Tags >

Sudoku

FunGamePlay Sudoku

FunGamePlay Sudoku is een spannende versie van het bekende spelletje sudoku! Om te spelen moet je eerst de juiste moeilijkheidsgraad kiezen. Zet de cijfers 1-9 in de lege hokjes om de rijen, kolommen, en blokken van 3x3 compleet te maken.

0 / 10
Sudoku USA Today

Speel elke dag een nieuwe Sudoku met handige hints en solver!

0 / 10
Sudoku Challenge

Veel verschillende Sudokus met variaties die het extra moeilijk maken.

8 / 10
Killer Sudoku

Extra moeilijke sudoku puzzels in Killer Sudoku. Alleen voor de echte kenners!

8 / 10
Sudoku Classic

In dit sudoku spelletje kun je kiezen uit vier verschillende niveaus! Kun jij deze mooie puzzel uitspelen in elke moeilijkheidsgraad? Vul de cijfers van 1-9 in. Per rij, kolom, en vakje van 9 mogen de nummers maar 1 keer voorkomen!

0 / 10
Sudoku Original

Maar liefst 75 levels aan sudoku puzzles in Sudoku Original!

8 / 10
Sudoku Sniper

Kies een bot om tegen te spelen en los zo snel mogelijk de sudoku's op in Sudoku Sniper. Wil het even niet lukken, dan kan het helped de bot een aantal vakjes te laten invullen totdat je ziet hoe je weer verder kan.

0 / 10
Desert Sudoku

Speel sudoku in de woestijn in dit leuke puzzelspelletje. Kun jij de puzzel uitspelen voordat de tijd om is? Zet de cijfertjes 1 tot en met 9 op de juiste plek in de vakjes van het sudoku grid. Veel succes!

0 / 10
Paasei Sudoku

Een sudoku spelletje voor tijdens de paasdagen! Vul de puzzel in door ervoor te zorgen dat er van elk eitje eentje in elke rij en elke kolom staat.

6.7 / 10
Jigsawdoku

Sudoku en puzzelen in-een. Een simpele sudokuvariant in Jigsawdoku.

8 / 10
Samurai Sudoku

Speel online sudoku met notities in Samurai Sudoku.

8 / 10
Sudoku

Oefen eerst je sudoku vaardigheden en neem het daarna op tegen anderen!

8 / 10
Disney Sudoku

Speel een Disney Sudoku Spelletje. In een lijn mogen niet twee dezelfde Disney figuren zitten.

8 / 10
Mahjong Sudoku

Mahjong en een sudoku samen. Kan jij de puzzel oplossen?

0 / 10
Miniclip Sudoku

Iedere dag nieuwe sudokus in 3 verschillende niveaus met Miniclip Sudoku.

8 / 10
Sensible Sudoku

Speel sudoku in deze online versie. Met handige klad-functie.

0 / 10
Well Sudoku

Lekker sudoku spelen tegen andere puzzelaars!

0 / 10
Beach Sudoku

Maak een mooie sudoku puzzel op het strand. Vul de cijfertjes 1 tot en met 9 goed in zodat ze maar een keer per blok, rij, en kolom voorkomen. Kun jij deze sudoku puzzel oplossen? Veel succes!

0 / 10
Sudoku Challenge HD

Sudoku Challenge HD is een boeiend spelletje voor sudoku liefhebbers. Kies spelmodus hard (moeilijk), expert, of challenge (uitdaging). Vul alle rijen, kolommen, en dik gedrukt blok met de cijfers 1-9.

0 / 10
Mobile Sudoku

Speel een leuk sudoku spelletje. Kun jij alle cijfertjes van 1 t/m 9 goed invullen? Kies op welk niveau je wilt spelen. Je kan de cijfers meteen invullen, of notities maken.

10 / 10
Su Do Ku

Maak deze sudoku. De bedoeling is om overal een getal te krijgen wat nog niet in die rij, horizontaal of verticaal of in het vierkant staat. Daar moeten dus alle getallen anders zijn!

0 / 10
Sudoku Deluxe

Sudoku Deluxe is een leuk sudoku spelletje waarin je de puzzel op een houten bord speelt. Vul de nummertjes 1-9 in en zorg dat er geen herhaling in de individuele rijen en kolommen sluipt. De cijfers moeten ieder 1x voorkomen.

0 / 10
Daily Sudoku

Daily Sudoku biedt je iedere dag weer een nieuwe sudoku puzzel aan! Met dagelijks een nieuwe puzzel op drie verschillende niveaus blijf je je sudoku vaardigheden trainen! Zet de cijfertjes 1 tot en met 9 in alle lege vakjes van de rijen en kolommen!

0 / 10
Libelle Sudoku

Libelle Sudoku is een online sudoku spelletje met drie verschillende niveaus. Ben je op zoek naar een leuke, makkelijke afleiding, of heb je zin in een echte uitdaging? Kies het niveau dat bij je past en zet de cijfertjes 1-9 goed in de rijen en kolommen!

0 / 10
Sudoku 3

Weer een leuke versie van sudoku. Zet alle getallen op de juiste plaats en speel het spel uit. Zoals altijd mag er op elke rij en elke vakje van 9 maar 1x hetzelfde getal zitten.

0 / 10
Mini Sudoku

De sudoku rage nu ook op spelletjesoverzicht. Kraak de sudoku met mini sudoku.

8 / 10
Carrot Sweeper

Elmer Fudd heeft een aantal nepwortels geplant. Als je die plukt dan pakt hij je! Zorg dus dat je met Bugs Bunny alleen de juiste wortels pakt. De cijfers in de rijen en kolommen geven de clusters veilige wortels in die rij aan waar 10 betekent dat de hele rij of kolom veilig is.

8 / 10
Sudoku 5

Een makkelijke of moeilijke sudoku het kan allemaal. Kies je veld en de moeilijkheidsgraad.

8 / 10
Zen Sudoku

Speel een mooi gemaakt sudoku spelletje. Kun jij de cijfers 1-9 per rij en per vak van 9 hokjes goed invullen? Zorg dat de cijfers nooit dubbel voorkomen binnen een rij en binnen een hokje.

0 / 10
Sudoku 365

Dagelijks een nieuwe sudoku bij Sudoku 365. Kun jij deze getallen-puzzels oplossen? Zet de nummers 1-9 zo neer dat er in elke rij, kolom en elk van de negen blokken van negen vakjes telkens maar een van elk nummer voorkomt.

8 / 10
Frozen Lake Sudoku

Speel een leuk Sudoku spelletje. De achtergrond is een prachtig plaatje van een mooi bevroren meer in Siberie.

8 / 10
Quick Sudoku

Quick Sudoku is een uitdagend sudoku spelletje waarin tijd je grootste vijand is. Kijk goed naar de cijfers die al in het grid staan en ontdek welke nummers van 1-9 je nog meer in de lege hokjes kunt zetten voor de tijd om is!

0 / 10
SudokuToon

Speel nu SudokuToon, erg lastig om mee om te gaan, maar dan heb je ook wel wat! Klik op een vierkantje om door de cijfers 1-9 te lopen. Als het vakje rood wordt betekent het dat dat cijfer al in die rij of in dat blok staat.

0 / 10
Sudoku Generator

Speel Sudoku. Zorg ervoor dat in elke horizontale en verticale lijn 1 t/m 9 staat. Ook in elk blok van 9 moet dat het geval zijn. Kan jij de puzzel oplossen.

0 / 10
Sudoku GameDuell

Speel een leuk potje sudoku. Met een Gameduell account kun je je meten tegen allerlei andere spelers van over de hele wereld. Ben jij goed in Sudoku puzzels? Speel het dan nu!

0 / 10
Sudoku Village

Sudoku is een echte klassieker en een handige manier om het brein scherp te houden. Elk blokje van negen moet de getallen 1 tot en met 9 bevatten. Klik op een nummer om te zien hoeveel je er nog moet invullen. Denk snel en verbreek je eigen highscores!

0 / 10

Speel de sudoku games nu!

Sudoku is een puzzel van negen bij negen vakjes met hierin een aantal ingevulde cijfers. Het is de bedoeling om de andere cijfers ook in te vullen, zo dat in elke horizontale en verticale lijn de cijfers 1 tot en met 9 precies een keer voorkomen. Er zijn veel verschillende versies van! Speel hieronder een van de Sudoku spelletjes.

Dit vinden wij de leukste spellen:FunGamePlay Sudoku, Sudoku USA Today, Sudoku Challenge, Killer Sudoku, Sudoku Classic, Sudoku Original, Sudoku Sniper, Desert Sudoku, Paasei Sudoku, Jigsawdoku