Tags >

Verzorgen

InsaniQuarium

Verzamel geld om drie stukken ei te kopen. Als je ei compleet is krijg je een nieuw dier in de aquarium. Voer al je vissen en pak het geld dat ze laten vallen. Kijk uit voor de aliens.

8.1 / 10
Nanny Mania

Zorg dat je alle rommel op tijd opruimt zodat de mensen tevreden blijven.

7.8 / 10
Bratz Fish Tank

Bouw je eigen aquarium. Je kan eerst het hele aquarium inrichten zoals jij wilt. Daarna kan je de extra vissen kiezen en dan kan het spel beginnen. Probeer zoveel mogelijk vissen te krijgen en te zorgen dat ze blijven leven. Koop wat extra dingen zoals voedsel. Ook kan je extra vissen kopen als je het geld ervoor hebt.

8 / 10
Suzie Spa

Je werkt in een spa, een soort verzorgingshuis waar iedereen kan ontspannen. Help iedereen goed zodat ze weer helemaal vrolijk worden.

8 / 10
Baby Panda

Zorg goed voor de baby panda. Help hem in de boom klimmen, was hem mooi schoon, droog hem af, en kleed hem lief aan. Veel plezier met deze lieve beer.

0 / 10
Baby Hazel Swimming

Baby Hazel heeft zwemlessen met haar oom James. Kun jij haar eerst helpen haar spulletjes te pakken? Zorg daarna dat Hazel in het zwembad goed meedoet met de les.

8.3 / 10
The Four Clatters

Er liggen 4 baby's en die moet jij verzorgen. Je kan precies zien wat ze willen of wat er mis is. Reageer dus snel en zorg dat ze niet gaan huilen.

7.9 / 10
Pony Farmer

Zorg goed voor alle paarden totdat ze groot genoeg zijn om te verkopen. Je kunt je boerderij uitbreiden en heel groot maken.

8.1 / 10
Meal Masters 3

Leer koken in dit culinaire spel. Wordt een meesterchef en leer hoe je veel verschillende heerlijke drankjes en hapjes kunt maken in de keuken.

8 / 10
Doggy Day Care

Verzorg deze hond goed. Zorg voor eten, dat ie in bad gaat en ga met hem spelen. Als het niet meteen duidelijk is wat je moet doen, kijk dan ook eens naar de hints.

8 / 10
30 Days Honey

Je krijgt geen moment rust in dit drukke tuin spelletje. Maai het gras en plant bloemen voor de bijen. Zet bijenkorven neer en let goed op wanneer ze schoongemaakt moeten worden en wanneer je het beste de honing in potjes kan stoppen. Let ook op je bloemen, want die zul je vaak water moeten geven. Je hebt 30 dagen om je doel te halen.

8 / 10
Wendy's Wellness

Wendy heeft een eigen wellness en fitness zaak en moet er voor zorgen dat alle klanten het naar hun zin hebben. Zet ze op de juiste apparaten en laat ze daarna de dingen doen die ze willen.

8 / 10
Super Babysitter 2

Je gaat als oppas met de baby naar het winkelcentrum in Ultimate baby sitter 2 - day at the mall. Zorg dat de baby rustig blijft en geen herrie loopt te maken in het midden van het winkelcentrum.

8 / 10
Baby Flu Doctor Care

Het kleine meisje is ziek geworden door het koude weer. Zorg goed voor haar met de doctor zodat ze snel weer helemaal beter wordt.

8 / 10
Baby Hazel Granny's House

Baby Hazel gaat op bezoek bij oma. Het is een lange reis op de bus om bij het dorp te komen waar oma woont. Zorg dat Oma en Hazel zich vermaken op de bus.

8 / 10
Aquarium Inrichten

Richt je eigen aquarium in en kies de vissen. Verzorg vervolgens de vissen zo goed mogelijk. Koop het juiste vissenvoer en vissen medicijnen en kweek nieuwe vissen om te houden of om te verkopen. Nieuwe vissen kweken kan wel even duren.

8 / 10
Bloomin Gardens

Probeer je tuintje zo netjes mogelijk te houden door identieke bloemen in een rijtje van vijf te planten zodat er weer ruimte vrij komt. Je moet zorgen dat er wel een paadje vrij is van de bloem die je wil verplaatsen tot waar die bloem heen moet.

8 / 10
Pony Kinder Garden

Verzorg de pony's en geef ze alles waar ze om vragen! Kan jij zorgen dat de pony's het de hele tijd naar hun zin hebben.

7.8 / 10
Janes Hotel Mania

Verzorg iedereen en zorg dat ze tevreden weer naar huis gaan. Je werkt in een hotel dus let goed op wat je wel en niet moet doen.

8 / 10
Elsa Eye Doctor

Elsa, de prinses uit de Disney film Frozen, heeft last van haar ogen. Jij bent een oogarts in dit spelletje. Kun jij haar helpen?

9.3 / 10
Verzorg Je Kat

Zorg goed voor je kat door hem of haar goed te voeren, genoeg met je kat te spelen, en door vaak te borstelen en de kattenbak af en toe schoon te maken. Hoe zal jouw kat ervoor staan als de tijd om is?

8 / 10
SIM Day and Night

Ga op avontuur in het uitgebreide SIM - Day and night.

7.9 / 10
Anna Royal Horse Caring

In dit spelletje kun je Prinses Anna van de Disney film Frozen helpen goed te zorgen voor haar lieve witte paard met de zwarte manen.

7.7 / 10
Fever Frenzy 2

Iedereen is ineens ernstig ziek geworden. Kun jij ze goed verzorgen in het ziekenhuis? Zorg dat je iedereen weer beter maakt. Je krijgt bonus punten als je patienten sorteert op de kleur van hun pyjama en bed.

8 / 10
Terrible Triplets

Verzorg deze veeleisende drieling. Je zal er handen aan vol hebben om ze alle drie blij te houden. Check het help menu voor een lijstje van alle spullen die je kunt gebruiken om de drieling stil te houden en hoe je die spullen het beste kunt inzetten.

8 / 10
Ragged House

Maak het hele huis schoon. Je bent de schoonmaakster en moet ervoor zorgen dat het weer helemaal blinkt.

8 / 10
Frozen Baby Care

Zorg dat baby Elsa en baby Anna, de twee prinsessen uit de film Frozen, blij blijven. Kun jij de twee baby's goed verzorgen?

8.7 / 10
Tiger Nursery

Verzorg de tijgers in de dierentuin. Geef ze genoeg te eten en te drinken maar ze willen zich ook vermaken dus zorg voor wat speelgoed. Met hoe meer tijgers je bent hoe beter het gaat.

8 / 10
Jurrasic Baby Care

Probeer goed te zorgen voor de kleine dino's. Je kan zien wat ze willen, dus reageer snel en zorg dat ze het leuk vinden.

7.8 / 10
Cute Giraffe Care

Zorg goed voor deze lieve giraffe. Wash hem mooi schoon en droog hem goed af. Borstel de giraffe tot zijn vachtje weer mooi glimt.

0 / 10
Posh Boutique 2

Zorg ervoor dat je alle mensen helpt die in de boutique komen. Zet ze op de juiste plaats en ontvang het geld.

8 / 10
Fish Tycoon

Onderhoud je eigen aquarium in Fish Tycoon. geef ze genoeg eten. Zorg dat het een leuk aquarium is. Koop eens wat nieuw eten voor ze, en het belangrijkste: Koop ook nieuwe vissen. Zorg dat de vissen groot worden. Kijk hoe ver jij kan komen.

8 / 10
Frozen Anna Spa Time

Prinses Anna van de Disneyfilm Frozen komt naar jouw schoonheidssalon voor een behandeling. Kun jij haar een heerlijke rugmassage geven? Wrijf de olie goed in.

4 / 10
Baby Justine

Help goed voor baby Justine te zorgen. Eerst moet ze in bad. Was haar haartjes mooi schoon. Daarna kun je haar afdrogen en verschonen. Probeer als laatste allerlei lieve kleertjes aan.

9.3 / 10
Celebrity Pedigree

Maak de juiste koppels van de honden en zorg dat er dan nieuwe honden komen! Zet ze op de juiste plek neer en dan is het afwachten wat er van komt!

8 / 10
Spa Of Fun

Verzorg alle dieren die in jou schoonheids salon komen goed. Geef de juiste drankjes of een lekkere massage. Als je een massage geeft beweeg je je muis erover heen en ga je door totdat ze tevreden zijn.

8 / 10
Puppy Trimmer

Kun jij deze puppy goed verzorgen en in een lief pakje steken? Was de puppy en kleed hem mooi aan. Je kunt allerlei schattige pakjes uitproberen.

0 / 10
Baby Care

Verzorg de baby de hele dag. Kun jij goed met kinderen omgaan? Zorg ervoor dat de kleine het erg naar zijn zin heeft.

7.9 / 10
Twilight Sparkle Makeover

Twilight Sparkle heeft bij het spelen nogal door de modder gerold. Kun jij haar helpen door haar vacht schoon te wassen? Geef Twilight ook meteen een mooie makeover.

0 / 10
Baby Kliniek

Verzorg de babies die naar de baby kliniek komen. Geef ze medicijnen, weeg ze, meet ze, en zorg dat ze niet te lang hoeven wachten. In elk level krijg je er weer nieuwe spullen bij.

8 / 10
Super Babysitter

Hoeveel babies kan jij aan? Het is druk in de pueterspeelzaal bij de superbabysitter. Kun jij alle peutertjes goed verzorgen?

8 / 10
Ant Farm

Verzorg de mierenboerderij goed, en natuurlijk ook de mieren er in. Maak het glas schoon, zeef de aarde, en vul het terrarium bij.

8 / 10
Super Dad

Help de Vader goed op de baby passen als moeder er niet is. Hij is een beetje klunzig en kansloos en kan het allemaal niet zo goed. Help hem met zijn taakjes zodat hij het goed leert doen.

0 / 10
My First Spa Day

In dit spelletje ga je voor het eerst naar de sauna. Hier ga je een massage krijgen eneen schoonheidsbehandeling. Spannend!

8 / 10
Sofy's Summer Camp

Help Sofy haar zomerkamp goed te organiseren. Laat de kinderen lekker spelen totdat ze weer opgehaald worden. Zorg goed voor ze en zorg ervoor dat ze blij blijven.

8 / 10
Cat Care

Zorg goed voor alle katten die naar jouw kattenpension worden gebracht door hun baasjes. Je moet ze voeren en zorgen dat ze het naar hun zin hebben.

2 / 10
Puppy Nail Studio

Deze puppy heeft zijn pootjes pijn gedaan. Kun jij ze goed verzorgen? Terwijl je bezig bent kun je de puppy meteen ook een manicure geven.

0 / 10
Baby Hazel Dental Care

Baby Hazel heeft teveel snoep gegeten, en nu moet ze naar de tandarts. Help haar afleiden tijdens de afspraak, en help de tandarts de behandeling te doen.

8 / 10
Cute Kitten

Zorg goed voor deze lieve kitten. Kun jij een stukje met haar lopen, en haar vachtje mooi kammen en wassen?

0 / 10
Baby Elsa Daycare

Baby Elsa is gevallen bij het spelen. Ze heeft zichzelf pijn gedaan. Kun jij de takjes en blaadjes van Baby Elsa af plukken en haar wondjes goed verzorgen? Daarna kun je haar mooi aankleden.

0 / 10
Puppies Salon

Verzorg de hondjes en zorg ervoor dat je ze krijgen wat ze willen. Misschien wel wassen of knippen of meer.

8 / 10
Schildpad Verzorgen

Verzorg het schildpad met alles wat hij nodig heeft. Wash het schildpad, voer haar en vijl haar klauwen bij. Zorg ook dat het terrarium weer mooi schoon wordt.

8 / 10
Mama Dog

Help deze lieve mama hond voor haar puppies te zorgen. Help de puppies en hun moeder te voeren en zorg ervoor dat alles ook een beetje schoon blijft.

8 / 10
McStuffins Fixing Lambie

Lammetje is onderweg naar jouw huis aangevallen door een gemene hond. Help Dr. McStuffins Lammetje weer beter maken. Daarna kun je lammetje mooi aankleden.

8.2 / 10
Groom Talking Tom

De vacht van Talking Tom de zwarte kat is wel heel erg lang geworden. Hij lijkt net een dwijl. Dat kan natuurlijk niet! Kun jij Tom weer een beetje mooi bijkammen en bijknippen?

0 / 10
Rapunzel Playground Accident

Rapunzel was aan het spelen in de speeltuin toen ze viel en zich bezeerde. Kun jij haar schaafwondjes en sneetjes goed verzorgen zodat alles mooi geneest?

0 / 10
Amerigo Verzorgen

Geef Amerigo, het paard van Sinterklaas, te eten en aai en borstel hem!

7.9 / 10
Sweet Pony

Zorg goed voor deze lieve pony. Eerst samen een stukje rennen om je spulletjes op te halen, en daarna kun je beginnen met het wassen en kammen.

7.8 / 10
Baby Barbie Adopts A Pet

Barbie heeft een verloren puppy gevonden. Kun jij goed voor deze puppy zorgen? Als allereerst moet je de puppy even schoonwassen.

0 / 10
Doc McStuffins Lamb Healing

Lammetje is heel erg ziek. Help Dokter McStuffins om lammetje weer helemaal beter te maken. Voer alle instructies van de dokter uit.

8.7 / 10
Good Game Fashion

Maak je eigen poppetje aan en stap in de wereld van de fashion.

8 / 10
Baby In Bad

Verzorg de baby. Om mee te beginnen moet de baby in bad, en alles wat daar natuurlijk bij hoort.

8 / 10
Anna Frozen Flu Doctor

In dit spelletje ben jij de dokter. Prinses Anna van de Disneyfilm Frozen is heel ziek. Ze heeft heel erg last van de griep. Kun jij haar weer beter maken?

0 / 10
Baby Hazel Stomach Care

Baby Hazel is ziek geworden, want ze heeft iets uit de keuken gepakt en opgegeten. Kun jij haar helpen zodat ze zich weer beter gaat voelen?

8 / 10
Zoo Doctor

Je bent een dierenarts en de dierentuin heeft je gevraagd hun diertjes te helpen. Maak een ronde langs alle dieren en begin bij de pluizige baby wolf.

8 / 10
Happy Gardner

Kan jij een beetje goed met planten overweg? Dan kun je in dit leuke tuinier spelletje van alles verbouwen. Probeer de dagelijkse richtlijn voor de winst aan te houden en binnen de tijd te blijven.

8.1 / 10
Baby Hazel Goldfish

Op een dag vinden Baby Hazel en Baby Liam een goudvis in het kinderbadje. Kun jij ze helpen een vistank mooi in te richten voor de vis?

9 / 10
Baby Hazel Leg Injury

Speel in de tuin met Baby Hazel. Mama is even bezig, dus let jij goed op Hazel zodat ze zichzelf niet bezeert terwijl ze speelt. Mocht ze toch vallen, verzorg de wond dan goed.

0 / 10
Diaper Dash

Zorg ervoor dat elke baby het naar zijn zin heeft die jij aan het verzorgen bent.

8 / 10
Pony Care

Maak eerst de stallen goed schoon. Ruim alle hooi een paardenpoep op. Kies daarna je eigen verzorgpony. Je kunt je pony wassen, borstelen, voeren, en meer!

8.1 / 10
Frenzy Baby Sitter 2

Je bent een baby sitter. Kun jij goed voor de kindjes zorgen? Kijk goed en ontdek wat de kinderen nodig hebben, en help ze daar dan mee. Kun jij de drukke dagen in de creche bijbenen?

8.5 / 10
Jennifer Rose Puppy Care

Help Jennifer Rose goed op de puppies te letten. Speel met ze en zorg dat ze heel blij zijn. Af en toe komt je vriendje ook om aandacht vragen.

0 / 10
My Cute Pony

Help goed voor deze pony te zorgen. Kun jij samen met de pony rennen, het paard wassen en drogen, en de juiste dingen aanklikken? Zorg voor dit mooie paard met paarse manen.

8 / 10
Cutie's Kitty Rescue

Kun jij helpen goed voor alle katjes te zorgen? Kijk wat ze nodig hebben en help ze. Zorg dat je binnen de tijd alle katjes weer beter hebt gemaakt.

10 / 10
Sues Honden Salon

Maak de honden mooi en zorg dat ze weer helemaal schoon zijn. Ze komen op de lopende band voorbij en je kan ze daar vanaf halen. Maak ze schoon en tut ze op en zet ze weer terug voordat de tijd om is!

8.2 / 10
Snow White at the Spa

De Disney prinses Sneeuwwitje is een dagje naar de schoonheidssalon. Kun jij goed voor haar zorgen zodat ze een heerlijke dag heeft?

8 / 10
Cute Baby Flu Doctor

Terwijl de baby sliep heeft de storm het raam open geblazen. Baby heeft de hele nacht in de kou gelegen en nu is ze heel ziek! Jij bent in dit spelletje de arts. Kun jij haar weer beter maken?

8 / 10
Red Cross ERU 2

In dit spelletje werk je voor het Rode Kruis. Help mensen in nood. Vind de mensen, stuur er de juiste ploegen heen, en zorg dat iedereen medicijnen en onderdak heeft.

8 / 10
Father's Care

Kun jij de vader helpen op de baby's te passen? Zorg goed voor je en zorg dat ze op tijd te eten en drinken krijgen. Je krijgt er steeds meer baby's bij om op te letten! Hou jij het allemaal nog bij?

8 / 10
Kitty Nail Studio

In dit spelletje kun je de nagels van de kat helemaal mooi maken. Eerst moet je de pootjes wassen en de nagels bijvijlen. Kies je ook meteen een schattig costuumpje voor de kat uit?

0 / 10
Super Mom

Je speelt de moeder en moet de baby's goed verzorgen. Kijk wat er aan de hand is en verhelp het probleem.

8 / 10
Clean Up Spa Salon

In dit spelletje werk je in een schoonheidssalon, en het is er na het bezoek van de klanten een grote troep! Maak alles weer mooi en netjes!

10 / 10
World of Science

Ik dit spelletje woon je op een heel klein planeetje. Leef er milieubewust en hou ook je poppetje in een goed humeur. Bouw een groentetuintje en zorg dat alles goed loopt. Je kun in het schuurtje werk doen om wat geld voor upgrades te verdienen.

0 / 10
Pet Salon

Je werkt in een dieren salon en moet alle dieren die binnen komen verzorgen. Geef ze een lekkere wasbeurt of knip de dieren. Probeer er wel op te letten wat ze graag willen.

8.1 / 10
Girl in the Ambulance

Dit meisje is heel ziek en moet mee met de ambulance. Onderweg voor het ziekenhuis moet jij goed voor haar zorgen. Gaat het je lukken?

8 / 10
Daycare NIghtmare

Verzorg alle baby's goed en doe wat ze willen. Als ze de fles willen geef je die, als ze naar bed willen leg je ze erin. Hoelang hou jij het vol?

8 / 10
Worlds Best Husband Show

Mevrouw Aap heeft voor Meneer Aap een hele lijst taken achter gelaten om voor vier uur af te krijgen. Hoe goed kan jij al deze huishoudelijke taken volbrengen? Slaap je in de honeymoon suite of mag je je nog gelukkig prijzen met de gastenkamer?

8 / 10
Net Pet

Kies een kat of een hond en verzorg je huisdier. Geef ze te eten en speel met ze. Beloon ze als ze lief zijn geweest, en geef ze op hun kop als ze stout zijn. Zo train je jouw hond of kat om een top huisdier te worden.

8.1 / 10
Naughty Twins

Verzorg de tweeling goed. Ze maken er soms een zooitje van en natuurlijk willen ze spelen. Kan jij ze goed in de gaten houden en ze blij maken.

8 / 10
Banana and Almond Hair Mask

Maak het haar masker klaar en kam het haar netjes uit. Laat het masker er even in zitten, en was het er daarna weer uit. Daarna kun je het haar stijlen.

8 / 10
Mommy Challenge

Laat zien dat je goed voor een baby zou kunnen zorgen in dit verzorging spelletje. Verschoon de luiers van de baby en zorg dat de baby speeltjes en drinken krijgt als dat nodig is. Vergeet ook niet voor jezelf te zorgen door af en toe wat eten klaar te maken en te slapen.

8 / 10
Dentist Fear

Dit meisje is bang vor de tandarts, want ze heeft heel lang haar tanden niet goed gepoetst. Kun jij de tanden schoonmaken en er weer een fatsoenlijk gebit van maken?

8 / 10
Puppy Stylin

Zorg dat alle honden het naar hun zin hebben. Dat kun je doen door ze goed te verzorgen. Doe wat ze willen en soms willen ze heel veel. Ze willen gewassen worden of andere juist geknipt. Je zult je handen er vol aan hebben.

8 / 10
Movie Star

Speel de filmster zelf. Kies haar outfit en ga op de foto. Deel ook handtekeningen uit aan de fans. Probeer een zo goed mogelijke waardering te krijgen van de pers en fans.

8 / 10
Goodnight Baby Caring

In dit spelletje kun je helpen de baby klaar te maken om naar bedje te gaan. Kun jij ervoor zorgen dat de baby snel in slaap valt als je haar in bed gelegd hebt.

0 / 10
Bad Teeth Makeover

Wat een slecht gebit! Gelukkig kan jij daar wel iets aan doen. Eerst flossen en poetsen, en daarna ga je met wat specialistische instrumenten aan de gang. Als het gebit weer helemaal mooi is, is het voor een algehele makeover!

8 / 10
Bratz Fishies

Verzorg de vissen van de Bratz goed want anders gaan ze dood. Geef ze eten en zorg dat ze het naar hun zin hebben.

8.1 / 10
Polar Bear Care

Kun jij goed voor deze ijsbeer zorgen? Eerst moet je hem goed wassen, drogen en borstelen. Daarna kun je hem lief aankleden en samen leuke spelletjes spelen.

8 / 10
Little Pony Skin Care

Deze My Little Pony heeft een beetje last van huidproblemen. Kun jij het paardje een mooie schoonheidbehandeling geven?

8 / 10
Micro Life

Laat je micro's opgroeien in Micro Life.

8 / 10
Pedicure

Maak deze voeten schitterend fris en mooi. Kies leuke nagellak uit, en slippers, en allerlei mooie accessoires zoals nagel stickers en teenringen.

8 / 10
Cute Care Puppy

Zorg goed voor deze lieve puppy. Eerst wassen, en dan mooi droog maken en kammen. Zo wordt de puppy weer heerlijk schoon.

8 / 10
Virtual Cat

Zorg dat je de kat goed verzorgd! Hij wil steeds wat dingen en jij moet hem daarbij helpen en zorgen dat die blij blijft.

8 / 10
Sami's Pet Care

Je klanten brengen allerlei lieve hondjes en katjes binnen die je moet verzorgen. Geef ze te eten, speel met ze, was ze, en zorg dat ze niet met elkaar vechten. Als je het goed doet krijg je nieuwe items om te gebruiken.

8 / 10
Famous Singer Harry Styles Facial

In dit spelletje kun je Harry Styles een leuke en prettige gezichtsbehandeling geven. Met jouw schoonheidsbehandeling ziet hij er weer stralend uit.

0 / 10
Pony Care 2

Zorg goed voor het mooie paardje. Je kunt jouw paardje ook prachtig versieren met allerlei mooie harnassen en tuigjes.

8.3 / 10
Wolf Cub

Zorg goed voor het lieve kleine wolfje. Kun jij hem langs de spinnen het donkere bos uit helpen? Was en kam hem mooi schoon.

8.5 / 10
Baby Hazel Preschool

Help Baby Hazel zich klaar te maken voor een dag op de peuterspeelzaal. Zorg dat je helemaal goed voorbereid bent voor deze dag buiten te deuren van je huis.

8 / 10
Meal Masters 2

Leer in dit spelletje een lekkere maaltijd van drie gangen maken. Met een lekker gezond bekertje sinaasappelsap erbij ben je helemaal klaar voor heerlijk eten.

8 / 10
Meal Masters

Altijd al willen koken maar nooit gevraagd of nooit tijd genomen ervoor? Leer nu heerlijke gerechten maken in deel 1 van Meal Masters.

8.4 / 10
Baby Hazel Pet Care

Baby Hazel heeft een mooi wit konijntje. Helaas springen al haar huisdieren wel eens in de modder, zo ook dit mooit beestje. Kun jij het lieve konijntje wassen, drogen, en weer helemaal mooi maken?

8 / 10
Cute Kitty Pet Care

Katten houden er niet van gewassen te worden, maar voor deze kat moet het toch. Pak eerst alle spullen die je nodig hebt, en begin dan de kat op te frissen.

8 / 10
Dr. Bulldogs Pets Hospital

Zorg ervoor dat je alle dieren goed verzorgd. Zet ze op de juiste plek neer en geef ze wat ze willen. Doe het snel anders vinden de dieren het niet leuk.

8 / 10
Brittany Birt Babysitting Room

Verzorg de baby's en zorg ervoor dat ze krijgen wat ze willen anders gaan ze huilen.

8 / 10
All The Country Side

Verzorg alle dieren. Zorg dat ze precies krijgen wat ze willen. Klik op de voorwerpen die de dieren graag willen.

8 / 10
Baby Hazel Bed Time

Help Baby Hazel zich klaar te maken om naar bed te gaan. Het is bijna bedtijd. Wat moet je allemaal nog doen voordat je in bed kan kruipen?

8 / 10
Big Party

Ruim de kamer op want het is er een rotzooi. Zorg ervoor dat alles helemaal schoon is want er komt een feestje aan.

8.3 / 10
Cute Hedgehog Care

Kun jij goed zorgen voor dit lieve egeltje? Geef hem lekker melk te drinken en speel met hem. Doe vanalles om dit lieve beestje te vertroetelen.

8 / 10
Baby Hazel Mischief Time

Mama heeft Baby Hazel naar bed gebracht, maar ze deed alleen maar of ze sliep. Nu Mama weg is gaat ze vanalles uitspoken. Help Baby Hazel bij haar gekke streken.

8 / 10
Cute Care Puppies

Zorg goed voor de lieve puppies. Kies er eentje uit en was hem goed schoon. Spoel hem af en haal de handdoek er overheen. Dan tandjes poetsen en nageltjes knippen. Kleed je puppy ook lief aan!

8 / 10
Princess Ponies

Verzorg de pony's in verschillende spelletjes en zorg dat ze het helemaal naar hun zin hebben. Geef ze een leuke kleur en probeer ze in de hokken te houden.

8 / 10
Caring Cat Owner

Zorg goed voor de kat. Je moet de kat wassen en drogen en mooi maken. Kun jij ervoor zorgen dat deze kat weer helemaal prachtig schoon en verzorgd wordt?

8 / 10
Perfect Pedicure

Zorg voor een fris paar voeten. Wash de voeten in het rozenwater, droog ze en doe een geweldige pedicure om de voeten weer helemaal mooi te maken.

8 / 10
Puppy Needs Owner

Help deze puppy aan een nieuw baasje. Je zal hem wel eerst goed moeten wassen en kammen, want je hebt hem in het park gevonden en hij is een beetje groezelig. Dan lief aankleden en kijken wie hem graag in huis neemt.

8 / 10
Animals Dentist

In dit spelletje ben je een speciale dierentandarts. Maar goed ook, want deze dieren hebben echt afschuwelijk rotte tanden! Doe er snel iets aan!

8 / 10
Baby Hazel New Year Party

Baby Hazel wil een nieuwjaarsfeestje geven. Kun jij haar helpen alles te versieren en klaar te maken voordat de gasten komen?

8 / 10
Barber Salon

In dit spelletje ben je een heren kapper. Al je klanten hebben een wilde haardos en een struikgewas van een baard. Knip er op los en maak er iets veel mooiers van!

8 / 10
Toothless Flu Doctor

De draak zonder tanden is ziek. Hij heeft koorts. Hij bent in dit spelletje de drakenarts. Kun jij de draak verzorgen totdat hij weer helemaal beter is?

8 / 10
Smelly Feet Makeover

Dit meisje heeft een date, en daar is ze erg blij mee. Maar met haar stinkvoeten is ze een stuk minder blij! Help haar haar voeten helemaal schoonschrobben en goed verzorgen voordat ze uitgaat.

8.5 / 10
Plant Pong Deluxe

Geef alle plantjes genoeg water en maak ze levend. Pak onderweg ook alle gouden zonnetjes voor de bonuspunten. De planten moeten meer keer water hebben om helemaal te vol groeien.

8 / 10
Santa's Reindeer

Verzorg de rendieren van de kerstman goed en zorg dat ze het naar hun zin hebben. Zet ze in hun stal en wacht tot ze ergens zin in hebben. Als ze een hartje hebben zijn ze blij genoeg om naar de kerstman te gaan, en dat is door de volgende deur.

8 / 10
Candyland Spa

Kom naar Candyland voor een heerlijke schoonheidsbehandeling met snoep, zoet-ruikende cremetjes en chocolade! Wie zou dat nou niet willen?

8 / 10
Niall Horan Cool Makeover

In dit spelletje kun je Niall Horan van One Direction verzorgen in je salon. Geef hem een mooie makeover. Begin met een gezichtsmasker.

8 / 10
Sphynx Cat

Kun jij deze bijzondere kat goed verzorgen? Aai haar en speel met haar. Zorg ervoor dat de kat echt vertroeteld wordt. Veel plezier!

8.7 / 10
Puppy Care

Kun jij goed voor het kleine hondje zorgen. Was, borstel, voer en speel met de puppy die bij jou blijft logeren.

8 / 10
Kitty Needs Owner

Kun jij het katje dat je in het park hebt gevonden helemaal schoonmaken en een nieuwe eigenaar voor haar vinden? org dat ze er op en top uitziet.

8 / 10
Cute Poodle Puppy

Kun jij goed helpen om voor de schattige poedel puppy te zorgen? Goed wassen en voeren, en leuk mee spelen. Daar wordt deze puppy blij van!

8 / 10
My Baby Tiger

In dit spelletje moet je voor de baby tijger zorgen. Je kunt hem aaien en voeren, en spelletjes spelen. Zo wordt hij steeds groter.

8 / 10
Hairdresser on Vacation

Je bent een kapper die werkt in een warm vakantie oord in dit spelletje. Kun jij al je klanten een ontspannende behandeling geven?

8 / 10
Chihuahua Caring

In dit spelletje moet je goed voor de lieve Chihuahua zorgen. Was en droog dit lieve hondje goed af. Daarna kun je samen spelen, en de chihuahua lief aankleden.

7.3 / 10
Baby Alice Sick Day

Baby Alice voelt zich vandaag niet zo lekker. Ze is ziek. Weet jij wat er aan de hand is en kun jij goed voor haar zorgen zodat ze weer beter wordt?

6.7 / 10
Kitty Care

Zorg goed voor deze lieve kat. Geef de kat te eten en kam haar vacht mooi glad. Zorg ervoor dat ze heel blij en gezond blijft.

9 / 10
Pet Caring Game

Zorg netjes voor de huisdieren en zorg dat ze niks tekort komen. Ze geven soms aan wat ze willen en daar kan je ze dan maar beter bij helpen.

8 / 10
Elements Spa Day Fire

Verzorg de klant in de warme vuur salon. Allerlei warme cremetjes in warme kleuren zoals roze en rood kun je hier op je klant smeren. Een leuke beauty behandeling.

8 / 10
Persian Cat Care

Kun jij goed voor de Perzische kat zorgen in dit spelletje? Haal ale bladeren uit zijn lange haren en maak hem mooi schoon.

8 / 10
Pet Piglet

In dit spelletje heb je een bijzonder huisdiertje: een biggetje. Kun jij het varkentje schoonmaken en samen op pad gaan?

8 / 10
Baby Hazel Cleaning Time

Baby Hazel heeft een troep gemaakt en moet nu haar kamertje opruimen. Kun jij haar helpen alles weer netjes weg te leggen?

8 / 10
Baby Hazel Learns Manners

Baby Hazel moet wel een beetje manieren leren om leuk met de andere kinderen te kunnen spelen. Kun jij haar helpen? Haal haar eerst uit bed en maak je klaar om het huis uit te gaan.

8 / 10
Super Baby Sitter

Kun jij met de babysitter goed op de kinderen en het huis passen? Zorg dat de kinderen blij zijn en alles verder goed gaat.

8 / 10
Pretty Pony Day Care

Zorg goed voor deze lieve pony. Kies de kleuren uit die jij het leukst vindt voor de manen en de vacht, en pak ook de mooiste accessoires.

8 / 10
You Only Get One Face

In dit spelletje moet je het gezicht scheren. Kun jij een mooie vorm voor de baard bedenken? Wees creatief en scheer niet scheef!

10 / 10
Baby Hazel Pet Party

Baby Hazel heeft veel huisdieren, maar vandaag zijn ze allemaal een beetje boos. Daarom viert Baby Hazel een feestje voor ze, om ze op te vrolijken.

10 / 10
Groom That Kitty

Kun jij de zwerfkat in dit spelletje weer helemaal schoonmaken? Mep eerst alle vlooien die in de kamer rondspringen dood. Was de kat daarna helemaal schoon en kleed hem lief aan.

10 / 10
Forest Shelter

Je hebt een verzorgingskraampje in het bos en de dieren komen naar je toe als ze een probleem hebben. Kijk wat er aan de hand is en verzorg ze goed.

0 / 10
Plant Pong

Zorg dat je alle gele balletjes pakt in dit level en de bloemen water geeft. Elke bloem heeft 3 keer water nodig. Dus schiet lekker veel om alles te voorzien.

8 / 10
Virtual Pet Challenge

Kies een kat en zorg er goed voor. Je zal zien dat er nogal veel zorg bij komt kijken met deze katten. Sommige katten zijn oom makkelijker dan anderen...

8 / 10
Cute Corgi Care

Kun jij goed voor deze corgi zorgen? Was hem eerst mooi schoon. Borstel zijn vachtje, knip zijn nageltjes, en veeg zijn oortjes schoon. Daarna kun je het hondje schattig aankleden.

8 / 10
Cute Care Kitten

Zorg goed voor deze kat. Dit poesje is leuk, maar ook wel een beetje stout. Was de kat mooi schoon, kam haar vachtje, en speel samen.

8 / 10
Baby Care Jack

Zorg goed voor baby Jack. Eerst eten en dan in het badje. Na het badje moet baby Jack slapen. Als hij heeft geslapen mag je hem allerlei schattige kleertjes aandoen.

8 / 10
Restaurant Kitchen Clean Up 2

Maak de keuken van dit restaurant helemaal mooi schoon. Omdat er eten wordt voorbereid moet je ervoor zorgen dat het er helemaal fris is.

8 / 10
Barbie Flu Doctor

Oh jee! Barbie heeft een hele erge griep, en nu is ze voor de zekerheid toch maar even naar het ziekenhuis gegaan. Kun jij haar weer beter maken?

8 / 10
Emerald's Spa Day

Emerald gaat een dagje naar jouw schoonheidssalon. Kun jij haar goed verzorgen met een fijne massage, en haar daarna mooi opmaken?

8 / 10
Nerd Makeover

Deze nerderige jongen heeft een nogal ongekamde look. Kun jij hem een makeover geven en zorgen dat hij er beter uit komt te zien?

8 / 10
Baby Hazel Mother's Day

Baby Hazel wil een leuke Moederdags verrassing verzorgen voor mama. Kun jij haar helpen stiekem alles klaar te zetten terwijl mama boodschappen aan het doen is?

8 / 10
Baby Hazel Sibling Trouble

De babysitter van Baby Hazel en Baby Matt doet niet zo haar best. Ze gaat zelf slapen en zit andere de hele tijd aan de telefoon. Help de twee baby's haar een beetje plagen en bezig houden.

8 / 10
Draculaura Hand Doctor

Draculaura, de vampier die je maar al te graag de oren van je hoofd kletst, heeft haar hand bezeerd. Kun jij de hand van Draculaura goed verzorgen en weer beter maken?

8 / 10
Turtle Care

Zorg goed voor het lieve kleine schildpadje. Eerst moet je zijn schild met een sponsje wassen. Daarna kun je je schildpad weer afdrogen.

8 / 10
Germ Hunter

Kun jij in het huis alle plekken en voorwerpen vinden waar bacterien zich het snelst ophopen? Kijk goed en denk goed na. Wat raak je allemaal het vaakst aan? Maak het snel schoon met de doek.

6 / 10
My Pet Doctor Baby Sheep

In dit spelletje moet je dokter Koala helpen goed voor het schaapje te zorgen. Maak het schaapje eerst weer gezond. Was het daarna, en kleed het mooi aan in lieve kleertjes.

0 / 10
Forest Beauty Therapy

Zorg goed voor je klanten in jouw eigen schoonheids salon en massage praktijk. Je gebruikt alleen natuurlijke producten voor een gezonde huid.

4 / 10
Agnes Playground Accident

Baby Agnes heeft zichzelf pijn gedaan toen ze gevallen is bij het spelen. Kun jij haar helpen? Zorg dat ze zich weer goed en vrolijk voelt.

2 / 10
My Clever Dog

Zorg goed voor de slimme hond. Volg goed de aanwijzingen van de eigenares op en maak alles in orde. Kun jij alle taken goed uitvoeren?

0 / 10
Kitten Grooming

Kun jij goed zorgen voor de katten in jouw salon. Til ze op en verzorg ze goed zodat hun baasjes ook weer blij zijn.

0 / 10
Happy Cute Puppy

In dit spelletje moet je de lieve puppy eerst goed wassen en afdrogen. Daarna kun je de puppy's nagels knippen en hem aaien en mooi aankleden.

0 / 10
Chocolate Manicure

Kun jij de nagels en de hand helemaal mooi maken? Gebruik chocolade en andere ongebruikelijke ingredienten voor deze manicure.

0 / 10
Baby Care Alice

Kun jij goed zorgen voor baby Alice? Maak haar eten klaar en voer haar alle hapjes. Daarna moet baby Alice ook in bad.

0 / 10
Great Dane Day

Kun jij goed zorgen voor deze Deense Dog puppy? Was en droog de puppy goed. Daarna kun jij de puppy mooi maken en samen spelen.

0 / 10
Baby Hazel Birthday Surprise

Baby Hazel was vergeten dat ze een feestje zou geven totdat ze een telefoontje krijgt. Schiet in actie en maak alles klaar voor het verrassingsfeestje.

0 / 10
Make Over Facial Yoga Style

Dit meisje houdt van yoga. Kun jij haar mooi maken? Ze ziet er nu niet echt fraai uit, maar met een goede schoonheidbehandeling maak jij er toch nog een schoonheid van.

0 / 10
Hippo Care

Zorg goed voor het nijlpaardje. Kies een nijlpaardje en zeep hem goed in. Wash hem daarna mooi schoon en poets zijn tandjes. Knip z'n nagels en was z'n oortjes uit.

0 / 10
Barbie's Ear Doctor

Barbie heeft allerlei viezigheid in haar oor! Wat ziet het er verschrikkelijk uit! Help de dokter haar oor goed schoon te maken!

0 / 10
Pet Nail Studio

Maak in je nagelstudio alle nageltjes van de huisdieren helemaal mooi. Was eerst de pootjes schoon en vijl, lak en versier daarna de klauwtjes.

0 / 10
Piglet Care Game

Zorg goed voor dit lieve varkentje. Eerst moet je het varkentje natuurlijk mooi schoon wassen. Daarna kun je het in allerlei grappige kleertjes aankleden.

0 / 10
Monster Skin Problem

Help het monster meisje haar huidproblemen aan te pakken. Het zijn er monsterlijk veel, maar uiteindelijk kun je alles mooi maken.

0 / 10
Mommy at the Spa Salon

Deze jonge moeder gaat een dagje naar de beauty salon voor een mooie schoonheids behandeling. Kun jij haar mooi opmaken?

0 / 10
Puppy Exam

De kleine puppy heeft een ongeluk gehad en is ook nog eens ziek. Kun jij de puppy goed behandelen bij de dokter? Als je puppy weer beter is mag je het hondje mooi aankleden.

0 / 10
Clumsy Painter Laundry

De onhandige kleine puppy van het meisje gooit haar verf om. Nu zit haar jurk helemaal vol vlekken. Kun jij de jurk helpen wassen?

0 / 10
Watzit Grooming

Watzit is het zombiehondje van Frankie Stein, en hij is een beetje vies geworden. Kun jij Watzit weer mooi schoonschrobben en verzorgen?

0 / 10
Baby Hazel Laundry Time

Baby Hazel heeft in de regen en modder gespeeld. Nu zijn al haar kleren helemaal vies, en dat vindt mama vast niet leuk! Doe snel alles in de was!

0 / 10
Crescent Grooming

De kat van Clawdeen Wolf, Crescent, is een beetje vies geworden. Kun jij Crescent goed schoon schrobben en afdrogen?

0 / 10
Doc McStuffins Stray Kitten Caring

Dokter McStuffins was in de tuin aan het spelen toen ze een verdwaalde kitten vond. Het katje is gewond. Kun jij dit lieve huisdiertje weer helemaal beter maken?

0 / 10
Catrine deMew Spa Makeover

Geef Catrine deMew van Monster High een prachtige makeover en schoonheidsbehandeling. Ze is heel artistiek, dus kies iets uit dat goed bij haar past.

0 / 10
Baby Barbie Beauty Pageant

Help Baby Barbie zich klaar te maken voor de baby schoonheidswedstrijd. Maak haar heel mooi op en kleed haar prachtig aan.

0 / 10
Gecko Care

Zorg goed voor het hagedisje. Maak het terrarium schoon, geef hem te eten en drinken, en kleed hem ook leuk aan.

0 / 10
Owl Care

Zorg goed voor alle uiltjes in het bos. Je kunt met of zonder timer spelen. Was, droog, voer, en kam je uiltjes, en kleed je ook leuk aan.

0 / 10
First Aid Sunburn Injury

Help dit meisje goed voor haar huid te zorgen. Ze heeft veel te lang zonder onnebrand in de zon gelegen, en nu is ze heel erg verbrand. Kun jij haar helpen af te koelen?

0 / 10
Baby Hazel Goes Sick

Bazy Hazel is altijd zo druk bezig, maar vandaag is ze ziek. Kun jij goed voor haar zorgen terwijl ze thuis moet blijven. Vandaag wordt her rustig spelen.

0 / 10
Floral Beauty Massage

Kun jij deze klant in jouw salon een geweldig ontspannende massage geven? Gebruik de bloemblaadjes, olie, honingscrub, en de gladde verwarmde massage stenen.

0 / 10
Fairy Tale Evil Baby Fairy

In dit spelletje hebben alle spulletjes in de badkamer een slechterikken thema. Je moet namelijk de kwaadaardige baby Maleficent verzorgen. Kun jij haar goed wassen en drogen?

0 / 10
Babysitter Facial Makeover

Als de baby eenmaal op bed ligt heb je wat tijd voor jezelf. Geef de babysitter een verfrissende schoonheidbehandeling. Kun jij haar huid prachtig laten stralen?

0 / 10
Baby Madison Cat Care

De kat van de buren komt nieuwsgierig even kijken terwijl baby Madison speelt. De cat zit helemaal omder de modeer en andere troep. Kun jij Madison helpen de kat op te lappen?

0 / 10
Injured Tom

Tom de pratende kat heeft een vervelend ongeluk gehad. Kun jij Tom weer beter maken in dit spelletje? Jij bent nu de dierenarts. Verzorg alle wondjes zodat Tom weer gezond wordt.

0 / 10
3 Cats Kitty Care

De drie lieve katjes zijn allemaal een beetje ziekig en liggen samen op bed. Jij bent de dierenarts. Kun jij goed voor je kleine patiƫntjes zorgen?

0 / 10
Dirty Pou

Gekke Pou! Hij is helemaal vies geworden en zit onder de modder en kauwgom! Kun jij Pou in bad doen en weer helemaal schoon schrobben? Het is een behoorlijke taak, maar gelukkig houdt Pou heel veel van je.

0 / 10

Laat zien hoe goed je iets of iemand kan verzorgen!

Ben jij een zorgzaam persoon? Speel een van de spelletjes waarin je moet verzorgen. Of het nou om kinderen en babies gaat, of hulpbehoevende mensen. Of misschien hou je meer van dieren verzorgen, of gaat jouw liefde vooral uit naar planten en het verzorgen van tuinen? Iedereen heeft natuurlijk verzorging nodig en die kan jij nu geven in deze online verzorgingsspelletjes. Laat zien hoe goed je dat kan en zorg dat iedereen het daarna weer naar zijn zin heeft! Laat zien dat jij goed kan verzorgen en dat je het ook nog eens leuk vindt!

Dit vinden wij de leukste spellen:InsaniQuarium, Nanny Mania, Bratz Fish Tank, Suzie Spa, Baby Panda, Baby Hazel Swimming, The Four Clatters, Pony Farmer, Meal Masters 3, Doggy Day Care