Tags >

Tuin

Mahjong Garden

Mahjong spelen en de tegels combineren in een zomers speelveld. Probeer de vogels te bevrijden door de tegels weg te spelen in deze tuin met vogeltjes! Je kunt door op de blaadjes te klikken links onderin het speelveld verplaatsen in de tuin of garden. Je kunt verder drie keer op shuffle drukken of je kunt een hint krijgen. Veel plezier met Mahjong Gardens!

8.1 / 10
The Farmer

In tuinen werken in de tuin van deze boerderij. Plant gewassen en zorg dat ze groeien als kool.

8 / 10
Elizas Garden Centre

Help Eliza bloemen te kweken zodat ze ze kan verkopen in haar tuincentrum. De bloemen hebben wel goede zorg nodig om mooi te blijven en voor een goede prijs over de toonbank te gaan.

8.6 / 10
Ranch Rush

Een leuk boerderij spelletje waarin je zo veel mogelijk producten moet verbouwen en verkopen om je boerderij uit te breiden en meer klanten te krijgen.

8 / 10
The Sun Garden

Kijk goed rond in deze mooie tuin. Het is wel een beetje een rommeltje af en toe. Kun jij alle verborgen voorwerpen op je lijstje terugvinden in de zonnetuin?

0 / 10
30 Days Honey

Je krijgt geen moment rust in dit drukke tuin spelletje. Maai het gras en plant bloemen voor de bijen. Zet bijenkorven neer en let goed op wanneer ze schoongemaakt moeten worden en wanneer je het beste de honing in potjes kan stoppen. Let ook op je bloemen, want die zul je vaak water moeten geven. Je hebt 30 dagen om je doel te halen.

8 / 10
Royal Story

Zet planten neer en koop dieren. Voer de dieren en maar mooie producten om te verkopen zodat je geld kunt verdienen om je koninkrijk uit te breiden. Kun jij de kwaadaardige heks Altessa verslaan?

7.5 / 10
Charmed in the Garden

Zoek alle verloren voorwerpen bij elkaar in de tuin. Het is wel een mooie tuin, dus misschien kun je zo de boel een beetje opruimen, want er ligt nogal wat rommel.

4.7 / 10
Farm Mania

Koop zaadjes en dergelijke om fruit en groeten in je tuin te laten groeien. Koop boerderij dieren om wol en eieren te verkopen. Op die manier verdien je geld om je boerderij uit te breiden.

8 / 10
Save my Garden

Zet in je tuintje allerlei planten neer om het pad te beschermen tegen de insecten. Zorg dat ze er niet langs kunnen komen!

8 / 10
Garden Defense

Verdedig de tuin en zorg ervoor dat er niemand langskomt. Zet alle wapens op de juiste route die de beestjes gaan lopen.

8 / 10
Gras Maaien

Maai zoveel mogelijk van het gras en probeer het minimum percentage van gemaaid gras binnen de tijd te behalen. Kijk uit voor de bloemen en de honden, maar van de mollen krijg je extra punten.

8.1 / 10
Tuin Inrichten

Richt je eigen tuin in. Zorg dat het geen zooitje wordt maar dat het allemaal mooi staat. Probeer een beetje leuke combinaties van planten en bloemen bij elkaar te zetten.

6.9 / 10
Garden Inventor

Het meest bizarre tower defence spel tot nu toe. Plant spugende en schietende bloemen, tuinkabouters en fonteinen om de invasie van insecten te voorkomen. Upgrade of verkoop je planten, en reis van tuin naar tuin om de wijk insect-vrij te houden.

8 / 10
Tuin Ontwerpen

Ontwerp de mooiste tuin in dit spelletje. Je mag zelf kiezen waar je de bloempotten en plantjes, de vogeltjes en het tuinmeubulair neerzet. Er is zelfs een vijvertje!

8 / 10
Doras Magical Garden

Heb jij een beetje groene vingers? Help Dora haar magische tuintje te onderhouden. Zaai zaatjes en geef de tuinpotten water en voeding in Dora The Explorer Magical Garden.

8 / 10
Tangerine Tycoon

Klik eerst op de mandarijn om meer mandarijnen te verzamelen. Dan kun je ze investeren of gebruiken om bomen te kopen. Zo gaat het automatisch en krijg je er steeds meer.

0 / 10
Bloomin Gardens

Probeer je tuintje zo netjes mogelijk te houden door identieke bloemen in een rijtje van vijf te planten zodat er weer ruimte vrij komt. Je moet zorgen dat er wel een paadje vrij is van de bloem die je wil verplaatsen tot waar die bloem heen moet.

8 / 10
Garden Grow

Help CyberChris de tuinen allemaal gezond te houden door alle planten water te geven. Het is best moeilijk, want eigenlijk moet je overal tegelijk zijn, en CyberChris is niet zo heel makkelijk te besturen. Zorg dat je dicht genoeg op de planten staat om ze water te geven. De laarsen die je kan verzamelen zorgen ervoor dat je sneller kan werken. Je hebt ze echt nodig! Veel succes!

8 / 10
Groententuin Beheren

Oogst zoveel mogelijk aarbeien, wortels en frambozen in je tuin. Die kun je in de winkel omruilen voor bananen en appels. Die heb je namelijk nodig om smoothies te maken voor de klanten in je winkel. Kun jij drie dingen tegelijk doen in dit spel?

7.9 / 10
Plantasia

Help Holly haar training als magische fee afmaken door de vergeten tuinen weer op te knappen. Zorg goed voor de magische plantjes en verdien met de bloemen genoeg punten om nieuw gereedschap en nieuwe zaadjes te kopen, en de oude standbeelden weer op te poetsen. Ruim de rotsen en stenen uit de weg, houd de insecten op afstand, en maak de hele tuin weer mooi.

8 / 10
Granny Garden

Bubble Trouble met Oma. Help Oma de kikkers neer te knallen die haar tuin in komen getuimeld. Zorg dat de kikkers niet op Oma springen, dat overleeft ze niet. Verzamel de bonus objecten om Oma de levels door te helpen.

8 / 10
Gardenscape

In Gardenscape beheer je een tuincentrum. Zorg dat je de klanten tevreden houdt met de juiste artikelen.

8 / 10
Happy Garden

Zorg dat je met het vrouwtje de tuin netjes verzorgt. Kan jij de plantjes op tijd planten en genoeg water geven dan krijg je een mooie tuin.

6.8 / 10
Happy Gardner

Kan jij een beetje goed met planten overweg? Dan kun je in dit leuke tuinier spelletje van alles verbouwen. Probeer de dagelijkse richtlijn voor de winst aan te houden en binnen de tijd te blijven.

8.1 / 10
The Backyardigans Adventure Maker

Kies de achtergrond, je vrienden en alle spullen en maak er een mooi plaatje van. Zorg dat alles een beetje bij elkaar past en er top uitziet.

8 / 10
Magical Broom

Probeer in elk level alles op te lossen zodat het huis er aan het einde weer helemaal top uit ziet.

8 / 10
Leaf Blower Madness

Je moet in dit spelletje alle bladeren van de tegels af blazen, het gras op. Zorg dat je de bladeren niet het water in blaast, en valt zelf ook niet in het water!

0 / 10
Sofia The First Gardening

In dit hele korte spelletje help je Prinses Sofia wat zaadjes in haar tuintje te planten. Geef de zaadjes water en de mooie bloemen verschijnen meteen!

0 / 10
Baby Alice Sweet Garden

Help Baby Alice in dit spelletje het tuintje mooi maken. Kies eerst het juiste gereedschap uit de schuur, en dan kun je in de tuin aan de slag!

0 / 10
Baby Hazel First Rain

Het is de eerste regen van het seizoen. Baby Hazel en haar vriendinnetje willen in de regen en de modder spelen. Trek je regenjas en kaplaarzen aan en speel lekker buiten!

0 / 10
Funny Playground

Haal kattenkwaad uit in een grote speeltuin. Je doet het wel op een grappige manier en moet er voor zorgen dat niemand je doorheeft! Zo kan je een honkballer afleiden en iets van glij spul op zijn knuppel doen. Zo komen er veel situaties voor en probeer overal iets te doen!

8 / 10
Urban Garden

Verbouw je eigen aardbeien en meer. Plant ze en geef ze genoeg water. Dan zullen ze vanzelf rijp zijn. Je kan daarna nog meer dingen platen. Nieuwsgierig... Speel dan nu urban garden.

8 / 10
Jardino

Help de mollen hun plantjes water te geven. Leg de gegraven slootjes zo neer dat alle plantjes water krijgen.

8 / 10
Mole Hunter 2

Mep al die vervelende mollen in je tuin met de hamer. Wees er snel bij, want anders duiken ze weer hun tunnels in. Hoeveel mollen kan jij meppen?

8 / 10
Springs Snowdrops

Probeer zo snel mogelijk van alles te verbouwen. Spit de aarde om, plant wat plantjes, geef ze water en probeer dat zo snel mogelijk te doen.

8 / 10
Big House Clean Up

Zorg dat alles weer helemaal schoon is. Het is een groot huis dus doe het netjes en kijk hoe snel jij het grote huis schoon kan krijgen.

8 / 10
Beans Vegetable Garden

Vind de groeten die in de tuin verstopt zitten. Klik op een plantje om te zien welke groente er onder verstopt zit. Vind twee dezelfde groeten met of zonder hints. Als je een paar hebt gevonden dan verzamelt het konijntje de groeten voor je en stopt ze in de mand.

8 / 10
Sour Then Sweet

Maak de keuze of je het poppetje helpt of juist niet. Is iets zoet of zuur. Verplaats de voorwerpen om hem te helpen of niet.

8 / 10
The Gardener

Loop door de tuin heen en kom erachter wat je moet doen. Verzamel wapens en springen over de heg heen om verder te kunnen.

8 / 10
How A Garden Grows

Help Strawberry Shortcake om zoveel mogelijk aardbeien en bosbessen te verzamelen. Laat de bloem zo groeien dat Strawberry bij de bessen kan. Als je meer van dezelfde bessen op een rijtje pakt, dan krijg je veel bonus punten. Kijk uit voor de dauwdruppels.

4.8 / 10
Pretty Flowers

Leg alle stukjes bloemen op de juiste plaats. Maak rondjes van bloemen om ze weg te spelen.

8 / 10
Bug Buster

In dit bubbles spelletje moet je alle kevers en andere beestjes in de tuin weten te verwijderen. Schiet er drie of meer van dezelfde bij elkaar.

5 / 10
Baby Hazel Garden Party

Samen met Baby Hazel moet je je in dit spelletje voorbereiden voor het tuinfeestje. Kun jij zorgen dat alles goed regeld is?

8 / 10
Mr. Garden

Help Mr. Garden met het bijhouden van zijn tuin. Hij geeft een set van drie bloemen aan die je in de juist volgorde moet plukken. Ondertussen moet je ook de diamanten en de gouden zaadjes verzamelen terwijl je het gras en de molshopen weghaalt. je moet wel snel zijn!

0 / 10

Speel spelletjes die met een tuin te maken hebben!

Speel hier een van de Tuinen Spelletjes. Ook als het buiten slecht weer is kun je lekker in de tuin bezig zijn; onkruid wieden, plantjes planten, grasmaaien, snoeien, zaaien, water geven, oogsten uit de moestuin en de borders ordenen. Er zit ook nog een spel bij waarbij je lekker kattenkwaad kan uithalen in een grote tuin! Veel tuinier plezier!

Dit vinden wij de leukste spellen:Mahjong Garden, The Farmer, Elizas Garden Centre, Ranch Rush, The Sun Garden, 30 Days Honey, Royal Story, Charmed in the Garden, Farm Mania, Save my Garden