Tags >

Vangen

Nom Nom Kitties

Probeer met de katjes de lekkere vissen te vangen. Kies steeds welke kat zijn mond open doet om de volgende vis te vangen. Zorg alleen wel dat je geen bommen doorslikt. Die moet je laten vallen.

6.8 / 10
Croco Snack

Eet met de krokodil zoveel mogelijk spullen op die uit de lucht komen vallen. Beweeg door het water en zorg ervoor dat er niks invalt.

8 / 10
Garfield Lasanga From Heaven

Vang met Garfield al het eten op. Vooral de lasagna vindt hij erg lekker. Let wel goed op dat hij geen honden boeken of andere voorwerpen opvangt. Je hebt 9 kattenlevens.

8 / 10
Garfield Kippenren

Vang met Garfield alle kippen eieren op met je mandje. Af en toe laten de kippen ook stukken fruit vallen, die moet je niet opvangen.

8 / 10
Dora The Explorer Star Catching

Probeer de juiste kleur sterren te vangen. Pak de ster en breng hem naar zijn eigen kleur. Doe het snel genoeg om elk level uit te spelen.

8.2 / 10
Garfield 3

Vang met Garfield al het eten op wat naar beneden komt. Maar natuurlijk niet het gezonde eten, want daar houdt Garfield niet van.

0 / 10
Kronings Spel

Hoeveel kronen kun jij op je hoofd vangen met Koning Willem Alexander? Beweeg niet te snel, anders vallen ze ook weer van je hoofd af.

8.7 / 10
Touch and Catch

Klik op de appels in de boom om ze naar beneden te laten vallen. Zorg dat het mannetje ze allemaal vangt in zijn appelmandje! Veel succes!

0 / 10
Fifty Two

Speel zo snel mogelijk alle kleine spelletjes uit. Kijk goed wat je moet doen en voltooi de game.

8 / 10
My Monster Ex's

Het is uit met je monsterlijke vriendin. Ze smijt allerlei spullen naar je door het raam. Sommige zijn van jou, dus probeer die te pakken. Anderen zijn van haar, dus kijk uit dat je die niet aanraakt!

8 / 10
Ghost Bombers

Gebruik je granaten om de spoken van het platform te laten vallen, maar maar verder niet teveel kapot. Vang de vallende spoken in je stofzuiger. Des te meer spoken je vangt, des te meer je verdient.

2 / 10
Willy Likes Cookies

Het monstertje Willy houdt nogal van koekjes. Roll alle koekjes naar hem toe door de blokken van ijs te breken. Kun jij alle koekjes naar Willy krijgen?

0 / 10
City On Fire

Vang iedereen op met de mannetjes. De mensen die vallen komen uit branden gebouwen en jij moet proberen ze op te vangen en bij de ambulance te krijgen.

8 / 10
Chicken Egg

Probeer alle eieren op te vangen en laat er dus geen 1 kapot vallen. Reageer snel en probeer zoveel mogelijk punten te halen.

8 / 10
Fruit Chimp

Vang met het aapje al het fruit. Kijk wel uit voor de blikjes boeken en andere dingen want dan ga je af.

8 / 10
Toto Catches Butterflies

Probeer zoveel mogelijk vlinders te vangen met toto. Loop rond en kijk goed waar ze vliegen om ze te pakken.

8 / 10
Pan Man

Je bent een arme man met een groot talent: pannekoeken gooien! Gooi ze op en zorg ervoor dat ze niet aanbranden. Maak er een grote show van. Zo word je nog eens beroemd!

0 / 10
Mittens Hotdog Hideaway

Help Mittens de kat de hotdogs uit de hotdog kar te pakken en ze in het winkelwagentje te gooien. Zo kun je ze later allemaal op eten. Hoeveel hotdogs kun jij pakken? Laat ze niet vallen!

0 / 10
Crab The Carrot

Vang de dieren met een wortel. Je hebt alleen een net en ze komen afentoe uit de grond dus reageer snel.

2 / 10
Boomerpop

Gooi de boemerang weg en zorg dat je zoveel mogelijk muntjes verzamelt. Haal je genoeg muntjes dan mag je door naar het volgende level. Hoe goed kan jij gooien.

8 / 10
Cheeseburger Catch

Probeer alle lagen van de cheeseburgers in de juiste volgorde op te vangen. Hoeveel cheeseburgers kun jij maken voor de tijd om is?

8 / 10
Pixel Grower

Vang de pixels die naar beneden vallen op en probeer een groot en breed bouwwerk ervan te maken. Laat er niet teveel vallen. Het level zoomt steeds verder uit naarmate je constructie groter wordt.

8 / 10
Mickey's Plantage

Vang met Mickey Mouse alle appels op die uit te bomen vallen. Laat er niet te veel op de grond vallen want dat vind Mickey Mouse niet leuk.

0 / 10
Chick Saver

Vang de dieren op met het nestje. Ze vallen uit de boom en jij moet zorgen dat ze niet op de grond vallen. Kijk ook uit voor andere dieren die het nestje kapot willen maken.

0 / 10
Catch'em 2

Vang alle regendruppels op met je emmer en zorg dat er niks op de grond komt. Hoelang kan jij dat volhouden?

0 / 10
Volcano Panic In Island

Probeer met het uitgehongerde mannetje al het fruit op te vangen. Mis niks want hij heeft het nodig.

0 / 10
Toto's Snowman

Vang met toto alle sneeuw op die naar beneden komt vallen. In elk level krijg je een doel dat je moet halen, en jij moet proberen zoveel sneeuw te vangen.

0 / 10
Candy Drop

Pak al het vallende snoepgoed en eet het op. Maar kijk uit voor de pizza stukken en hotdogs en andere snacks! Dat is geen snoep, en dat moet je dus niet pakken!

0 / 10
L.I.F.E.

In dit spelletje vlieg je door het leven, vanaf het punt dat de ooievaar je laat vallen. Hoe verloopt het voor jou? Probeer alles te pakken en schieten.

0 / 10
Pomme Pomme

Vang met de twee poppetjes al het vallende fruit en laat het de blender in stuiteren. Zo maak je lekker fruitsapjes. Maak er genoeg van voor de tijd om is.

0 / 10
Acid Panic

Vang met het mannetje alle chemische stof die lekt uit de pijp die over het plafond loopt. Leeg je emmer snel in de bakken aan de zijkanten.

0 / 10

Kan je goed vangen? Probeer dat dan nu hier!

In deze vang spelletjes moet je vooral in de breedte bewegen om van alles op te vangen. Er komt ook veel meuk uit de lucht, het is zaak juist dit te ontwijken. Elk spelletje werkt weer net wat anders, Dus let goed op wat je wel en niet mag vangen. Reageer snel en laat niet onnodig dingen vallen in deze vang spelletjes. Veel succes!

Dit vinden wij de leukste spellen:Nom Nom Kitties, Croco Snack, Garfield Lasanga From Heaven, Garfield Kippenren, Dora The Explorer Star Catching, Garfield 3, Kronings Spel, Touch and Catch, Fifty Two, My Monster Ex's