Tags >

Strategie

Battle Gear 2

Stuur je manschappen het slachtveld op om de tegenstander in de pan te hakken. Kies uit diverse speciale en minder speciale eenheden en sloop de basis van de vijand!

8 / 10
Battle for the Galaxy

Neem nu gratis deel aan het galactische ruimteavontuur Battle for the Galaxy! Speel samen met vrienden en neem het hele galactische systeem over!

0 / 10
Stalingrad 2

Verdedig Stalingrad tegen de Nazi's in dit Tower Defense spelletje. Bouw torens en fabrieken en stuur taniks de weg op om de Nazi's te verslaan!

8 / 10
World Wars

Dit spel is vergelijkbaar met risk. Kies een leger en val andere landen binnen. probeer zoveel mogelijk land te veroveren, maar verspreid je legel niet te dunnetjes over het continent.

8.1 / 10
Battle Panic

Verdedig je fort tegen allerlei monsters in dit leuke spelletje. Bouw je eigen leger op en versterk je basis door middel van upgrades. Lukt het jou de orcs uit het land te drijven?

8.2 / 10
Battles for Darkness

Huur steeds meer monster in en versla met jouw leger alle soldaten van het koninkrijk. Je kunt je monsters ook upgraden en tijdens het vechten van plaats laten wisselen.

8.4 / 10
Age of War

Bouw golf na golf vechters en upgrade door de eeuwen heen in Age of War.

8.2 / 10
Onslaught

In dit tower defence spelletje moet je torens bouwen langs de weg om de naderende vijnaden overhoop te kunnen schieten. Voor elke vijand die je schiet verdien je weer een beetje geld waarmee je je toren kan upgraden, of een nieuwe kunt kopen.

8 / 10
Battle Cry: Age of Myths

Stuur je leger goed aan in de juiste formaties en win zo alle veldslagen tegen de orcs en andere vijandelijke legers.

8.5 / 10
Swords And Sandals Crusader

In deze versie van Zwaarden en Sandalen hoef je niet steeds rond die zelfde oude arena te hangen maar ben je vrij om zoveel mogelijk land te veroveren. Ga voort en overwin!

8 / 10
Strategy Defense 3

Speel met de juiste strategie in het derde deel van Strategy Defense. Bouw een machtig leger op om het vijandelijke kasteel aan te vallen en beveilig je eigen kasteel met kanontorens.

8.1 / 10
Strategy Defense 4

Versla je tegenstander door torens en soldaten te bouwen in Strategy Defense 4.

7.9 / 10
Battle Gear

Verover land van de vijand, door de oorlog te winnen in dit uitgebreide strategie spel. Stuur je troepen er op uit om het bolwerk van je vijand te veroveren, gebruik grondtroepen en luchtaanvallen.

8.1 / 10
Shadez

In dit castle defence spel moet je je leger strategische inzetten. Je begint met alleen maar soldaten, maar al snel kun je upgrades kopen, zoals tanks en helikopters, die je vervolgens ook kunt inzetten.

8.1 / 10
Guard of the Kingdom

In dit spelletje moet je de koning beschermen door kleine monstertjes in het kasteel te plaatsen. Zorg ervoor dat alle aanvallers het niet tot de koning halen. Upgrade je monsters ook om ze sterker te maken.

8.5 / 10
Anno Online

Anno Online is de browser versie van het populaire MMO strategie spel Anno. In dit spel moet je bij het managen van je eiland goed aan je strategie werken. Wees diplomatisch, drijf handel met andere eilanden, en verklaar de oorlog aan buurtlanden wanneer dat nodig is. Je moet strategisch te werk gaan bij het oorlogvoeren en in de handel om de economie van je rijk draaiende te houden. Een oorlogsblunder en slechte investeringen kunnen je eiland de das om doen. Werk samen met andere spelers, of trek tegen ze ten strijde in dit leuke strategie MMO spel!

0 / 10
Strategy Defense

Het eerste spel in de Strategy Defence reeks. Bouw een leger op en stuur ze vooruit om je vijand te verslaan. Kan jij de juiste strategie aanhouden om het vijndelijke kasteel te verslaan?

8.1 / 10
Viking Defense

Bewapens jezelf tegen de plunderende Vikings, vliegende monsters en zeemonsters in dit tower defence spelletje. Ontgrendel nieuwe wapens als je verschillende uitdagingen hebt volbracht.

8 / 10
Strategy Defense 5

Lukt het jou een leger op te bouwen en te onderhouden dat sterk genoeg is om je vijand te verslaan door het kasteel te vernietigen? Vergeet niet een oogje op je eigen kasteel te houden.

8.1 / 10
Fishao

Fishao is een online multiplayer spel waar je steeds op zoek bent naar de meest waardevolle vissen.

8 / 10
Light Year Wars

Pik in dit leuke strategie spel alle cirkels in. Vlieg door de ruimte en vul de cirkels met jouw kleur. Volle cirkels genereren extra troepen om in te zetten. Drijf al je vijanden uit om het spel te winnen!

0 / 10
Solandia Uprising

Versla alle vijandige legers and maak je eigen leger steeds sterker. Je kunt ook geheime aanvallen winnen gedurende het spel.

8.1 / 10
Alexander Dawn of an Empire

Leid je leger naar de overwinning. Samen met Alexander de Grote en de Macedoniers ga je er op uit om alle andere legers te verslaan en al het land op te eisen.

7.5 / 10
Okey Arena

Speel het leuke kaartspelletje Okey Arena met spelers van over de hele wereld. Okey Arena is een spel dat vooral onder Turkse bezoekers van Lazyland games razend populair is. Je hebt 2 tot 4 spelers nodig om te spelen, en gelukkig zijn er bij Lazyland altijd genoeg spelers online! Okey Arena is een kaartspel, maar je speelt het met stenen die meer op Rummikub stenen lijken. Kijk naar de steen in het midden van de tafel en kies uit je eigen reeks stenen de beste om in te zetten. Ben jij je tegenstanders te slim af?

2 / 10
Mainlands Wars

Verplaats je troepen strategisch van land tot land. Kun jij je vijand in het nauw drijven en vervolgens volledig van het bord af spelen? Probeer alle landen te overwinnen.

9.1 / 10
Mushroom Revolution

In dit tower defence spel moet je je dorp verdedigen door middel van paddestoelen. Je kunt ze upgraden met elementen en accessoires, en verder ook nog upgraden voor krachtigere aanvallen.

8 / 10
Strategy Defense 2

Bewijs dat je een grote strateeg bent in het zeer uitgebreide Strategy Defense 2.

8.1 / 10
Rune Raiders

Stel je eigen team helden samen en ga er op uit om avonturen te beleven. Er zijn veel verschillende helden om te kiezen, en ze hebben allemaal hun eigen krachten.

8 / 10
Commando 3

Stel je eigen leger samen en bepaal allerlei opties zoals wat er beschikbaar wordt gesteld tijdens de veldslag en hoeveel geld jij en je tegenstander kunnen besteden. Probeer de juiste strategie te vinden om te winnen.

8 / 10
Tribal Wars 2

In Tribal Wars 2 moet je zien te overleven in een middeleeuwse wereld vol ridders, koningen, rovers, bedriegers, en gevaarlijke politieke spelletjes. Speel spannende PvP battles tegen andere spelers en gebruik sluwe strategieën om je vijanden te slim af te zijn!

8 / 10
Zombie War

In dit strategie spelletje moet je de zwerm zombies zo lang mogelijk op afstand houden met je kleine legertje. Je kunt hulptroepen oproepen, muren bouwen, mijnen planten, en nog veel meer.

8 / 10
Monster Town Defence

Bouw een dorp voor je monsters. Bouw huisjes, maar ook fabrieken en een plek om soldaten op te leiden. Zo kun je je dorp ook goed verdedigen.

8.3 / 10
Gummy Blocks

Zet alle blokjes in de lege vakken in Gummy Blocks, een leuk 10x10 puzzelspelletje dat super verslavend is om te spelen. Pak de blokken die je hebt gekregen en leg ze alle drie in de lege vakjes van het bord. De blokken mogen niet op elkaar komen te liggen, maar als je een volledige rij of kolom legt dan knappen ze en maak je weer wat ruimte vrij. Hoeveel punten kun jij scoren voordat je de blokken er niet meer tussen kunt passen? Je krijgt pas drie nieuwe blokjes als je de vorige lading helemaal hebt weggespeeld. Als er niet meer genoeg plaats over blijft ben je af!

6 / 10
Master Of The Secret Sea

Zeil de wereld rond en drijf handel om geld te verdienen. Huur bemanning in in sla genoeg voorraad op om ver genoeg te kunnen reizen. Vecht tegen andere handelsschepen en tegen piraten om je reputatie te vergroten.

8 / 10
Warlords

Selecteer het type vechters dat je wil gebruiken en zet ze op de juiste plaatsen in het veld neer. Versla je vijanden door middel van strategie in Warlords.

8 / 10
Min Hero Tower of Sages

In dit spelletje heb je een soort pocket monsters. Ga op zoek naar andere monster trainers en versla ze allemaal. Je hebt alle medailles nodig om de eindbaas aan te kunnen! Ga dus op zoek naar al je tegenstanders!

8 / 10
Nords

De Ijskoningin is terug om het dorp Shingård te terroriseren. Koning Björn de Geweldige heeft jou verkozen tot de leider van het bonte gezelschap dat de vijanden van Shingård moet verpulveren. Leid je helden door allerlei magische en prachtig ontworpen landschappen om je vijanden te vinden en verslaan in allerlei spannende battles en veldslagen. Ook kom je geregeld indrukwekkende eindbazen tegen! Kun jij de Ijskoningin en haar leger monsters verslaan?

0 / 10
Escape the Office

Je bent ontgesloten in deze kamer op kantoor. Kun jij de juiste voorwerpen bij elkaar zoeken, de puzzles oplossen, en ontsnappen?

7.8 / 10
Feudalism II

Het vervolg op het avontuurlijke spel Feudalism. Kies een held of heldin om mee te spelen en koop een legertje. Neem een missie aan van het stadhuis, of verover de stad. Verdien geld door vijanden uit te schakelen op zee.

8 / 10
The Viking's Revenge

Zorg ervoor dat alle eilandjes op de kaart van jou worden. Verdrijf de andere legers. Stuur je boten er op uit om alle andere legers te verdrijven!

8 / 10
Airbone Wars

Probeer in dit spel steeds de vijandelijke basis in te pikken. Kun jij je tegenstanders uit de basis drijven? Stuur je soldaten en vliegtuigen er op af!

8.1 / 10
Tentlan

Tentlan is een uitdagend empire-building MMO spel waarin je de leider wordt van een Azteeks koninkrijk. Bouw allerlei tempels en gebouwen, verbouw en graaf naar materialen, en heers over een groot rijk met een machtig leger!

0 / 10
Wargame 1942

Speel nu het strategische spelletje over de Tweede Wereldoorlog gratis: Wargame 1942!

0 / 10
Pasteraki

Pasteraki is een leuk spelletje voor wie van strategie en handel houdt. Kun jij van je nederige handelshuisje een grootmacht in de handel maken? Wissel wapens en goederen uit om je eiland rijk te maken!

0 / 10
Age of Defence

Probeer door de eeuwen heen al je vijanden te verslaan. Je begint met een stel holbewoners als je leger, maar al snel kun je betere krijgers ontgrendelen.

7.3 / 10
Temple Guardian

Bouw torens en andere faciliteiten om te zorgen dat de vijandelijke troepen hun weg naar jouw tempel niet kunnen aflopen zonder aan flarden te worden geschoten. Hou de vijand op afstand, maar gebruik je geld wel strategisch...

8 / 10
New World Empires

Verken de Nieuwe Wereld en bouw over de eeuwen je eigen rijk in dit gratis empire-building MMO Strategie spel. Bouw kolonieën, drijf handel met bondgenoten, of trek in allerlei uitdagende omstandigheden ten strijde voor nieuw land.

0 / 10
Conquer

Conquer - Verover zoveel mogelijk territorium in dit multiplayer Chomp spelletje. Des te meer grond je opeist, des te hoger je op het leaderboard komt te staan. Het deel dat in jouw kleur is weergegeven is je veilige zone. Loep in en om dit gebied heen om lijnen te tekenen en extra vakjes aan je zone toe te voegen. Het moment dat je je gebied weer binnenkomt worden alle vakjes binnen de lijn die je hebt getrokken van jou. Je kan andere spelers uitschakelen en hun gebied afpakken door met je wormpje door de lijnen te kruisen die je tegenstanders trekken. Als je ze afsnijdt voordat ze hun veilige zone binnen kunnen komen dan zijn ze af en verliezen ze alle vakjes die ze hebben verworven. Het kan jou ook overkomen, dus dwaal niet te ver buiten je eigen gebied!

0 / 10
Black Sails

Zeil met je piratenschip in de Caribische Zee. Win zeeslagen en verzamel genoeg buit om grotere schepen en meer bemanning te kopen. Uiteindelijk zal je machtig genoeg zijn alle andere uit het gebied te verdrijven, de steden aan te vallen, en over de zeeen te heersen.

8 / 10
Rocket Valley Tycoon

Rocket Valley Tycoon is een leuk management strategie spelletje waarin je al je fabrieken en treinstations slim moet plaatsen om allerlei stoffen en producten te vervoeren. Het doel is om uiteindelijk genoeg materialen te hebben om raketten te bouwen!

0 / 10
Dutamasa Battle

Kies een personage, train hem en versla de vijand. Je kan voor je personage kiezen uit oermannen, ridders of moderne soldaten. En je hebt meerdere aanvallen!

8 / 10
Airborne Wars 2

Laat je soldaten uit de lucht komen vallen met het vliegtuig. Parachuteer naar beneden op de basis en zorg dat jij alle gebouwen in handen krijgt.

8.3 / 10
Money Movers 3

Speel nu de derde game van de geld schuivende boeven!

9 / 10
Warzone Tower Defense

Verdedig je eigen toren. Zorg dat je hoofdgebouw niet wordt geraakt door de aanvallende tanks en vliegtuigjes. Bouw genoeg kanonnen en andere dingen om de aanvallen af te slaan.

7.9 / 10
Two Powers 2

Een soort risk maar dan net iets anders. Kan jij het hele land veroveren?

8.5 / 10
Virus Wars

Verover alle cellen met je virus. Je moet ze allemaal zien te infecteren voordat een ander virus jou weet uit te roeien. Wat is de best strategie?

8.7 / 10
Keeper of the Grove 2

Zet je defenders in om het pad te beschermen. Er komen allerlei monstertjes aan. Jij moet ze verslaan voordat ze je diamantjes pakken en mee weten te nemen. Je kunt ook sparen voor supertoffe evoluties voor je bewakertjes.

8 / 10
Imperia Online

Imperia Online is een prachtig MMO waarin je een rijk moet bouwen en beschermen. Je begint met een klein dorpje. Train je eigen leger en maak de juiste beslissingen om je economie en landgoed te laten groeien. Je moet slim omspringen met de mensen en materialen die je tot je beschikking hebt. Zowel de stadsmensen als het leger rekenen op jouw leiderschap. Maak en verzamel materialen, val nieuwe gebieden binnen, verdedig je stad tegen vijandige aanvallen, en laat je rijk door de eeuwen groeien! Veel plezier met spelen!

0 / 10
Tribal Wars

Je begint met een klein middeleeuws dorp. Kun jij het snel uitbreiden tot een grote stad? Zorg dat je je soldaten goed traint. Kijk uit dat je stad ook goed verdedigd is, anders wordt je geplunderd! Ook kun je zelf de steden van andere spelers aanvallen en veroveren!

0 / 10
Cover Orange

Er is een grote boze hagelstorm op komst. Zorg dat de sinaasappels goed afgedekt zijn voor het zover is. Je krijgt een aantal kisten, banden, en andere voorwerpen. Laat ze in het veld vallen op de juiste plek.

8 / 10
Spartans VS Goblins

Probeer de tegenstander te verslaan. Bedenk een strategie en voer hem uit.

8 / 10
Battlefield General

Leid een leger in het oude China. Trek met je mannen ten strijde en onderneem de nodige missies om ervoor te zorgen dat jouw kasteel veilig blijft en zich kan uitbreiden.

8 / 10
Battle for Gondor

Bescherm je land tegen de orks in Battle for Gondor.

8 / 10
Legends of Honor

Trek ten strijde tegen andere spelers in epische PvP veldslagen. Naast deze battles moet je ook je grondstoffen en geld goed beheren om je rijk machtig te maken en verder op te bouwen. Kan jouw stad de vijandelijke legers weerstaan? Veel succes met dit mooie MMO Strategie avontuur. Legend of Honor is gemaakt door GoodGame Studio, de makers van onderandere de online hit GoodGame Empire!

8.7 / 10
Dino Assault

In dit spelletje moet je het eten beschermen tegen de dinosaurussen met je stam holbewoners. Bouw torens om de dino's te bekogelen en zorg ervoor dat ze het einde van het pad niet bereiken.

8.8 / 10
Men of Iron

Stuur je ridders en boogschutters op pad om de vijanden te verslaan. Je hebt gewonnen als jouw troepen het andere kasteel weten te bereiken en overmeesteren.

9 / 10
Temple Guardian 2

Bouw een ondoordringbare verdediging roundom je tempel om je vijanden te vernietigen voordat ze het centrum van jouw stad kunnen verwoesten. het is belangrijk om je vijanden aan gort te schieten, maar het is ook belangrijk een welvarende stad rond je tempel to bouwen zodat je een bron van inkomsten hebt om wapens te kunnen bouwen. De tutorial is in het spel ingebouwd. Veel plezier.

8.1 / 10
FWG Island

In dit tower defence spel bewoon je met je leger een eiland wat je moet beschermen tegen alle vijandelijke legers die er op af stormen. Veel succes!

8.1 / 10
Tiny Diggers

In het strategie spelletje Tiny Diggers moet je de konijntjes naar de goudmijn zien te krijgen. Er liggen allerlei hindernissen, maar gelukkig hebben deze konijntjes veel talenten: graven, klimmen, parachutespringen... Je moet ze alleen wel de juiste taken toebedelen!

0 / 10
Defence of the Portal

Bescherm in dit spelletje de magische poort tegen de zombies. Schiet ze allemaal neer met de soldaat en laat er geen enkele langs!

8 / 10
Backyards Buzzing

Gebruik mieren en spinnen om een leger in je achtertuin te bouwen. Vecht tegen andere insecten koloniën en verover de hele tuin. Ja kan je legerbasis ook upgraden, maar daar worden je soldaten wel duurder van.

8 / 10
Sea Of Fire

Volbreng allerlei missies on de vijnadelijke troepen uit te schakelen en hun basis te vernietigen in dit uitgebreide leger spel. Bouw een leger basis en val je vijand aan. Speel de missies uit om door te mogen naar de volgende totdat al je vijanden zijn verslagen en er weer vrede is.

7.9 / 10
Desert Operations

Speel gratis Desert Operations, een strategie spelletje online op spelletjesoverzicht.nl!

0 / 10
RageWar

Bouw en verdedig je eigen rijk tegen je vijanden in het MMO spel Rage War! Trek ten strijde tegen andere spelers in spannende PvP battles, en vecht tegen de gevaren in je omgeving in vele PvE battles!

0 / 10
Grepolis MMO

In Grepolis begin je met een klein Grieks dorp. Breid je dorp uit tot een grote stad, en verover steeds meer land om je heen. Speel met beroemde helden, leid je leger ten strijde, en versla al je vijanden in dit prachtige strategiespel!

8 / 10
Proximity

Een leuk strategie spelletje. Je krijgt steeds tegels met een willekeurig nummer er op. Die kun je gebruiken om je eigen tegels sterker te maken, of om andere tegels te pakken die een minder hoog getal hebben.

8 / 10
Magnetic Defense

Met je helikopter of vliegtuig kun je met de magneet allerlei objecten oppakken. Die kun je gebruiken voor je vliegtuig, maar je kunt ze ook op je basis droppen om die te upgraden. Als je dat zelfde schroot op je vijanden laat vallen dan exploderen ze.

8.1 / 10
Shock Defence

Een mooi tower defence spel. Probeer de torens te bouwen die je nodig hebt om het volgende level te halen. Je kunt verschillende torens bouwen, maar je kunt ook je bestaande torens upgraden.

8 / 10
Tactics Core

Doe iedere beurt een aantal stappen en een aanval. Zorg dus dat je gelimiteerde opties per beurt goed meetellen. Versla je vijanden door een betere strategie te gebruiken.

8 / 10
The West MMO

Volg in de voetstappen van Billy the Kid en Buffalo Bill. In dit spel kies je wat voor soort cowboy je bent, duellist, soldaat, arbeider, of avonturier. Daag anderen uit en ontdek allerlei spannende nieuwe steden in het Wilde Westen!

8 / 10
Feudalism

Kies een held of heldin om mee te spelen en begin meteen een leger op te bouwen. Neem soldaten in dienst, koop en verkoop wapens en magische drankjes, vecht tegen andere troepen en bezet dorpen. Je kunt ook queestes aanvaarden en daarmee geld verdienen in dit uitgebreide strategie avonturen spel.

8 / 10
Epic War 2

Het wordt een epische strijd in dit spel. Bouw je verdediging goed op en bescherm je kasteel tegen de aanvallen van vijandelijke ridders.

8 / 10
RaTaTaTanks

Rij met je tank door het veld en probeer de plekken te veroveren waar je bunkers kan bouwen. Schiet de andere tanks overhoop en zorg dat je zelf niet te ernstig geraakt wordt!

0 / 10
Tinysasters 2

Bouw een nieuwe samenleving op de kleine planeetjes. Eerst gaat alles soepel, maar na een tijdje krijg je met natuurrampen te maken en moet je goed je best doen!

8.4 / 10
Prince of War 2

Lang was er vrede, maar die tijd is voorbij. Lord Duncan heeft het kpninkrijk verraden en heeft een leger verzameld om de koning van zijn troon te stoten. Trek ten strijden met de twee prinsen Malcolm en Jerad en ontdek wie er allemaal tegen je koningrijk samenspant.

8 / 10
My Little Army Mythballs

In dit spelletje moet je je eigen mini leger opstellen. Win gevechten en ga op missies om nieuwe krachten te ontgrendelen. Kun jij iedereen verslaan?

8 / 10
Lord Of War II

In Lord of War II moet je het land beschermen tegen allerlei kwaadaardige ratten, trollen en orcs. Bouw torens langs het pad om je land te verdedigen.

8 / 10
Tentacle Wars The Purple Menace

Versla steeds het andere tentakel organisme door je tentakels en de beschikbare hubs goed in te zetten en de tegenstander in het nauw te drijven.

8 / 10
NYC Mafiosi

Kun jij heel New York veroveren als maffiabaas? Koop drank ik, bouw bars, clubs en casino's, en versla de andere families met geweld of door ze uit te kopen.

8 / 10
The Rats

De toekomst is duister voor de ratten. Kaas is nu een schaars goed geworden. Jij bent de leider van een groep ratten. Kun jij met jouw ratten meer kaas stelen dan alle andere rattenfamilies? Bedenk snode plannen en strategische aanvallen om alle kaas te bemachtigen. Probeer alle andere ratten in het spel te slim af te zijn. Veel plezier met het grimmige en geinige MMO spel The Rats!

0 / 10
Ravine

In dit vrij pittige tower defence spelltje moet je echt een goede taktiek bedenken voor het inzetten van je beperkte hoeveelheid goed. Investeer in de juiste torens en het koninkrijk blijft veilig.

8.1 / 10
Zombie Tactics

Kun jij met je team de zombies verslaan? Iedereen heeft z'n eigen talenten. Kun je ook zoeken naar waardevolle spullen en punten verdienen voor upgrades?

8 / 10
Go Virus

Zorg dat je virus in zo min mogelijk beurten alle vakjes inpikt. Soms moet je het gewoon binnen een bepaald aantal beurten doen, en soms speel je tegen de computer.

0 / 10
Game of Emperors

Bouw in Game of Emperors aan je eigen koninkrijk en zorg dat je bewoners zeer tevreden blijven, anders verhuizen ze weg! Bouw nuttige gebouwen, leg voorraden aan, verzamel geld, en train je eigen leger.

0 / 10
Infection Wars

Probeer alle torens te veroveren met je mannetjes. Jij bent het medicijn en moet het lichaam tegen de virussen en bacteriën beschermen. Deel je troepen strategisch in.

8 / 10
5strike

Je burgers zijn het boerenleven helemaal beu. Gooi die koolrapen en schepjes weg en grijp je wapens! Schiet alles om je heen helemaal kapot en blaas van alles op met je team van 5 doorgedraaide soldaten. Ben jij even helemaal klaar met al die ziekelijk zoete boerderij spelletjes? Sloop alles met je soldaten in 5strike! Alles draait om wapens, oorlog, en tactiek in dit gave MMO strategie spelletje!

0 / 10
Divine Generals

In dit strategie spelletje moet je een stad opbouwen en de omliggende stukken land veroveren om een militaire macht te worden. Begin met huizen en werkplaatsen op het land net buiten de stad en bouw als je voorraden het toestaan daarna uit tot een handelstad met een groot leger.

8 / 10
Modern Tactics 3

Versla je vijanden door de beste strategie te bedenken voor deze missie. Stuur je mannetjes door het slagveld en schiet je vijanden zonder dat je team sneuvelt.

8 / 10
Sea Of Fire 2

Bouw je eigen militaire basis en stuur je leger er op uit om de wapens en gebouwen van je vijanden te vernietigen. Verover al de landen om je heen en volbreng de missies om degenen die je willen dwarsbomen te verslaan.

8 / 10
Free the Key

Free the Key is een eenvoudig maar verslavend puzzel spelletje. Schuif de blokken aan de kant om het pad vrij te maken voor het blokje met de sleutel er op. Kun jij steeds de blokken goed opzij schuiven?

0 / 10
Star Dominion

Bouw een militaire basis en breid je terrirorium uit in de richting van je vijand om zijn basis te vernietigen en ze het land uit te drijven. Je kan wel het beste eerst even de instructies aan het begin van het spel lezen.

8 / 10
Guns N Glory Heroes

Guns N Glory Heroes is een leuk spelletje dat zich in de riddertijd afspeelt. Vecht tegen de boze trollen, kijk uit voor exploderende vallen, drakenvuur, en giftige walmen terwijl je het kasteel verdedigt. Een held zijn is niet makkelijk!

0 / 10
Tainted Kingdom

Train je soldaten en zet ze in tegen een gekozen doelwit. De eerste paar levels laten je al spelende zien hoe je dit moet doen. Op die manier kun je allerlei landen binnenvallen en veroveren totdat de kwade machten verslagen zijn.

8 / 10
Battalion Vengeance

In dit strategie spel is het de bedoeling om met beperkte middelen de tegenstander op zijn knieen te krijgen. Plaats je tanks op de goede plek en overwin van de slechte Durand!

8 / 10
Meganic Wars

Speel met speciale kaarten en win. Kies de juiste kaart in de juiste beurt om de tegenstander te verslaan.

0 / 10
Prince of War

Heb jij de skills om het land te redden en een Prince of War te worden? Help het koningrijk te verdedigen tegen allerlei trollen, orcs en ander gespuis!

8 / 10
Hands Of War

Kies eerst of je een ranger, een warrior, of een wizard wil spelen. Daarna kun je door de stad lopen en erbuiten om missies te kiezen en te volbrengen. Je kiest hiermee zelf wie je vrienden en wie je vijanden zijn.

8 / 10
Dark War Strategy

Een uitgebreid fantasy strategie spel waarin je de duistere machten uit het land moet verdrijven. Kies een kant in de oorlog en help jouw personages hulp te vinden en het kwaadaardige leger te verslaan.

8 / 10
Generals.io

In dit multiplayer .io bordspel moet je je troepen strategisch over de landkaart verdelen. Neem territorium in en neem de generaal van je tegenstanders gevangen in spannende veldslagen!

0 / 10
Modern Tactics 2

In dit spel moet je weer je team er op uit zenden om de vijnad te verslaan. Leid ze door het slagveld en knal de vijand weg terwijl je er voor zorgt dat jouw team niet het onderspit delft.

8 / 10
Might & Magic Heroes Online

Verken de adembenemende fantasiewereld van het gratis MMO spel Might & Magic Heroes Online. Geniet van de spectaculaire graphics en het mooie ontwerp van alle personages, en vecht mee in spannende veldslagen. Leid je held en bende vrienden door allerlei avonturen en battles. Stap de arena in in coöp gamemode en vecht voor roem en prijzen met een team spelers van over de hele wereld. Veel plezier met spelen!

0 / 10
Mex

Vecht de strijd uit met allerlei robots. elke robot heeft zij eigen speciale aanvallen. Linksboven zie je meer details over wat deze doen.

8 / 10
Loot Clicker

Je kunt in dit spelletje de diensten van allerlei manschappen opkopen. Zij verslaan monsters voor je en verdienen zo geld. Kun jij alle achievements uitspelen?

0 / 10
Control Craft 3

Drijf alle vijanden uit de torens met jouw soldaten totdat alle torens in de levels van jou zijn. Pak het strategisch aan.

8 / 10
Super Energy Apocalypse

Aanvallen is de beste verdediging in dit zombie spel. Bouw een basis en breid langzaam uit om de hordes zombies aan te kunnen. Bouw fabrieken en upgrade je kanonnen om te overleven.

8 / 10
Twisted Kingdom 2

Kun jij alles maken wat er op het lijstje staat? Kijk goed, want het is moeilijker dan het lijkt! Combineer huizen, bedelaars en kastelen om steeds waardevollere dingen te maken.

8.3 / 10
Brotherhood Of Battle

Reis rond als een koene ridder in Brotherhood of Battle. Volbreng missie en vecht tegen andere online gebruikers in dit multiplayer strategie spel.

8 / 10
Heart Of War

Zet de wapens zo neer zodat er niemand langs kan komen. Kan jij alle 35 rondes overleven. Upgrade de wapens en zet de grotere wapens neer.

8 / 10
Pencil War

Verdedige de weg die dwars door elk level loopt en zorg dat er geen enkele auto langs komt. Bouw torens langs de weg die de passerende vijanden beschieten.

0 / 10
Lord Of War

Het eerste deel van het tower defence spelletje Lord of War. Er is niet zo heel veel verschil met het tweede deel. Stop weer alle trollen, orcs, ratten en huurmoodernaars op de weg met je torens.

8 / 10
Modern Tactics

Denk goed na over de juiste zetten om zo de vijand te verslaan in dit strategie spel. Je hebt vier mannetjes en je mag maar een bepaald aantal passen nemen voor je schiet of een granaat gooit. Zorg ervoor dat je leider niet sneuvelt.

8 / 10
Control Craft 2

Probeer alle torens te veroveren met je soldaten totdat alles van jou is. Drijf je vijanden uit door met de juiste hoeveelheden op het juiste moment aan te vallen.

8 / 10
Commander 2

In dit tower defence strategie spel is het de bedoeling dat je een leger dieren koopt en ze inzet tegen het leger van je vijand en het kasteel van je vijand verwoest. Lanceer eikeltjes en wortels naar je tegenstander om de strijd te winnen!

8 / 10
StormWinds: The Lost Campaigns

Bouw je torens en verdedigings wapens op het platform en shiet alle machines die komen aan vliegen. Laat ze er niet langs, want jij bent de laatste verdedigingslinie.

8 / 10
Beast Warriors

Ga de strijd aan met het beest en alle warriors. Kies het beest en vechten maar.

8.3 / 10
Bobeedia

Bouw je eigen kongkrijk vol met de juiste dingen en versla iedereen.

8 / 10
Pre-Civilization Stone Age

Bouw je eigen samenleving. Kun jij alle holbewoners allerlei kennis bijbrengen zodat de bevolking groeit en ze binnen 100 beurten een paleis kunnen bouwen?

8.2 / 10
Infectonator 2

Probeer de hele wereld te infecteren. Klik 1 iemand aan en je zal het effect zien. Bepaal goed wanneer je klikt.

8 / 10
Gather X

Je moet met de kleinzoon van Jaak uit het sprookje de Bonenstaak omhakken voor de reuzen naar beneden kunnen klimmen. Verzamel stenen om te verkopen en eet vissen voor extra energie. Je kunt ook hulp inhuren.

8 / 10
Civilizations Ice Legend

In dit spel moet je zorgen dat alle huisjes van jou worden. Ren met je leger door de sneeuw en verjaag al je vijanden! Kun jij ze allemaal verslaan?

8 / 10
Forge of Empires

In dit spel begin je met een klein dorpje in de Steentijd. Kun jij je volk als koning door de eeuwen leiden totdat je een gigantisch rijk hebt? Versla je vijanden op het slagveld, investeer in nieuwe technologie en kennis, en beleef allerlei avonturen die onderdeel uitmaken van een spannende verhaallijn!

8 / 10
Kingdom Wars Idle

Verover met je held het kwaadaardige kasteel. Klik op de mijn om goud te verzamelen totdat je mijnwerkers en soldaten kunt inhuren zodat alles ook automatisch begint te lopen.

8.5 / 10
Ultimate Army

Verover met je leger alle gebouwen in het veld. Drijf alle vijanden uit en zorg dat elke basis van jou wordt om het level te winnen. Soms heb je meer dan een vijand om het tegen op te nemen.

8 / 10
The Great Conquest

Haal de papyrus des wijsheid terug. Hij is gestolen! Kun jij je vijanden najagen en dorpen en uitkijktorens bouwen om je kasteel strategisch te ondersteunen in de strijd?

8 / 10
Red Flowers

Maak alle bloemen rood. Als je op een bloem klikt zal alles wat er aanvast de andere kleur krijgen.

8 / 10
Apocalipseed

In dit spelletje ben je een alien plant. Eet ale mensen op om nog groter te worden en de aarde te overheersen. Kun jij iedereen oppeuzelen? Volbreng alle taken om de levels uit te spelen.

8 / 10
Doodle Devil

Na Doodle God is er nu ook Doodle Devil. Je raad het al. Nu de andere kant van het verhaal. Je moet allerlei duistere dingen en zonden de wereld in proberen te brengen. Combineer de elementen en kijk wat er uit komt.

8 / 10
Total Domination

In dit spelletje heb je je eigen prive leger. Bouw je basis in het niemandsland en vecht tegen alle vijanden die je durven aanvallen.

8 / 10
World Eater Idle

In dit spelletje moet je alle planeten aanvallen en vernietigen. Zo verzamel je zielen waar je upgrades mee kunt kopen. Verzamel steeds meer kracht om grotere planeten aan te vallen.

0 / 10
Control Craft

Probeer in dit spel te zorgen dat alle torens in jouw handen vallen door je soldaten er op uit te sturen totdat alles van jou is.

9 / 10
Penny En Paul

Probeer aan het eind van het level te komen. Maar je stopt alleen met glijden als je tegen de muren aankomt of wordt afgeremd door het gras.

8 / 10
Catch A Duck

Sluip door het bos met de vos. Probeer alle eenden te pakken. Je moet er wel voor zorgen dat je je goed verstopt en bij de grotere dieren uit de buurt blijft! Probeer ook alle sterren te pakken om toegang te winnen tot allerlei bonus levels.

8 / 10
Final Siege

In dit spelletje is er nog maar een stad over waar de zombies niet in zijn gekomen. Kun jij ze met je torens en waakhuizen en soldaten buiten de stad houden?

8 / 10
Moonstars

In dit spelletje kun je drie aliens besturen. Kun jij je drie hoofdfiguren helpen overleven op een prehistorische planeet?

8 / 10
Throne: Kingdom at War

Throne: Kingdom at War is een mooi empire-building MMO spel met een middeleeuwse setting. Bouw je eiegn stad en trek ten strijde met je leger van dappere ridders. Bescherm je stad in PvE battles, en tegen de aanvallen van andere spelers op plundertocht!

0 / 10
Bloble.io

Bouw een fort in het strategie multiplayer .io spelletje Bloble.io! Hou je vijanden op afstand door je fort te omsingelen met soldaten, stevige muren, en andere eenheden. Hoe lang kun jij stand houden?

0 / 10
Kill No One

Spring over je vijanden. Dat kost ze een leven. Je moet alle sleutels pakken die je nodig hebt om bij de vlag te komen, maar zorg dat er niemand dood gaat. Kijk dus goed hoeveel levens iedereen nog over heeft voor je er overheen springt! Het moet er altijd minimaal 1 zijn.

8 / 10
Rodent Wars

Trek er op uit met de knaagdieren leger en verover alle andere molshopen en muizenholletjes. Kies je doelwitten strategisch uit, want je tegenstanders worden steeds sterker.

8 / 10
Hyper Path

Verover alle planeten en versla al je tegenstanders. De verschillende aliens hebben verschillende krachten. Kijk goed wie je als eerste kunt verslaan. Koop ook upgrades!

8 / 10
Colony Defenders TD 2

Kun jij jouw militaire basis op een vreemde planeet beschermen tegen de aliens? Bouw torens om jezelf te verdedigen en zorg dat niets er langs komt!

2 / 10
Shadowess 2

In dit spelltje moet je uit de buurt blijven van het licht en de licht bollen. Sluip door de schaduw naar de overkant. Soms zul je de lichtbollen weg moeten lokken.

0 / 10
Lumberjack VS Treehuggers

Die treehugging hippies willen je uit het bos jagen door je houten huisje af te branden. Kun jij ze wegjagen met je bijl? Verzamel ook hout om je hut te repareren.

0 / 10
Cloud Wars Sunny Day

Probeer alle wolken tot stormwolkjes om te zetten. Lukt het jou dit strategie spelletje te winnen? Stuur je wolken er op af.

0 / 10
Sacred Heroes

In dit spelletje moet je de vier helden besturden die de tempels beschermen tegen de kwaadaardige krijgers en monsters. Kun jij ze allemaal verslaan?

0 / 10
Barbarians

Huur en train je krijgers en bouw een hele stad op. Vecht veldslagen tegen computer tegenstanders en andere spelers en win goud en bouw materialen om je koninkrijk uit te breiden. Wordt jij de leider van de meest machtige Barbarenstam?

0 / 10
HyperDiver

Verken de ruimte in je ruimteschip in het spelletje HyperDiver. Schiet de vijandige ruimteschepen kapot om de zwarte vakjes te openen. Verzamel de power-up icoontjes die je hier vindt en probeer de upgrade balken te vullen. Elke keer als je op een planeet landt, kun je in het upgrade menu de icoontjes die je hebt verzameld gebruiken om je schip sterker te maken.

0 / 10

Strategie spelletjes

Speel hier een van de vele Strategie Spelletjes. Ben jij goed in beslissingen nemen en juiste keuzes maken. Dan zijn deze strategie games wat voor jou. Hier vind je mooie spelletjes als Tower Defense en Risk. Ben jij een goede strateeg? Wacht dan niet langer en speel een strategie spel!

Dit vinden wij de leukste spellen:Battle Gear 2, Battle for the Galaxy, Stalingrad 2, World Wars, Battle Panic, Battles for Darkness, Age of War, Onslaught, Battle Cry: Age of Myths, Swords And Sandals Crusader