Tags >

Taxi

Taxi Driving

Rij met je taxi door de stad en zoek naar klanten. Als je iemand ziet die een taxi nodig heeft kun je ze ophalen en zo snel mogelijk afzetten bij hun bestemming.

8 / 10
Monkey Taxi

De snelste taxi chauffeur van Londen is een aap. Rijd als een malle met je auto door de stad en haal je passagiers op, maar kijk wel uit voor de politie. Die willen je namelijk van straat halen!

7.9 / 10
Sim Taxi 2

Je wil een mooie rode sportwagen kopen, maar je moet eerst genoeg geld verdienen. Als taxi chauffeur rij je rond de stad en neem je mensen mee naar hun bestemming. Des te sneller je bent, des te meer je betaald krijgt. Je kunt ook een beetje bijverdienen door de muntjes te pakken.

8 / 10
Crazy Taxi

Eenvoudig Taxi Spelletje. Ontwijk andere auto's door van baan te wisselen, of door er overheen te springen. Ontwijk vooral de clusters van autos, want die zijn moeilijker, vooral als je lekker hard gaat.

8 / 10
Bombay Taxi

Kies een taxi en parkeer deze op de juiste plek in de drukke parkeerterreinen van Bombay. Je parkeerplaats wordt per level moeilijker om zonder brokken te bereiken.

8 / 10
London Cabbie

Leuk Spelletje waar je een taxichauffeur bent in London. Je klant komt pas tevoorschijn als je netjes geparkeerd staat. Kijk uit voor wegversperringen en passerende autos.

7.9 / 10
Cosmo Cabs

Vlieg rond in je ruimte taxi en volg de pijl om je passagiers te vinden en af te zetten. Kijk uit voor alle planten en rotzooi die in de ruimte rondvliegt.

8 / 10
Bombay Taxi 2

Deel 2 van Bombay Taxi. Laat zien dat je goed kunt rijden in dit Taxi Spelletje. Kies een taxi en parkeer hem op de juiste plek in steeds drukker wordende parkeerterreinen.

8 / 10
Taxi Driving School

Doe in dit Taxi Spelletje rijexamen. Kan jij de veertien examen onderdelen uitvoeren? Deze taxi stuurt haast moeilijker dan een echte auto!

8 / 10
Taxi Dubai

Rij met je taxi snel door de straten van Dubai. Probeer klanten te vinden om ergens heen te brengen. Haal je klanten op en zet ze af zonder ongelukken te veroorzaken!

8 / 10
Alien Transporter

Vlieg door het level met de alien taxi. Haal de passagiers op en zet ze netjes af op de juiste plek. Pak de muntjes, en vlieg op het einde van elk level door de magische poort voor je brandstof op raakt! Crash niet, en probeer je taxi heel te houden!

10 / 10
Sim Taxi Amsterdam

Rij met je taxi door amsterdam heen en probeer zoveel mogelijk geld te verdienen. Pik klanten op en kom niet in de buurt van de politie.

8 / 10
Super Taxi

In dit klassieke Taxi Spelletje moet je je klanten netjes vervoeren. Verdien geld door munten te vinden en door je klanten voor de juiste deur af te zetten. Veel succes!

8 / 10
Road Hunter GT

Je hebt net een taxi gepikt en moet nu naar de bank toe. Wat je daar moet doen daar zal je vanzelf achter komen. Let wel goed op en zorg goed voor je eigen leven!

8 / 10
Bust A Taxi

Rijd in dit taxi spelletje zoveel mogelijk mensen over. Repareer zo nu en dan je auto.

8 / 10
Crazy Shuttle

Pik de studenten op en zet ze weer af. Doe het wel voor de tijd om is. Kun jij ze znel genoeg oppikken en droppen? Voor voetgangers hoef je niet te remmen.

8 / 10
GabCab

Speel het spel met de taxi. Wat je moet doen daar kom je snel achter! Klik de juiste dingen aan en ga op pad.

8 / 10
Deliverance

Rij met je truck door de stad. Je moet op verschillende plekken pakjes ophalen om geld te verdienen. Probeer je truck wel heel te houden.

8.2 / 10

De taxi; een vervoersmiddel dat er is in veel soorten en maten.

Als je aan een taxi denkt, denk je al gauw aan een auto of taxibusje met een geel lichtgevend bordje op het dak, maar er bestaat ook zoiets als een watertaxi, tuk-tuk en fietstaxi (vaak riksja, becak of samlo genoemd). Al deze voertuigen zijn gemaakt voor personenvervoer.

>Rijd nu ook zelf als chauffeur in een taxi!

Hier vind je de grootste verzameling Taxi Spelletjes. Rijd als taxichauffeur zonder chauffeurspas met je auto door de straten. Ga met je klant van de standplaats naar de juiste locatie in een van onderstaande games.

Dit vinden wij de leukste spellen:Taxi Driving, Monkey Taxi, Sim Taxi 2, Crazy Taxi, Bombay Taxi, London Cabbie, Cosmo Cabs, Bombay Taxi 2, Taxi Driving School, Taxi Dubai