Tags >

Tandarts

Doggy Dentist

Deze hond heeft wel erg vieze tanden! Jij bent in dit spelletje de tandarts in een dierenkliniek. Kun jij deze tanden schoon krijgen?

0 / 10
Baby Dentist

Deze baby heeft veel te veel zitten snoepen en zijn tandjes zijn daardoor helemaal vies en verrot. Kun jij de tandjes van deze baby weer een beetje fatsoeneren als tandarts?

8 / 10
Rapunzel's Rotten Teeth

Raponsje heeft zo lang in de toren gezeten dat ze haar tanden lang niet heeft gepoetst. Kun jij tandarts spelen en haar tanden weer mooi maken?

9 / 10
Hannah Montana at the Dentist

Hannah Montana gaat naar de tandarts, maar dat had ze beter iets eerder kunnen doen! Wat een tanden! Kun jij de boel een beetje opfrissen?

8 / 10
Frozen Tooth Problem

In dit spelletje heeft prinses Elsa, uit de film Frozen, haar tanden heel slecht verzorgd! Kun jij haar tanden weer mooi maken?

0 / 10
Doc McStuffins at the Dentist

Dr McStuffins heeft het zo druk gehad met haar patienten dat ze zelf is vergeten naar de tandarts te gaan! Kun jij haar helpen haar tanden weer mooi te maken?

0 / 10
Justin Bieber Tooth Problems

In dit spelletje ben je de tandarts van Justin Bieber, en de jonge popster heeft niet zo goed voor zijn tanden gezorgd! Kun jij ze allemaal schoonmaken of vervangen?

8 / 10
Crazy Dentist Office

Kun jij dit gebit nog redden in jouw tandartspraktijk? Pak de juiste instrumenten en red wat er aan deze slecht verzorgde tanden te redden valt.

8 / 10
Dentist Doctor Teeth

Ervaar hoe het is om een echte tandarts te zijn in het tandarts spelletje Dentist Doctor Teeth! Je patiënten hebben hun tanden verwaarloosd en het is aan jou om ze weer te laten glanzen. Kies het juiste stuk gereedschap om elk specifiek kwaaltje aan te pakken. Hoeveel patiënten stuur jij naar huis met een schoon gebit?

0 / 10
Maleficent Bad Teeth

Maleficent is zo druk bezig geweest met haar kwaadaardige tanden dat ze nooit naar de tandarts is geweest. En dat kun je zien ook! Kun jij haar tanden weer een beetje opschonen en recht zetten?

0 / 10
Dentist Fear

Dit meisje is bang vor de tandarts, want ze heeft heel lang haar tanden niet goed gepoetst. Kun jij de tanden schoonmaken en er weer een fatsoenlijk gebit van maken?

8 / 10
Demi Lovato Tooth Problems

Demi Lovato heeft het zo druk gehad dat ze haar tandarts heel lang niet heeft gezien. En dat kun je zeker zien! Kun jij haar tanden toch nog mooi maken?

0 / 10
Draculaura's Perfect Teeth

Draculaura heeft niet zoveel aandacht aan heet tanden besteed, en dat is te zien! Kun jij als haar vampieren-tandarts zorgen dat het toch nog goed komt met haar tanden?

8 / 10
Baby Lizzy at the Dentist

Baby Lizzy heeft vreselijk slecht voor haar tanden gezorgd. Jij bent de tandarts. Kun jij haar gebit weer oplappen en haar tandjes schoonmaken?

8 / 10
Dentist Fear 2

De kinderen zitten in de wachtkamer bij de tandarts, en ze zijn alledrie heel erg bang. Kun jij kun tanden weer mooi schoonpoetsen? Haal alle viezigheid weg!

8 / 10
Pou Tooth Problems

Dit gekke beestje, Pou, heeft heel slecht voor zijn tanden gezorgd. Dat krijg je als je geen handen hebt en je tanden niet kan poetsen... Kun jij Pou helpen zijn gebit te fixen?

0 / 10
Jessica Alba at the Dentist

Jessica Alba heeft het zo druk dat ze nauwelijks tijd heeft gemaakt voor de tandarts. En dat had ze beter wel kunnen doen! Kun jij haar helpen haar gebit te fixen?

0 / 10
Ghoulia Yelps Bad Teeth

Ghoulia Yelps uit Monster High heeft echt vreselijke tanden zeg! Jij bent in dit spelletje de tandarts. Kun jij er nog iets aan doen?

0 / 10
Jane Boolittle Bad Teeth

Jane Boolittle is een leerling van Monster High. Ze is al heel lang niet naar de tandarts geweest, en dat kun je zien! Kun jij haar tanden fixen?

0 / 10
Pou Girl at the Dentist

Pou Meisje is bij de tandarts, want ze heeft haar tanden niet goed verzorgd! Gelukkig kun jij haar gebit weer helemaal mooi maken. Poets en polijst alles weer schoon.

0 / 10