Mooseball

Speel tafelvoetbal met elanden. Kan jij winnen van de tegenstander en de meeste goals maken. Speel weer een leuke variant van tafelvoetbal.

7.3 / 10
Tafelvoetbal

Speel tafelvoetbal tegen de pc of tegen elkaar in dit goed uitgevoerde spel! Kun jij je team goed besturen en het spel winnen? Ben jij een echte tafelvoetbalkampioen?

7.8 / 10
Table Soccer

Speel nu tafelvoetbal op amateur niveau of op hoog niveau en probeer van de tegenstander te winnen.

7.5 / 10
Premier League Foosball

Een mooi tafelvoetbal spel, gebruik de pijltjes en de spatie voor een klein beetje extra snelheid.

8 / 10
Table Top Football

Speel een aardig spelletje tafelvoetbal, waar het meer om traptechniek gaat dan om reactie.

8.1 / 10
Foosball HD

In het gratis spelletje Foosball HD kun je een leuk potje tafelvoetbal tegen de computer spelen. Schuif de stangen op en neer om je spelers in het pad van de bal te zetten. Ram de bal langs de verdediging het doel in! Je moet als eerste 5 doelpunten scoren om te winnen!

0 / 10
Foosball Gold

Een supersnelle tafelvoetbal variant waarbij je je eigen opstelling kunt kiezen. Deel je team in op de manier die jou het handigst lijkt, en verbeter je eigen speelplezier door het spel zo nog iets interessanter te maken.

8 / 10
Retro Football

Speel American Football als tafelvoetbal spel. Kies een uitgangspositie, klik op vibrate om de tafel te laten trillen, en pass dan snel de bal naar de speler die vooruit lijkt te komen.

8 / 10
Peanut

Schiet de pinda in het goal. De eekhoorns zullen hem tegenhouden. Probeer hem goed te raken en niet te hard want dan vliegt die over.

8 / 10

Hoe goed ben jij in tafelvoetbal?

Ben je het voetballen en het tafelvoetballen aan een kast een beetje beu, dan kun je nu online tafelvoetballen. Speel tafelvoetbal tegen de computer of tegen elkaar. Draai aan de stokken en schiet het balletje in het doel! Er zijn wat leuke variaties waar je bij sommige iets extra\'s moet doen om een doelpunt te maken! Kan jij alle spelletjes winnen? Veel tafelvoetbal plezier.

Dit vinden wij de leukste spellen:Mooseball, Tafelvoetbal, Table Soccer, Premier League Foosball, Table Top Football, Foosball HD, Foosball Gold, Retro Football, Peanut