Tags >

Vechten

Battles for Darkness

Huur steeds meer monster in en versla met jouw leger alle soldaten van het koninkrijk. Je kunt je monsters ook upgraden en tijdens het vechten van plaats laten wisselen.

8.4 / 10
Age of War

Bouw golf na golf vechters en upgrade door de eeuwen heen in Age of War.

8.2 / 10
Battle Cry: Age of Myths

Stuur je leger goed aan in de juiste formaties en win zo alle veldslagen tegen de orcs en andere vijandelijke legers.

8.5 / 10
Swords And Sandals 2

In het tweede deel van Swords and Sandals moet je weer de favoriet van het publiek van het oude Rome worden. Ontsnap uit de gevangenis en koop met het geld dat je wint tijdens gevechten in de arena allerlei wapens en magische voorwerpen.

7.7 / 10
Swords And Sandals Crusader

In deze versie van Zwaarden en Sandalen hoef je niet steeds rond die zelfde oude arena te hangen maar ben je vrij om zoveel mogelijk land te veroveren. Ga voort en overwin!

8 / 10
Stick Fighter 2

Vecht als match-stick man tegen de pc of iemand anders in Stick Fighter 2.

7.3 / 10
Age of War 2

Investeer in de juiste upgrades en technologische innovaties en versla met je leger al je tegenstanders door de eeuwen heen.

8.7 / 10
Aim Clash

Mik goed en zorg dat je raketten langs alle hindernissen suizen om je tegenstander te raken in het multiplayer spelletje Aim Clash. Een direct shot is vaak onmogelijk omdat er allerlei blokkades in de weg zweven, dus wees slim en creatief. Door je kogels tussen de hindernissen door te laten kaatsten kun je je tegenstander toch nog raken!

0 / 10
Samurai Jack

Speel Samurai Jack - Code of the Samurai. Het spel is gebaseerd op de serie van Cartoon Network. Kun jij al de vijanden van het samurai konijn verslaan?

8 / 10
Capoeira Fighter 3

Speel Capoeira in deze prachtige fighting game!

8 / 10
Bit Battles

Kies de tegenstanders die je wilt verslaan. Duw je terug en steek de vijandige grens over om te winnen. Kun jij alle monsters verslaan?

8.1 / 10
Teenage Mutant Ninja Turtles

Vecht met alle vier de ninja turtles tegen Shredder en zijn handlangers de Foot Clan. Verzamel de pizzas om je health weer op te laden, en de klokken om meer tijd te winnen. In het laatste level moeten alle turtles samenwerken om Shredder te verslaan.

8 / 10
Poppetjes Oorlog

Sla met jou poppetje het andere poppetje kapot. Ontwijk de klappen die jij krijgt en sla het andere poppetje.

8.2 / 10
Zombie Trailer Park

Sla alle zombies weg die jou aan komen vallen. Bouw extra mannetjes en huisjes. Stuur de beste mannetje op pad maar let goed op het geld dat je hebt.

8 / 10
Swords And Sandals

Word de publieksfavoriet van het oude Rome. Ontsnap uit de gevangenis en begin je leven als gladiator. Win toernementen en duels in de arena en verdien daarmee genoeg geld om nieuwe wapens en magische voorwerpen te kopen voor je volgende gevechten.

8.1 / 10
Goodgame Galaxy

Ga de ruimte in, bouw je eigen vloot en met ruimteschepen en win.

8.9 / 10
Tank Battle: War Commander

Kies je leger en je wapens in het strategie spelletje Tank Battle: War Commander! Roll de dobbelstenen en kies welke wapens je wilt inzetten en op welke eenheden je je aanval wilt richten. Kun jij het vijandelijke leger van de kaart vegen voordat je eigen eenheden te veel schade oplopen?

8.7 / 10
Avatar Arena

Prachtig vechtspel met de karakters uit Avatar: Avatar Arena.

8 / 10
Alexander Dawn of an Empire

Leid je leger naar de overwinning. Samen met Alexander de Grote en de Macedoniers ga je er op uit om alle andere legers te verslaan en al het land op te eisen.

7.5 / 10
Mutant Fighting Cup

Kies de genen die je wilt gebruiken in de strijd, en laat je hond muteren tot een battle monster met allerlei speciale krachten. Lukt het jou de kampioenschappen te winnen?

7.9 / 10
War Elephant

Trek ten strijde met de oorlogs olifant en leid je leger naar het vijandelijke kasteel. Schiet en ram iedereen uit de weg en overwin alle kastelen.

8.2 / 10
Gladiator 2

Verweer je als Gladiator in het oude Colosseum tegen de uitdagers.

8 / 10
Defend Your Nuts

Probeer je eigen boom en noten te berschermen. Schiet met de eekhoorn al je vijanden neer voor ze je boom weten te bereiken.

8 / 10
Zombie Fight Club

Kies je zombie en zijn extra wapens. Voor elke wedstrijd mag je je zombie aanpassen. Kun jij elk gevecht in de zombie fight club winnen met jouw ondode krijger?

8 / 10
Karate Kamil

Karate Kamil tegen Ninja Nejat. Mooie vechtgame met vele moves.

8 / 10
Vecht Konijn

Ga op weg met het vecht konijn en probeer iedereen uit te schakelen en neer te slaan. Doe het snel want het worden er meer. Bedenk een goede tactiek en vecht met het konijn.

8 / 10
London Looters

Sla alle mensen die willen vechten in londen neer. Zorg dat ze niks kunnen slopen.

8 / 10
The Perfect Fighter

In dit spelletje doe je mee aan een vechtwedstrijd. Kies je vechter en probeer met coole trappen en stoten al je vijanden te verslaan!

7.3 / 10
Yanloong Legend

Val aan met het mannetje en versla iedereen. Zorg ervoor dat je zelf niet teveel geraakt word en het einde van het level bereikt.

0 / 10
Pencak Silat

Een eeuwen-oud Maleisische zelfverdedigingssport... oefen of speel de campaign. Versla al je tegenstanders een voor een. Hoe lang hou jij het gevecht vol?

8 / 10
Taco Fu

Bescherm je taco restaurant tegen deze vechtersbazen gebruik Q en E en let op de hete saus meter. De hete saus kun je gebruiken om even alle slechterikken om te gooien. Bestek kun je met een rake trap ontwijken.

8 / 10
Stick Master

Ga op op weg met het stickman mannetje en probeer alles en iedereen te verslaan. Kijk uit want je tegenstanders hebben ook wapens.

8 / 10
Vlammend Zwaard

Versla alle tegentanders. Kies een aanval, kijk goed en ga de strijd aan. Hoe langer je het lukt hoe moeilijker het gaat worden.

8 / 10
Goblins Heart

Hak je als Lex een weg langs de hordes Goblins. Gebruik C voor aanval en Z voor verdediging. Het zijn er heel veel, dus blijf vechten!

8 / 10
Hobo 5

In dit spelletje is de agressieve zwerver ontvoerd door aliens. Vecht tegen de aliens met al je vieze en vreemde aanvallen, en ook tegen de klonen die ze van je hebben gemaakt.

10 / 10
Finish Bin Laden

Probeer Bin Laden in alle 4 de missies te verslaan. Kies je wapen en begin het spel om Bin Laden te doden.

8 / 10
One Piece: Gallant Fighter

Monkey D. Luffy van One Piece heeft al veel vijanden verslagen. In dit leuke vechtspelletje speel je allerlei hoofdstukken uit de bekende manga en anime serie na.

0 / 10
Karate Vechten

Ga opweg als een karate man. Doe eerst de training om alles te leren en vervolgens op pad om iedereen te verslaan.

8 / 10
Swords Saga

Vecht als ninja in training tegen zombie samurai en vrouwelijke huurmoordenaars om skill points en geld te verzamelen. Tijdens een lang gevecht kun je de punten die je wint al indelen en gebruiken door op H te drukken en onder ´Property´ te kijken. Zo kun je ook tijdens een gevecht kijken of je nuttige voorwerpen hebt gevonden die je kunt aantrekken of gebruiken.

8 / 10
Ninjago: Skybound

Ninjago: Skybound is een spannend ninja Lego spelletje. Ninjago Eiland wordt bedreigd door de boosaardige Djinn Nadakhan. Je moet de andere ninja’s snel bevrijden, zodat je samen deze slechterik kan verslaan!

10 / 10
Airbone Wars

Probeer in dit spel steeds de vijandelijke basis in te pikken. Kun jij je tegenstanders uit de basis drijven? Stuur je soldaten en vliegtuigen er op af!

8.1 / 10
Lego Nexo Knights: Super Mega Power Paniek

Lego Nexo Knights: Super Mega Power Paniek is een eenvoudig schietspelletje met de Nexo Knights. Schiet op de monsters die uit het Boek der Monsters zijn ontsnapt. Mik goed met je pijlen!

10 / 10
Heroestick

Zet je leger stokpoppetjes in om al je vijanden te verslaan. Kun jij de soldaten voorbij komen en het kasteel met de grond gelijk maken?

8.8 / 10
Virtua Pikey

Knokken op de kermis in Virtua Pikey. Vergeet niet je verdediging hoog te houden.

8 / 10
Punchifier

Sla alle vijanden die je tegenkomt. Ze vechten ook terug, dus als je een keertje verliest kun je ook terug naar minder sterke tegenstanders.

0 / 10
Hobo Prison Brawl

Vecht je met de zwerver een weg langs iedereen die je in de weg staat. Andere gevangenen en de bewakers moeten en allemaal aan geloven. Met veel vieze en bizarre aanvallen!

0 / 10
Magic Sword

Maak mooie combo's met je dodelijke zwaarden in Magic Sword.

8 / 10
Dragon Ball Z Tournament

Kies je favoriet Dragon Ball Z figuur uit Goku, Piccolo, Gohan, Krillin, Vegeta, Zarbon, Ginyu en Frieza. Kies een aanval en mik op het deel van het scherm waar jij denkt dat je tegenstander heen zal gaan. Kijk dan in action mode wat er gebeurt.

7.6 / 10
The Viking's Revenge Level Pack

Verover met de vikingen alle eilanden. Kun jij ze in je macht krijgen voor je vijanden erbij kunnen? Drijf dan alle andere legers de eilanden af!

9 / 10
Insectonator

Probeer alle insecten die door het level lopen dood te slaan. Sla goed en snel zodat je veel insecten kan pakken.

8 / 10
The Kings League Odyssey

Versla iedereen in de Kings competitie. Kies je mannetje en wapen en vechten maar.

8 / 10
Shuriken

Ben jij een werpster master? Bewijs het in Shuriken!

8.5 / 10
Comic Stars Fighting 3

In dit spelletje kun je wedstrijden en survival mode vechten met en tegen allerlei helden uit verschillende anime series. Naruto, Dragonball Z, Bleach, Gintama, One Piece en meer. Inclusief gave transformaties!

8.7 / 10
Hack Slash Crawl

Kies je race en ga met het poppetje op pad. Versla onderweg iedereen door de juiste aanval te kiezen. Koop upgrades en probeer van iedereen te winnen.

8.2 / 10
Ion Overload

Ga het gevecht aan in dit spel en probeer iedereen zo snel mogelijk te verslaan. Je woont in een kasteel. Kun jij al je vijanden verslaan?

8.2 / 10
Bleach Training

Vecht met je zwaard in Bleach Training en verdien credits en skill punten. Begin in het oefen bos in het oosten met de personages van de manga serie Bleach. Vergett niet na elke level up naar je stats menu te gaan om je behaalde skill points onder je talenten te verdelen.

8 / 10
Commando 2

In dit spel van miniclip moet je je wapens selecteren en dan zo veel mogenlijk vijanden vernietigen. Speel de lange levels uit voor meer wapens.

8.1 / 10
Straw Had Samurai

Speel elk level uit door op de juiste plekken toe te slaan met je samurai zwaard. Loop rond en versla all je tegenstanders om het land terug te winnen van het vijandige leger.

8 / 10
Tank Guardians

Schiet met de tank alle andere tanks neer en zorg ervoor dat je wint. Kies de kogels en ga het gevecht aan.

8 / 10
Evil Forest

Probeer de weg te vinden door de vele mini levels van het kwaadaardige bos. Kun jij alle monsters doden met je zwaard en de andere wapens die je onderweg vindt?

0 / 10
Bruce Lee

Beklim The Tower of Death als Bruce Lee en bewijs dat je de beste vechter bent.

8 / 10
Desert Fire

In dit spel vlieg je in een helikopter en moet je een humanaire missie leiden. Verdedig je voorraden en de vluchtelingen tegen gewapende aanvallen vanuit je helikopter.

8 / 10
Ovcata Ninja Reincarnation

Verdrijf met dit ninja schaap al de bizarre wezens van het weiland. Hoewel het een grappig spel is wordt het wel een beetje eentonig op den duur.

8 / 10
Sniper Ultimate Assassin 2

Mik goed en schakel je doelwitten uit in Sniper Ultimate Assassin 2. Als huurmoordenaar krijg je steeds een doelwit toegewezen. Grijp je wapen en trek eropuit om een serie missies uit te spelen. Gluur door het vizier van je geweer en vind je doelwit. Raak de onschuldige omstanders niet!

10 / 10
Hobo 3 Wanted

Je bent net ontsnapt en moet iedereen neerslaan of schoppen. Zorg dat je zelf niet teveel geraakt word!

8 / 10
Dragonball Z

Gebaseerd op Dragonball Z - versla je tegenstanders! Al je favoriete DBZ figuren uit de serie doen mee. Kies je favoriete Z-Warrior en bereid je aanval voor!

8 / 10
Dragon Ball Z 2

Ben jij een echte Dragon Ball Z trainer en kan jij je tegenstander verslaan?

8 / 10
Panzer.io

In Panzer.io liggen er in de woestijnachtige arena allerlei tanks en soldaten op de loer om je aan te vallen en je tank op te blazen. Schiet ze snel neer. Rij rond om te ontkomen aan je vijanden en beloningen te pakken.

0 / 10
Zombie Incursion

De zombies vallen je boerderij aan. Reis door het gebied en versla steeds alle zombies. Kun jij ze allemaal met je kettingzaag te lijf? Je kunt ook sparen voor betere upgrades.

8 / 10
Starblast.io

Starblast.io is een mooi .io multiplayer spel waarin je op zoek moet gaan naar upgrade gems om je ship sterker en groter te maken. Zo kun je de strijd aan gaan met zelfs de grootste vijandige schepen!

0 / 10
The Sea Wolves

Val alle boten aan met jou boot en zorg dat je nergens tegen aan vaart want anders zink je!

8 / 10
Dad vs Bots

Ga op pad met je kettingzaag en hak alle robots kapot. Kun jij ze allemaal afmaken en de cake terughalen? Kijk uit, want ze vechten terug!

0 / 10
Mad Karate Man

Sla iedereen neer met karate man. Zorg dat je zelf niet in elkaar geslagen wordt!

8 / 10
Iron Snout 2

Iron Snout 2 is een bliskemsnel vechtspelletje! Reageer snel om met het varkentje alle wolven te verslaan. Ze komen je opeten, dus bijt fel van je af. Kun jij al hun aanvallen ontwijken?

10 / 10
Wolverine Last Stand

Help Wolverine om alle vijnaden uit te schakelen. Kun jij iedereen aan? Gebruik je klauwen en mep en trap ze uit de weg. Als het je teveel wordt kun je nu en dan beroep doen op een superaanval.

0 / 10
Armed with Wings

Gebruik je vogel om het level te verkennen en je vijanden af te lijden. Met de samurai kan je vervolgens met je zwaard de bewakers aanvallen. Bereik in elk level de vlag.

8 / 10
Sift Renegade

Weer een geweldig stickman avontuur. Voormalig gang-lid Kiro zint op wraak voor de moord van zijn broer. Help hem alle gangsters op bloederige wijze uitmoorden.

8.1 / 10
Stickman Archer 2

Schiet je vijanden voordat ze jou doodschieten in Stickman Archer 2, een leuk online pijl en boog spelletje. Trek snel een pijl en maak je vijanden af met een shot door het hoofd. Verzamel de sterretjes om nieuwe achtergronden en personages vrij te spelen.

0 / 10
Battle for Gondor

Bescherm je land tegen de orks in Battle for Gondor.

8 / 10
East Fantasy

Probeer in east fantasy iedereen te verslaan. Gebruik de speciale aanvallen en verplaats jezelf goed om niet in de problemen te komen.

8 / 10
Zombie Attack

Pak die Zombie aan met je vuisten, maar ontwijk wel haar slagen. Goed blijven slaan om de zombie in elkaar te meppen. Overleef jij het gevecht?

8 / 10
Staggy The Boy Scout Slayer II

Hak alle boy scouts in stukken met Staggy. Je kunt tussen de levels door weer je health bijwerken, maar je kunt ook steeds brutere wapens aanschaffen!

8 / 10
Doom Triple Pack

Speel een van de klassiekers: Doom, Heretic en Hexen. In deze spellen moet je items verzamelen en monsters doden.

8 / 10
Thug Jacker Half

Sla iedereen in elkaar die je tegenkomt. Ontwijk de klappen en deel ze zelf lekker uit in Thug Jacker Half!

8 / 10
Pringles Game Project

Versla je tegenstander door hem/haar neer te schoppen en te slaan! Als je wint kan je nieuwe mensen kiezen om tegen te vechten!

8 / 10
Blocky Squad

Drijf je vijanden terug in Blocky Squad! Stuur je blok-soldaten het veld in en zorg dat het vijandige leger het signaal voor retraite moet geven! Roep de beste eenheden op die je je kunt veroorloven. Tussen de veldslagen door kun je je eenheden upgraden en nieuwe eenheden vrijspelen voor de volgende aanval.

0 / 10
Shipo.io

Laat de andere schepen zinken in het .io boot spelletje Shipo.io. Tegenstanders die het onderspit delven in de zeeslag laten hun schatten in zee vallen. Pak snel de muntjes en schatkisten voordat ze kopje onder gaan!

0 / 10
FWG Island

In dit tower defence spel bewoon je met je leger een eiland wat je moet beschermen tegen alle vijandelijke legers die er op af stormen. Veel succes!

8.1 / 10
Backyards Buzzing

Gebruik mieren en spinnen om een leger in je achtertuin te bouwen. Vecht tegen andere insecten koloniën en verover de hele tuin. Ja kan je legerbasis ook upgraden, maar daar worden je soldaten wel duurder van.

8 / 10
Hobo 7 Heaven

Hobo Hobo. Deel 7 alweer, hoever kom jij dit keer? Loop langs de hemelpoort en vecht met alle mensen en engels die daar rondhangen en je aanvallen.

8.2 / 10
Pirates vs Ninjas

Je hebt wel al je 20 levens nodig in dit piraten vs ninjas seplletje. Steek alle piraten neer met je ninja zwaard voordat je jou in stukken hakken. Niet te lang alleen maar blokken, want dan word je weer een eind terug geduwd.

8 / 10
Gevecht Robot

Maak al je tegenstanders dood. Je kan veel verschillende aanvallen doen. Pas de juiste toe en blijf leven.

8.1 / 10
Sand Worm

In het spelletje Sand Worm heeft het leger per ongeluk een verschikkelijk gedrocht uit de diepten van de aarde doen ontwaken. Baan je een weg naar het aardoppervlak met je monsterlijke worm en verscheur de helikopters en tanks met je muil vol giftanden. Eet de soldaten en de power-up blokjes op om weer op kracht te komen!

0 / 10
Valor

Ga de strijd aan en versla iedereen die je aan komt vallen. Gebruik granaten en je zwaard.

7.6 / 10
An Epic Stickventure

Reis door dit vreemde land vol huurmoordenaars die ineens op je af springen. Kun jij ze allemaal uitschakelen met je stickman? Verzamel nuttige wapens.

2 / 10
Tank Wars HD

Probeer zo veel mogelijk medailles te winnen terwijl je je tanks door de doolhoven van Tank Wars HD leidt! Verdedig de vlag tegen de vijandige tanks. Je kan de bakstenen muren kapotschieten om een doorgang te maken, of ze laten staan zodat je je erachter kan verschuilen. Pas op voor tanks die met bommen zijn bewapend!

0 / 10
Urban Unrest

Ram alle andere robots in elkaar met je hamer. Zorg dat ze zelf niet in elkaar gebeukt wordt. Versla al je vijanden en probeer de power-ups en het goud te pakken.

0 / 10
Stickman Army: Team Battle

Stickman Army: Team Battle is een leuk stickman spelletje waarin je tegen de leider van een boosaardig leger stokfiguurtjes moet strijden om te overleven. Geef aan het begin van elk level een draai aan de rollen van de gokkast. Welke wapens win jij voor deze ronde? Speel de beste tactieken vrij en probeer alle uitdagende missies uit te spelen.

0 / 10
Egg Fighter

Versla je tegenstander in dit spel. Je bent een ei en moet een ander ei in elkaar rammen. Gelukkig heb je wel armpjes. Succes!

8 / 10
Chrome Wars

Ga met je robot de Chrome Wars arena binnen en vernietig alle andere robots. Verdien geld door de wedstrijden te winnen en gebruik dat geld in de robot shop om je robot te upgraden.

8 / 10
All Star Celebrity Brawl

Kun jij een paar celebrities echt niet uitstaan? Er zitten er een hoop in dit spelletje, dus boks tegen de sterren en reageer lekker even je woede af.

0 / 10
Prince of War 2

Lang was er vrede, maar die tijd is voorbij. Lord Duncan heeft het kpninkrijk verraden en heeft een leger verzameld om de koning van zijn troon te stoten. Trek ten strijden met de twee prinsen Malcolm en Jerad en ontdek wie er allemaal tegen je koningrijk samenspant.

8 / 10
Mafia Stories 2

Iemand heeft de maffiabaas gedood! Ga er op uit om wraak te nemen. Misschien kun je je zo ook meteen een waardige opvolger tonen.

8 / 10
The Lost Planet Tower Defense

The Lost Planet Tower Defense is een strategisch tower defense spelletje waar je een verdediging moet opbouwen tegen een oprukkend leger aliens. Richt dodelijke bolwerken op langs de weg en zorg ervoor dat je torens elke aanvaller opblazen. Verzamel in de tussentijd zoveel mogelijk kristallen, koop nog gevaarlijkere wapens, en bereid je voor op het volgende gevecht!

0 / 10
Caribbean Admiral

Val op zee alle schepen aan die je tegenkomt en probeer ze eerder te laten zinken dan je eigen boot. Zorg dat ze geen kans krijgen om jouw schip te vernielen!

8.2 / 10
Galaxy Commander

Galaxy Commander is een gave space shooter! Aliens veroveren het sterrenstelsel en een van je commandanten is verdwenen. Versla de vijand door de juiste soorten ruimteschepen te kiezen voor eidere missie. Laat ze je basis niet vernietigen!

0 / 10
Season Of War

Probeer de oorlog te winnen en alle tegenstanders uit te schakelen. Soms komen ze met veel tegelijk en zal je snel moeten handelen.

8 / 10
Medieval Mecenary

Versla alle tegenstanders die op je afkomen door ze neer te slaan met je zwaard of dingen naar ze te gooien. Kan jij iedereen verslaan en daardoor winnen?

8 / 10
Dnf 2.5

Ga de strijd aan en probeer alles en iedereen te verslaan. Kies je wapen en vechten maar.

8 / 10
Dynamons World

Zoek, vang, en train allerlei schattige Pokemon-achtige beestjes in Dynamons! Reis door het land en vang ze allemaal om een Dynamon Master te worden! Vang wilde Dynamon en ga de strijd aan met andere Trainers!

0 / 10
Ninja Rampage

Kruip in de huid van een Ninja in Ninja Rampage. Voorkom dat je opgemerkt wordt!

8.1 / 10
Take to the Streets

Doe je handschoenen aan en 'Take to the Streets'. Red de stad!

8 / 10
Electricman 2HS

Kies een electricman en versla je tegenstanders in allerlei Stickmen vecht tournamenten met wat aardige trappen en stoten. Onderweg verzamel je ervaringspunten.

8 / 10
Warlords Heroes

Dit spelletje heeft verschillende modes om uit te spelen. Normal mode is een queeste, survival mode en gladiator mode gaan om de gevechten. In de queeste modus moet je de landen op de kaart doorreizen om het koninkrijk te redden.

8 / 10
Epic Robot Battle

Epic Robot Battle is een vechtspelletje waarin je niet alleen andere robots kapot moet maken, je moet ook je eigen robot steeds verder opbouwen. Gebruik de onderdelen om een grote robot te bouwen. In de arena kun je het opnemen tegen een scala aan brute robots en wedijveren om allerlei prijzen waarmee je je robot nog sterker kunt maken.

0 / 10
King's Island 2

Ontsnap met de ridder uit de onderwereld. Kun jij alle skeletkrijgers doden en de magisch spullen verzamelen die je nodig hebt om te ontsnappen?

0 / 10
Bow Master Stickman Hero

Bow Master Stickman Hero is een heel erg verslavend pijl en boog spelletje vol uitdagingen. Je moet snel alle touwen stukschieten met je pijl en boog. Je handlangers hangen aan de galg. Zorg dat je ze bevrijdt voordat ze stikken. Als je ze per ongeluk met je pijlen raakt krijgen ze het nog benauwder, dus mik alleen op de touwen. Kun jij ondertussen ook de extra uitdagingen uitspelen?

0 / 10
Monster Rush

Aan de andere kant van het weggetje ligt jouw dorp. Er komen allerlei monsters op af om het te vernietigen. Bouw torens langs de weg en houd ze allemaal tegen in Monster Rush. Schiet pijlen en andere scherpe voorwerpen naar de monsters om ze dood te maken. Kun jij het monsterleger verslaan?

0 / 10
Skyfight.io

Vlieg je tegenstanders tegemoet in Skyfight.io en schiet ze uit de lucht met je vliegtuigje. In dit spelletje speel je online tegen andere spelers in de .io arena. Kun jij de andere spelers in dit multiplayer spelletje voorblijven op het leaderboard? Vuur kogels op je vijanden af terwijl je al hun kogels ontwijkt.

0 / 10
Airplane Battle

Airplane Battle is het ultieme testterrein voor je talenten als gevechtspiloot. Vlieg rond in je vliegtuig en ontwijk alle vijandige piloten en hindernissen. Ontwijk torens, minaretten, en andere beroemde gebouwen terwijl je de andere vliegtuigen en de wervelende windstormen ontwijkt.

0 / 10
Total Recoil

Total Recoil is een grappig en uitdagend schietspelletje waarin je de robots die op je af komen kapot moet schieten. Vuur kogels op de robots af, en pas op voor de terugstootkracht van je geweer. Die is zo heftig dat je achterover gelanceerd wordt. Gebruik die kracht om over kogels heen te springen en bij de robots uit te buurt te blijven.

0 / 10
Super Robo Fighter 3

Bouw een robot in Super Robo Fighter 3 en vecht in de arena. Door gevechten te winnen kun je muntjes verdienen. Spaar genoeg munten op om nieuwe bouwplannen vrij te spelen en sterkere robots aan je collectie toe te voegen. Bouw de robots door de onderdelen naar de juiste vlakken op de bouwtekening te verslepen.

0 / 10
The Office Guy

Speel The Office Guy, een leuk Vecht spelletje nu gratis!

0 / 10
Sharp Trigger

Ga op weg met de mannen en ga het avontuur aan. Pak de wapens en stap in de helikopter. Vecht goed en speel het spel uit.

8 / 10
Age of Warriors

Versla de Romeinen met je Vikingstam. Kun jij ze allemaal verslaan en steeds sterker worden? De levels beginnen makkelijk maar worden steeds moeilijker. Hou de Romeinen weg bij jouw mijnwerkers.

8 / 10
Stickman Minigames

Speel de minigames van stickman. In elk spelletje heb je een ander doel. Zo kan dat zijn om te blijven leven of om juist zo snel mogelijk gedood te worden. Kom er snel achter en haal veel punten.

8 / 10
Zinloos Geweld

Ga op pad met de ridder en probeer iedereen te verslaan. Je hebt een zwaard bij je en daar moet je het mee doen.

8 / 10
WulfGar

WulfGar de Viking is omsingeld door hongerige zombies. Help hem zijn wapens te gebruiken om zich te verdedigen tegen de aanvallen van de undead.

8 / 10
Raid Gaza

Verdedig je basis tegen raketaanvallen uit Gaza. Bouw een legerbasis en ontdek op welke wapens en politieke bondgenoten je allemaal beroep kan doen.

8 / 10
Arcade War

Ga de oorlog aan. Bouw dingen en probeer alles zo als mogelijk te beschermen. Denk aan je geld en bouwen maar.

7.9 / 10
Temple Defence

In het gratis spelletje Temple Defence moet je je toren goed bewaken. Schiet de wezentjes die je van alle kanten aanvallen met hun zwaarden en speren. Als je er teveel door laat zal je toren instorten!

0 / 10
TMNT Schaduw Helden

TMNT Schaduw Helden is een leuk Ninja turtles avontuur vol actie! The Turtles moeten April redden nadat is is ontvoerd. Kun jij de mysterieuze kidnapper opsporen door de riolen te verkennen? Kies je wapens en je Turtle!

0 / 10
Hollywood Bash

Paris Hilton vecht tegen Lindsay Lohan in Hollywood Bash.

0 / 10
Fury Officer

De strijd barst los op kantoor. Je hebt het gehad met het gezeur van collegas en de baas. Het is tijd voor wraak. Reageer je op iedereen af in dit kantoor vecht spelletje.

7.8 / 10
Bazooka Monster

Raak alle monsters in het grappige schietspelletje Bazooka Monster! Mik met je bazooka. Zelfs de monsters die achter de muurtjes zijn verscholen kun je raken door je kogels slim van de muren te laten kaatsen!

0 / 10
Kung Fu Fight: Beat 'Em Up

Ram je vijanden in elkaar in Kung Fu Fight: Beat 'Em Up, een verslavend online vechtspelletje waarin je even al je woede kwijt kan. Spaar woede-punten op door rake klappen en stoten uit te delen, en laat een krachtige aanval op je vijanden los. Soms kun je ook wapens vrijspelen en winnen tijdens het gevecht. Deel extra schade aan je aanvallers uit!

0 / 10
Zombies Eat My Stocking

De zombies hebben je mooiste paar lange sokken opgegeten. Nu ben je woedend! Kun jij ze allemaal dood slaan en schieten? Pak de wapens en de andere upgrades!

0 / 10
Dwooz Defense

Zet alle torens zo neer zodat je alle beestjes dood kan maken. Zorg dat de beestjes niet het einde halen.

8 / 10
Galactic Cop

Galactic Cop is een schietspelletje waarin je snel over de platforms moet rennen en springen om de boeven te stoppen. De zware jongens proberen uit de ruimtegevangenis te ontsnappen. Pak de extra wapens en schiet de boeven om ze tot groene diamantjes te transformeren en te verzamelen.

0 / 10
Leave me Alone

Je bent een ninja en je staat in het midden van een kruispunt. Kun jij alle monsters uit de weg rammen? Ze komen van vier verschillende kanten op je af, en het gaat steeds sneller! Kijk uit!

0 / 10
Stickman Fighter: Epic Battles

In Stickman Fighter: Epic Battles moet je een serie vechtpartijen zien te overleven. Bendes stokfiguurtjes vallen je van beide kanten aan. Draai je om en sla en schop een heel leger vijanden van je af. Je tegenstanders worden steeds sterker, dus upgrade je personage met nieuwe wapens en coole aanvallen!

0 / 10
Boat Battles

Blaas de schepen van je tegenstander op in het zeeslag spelletje Boat Battles. Je kan de boten van je tegenstander niet zien, maar je kunt wel bommen op het speelveld afvuren om te ontdekken waar ze verborgen liggen. Stuur alle schepen van je tegenstander naar de zeebodem voordat je eigen vloot in lichterlaaie staat!

0 / 10
Guns N Glory Heroes

Guns N Glory Heroes is een leuk spelletje dat zich in de riddertijd afspeelt. Vecht tegen de boze trollen, kijk uit voor exploderende vallen, drakenvuur, en giftige walmen terwijl je het kasteel verdedigt. Een held zijn is niet makkelijk!

0 / 10
Xiao Xiao 2

In dit Xiao Xiao spel is het de bedoeling dat je langs alle obstakels komt. Dit doe je door het juist kracht-niveau te selecteren door middel van goede timing.

8 / 10
Xiao Xiao 9

Xiao Xiao 9 - Fight Man: Schakel de andere match stick men uit met een paar ferme klappen.

8 / 10
Soccer thugs

Vecht tegen alle hooligans die je in het voetbal stadion tegenkomt in 1 op 1 gevechten. Jij wil gewoon voetbal kijken en deze lui willen het voor je verpesten. Parka-boy, de aggressieve chippie verkoper, mep ze allemaal in elkaar.

8 / 10
Sift Renegade 3

De 3de versie alweer, Pak je zwaard en speel ook dit spel uit.

8.1 / 10
Prince of War

Heb jij de skills om het land te redden en een Prince of War te worden? Help het koningrijk te verdedigen tegen allerlei trollen, orcs en ander gespuis!

8 / 10
Glan Wars

Verdedig de toren door mannetjes te maken en upgrade alles om de sterkste te zijn. Let goed op want je hebt veel tegenstanders.

8 / 10
Battle of Heroes

Leid je leger de oorlog in met de zombie demonen en de Sun Empire. Kun jij je tegenstander verslaan? Pak het goud om aan geld te komen.

8.5 / 10
Madness Recommencement

Verdedig jezelf tegen alle popptjes die je aanvallen. Ze komen allemaal op je af. Kun jij het overleven? Schiet ze overhoop!

0 / 10
Egg Riot

Laat de rotte eieren niet de koelkast in marcheren in Egg Riot, een doldwaas defence spelletje met grappige boefachtige eieren en kakkerlakken die je alle kanten op moet gooien om ze te breken!

0 / 10
Samurai Defense

Rijd rond op je paard als een Samurai en ga de strijd om de macht aan. Koop een leger om je kasteel te verdedigen. Klik op de gebouwen naast je kasteel voor de upgrade menus om je leger sterker te maken!

8.1 / 10
Powerfox

Verkijk je niet! Je kleine Fox krijgt de allergrootste wapens! Loop rond en schiet alles wat je tegenkomt overhoop in dit spelletje.

8 / 10
Smileys War

Het is oorlog tussen de smileys! Probeer elke smiley neer te schieten en zelf te blijven leven. Je krijgt steeds wat betere wapens.

8 / 10
Crazy Flasher 3

Vecht je een weg langs vele vijanden in deze mooi vormgegeven fighting game. Loop rond in verschillende levels en versla iedereen die je tegenkomt. Hoe lang hou jij het uit?

8 / 10
Champion

Bowmaster met stickmen, dat is champion. Nu met Hiscores!

8 / 10
Monstercraft

Maak je eigen monsters en stel je eigen team samen. Kun jij alle andere monsters in de arena verslaan? Elke keer kom je weer sterkere tegenstanders tegen.

8 / 10
2d Knock-Out

Sla je tegenstander knock-out in deze 2d boxing-game.

8 / 10
Epic Robot Tournament

Vecht in de arena met een geweldige robot in het leuke spelletje Epic Robot Tournament. Je moet de robot wel eerst in elkaar zetten. Kies een bouwplan uit en speel de onderdelen naar de juiste plek. Als je robot eenmaal compleet is, kun je het in de arena tegen allerlei andere mecha's opnemen!

0 / 10
Castle Guard

Bewaak je eigen kasteel door de juiste mannetjes het veld in te sturen en te vechten.

8.2 / 10
Bum Rush

Ga met je eigen mannetje op avontuur en schop alles neer wat je tegenkomt. Zorg dat je zelf niet geraakt wordt en overleef het level.

8 / 10
LOTR Battle

Speel alsof je in The Lord of the Rings zit in LOTR Battle!

8 / 10
Beach Catfight

Speel een soort stoot-spel op het strand, waarbij je de ander van het podium moet afslaan. Als je de strijd wint krijg je een foto van de verslagen tegenstander en mag je een nieuwe tegenstander kiezen.

8 / 10
Ninja Showdown

Kies je ninja en hak er op los met je zwaard in Ninja Showdown.

8 / 10
Kill Bill

Spel geinspireerd Kill Bill van Tarantino... dat belooft wat aan vechtkunst en bloedbaden! [klik op 'hrat', de linkerknop]

8 / 10
Gross Out

De battle stijl van dit spel lijkt nogal op dat van Zwaarden en Sandalen, alleen is het hier de bedoeling dat je je tegenstanders schiet en mept met alsmaar viezere wapens. Verdien geld door gevechten te winnen en koop daarmee upgrades voor je verzameling ranzige wapens en gadgets.

8 / 10
Attack of the Massacre Ninjas

Val met Chuck Norris op bloederige wijze het ninja leger aan. Je kunt hun harten er uit rukken en op eten voor meer health points. Je kunt op hum hoofden springen en voetballen met hun hersenen. Lekker vies dus.

8 / 10
Kung-Fu Election

Speel als een van de president kandidaten in Kung-Fu election.

8 / 10
The Arena

Win het publiek voor je en The Arena, een Romeins vechtspel.

8 / 10
Kumite

Standaard vecht-spel, geinspireerd op Kumite. Kumite betekent sparring, oftewel een trainingsgevecht, en is een onderdeel van karate training.

8 / 10
Super Ninja Strike

Sla messen uit de lucht met je zwaard, sluip door tuinen en paviljoenen, en vermoord je vijanden met werpsterren. Kruip in de huid van een ninja in Super Ninja Strike.

8 / 10
Bullettime Fighting

Vecht als neo in de Matrix en gebruik de Bullet Time optie.

8 / 10
Sift Renagade 2

Sla met dit poppetje iedereen in het level neer. Je kan ook obstakels kapot slaan. Probeer te overleven en het einde van het level te halen.

8 / 10
Trump On Top

Kies een kandidaat van de democratische partij uit als je kampioen in de arena. De republikeinen hebben een horde Trump-klonen in hun hoek. Gooi je tegenstander op zijn hoofd.

10 / 10
Yarrr

Bouw allemaal mannetjes en poppetjes op je boot zodat als andere de boot aanvallen je terug kan schieten.

8.1 / 10
Xiao Xiao 6

Vecht door het stickman kroeg gevecht en in andere levels waar je je tegenstander mag vernietigen in dit Xiao Xiao spel.

8 / 10
Brotherhood Of Battle

Reis rond als een koene ridder in Brotherhood of Battle. Volbreng missie en vecht tegen andere online gebruikers in dit multiplayer strategie spel.

8 / 10
Bloody Rage

Goede Street-fighter look-al-like! Loop rond en versla al je tegenstanders met je martial arts moves. Ben jij snel en sterk genoeg?

8 / 10
Ninja 1

Versla met je ninja iedereen die je tegenkomt. Je hebt veel verschillende opties en moet er voor zorgen dat je niet dood gaat. Versla alle andere ninja's en win!

8.2 / 10
Chaos Faction

Vecht in elk level een paar rondes tegen een nieuwe tegenstander. Door te winnen ontgrendel je speciale wapens, maar zorg dat je vijand ze niet te pakken krijgt!

8 / 10
Mascot Combat

Mascottes die elkaar te lijf gaan in Mascot Combat.

8 / 10
Necrorun

Ren met het paard door het level. Je zit zelf op het paard en moet ze allebei besturen. Spring goed en versla iedereen.

8 / 10
Commander 2

In dit tower defence strategie spel is het de bedoeling dat je een leger dieren koopt en ze inzet tegen het leger van je vijand en het kasteel van je vijand verwoest. Lanceer eikeltjes en wortels naar je tegenstander om de strijd te winnen!

8 / 10
Kabouter Land

Kies je mannetjes en ga aanvallen. Probeer de andere partij te verslaan en het huis te slopen. Koop upgrades met je xp punten.

8 / 10
Abobo's Big Adventure

Abobo werd in de jaren 80 overgeslagen als NES personage, maar nu is hij terug om wraak te nemen. Kun jij alle andere personages verslaan?

0 / 10
Terror Of Deep Sand

In Terror Of Deep Sand ben je een monsterlijke zandworm. Mensen en hun machines hebben je uit je oerslaap ontwaakt. Neem wraak door alle soldaten en hun oorlogsmachines tussen je sterke kaken te verbrijzelen. Barst door het aardoppervlak en veroorzaak zoveel mogelijk chaos en vernieling!

0 / 10
Murloc

In dit mooie RPG spel je Murk, een soort amfibie uit Wow, die opdrachten moet uitvoeren voor zijn stam. Vecht met wolven in het bos en verzamel items. Spaar geld om je wapenrusting te verbeteren en sterker te worden. Vergeet niet, als je een level up hebt behaald, om naar je aanvalsmenu te gaan een een aanval te kiezen die je wil gaan gebruiken.

8 / 10
Amorphous

Hak met je zwaard zoveel mogelijk Glooples aan stukken. De groene daar wordt je alleen maar een beetje duizelijk van, maar de blauwe zijn bijvoorbeeld wel gevaarlijk.

8 / 10
Ninja Rinseout

Probeer ongezien alle bewakers in elk veld dood te steken. Besluip ze en sluip even snel weer weg. Aan het einde van het spel moet je de prinses redden.

8.2 / 10
Choose Your Weapon 4

Zorg dat je iedereen neerschiet of slaat die op je af komt. Je hebt keuze uit heel veel wapens. Wacht niet langer en speel het nu.

8 / 10
Ninja Hunter

Sla met je ninja iedereen neer en zorg ervoor dat niemand langs je komt. Verplaats jezelf goed en zorg voor wat mooie acties.

8 / 10
Benjo Ninja

Probeer je tegenstander te verslaan in dit vechtspel. Alles wat je hebt is een zwaard en je handen. Probeer te winnen en zo door te gaan.

8 / 10
Urban Jungle Rumble

Spaar energie op en gooi je tegenstander in de put.

8 / 10
3 Foot Ninja 2

De 3 Foot Ninja is terug in een nieuwe game met 5 nieuwe chapters. Versla nieuwe vijanden, verzamel objecten, en red de Princess van de Dark Lord en zijn handlangers.

8 / 10
The Dark Age

Vecht tegen de kwade machten voordat de dageraad aanbreekt. Maak soldaten aan en stuur ze het veld op om de verdediging van de vijand te vernietigen. Probeer zoveel mogelijk soldaten naar de andere kant van het scherm te krijgen.

8 / 10
Xtreme Buccaneer

Je schip wordt aangevallen! Verdedig jezelf tegen een hele boot vol piraten met je zwaard en je kanon. Schiet met je kanon wanneer je tijd hebt en gebruik op het dek je zwaard en je pistool.

8 / 10
Body Ladder

Het kloon-experiment is uit de hand gelopen en de gekloonde stickmen zijn overal. Jij bestuurt de stickman in de hoge hoed. Schiet de zombie klonen, of sla je met je wandelstok, en stapel de lichamen zo hoog mogelijk op.

8 / 10
The Viking

In dit heel erg simpele Viking spelletje loop je rond en verzamel je geld door vijandelijke ridders te doden. Kijk uit voor de kanonskogels. De ham maakt je weer gezond.

8 / 10
3 foot Ninja

Gebruik je zwaard om je als 3 foot ninja een weg te vechten langs vele tegenstanders. Verzamel onderweg alle drankjes en artifacts die je kunt vinden. Haal jij het naar het einde?

8 / 10
Der uberlebensretter

Red de wereld van de duistere machten als de Überlebensretter. Versla je vijanden en win experience points (druk op space om deze punten in het stats venster toe te voegen). Raak de dief en pak de stenen op die hij laat vallen. Met die stenen kan je je wapen upgraden en gebruik maken van speciale aanvallen.

8 / 10
Pocket Fighters 2

Kies je mannetjes en zorg dat je iedereen neer slaat of schopt. Karate en andere vechtsporten, het maakt allemaal niet uit.

8 / 10
Siegius Arena 2

In dit spelletje ben je een gladiator. Versla alle andere gladiatoren en verdien veel geld om nieuwe wapens en magische aanvallen te kopen.

8 / 10
Astroboy

Vlieg gewichtloos door de ruimte en vernietig de astroids in Astroboy.

8 / 10
The Lone Ninja

Een eenzame ninja neemt het op tegen het wrede heerschappij van de shogun. Sluip rond met de Lone Ninja en bekogel iedereen die je tegenkomt met je werpmessen.

8 / 10
Zombie Knight

Vecht tegen de zombies en probeer ze op elk niveau en in elk level te verslaan. Sla goed en vechten maar.

8 / 10
Stick Trinity

Versla je tegenstanders in dit spel door te wisselen tussen je drie Stickmen. Wanneer je de baas verslagen hebt bundelen je drie Stickmen hun krachten en veranderen in een reuzachtige Mecha om verder te strijden. Veel plezier!

8.3 / 10
Samurai's  Blood

Bij dit vechtspel ben je een samurai vechter die het opneemt tegen al het kwaad! Kun jij al je vijanden verslaan met je zwaardvecht kunsten en het rijk redden? Probeer het nu!

8 / 10
Rely On Relics

Speel een spelletje gebaseerd op de Jackie Chan tekenfilm. Versla de Shadowkhans en vind Valmont om Jade te redden. Gebruik de talisman voor extra aanvallen.

8 / 10
Celebrity Scrap Club

Op een dag vind je een toegangspas voor Scrap Club, een soort fight club voor C-list beroemdheden. Hier kun je toch nog een beetje beroemdheid verwerven, op de straat.

8 / 10
Mecharon Survival

Verdedig het level level. Plaats torens en probeer met je tank alles en iedereen kapot te schieten.

8 / 10
Biometal

Help de gemuteerde held het alien schip ontsnappen. Kun jij je een weg banen langs alle aliens en zombies die je aanvallen?

8 / 10
Family Rush

Schiet alle monsters overhoop en red alle ontvoerde familieleden. Kun jij alle monsters verslaan? Des te meer familieleden je red, des te groter je reddingsbrigade!

8.8 / 10
Super Fighter 2

Ouderwets knokken in Super Fighter 2. Gebruik je special moves!

8 / 10
Ninjaman

Versla je vele vijanden in dit spelletje en vind de weg door de verschillende levels. Je krijgt er steeds meer interessante tegenstanders bij.

8 / 10
Samurai Warrior

Keuze uit zes characters en verschillende vechtplaatsen... Be Your Samurai! Kies de beste plaats en oefen even je skills voordat je ten strijde trekt in dit vechtsport spelletje.

8 / 10
Geek Fighter

Welke Geek gaat als eerste Knock Out in Geek Fighter.

8 / 10
Ninja Air Combat

Versla als vliegende ninja alle vijanden, inclusief de eindbazen.

8 / 10
Ninja Quest

In dit ninja spelletje moet je alle slechterikken verslaan met je werpmessen en zwaarden. Vecht een weg langs je vele vijanden en bevrijd de prinses.

8 / 10
Mountain Showdown

Versla alle ninja's! Pak betere wapens, sla ze neer en overwin. Verplaats jezelf goed zodat je niet geraakt wordt.

8 / 10
Giants And Dwarves TD

Een leuk Tower Defense spel. De grote tegen de kleine. Stuur je held en je soldaten er opaf om de dwergen, spoken, reuzen, boommonsters en andere mythologische monsters te verslaan. Bouw een mooie verdediging.

8 / 10
Wrestling Legends

Vecht tegen allerlei worstelaars in de arena. Het publiek juicht je toe. Kun jij al je tegenstanders verslaan met jouw signature moves? Kies een worstel-held uit en ga de arena in!

8 / 10
Civilizations Ice Legend

In dit spel moet je zorgen dat alle huisjes van jou worden. Ren met je leger door de sneeuw en verjaag al je vijanden! Kun jij ze allemaal verslaan?

8 / 10
Arcane Weapon

Vecht met je ninja tegen de robots. Kun jij ze allemaal uitschakelen? Verzamel speciale aanvallen en wapen om iedereen te verslaan!

8.5 / 10
Hot Blood Boxing

Let's get ready to rumble. Ouderwets boxen in Hot Blood Boxing.

8 / 10
Sewer Fever

Zorg dat je in elk level de uitgang vind. Maak dingen kapot en verzamel de pizza punten.

8 / 10
Ultimate Army

Verover met je leger alle gebouwen in het veld. Drijf alle vijanden uit en zorg dat elke basis van jou wordt om het level te winnen. Soms heb je meer dan een vijand om het tegen op te nemen.

8 / 10
Fist Puncher Streets of Outrage

Een crimineel heeft een groep Miss-verkiezing meisjes ontvoerd. Kun jij ze redden? Kies tussen Steroid Jackson en de woedende dokter en sla de slechterikken in elkaar voor de tijd om is.

0 / 10
Kane the Ninja

De prinses is ontvoerd! Help Ninja Kane haar te redden. Sluip door het donkere landschap en versla al je vijanden met je zwaard en je werpsterren in dit ninja spelletje.

8 / 10
Naruto Battle Grounds

Loop met de ninja Naruto door dit level. Vecht met alle vijanden van je dorp, Konoha, en dood ze. Spring, ren, en teleporteer door het level.

8 / 10
Madness - Will It Slice

Loop door de levels en gebruik je laser pistool om de zombies door te hakken. Goed mikken, want soms blijven ze komen. Het zijn er ook behoorlijk veel af en toe!

8 / 10
Ivan Drago

Ivan Drago moet de chaos op straat bestrijden. Bekend van Rocky!

0 / 10
Flash Bash

Een vechtspelletje met originele karakters, zoals een ridder, een tovenares, en een zombie. Kun jij ze allemaal verslaan. Kies je favoriete karacter uit, leer zijn of haar speciale moves en win het spel!

0 / 10
Kung Fu Grandpa

Kung fu opa is woedend want iemand heeft zijn ruit ingegooid. Ga op oorlogspad om alle hangjongeren in de buurt een pak slaan te geven.

0 / 10
Butthead Bash

Sla de tegenstander neer en zorg dus dat je wint. Hoeveel tegenstanders kan jij verslaan?

0 / 10
Ninja Kid

Verdedig jezelf met ninja-sterren! Want daar komen de vijandige ninja's al aan! Kun jij ze allemaal uitschakelen? Mik goed en raak ze allemaal!

8 / 10
Dragon Fist 2

Oosterse vechtkunst in Dragon Fist 2. Kan jij The Dragon Blade bemachtigen?

8 / 10
Superfighter

Ben jij een superfighter? Bewijs het in dit oosters vechtspel.

8 / 10
Circle of Pain

Spring van bal naar bal en steek je tegenstander in de rug in Circle of Pain.

8 / 10
Ninja Assault

Een heel eenvoudig ninja spelletje. Je loopt vanzelf door het level, en moet alleen een beetje mikken en je aanvallen met goede timing inzetten om niet geraakt te worden. Koop in de winkel extra wapens.

8 / 10
Staggy The Boy Scout Slayer

Staggy the boy scout slayer is een wat gruwelijk spelletje waar je jongens van de scouting slacht. Je kunt wel upgrades van korte duur winnen, maar in deze versie kun je ze niet kopen.

8 / 10
Fighting Spirit

Sla je tegenstander neer en combineer slaan en schoppen met elkaar. Kan jij het winnen van je tegenstander.

8 / 10
Etherena

Verslavend vechtspel waarbij je vele extra's kunt unlocken. Je kunt het ook met 2 mensen spelen.

8 / 10
Fortress Guardian

Probeer alles wat jou komt aanvallen neer te schieten of te slaan en te zorgen dat je zelf niet geraakt wordt.

8 / 10
Halloween Beatdown

Sla alle beesten dood met halloween. Ze komen jou aanvallen en moet dus goed slaan en bewegen.

8 / 10
Bunny Killer 3000

Vecht met het konijn en versla iedereen. Pak bonussen of extra level en ga de strijd aan.

8 / 10
Dragonball Z Devolution

Vecht mee met de personages van Dragonball Z! Alle gevechten vanaf het laatste duel van de 23e Tenkaichi Budokai zitten er in. Vecht met en tegen de Saiyans, op aarde en op de planeet Namek!

8 / 10
Dynasty Street Fight

Vecht op straat tegen alle andere stickmen. Kun jij iedereen verslaan en de gevechten overleven? Zorg dat je niet te vaak geraakt wordt!

8 / 10
Ninja vs Zombies

Vermoord alle zombies in dit spelletje met de ninja. Tussen de levels door kun je met de puntendie je scoort nieuwe skills kopen.

8 / 10
Bleach Versus

Vecht met je favoriete Bleach personages tegen elkaar! Je kunt kiezen uit Ichigo en zijn vader Isshin, Renji, Rukia, Kenpachi, Grimmjow, Yoruichi, en nog veel meer!

8 / 10
Battl.io

Schiet de andere spelers overhoop in het .io multiplayer spelletje Battl.io. In dit .io arena spelletje mag je al voor je de arena in gaat een wapen uitkiezen. Kijk goed naar de stats en kies het beste wapen!

0 / 10
Dragonball Fierce Fighting

Vecht tegen al je vijanden en speel alle levels op de kaart uit. Kies je favoriete helden uit de manga en anime serie DragonBall Z. Guko, Vegeta, Gohan, Piccolo, Trunks, en nog veel meer!

0 / 10
Final Slam 2

Kies een personage en ga de strijd aan. Kun jij in alle wedstrijden steeds je tegenstanders verslaan? Ontdek je geheime aanval.

0 / 10
Squadd.io

Squadd.io is een leuk multiplayer .io spel waarin je goed op moet letten. Blijf in leven terwijl je de verschillende andere spelers neerschiet. Kijk uit dat je niet wordt geraakt en er niet meer dan een grafsteen van je overblijft!

5 / 10
WormZilla

De prehistorische oerworm WormZilla is ontwaakt en dorst naar bloed! Graaf je een weg naar het aardoppervlak met je krachtige kaken en gebruik je bepantserde lijf om alle bewapende soldaten te verpletteren! Elke keer dat je een level omhoog gaat kun je een power-up uitkiezen. Maak de juiste keuze!

10 / 10
Zombie Hell

Verdedig je huis tegen de zombies. Bewapen je mensen met body armour en geweren en vlammenwerpers en help ze het 10 dagen uit te houden tegen de zombies!

8 / 10
Too Many Ninjas

De ninjas vliegen je om de oren. Verdedig jezelf tegen al hun aanvallen. Mep met je zwaard de werpsterren terug en neem zoveel mogelijk ninjas te grazen.

8 / 10
Monster Sumo

Sumo worstelen met monsters, ook nog eens lekker in het zwembad, dat kun je in dit spelletje: Monster Pool Side Sumo!

8 / 10
Mad Mech Robowars

Loop met de robot en schiet iedereen neer. Je kan snel en veel achter elkaar schieten. Natuurlijk moet je zelf zo min mogelijk geraakt worden.

8 / 10
Monster Gevecht

Vecht met het monster. Het monster komt naar je toe en je moet hem proberen te verslaan. En alles mag!

8 / 10
Anime Fighting

Probeer je tegenstander te verslaan in het gevecht. Probeer het andere poppetje te ontwijken en rake klappen te geven.

8 / 10
Naruto GG

Ga het gevecht aan en zorg ervoor dat je wint. Maak mooie combo's en versla de tegenstander.

8 / 10
Super Fighters

Versla iedereen in elk level. Kies je level en je poppetje en probeer te winnen.

8 / 10
Superfighters

Vecht tot je er bij neer valt. Probeer alles en iedereen zo snel mogelijk te verslaan.

8 / 10
Bearbarians

Je dorpje is aangevallen maar je hebt het overleefd! Ga op reis en vind teamgenoten. Je kunt nieuwe wapens kopen om je team te upgraden, en ook EXP scoren om je team sterker te maken.

8 / 10
Thing Thing Arena Classic

Schiet alle andere strijders in de Thing Thing arena overhoop. Ze komen allemaal achter je aan, dus raak ze voor ze jou kunnen neerschieten.

8 / 10
Little Protector Planes

Reis naar een nieuwe wereld en kies helden uit om mee samen te werken. Versla monsters en verzamel geld voor betere wapenuitrustingen.

8 / 10
Street Fighter Creation 2

Loop door de levels en versla je vijanden. Alleen zo kom je verder. Kun jij ook genoeg punten scoren om alle geheime aanvallen te ontgrendelen?

8 / 10
Bloodbath Avenue 2

Ren over de weg en maak alle zombies dood. Je kunt dingen naar ze gooien en je kunt ze met je zwaard aanvallen. Als je ammo hebt kun je ook schieten!

8 / 10
Rezer

In dit spelletje moet je alle zombies doodmaken. Gebruik je zwaard en je pijl en boog. Hak ze neer voordat ze je vermoorden!

8 / 10
Hulk Planet Hulk Gladiators

De Hulk is op een vreemde planeet beland en moet daar in de ring vechten tegen allerlei monsters. Kun jij iedereen verslaan en ontsnappen?

8 / 10
One Piece vs Naruto

Vecht met de personages van Naruto en van One Piece tegen elkaar. Je kan tegen elkaar spelen of tegen de computer. Kies zowel je eigen vechters als je tegenstanders uit. Je kunt uit veel personages kiezen!

2 / 10
Foodfight.io

Doe mee aan een multiplayer voedselgevecht in Foodfight.io. Pak de etenswaren die door de kantine verspreid liggen en gooi ze naar je tegenstanders in dit .io spel. Zorg dat je niet te vaak geraakt wordt!

0 / 10
Mutant Madness

Sla iedereen neer die jou wil pakken. Ontwijk ze goed en sla ze neer om de juiste momenten.

2 / 10
Naruto RPG

Sakura is aangevallen door een mysterieuze belager. Naruto wordt vals beschuldigd, dus help hem de echte schuldige te vinden! Versla iedereen die je in de weg staat!

2 / 10
Powerbots

Speel Powerbots, een leuk Actie spelletje nu gratis!

0 / 10
KungFu Fighter

Blok, Punch en Kick in deze retrogame, KungFu Fighter.

0 / 10
Oblongs Boxing

Ooit wel een siamese tweelingen zien boxen? In Oblongs Boxing maak je het mee.

0 / 10
Ninja Kid 2

Loop door de levels en vecht tegen de monsters. Kijk uit voor de gaten in de weg en voor de vliegende ogen van de cyclopen.

0 / 10
Beaver Conquest

Versla met je bever alle apparaten die op je afkomen. Je kan schieten en mijnen neerleggen. Bescherm goed wat staat aangegeven en raak zelf ook niet gewond.

0 / 10
Rumblah

Vecht met de 2 mannetjes tegen elkaar en probeer de andere knock out te slaan. Blijf slaan maar verdedig ook goed want anders krijg je rake klappen.

0 / 10
Featherweight Duck

Boks met Daffy Duck tegen Foghorn Leg en daarna tegen vele andere. Deel rake klappen uit en zorg dat je zelf niet geraakt wordt.

0 / 10
Pocket Fighter

Vecht tegen elkaar en probeer er voor te zorgen dat jij altijd de winnaar word! Kies een aanval en versla je tegenstander.

0 / 10
Stickmaster

Sla met de stickman iedereen neer die je tegenkomt in het level. Zorg ervoor dat je zelf zolang mogelijk overleeft en niet op de grond valt.

0 / 10
Kung Fu Aanval

Schop en sla iedereen neer en beweeg je goed door het level heen. Spring goed en ontwijk de aanvallende mannetjes.

0 / 10
Bunny Flags

Schiet met het konijntje iedereen neer en bescherm te vlag. Er komen een hoop beestjes aanvallen, dus koop ook snel nieuwe wapens.

0 / 10
Sumo Tournament 2

Probeer te winnen van de andere sumo worstelaar. Duw hem de ring uit en blijf zelf staan in de ring om te winnen.

0 / 10
Back To Life

Ga opzoek naar het level. Vecht met iedereen en versla iedereen. Kijk goed en doe mooie combo's.

0 / 10
Death VS Monstars 2

Probeer alle monsters te verslaan. Koop upgrades en probeer de beste te worden in elk level. Reageer goed en ontwijk alles.

0 / 10
Kim VS Abubo

Ga de strijd aan en probeer het grote monster te verslaan. Dat is erg lastig, dus vecht goed en ontwijk de klappen.

0 / 10
Midtown Beatdown

Probeer iedereen te verslaan in het level. Je moet de klappen ontwijken en iedereen neerslaan.

0 / 10
Tribot Fighter

Help de tribot iedereen verslaan. Je kunt in drie verschillende robots veranderen en je kunt alleen de twe vijandige robots verslaan die niet dezelfde kleur hebben als de jouwe. Anders halen je aanvallen niets uit.

0 / 10
Crunchdown

Er wordt op straat gevochten en iemand sloopt je voordeur! Ga er op uit om te ondekken wat er aan de hand is en wie de schuldige is. Vecht onderweg tegen de aggressieve mannetjes en absorbeer speciale krachten door dingen zoals vuilnisbakken en stenen paaltjes op te eten.

0 / 10
Kungfu Special Trainer

Sla al het fruit kapot wat op je afkomt. Hoog laag, time goed, trappen en slaan maar.

0 / 10
Castle Guard 2

Bescherm het kasteel. Bouw je juiste mannetjes en laat ze aanvallen wanneer het nodig is.

0 / 10
Bertie The Butcher

Je bent een slager en moet proberen alle andere mannetjes te slachten.

0 / 10
Monster Legions

Monster monsters en monsters. Ga de strijd aan en win.

0 / 10
Zombiesta

Red je virenden van de zombies en probeer ze allemaal neer te slaan. Pak je knuppel en begin de strijd.

0 / 10
Final Fight 2

Ga op oorlogspad met je krijger. Kies uit wie jij speelt en versla al de tegenstanders die je onderweg tegenkomt. Je mag nog een extra vechter uitkiezen. Die gaat mee als je buddy en helpt je automatisch tijdens elk gevecht.

0 / 10
Anime Fighting Jam

Vecht een duel met allerlei anime helden. Je kiest zelf je speler uit! Kies Naruto, Monkey D. Luffy van One Piece, Princess Mononoke, Ichigo uit Bleach, Lelouch van Code Geass, en anderen!

0 / 10
Iron Man Heroes Defence

Magneto, Juggernaut en de Sentinels uit de X-men serie, en Viktor von Doom van de Fantastic Four proberen de kratten te stelen. Hou ze tegen met Iron Man in deze superhelden mash-up!

0 / 10
Superman Training Academy

Train samen met Superman. Kun jij alle robots verslaan. Probeer er ook voor te zorgen dat je niet te vaak geraakt wordt!

0 / 10
Furry Fights 2

In dit spelletje wordt een eeuwen oude strijd beslecht: de katten tegen de honden. Kun jij je eigen team samenstellen, bewapenen met nieuwe aanvallen, en upgraden?

0 / 10
Sacred Heroes

In dit spelletje moet je de vier helden besturden die de tempels beschermen tegen de kwaadaardige krijgers en monsters. Kun jij ze allemaal verslaan?

0 / 10
Epic Celeb Fight

In dit celebrity boxing spelletje moet je het opnemen tegen allerlei bekendheden. Je eerste wedstrijd is tegen Miley Cyrus.

0 / 10
Creepy Adventure

Je bent alleen in het donker. Allerlei vreemde monsters vallen je aan. Hoe lang kun jij stand blijven houden tegen het bovennatuurlijke?

0 / 10
Titans Most Wanted

Help de Teen Titans de boeven te verslaan. Vecht met ze op straat, en kies waar je steeds gaat staan. Zorg wel dat je niet omsingeld wordt!

0 / 10
Demons Took my Daughter

Demonen hebben je dochter ontvoerd. Bouw allemaal torens die de demonen kunnen schieten en lok ze dan met kinderspeelgoed. Kun jij ze allemaal verslaan?

0 / 10
Punisher

Vind de weg langs alle vijanden. Reis door het land van de doden en versla je ninja's, samurai en de monsters met de kung fu meester. Kun jij de geheime geschriften terug halen?

0 / 10
Pendekar

In dit spelletje ben je een krijger. Loop door het dorp en versla al je tegenstanders. Op het eind wacht de eindbaas op je. Kun je ook deze vechter verslaan?

0 / 10
Barbarians

Huur en train je krijgers en bouw een hele stad op. Vecht veldslagen tegen computer tegenstanders en andere spelers en win goud en bouw materialen om je koninkrijk uit te breiden. Wordt jij de leider van de meest machtige Barbarenstam?

0 / 10
High School Wars

Kun jij het schoolveld veroveren door iedereen in elkaar te slaan met je clubje vrienden? Kies je subcultuur uit en markeer alle vlakken op het schoolplein met jouw icoontjes.

0 / 10
Dungeon Descender

Daal af in de kerker en verzamel wapens en schatten. Onderweg kom je allerlei monsters tegen die je moet doden zonder zelf al te veel schade op te lopen.

0 / 10
Slaim.io

De overlevingskansen zijn in Slaim.io het hoogst als je de beste wapens hebt. In dit .io arena spelletje schieten alle spelers op elkaar. Er is maar één machine geweer, en dat wapen moet jij proberen te bemachtigen!

0 / 10
Forceships.io

Forceships.io is een leuk multiplayer spelletje dat zich in de ruimte afspeelt. Vlieg door de arena met je ruimteschip en schiet alle andere spelers neer. Ontwijk zelf alle kogels en asteroïden!

0 / 10
Ufowars.io

Wil jij onze planet juist beschermen in Ufowars.io, of ga je de aarde aanvallen. Sluit je aan bij de Earth Protectors of bij de Rebellen en vecht samen met je leger tegen al je tegenstanders!

0 / 10
Asteroid Crusher

De asteroïden moeten kapot in het schietspel Asteroid Crusher! Jij en je roterende ruimtegeweer vormen de laatste linie tegen het aanhoudende asteroïdenoffensief. Kun je jij ze sneller slopen dan de zwaartekracht ze aantrekt?

0 / 10
Castle Defense Online

Castle Defense Online is een gaaf spel waarin je je kasteel veilig moet houden van een oprukkend demonenleger. Gebruik je pijl-en-boog om de bende enge beestjes op je stoep af te schieten. Verzamel genoeg sterren om toegang te krijgen tot steeds krachtigere wapens voordat je aan het volgende gevecht begint. Hoeveel aanvallen kan jij weerstaan voordat ze je fort innemen?

0 / 10
Ranger vs Zombies

In Ranger vs Zombies oet jij je dorpje beschermen tegen de aanval van de zombies. Hou de zombieinvasie tegen met behulp van je geweer, jetlaarzen, en je drie speciale aanvallen: bliksem, ijspegels, en vuurballen! Kun jij de oprukkende zombies uitroeien?

0 / 10
Game of Bows

Het multiplayer spelletje Game of Bows zoekt een waardige tegenstander voor je uit. In dit leuke duel moet je je vijanden neerschieten met je pijlen voordat je zelf geraakt wordt. Mik snel en nauwkeurig om je doelwit te doorboren!

0 / 10
Neon Battle Tank

Zorg dat de andere tanks niet bij je neon blauwe generator in de buurt kunnen komen in het tank spelletje Neon Battle Tank! Verdedig de generator en schiet de andere tanks kapot. Je moet een bepaald aantal tanks vernietigen om ieder level uit te spelen. Je eigen tank kan maar een keer geraakt worden. Vang je een tweede shot op, dan raak je een leven kwijt!

0 / 10
Sky War

In Sky War komen je vijanden op je af, maar je vliegtuigje heeft geen ammunitie meer. Ook heb je geen schilden om jezelf te verdedigen. Pak de geweren en schild icoontjes die in de lucht verschijnen. Zwerk tussen de vijandige vliegtuigen door en schiet er zoveel mogelijk neer als je eenmaal bewapend bent.

0 / 10
Space Blaze

Zigzag tussen de vijandelijke ruimteschepen door in Space Blaze, een verslavend schietspelletje waarin je de kogels van de vijandige ruimteschepen moet ontwijken terwijl je alle boosters en sterretjes pakt. Je kunt je schip na elke ronde upgraden. Kun jij je eigen schip heel groot en sterk maken?

0 / 10
Agent Gun

Ren de trappen op met je geheimagent, Agent Gun, en schiet de slechteriken neer. Op elke nieuwe verdieping springt er een slechterik tevoorschijn. Laat Agent Gun zijn wapen op en neer zwaaien en klik om op het juiste moment te schieten en de boef te raken. Zorg dat je niet mist. Als ze de kans krijgen schieten de boeven terug!

0 / 10

Speel de leukste vecht spelletjes op SpelletjesOverzicht.nl. Kijk in de linker kolom voor de verschillende soorten vechtspellen.

Dit vinden wij de leukste spellen:Battles for Darkness, Age of War, Battle Cry: Age of Myths, Swords And Sandals 2, Swords And Sandals Crusader, Stick Fighter 2, Age of War 2, Aim Clash, Samurai Jack, Capoeira Fighter 3