Tags >

Tank

Battle Gear 2

Stuur je manschappen het slachtveld op om de tegenstander in de pan te hakken. Kies uit diverse speciale en minder speciale eenheden en sloop de basis van de vijand!

8 / 10
Stalingrad 2

Verdedig Stalingrad tegen de Nazi's in dit Tower Defense spelletje. Bouw torens en fabrieken en stuur taniks de weg op om de Nazi's te verslaan!

8 / 10
Awesome Tanks 2

Rij rond in de doolhoven en schiet alle andere tanks kapot. Kijk uit, want je vijanden komen vanuit alle hoeken. Kun jij iedereen verslaan en geld verzamelen voor goeie upgrades?

8.1 / 10
CantankerousTank

Schiet je een weg door gebouwen, auto's en helicopters met je aggressieve tank. Kun jij overal een weg langsbanen en door alles heen rammen? Stuur en schiet goed!

8 / 10
Turbo Tanks

Ga op weg met je tank en race over het parcours heen. Verzamel onderweg sterren en zorg ervoor dat je tank niet kapot gaat. Je hebt maar een bepaald aantal levens.

8 / 10
Heavy Weapon

Schiet met de tank alle vliegtuigen uit de lucht. Richt goed en schiet ze kapot.

8 / 10
Tanki Online

Speel nu het toffe tank spelletje Tanki Online en knal alle andere tanks kapot!

0 / 10
World of Tanks

Kies een tank en ga ervoor. Een oorlog avontuur van staal op staal. Je kunt samenwerken of tegen elkaar de strijd aan gaan!

0 / 10
Tank Ball 2

Speel tegen mensen over de hele wereld in Tank Ball 2. Massive Multiplayer!

8 / 10
Tank Storm 3

Rij rond met de tank. Overal liggen vijanden op de loer. Schiet ze allemaal neer, en zorg ook dat je tank aan flarden wordt geschoten. Kun jij elk level overleven?

8 / 10
Tank Battle: War Commander

Kies je leger en je wapens in het strategie spelletje Tank Battle: War Commander! Roll de dobbelstenen en kies welke wapens je wilt inzetten en op welke eenheden je je aanval wilt richten. Kun jij het vijandelijke leger van de kaart vegen voordat je eigen eenheden te veel schade oplopen?

8.7 / 10
Crystallium Wars TD

Verdedig het pad met jouw torens en het vliegende ship. Eerst moet je rondvliegen en torens bouwen en repareren met het schip. Begin daarna de waves.

0 / 10
Tanks

Uitgebreid tank vs tank spel met een hoop opties! Rij rond in je tank en beschiet je tegenstanders. Kun jij ze allemaal uitschakelen in dit tank spelletje?

8 / 10
Awesome Tanks

Een tank upgraden. Dat is natuurlijk leuk, daarvoor moet je wel levels uitspelen en alle andere tanks uitschakelen om de beste tank te worden.

7.9 / 10
Tank 2008

Schiet zo veel mogelijk kapot met je tank in Tank 2008!

8 / 10
Moon Defender

3D spel waarbij je over de maan rijd met een tank en probeert ufo's uit de lucht te schieten! Probeer zoveel mogelijk ufo's te raken en te blijven leven.

8 / 10
Big Battle Tanks

Schiet de andere tank kapot en zorg dat je wint. Je kan van alles wegschieten en hou rekening met de wind. Rij ook heen en weer en zorg dat je je tegenstander raakt!

8 / 10
Colony Age Robot Outbreak

Rij rond in je tank en schiet alle robots kapot die het Kronis schip aanvallen. Kun jij het schip verdedigen tegen de vijand?

8.9 / 10
IndestructoTank

Je bent een onverwoestbare tank. Je kan gewoonweg niet kapot, maar je kunt wel vanalles slopen! Gebruik de bommen om op te spingen en maak combo's.

8 / 10
Earth Invasion

Met dit spel kan je de wereld redden. De wereld wordt aangevallen door aliens. Schiet met je eigen tank alle ufo's kapot en voorkom dat de aarde wordt vernietigd! Gebruik vooral ook de speciale wapens om de ufo's kapot te schieten.

8 / 10
Toy Tank Arena

Schiet alle andere tanks neer voordat ze jou raken. Kan jij alle levels uitspelen met 20 levens?

8 / 10
Tank Guardians

Schiet met de tank alle andere tanks neer en zorg ervoor dat je wint. Kies de kogels en ga het gevecht aan.

8 / 10
Panzer.io

In Panzer.io liggen er in de woestijnachtige arena allerlei tanks en soldaten op de loer om je aan te vallen en je tank op te blazen. Schiet ze snel neer. Rij rond om te ontkomen aan je vijanden en beloningen te pakken.

0 / 10
Bubble Tanks 2

Reis van bubbel naar bubbel en vernietig alle andere bubbel tanks die je tegenkomt. Als je ze schiet dan worden ze steeds kleiner tot er alleen van losse bubbels overblijven. Die moet je verzamelen om je eigen bubbel tank groter en sterker te maken. Maar kijk uit, want als jij geraakt wordt dan verlies jij ook bubbels!

7.6 / 10
Tank Bomber

Je bent een kanon en speelt tegen tanks. Je moet de bommen zo gooien zodat de tanks vernietigd worden en jou niet kapot kunnen schieten. Je hebt maar een bepaald aantal bommen die zich steeds aanvullen dus schiet niet zomaar alles weg.

8 / 10
Zoyaz Attack

Probeer alles wat boven je is neer te schieten met je eigen kanon. De ufo's boven je komen snel naar beneden dus schiet alles zo snel mogelijk neer. Probeer ook de grote ufo bovenin te raken!

7.2 / 10
TanksOnline.io

Overleef in de tank arena en verdedig het deel met jouw kleur in TanksOnline.io. De andere spelers zullen op je schieten. Ontwijk de kogels en schiet snel terug om alle andere tanks op te blazen!

10 / 10
Mindfields 2204

Zorg dat je tank in elk level het vlaggetje bereikt zonder geraakt te worden door de kanonnen of een mijn te raken. Gebruik de acties in je toolbox. Verspreid de actie icoontjes door het veld om een pad voor je tank uit te stippelen.

8 / 10
Steel Grinder

Rij met je tank door het level en zorg dat je alle tanks kapot schiet. Rij goed en ontwijk als de andere tanks op jou vuren! Schiet goed en koop genoeg upgrades.

8 / 10
Thanks Tanks

Je bent een tank en moet proberen alles uit te schakelen. Je kan schieten en nog wat andere dingen doen. Je komt er snel genoeg achter wat er allemaal mogelijk is!

8.6 / 10
Expendables 3

Je wordt aan alle kanten aangevallen! Rij rond met je tot tank omgebouwde legerjeep en verdedig jezelf!

8.8 / 10
RaTaTaTanks

Rij met je tank door het veld en probeer de plekken te veroveren waar je bunkers kan bouwen. Schiet de andere tanks overhoop en zorg dat je zelf niet te ernstig geraakt wordt!

0 / 10
Tank Wars HD

Probeer zo veel mogelijk medailles te winnen terwijl je je tanks door de doolhoven van Tank Wars HD leidt! Verdedig de vlag tegen de vijandige tanks. Je kan de bakstenen muren kapotschieten om een doorgang te maken, of ze laten staan zodat je je erachter kan verschuilen. Pas op voor tanks die met bommen zijn bewapend!

0 / 10
Super Tank

Ban je een weg door de vele levels in dit spelletje. Voor elke baas die je verslaat en level dat je daarmee afmaakt krijgt je tank een nieuw wapen. Bouw je tank langzaam om tot een echt Super Tank!

8 / 10
Indestructo Tank

Rij met je tank door het level en probeer genoeg punten te verzamelen om door te gaan naar het volgende level. Vang de bommen op want je kan niet kapot en spring van helikopter naar helikopter om punten te halen.

8.1 / 10
Battle Tank

Upgrade je tank en vuur een hagelstorm van kanonskogels af om je vijanden te vermorzelen in Battle Tank. In dit Worms spelletje mag jij eerst schieten, en daarna je vijand. Probeer meteen een vernietigende eerste slag te slaan zodat je je vijanden geen kans laat jou op te blazen.

0 / 10
Artillery Live

Een soort worms met tanks! Speel tegen andere spelers wereldwijd.

8 / 10
Tank Destroyer

Rij rond met de tank en zorg ervoor dat je iedereen neer schiet. Je kan ook raketten afvuren en bommen neerleggen. Kan jij iedereen verslaan?

8 / 10
Stalingrad

Verdedig Stalingrad tegen de invasie door de juiste verdediging op te bouwen. Verslavend!

8 / 10
Way of Defence

Bewaak het pad en zorg ervoor dat de vijand niet kan oversteken. Bouw grote kanonnen in het veld om de vijandelijke tanks en soldaten te schieten. Je kunt je units ook upgraden.

0 / 10
Armored Corps

Je speelt als tank en er komen steeds wave's van tanks op je af. Het is de bedoeling dat je die allemaal neerschiet zonder zelf te veel geraakt te worden. Hoeveel wave's kan jij overleven?

8 / 10
Destructo Tanks

Knal de andere tanks af voordat ze jou te grazen hebben! Rij door de levels en schiet zoveel mogenlijk vijandige tanks om een nieuwe uitvalsbasis in te nemen.

8 / 10
Tank Fury

Tank Fury is een tekenfilmachtig schietspelletje met allerlei grappige tanks. Je hebt allerlei wapens tot je beschikking, inclusief een grote bokshandschoen. Besluip je tegenstanders via de teleportatie poorten en mep en bekogel ze tot ze exploderen!

0 / 10
Siege Tank Defence

Schiet met een tank iedereen neer die op je afkomt. Je kan zelf ook rijden. Later in het spel zal je steeds betere wapens krijgen.

0 / 10
Slash Zombies Rampage

De zombie apocalypse is aangebroken! Gelukking heb jij een tank. Rij over de straten en schiet alle zombies neer. Je kunt ze ook aanrijden. Kun jij ze allemaal verpulveren?

0 / 10
Armored Blasters

In Armored Blasters moet je door de arena rijden met je tank en de vijandige tanks kapotschieten. Verschuil je achter de muren en bunkers, en ontwijk de kogels van je vijanden. Als je de vijandige tankfabriek vernietigd win je het level. Maar zorg dat je eerst een paar tanks kapot knalt, want daarmee verdien je punten voor upgrades.

0 / 10
Tank Destroyer 2

Vernietig alle tanks en mannetjes die in het level zijn. Rij door het level en schiet de kogels en raketten af.

8.3 / 10
Battalion Vengeance

In dit strategie spel is het de bedoeling om met beperkte middelen de tegenstander op zijn knieen te krijgen. Plaats je tanks op de goede plek en overwin van de slechte Durand!

8 / 10
N3wton

Schiet de andere tanks van het platform in N3wton. Je eigen tank schiet wel steeds bij het schieten zelf ook een tikje achteruit, dus kijk uit dat je zelf niet valt.

8 / 10
Terra Guardian 2

Schiet met de tank alle vliegtuigen die over komen vliegen kapot. Richt goed en ontwijk de kogels die de straaljagers op je afschieten.

8 / 10
Tanks Ontwijken

Kom aan de overkant zonder geraakt te worden door de tanks. Zet het mannetje dan op de juiste plek neer om zo weer een nieuw mannetje te krijgen.

8 / 10
Crusader Tank

Dring zo diep mogelijk door in het terrein van een duistere militante sekte en schiet al hun tanks, uitkijktorens, en olie voorraden overhoop.

8 / 10
Color Tanks

Ga er op uit met je tank en schiet de andere tanks overhoop met je paintball kanon. Kun jij alle medailles verzamelen? Vergeet ook de handige upgrades niet!

8 / 10
Nano Tank

Verzamel met je tank zoveel mogelijk sterren en rij naar het einde van het level. Soms moet je wat meer moeite doen om de sterren te verzamelen. Schiet er lekker op los en kijk of je alle levels kan uitspelen?

8 / 10
Cube Me

Verplaats het mannetje en probeer aan het eind van het level te komen. Onderweg zal je ook zelfs in een tank kunnen veranderen.

8 / 10
Turret Takeover

In Turret Takeover speel je een turret omringd door vijanden. Schiet je vijanden maar vergeet niet je kannon op je vijanden in te stellen!

8 / 10
Steel Torrent

Schiet met je tank alle tegenstanders kapot. Leg ook mijnen voor je tegenstanders neer. Ontwijk wel de kogels die op je afkomen.

8 / 10
Zombie Tank

Race over de straten met de zombies en kijk hoe ver jij kunt komen. Kun jij alle upgrades verzamelen en alle werelden uitspelen?

0 / 10
Furious Tank

Rij met je tank door het level heen en schiet iedereen neer. Let wel goed op dat je zelf niet wordt neergeschoten!

8 / 10
IndestructoTank AE

Nieuwe versie van het bekende IndestructoTank. Zorg dat de bommen van de vijand je onverwoestbare tank raken en stuiter daardoor omhoog en ram in de lucht zoveel mogelijk helikopters, vliegtuigen, en andere vijandelijke wapens.

8 / 10
Tank Rage in Zombie City

Rij met je tank door een wereld vol zombies. Kun jij ze allemaal raken en over rijden? Ram alle zombies uit de weg zodat ze uit elkaar vallen.

8 / 10
Tank Storm 2

Rij door de levels met de tank en schiet alle vijandige soldaten, jeeps, en tanks. Jouw tank kan best wel wat hebben, maar word niet te vaak geraakt, anders explodeert je tank!

8 / 10
Knight Beasts Magic 2

Verdedig je vesting en schiet iedereen neer. Er komen constant mannetjes en wagens op je af en je moet proberen iedereen tegen te houden!

8 / 10
Mecharon Survival

Verdedig het level level. Plaats torens en probeer met je tank alles en iedereen kapot te schieten.

8 / 10
Ben 10 Demon Hunter

Rij rond in een speciale tank met Ben Tennyson, de held van de tekenfilm serie Ben 10. Probeer met je kanon alle slechterikken uit de weg te schieten.

8 / 10
Turrent Takeover

Jou kanon wordt aangevallen door verschillende kleuren tanks. Je kan ze dan ook alleen kapot schieten als jouw kanon de juiste kleur heeft. Wissel met 1 t/m 4 de kleuren en schiet alle tanks kapot.

8 / 10
Tank Man

Schiet de vijandelijke tanks voor ze het katten standbeeld opblazen. Help de mensen in de hutten door langs te rijden. Verzamel de power-ups en gebruik de medailles die je scoort om betere tanks te kopen.

8 / 10
Ejector

Schiet alle tanks van het platform af. Zorg dat je zelf erop blijft en goed blijft rijden om alles te ontwijken.

8 / 10
Assault Fleet

Probeer de planeet kapot te schieten. Maar daarvoor zal je toch echt eerst alle tanks en vliegtuigen kapot moeten schieten.

8 / 10
Only Seven Days

Rij rond en schiet alle vijandige tanks en trucks. Kun jij genoeg punten verzamelen voor upgrades? Je zal ze hard nodig hebben om de zeven dagen te overleven!

8 / 10
Modern Tanks

Rij door het doolhof met je tank en zorg dat je zelf niet geraakt wordt. Je tegenstanders, die moet je het doolhof uit schieten.

8 / 10
Effective Attack

Schiet de raket af met de tank en zorg dat je het doelwit kapot maakt. Stuur goed met de raket en zorg ervoor dat je onderweg niks raakt.

6 / 10
They Came From Space

Schiet met je tank alle ruimteschepen neer en zorg dat je zelf niet geraakt wordt. Richt goed en probeer er meer tegelijk neer te schieten.

8 / 10
Melvins Run

Zorg ervoor dat de tank elke keer aan het einde van het level komt. Jij mag eerst vooruit lopen en de weg wijzen. Dat kan je doen door dingen aan te klikken zoals een bocht naar links of rechts.

8 / 10
Circular Tank

Rij snel rond met de tank en ontwijk al je vijanden. Schiet ze snel neer voordat ze te dichtbij komen en je weten te beschieten of aan te raken! Hoe lang overleef jij in dit leuke tank spelletje?

8 / 10
Assault tank

Vernietig 50 tanks zonder zelf dood te gaan. Het is een grote uitdaging! Kan jij de uitdaging aan en ga je op pad met je tank!

0 / 10
Neon Battle Tank

Zorg dat de andere tanks niet bij je neon blauwe generator in de buurt kunnen komen in het tank spelletje Neon Battle Tank! Verdedig de generator en schiet de andere tanks kapot. Je moet een bepaald aantal tanks vernietigen om ieder level uit te spelen. Je eigen tank kan maar een keer geraakt worden. Vang je een tweede shot op, dan raak je een leven kwijt!

0 / 10

Schieten met een tank

Een tank is een gepantserd militair gevechtsvoertuig met rupsbanden en een geschutskoepel, met als hoofdfunctie direct vuur af te geven. Een tank wordt ook veel gebruikt in de oorlog. De tank is sterk en kan goed schieten. Sommige tanks kunnen ook nog eens heel snel rijden. Speel online in een van deze tank en leger spelletjes.

Dit vinden wij de leukste spellen:Battle Gear 2, Stalingrad 2, Awesome Tanks 2, CantankerousTank, Turbo Tanks, Heavy Weapon, Tanki Online, World of Tanks, Tank Ball 2, Tank Storm 3