 2

Uitgebreid vervolg van Pinch Hitter in dit nieuwe honkbal spel. Het spel speelt zich weer af in de achtertuin, maar dit keer moet je allerlei opdrachten vervullen.

8 / 10
Virtual Cricket

Mooi Cricket Spelletje. De cricketbat bedien je met de muis of het keyboard. Je moet een bepaald aantal runs halen om de wedstrijd te winnen binnen een bepaald aantal overs.

8 / 10
Tricky Duck

Help Daffy Duck een volleybal wedstrijd tegen Stonecold te winnen. Speel de bal terug over het net en verzamel powerups die je op een strategisch moment in kunt zetten.

8 / 10
Sand Boarding

Dit spel heet Sand boarding. Het Spreekt voor zich; boarden op het zand. Ga lekker met je board door de woestijn en kijk uit voor de dieren die je daar tegenkomt.

8 / 10
Shoot The Goal 2

Schiet de bal in het doel. Je gaat een penalty nemen en moet ervoor zorgen dat je die scoort. Hoeveel punten kan jij bij elkaar halen?

8 / 10
Trick Hoopz Challenge

Maak zoveel mogelijk goals met basketbal. Kies hoe je hem wilt maken, Via de grond of via de muur en je tegenstander zal hem nadoen. Lukt het jou wel en hem niet heb jij een punt.

8 / 10
TFS Football

Probeer elke wedstrijd te winnen met voetbal. Je kan je eigen team kiezen en moet er voor zorgen dat je de beste van allemaal wordt.

8 / 10
Don't Miss! Online

Don't Miss! Online is een leuk stickman boogschieten spelletje waarin je steeds al je doelwitten moet raken. Probeer altijd zo goed mogelijk te mikken, want als je mist moet je weer overnieuw beginnen!

0 / 10
Bicycle Kick 2014

Schiet de bal ondersteboven het goal in tijdens de wedstrijd. Laat de bal boven je hoofd stuiteren en schop hem er dan keihard in met een stunt trap!

8 / 10
World Cup 2014 Penalty Shoot

De wedstrijd komt op penalty's uit. Kun jij goed mikken en toch nog de overwinning binnenhalen voor het team?

8.4 / 10
NBA Spirit

Drie punters knallen in NBA Spirit. Goed mikken en op tijd los laten!

8 / 10
Impact Pool

De bedoeling is de ballen in de juiste pockets te krijgen!

8 / 10
BMX Ghost

Eenvoudig BMX spel. Fiets met je bike over het parcours, zorg dat je de finish haalt en niet valt.

8 / 10
Drop Kick Rugby Game

Speel de Drop Kick Rugby Game en verbeter je traptechniek. Trap de bal in dit spel tussen de palen.

8 / 10
Freestyle Squash

In dit spelletje kan je een wedstrijdje sqaushen of, als je iets meer tijd hebt, een heel toernooi spelen. Kies een speler en de computer genereert een tegenstander voor je. Veel plezier!

8 / 10
Necrathlon

Doe mee aan een atletiek wedstrijd op een begraafplaats. Doe een grafstenen hordeloop, graaf zo snel mogelijk een graf, doe kogelstoten met doodshoofden en gewichtsheffen met grafstenen.

8 / 10
Bratz Ice Champions

Speel met Bratz Ice Champions om wie het beste kan schaatsen. Klik op wat er moet worden uitgevoerd en daarna zal de schaatsster alles laten zien en krijg je de punten toegekend.

8 / 10
Shrek Skating

Ga met Shrek die bekend is van de film op een skateboard staan en ontwijk alles wat je tegenkomt en haal het einde van het level; red fiona.

8 / 10
Crunchball

Speel samen als een team en probeer zoveel mogelijk punten te scoren in dit rugby spel. Je kunt je eigen team samenstellen en spelers wisselen.

8 / 10
Prison Pockets

Pot alle ballen voordat de tijd om is. Probeer ook nog eens wat extra geld te verdienen door de ballen in de juiste pocket te spelen! Je zit in de gevangenis en wil graag wat extra geld verdienen. Lekker poolen en geld winnen!

8 / 10
Euroleague Trickshots

Schiet de basketbal in het netje. Kies je team en probeer daarna zoveel mogelijk ballen van verschillende afstanden te scoren.

8 / 10
Technical Golf

Golfen op deze realistische golfbaan. Bepaal niet alleen de richting en kracht achter je swing, maar ook welke golfclub je het beste kan gebruiken en de hook of slice.

5.8 / 10
Captain Chaos

Zeil in een race tegen de computer in dit zeil spelletje. Ontwijk de reuze inktvissen, walvissen en draaikolken en blijf binnen de boeien om de beste tijd te scoren.

8 / 10
On Street Boarding

Skateboarden op de weg en verzamel zoveel mogelijk punten en ontwijk alle hekjes en pilonnen.

6.8 / 10
Box10 BMX

Stap op je fiets en probeer punten te halen door stunts te maken. Spring over de schans heen en maak salto's en stunts.

7 / 10
Crab Ball

Zin in een potje krab-beach-volleybal? Het kan in Crab Ball!

8 / 10
Winnie de Pooh Sneeuwrace

Kies een team en pak de slee met Winnie of Tijgertje en doe een sneeuw race. Spring over schanzen heen voor bonus punten, en kijk uit voor Konijn!

8 / 10
Big Wave

Zesde deel van Yetisports. Probeer al surfend de pinguins te pakken, maar surf niet het scherm uit!

8 / 10
BMX Star

Fiets met je BMX op verschillende parcours.

8 / 10
Midi Golf

Loop een mooi rondje op deze baan. Ga je een putt of chip maken? Swing je bal snel in de hole!

8 / 10
Tennis Dame Aankleden

Op de tennisbaan moet je natuurlijk een beetje hip zijn; kleed deze dame als een gooische vrouw.

8 / 10
Game Of 3 Halves

Een ander Rugby spel waar je met een land naar keuze kunt proberen een try te scoren. Als je de andere kant van het veld hebt bereikt mag je een fieldgoal proberen te maken.

8 / 10
The Big Hit

Speel met het team van jou keuze en tackle de tegenstander op een fraaie manier in dit rugby spel. Je krijgt drie kansen per speler om er achter te komen waar de bal heen gaat en waar je hem moet onderscheppen.

8 / 10
Make Your Own Haka

Maak je eigen Haka dans in dit spel. Imponeer je rugby tegenstander nog voor de wedstrijd begint. Kies de beste moves en sleep ze de timeline in. Druk op play om je dans te zien en nog beter te maken.

8 / 10
Bike Racing

Neem het op in drie races tegen drie of meer tegenstanders. Verzamel de jerry cans en de moersleutens, want je quad moet wel in een goede staat zijn voor de volgende race.

8 / 10
Retro Football

Speel American Football als tafelvoetbal spel. Kies een uitgangspositie, klik op vibrate om de tafel te laten trillen, en pass dan snel de bal naar de speler die vooruit lijkt te komen.

8 / 10
Ultimate Football

Pass de bal zo vaak mogelijk naar je medespelers in dit spelletje. Als je een medespeler raakt krijg je punten en verlies je je bal niet, maar als je mist verlies je een beurt. Kijk ook uit dat een tegenstander er niet met de bal vandoor gaat.

8 / 10
Extreme Taz Skateboard Halfpipe

Ga de halfpipe in met Taz. Haal veel punten door mooie maar ook vooral veel trucjes te doen; zo kan je betere boards kopen waarmee je andere trucs kan doen en hoger mee kan springen.

8 / 10
River Rapids

Hoe goed ben jij in een kano? Kies of je een mannetje of een vrouwtje wilt zijn en ga de wildwater rivier af opzoek naar wat actie! Sla niet om met je kano.

8 / 10
Munch 'n Grind

Pak het skateboard en skate er lekker op los. Pak al het fruit onderweg en zorg ervoor dat je niet van je skateboard valt.

8 / 10
Slam Dunk Mania

Gooi zo snel mogelijk zoveel mogelijk ballen door de ring. Mik goed en haal veel punten.

8 / 10
Stix Basketbal

Schiet de ballen door het netje op het basketbal veld. Oefen de afstanden en ga daarna de wedstrijd aan.

8 / 10
4x4 Football

Speel 4 tegen 4 voetbal en bescherm 2 doelen. Bewegen doe je met de muis.

8 / 10
Paul Vaulting

Help Paul de poolstokspringer over de lat te komen. Kies zelf hoe hoog je de lat legt. Aanvankelijk zal dat niet te hoog zijn...

8 / 10
Legend Of Surf 2

Surfen maar! Hoe goed kan jij surfen, Laat het hier maar zien. Maak mooie sprongen en kijk uit voor de rotsen tussen de golven!

8 / 10
Football Training

Hoe goed kan jij voetballen? Je rent met het team naar de andere kant van het veld en moet goed pasen. Zorg elke keer dat de bal bij een medespeler komt. De mannetjes in het zwart trainen niet mee en in het groen geven lange pass. Dus let op naar wie je de bal speelt.

7.6 / 10
Heads Arena Euro Soccer

Neem het op met je favoriete team tegen alle andere deelnemende landen en win het EK in Heads Arena Euro Soccer!

0 / 10
Funny Soccer Game

In het voetbalkampioenschap van Funny Soccer Game moet je oppassen dat je tegenstander de bal niet over je heen weet te schieten. Blokker zijn aanvallen en drijf hem de verdediging in. Trap de bal over hem heen om een doelpunt te scoren!

10 / 10
Homerun Derby

Sla met Bugs Bunny en andere beroemde Looney Tunes personages een homerun in dit honkbal spel. Speel ze!

8 / 10
Will Grigg's on Fire Voetbal

Will Grigg moet spelen op het EK! help mee om 100.000 keer te scoren zodat hij de volgende wedstrijd mag spelen!

9 / 10
Baseball Team

Een Japans honkbal spel. Als slagman kan je aangeven waar voor de catcher je de bal wilt raken. Sla de bal ver genoeg om veilig van honk naar honk te komen. Als pitcher gooi je eerst een bal zo dat de slagman hem mist. Mocht hij de bal toch raken, vang hem dan en speel hem naar een honk door op het icoontje rechtsonder in het scherm te klikken.

8 / 10
Beach Tennis

Een fraai potje beach bal - tennis op het strand. Heerlijk in de zon, dus je wordt ook lekker bruin. Geniet van de zon en het strand om helemaal in een zomerse bui te raken, en vergeet de zonnecreme niet.

8 / 10
Sail Voyage

Zeil met je zeilboot tussen de boeien door in dit 3D watersport spelletje. Misschien zie je onderweg zelfs wel een paar dolfijnen.

8.5 / 10
Super Hacky Sack

Kies je eigen character & terrein, hou de strandbal hoog en scoor de bonussen die je tegemoed komen!

8 / 10
Rebounce

Oefen je basketbal schot in de basketbal game Rebounce.

8 / 10
X-Hoc

In een soort voetbal van de toekomst moet je de bal in het doel van je tegenstander krijgen.

8 / 10
Sheep Pool

De hond moet de schapen in het juiste gat krijgen, net als biljart. Schaap 1 moet dus in pocket 1, schaap 2 in pocket 2, etc.

8 / 10
Fire it up

Dribbel met de basketbal de cirkel in, om daar vervolgens te schieten op de basket. Mooie graphics. Veel plezier!

8 / 10
Extreme Heli Boarding

Off piste snowboarden vanuit een heli. Maak een enkele, dubbele, or zelfs een driedubbele flip en probeer zoveel mogelijk punten te halen. Zet extra tijd op de klok door op tijd de checkpoints te passeren.

8 / 10
Santa Urban Snowboarding

Snowboard met de kerstman door de sneeuw in dit spelletje. Spring over de urban obstakels. Des te beter de sprong, des te meer punten je ermee scoort.

8 / 10
Taz's Football Frenzy

Speel American Football met Taz. Kijk uit voor de hindernissen op de baan en voor de tegenstanders. Daar kun je overheen springen of langs rennen. Pak de hotdogs die door het veld stuiteren om te draien zodat je de tegenstanders omver kunt maaien. Na de touchdown mag je tegenrennen in de bonusronde en moet je zoveel mogelijk spelers probeen te raken.

8 / 10
Super Goals

Scoor de vrije trappen in dit spel of deel de glorie met een teamgenoot door een perfecte voorzet voor een kopbal te geven.

8 / 10
Waterpolo

Speel een waterpolo toernooi. Kies je eigen land en win alle wedstrijd. Zwem met de bal en gooi deze in het doel van je tegenstander.

8 / 10
Honkbal Team

Speel honkbal tegen een ander team. Eerst mag je slaan en daarna moet je de ballen aangooien. Kan jij meer punten binnenhalen dan je tegenstander?

8 / 10
Golfman Extreme

Schiet in golfman extreme alles kapot in elk level. Mik goed en sla het balletje met de stick.

8 / 10
Pro BMX Tricks

Fiets met je bmx over alle schanzen heen en doe mooie stunts. Kun jij het juiste aantal punten halen? Kijk uit, want vallen is erg makkelijk.

0 / 10
Solipskier

Teken een lijn voor de skier om over de skien. Deze lijn wordt de piste. Probeer je skier door alle poortjes te krijgen vor extra punten. Hou niet per ongeluk op met tekenen, anders stort je skier de afgrond in!

8 / 10
Skatelander

Speel Skatelander, een leuk Sports spelletje nu gratis!

0 / 10
Home Run Boy

Een lekker chaotisch honkbal spelletje. Probeer de bal met je knuppel het stadion uit te slaan.

8 / 10
Italian Football

De tegenstander weet de penalty langs je verdedigers te schieten. Kun jij de bal nog stoppen als goalkeeper? Reageer snel!

8 / 10
Soccofobia

Verzamel de letters van de namen van voetballers terwijl je de ballen ontwijkt! Verzamel de power-ups om af en toe iets sneller te kunnen rennen of om alle ballen in het veld tijdelijk stil te leggen.

8.7 / 10
Homerun Rally

Sla een homerun in dit honkbal spelletje. Blijf erbij, want de werper / pitcher heeft er zin in!

6.5 / 10
World Cup League

Kies zelf voor welk team je wilt spelen en probeer tijdens de World Cup de winnende doelpunten te scoren. Krijg jij de bal langs de verdediging?

8 / 10
Jungle Swing

Deel acht van Yetisports. Swing jezelf door de jungle heen, pak de kanarie! Takken veranderen van kleur en buigen na verloop van tijd door...

8 / 10
Flash Golf 2

Eenvoudig golf spel. Probeer de vlag in zo min mogelijk slagen te halen. Gebruik de swing knop. Stel steeds de juiste kracht en richting in. De juist club pak je er vanzelf bij, dus dat maakt het in ieder geval iets makkelijker.

8 / 10
Wimbledon Heroes

In dit leuke tennis spelletje kan je nog even treden voordat je je op het heilige gras van Wimbledon waagt. Verdien jij het om tussen de helden van Wimbledon te staan? Bewijs het hier!

8 / 10
Defend The Ashes

Bescherm niet de wicket maar de cricket beker van Australië, het land dat dol is op cricket! Gooi de Australiërs van het scherm voordat ze je heuvel weten te beklimmen en de beroemde Ashes van je afpakken.

8 / 10
Flick N Kick

Scoor tries in dit Rugby spelletje, schiet je eigen speler af om zo het veld over te lopen. Wees wel snel, want er zit een tijdslimiet aan vast. Kom ook niet te dicht bij de andere spelers want anders tacklen ze die van jou.

8 / 10
Rockport Rugby Game

Een recht toe recht aan rugby spel. Vang eerste de bal en ontwijk vervolgens de tackles van je grote en gespierde tegenstanders.

8 / 10
Betfair Nations

Speel de Six Nations Cup na in dit Rugby Spelletje. Rugby tegen het land dat jij wilt. Grijp eerst de bal in de scrum, ren daarna naar de andere kant van het veld en ontwijk de tackles terwijl je de bal blijft passen. Scoor tot slot het beslissinde field goal.

8 / 10
3D Super Snowboarder

Snowboard met wat vriendelijke ventjes in dit wintersport spelletje. Het is een drukke piste. Spring van schanzen en ontwijk de sneeuwpoppen en andere obstakels. Let ook op je tijd.

8 / 10
Quarterback Carnage

Speel de American Football naar een van je medespelers en schakel ook de tegenstander er mee uit zodat je niet getacklet wordt.

8 / 10
Johnny Bravo Goalie

Johnny Bravo staat lekker te keepen in de goal terwijl jij penalty's moet nemen. Kan jij de penalty's erin krijgen?

8 / 10
Jet Ski Rush

Ga op weg met je jetski. Zorg ervoor dat je niet in het water valt. Spring over de schansen en pak onderweg genoeg sterren om veel bonus.

8 / 10
Botbal

Speel nu de game botbal. Het is een best ingewikkelde game met wat leuke varianten erin. Kan jij uitvinden hoe het gaat en de tegenstander verslaan?

8 / 10
Crazy Skate Board

Stap op je skateboard, en zorg ervoor dat je het einde van het level haalt. Maak mooie stunts maar kijk uit dat je niet van je skateboard valt.

8 / 10
Hot Shots

Kan jij een beetje basketballen? Zorg er dan voor dat je alle ballen raak schiet. Het is wel lastig want de basket beweegt!

8 / 10
Space Ball Cosmo Dude

Probeer zoveel mogelijk goals te maken met basketbal in de ruimte. Schiet de bal weg en scoor.

8 / 10
Stick BMX Madness

Probeer op je fiets in elk level aan het einde te komen. Ga alle obstakels voorbij en zorg ervoor dat je niet van je BMX fiets valt.

8 / 10
Snowboard Rush

Ga met je snowboard van de helling en maak wat mooie trucs. Val niet en haal veilig het einde van elk level.

8 / 10
Doli Volley Championship

Speel in dit spelletje een potje volleybal met de dolidoli's. Je moet de bal steeds over het net terug spelen. Zorg dat je hem niet laat vallen. Kun jij het wedstrijdje winnen?

8 / 10
Xmas Penalties

Penalties schieten met kerstman. Ga je schieten of keepen, je moet allebei de juiste hoek kiezen.

8 / 10
World Cup 2014 Penalty Shootout

Het zijn de laatste momenten van de wedstrijd en het is op penalties uitgedraaid. Kun jij voor je team de winnende doelpunten scoren?

10 / 10
Hardcourt

Dit is geen vriendelijk potje basketball meer, alles is toegestaan om te scoren!

7.3 / 10
Jurrasic Homerun King

Sla alle ballen weer het veld in met honkbal. Speel nu Jurrasic Homerun King.

2 / 10
Basketball Court Parking

Rij langs alle basketbal velden in de stad en scoor er een goede worp om verder te kunnen. Voor je je auto kunt parkeren moet je alle ballen pakken. De auto moet ook precies goed in het parkeervakje staan.

8 / 10
Three Point Shootout

Schiet drie punters vanuit het hoekje en ga zo door terwijl je de driepunter lijn langsgaat. Je hebt een aantal ballen om de basket mee te raken.

6 / 10
Stunt Snowboard

Kies de stunt die je wilt doen in de sneeuw met je snowboard. Stuur bij met de pijltjes. Probeer op je voeten te landen. Als je op je hoofd landt is het voorbij. Als je na een crash nog leeft dan kun je proberen te herstellen tijdens de volgende sprong.

6 / 10
Crazy Hoops

Probeer de basketbal in de bewegende baskets te schieten. Er zijn er negen, en je moet een bal door elke basket zien te krijgen om te winnen.

8 / 10
Blocky Kick

In de laatste minuten van de voetbalwedstrijd moet je onder grote druk presteren in Blocky Kick! Jij moet de winnende penalty's erin schieten. Kijk goed hoe de spelers van het andere team naar links en rechts bewegen. Hou ook een oogje op de bewegingen van de keeper. Vind een opening en schiet de bal er precies tussendoor en het doel in!

0 / 10
De Basketballer

Een lekker potje aziatisch basketbal. Probeer ook eens te dunken in de basket.

2 / 10
Bobblehead Basketball

Basketbal spel waarbij je ook weer zo veel mogelijk ballen door het netje moet gooien.

8 / 10
Pinch Hitter

Honkballen in de achtertuin met het soepele honkbal spelletje Pinch Hitter. Verdien punten door de knuppel lekker tegen de bal te zetten en deze zo ver mogenlijk te slaan.

8 / 10
Ashes Dektop Challenge

Cricket Spelletje. England - Australië. Als je tos wint mag je nog kiezen ook: bat of bowl! Als je de bowler bent mag je na elke bal de fielders van positie laten veranderen. Als je bat zorg dan dat je de bal in een richting speelt waar geen fielders staan.

8 / 10
Man Mountains '07

Oefen je rugby skills in dit spel, zoals bijvoorbeeld een geplaatste tackle op de benen. Tackle steeds grotere tegenstander en ontdek hoeveel jij aankan in Man Mountains '07.

8 / 10
Kicking Kings

Kan jij even goed trappen als de kings of kicking? Scoor fieldgoals met je favoriete speler. Hou wel een oogje op de wind, vooral in de moeilijkere levels.

8 / 10
Flick N Kick II

Scoor tries in deel 2 van dit Rugby spelletje, schiet je VIP af om zo het veld over te lopen. Benieuwd hoe het zou zijn als bijvoorbeeld Dame Shirley Bassey jouw rugby team leidde? Kom er achter met Flick N Kick II.

8 / 10
Ski 2000

Niet iedereen kan skiën als jij. Ontwijk andere skiërs in dit Ski Spelletje, de piste is wat druk. Een goed gekozen perspectief. Ontwijk alle lui die op de piste staan te waggelen alsof ze dronken zijn.

8 / 10
Power Play

Scoren in dit bizarre ijshockey spelletje. Schiet snel de puck anders beland je op het ijs, want de menselijke tanks van de tegenpartij zijn nogal agressief!

8 / 10
Downhill Joe

Snowboarden van de berg levert rare situaties op in dit winterport spelletje. Laat je niet afleiden en spring overal overheen. Verzamel muntjes om een zo hoog mogelijke score te halen.

8 / 10
Super Trick Slalom

Snowboarden in dit mooie 3D wintersport spelletje. Slalom om al de poortjes en spring over de schans. Ben jij een pro of een wannabe?

8 / 10
Snowboarding 2

in dit snowboard spelletje zijn de slalom paaltjes vervangen door rotsen en bomen. Goed mikken dus, want deze zijn een stuk minder buigbaar dan de gewoonlijke slalom palen!

8 / 10
Snowboard Master

Ontwijk de meuk en snowboard door de slalom poortjes op de skipiste. Je krijgt punten voor elk poortje dat je haalt en er worden punten afgetrokken voor elke poort die je mist. Graj = snowboarden maar!

8 / 10
Freaky Football

Ontwijk tegenstanders en pak al de blikken bonen. Als je genoeg bonen hebt verzameld gaat het doel gloeien en is het tijd een touchdown te maken. Als dat lukt kun je door naar het volgende level.

8 / 10
In The Crib With Rob And Big

Ga skaten met Rob en Big. Spring onderweg overal overheen en maak mooi stunts op zoveel mogelijk punten te verzamelen en zo het level uit te spelen.

8 / 10
Ski Sim

Je staat op ski's en moet proberen het level uit spelen en veel punten te halen onderweg door mooie stunts te doen. Maar blijf vooral staan en val niet.

8 / 10
Keep It In The Air

Probeer de bal in el level zo lang mogelijk hoog te houden. Reageer snel en hou hem van de grond.

8 / 10
Sports Heads Basketball

Versla elke tegenstander met de basketbal wedstrijd waarbij je alleen een hoofd en een hand bent.

8 / 10
Big Wave Dave

Surf over de golven heen en probeer wat mooie trucs te maken hoog boven het water. Het belangrijkste is, blijf op je plank staan.

0 / 10
Penalty Kicks Online

Buig de bal als een kampioen in het penalty schiet spel penalty Kicks online! Swipe, neem je beste schot, en krijg de bal langs de keeper. Probeer de bal in de bovenste hoeken te schieten voor een topscore!

0 / 10
Pitch n Put Golf

Een grappig indoor golf spelletje zoals je het nog nooit gezien hebt. Golf jezelf door het hele huis heen in Pitch'n Put Golf!

7 / 10
Sports Heads Ice Hockey

Je bent dan wel alleen een stick en een hoofd, maar dat is alles wat je nodig hebt om dit duel te winnen. Kun jij je eveneens minimalistisch weergegeven tegenstanders verslaan in dit grappige ijshockey spelletje?

7 / 10
Buoy Ahoy

Verzamel alle boeien in dit leuke zeil spelletje. Als je ze allemaal hebt ga je gelijk door naar het volgende level. Voor de wind zeilen gaat het makkelijkst.

6 / 10
400 Meter Running

Ren met het mannetje wat jij kiest de 400 meter. Probeer niet te stoppen onderweg en lekker hard door te rennen. Je rent op de atletiek baan.

3 / 10
Speel het gratis online .io spel NitroClash.io!

NitroClash.io is een verslavend multiplayer voetbal spelletje waarin je ook je eigen team kunt vormen met je vrienden. Speel de bal over en probeer al je tegenstanders er uit te lopen. Zorg dat ze de bal niet voor je voeten weg kunnen stelen en scoor het winnende doelpunt!

0 / 10
Backyard Sports

Speel honkbal op het veld. Jij moet proberen alle opdrachten te vervullen zoals een homerun slaan of een bepaald aantal punten verzamelen. Kan jij alle 12 de levels uitspelen?

10 / 10
Basketball Legends

Win het basketbal tournament door de bal van je tegenstander af te pakken en zo vaak mogelijk door de hoepel te gooien voor de tijd op de klok om is. Veel plezier met dit basketbal spelletje!

10 / 10
Pet Sports

Speel Pet Sports, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Tricky Shot

Laat de bal over de blokken en de planken rollen zodat hij door de basketbal hoepel valt. Kun jij de bal er goed in mikken?

0 / 10
Kick Trick

Speel Kick Trick, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Frisbee Golf

Kies de juiste frisbee en maak een hole in one in Frisbee Golf.

8 / 10
Ultimate Mega Hoops

Oefen je vrije worp in dit basketbal spel. Let op de basket beweegt!

8 / 10
Hoops Mania

Deze stoere basketballers kunnen een aardige vrije worp nemen. Probeer te scoren in de bewegende basket! In elke nieuwe ronde gaan de spelers iets verder van de basket af staan.

8 / 10
Superstar Golf

Houd rekening met de wind en met welke club je slaat. Speel een spelletje op deze 9 holes golfbaan.

8 / 10
Golf Jam

Speel Golf Jam en probeer allerlei verschillende golf opdrachten. Selecteer een golfspeler en ga de baan op om te golfen. Probeer wel een oogje op de wind te houden terwijl je speelt.

8 / 10
Power Ball

Speel met een of twee spelers; lekker tegenover elkaar, met je knuppel ballen slaan totdat je tegenstander mist of het opgeeft!

8 / 10
Rugby Streaker

Ontwijk in dit Rugby Spelletjes je tegenstanders als een echte runner. Gebruik je eigen scheten om harder te lopen en de vijand achter je te bedwelmen. Des te verder je komt des te meer kleren je uittrekt. Als je het einde van het veld bereikt dan mag Rugger Bugger zijn haka dance doen.

8 / 10
Super Snowboarder X

Race deze kaarsrechte piste af en doe allerlei stunts voor extra punten. Kijk uit voor alle rotzooi op de piste. Niet alleen stenen en takken, maar ook waslijnen kun onderweg je tegenkomen.

8 / 10
Snowrider Academy

Tijdens een off piste expeditie is je maatje gegrepen door de Yeti, en nu zit het monster achter jou aan! Ontwijk de obstakels en verzamel de roze bollen om de Yeti voor te blijven.

8 / 10
Mt. Runamuck

Race de piste af, slalom of freestyle. Kijk uit voor de bomen en de Yeti's, en pak zoveel mogenlijk versnellingen en schanzen mee.

8 / 10
Scrambled Legs

Als klein mannetje op het American Football veld moet je tussen alle grote spelers door rennen en er langs komen. Verzamel de power-ups om je te helpen bij het maken van een touchdown.

8 / 10
Last Touchdown

Help de American Football speler het stadium op tijd te bereiken. Ontwijk de troep op straat door er overheen te springen of juist een sliding er onderdoor te maken. Ram de hooligans uit de weg door de pijltjestoetsen in te drukken in de volgorde die op het scherm verschijnt.

8 / 10
Pro Quarterback

Leid je speler langs het gehele vijandelijke team om een touchdown te scoren. Je zal heel gecontroleerd maar ook snel met je muis te werk moeten gaan, want de bewegingen van je tegenstanders worden steeds intelligenter.

8 / 10
Snowboarding Supreme 2

Snowboard van allerlei pistes en voer de favoriete stunts van de jury uit. Doe zoveel mogelijk stunts. De toetsen verschijnen tijdens de afdaling in beeld.

8 / 10
Skate Park

Ga met je skateboard het skatepark in en zorg dat je alle obstakels ontwijkt. Haal punten door stunts te doen en niet te vallen.

8 / 10
Pool Champions

Haal zo veel mogelijk punten door de ballen erin te schieten. Haal bonuspunten door meerdere ballen tegelijk te potten.

8 / 10
Golf Man

Sla de bal zo snel mogelijk in de hole! Werk alle banen af en probeer dan de beste te zijn! Kan jij een hole in one slaan?

8 / 10
Surf Or Sink

Je bent aan het surfen op de zee. Zorg dat je op je surfboard blijft staan. Ontwijk de dingen die in de zee drijven anders val je er gelijk af.

8 / 10
Cartoons Baseball

Speel cartoons baseball en probeer bij elke beurt die bal het stadion uit te slaan. Time en richt goed om die bal zover mogelijk te slaan.

8 / 10
Solopskier

Zorg dat je lekker hard gaat op de ski's. Spring af en toe eens en probeer door de poortjes te gaan voor extra snelheid.

8 / 10
Mad Pet Volley Bomb

Speel volleybal met de dieren. Maar let op je speelt volleybal met een granaat dus laat hem vooral niet op de grond komen.

8 / 10
Basketball A New Challenge

Schiet in elk level de basketbal door het netje heen en probeer zo alle levels uit te spelen. Bedenk hoe je gaat schieten en schiet de basketbal weg.

8 / 10
Popeye Baseball

Probeer zoveel mogelijk homeruns te slaan met popeye. Wacht tot de bal komt en sla de bal weg met de knuppel.

8 / 10
Afro Basketball

Probeer zoveel mogelijk ballen te scoren met het meisje. Als je scoort ga je steeds een stukje verder. Kun jij steeds precies goed blijven mikken?

8 / 10
Street Hoops

Hoeveel goals kan jij maken met basketbal? Schiet zelf of gooi de bal aan de voor de speler onder de basket.

8 / 10
Football Champions

Kan jij je tegenstander verslaan in een lekker potje voetbal?

8 / 10
Hero Hoops

Scoor zoveel mogelijk doelpunten bij de bewegende baskets. Kan jij 3 doelpunten in 1 schot maken?

8 / 10
Superman vs Batman Basketball

Speel een wedstrijdje basketbal met Superman en Batman. Welke Superheld zal de wedstrijd winnen? Mik goed op de basket en gooi op het juiste moment.

8 / 10
Football Stars: World Cup

Kun jij met jouw team alle andere teams verslaan in het WK? Speel goed over en scoor. Elke wedstrijd heeft ook twee helften.

8 / 10
Let the Football Fly

Schop de bal door het level en probeer alle andere spelers te raken zodat ze omvallen. Als iedereen om is moet je alleen nog de bal het goal in schieten.

8 / 10
Family Football

Kop met de hele familie de voetballen en andere balsport ballen en shuttles in de bak. Kijk wel uit voor voorwerpen die je beter niet kunt koppen, zoals bowlingballen en stekelig durian fruit!

8 / 10
Shootin Hoops

Speel basketbal op straat of in de zaal. Zorg dat je in de buurt van de basket komt op te scoren.

3 / 10
Hottie Hoops

Speel tegen een andere meisje en maak zoveel mogelijk goals met basketbal. Schiet via de grond of gewoon normaal erin en win de wedstrijd!

6 / 10
Ski Maniacs

Ski van de helling af en haal onderweg zoveel mogelijk punten en probeer het ook nog eens binnen de tijd te doen. Maak wat mooie trucs en ontwijk obstakels.

6 / 10
Pressure Shot

Speel matchplay in de Ryder Cup. Je start dit golf spel vanuit de bunker, gebruik dus een wedge.

2 / 10
Carnegie Challenge Cup

Kies of je dit rugby spelletje in 2007 of in 1987 wilt spelen. Kijk of je drie goals achter elkaar kunt schieten.

2 / 10
Swifty Simon

Probeer op je skateboard bij iedereen zijn boodschappen te bezorgen. Let op voor de obstakels op de weg en gooi de boodschappen naar iedereen toe.

2 / 10
Neon Hockey

Neon Hockey is het leuke online hockeyspelletje waarin je je tegenspelers eruit moet spelen door als eerste drie doelpunten te scoren. Speel tegen de computer of tegen andere spelers. Stoot de puck naar voren en mep hem het doel van je tegenstanders in terwijl je je eigen doel goed verdedigt. Veel plezier met spelen!

0 / 10
Hockey Stars

Kies je team in dit mooie MMO ijshockey spelletje. Speel wedstrijden en toernooien. Je kunt allerlei steden en arena's vrijspelen. Speel meer van 80 teams vrij. Er worden steeds meer arena's en teams toegevoegd!

10 / 10
Rugby Down Heroes

Speel Rugby Down Heroes, een leuk Sports spelletje nu gratis!

0 / 10
Crazy Freekick

Speel Crazy Freekick, een leuk Sports spelletje nu gratis!

0 / 10
Air Balls

Houd zo veel mogelijk ballen in de lucht door ze te koppen.

0 / 10
Super Handball

Super Handball lijkt wel wat op squash. Vergeet niet power ups te verzamelen!

0 / 10
Mountainbike Mayhem

Donald Duck op een mountainbike, is dat wel zo'n goed idee? Help donald op de fiets te blijven zitten en gebruik je muis om hem goed van de berg te laten fietsen.

0 / 10
Net Blazer

Schiet wat basketballen lekker van buiten de driepunter lijn.

0 / 10
St Mulligan's 3-putt

Golf op een 9 of 18 holes baan. Je kunt kiezen tussen verschillende golfers. Lekker slaan!

0 / 10
Paeony Tennis

Speel een eenvoudig potje tennis. Speel een spannende wedstrijd met mooie rally's. Blijf de betrekkelijk grote tennisbal naar je tegenstander terugspelen. Veel plezier met Paeony Tennis!

0 / 10
Box Brothers Tennis

Een vrolijk spelletje tennis met de box brothers. Je racket is een lolly, en de figuurtjes zien er grappig uit en rennen ook nog eens op een grappige manier. Genieten dus!

0 / 10
Ultimate Baseball

Honkballen in dit ultimate baseball spelletje. De ballen worden als een malle op je af gegooid. Sla zoveel mogelijk home runs, want dan mag je langer doorspelen.

0 / 10
Homerun

Je speelt honkbal in het Tanrei honkbalstadion. Probeer de bal top te raken en een homerun te slaan.

0 / 10
Big Joes Homerun Challenge

Sla een homerun met Big Joe. Hij heeft enorme armen, maar kan ie ook honkballen? Kijk goed naar wat de pitcher doet.

0 / 10
Table Top Cricket

The Ashes Edition van dit Cricket Spel. Win de toss en kies om de eerste innings te batten of bowlen. Zet je fielders op goeie posities in het veld, en kies de beste richting om te batten of te bowlen gedurende de 3 innings van 4 overs.

0 / 10
Slog Cricket

Simpel Cricket Spelletje. Sla de bal om runs te scoren en zo cricket opdrachten af te maken. Maak vier opdrachten af om je naam op de highscore lijst te krijgen. Een "over" is zes worpen, "wickets" zijn de houten constructies die je moet beschermen, en "runs" zijn de punten die je scoort, 4 voor een bal die het veld verlaat maar wel de grond heeft geraakt, en 6 voor een bal die het veld verlaat en niet de grond heeft geraakt.

0 / 10
Rugby Ruck It

In dit rugby spelletje heb je een knijtergoeie verdediging tegenover je. Blijf rennen en ontwijk de andere spelers. Des te hoger het level des te sneller het andre team. Er komen ook meer spelers op je af hollen des te verder je komt.

0 / 10
Kings Of Rugby

Penalty kicks trappen in dit rugby spelletje. Trap de bal als Jonny Wilkinson tussen de palen. Bepaal de richting van je schot, de kracht, en waar precies op de bal je je voet plant. Let ook op de wind!

0 / 10
Hays Rugby

Speel een mooi potje rugby en ontwijk als runner de tackle in dit spelletje.

0 / 10
Rugby Challenge

Simple Rugby Spelletje waar het weer draait om je kick. Je krijgt vijf pogingen om een field goal te scoren. Scoor jij er vijf in een rij? Probeer Rugby Challenge!

0 / 10
Snowboard

Lekker wintersporten in dit snowboard Spelletje! Ontwijk de mensen die aan het skiën zijn. Gemuteerde vissen, gebouwen en sumo worstelaars, je moet ze allemaal ontwijken.

0 / 10
Dodger's Olympic Snowboarding

Slalom om de poortjes in dit snowboard spelletje. Maak genoeg bochten om genoeg vaart te minderen om het volgende poortje aan te zien komen, anders ga je straks alle kanten op!

0 / 10
Rufus Snowboarden

Kies een board en daal de piste af met Ron Stoppable's huisdier Rufus uit de Kim Stoppable tekenfilm. Ontwijk de killer cuddlebunnies van DNAmy en maak sprongen door over de schanzen te boarden.

0 / 10
Squash

Speel een lekker potje squash. Beweeg je figuurtje heen en weer om de bal een mep te geven. Sla om de beurt met je tegenstander. Als het jouw beurt is om te serveren, druk dan een keer op spatie en wacht tot de bal is gespeeld.

0 / 10
Blitz Bots

Schop alle vijandige robots die op je af komen om met een American Football ball. Je kunt extra krachtige footballs gebruiken door de gekleurde cirkels te aken die soms achterblijven als je een vijand wegspeelt. Kijk it dat ze je niet tackelen!

0 / 10
Quarterback-KO

Pass de ball naar de spelers op je eigen team. De gele pijl geeft aan aan welke speler je de meeste punten verdient als je een pass weet te maken. Wacht niet te lang met gooien, anders wordt je nog getackled!

0 / 10
Hordelopen

Wissel razend snel af tussen de rechter en de linker pijltjestoets om vaart te maken en spring vervolgens met geweldige timing over alle hordes in dit simpele atletiek spel.

0 / 10
Pogo Panic

Skate met Pogo. Probeer zoveel mogelijk hekjes en tonnen te ontwijken en zoveel mogelijk dingen te verzamelen. Zorg dat je geld verzameld onderweg om het volgende level te halen.

0 / 10
Downhill Ski

Lekker zo hard mogelijk naar beneden skieen en zorgen dat je op de baan blijft en tussen de poortjes doorgaat.

0 / 10
Freezed Style

Ski met je vogel van de heuvel af en maak mooie sprongen onderweg en mis de poortjes niet. Het is wel een beetje vreemd, want voor je gevoel zit dit spelletje ondersteboven.

0 / 10
Jump 'n Grind

Speel in verschillende levels, in de sneeuw of op asfalt op je skateboard de levels uit. Maak mooie sprongen en krijg veel punten. Zorg ook dat je niet tegen de vlaggetjes aankomt.

0 / 10
Prison Basketball

Basketbal in de gevangenis. Daar doen ze natuurlijk ook aan sport. Kan jij ontdekken of ze daar misschien wel heel goed kunnen basketballen. Veel plezier!

0 / 10
Baseball Jam

Lekker slaan in deze leuke honkbal game. Sla een homerun of ga juist voor zoveel mogelijk punten. Versla de werper en speel de levels uit.

0 / 10
Basketbal Show

Maak zoveel mogelijk goals. Maak een mooie dunk op de basket en het meisje zal verliefd op je worden. Hoe verder en hoger hoe meer punten je zal krijgen!

0 / 10
House Basketbal

Schiet met de basketbal in de ring. Kies een plek waar je wilt schieten en zorg ervoor dat je raak schiet. De tegenstander zal daarna proberen van dezelfde plek raak te schieten! Kan jij meer doelpunten maken?

0 / 10
110m Hurdles

Ren de 110 meter horde. Zorg ervoor dat je snel rent en over de hordes heen springt. Spring optijd en blijf rennen om de snelste tijd neer te zetten.

0 / 10
Animal Athletics

Speel atletiek met de dieren. Je kan kiezen uit speerwerpen, hoogspringen en hordelopen. Alleen natuurlijk allemaal in de dieren vormen.

0 / 10
Snowboard Slalom EXTREME

Ontwijk bomen, sneeuwpoppen en andere hindernissen. Dit lijkt misschien makkelijk, maar je moet ook nog door de poortjes!

0 / 10
Waterski Challenge

Verdien zo veel mogelijk punten door zo veel mogelijk sterren te verzamelen. Verdien bonus punten door de sterren met je waterskier te pakken.

0 / 10
Goofy Ride

Ga surfen met goofy en probeer zo lang mogelijk op je board te blijven staan. En dat is best lastig want de golven zijn hoog.

0 / 10
Bestial Basket

Schiet de basketbal van elke plek door de basket heen. Richt goed en bepaal de juiste snelheid om van elke positie tot scoren te komen.

0 / 10
Niwit Slide

Race met je snowboarder de berg af. verzamel de muntjes en snelheidspijltjes, maar zorg ook dat je niet in de gaten valt. De blauwe ringen zijn save-points.

0 / 10
Pool In 60 Seconds

Kan jij in 1 minuut heel de pooltafel leegspelen? Zorg dat je zwart als laatste pot.

0 / 10
Javelin Throw

Speerwerpen is wat je moet doen. Neem een aanloop en gooi de speer zo ver mogelijk weg.

0 / 10
Cannon Basketball 2

Schiet de basketballen de juiste kant op om zo in elk level te scoren.

0 / 10
Rugger Bugger

Van de meeste mannelijke sporten is rugby er toch wel 1. Kan jij het veld oversteken?

0 / 10
92 Second Basketball

In dit basketbal spelletje heb je 92 seconden om de bal zo vaak mogelijk door de hoepel te krijgen. Pak hem snel vast als je hebt gemist en schiet nog een keer!

0 / 10
Instant Football

Ontwijk de spelers van het andere team en speel over naar je teamgenoten. Ren met de bal naar het goal en probeer te scoren.

0 / 10
Outdoor Basketball

Speel een basketball spelletje. De setting is buiten op een sportveldje. Schiet steeds de bal door de hoepel.

0 / 10
Handball

Ren met je spelers op het doel af. Kun jij in dit handbal spelletje met je team zoveel mogelijk doelpunten schieten? Goed mikken!

0 / 10
Basketball Master

Pak de basketbal en gooi hem door de hoepel. Kun jij steeds raak blijven gooien? Af en toe zal je ook andere spelers moeten ontwijken. Gooi op het juiste moment!

0 / 10
Tiki Taka Run

Speel de bal steeds goed over naar de andere voetballers in je team. Ontwijk de andere spelers, maar zorg ook dat je de bal niet het veld uit schopt. Kun jij steeds een doelpunt scoren?

0 / 10
Goal Champion

In dit spelletje moet je zoveel mogelijk doelpunten scoren. Kun jij steeds de bal in het doel trappen? Naast de keeper zul je ook andere spelers moeten ontwijken!

0 / 10
Fute.io

Ren over het voetbal veld in het .io spelletje Fute.io. In het veld vind je af en toe een voetbal, maar je kan de bal ook proberen af te pakken van de andere voetballers. Ren naar het goal, behoud de bal, en scoor!

0 / 10
Moorhuhn Football

Speel Moorhuhn Football, een leuk Sports spelletje nu gratis!

0 / 10
Basket Monsterz

Basket Monsterz is de speciale Halloween editie van basketbal. In dit spannende penalty shot spelletje kun je je eigen bovennatuurlijke personage uitkiezen. Win de kampioenschappen tegen alle andere monsters en scoor als eerste 11 punten. Probeer geen enkele keer te missen!

0 / 10
Soccer Master

Probeer zo veel mogelijk doelpunten te scoren in Soccer Master, een uitdagend voetbalspelletje. Je zal de bal langs allerlei hindernissen moeten schieten om te scoren, inclusief een heel actieve keeper!

0 / 10
Dunk Ball

In het basketbal spelletje Dunk Ball beweeg je de basket in plaats van de bal! Schuif de basket van links naar rechts om alle vallende ballen te vangen. Probeer er geen een te laten vallen. Ben jij snel genoeg?

0 / 10
3 Point Rush

Scoor heel veel driepunters in het basketbal spelletje 3 Point Rush! Schiet de bal vanuit allerlei hoeken door de hoepel en zorg dat je worp niet wordt geblokkeerd door de verdediger die pal voor je op en neer springt!

0 / 10
Freethrow.io

Speel een leuk een-op-een basketbal spelletje tegen een serie verschillende tegenstanders in het gratis .io spelletje Freethrow.io. Schiet de bal door de hoepel en probeer zo veel mogelijk punten te scoren. Je hebt 60 seconden om een hogere score neer te zetten dan je tegenstander.

0 / 10
Ultimate Swish

In Ultimate Swish moet je zoveel mogelijk punten scoren door de bal vanuit verschillende posities door de hoepel te mikken. De oranje ballen zijn 1 punt waard, en de wit met rood en blauwe basketballen zijn 2 punten waard. Probeer zo vaak mogelijk raak te gooien voordat de tijd om is.

0 / 10
Kick Ups Online

Kick Ups Online is een superleuk voetbalspelletje waarin je moet proberen de bal zo lang mogelijk van de vloer te houden. Klik op de bal om hem hoog te houden en laat hem niet vallen. De klok houdt de tijd bij terwijl je speelt. Hoe lang kun jij het volhouden? Probeer bij beide spelvariaties een record te vestigen.

0 / 10
Hurdle Rush

Hurdle Rush is een rap en verslavend hardloopspelletje waarin je met je renner een hindernissenbaan vol kratten en andere obstakels moet afleggen. Pak de schilden om je hardloper te beschermen. Voor de muntjes die je verzamelt krijg je extra punten. Zorg dat je nergens tegenaan sprint.

0 / 10
One Touch Football

Laat zien wat je in huis hebt in One Touch Football, een leuk online voetbalspelletje! Net als bij live voetbal is het de bedoeling dat je de bal het doel in jaagt. Mik en klik om te schieten. Speel de bal over tussen je teamgenoten om je tegenstanders voorbij te spelen en een doelpunt te scoren!

0 / 10
Puppet Football Fighters

Puppet Football Fighters is een voetbal spelletje én een vechtspelletje, twee in een! Je moet je tegenstander zo veel mogelijk leed berokkenen terwijl je doelpunten probeert te scoren. Ram op je tegenspeler in met de bal. Blijf op hem in hameren terwijl je de bal in het doel probeert te werken. Je kan ook granaten en andere wapens verzamelen om het tegenstander het leven nog zuurder te maken.

0 / 10
Basketball Challenge Flick The Ball

Basketball Challenge Flick the Ball is basketbal maar dan net even anders. In dit spelletje werp je de bal niet door de hoepel maar gebruik je de hoepel om de bal op te vangen. De ballen vliegen door het basketbalveld. Wip de hoepel er snel onder om de vallende ballen te onderscheppen. Als je genoeg ballen pakt kun je nieuwe ballen vrijspelen en nieuwe uitdagingen aangaan!

0 / 10
Puppet Soccer Challenge

Kun jij de bal langs de vele hindernissen schoppen in Puppet Soccer Challenge? Het voetbalveld is eerst nog leeg, maar al snel komen er allerlei kratten en platforms in de weg te staan. Het doel wordt geblokkeerd. Mik goed en schiet de bal precies tussen alle hindernissen door het net in.

0 / 10

Hier vind je alle spellen die met sport te maken hebben. Voetbal-spelletjes, biljart en bowlen bijvoorbeeld.

Dit vinden wij de leukste spellen:Let's Fish, Mini Pool, Master Checkers, Flash Arcade Bowling, Bowling 3000, Street Sesh, Snooker, Trick Blast Billiards 2, Darten 2, Dart Master 9 In 1