Tags >

Trein

Train Traffic Control

Regel de dienstregeling in dit treinen spel. Jij bent de eigenaar van het station, dus probeer zoveel mogelijk treinen daar te laten stoppen. Zo verdien je namelijk veel geld. Zet de schakelaars om en zet het signaal op rood om de treinen naar jouw station te leiden. Veel succes met het managen van je eigen station!

8 / 10
Text Express

Maak zo snel mogelijk zoveel mogelijk woorden met de letters om je trein op gang te houden in Text Express. Zorg dat je eerder dan de andere trein bij het station komt.

7.9 / 10
Signal Switch

Kijk goed naar de volgorde waarin de gekleurde lampen flitsen, en trek dan in de juiste volgorde aan de hendels om een nieuwe kar aan de trein vast te maken. Je hebt wel een goed geheugen nodig voor dit spelletje.

8 / 10
Railroad

Leg de stukken rails zo neer dat het het spoor doorloopt, zodat de trein bij het station kan komen zonder een ongeluk te hebben. Je krijgt telkens maar drie stukken rails tegelijkertijd te zien. Maak er het beste van.

8 / 10
Text Express 2

Maak zoveel mogelijk woorden met de letters op de kolen om de trein op gang te houden.

8 / 10
Viaduct Designer

Maak een stevig viaduct zodat de trein en de lading er veilig overheen kunnen.

8.1 / 10
Rail Nation

In dit spelletje kun je je eigen treinvervoer bedrijf oprichten. Kun jij standhouden door zes verschillende tijdperken in de geschiedenis van treinvervoer? Probeer met je treinen alle steden te verbinden en een groot netwerk te maken.

8 / 10
Paper Train

Zorg dat alle treinen veilig over het papier kunnen rijden. Zet de stoplichten op rood of juist groen en laat de treinen niet botsen.

8.1 / 10
Onstopbare Trein

Zorg ervoor dat de trein veilig overal langs kan gaan. Jij maakt de route en moet ervoor zorgen dat je de gebouwen en andere dingen ontwijkt.

8 / 10
Help de NS

Help de NS de herfst door en veeg de bladeren van de rails!

8.1 / 10
Crazy Train

Snake met trainen. Zorg dat je locomotief en wagonnetjes niet van het scherm af rijden, in de knel raken, of zonder brandstof komen te zitten. Veel plezier!

8 / 10
Run Away Train

Probeer zo snel mogelijk met de trein het einde van het level te bereiken. Let op alle obstakels op het spoor en probeer alle wagons bij je te houden.

8 / 10
Polar Express

In dit spelletje dat is gebaseerd op de film The Polar Express bestuur jij deze trein. Haal eerst met de Polar Express alle wagons op door de schakelaars om te zetten om de trein in de goede richting te sturen. Daarna moet je richting de tunnel zien te komen. Veel succes!

8 / 10
Railroad Shunting Puzzle 2

Probeer de treinen op de juiste plek te krijgen. Koppel de treinen en laat ze het juiste spoor pakken.

8.2 / 10
Train Shootout

Schiet de bandieten die op paarden achter de trein aan zitten. Hogere levels lijken alleen maar meer bandieten te brengen. Het is een eindeloze horde, dus beried je voor op fikse carpaletunnelsyndroom.

7.9 / 10
Back To The Future Train

Race met de trein door het level en zorg dat je terug de tijd in gaat met de auto. Blijf wel op het spoor. En vergeet je lading niet in te laden aan het begin.

8 / 10
Derailed

Leg de spoorwegen aan voor de trein die aan komt rijden in dit trein spelletje. De rails moeten af zijn voordat de trein er is om ongelukken te voorkomen.

8 / 10
Severe Road

Schiet alle bandieten die de trein willen veroveren neer. Jij bent namelijk ingehuurd om de trein te beschermen. Het worden er steeds meer, dus vergeet niet steeds upgrades te halen.

9 / 10
Steam Train Challenge

Laad eerst alle spullen in de trein. Verdeel het een beetje over de karren. Rij tot het einde van het level en probeer de trein een beetje stabiel te houden zodat je onderweg niet te veel bagage verliest.

8.1 / 10
The Most Wanted Bandito 2

Iemand probeert het land van je familie af te pakken. Wordt bankrover en overval koetsen en treinen die geld transporteren. Zo kun je geld verdienen om het land te houden en wordt je zo berucht dat niemand het meer zal durven stelen.

8 / 10
Catch The Train

Zet de auto in elk level op de trein. Stuur goed en maak geen botsingen.

8.2 / 10
Rail Road

Zorg dat in elk level de trein op de juiste plek komt te staan. Pak de wagons, verplaats de trein en speel de levels uit.

8 / 10
Train Robber

Rijd op je paard (of koe of varken) dicht achter de trein aan en vang de zakken geld die bij elke hobbel in de rails uit de kabine vallen. Kijk uit voor de sheriff!

8 / 10
Puzzle Express

Probeer zoveel mogelijk blokken in de trein te krijgen. Zorg dat je ze goed plaatst en het snel doet.

8 / 10
Rail of War

Bouw je trein op met wagons en wapens en voer de missies uit in Rail of War.

8.1 / 10
Gem Mania

Rijd door het doolhof met je trein en pak alle edelstenen. Voor elke edelsteen die je pakt krijg je er een nieuw wagentje bij, maar dat wordt na een tijdje wel een beetje ingewikkeld...

8 / 10
Choo Choo

Rij met je treintje over het spoor en schiet iedereen neer die je tegenkomt. Er rijden tanks en er lopen mannetjes rond. Rij de goede kant op en pak onderweg genoeg bonuspunten om extra wapens te kunnen kopen.

8 / 10
Steamlands

Rij met je tank door de Steamlands. Pak de blokken op voor extra bescherming en schiet kolen naar je vijanden om hun rijtuigen kapot te maken.

8.4 / 10
Jumpagon

Haal punten door op de goede wagon van deze trein te springen. Probeer zo lang mogelijk dezelfde kleur aan te houden om veel bonuspunten te scoren. Ontwijk wel de paarse wagonnetjes en de bommen, en rol ook niet aan de linkerkant het scherm uit.

8 / 10
Nuke Train

Bescherm je nuke train door alles wat je aan komt vallen kapot te schieten.

7.9 / 10

Lekker treinen

Wanneer ben jij met de trein naar een andere stad gegaan? Of hou je niet zo van het openbaar vervoer? Wist je dat je naast de passagierstreinen ook nog boottreinen, posttreinen en goederentreinen hebt? Het spoorvervoer neemt jaarlijks toe in Nederland en gelukkig komen er ook steeds meer spelletjes over treinen. Want wie heeft er niet met Nederlandse treinen of internationale treinen (trains) en rails gespeeld?

Trein spellen?

Rijd met je locomotief met wagons en treinstellen over het spoor! Of bouw je misschien liever verder aan de spoorwegen en stations? Of help anders de NS met het schoonhouden van de rails zodat er weer treinen overheen kunnen rijden. Wees een goede conducteur of machinist in deze treinspelletjes.

Dit vinden wij de leukste spellen:Train Traffic Control, Text Express, Signal Switch, Railroad, Text Express 2, Viaduct Designer, Rail Nation, Paper Train, Onstopbare Trein, Help de NS