Tags >

Test

The Impossible Quiz

Legendarisch; The Impossible Quiz! Een quiz waar je lastige vragen moet beantwoorden, soms moet je even doordenken voor het antwoord, maar niets is onmogelijk...toch? Veel succes met The Impossible Quiz 1!

8 / 10
Landkaart Quiz

Test je kennis van de wereld door aan te geven waar steden en bekende plaatsen liggen! Het spel laat je zien hoe dichtbij je zat (of hoe ver ernaast). Het spel begint met de hoofdsteden, maar het wordt al gauw moeilijker. Kan jij het halen naar level 12?

8.1 / 10
States Of America

Heb je nu wel genoeg geoefend met al die landkaart spelletjes? Test dan nu of je een 100% score kan behalen voor de Amerikaanse staten met dit mooie topografie spelletje.

8 / 10
Periodiek Systeem

Ben jij goed in scheikunde? Test je kennis van het periodiek systeem in dit online spelletje. Zoek het element bij de genoemde atoommassa. Weet jij ze allemaal goed te beantwoorden?

6.9 / 10
Europe Countries

Hoe goed ken jij de kaart van Europe? Wijs voor elke naam van een Europees land de juiste plaats aan op de kaart.

8.1 / 10
Verenigde Staten

Ken jij Amerika goed genoeg om alle 50 staten aan te kunnen wijzen op een ongemarkeerde landkaart? Probeer het met dit leuke online topografie spel! Veel succes!

8 / 10
Europe Capitals

Kan jij alle Europese hoofdsteden op de kaart aanwijzen in dit leuke topografie spel? Heb je binnekort een aarderijkskunde test en wil je jezelf goed overhoren en een tien halen dan is dit het spel voor jou!

8 / 10
Mystery IQ Test

Denk logisch na in elk level en probeer zo een hoog IQ te halen. Kijk eerst goed voordat je wat doet.

7.2 / 10
The Impossible Quiz 2

Deel 2 van deze absoluut legendarische spellen. Vond je The Impossible Quiz 1 al haast onmogelijk, dan is dit zeker weer een nieuwe uitdaging. Pas op want als je begint stop je niet meer. Succes met de vragen!

8.1 / 10
Zuid-Amerika

Noem de verschillende landen uit het continent Zuid-Amerika. Kun jij voor elke naam het juiste land op deze kaart aanwijzen? Veel succes!

8 / 10
Benelux Cities

Link al de plaatsnamen met de juiste locaties op deze kaart van de Benelux in dit topografie spelletje. Hoe goed ken jij onze buurlanden?

8.1 / 10
South Central America Countries

Wijs al de landen van Midden-Amerika en Zuid-Amerika aan op deze kaart. Kan jij deze uitdaging aan en een score van 100% behalen?

8 / 10
Europa Topografie

De topografie van Europa. Test je kennis in deze quiz. De namen van verschillende Europese landen verschijnen boven de kaart. Wijs jij het bijbehorende land aan?

8 / 10
US Capitals

Hoe goed ken jij de staten en steden in de Verenigde Staten? Test je kennis in deze landkaart quiz. Er zijn drie verschillende niveaus, dus kies de moeilijkheidsgraad die jij denkt aan te kunnen.

8 / 10
South America Capitals

Kun jij alle hoofdsteden van Zuid- en Midden-Amerika aanwijzen op deze landkaart? Test je topografische kennis met dit leuke spel.

8 / 10
Africa Countries

Ken jij al de locaties van Afrikaanse landen? Wijs voor elke naam het goede land aan. Bij de derde keer mis wijst het spel het land voor je aan zodat je verder kan. Veel plezier!

7.9 / 10
Typing Speed Test

Een testje om te kijken hoe snel en accuraat je kunt typen. Kom jij door de test heen? Typ een van de korte fabels van Aesopos uit, die voor je in het scherm staan. als je de verkeerde toets in typt wordt de letter of het leesteken rood. Binnen een paar minuten weet je hoe veel woorden je gemiddeld per minuut typt, en hoe nauwkeurig je dat doet.

8 / 10
World Map Game

Dit spel ligt ergens tussen een puzzel en een topografie toets in. Sleep de landen aan de rechterkant naar de goede plaats op de wereldkaart. Natuurlijk kan je aan de vorm van het land wel zien waar het heen moet, maar het help wel heel erg als je al een beetje weet in welk deel van de wereld je moet zoeken.

8.1 / 10
Element Matching Game

Voor de echte scheikunde freaks: zoek bij de chemische eigenschap de groep elementen; een pittige! Je kunt ook tijdens het spel meer lezen over de aangegeven groep elementen.

8 / 10
IQ Test

Een spelletje met IQ-vragen. Kun jij het goede antwoord vinden?

8 / 10
The Map Quiz

Dit is een quiz over zes van de continenten op aarde. Kan jij alle tien vragen juist beantwoorden? Klik op wat jij denkt dat het juiste continent is.

8 / 10
Love Tester

Test hoe het zal gaat tussen jou en je verkering (of je droomverkering natuurlijk) door jullie namen in de liefdesmeter in te voeren. Klik op het hartje om te zien of julie voor elkaar bedoeld zijn.

8 / 10
Midden-Oosten

Wijs al de landen in het Midden-Oosten aan in deze korte landkaart test. Een naam verschijnt boven in het scherm en op de banner achter het vliegtuigje. Weet jij het juiste land aan te klikken?

8 / 10
Azie

How goed ken jij de landen van Azie? Kan jij voor elk land de juiste plek op de landkaart aanwijzen? Test het nu met dit leuke landkaart spelletje!

7.6 / 10
The Idiot Test

Ben jij een idiot of doorsta je de testen?

8 / 10
Midden Amerika

Noem de 7 landen in Midden Amerika in dit leuke landkaart spelletje. Een naam verschijnt boven in het scherm. Kan jij het land op de kaart aanwijzen?

8 / 10
The Vision Test

Vergelijkbaar met de 'The Impossible Quiz'. In dit spel krijg je een aantal woorden te zien. Ze zijn door elkaar geschud, deels weggevlakt, verstopt, versnipperd. Vind het juiste woord in het multiple choice menu.

8 / 10
Brain Test

Speel allerlei leuke mini games. Met de punten die je verdient tel je op om naar een volgend level door te kunnen. Voor elk level dat je behaalt ontgrendel je een nieuw spelletje.

8 / 10
Test Your Patience

In Test Your Patience wordt je geduld op de proef gesteld. Kan jij alle vragen en testjes correct beantwoorden? Voordat je verder gaat: adem eerst diep in en diep uit.

7.7 / 10
Alienz

Stuur de ruimtemannetjes naar de juiste plek op de landkaart.

8 / 10
De Nationale IQ Test 2009

Speel nu de nationale IQ test 2009. Test je kennis en laat uitrekenen wat je IQ is.

8 / 10
Fluffy Egg

Doe een persoonlijkheidstest. Kies met het eitje de plaatjes die het beste bij je passen en die jij het mooist vindt. Zo ontdek je wat voor ei jij bent.

3 / 10
Taxi Driving School

Doe in dit Taxi Spelletje rijexamen. Kan jij de veertien examen onderdelen uitvoeren? Deze taxi stuurt haast moeilijker dan een echte auto!

8 / 10
Unofficial IQ Test

De onofficiele iq test... de vragen zijn grappig en tegelijk echte doordenkers.

8 / 10
25 Cities France

Ken jij alle grotere steden van Frankrijk en kun je ze goed aanwijzen op de kaart? Zoek de juiste stad bij de naam die je krijgt. Kun jij ze allemaal goed aanwijzen? De ideale manier om je voor te bereiden op een topografie examen!

8 / 10
Europe Mountains Rivers

Was het aanwijzen van de Europese landen niet uitdagend genoeg? Probeer dan dit landkaart spelletje! Kan jij alle bergen en belangrijke rivieren in Europa aanwijzen?

8 / 10
Mind Feed

Een grappige test! Geef antwoord op de persoonlijke vragen. De test is wel in het Engels...

8 / 10
Vriendin Quiz

Wat voor vriendin ben jij in een relatie? Test het aan de hand van deze 10 vragen.

7.9 / 10
Voedingsadvies geven

Een beginnende veganist komt naar jou toe voor voedingsadvie. Kun jij hem goed adviseren? Adviseer de juiste producten, zodat de veganist voldoende vitamines, vetten en metalen eet. Maar zorg dat je geen producten selecteert die de veganist niet mag eten!

7.8 / 10
Australie

Australie ligt erg ver van ons vandaan. Kan jij toch de gebieden correct aanwijzen op de landkaart? Veel plezier!

8 / 10
Afrika

Test je topografie van Afrika. Best lastig al die landen... Een naam verschijnt boven de kaart. Kan jij het juiste land aanklikken?

8 / 10
Landkaart Afrika

Test je topografie kennis van Afrika in dit landkaartspelletje. Sleep de namen naar de juiste landen. Kijk daarna hoeveel je er goed had.

7.3 / 10
Be Quick Or Be Dead

Zorg dat de bandieten bij je uit de buurt blijven door hun namen zo snel mogelijk te typen. Dan verdwijnen ze namelijk. Hoe lang kan jij ze afweren?

8 / 10
Ultimate Idiot Test

De ultieme idiot test - doe alles testjes met de buttons, cirkels, vierkanten en meer. Laat je niet beet nemen door de bedriegelijke vraagstelling!

8 / 10
Unique IQ Test

Test je iq met deze online test. Moeilijke vragen om reeksen af te maken in de juiste kleur...

8 / 10
The Idiot Test 4

Kan jij de vierde variant van de bekende idiot test aan? Het zijn weer de zelfde streken als in eerder versies, en let op! Kleuren en woorden worden verwisseld!

8 / 10
Closure

Een geweldig spel! Wat je niet direct ziet, dat bestaat ook niet in Closure. Draag daarom de gloeilampen met je mee, en zet ze op strategische plaatsen neer om langs muren te komen. Probeer steeds in ieder level de deur te vinden.

8 / 10
Skill Test

Doe de 5 testen en kijk hoe goed jij het kan. Het test vooral reactie vermogen en probeer alles zovaak of zoveel mogelijk te doen.

8 / 10
Distraction Game

Ontwijk de raketten, maar laat je niet afleiden als je vriendjes het scherm draaien!

8 / 10
Timewaster Ultra

In Timewaster Ultra moet je allerlei knoppen in de juiste volgorde indrukken en de opdrachten afmaken om de level en checkpunten te doorlopen. Je moet de opdracht wel binnen de tijd afmaken.

8 / 10

Doe hier een test voor alles wat je maar kan bedenken!

Test je kennis en vaardigheden in een van onderstaande test spelletjes. Niet alleen IQ is belangrijk, ook kennis van topografie en kleine soms nutteloze weetjes helpen om ver te komen in deze spellen. Kijk of je score hoger is dan de gemiddelde score en je bent weer helemaal bij!

Dit vinden wij de leukste spellen:The Impossible Quiz, Landkaart Quiz, States Of America, Periodiek Systeem, Europe Countries, Verenigde Staten, Europe Capitals, Mystery IQ Test, The Impossible Quiz 2, Zuid-Amerika