Tags >

Taal

WordTornado

Als je handig met letters bent kun je dat tegen anderen bewijzen in WordTornado!

2.6 / 10
Text Express

Maak zo snel mogelijk zoveel mogelijk woorden met de letters om je trein op gang te houden in Text Express. Zorg dat je eerder dan de andere trein bij het station komt.

7.9 / 10
Chocolade letters vangen

Pak de chocolade letters door de juiste letter in te drukken. Misgrijpen is minpunten.

7 / 10
Text Express 2

Maak zoveel mogelijk woorden met de letters op de kolen om de trein op gang te houden.

8 / 10
Laser Typen

Tik alle woorden weg voordat zij het einde van het scherm halen. Wij haalden level 8, kan jij de redactie verslaan?

8 / 10
The Impossible Quiz 3

The Impossible Quiz is terug! Weer heel veel lastige strikvragen, dus makkelijk is het niet, maar wel heel erg leuk en verrassend!

7.9 / 10
Bookworm 2

In bookworm moet je de letters verbinden om zo lang mogelijke woorden te maken. Lange woorden leveren meer punten op.

8.2 / 10
Word Up

Kies je taal en kijk goed naar de letters. Kun jij woorden vinden om te spellen? Probeer alle missies uit te spelen door genoeg letters weg te spelen. Veel succes!

10 / 10
Zonnige ABC

Typ de letters in die in beeld komen voordat ze bij de zon zijn. Als je die letters intypt zullen ze verdwijnen. Laat hier maar eens zien hoe snel jij kunt typen.

8 / 10
Finger Frenzy World

Hoe snel kan jij typen? Vergelijk je score met je vrienden en maak ze groen van jaloezie!

8 / 10
Hangman Word Game

Ken jij veel engelse woordjes? Bouw je woordenschat verder uit! Hoeveel rondes hou jij het vol in dit leuke galgje spelletje?

6 / 10
Samurai Typen

Je hebt vijanden, veel vijanden, meer dan er letters van het alfabet zijn. Maar gelukkig heb je je toetsenboord tot je bescikking en kan je ze wegtypen.

8 / 10
Words and Physics

Kun jij steeds de raadsels oplossen? De woorden zijn hints voor wat je moet doen. Denk goed na over wat de hints betekenen en los elk level op!

0 / 10
Word Strip

Je bent een edele woordsmid en bent op een queeste om zielige meisjes die het te warm hebben uit hun kleren te helpen. Zorg ervoor dat ze niet gaan transpireren: tik de juiste woorden!

8.1 / 10
Waffle Words

Streep snel alle woorden aan die je kunt vinden in dit grid. Je kunt het spel in meerdere taken proberen. Welke taal ken jij het beste? Veel plezier!

0 / 10
Professor Muis

Speel een leuk woodspelletje met Professor Muis. Help hem alle juiste letters by elkaar te zoeken in dit spel. Speel met mensen van over de hele wereld!

8 / 10
Type And Pop

Typen wordt leuk met Typ and Pop! Oefen jouw type kunsten en red de heks van de slechte beesten!

0 / 10
Ink Battle

In dit spelletje leer je snel typen. Typ de Engelse woordjes in en spaar energie op om je beestjes te kunnen oproepen. Vergeet tussen de levels door niet te upgraden!

8 / 10
Treasure Drive

Op zoek naar schatten onderwater ben je aan het duiken. Maar plots komen daar haaien! Typ ze snel weg voordat zij tussen jou en jouw schat komen!

8 / 10
Alphattack

Voor de snelle typers onder ons: test je typ-kunsten. Bescherm je stad door de vallende bommen te vernietigen door de juiste letters te toetsen.

8 / 10
Alpine Flowers Hangman

Kun jij alle woorden goed raden in dit galgje spelletje? Raad de letters goed totdat je het woord weet! Probeer zo min mogelijk fouten te maken.

8 / 10
Hangman Extreme

Weet je op tijd het woord te vinden in deze extreme galgje variant, voordat je mannetje wordt omgebracht... op allerlei extreme en creatieve manieren.

8 / 10
Soccofobia

Verzamel de letters van de namen van voetballers terwijl je de ballen ontwijkt! Verzamel de power-ups om af en toe iets sneller te kunnen rennen of om alle ballen in het veld tijdelijk stil te leggen.

8.7 / 10
Airballoons Wordfinder

Zoek alle woorden die je onderin ziet in deze woordzoeker met luchtballonnen in de achtergrond. Kun jij ze allemaal terugvinden? Kijk goed. De woorden kunnen horizontaal, verticaal, en diagonaal in de puzzel staan.

8 / 10
Myosotis Chapter 2

Rick z'n vrouw is overleden, maar een aantal wetenschappers vertellen hem dat hij haar terug kan krijgen als hij de puzzels oplost en de time box weet te gebruiken...

0 / 10
Blocks With Letters On

Probeer alle blokken met letters er op door het level te verplaatsen. Zet ze goed in the gele vakken neer zodat het woordje hetzelfde blijft.

0 / 10
Text Twist 2

Probeer zoveel mogelijk woorden te leggen met de zes letters. Raad het zes-letter woord om door te gaan naar het volgende level. Je kunt het spel met of zonder tijdsdruk spelen. Veel plezier!

3.3 / 10

Hoe goed zit jij in je taal?

Spelletjes over taal; ben jij goed met letters? Kan jij lange woorden maken van een paar letters of juist lekker snel typen. Ken jij bijna net zoveel woorden als in het woordenboek? Leg je woordenboek aan de kant en speel een taal spelletje.

Dit vinden wij de leukste spellen:WordTornado, Text Express, Chocolade letters vangen, Text Express 2, Laser Typen, The Impossible Quiz 3, Bookworm 2, Word Up, Zonnige ABC, Finger Frenzy World