Tags >

Tv

1 Tegen 100

Speel nu 1 tegen 100! Iedereen kent denk het spel van tv wel. Jij in je eentje moet 100 spelers verslaan door de vragen te beantwoorden. Je hebt 3 escapes om je te helpen! Kan jij alle 100 tegenspelers verslaan?

7.9 / 10
Deal Or No Deal 2

Deal Or No Deal, in Nederland bekend van de koffertjes-show van Linda de Mol. Kies de koffers die je open wil maken en besluit of je een aanbod aan wil nemen of toch door wilt spelen. Veel succes!

8 / 10
Jurassic Park

In dit spelletje reis je naar Jurassic Park. De dinosaurussen zijn ontsnapt en eten iedereen op! Kun jij ze neerschieten voor ze je opeten in dit grappige pixel spelletje? Veel plezier met spelen.

8.4 / 10
Ben 10 Dragon War

Ga met Ben Tennyson van de tekenfilm Ben 10 op avontuur en versla steeds al je tegenstanders in het duel. Daarmee verdien je punten die je kunt gebruiken om upgrades te kopen!

8 / 10
Bravo Boogie

Dans met Johnny Bravo en versier de chick! Woah, momma!

8 / 10
One Direction Crazy Dancing

Zorg ervoor dat je niet betrapt wordt terwijl je gekke dansjes doet met de jongens van One Direction elke keer als hun manager niet kijkt.

0 / 10
Tom's Trap-o-Matic

Help Tom een val te bouwen om Jerry te vangen. Zal het Tom met jouw hulp voor de verandering eens wel lukken die muis te vangen? Gebruik de gekste automaten uit je device library en bouw er iets moois mee.

8 / 10
Teenage Mutant Ninja Turtles

Vecht met alle vier de ninja turtles tegen Shredder en zijn handlangers de Foot Clan. Verzamel de pizzas om je health weer op te laden, en de klokken om meer tijd te winnen. In het laatste level moeten alle turtles samenwerken om Shredder te verslaan.

8 / 10
Avatar Arena

Prachtig vechtspel met de karakters uit Avatar: Avatar Arena.

8 / 10
Teletubbie Tetris

Soort tetris van onder naar boven. Kleurtjes bij elkaar stapelen, Teletubbie!

7.8 / 10
Schnappi Shooter

Heb jij ook even helemaal genoeg van Schnappi das Kleine Krokodil? Dan is dit Schnappi spel echt iets voor jou! Probeer Schnappi neer te knallen.

8.2 / 10
Scooby Doo Creepy Cave

Help Shaggy en Scooby een weg te vinden door deze enge grot. Op dit avontuur komen ze veel griezelige dingen tegen, en het zijn ook de twee grootste angsthazen van het Scooby Doo team, dus ze hebben jouw hulp hard nodig. Leid ze door doolhoven heen en los puzzels op om van het spookeiland af te komen

8 / 10
Poker Daisy Dukes Hold'em

Speel Texas Hold'em Poker tegen Daisy Duke van de Dukes of Hazard. Als je Daisy verslaat win je een nieuw pak kaarten en begint er een nieuwe ronde, maar met elke nieuwe ronde speelt ze steeds slimmer!

0 / 10
Win A Million

De spelnaam zegt het al. Win een miljoen. Het is alleen wel een engels spel dus de vragen zullen in het engels zijn. Ben jij goed genoeg?

8 / 10
Superman Training Academy

Train samen met Superman. Kun jij alle robots verslaan. Probeer er ook voor te zorgen dat je niet te vaak geraakt wordt!

0 / 10
Dora Real Haircuts

Dora the Explorer wil een nieuw kapsel. Kun jij iets leuks voor haar verzinnen? In dit spelletje kun je allerlei nieuwe dingen met haar haar uitproberen.

7.2 / 10
Meal Or No Meal

In Meal or No Meal kies je, net als op TV, een aantal genummerde containers on weg te spelen, daarna moet je steeds besluiten of je het aanbod van de chef aanneemt gebaseerd op wat er nog in het spel is.

8 / 10
Ninja Turtles Sewer Race

Race met de Teenage Mutant Ninja Turles over de weg. In dit spelletje ben je Leonardo. Kun jij Michelangelo, Donatello, en Raphael inhalen? Pak de pizzas voor een speed boost.

8 / 10
Find the Differences: Man of Steel

Je krijgt steeds twee plaatjes te zien uit de Superman film Man of Steel. Kun jij steeds alle kleine verschillen tussen de plaatjes vinden en goed aanklikken?

9 / 10
Pingu

Leekr op de slee racen met Pingu en zijn lieve vriendjes Pinga en Robbie. Kies een racebaan en een moeilijkheidsgraad uit. Vang de vissen maar ontwijk obstakels zoals de sneeuwmannen en ijspegels.

8.1 / 10
Obama Hellboy 2

Hellboy heeft een ongeluk gehad en ligt met een gebroken been op bed. Nu moet President Obama de wereld redden van het Gouden Leger. Verzamel de aanwijzingen en los de raadsels op.

8 / 10
Rizzoli and Isles: The Masterpiece

Zoek goed op het plaats delict en ontdek wie de moord heeft gepleegd. Verzamel bewijzen, stuur ze naar het lab, en praat met collega's over de resultaten zodat je de zaak kunt oplossen!

9.6 / 10
The Incredibles Save The Day

Vecht samen met Mr Incredible tegen de Omnidroid, de slechterik Syndrome, en de Underminer in dit spelletje van Disney's The Incredibles. Versla de slechterikken en ontgrendel nieuwe aanvallen.

8.1 / 10
Adventure Time Saw Game

Red Jake uit de klauwen van de kwaadaardige pop uit de Saw films. Kun jij Finn van Adventure Time alle juiste dingen helpen verzamelen en gebruiken om zijn beste vriend te redden?

9.3 / 10
Douchebag Beach Club

Ben jij de allervreselijkste zak op het strand? Ga er op uit om zo onuitstaanbaar mogelijk te worden. Koop lelijke kleding en steroiden, wordt gespierd, en probeer alle meisjes te imponeren.

8 / 10
Bob de Bouwer

Bob de bouwer, kunnen wij het maken? Nou en of! Reis door het dorp en klik op de huizen om te vragen wie er hulp nodig heeft. Iedereen heeft wel een klusje dat ze niet zelf kunnen klaren. Kun jij ze helpen?

8.1 / 10
De Simpsons Puzzel

Maak deze leuke puzzel van de gekke Simpsons familie af. Druk op de rode knop voor een nieuw puzzelstukje.

0 / 10
Ben 10 Aankleden

In dit spelletje kun je Ben Tennyson, de held van de serie Ben 10 aankleden! Je kunt uit allerlei kleren kiezen. Probeer ze allemaal! Wat staat het beste?

8 / 10
The Great Cheese Chase

Tom heeft de ingang naar het huisje van Jerry dicht gemaakt. Verzamel samen met Jerry genoeg kaas om door de planken heen te breken en buiten bereik van Tom te blijven.

8 / 10
Hannah Montana at the Dentist

Hannah Montana gaat naar de tandarts, maar dat had ze beter iets eerder kunnen doen! Wat een tanden! Kun jij de boel een beetje opfrissen?

8 / 10
Power Rangers Defence Academy

Je bent in de training kamer van de Power Rangers! Kun jij snel reageren en alle schoten die de Rangers op je af vuren afweren met je laser stok? Hou het per level 1 minuut vol!

0 / 10
Doctor Who: Brilliant Game

Badwolf is bezig de verschillende vormen van Doctor Who samen te brengen door de tijd heen. Kun je ontkomen aan de vele gevaren?

10 / 10
Hole in the Wall

Neem met het mannetje de juiste positie aan. De muur komt op je af. Zorg ervoor dat je precies door het gat in de muur glipt en niet van het platform geduwd wordt.

0 / 10
The Apprentice

In de Amerikaanse televisie serie The Apprentice zoekt zakenman Donald Trump naar mensen om aan te nemen voor een flink goed betaalde baan. Laat zien dat ook jij die apprentice kan zijn door dit restaurant goed te managen.

8 / 10
Louis Tomlinson Dress Up

Doe de visagie voor Louis Tomlinson van de boyband One Direction. Je kunt ook zijn haar doen en kleding voor hem uitkiezen.

0 / 10
Rambo The Revenge

Verschuil je in het bos. De vijandige soldaten proberen je aan te vallen. Kun jij ze allemaal neerschieten met Rambo? Goed mikken en snel schieten!

8 / 10
Narnia: Escape from the Wolves

Peter, Susan en Lucy, de helden van de Narnia film, liggen of een ijsblok. Help ze de andere ijsschotsen ontwijken om aan de wolven te ontsnappen.

0 / 10
Jerry Springer

Heb je een hekel aan Jerry Springer? Dan is dit de game voor jou. In dit spelletje mag je allerlei spullen naar het hoofd van Jerry Springer gooien om dat te uiten.

8 / 10
Scooby Stall

Bereid allerlei lekkere hapjes voor de aliens en zombies die langs je kraampje lopen. Wat dacht je van gegrilde hersenen, of een botten hotdog? Als je je klanten tevreden houdt krijg je ook nog eens geld van ze.

8 / 10
Big Barney Chase

Flintstones, meet the Flintstones! Speel een soort ganzebord in Big Barney Chase!

7.8 / 10
South Park Character

Kleed de figuren van South Park aan. Er zijn allerlei styling en kleding mogelijkheden in dit spel. Maak je eigen personage of maak je favoriete personage na en kleed hem of haar raar aan.

8.3 / 10
South Park Creator

Creëer je eigen South Park karakter met South Park Creator.

8 / 10
Eigen Huis en Tuin

Eigen Huis in Puin! Gooi die plantenbakken naar de presentatoren van Eigen Huis en Tuin! Ze verschijnen kort bij elk raam, dus reageer snel en kijk of jij ze kunt raken!

7.5 / 10
Deal or no Deal

Dagelijks op tv en nu ook op spelletjesoverzicht.nl: Deal or no Deal (zonder Beau!).

8 / 10
Ben 10 Hero Matrix

In dit leuke spelletje kun je je eigen Ben 10 aliens maken! In wat voor monster wil jij kunnen transformeren? Kies de vormen, de lichaamsdelen en de kleuren zelf uit!

8 / 10
Star Wars

Speel Star Wars Episode IV als spannende pixel game met een classic video game design. Prinses Leia heeft de bouwplannen van de Death Star weten te bemachtigen. Help haar aan Darth Vader's leger te ontsnappen!

7.5 / 10
Green Arrow

Help Green Arrow, een van de vrienden van Batman, zijn boogschutters skills perfectioneren door op de schietschijven te mikken met zijn pijl en boog.

8 / 10
Tom And Jerry Bowling

Je krijgt tien beurten om de kegels allemaal om te gooien in dit indoor bowlingspelletje dat zich afspeelt bij Tom en Jerry thuis. Krijg jij het voor mekaar een strike te gooien?

8.1 / 10
Barney Chase

Het ganzenbord van de Flistones! Help Fred snel naar Barney te gaan.

8 / 10
Ben10 Master of Flame

Probeer met Ben 10 de kwaadaardige aliens neer te schieten. Kun jij de finish halen met Heatblast? Je kunt vuur schieten, maar je hebt ook bommen om te gooien.

8 / 10
Avatar Fortress Fight

In dit Avatar spel moet je eerst je eigen kasteel kiezen en dan het fort van de vijandelijke natie vernietigen door goed te mikken met je katapult. Kies de beste ammunitie en schieten meer!

8 / 10
South Park Vulcano

Zorg dat het lava van de vulkaan geen schade aanricht in South Park door de stukken van de greppel zo te draaien dat ze een pad vormen om de lava langs de juiste route weg te leiden.

8 / 10
Dragonball Z

Gebaseerd op Dragonball Z - versla je tegenstanders! Al je favoriete DBZ figuren uit de serie doen mee. Kies je favoriete Z-Warrior en bereid je aanval voor!

8 / 10
Dragon Ball Z 2

Ben jij een echte Dragon Ball Z trainer en kan jij je tegenstander verslaan?

8 / 10
Bleach Online

1000 jaar geleden heeft Kapitein Commandant Yamamoto je gered van het slagveld. Je bent ontwaakt uit een diepe slaap, net nu Aizen op het punt staat Soul Society aan te vallen. Wordt vrienden met Ichigo en de shinigami, koop je waren in bij Urahara, en versla alle Hollows van Aizen!

0 / 10
Sell Or No Sell

Iedereen kent het spel deal of no deal natuurlijk wel. Kies je koffer en maak de andere koffers open. Hoe lager de bedragen zijn die je openmaakt hoe meer geld je zal krijgen voor je eigen koffer. Kan jij het miljoen winnen?

8 / 10
Wolverine Last Stand

Help Wolverine om alle vijnaden uit te schakelen. Kun jij iedereen aan? Gebruik je klauwen en mep en trap ze uit de weg. Als het je teveel wordt kun je nu en dan beroep doen op een superaanval.

0 / 10
Hulk Puzzel

Maak de puzzel van de Hulk de Wolverine. De Hulk, ook wel bekend van TV, is boos. Kan jij de puzzel snel compleet maken?

8 / 10
Noddy Puzzel

Maak de puzzel van Noddy. Noddy staat er met zijn vriendjes op en je moet ervoor zorgen dat alle stukjes weer op de juiste plaats komen te liggen.

0 / 10
What The Truck

Raas met Larry the Cable guy door moeras en dorp. Knal tegen autos en andere voorwerpen die kleiner zijn dan je truck aan en schiet door de explosies overal overheen. Je kunt ook een paar keer gebruik maken van een boost om verder te komen.

8 / 10
Justin Bieber Tooth Problems

In dit spelletje ben je de tandarts van Justin Bieber, en de jonge popster heeft niet zo goed voor zijn tanden gezorgd! Kun jij ze allemaal schoonmaken of vervangen?

8 / 10
Castle

In dit mooie spel help je detectiveschrijver Richard Castle uit de TV serie Castle met het oplossen van allerlei misdaden. Een nieuwe misdaad is gepleegd, en de politie heeft jouw hulp nodig om de moordenaar te vinden en vangen. Zoek in New York met behulp van de NYPD detective Kate Beckett naar allerlei aanwijzingen . Kun jij Castle en de politie van New York helpen deze zaak tot een goed einde te brengen? Veel plezier met spelen, detective!

10 / 10
Wall-E Pinball

De flipperkast van Disney karakter Wall-E! De vriendelijke machine van de film. Dit spel heeft veel knopjes en gangetjes waar je op kunt mikken voor bonus punten.

8.1 / 10
Battlestar Galactica Razor

Vernietig je vijand in het van de TV afkomstige Battlestar Galactica Razor: Raptor's Revenge. Laad je wapens op en vuur ze op het juiste moment af. Niet schepen te dichtbij laten komen als je nog niet hebt afgevuurd.

8 / 10
Blockade Blitz

Breek de blokken met Ben 10 en gebruik de kracht van de Omnitrix. Vind de onderdelen van dit alien horloge terug en transformeer. Met de verschillende alien krachten kun je de levels makkelijker afmaken.

8 / 10
Tom En Jerry Legpuzzel

Maak de legpuzzel van Tom en Jerry. Zoek alle stukjes bij elkaar en leg ze goed neer om het plaatje weer heel te maken. Als de stukjes passen smelten ze samen.

8.1 / 10
Finding Nemo

Race met Nemo's vader Marlin en Dory. Pak zoveel duikbrillen als je kan, maar ontwijk de andere vissen. De levels worden steeds sneller.

8 / 10
Hide N Go Milk

Help Otis de juiste flessen melk voor de feestgangers te verzamelen, en lever ze af bij de feestschuur. Kijk wel uit voor verdachte veehouders. Zorg dat ze je niet op twee poten met een dienblad drinken in de hand zien rondrennen.

8 / 10
Refriger Raiders

Kies of je met Tom of Jerry wilt spelen. Met Jerry moet je de koelkast leegroven en het eten naar Nibbles gooien. Met Tom moet je voorkomen dat de via de waslijn met het eten ontsnappen door waterballonnen naar ze te gooien.

8 / 10
Wolverine vs X-Men

Help Wolverine door het gebouw te sluipen en alle andere X-men te vinden. Kun jij ze allemaal bevrijden uit de cel? Gebruik je mutanten superkracht om langs alle vijanden en obstakels te komen!

9 / 10
Teen Titans: Hive Five

Kun jij de Teen Titans helpen de slechterikken van de kermis te verjagen? Vlieg achter ze aan en ontwijk de hindernissen!

8 / 10
Mouse About The House

Gebruik samen met Jerry de verschillende voorwerpen om Tom te slim af te zijn en veel kaas te vinden. Leg de voorwerpen onderweg neer op de plekken gemarkeerd met de gele doelwitten. Als je het juiste object hebt gekozen dan komt Jerry langs het obstakel.

8 / 10
What's The Catch?

Kies of je met Tom of Jerry wil spelen. Tom moet de borden vangen die Jerry naar beneden gooit. Jerry moet van Tom weg rennen en over de rondgeslingerde spullen springen.

8 / 10
Minion Eye Care

Zorg goed voor de gele wezentjes uit Verschrikkelijke Ikke. Dit keer moet je de juiste bril vinden. Dan moet je natuurlijk de ogen goed testen. Doe allerlei proefjes en vind de juiste bril.

8.2 / 10
Doc McStuffins Heal Friends

De vriendjes van Doc McStuffins zijn allemaal ziek of hebben een ongelukje gehad. Kun jij bij de allemaal langsgaan en ze weer beter maken?

9.3 / 10
Superman Jigsaw Puzzle

Kijk goed en sleep alle puzzelstukjes naar de juiste plek om het plaatje van Superman compleet te maken! Kun jij deze puzzel goed oplossen?

0 / 10
Ice Age 3

Help het beestje zijn eikeltje te vinden. Het kan afentoe best lastig zijn. Het ijs is glad en er zijn veel obstakels. Probeer er toch langs te komen en je doel te bereiken.

7.9 / 10
Ben 10 Alien Balls

Ben heeft een crypte gevonden vol met allerlei Vilgax eieren! Snel, speel ze weg in groepjes van drie voor het te laat is en ze uitkomen en alles verloren is! Kun jij ze weg spelen voor het er te veel worden?

2 / 10
Gumball Blind Fooled

Gumball heeft een nieuw spelletje bedacht: geblindoekt tegen elkaar aanlopen. Zorg ervoor dat ze onderweg niet vallen en veilig naar elkaar toe kunnen lopen.

0 / 10
Flying Gonzo

Lukt het jou om The Great Gonzo met een kanon in de emmer te schieten?

8.1 / 10
Clawdeen Wolf Foot Doctor

Clawdeen, de weerwolf uit Monster High, heeft haar voet heel hard gestoten. Haar teen is gebroken en ze heeft zich ook gesneden. Kun jij haar arme voet goed verzorgen? Daarna kun je haar teennagels mooi lakken en versieren met juwelen.

8 / 10
Batman Drift Smash

Race over de weg met Batman in de beroemde Batmobile. Kun jij alle kaarten en ander items op de weg pakken? Zorg er ook voor dat je binnen de tijd over de eindstreep komt.

0 / 10
Run Jerry Run

Pik kaas op terwijl je met Jerry op de vlucht bent voor Tom in dit online spelletje. Spring over alle obstakels heen om aan Tom te onsnappen, bots niet te vaak, anders haalt hij je in.

8 / 10
Ben 10 Lange Boog

Probeer met Ben Tennyson, de held van de tekenfilm serie Ben 10, alle ballonnen kapot te schieten met je pijl en boog. Kun jij ze allemaal raken? Je mag vijf keer missen.

8 / 10
Selena

In dit spelletje ben jij de visagist van Selena Gomez. Jij mag bepalen hoe ze erbij loopt. Kies het kapsel en de make-up die jij het mooist vindt. Je kan haar kapsel kiezen, en de kleur. Zorg dat ze er gewelding uitziet.

8.1 / 10
Ben10 Car Scene

Maak er een mooi plaatje van. Je kunt Ben 10 en andere personages uit de serie in het plaatje zetten, en ook een paar mooie Ben 10 alien autos!

8 / 10
Flappy Little Pony

Fladder door de lucht met de My Little Pony. Je moet in dit spelletje steeds door de openingen tussen de groene pijpen door vliegen.

0 / 10
Donald en Mickey Hooghouden

Kun jij de bal hooghouden? Speel met Mickey Mouse of Donald Duck.

8.2 / 10
Protect The Fire

Speel met Looney Tunes figuren en versla je tegenstander door zijn vuur te vernietigen. Zorg dat jouw vuur wel aanblijft. Je tegenstander kan aardig mikken, dus zorg dat jij ook snel iets raakt.

8 / 10
Sahara - The Objective

Ontmantel de bom binnen de tijd, maar knip niet het verkeerde draadje door.

8 / 10
Cars Kleurplaat

Kleur deze kleurplaat in van de film bekende Cars. Maak er een mooie kleurplaat van en probeer te zorgen dat ze de originele kleuren krijgen.

8 / 10
Hulk: Find the Numbers

Kun jij alle verborgen cijfertjes vinden in deze plaatjes van The Hulk? Kijk goed, want sommige zitten best goed verstopt. Vind ze allemaal!

0 / 10
Fairly Odd Parents kleurplaat

Kleur jij de Fairly Odd Parents van de tekenfilm mooi in?

8 / 10
Ben 10 Demon Hunter

Rij rond in een speciale tank met Ben Tennyson, de held van de tekenfilm serie Ben 10. Probeer met je kanon alle slechterikken uit de weg te schieten.

8 / 10
Winnie de Pooh Sneeuwrace

Kies een team en pak de slee met Winnie of Tijgertje en doe een sneeuw race. Spring over schanzen heen voor bonus punten, en kijk uit voor Konijn!

8 / 10
South Park

Kenny's hot chick is ontvoerd door aliens. Vlieg met Kenny in een space auto door de ruimte en schiet de alien invaders neer.

8 / 10
Jetix Aventura Magica

Help Timmy van Fairly Odd Parents om veel snoep te verzamelen en genoeg toverstokken te vinden (tien) of Cosmo en Wanda te bevrijden in dit Jetix platform spelletje.

8 / 10
Extreme Taz Skateboard Halfpipe

Ga de halfpipe in met Taz. Haal veel punten door mooie maar ook vooral veel trucjes te doen; zo kan je betere boards kopen waarmee je andere trucs kan doen en hoger mee kan springen.

8 / 10
Belle En Het Beest Puzzel

Maak de puzzel van belle en het beest. Iedereen kent ze natuurlijk wel en hier kan je er dus een leuke puzzel van maken. Klik op de rode knop voor een nieuw stukje puzzel.

8 / 10
Robin Hood Puzzle

Maak de robin hood puzzel! Iedereen kent robin hood wel van tv en nu is er eindelijk ook een puzzel van. Speel hem nu!

7.5 / 10
Naruto Battle Grounds

Loop met de ninja Naruto door dit level. Vecht met alle vijanden van je dorp, Konoha, en dood ze. Spring, ren, en teleporteer door het level.

8 / 10
Aladdin Kleurplaat

Kleur de kleurplaat van Aladdin, Prinses Jasmijn en Geestje in hoe je zelf wilt. Je kan gewoon lekker de kwast gebruiken en je gang gaan.

8 / 10
Shrek Inkleuren

Geef shrek een kleur waarvan jij denk dat dat mooi staat. Iedereen weet natuurlijk dat hij groen is maar geef jij hem ook die kleur of heel wat anders? Maak deze leuke kleurplaat van shrek en zijn maatjes.

8 / 10
Ben 10 Grot

Wandel door de donkere grotten met Ben 10 en schiet de monsters. Kijk uit, van als je in het vuur valt of door een monster wordt geraakt ben je meteen dood! Vind eerst de kogels en de jetpacks!

8 / 10
Dress Up Naruto

Kleed de manga en anime held Naruto aan. Kies een mooi kostuum. Je kunt ze allemaal aan proberen. Je kunt ook andere personages zoals Gaara en Sasuke aankleden.

8 / 10
Barbie Spa Selena Gomez

Zorg goed voor het haar en huidje van Selena Gomez. Het is de bedoeling dat ze een geweldige dag heeft in jouw schoonheids salon.

8 / 10
Joker: Hidden Numbers

Kijk goed naar de plaatjes van de Joker uit de Dark Knight film. Kun jij alle verborgen cijfertjes vinden? Sommige zijn echt heel goed verstopt!

8 / 10
Iron Man: Armored Justice

Vlieg door de lucht met Iron Man. Je wordt aangevallen door allerlei tanks, jets, en drones. Kun jij ze allemaal neerschieten? Je hebt lasers, raketten en kogels.

8 / 10
Avatar: Escape from the Spirit Worl

In dit spelletje moet je Aang helpen om terug te keren naar zijn lichaam. Sleep de juiste symbolen naar de mediterende Avatar toe. Kijk uit, want af en toe veranderen de symbolen die je moet pakken!

10 / 10
The Incredibles Thin Ice

Spring met Frozone, de beste vriend van Mr Incredible, over de daken en verzamel de Incredibles logos en de sneeuwvlokken. Ontwijk de palen en andere obstakels, en ook Syndromes Omindroids.

8 / 10
Ben 10 Armored Attack

Rij rond in een gewapende jeep met Ben Tennyson van de bekende tekenfilm serie Ben 10! Kijk uit voor de slechterikken! Ze vallen je aan, maar schiet terug en verzamel de muntjes die ze laten vallen. Ook goed kijken waar je rijdt!

8 / 10
Ben 10 Critical Impact

Een meteoor gaat op de aarde inslaan. Transformeer in Heatblast om de brokstukken kapot te schieten, en in Ghostfreak om door obstakels heen te vliegen.

8 / 10
Ben 10 Grotten

Ben 10 rent door de grotten. Pak de muntjes en ren door naar de uitgang! Teken snel een lijn voor Ben om op te rennen, anders valt hij naar beneden!

8 / 10
Little Pony Adventure

Vlieg rond met een paardje uit de my littly pony tekenfilms en verzamel alle sterretjes. Kijk wel uit voor de vliegende rotsblokken. Pak de magneetjes als power up.

8 / 10
Gem Bound

Spring omhoog met Steven en pak zoveel muntjes als je kan. Kom zo hoog mogelijk en koop met de punten die je scoort upgrades om de volgende keer nog hoger te komen!

8 / 10
Justin Bieber Dress Up 3

In dit spelletje ben jij de stylist van Justin Bieber. Kun jij hem mooi aankleden voor zijn optredens? Probeer allerlei vercshillende kleren aan!

8 / 10
Ice Age Bubbles

Je bent het eekhoorntje uit Ice Age. Probeer zoveel mogelijk nootjes te verzamelen terwijl je in een bel zit.

2 / 10
Harry Styles Dress Up

Kleed Harry Styles van One Direction mooi aan. Kies jouw favoriete outfits uit en stileer zijn haar op de manier die jij het leukst vind staan.

2 / 10
Elemental Escape

In dit spelletje moet je de helden van Avatar, Aang, Toph, en Katara, helpen te ontsnappen uit de boot van de Vuurnatie. Kun jij de bewakers verslaan en de hekken open krijgen? Werk goed samen, want iedereen kan iets speciaals.

2 / 10
Alien Invasion

Een spel waarbij je speelt met Jimmy Neutron van Nickelodeon en je moet winnen van de aliens. Probeer 3, 4 of 5 ufo's van dezelfde kleur op een rij te krijgen en het level uit te spelen voordat het wordt overgenomen door aliens.

0 / 10
Incredebles Kleurplaat

Maak een leuke kleurplaat van The Incredebles. Geef ze de kleuren die ze normaal ook hebben of verzin juist weer eens heel wat anders.

0 / 10
Ren And Stimpy Puzzel

Druk op de rode knop voor een nieuw stukje, en probeer de juiste plaats voor het stukje te vinden in deze leuke puzzel van Ren en Stimpy in de ruimte.

0 / 10
Ben 10 ATV Quad

Rij met Ben Tennyson, de held van de Ben 10 tekenfilm serie, op een quad! Spring en doe truukjes voor extra punten, en probeer alle Omnitrix icoontjes te pakken! Veel succes!

0 / 10
Ben 10 Legpuzzel

Leg alle stukjes op de juiste plaats om het plaatje uit de televisie serie Ben 10 goed neer te leggen. Goed mikken met de stujes zodat ze goed op elkaar aansluiten!

0 / 10
Iron Man Heroes Defence

Magneto, Juggernaut en de Sentinels uit de X-men serie, en Viktor von Doom van de Fantastic Four proberen de kratten te stelen. Hou ze tegen met Iron Man in deze superhelden mash-up!

0 / 10
Teenage Mutant Ninja Turtles Double

Spring van platform naar platform, versla alle slechterikken en haal het tot het einde van elk level. Kies jouw team van twee turtles voor elk level. Welke TMNT kies jij? Michelangelo, Donatello, Leonardo of Raphael?

0 / 10
Lana del Ray Dress-Up

In dit spelletje kun je het haar en de make up doen van de zangeres Lana del Ray. Je kunt ook kleren en accessoires uitkiezen. Wat vind jij het mooiste staan?

0 / 10
Go Repo

In dit spelletje moet je allerlei spullen in beslag nemen van mensen die ze niet hebben afbetaald. Elke repo man of vrouw heeft een speciale superkracht. Gebruik ze allemaal.

0 / 10
Crash TV

In dit spelletje moet je de TV voorbij alle obstakels en naar de uitgang krijgen zonder dat hij breekt. Je krijgt onderweg dan wel nieuwe skills, maar dan moet je ze ook nog goed leren gebruiken...

0 / 10
Escape the Paparazzi

Kies een celebrity en zet het op een lopen om aan de paparazzi te ontkomen. Pak genoeg sterren om de premiere te mogen bijwonen. Kijk uit, want als de paparazzi je bespringt ben je veel langzamer. Haal jij het nog optijd naar de rode loper?

0 / 10
Above Average Guy

Op een dag wordt je ontvoerd en moet je meedoen aan een bizarre Japanse TV show. Het is weer allemaal lekker leip, maar kun jij toch het spel uitspelen en naar huis komen?

0 / 10
Leonardo Adventure

In dit spelletje ben je Leonardo van de Teenage Mutant Ninja Turtles. Kun jij Splinter, de sensei van de TMNT, redden? Speel alle levels uit!

0 / 10
Power Rangers Gates of Darkness

Help de power rangers alle gekleurde poorten open te maken. Pak de gekleurde sleutels en ga door de juiste poort. Haal jij het voor de tijd om is?

0 / 10
Epic Celeb Fight

In dit celebrity boxing spelletje moet je het opnemen tegen allerlei bekendheden. Je eerste wedstrijd is tegen Miley Cyrus.

0 / 10
Monster Skin Problem

Help het monster meisje haar huidproblemen aan te pakken. Het zijn er monsterlijk veel, maar uiteindelijk kun je alles mooi maken.

0 / 10
Star Life Zooey Deschanel

Kleed in dit grappige spelletje Zooey Deschanel mooi aan. Welke kleren staan het beste? Je kunt vanalles uitproberen.

0 / 10

TV Spelletjes!

Hier vind je veel spellen die bekend zijn van televisie of waarin karakters spelen die bekend zijn van TV. Speel nu dus mee met je favoriete televisieprogramma of film; niet alleen op je televisietoestel maar nu ook op je computer. Je komt dingen tv programma\'s tegen zoals deal or no deal of speel Ice age spelletjes die ook wel bekend zijn van films uit de bioscoop!

Dit vinden wij de leukste spellen:1 Tegen 100, Deal Or No Deal 2, Jurassic Park, Ben 10 Dragon War, Bravo Boogie, One Direction Crazy Dancing, Tom's Trap-o-Matic, Teenage Mutant Ninja Turtles, Avatar Arena, Teletubbie Tetris