Tags >

Vaderdag

Freecell Solitaire

In Freecell solitaire probeer je alle kaarten binnen 10 minuten weg te spelen. Je moet de kaarten in de vier vakjes rechtsboven wegstapelen, beginnend bij de Aas. Linksboven kan je kaarten even wegleggen, in de zogeheten free cells. Pas wel op, want de hoeveelheid kaarten die je mag verplaatsen is afhankelijk van het aantal free cells die nog open zijn!

8 / 10
Papa Louie 2 When Burgers Attack

Help Papa Louie's medewerkers de hamburgers en op hol geslagen ingredienten te verslaan. Ze zijn in een parallel universum tot leven gekomen en hebben je collega's ontvoerd! Kun jij ze redden?

8.8 / 10
Klondike the lost expedition

Bouw in dit spelletje je eigen boerderij en probeer een goed leven op te bouwen. Je woont in het midden van de natuur. Kun jij je boerderij in stand houden?

8 / 10
Vissen met je vader

Je vader is ontvoerd door een zeemonster! Probeer in je bootje allerlei vissen te vangen om genoeg geld te verdienen om een betere boot en een betere hengel te kopen. Koop toegang tot grotere visgebieden totdat je het monster hebt gevonden. Kun jij je vader redden?

8.8 / 10
Ashtons Family Resort

Run het familie park en help alle bezoekers. Help ze schoonmaken, Verhuur schaatsen of snowboards. Upgrade je dingen om meer geld te ontvangen.

8 / 10
Super Dad

Help de Vader goed op de baby passen als moeder er niet is. Hij is een beetje klunzig en kansloos en kan het allemaal niet zo goed. Help hem met zijn taakjes zodat hij het goed leert doen.

0 / 10
Papa's Freezeria

Help je vader in de winkel en probeer zoveel mogelijk te verkopen.

7.9 / 10
Help Papa Rob

Arme Papa Rob! Hij is uitvinder, en iemand heeft al zijn machines door elkaar geschud. Nu liggen alle stukjes verkeerd. Kun jij deze puzzels allemaal oplossen en de stukken op de juiste plek terugleggen?

0 / 10
Papa Pear Saga

Schiet Papa Pear door het level en zorg ervoor dat hij tegen zoveel mogelijk fruit en groente aan stuitert. Des te meer je raakt, des te meer punten je scoort.

8 / 10
Papa's Cafetaria

Probeer al je klanten tevreden te maken door heerlijke hamburgers te maken met Papa Louie. Kun jij precies de hamburger maken die ze willen hebben? Leg alles netjes tussen de broodjes neer.

7.5 / 10
Papa's Pastaria

Papa Louie is terug met een hele nieuwe winkel. Dit keer kook je pasta in Venetie, en heb je zelfs bediening in je zaak! En er zijn ook veel nieuwe personages en recepten, en allerlei nieuwe minigames!

8 / 10
Pan Man

Je bent een arme man met een groot talent: pannekoeken gooien! Gooi ze op en zorg ervoor dat ze niet aanbranden. Maak er een grote show van. Zo word je nog eens beroemd!

0 / 10
Pyjama Jongen

Je probeerde snoepjes te stelen maar werd betrapt en opgesloten. Kun jij steeds de sleutel vinden om te ontsnappen uit de gevaarlijke wereld in de opslagkast?

0 / 10
Papa's Taco Mia

Papa Louie heeft weer een nieuw restaurant geopend. Dit keer werk je in een taco bar. Kun jij heerlijke tacos voorbereiden voor al je klanten? Kijk goed naar de bestellingen.

8.1 / 10
Familie Hut

Kun jij Teena helpen haar bungalow hutten camping lopende te houden? Zorg dat de bezoekers drinken bij je kunnen bestellen, en stuur ook de schoonmaakster langs and de hutten niet schoon zijn.

0 / 10
Necto

Probeer alle identieke vormpjes te verbinden met een lijn. Je hebt maar een bepaald aantal beurten, maar je kunt er meer bij scoren door de achievements te halen! Hoeveel punten kun jij in totaal scoren?

0 / 10
Pappas Pizzeria

Run de pizza winkel van je vader. Er komen klanten met een bestelling binnen en jij moet alles proberen te regelen.

8 / 10
De Plaaggeest

Kun jij de schuifpuzzel van Barbapapa en Barbabob oplossen? Schuif de stukjes een voor een via het lege vakje door naar de juiste plek om het plaatje heel te maken.

10 / 10
Birds of a Feather

Vlieg rond met je vogel en raak andere vogels om ze met je mee te laten vliegen. Ontwijk alle hindernissen, want anders hou je geen vogels mee over!

0 / 10
Midnight Snacks

Probeer steeds 's avonds veel eten uit de ijskast op te peuzelen. Vader is in zijn stoel in slaap gevallen, maar blijf opletten en zorg dat hij je niet betrapt!

0 / 10
Vaderdag Gebak

Bak een taart voor vaderdag. Mama en de baby willen een verrassing voor papa maken. Meng alle ingrediënten bij elkaar en versier de taart heel mooi.

0 / 10
Darth Vader Motorbike

Doe allerlei mooie stunts zonder van je fiets te donderen met Darth Vader. Fiets hard over de hobbels heen en maak gewaagde stunts om veel punten te scoren.

10 / 10
Papa's Hot Doggeria

Je runt een hotdog restaurant en moet zoveel mogelijk verkopen. Maak de hotdogs en werf klanten. Kun jij alle bestellingen goed bijhouden? Speel ook de minigames tussendoor om extra voorwerpen te winnen om de winkel mee te versieren. Dan wachten je klanten ook met meer plezier op hun bestelling.

7.9 / 10
Big Gift for Dad

Kies een mooie das uit voor vaderdag. Je kunt het patroon en de kleuren van de das kiezen, en ook de dasspeld die erbij zit. Je kunt ook een mooie kleur kiezen voor het doosje en de strik die er omheen zit!

0 / 10
Father's Care

Kun jij de vader helpen op de baby's te passen? Zorg goed voor je en zorg dat ze op tijd te eten en drinken krijgen. Je krijgt er steeds meer baby's bij om op te letten! Hou jij het allemaal nog bij?

8 / 10
Dad n Me

Je bent de pestkop van de speeltuin in Dad n' Me. Knokken maar!

8 / 10
Construction Girl

Dit meisje is bouwvakker en ze is aan het werk. Ze wil er weel goed uitzien, dus kies mooie werkkleding voor haar uit en wat handige accessoires die ze op werk kan gebruiken.

0 / 10
Kick Ass Homer

Hoe ver sla jij Homer met Bart Simpson? Kies het juiste moment en rammen maar. Probeer zoveel mogelijk spullen te pakken en zo ver mogelijk te komen. Tussen de pogingen door kun je upgrades kopen bij de Kwik-E-Mart.

8.7 / 10
Cool Daddy Makeover

Geef de coole papa een makeover in dit spelletje. Je kunt leuke kapsels uitzoeken, en ook veel verschillende kleren.

0 / 10
Pappas Pizza

Beleg de pizza in dit spelletje. De bestelling bij Pappas Pizza moet nauwkeurig gemaakt worden, maar ook erg snel. Voor elke pizza die je af krijgt en in de oven stopt (klik op de spatel) win je weer wat extra tijd, maar de klok loopt hard door. Hoe lang kun jij de pizzeria open houden?

8 / 10
Family Rush

Schiet alle monsters overhoop en red alle ontvoerde familieleden. Kun jij alle monsters verslaan? Des te meer familieleden je red, des te groter je reddingsbrigade!

8.8 / 10
Good Daddy

Help Papa Blok het kindje veilig naar school te brengen. Kun jij voorbij alle obstakels komen en het pad veilig maken? Pak ook alle sterren voor extra punten.

8 / 10
Papa Beer

Het plaatje van papa beer en het kleine beertje ligt helemaal door de war. Verplaats de rijen en de kolommen om alles weer goed te leggen en het plaatje compleet te maken.

2 / 10
Good Daddy 2

Help Papa Blok ervoor zorgen dat zijn zoontje veilig naar school komt. Kun jij alle gevaren op tijd spotten en de juiste vorm aannemen om het kindje er veilig langs te loodsen?

0 / 10
Family Football

Kop met de hele familie de voetballen en andere balsport ballen en shuttles in de bak. Kijk wel uit voor voorwerpen die je beter niet kunt koppen, zoals bowlingballen en stekelig durian fruit!

8 / 10
Other Age

Help de prinses een leuke vriend te vinden. Kun jij je persoonlijkheid in de machine invoeren en een leuke jongen uit een ander deel van het land teleporteren voor een gezellige blind date? Zorg dat de date geen ramp wordt!

2 / 10
Vaderdag Game

Het is alweer bijna Vaderdag! In dit leuke Vaderdag spelletje kun je grappige Vaderdag foto’s maken voor papa! Maak snel met je webcam een leuke foto, of upload een foto die je al op je computer hebt staan. In dit Vaderdag spelletje kun je de foto’s op allerlei manieren bewerken en je kunstwerk uitprinten of opslaan en naar je vader sturen!

Je kunt allerlei grappige stickers over de foto heen plakken, zoals geinige opplak snorren, gekke mondjes en ogen, baarden. Je kan alle stickers vergroten en verkleinen, en je kunt ze ook draaien zodat alles goed past. Zet er ook een mooie vaderdag sticker met een lieve boodschap voor papa bij. Zorg dat iedereen op de foto er lekker gek uitziet!

Voeg je eigen tekst toe om je Vaderdag foto persoonlijk te maken en laat hem aan je vader zien als je klaar bent. Hij is er vast heel blij mee! Veel plezier met het knutselen aan je eigen hilarische Vaderdag plaatje!

0 / 10
Independence Day Slacking

Het is feest en Sarah moet helpen. Maar daar heeft ze niet zo'n zin in. Help haar allerlei andere dingen doen, maar zorg ervoor dat je niet betrapt wordt!

0 / 10
Vader Bevrijden

De twee boeven zijn uit de gevangenis ontsnapt! Eindelijk! Maar dan komen ze er achter dat hun vader ook in de gevangenis zit. Nu moeten ze bij de gevangenis inbreken om paps te redden. Kun jij ze daarbij helpen? Zorg dat ze goed samenwerken om langs alle hindernissen te komen.

0 / 10
Onperfect

Help in elk level de vader en zoon bij elkaar te brengen. In sommige levels moet je ook blokken schuiven, cadeautjes pakken, en langs hindernissen zien te komen!

0 / 10

Vaderdag

Tegen het einde van de maand juni is het alweer tijd voor vaderdag. In Nederland vieren we vaderdag al sinds 1937. Vroeger werd vaderdag in oktober gevierd, maar in 1948 werd vaderdag officieel verplaatst naar de derde zondag van juni. In België wordt vaderdag op de tweede zondag van juni gevierd.

De geschiedenis van vaderdag

Vaderdag komt oorspronkelijk uit Amerika. Vaderdag werd in Amerika voor het eerst gevierd in 1910, en werd geïntroduceerd door een Amerikaanse vrouw, Sonora Dodd, die iets voor haar vader wilde doen. Haar vader was een oorlogsveteraan en een weduwnaar. Sonora Dodd besloot dat er ook een dag moest zijn voor alle vaders die goed voor hun familie zorgen.

Vaderdag spelletjes

Op deze pagina vind je een grote verzameling mooie vaderdag spelletjes. Zo kun je bijvoorbeeld foto\'s van de vader en de hele familie leuk bewerken met allerlei grappige stickers. Je kunt alles op maat aanpassen en draaien, en daarna de foto opslaan, uitprinten of naar papa e-mailen! Veel plezier met onze grappige selectie online vaderdag spelletjes!

Dit vinden wij de leukste spellen:Freecell Solitaire, Papa Louie 2 When Burgers Attack, Klondike the lost expedition, Vissen met je vader, Ashtons Family Resort, Super Dad, Papa's Freezeria, Help Papa Rob, Papa Pear Saga, Papa's Cafetaria