Sylvester en Tweety

Kan jij met sylvester naar beneden skieen en er ook voor zorgen dat je onderweg tweety te pakken krijgt? Let goed op de bomen en bljf ook de hond voor!

2 / 10
Tweety Aankleden

Hoe mooi kan jij Tweety aankleden? Geef hem elke keer een ander pakje en zorg ervoor dat hij er altijd leuk uitziet!

8 / 10
Puzzle Mania Tweety

Maak een mooie puzzel van tweety! Kan jij alle puzzelstukjes op de juiste plaats leggen? Probeer het nu!

8 / 10
Tweety Lets Decorate

Vang met Tweety zoveel mogelijk ijspegels op en laat die in je schep komen. Daardoor wordt jij zelf gelanceerd en kan je alle versieringen ophangen.

0 / 10
Tweety Verbinden

Verbind de juiste letters met elkaar van A t/m Z! Dan zullen de lijnen in beeld komen en komt er een mooi figuur van tweety in beeld!

0 / 10
Sylvester And Tweety Puzzel

Maak een mooie puzzel van Tweety en Sylvester met hun oma erbij! Ze zijn allemaal vrolijk dus probeer de puzzel ook helemaal op te lossen.

0 / 10

Speel hier met Tweety en Sylvester.

De meeste mensen zullen ze wel kennen. Tweety en Sylvester! Dat zijn de kat en het vogeltje die elke keer wel weer iets beleven. Meestal is het zo dat Sylvester achter Tweety aan zit. Meestal is het vogeltje hem te slim af. Ze beleven altijd veel avonturen met zijn tweeen. Speel hier een van onze Tweety & Sylvester spelletjes en misschien worden ze nog wel een keertje vrienden! Probeer het nu snel! Veel plezier!

Dit vinden wij de leukste spellen:Sylvester en Tweety, Tweety Aankleden, Puzzle Mania Tweety, Tweety Lets Decorate, Tweety Verbinden, Sylvester And Tweety Puzzel