Tags >

Springen

Gravity White Ball

Rol door de levels en ontwijk alle stekels met het witte balletje. Kun jij steeds langs alle stekels rollen zonder er een te raken? Wissel snel van baan! Hoe ver kom jij?

6 / 10
Zwembad Springen

Spring met de kindjes door de banden heen in het zwembad. Als je raak springt mag je nog een keer.

8.5 / 10
Minion Rush

Ren omhoog met de gele mannetjes uit de film Verschrikkelijke Ikke. Zorg ervoor dat niets je omver stoot en spring ook over de kleine vuurtjes.

7.9 / 10
Jelly Jumper

Spring met de jelly jumper over het keyboard. Spring op al de groene toetsen, maar ontwijk de rode bom toetsen. Gebruik de speciale toetsen om moeilijke stukken te overbruggen.

8.2 / 10
Color Switch

De gekleurde cirkels draaien rond. Kun jij met het gekleurde balletje de sterren in de cirkels pakken? Je kunt alleen door de lijnen heen die dezelfde kleur als het balletje zijn. Spring dus op het juiste moment omhoog! Veel plezier met spelen!

10 / 10
Tarzan and Jane Jungle Jump

Spring met Tarzan door het level en haal het tot het einde. Slinger aan de lianen en spring op de krokodillen. Probeer de diamanten te pakken.

8 / 10
Zoi: The Escape

Spring snel omhoog zodat je boven op de bewegende blokken komt te staan. Spring niet te laat of the vroeg, want dan wordt je keihard uit de weg gebeukt.

8 / 10
Trampoline Stickman

Doe allerlei gevaarlijke stunts met je stokfiguurtje in Trampoline Stickman. Doe niet te roekeloos, want een foute landing kan fataal zijn! Zorg dat je stokfiguurtje steeds op zijn voeten terecht komt en niet struikelt, want anders heeft hij straks een gat in zijn hoofd!

0 / 10
Dino Jump

Spring van het ene naar het andere platform in het schattige springspelletje Dino Jump. Laat je kleine rode dinosaurus steeds een of twee vakjes vooruitspringen, maar zorg dat hij niet in het water valt. Probeer zo ver mogelijk te komen voordat de tijd op de meter afloopt!

0 / 10
High Dive Hero

Kun jij zo goed mogelijk schoonspringen op de olympische spelen? Spring van de springplank en maak zoveel mogelijk draaien en stunts voor je het water raakt.

8 / 10
Ice Age - Manic Meteor Run

Ice Age - Manic Meteor Run is een leuk spelletje waarin je met de luiaard Sid snel moet wegrennen voor alle vallende meteoren. Al Sid's vrienden rennen er achteraan. Spring van het ene platform naar het andere en ontwijk alle hindernissen en meteoren. Zorg dat Sid niet valt of geraakt wordt. Telkens als Sid een hindernis raakt verdwijnt er iemand uit de groep die achter Sid aan loopt. Hoe ver kun jij komen met Sid en zijn vrienden in dit leuke Ice Age rennen en ontwijken spelletje?

0 / 10
Geometry Dash

Ren snel met het blokje door de levels en ontwijk alle dodelijke stekels. Op de blokken kun je wel springen. Je staat nooit stil, dus blijf alert en spring op tijd!

0 / 10
Don't Touch the Spikes

Raak in elk level de stekels niet aan. Een simpel concept, en juist daarom een leuk en uitdagend spelletje. Val niet op de stekels en wordt niet geraakt door vliegende stekels.

0 / 10
Fit The Fat

Train hard in de sportschool en help de mannen en vrouwen hun doelen bereiken. Laat het vet er af vliegen door gewichten te heffen, touwtjes te springen, en gespierd te worden!

7.5 / 10
Winter BMX Jam

Rij met je fiets over de schans. Hou goed balans en maak mooie stunts. Kun jij genoeg punten verdienen om door te mogen naar het volgende level en nieuwe fietsen te krijgen?

8 / 10
Doodle Jump

Spring zo hoog mogelijk met doodle jump. Spring van wolk naar wolk en pak de bijzondere wolken voor extra hoge sprongen.

8.1 / 10
Nut Rush 1

Speel gratis als een eekhoorn in Nut Rush 1!

0 / 10
Balcony Diving

Balcony Diving is een grappig spelletje waarin je vanaf het balkon met een grote duik het zwembad in springt. Mik goed op het water en stuiter over de hindernissen om er te komen. Kijk uit dat je niet naast het zwembad terecht komt, want dan loopt het slecht met je af!

0 / 10
Jumpar.io

Ga in het platform level op zoek naar andere spelers op te pletten in Jumpar.io. In dit .io spelletje kun je andere pletten door er van hoog bovenop te springen. Zorg ook dat er niemand bovenop jou springt!

0 / 10
Sir Jump

Help jij hem om hier overheen te springen? Dan kan Sir Jump zijn weg veilig vervolgen. Help Sir Jump, haal de hoogste score en versla je vrienden!

0 / 10
Hedgehog Launch

Kun jij een ruimte programma opzetten? Je moet de egel zo hoog mogelijk schieten, helemaal de ruimte in. Tussen je pogingen door kun je ook upgrades kopen.

8 / 10
Turbocharged Pinguins

Hoe hoog kan jij jouw penguin laten springen? Elke keer als hij weer naar beneden komt tuimelen moet je er snel op klikken zodat hij nog hoger gaat. Pak de turbocharges on nog grotere sprongen te maken.

8 / 10
99 Problems

Spring met het blokje door de tunnel omhoog. Onderweg kom je allerlei hindernissen tegen. Wel 99! Kun jij ze allemaal voorbij komen? Als je er ver genoeg voorbij bent wordt je voortgang opgeslagen.

0 / 10
Trampoline springen

Spring op de trampoline. Je tijd loopt. Je kunt terwijl je springt ook allerlei stunts doen. Daar kan je punten mee verdienen.

8.3 / 10
Katten Sprong

Spring met het katje van bal naar bal of ren door het level. Haal veel punten door mooie sprongen te maken.

8 / 10
Crazy Nannoths

Spring met je ingevroren mammoet over de andere heen en zorg dat je als eerste over de lijn komt. Je kan alleen springen en voor de rest moet je goed kijken of je er anders langs kan.

8 / 10
Fatman

Probeer met fatman het einde van het level te bereiken. Lanceer hem goed en kies de juiste snelheid. Ook zal je kunnen slingeren en in de lucht extra power bijgeven.

0 / 10
Stunt Driver 2: Stunt Hardener

In dit spelletje ben je een stuntman. Voor allerlei vercshillende films moet je een lijst stunts weten af te werken voor de camera. Koop upgrades om het beter te laten lukken en meer geld te verdienen.

8 / 10
Jumbi Zombie

Jumbi Zombie is een wild en panisch avontuur waarin je uit een diepe stenen put moet zien te klimmen terwijl gevaar overal loert. Buk en zigzag om de kogels te ontwijken, en de hindernissen te omzeilen terwijl je richting het licht klimt. Je mag niet te lang uitrusten, want van onderaf komen er ook nog cirkelzagen achter je aan!

0 / 10
Voetbal Skills Runner

Voetbal Skills Runner is een rap reactiespelletje! Ren met je voetballer over het zwevende laantje en zorg dat je de bochten goed neemt. Er verschijnen andere voetballers die de bal willen onderscheppen. Spring en duik er omheen!

0 / 10
Alien Jump

Spring met de alien van ufo naar ufo. De vliegende schotels bewegen ook alle kanten op dus probeer goed te springen.

8 / 10
The Floor is Lava Online

In het spelletje The Floor is Lava Online moet je over alle meubelstukken heen springen en vooruit blijven rennen. Af en toe komt de lava ineens opborrelen, en dan wordt het helemaal moeilijk, want dan mag je de vloer ook niet meer aanraken! Hoe ver kun jij komen?

0 / 10
Doodle Jump Original

Spring van het ene platform naar het andere en kom zo hoog mogelijk met het gekke beestje. Zorg dat je de platforms niet mist en naar beneden valt!

8 / 10
Qubes Online

Kun jij de weg langs alle gevaren vinden in Qubes Online? Je moet snel reageren om alle afbrokkelende rotsen, de wilde dieren, en het gif te ontwijken. Met de sterretjes die je kunt verzamelen speel je nieuwe figuurtjes vrij!

0 / 10
Olli Ball

Hoe krijg je de 4000 kilo zware Olifant Olli de lucht in?
Dat kan met Olliball. In het spel Olliball moet je Olli zolang en zover mogelijk laten vliegen. Onderweg kun je punten verzamelen door vliegende eendjes te vangen. Met die punten kun je Olli meer snelheid geven door bijvoorbeeld extra poep-speed toe te voegen. Je kunt Olli in een outfit laten vliegen en als je genoeg punten hebt verzameld kun je ook een ander level kiezen.

Olli® is de 100% namaak olifant gemaakt van namaak-olifant spullen. Olli® is een karakter van Ollimania® bekend van vele kinderen boeken, speelgoed en succesvolle goede doelen. Alle Ollimania karakters zijn uiterst vriendelijk en kunnen een kernramp overleven.
Wil jij ook een vriend van Ollimania zijn? We zijn op Facebook, Twitter, Instagram, Line en nog meer dingen waarvan je nog nooit hebt gehoord. Of bezoek ons op www.ollimania.com
Ollimania is een familie van karakters en geregistreerde handelsmerken. Alle Ollimania karakters worden ontworpen, gemaakt en geïllustreerd door Hein Mevissen en Didi Bok / John Doe BV, Ollimania LLC. Alle rechten voorbehouden © 2017

10 / 10
Jumping Monkey

Spring met je aapje zo hoog mogelijk. Time goed en spring van platform naar platform. Je kunt ook leuke combos behalen.

8 / 10
Ice Age 2: The Meltdown

Speel een spelletje met de neurotische eekhoorn uit de Ice Age films en vang de eikeltjes op met de eekhoorn. Gooi ze vervolgens in het groene mandje.

8 / 10
Monster Truck Maniac

In dit Monster Truck spel bestuur je een grote truck. De passende muziek die er tijdens het spel draait is reden genoeg om het te spelen. Je kan allerlei verschillende uitdagingen proberen. Zo is er een afstand spel waarin je een schans afstelt, een spring spel waarin je mijnen moet raken, en een race spel met zeemijnen. Er zijn ook missies om te volbrengen. Een echte Monster Truck Mania dus!

7.9 / 10
Wonder Brick

Spring met het blokje omhoog door de levels en probeer zo hoog mogelijk te komen. Zorg ervoor dat het blokje onderweg niets raakt. Veel plezier!

0 / 10
Run 2 Run 2

Ren door de levels en spring van blok naar blok zonder naar beneden te vallen.

8.1 / 10
Paint Over

Pak met het blokje de sleutel en ga naar de grijze deur. Maar zorg dat je niet stapt op een platform met dezelfde kleur als jouw blokje!

0 / 10
Warrior Jump Toad Mix

Spring van het ene naar het andere paaltje in Warrior Jump Toad Mix. Mis je doel niet, of je kikker tuimelt zijn tragische dood tegemoet! Kijk uit, want een blauw laagje op het paaltje is een glibberig ijslaagje waardoor je kikker iets vooruit glijdt bij het landen.

0 / 10
Jumping Box Online

Speel Jumping Box Online, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Hopagon

Haal het einde van elk level door goed te springen over alle blokken heen. Je mag de rode blokken niet raken.

5 / 10
WIppowop

Werk samen met de twee politiemannen om alle demonstranten omver te rammen. Loop over het koord en spring naar beneden om de demonstranten te raken.

8 / 10
Hank'On

Slinger van het ene touw naar het andere touw zonder te vallen. Time goed en val niet in de afgrond.

8 / 10
Galaxy Jumper

Spring op de juiste manier door de ruimte en probeer de exit te bereiken. Daarvoor heb je wel een sleutel nodig. Spring goed van planeet naar planeet en bereik de exit in galaxy jumper.

8 / 10
Spinner Astro: The Floor is Lava

Spinner Astro: The Floor Is Lava is een combinatie van twee hotte game trends: fidget spinners en lava! De lava kruipt steeds verder omhoog! Zorg dat je steeds op tijd naar de volgende fidget spinner springt!

0 / 10
Sticky Ninja Academy

Spring met de ninja door het level en schakel je tegenstanders uit. Er zijn plakkerige oppervlakten waar je op kunt staan, maar ook gladde waar je vanaf glijdt, en andere daar kets je weer vanaf.

8 / 10
Rooftop Challenge

Ren en spring van dak naar dank met het mannetje en zorg ervoor dat je niet naar beneden valt! Spring ook over alle obstakels onderweg. Hoe ver kun jij komen?

8 / 10
Woolly Jumper

Shaun is een wollig schaap dat graag leuke dingen doet. Laat shaun op bed springen en help hem zijn evenwicht te houden terwijl hij op en neer stuitert.

7.5 / 10
Froggee

In dit spelletje moet je met je kikker goed springen om van de ene planeet naar de ander te komen. Je kunt ook aan de zijkanten kleven. Kun jij onderweg ook alle vliegjes opeten?

0 / 10
Spring Ninja 2

In dit spelletje moet je se andere ninja raken door er met jouw ninja op te springen. Raak ook de vijandige vlag. Zrog er voor dat je niet op de stekels valt!

9 / 10
Freeway Fury 3

Spring van de ene auto op de andere. Trek de bestuurder er uit en ga zelf achter het stuur zitten. Rij vanalles kapot. Als je je eigen auto in de fik zet kun je snel weer naar een andere overspringen, maar spring niet mis!

8 / 10
Pole Vault

Maak een harde aanloop, steek je stok op het juiste moment in de grond, en spring over de lat met Looney Tunes personge Wile E. Coyote. Kennelijk heeft hij even pauze genomen van het achterna zitten van de "meep meep" Road Runner.

8 / 10
Cliff Diving Online

Duik de zee in en kom goed neer in Cliff Diving Online. Pak je knieën goed vast en draai door de lucht om een mooie salto te maken. Laat op tijd los en strek je uit zodat je kaarsrecht het water in duikt. Een buiklanding of keihard plat op je rug kletsen doet natuurlijk hartstikke veel pijn, dus dat moet je zien te voorkomen. Als je een mooie landing maakt mag je voor de volgende sprong nog een stukje hoger op de rotsen klimmen, maar als je slecht neerkomt moet je weer iets omlaag. Het belangrijkste is natuurlijk dat je ver genoeg springt om niet op de rotsen terecht te komen!

0 / 10
Jomp.io

Jomp.io is een uitdagend springen en ontwijken spelletje! In dit .io platform spel moet je alle hindernissen zien te ontwijken. Kijk uit voor de stekels, het gif, het lava, en de andere spelers!

0 / 10
Hurry Up Bob 2

Schiet op met bob. Spring snel omhoog want de lava komt eraan. En de lava wil je natuurlijk niet aanraken.

0 / 10
Martian Madfish

De enige bewoner van Mars, een woedende vis, heeft trek in iets nieuws. Pak de bubbels en vlieg zo ver omhoog dat je bij de aarde komt met de Martian Madfish.

0 / 10
Tricky Fish

Pak met de vis alle muntjes en de gekleurde snoepjes. Kun jij grote sprongen maken? Mik goed en gebruik de platforms om de vis langs alle hindernissen te sturen.

0 / 10
Cube Ninja

Ren en spring met de cube ninja! Ren over de muur of ondersteboven over het plafond. Wissel steeds snel als ere en hindernis op je pad verschijnt. Hoe ver weet jij het te schoppen met je ninja?

0 / 10
Moto X Daredevil

Doe allerlei stunts met je motor. Spring van de schans en voer in elk level de uitdaging uit. Kun jij alle speciale stunts ontgrendelen door de opdrachten uit te voeren?

8 / 10
Hypervault

Leg de lat zo hoog als je wilt. Pas alleen wel op; je moet er nog overheen springen!

8 / 10
No Limit Motot Jump

Je moet natuurlijk wel naar die 100 yards opbouwen, dus je begint met kleinere sprongen die steeds groter worden. Haal jij het om het hele rugbyveld in een reuzachtige sprong te overbruggen?

8 / 10
Jumpin Joe

Help de verre van atletische Joe toch nog een mooie afstand neer te zetten in dit atletiek onderdeel. Help hem een snelle aanloop te maken en lekker ver te springen.

8 / 10
Super Mole Stomper

Ren met de boer over het erf en stamp op alle irritante mollen die je wortels opeten. Verzamel de muntjes en koop allerlei handige upgrades.

8 / 10
Bellyflop Hero Game

Kun jij vanaf de duikplank een zo groot mogelijk bommetje maken? Zorg dat je met een zo hard mogelijke plons neerkomt. Des te zwaarder je bent des te beter.

8 / 10
Long Jump

Kies een atleet uit en probeer zo ver mogelijk te springen op dit atletiek onderdeel. Maak een goede aanloop en kijk uit dat je niet te laat springt, want dan telt je sprong niet en dan knuppelt de panda je neer.

8.1 / 10
Mo'bike 2

Maak een gigantische sprong met je motor, maar zorg wel dat je op het juiste moment weer stilstaat. Anders dan val je om of crash je ergens tegenaan.

8 / 10
Hyper Vault 2

Zet eerst de lat op de juiste hoogte, kies daarna de juiste snelheid voor je aanloop. Niet te snel, want dan breekt je stok. Maak de sprong en slinger de springer over de lat heen. Veel succes!

8.1 / 10
Swimming Jump

Spring in de banden en bakjes die voorbij komen drijven in het zwembad. Als je met het poppetje mis springt is dat poppetje af. Kan jij elk level weer met alle poppetjes beginnen? De banden zullen steeds sneller komen.

8 / 10
The Ninja Game

Spring met de ninja door het level en bereik het einde veilig. Kijk uit voor obstakels en tegenstanders en gebruik de muren goed om te springen.

8 / 10
Zebra Tower

Spring met deze zebra zo hoog als je kan door van platform naar platform te springen. Blijf springen en maak combos om nog hoger te komen. Spring jezelf helemaal de ruimte in.

8 / 10
Mo'bike

Maak een reuzachtige sprong op dit motorparcours met je motorbike. Spring met je motor over een Engelse bus die op zijn kant ligt.

8 / 10
Deep Lift 2

Vind de verloren schat in de zee. Eerst moet je wel langs alle platforms komen waar giftige zee-egels en haaien zitten. Spring van platform naar platform en zorg dat je zuurstof niet op raakt!

8.4 / 10
Hurdler

Hoe goed ben jij in hordelopen. Kan jij jouw sprongen met goede timing maken zodat je niet tegen de horden aan knalt.

8 / 10
Crazy Nut

Springt zo hoog mogelijk. Via via en op vogels. Hoe hoog komt jij met de crazy nut?

8 / 10
Saute Moutons

Help je schaap vrij rennen. Spring over de hekken en de hekken van schikdraad. Kijk uit voor de kraaien en de wolven. Verzamel het stro voor punten en de hartjes voor extra levens. Je zal ze nodig hebben!

2 / 10
Aapjes laten springen

Laat je aapje de appels uit de bomen halen door de trampoline goed te zetten met de spatiebalk. Laat het aapje niet op de grond vallen.

6.4 / 10
Skyscraper Parcours

Ren over de daken en spring op het juiste moment. Zorg dat je snelheid hoog blijft want de gebouwen staan steeds verder uit elkaar.

8 / 10
Monster Truck Trials

Kun jij met de monster truck zo hoog mogelijk springen? Van je absolute springrecords worden fotos gemaakt zodat je je beste sprongen kunt vergelijken.

8 / 10
Bouncing Crimlet

Het rode balletje springt op en neer. Jij moet hem besturen en alle muntjes pakken. Denk goed na voordat je beweegt want het balletje blijft springen.

8 / 10
Wiggi World

Springen en rennen maar. Bereik elke keer het einde van het level. Doe het snel voor meer bonus punten. Gebruik de muren om hoger te kunnen springen.

8 / 10
Paul Vaulting

Help Paul de poolstokspringer over de lat te komen. Kies zelf hoe hoog je de lat legt. Aanvankelijk zal dat niet te hoog zijn...

8 / 10
Taz In The City

Je bent met taz in de stad en moet proberen het einde van het level te halen en onderweg zoveel mogelijk dingen te verzamelen.

8 / 10
Ice Climber Penguin

Spring met de pinguin en kom zo hoog mogelijk! Zorg ervoor dat je goed springt en de dingen pakt die je nodig hebt. Doe het snel want er komt een balk omhoog.

8 / 10
Deep Lift

Haal telkens het einde van het level door van platform naar platform te springen. Goed mikken en probeer zoveel mogelijk levens en andere bonussen te halen.

8 / 10
Wone 2

In Wone 2 moet je de fietsband met hoge snelheid door het level laten rollen en springen om alle gouden ballen te pakken en daarmee de exits open te krijgen. Je kunt ook te sterren veramelen voor bonus punten, en in latere levels kun je ook bungee springen.

8 / 10
Hop The Gap

Spring met het mannetje over de gaten heen. Je kan de richting en de snelheid kiezen en moet proberen alle levels uit te spelen. Spring goed en blijf leven.

8 / 10
Oil Worm

Probeer met de olie worm aan het einde van het level te komen. De worm kan niet zo goed tegen lava en andere warme dingen. Dus probeer die te ontwijken en goed te timen met springen.

8 / 10
Indiana Jones Cave Run

Ren met indiana jones door de grot heen en probeer alle muntjes te pakken en over de gaten heen te springen.

8 / 10
Jumping Box Remake

Verplaats de box naar het juiste plekje in het level. Pak hem met de muis en richten maar. Je hebt een bepaald aantal schoten.

8 / 10
Knight Runner

Ren door het level en spring op alle monstertjes. Verzamel muntjes en koop daarmee allerlei mooie upgrades zodat je snel en sterk genoeg wordt om het naar het einde te halen en de prinses te redden!

8 / 10
Rope Ninja

Gebruik je touwen om de vogels te grijpen en zo door het level te springen. Slinger van vogel naar vogel, en naar de volgende platforms. Hoe ver kun jij komen zonder te vallen? Het draait allemaal om de timing!

0 / 10
Twisted Adventures Little Red Ridin

Spring met roodkapje van de ene planeet naar de andere. Kun jij alle konijntjes bevrijden en de sneeuwvlokjes en appels pakken? Kijk uit dat je niet valt, en ook de schaduwbeesten moet je ontwijken.

9 / 10
Wheels Of Salvation

Spring van het ene draaiende wiel naar het andere draaien wiel en spring naar de top. Kijk goed uit wanneer je klikt, anders val je naar beneden, de lava in.

8 / 10
Cake Quest

Verzamel zoveel mogelijk taarten en speel het level uit. Je kan springen en rennen. Maar je kan alleen rennen als je dik bent en van taarten eten wordt je dik!

8 / 10
Jumpie 2

Probeer elke keer het mannetje door de ringen te schieten. je hebt een bepaald aantal schoten per level. Je mag de ring niet raken dus hij moet er echt in 1 keer tussendoor.

8 / 10
Chicken Jump

Probeer zo hoog mogelijk met de kip te komen. Spring van platform naar platform maar let op want de platformen bewegen wel.

8 / 10
Just Jump

Je rent over de daken en alles wat je kan doen is springen! Val niet tussen de daken in en bedenk goed of je een kleine sprong neemt of een grote sprong.

8 / 10
Hurry Up Bob

Weg rennen en spring voor de lava. De lava komt omhoog en jij moet zo snel mogelijk weg komen. Spring goed en val niet.

8 / 10
Super Sprinter

Ren over de daken en probeer zo ver mogelijk te komen. Spring van dak naar dak en val niet naar benden.

8 / 10
Bomber Chomp 2

Probeer via de bommen zo hoog mogelijk te komen. Spring van bom naar bom en laat je omhoog lanceren.

8 / 10
Kangaroo Jump

Spring zo snel mogelijk met de kangaroo door het level. Spring snel naar het einde want de lava komt eraan.

8 / 10
Jumping Long

Kun jij een nieuw record vestigen bij het verspringen op deze atletiekbaan? Neem een aanloop en zorg dat je springt voor je over de lijn komt.

8 / 10
Super Lava Jumper

Probeer het lava voor te blijven wat supersnel omhoog komt. Spring snel en beweeg soepel in de lucht. Alleen zo kan je de lava voor blijven.

10 / 10
Rolling Panda

In het reactiespelletje Rolling Panda moet je springen als het zwaaiende pijltje precies naar de volgende tak wijst. Spring van de ene naar de andere kant met je panda, maar mis niet, want anders val je helemaal naar beneden!

0 / 10
Tigress Jump

Probeer zo hoog mogelijk te komen met de tijger. Je springt via allemaal dingen de lucht in en moet punten halen en zorgen dat je niet naar beneden valt.

8 / 10
Ribbit

Spring met het konijn door het level. Je kan hoger springen door op zijn hoofd te landen. Maar let op hoe je neerkomt want dan hij kiest een kant die die op springt.

8 / 10
The Amazing Babbit And Ball

Tik de bal met het konijn elke keer weer omhoog. Spring met het konijn uit de hoed en raak de bal zo hoog mogelijk.

8 / 10
Action Turnip

Ren door het level en probeer zo ver mogelijk te komen. Val niet naar beneden en zorg dat alles en iedereen neer schiet met het mannetje in action turnip.

8 / 10
Hedgehogs Challenge

Probeer met de egel zo snel mogelijk zo hoog mogelijk te komen. Zorg ervoor dat je goed springt en de egel de juiste kant op beweegt.

8 / 10
Reachin Pichin

Vlieg zo hoog mogelijk met het beestje. Natuurlijk moet je hem onderweg te juiste kant opsturen anders valt die gewoon weer naar beneden.

8 / 10
Zabaax

Haal de finish in elk level. Alleen de muren bewegen op en neer dus je zal steeds een goed plekje moeten vinden om te overleven.

8 / 10
Dead Sprint

Ren door het level en probeer het einde te halen. Laat de blokken een andere kleur worden en spring over de puntige blokken. Reageer snel en maak de juiste keuze.

8 / 10
Cupid's Quest for Wings

Help Cupido zijn vleugeltjes terug te vinden. Spring van wolk naar wolk en verzamel de vleugelhartjes en de rode harten. Kijk uit voor de gebroken harten!

8 / 10
Kings Ascent

Ren door de levels en spring op de juiste momenten om zo het einde van elk level te halen.

8 / 10
Gem Bound

Spring omhoog met Steven en pak zoveel muntjes als je kan. Kom zo hoog mogelijk en koop met de punten die je scoort upgrades om de volgende keer nog hoger te komen!

8 / 10
Up In To The Sky

Spring zo hoog mogelijk in het level. Spring van balkje naar balkje en probeer de hoogste score neer te zetten.

6 / 10
Gravibounce

Pak alle blauwe balletjes in dit spel. Je springt automatisch en jij hoeft alleen maar te bewegen en de juiste kant op te sturen.

4 / 10
Seven Jumps

Probeer in 7 sprongen elkaar keer zo hoog mogelijk te komen. Kijk uit dat je je hoofd niet stoot.

2 / 10
Rolling Turtle

Zorg dat je met je schilpad aan het einde van het level komt door te springen en te rollen. Gebruik de hoeken en hellingen om het schildpad goed te lanceren.

2 / 10
Jump Jesus Jump

Spring met het mannetje jezus de lucht in en probeer zo hoog mogelijk te komen. Blijf in de lucht door onderweg van alle te pakken.

2 / 10
J J Jump

Spring met het mannetje omhoog en door het level. Je kunt zo hoog springen als je wil, maar verzamel wel genoeg jump points, anders kom je niet omhoog! Kun jij het rijzende water voor blijven?

2 / 10
Banana Bounce

Lanceer jezelf door het level en stuiter langs de kratten en dozen en andere obstakels. Kun jij uiteindelijk binnen zo min mogelijk sprongen bij de bananen komen?

2 / 10
Santa Keepy Uppy

Speel een potje hooghouden met de kerstman. Kan jij de kerstpudding hooghouden en tegelijkertijd gebruiken om alle ballonnen te doen barsten?

0 / 10
Pogo Stick

Spring lekker rond met je spring stok. Haal het einde van het level en doe onderweg trucjes om het einde van het level te halen

0 / 10
Greg Can Jump

Spring van platform naar platform met Greg. Let goed op de uitstekende punten en zorg ervoor dat je elke keer het einde van het level bereikt. Greg kan goed via muren springen en zelfs een dubbele sprong maken!

0 / 10
Tribal Hop

Kies een figuurtje of te spelen en spring van platform naar platform. Probeer zo hoog mogelijk te komen door je sprongen goed te timen. Als je mis val je weer naar beneden.

0 / 10
Mole VS Lava

Probeer met de mol zo hoog mogelijk te komen want het lava zit achter je aan! Blijf springen dus vooral niet stoppen.

0 / 10
Dare Double

Probeer het einde van het level te halen door de ster te pakken. Je kan springen en rennen maar sommige dingen mag je niet doen. Lukt het jou om de ster te halen in dare double?

0 / 10
Chromatic

Probeer elke keer aan het einde van het level te komen maar je zal regelmatig van kleur moeten veranderen om alles te halen.

0 / 10
Card Jumper

Spring op de kaarten en probeer daardoor zo hoog mogelijk te komen. Mis de kaarten niet want dan val je hard naar beneden.

0 / 10
Back To The Light

Probeer bovenaan het level te komen en terug naar het licht te gaan. Spring en time goed om zo hoog mogelijk te komen.

0 / 10
James Replay 2

Speel nu james replay en probeer elk level uit te spelen. Laat meerdere mannetjes het level in komen en zorg dat ze elkaar helpen.

0 / 10
Golden Boy

Spring op tijd weg en zorg ervoor dat je niet geraakt word door de pijl. Met het mannetje moet je snel reageren.

0 / 10
Viseble 3

Je speelt met 2 mannetjes tegelijk. Maar alles wat je doet doet het andere mannetje ook. Let goed op in beide levels tegelijk.

0 / 10
Shreembo Jump

SPring met shreembo zo hoog mogelijk. Spring goed en val niet naar beneden als je eenmaak wat hoger bent. Tot welk leven kan jij komen?

0 / 10
Jump For Fun

Spring met het mannetje zo hoog mogelijk. Pak onderweg extra dingen voor punten en raak de sterren aan om verder omhoog te vliegen.

0 / 10
Stelten Loper

Je loopt op stelten door het level en moet proberen de uitgang te bereiken. Spring goed en kijk uit voor de obstakels.

0 / 10
Battle Shift

Versla het spookje dat door de lucht vliegt. Spring goed en schieten maar. Ontwijk alles wat hij op je af schiet.

0 / 10
The Jumpers

Probeer alle poppetjes aan het einde te krijgen en ervoor te zorgen dat je dat snel doet. Laat ze springen door erop te klikken.

0 / 10
Running Wizard

Ren met de tovenaar door het level en probeer zover mogelijk te komen.

0 / 10
Two Pipes

Help de beestje van de ene pijpleiding naar de andere te komen. Soms zul je van kleur moeten veranderen om langs de obstakels te komen. Weet jij hoe je bij de uitgang kan komen?

0 / 10
Your Own Box

Hoe hoog kan jij springen. Spring van blok naar blok en haal de top.

0 / 10
One Bubble

Spring over andere bubbles heen en probeer zo alle bubbles weg te spelen.

0 / 10
Jet Pack Nemesis

Zorg ervoor dat je de duistere golf voor blijft! Ren en spring door het level en gebruik voor grotere sprongen je jetpack. Maak je jetpack niet te snel op, want dan kom je in de problemen!

0 / 10
The Friends Escape

Werk samen om te ontsnappen uit elk level. Duw kisten, druk knopjes in, en spring naar de uitgang. Kun je telkens beide vriendjes het einde helpen te halen?

0 / 10
Enough Plumbers 2

Voor elk muntje dat je pakt krijg je er een loodgieter bij. Beetje druk af en toe, maar zo heb je wel meer kansen het level af te kunnen maken. Er hoeft er namelijk maar eentje bij de vlag te komen.

0 / 10
Hardventure into the Duat

Spring in het rond met het hartje en pak alle rode bolletjes die verschijnen. Kijk wel uit voor de grijze blokken die ook verschijnen op de vloeren en muren. Daar komen stekels uit zetten!

0 / 10
Space is Key Hell

Spring steeds over alle obstakels in de levels die bestaan uit drie lagen. Het wordt steeds iets moeilijker. Hoe ver weet jij te komen?

0 / 10
Booster Bob

Stuiter rond met Booster Bob, pak de ster, en ga naar de uitgang. De cijfers geven aan hoe hard je stuitert, maar heb je een stuiterblok eenmaal gebruikt dan verdwijnt het!

0 / 10
Box Jumper

Reageer snel en spring met de robot van het ene platform naar het andere. Kun jij ervoor zorgen dat je niet valt? Kijk uit voor de hele kleine en de bewegende platformen.

0 / 10
Super Belly Boarder

Spring van het ene platform naar het andere met het gekke mannetje. Pak alle muntjes, maar kijk uit voor de stekelvarkentjes die in de bosjes verstopt zitten!

0 / 10
Crash TV

In dit spelletje moet je de TV voorbij alle obstakels en naar de uitgang krijgen zonder dat hij breekt. Je krijgt onderweg dan wel nieuwe skills, maar dan moet je ze ook nog goed leren gebruiken...

0 / 10
Above Average Guy

Op een dag wordt je ontvoerd en moet je meedoen aan een bizarre Japanse TV show. Het is weer allemaal lekker leip, maar kun jij toch het spel uitspelen en naar huis komen?

0 / 10
Pandesal Boy

Kun jij de jongen helpen al het pandesal af te leveren bij de huizen? Pak eerst het brood, en breng het dan naar de huisjes, maar zorg dat je niet valt!

0 / 10
Labscape

Maak blokken en cirkels om langs de hindernissen in elke kamer van het lab te komen. Kun jij het steeds halen naar de deur?

0 / 10
Once Upon a Life

Kun jij opa helpen alle foto's te verzamelen die uit het plakboek zijn losgeraakt en door de stad zijn gewaaid? Voor zo'n oude bejaarde met maar liefst twee wandelstokken ben je nog bijzonder atlethisch...

0 / 10
Floaty Jump

In dit spelletje moet je proberen over alle zwevende groene blokken en springen. Maar kijk uit, want ze zweven alle kanten op!

0 / 10
Think Up

Spring omhoog en klim alsmaar hoger in dit spelletje totdat je de toren uit bent geklommen. Kijk uit voor het vuur, de vallende rotsen en andere gevaren!

0 / 10
Space is Key 2

Space is Key is weer terug met een nieuwe reeks uitdagingen! Spring met je blokje over alle andere blokken heen. Krijg jij de timing net goed?

0 / 10
Pogostick

Spring met je springstok op de heuvels en pak alle sterretjes. Als je ze allemaal hebt kun je de grote ster ook pakken.

0 / 10
Slimey's Quest

Ren en spring door de levels met Slimey en probeer steeds op de knop te drukken. Als je de knop indrukt verandert het level. Alles wordt steeds een beetje moeilijker.

0 / 10
Power Jumper

De papegaai in dit spelletje kan niet zo heel goed vliegen. Springen kan hij wel, en als je het een beetje goed uitkient kun je zo toch nog alle sterren en het fruit pakken! Veel succes!

0 / 10
Froggly Jump

Spring met je groene kikker van het ene platform naar het andere. De platforms schuiven snel over elkaar heen. Kun jij steeds op het juiste moment springen zodat het platform je net niet raakt? Hoe hoog kun jij komen in het verslavende spelletje Froggly Jump? Veel speelplezier!

0 / 10
Pop Up!

Spring omhoog met het kleine balletje. Je moet steeds tussen de balken door springen om verder naar boven te komen. Zorg dat je de balken niet raakt!

0 / 10
Little Bouncing Guys

Spring door de levels met de stuiterballetjes. Spring van het even blokje naar het andere en pak alle sterretjes. Zorg dat je niet valt en dat je je stuiterballetje niet lek prikt!

0 / 10
Miner Jump

Spring omhoog van het ene platform naar het andere om je mijnwerker uit de mijn te krijgen. Kijk uit voor de monsters. Spring er steeds goed overheen!

0 / 10
Panda Love

Speel Panda Love, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Da Box

Da Box is een soepel platform spelletje met een eenvoudig concept: land op het rode platform. Onderweg moet je de sterren pakken, en je pad zal ook bezaaid zijn met obstakels!

0 / 10
Neon Jump

Speel Neon Jump, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Climbing Ball

Speel Climbing Ball, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Ball vs Boxes

Speel Ball vs Boxes, een leuk Behendigheid spelletje nu gratis!

0 / 10
Bouncing Hell

Blijf uit de vlammen in Bouncing Hell, een superleuk springspel. Spring snel genoeg omhoog naar het volgende vlak om het hellevuur te snel af te zijn! De vallende aambeelden duwen je terug naar beneden, dus wees voorzichtig!

0 / 10
The Floor is Lava vs Dancing Hotdog

Spring omhoog van platform tot platform om aan de lava te ontsnappen in The Floor is Lava vs Dancing Hotdog. De lava blijft maar stijgen, dus je moet steeds hoger klimmen om eraan te ontkomen. Pak onderweg de zakjes ketchup. Met genoeg punten speel je namelijk extra personages en achtergronden vrij!

0 / 10
Space Jumper

In het omhoog springen spelletje Space Jumper ben jij een dappere astronaut die naar de sterren springt! Je moet blijven doorspringen, want het heelal is te groot om op elk stukje rots te blijven plakken. Lach zwaartekracht in het gezicht en overwin buitenaardse gevaren terwijl je door het heelal stuitert zonder ooit omlaag te kijken (tip: kijk niet omlaag!). Pak de blauwe kristallen, haal een lekkere score binnen, en zie hoe ver je komt!

0 / 10
Monsters Up

Help het monstertje alle sterretjes te verzamelen in Monsters Up. Spring op de bewegende blokken om ze stil te zetten. Stapel de blokken op tot een toren die hoog en stabiel genoeg is om bij het volgende sterretje te komen.

0 / 10
Knight Jump

Misschien wordt er bovenin de toren een prinses gevangengehouden, of ligt er een grote schatkist. Hoe dan ook, in Knight Jump, moet jij de top proberen te bereiken - ook al staat de toren in brand! Spring van platform naar platform en ontwijk alle kleine brandjes. Hoe ver kom jij?

0 / 10
Jagged

Jagged werpt een heleboel scherpe hindernissen je pad op. Spring steeds weg bij de scherpe randen van het scherm. Probeer je poppetje in leven te houden en ondertussen zoveel mogelijk cupcakes te pakken. Je verdient punten voor elke seconde die je weet te overleven.

0 / 10
Breaking Lines

Breaking Lines is een leuk en verslavend spelletje met een lange hindernissenbaan waarin je met je stipje langs allerlei gevaren moet zien te komen. Ren en spring op de platforms, ontwijk de puntige stekels en andere hindernissen. Probeer zo lang mogelijk in het spel te blijven.

0 / 10
Jump Box Ninja

Jump Box Ninja is een uitdagend behendigheidsspelletje met in de hoofdrol een blokvormige ninja. Je moet proberen de blauwe diamantjes te verzamelen terwijl je tussen alle stekelige platforms door springt. Kijk goed naar hoe de platforms bewegen en kies het juiste moment om er snel tussendoor te glippen!

0 / 10

Hoe goed ben jij in springen?

Springen met of zonder trampoline in een van deze spring spelletjes. Gebruik goed je benen en knieen en eventueel vering in je schoenen en spring zo hoog mogelijk en over opstakels heen. Ook kan je leuke trucs doen dus doe af en toe is een salto. Spring van platform naar platform of ontwijk de dingen die op je afkomen door lekker te blijven springen. Jump jump!

Dit vinden wij de leukste spellen:Gravity White Ball, Zwembad Springen, Minion Rush, Jelly Jumper, Color Switch, Tarzan and Jane Jungle Jump, Zoi: The Escape, Trampoline Stickman, Dino Jump, High Dive Hero