Tags >

Vissen

Let's Fish

Let's Fish is een leuk spelletje waarin je veel mooie vissen kunt vangen. Probeer zoveel mogelijk grote vissen te vangen. Zo win je munten waarmee je betere hengels kunt kopen en steeds mooiere locaties kunt vrijspelen. Overal vind je weer nieuwe vissoorten om aan je verzameling toe te voegen. Maak foto's en trofeeën met je meest indrukwekkende vangsten en vergelijk jouw prestaties met die van andere spelers. Veel plezier met dit multiplayer social hengelsport spelletje.

9.8 / 10
InsaniQuarium

Verzamel geld om drie stukken ei te kopen. Als je ei compleet is krijg je een nieuw dier in de aquarium. Voer al je vissen en pak het geld dat ze laten vallen. Kijk uit voor de aliens.

8.1 / 10
Kleurig Rif Redden

Probeer er weer een mooi en kleurig rif van te maken zodat er weer vissen komen zwemmen. Je kan de beestjes die naar beneden komen op een rots plaatsen en dan kleine stukjes rif naar toe brengen. Zo krijg je weer een beetje kleur.

8.2 / 10
Bratz Fish Tank

Bouw je eigen aquarium. Je kan eerst het hele aquarium inrichten zoals jij wilt. Daarna kan je de extra vissen kiezen en dan kan het spel beginnen. Probeer zoveel mogelijk vissen te krijgen en te zorgen dat ze blijven leven. Koop wat extra dingen zoals voedsel. Ook kan je extra vissen kopen als je het geld ervoor hebt.

8 / 10
Azure Fish

Zwem door het koraalrif met de blauwe vis. Je moet alle drie de grote zeedieren vinden. Ze hebben ieder een test voor je die je moet uitvoeren. Zal het je lukken?

7.8 / 10
Feeding Frenzy

Geef de juiste vissen genoeg te eten en hou ze in leven. Kijk wel uit voor andere vissen dus zwem goed rond.

8.2 / 10
Aquarium Inrichten

Richt je eigen aquarium in en kies de vissen. Verzorg vervolgens de vissen zo goed mogelijk. Koop het juiste vissenvoer en vissen medicijnen en kweek nieuwe vissen om te houden of om te verkopen. Nieuwe vissen kweken kan wel even duren.

8 / 10
Big Catch

Heb je er even behoefte aan te relaxen? Pak dan je hengel en ga vissen in dit prachtige vis spel. De omgeving is erg mooi. Net alsof je echt aan een rustgevend meer zit te vissen!

8 / 10
Fishdom

Zorg goed voor de vissen in het aquarium. Je moet zorgen dat de vissen groot worden en niet doodgaan. Geef ze genoeg eten en zorg voor een leuk aquarium. Hoeveel vissen kan jij handelen?

8 / 10
Fish Tycoon 3

Je hebt je eigen aquarium met je eigen vissen. Je moet ervoor zorgen dat de vissen blijven leven en daarvoor zullen ze goed moeten eten. Koop het eten en hou de vissen levend.

8 / 10
Live Puzzle

1 van de moelijkste puzzels ooit, omdat het beeld beweegt. Kan jij de juiste stukjes op de juiste plek krijgen. Level 1 is nog wel te doen, maar level 10 is erg lastig.

8 / 10
Mobydick The Videogame

In dit spelletje ben je de Great White Whale, Moby Dick. Kun jij alle boten laten zinken en de mensen opeten. Groei totdat je reuzachtig bent.

8.5 / 10
Zeesterren Eten

Verzamel met de zeester zoveel mogelijk klein voedsel totdat je steeds groter wordt. Let goed op wat je wel en niet kan eten.

8.3 / 10
Fishao

Fishao is een online multiplayer spel waar je steeds op zoek bent naar de meest waardevolle vissen.

8 / 10
Miami Shark

In Miami Shark ben je een reuzachtige witte haai en je hebt honger. Val iedereen aan die binnen bereik komt, duikers en zwemmers, maar ook boten, laag vliegende helikopters en vliegtuigen.

8 / 10
Fish Pirate

Vang zoveel mogelijk vissen en stop ze in de schatkist. Je kan de vissen vangen met de piraat die op het vlot zit en moet ze eerst vangen en dan ook nog in de schatkist mikken.

8.1 / 10
Shark Tale Race

Kan jij je achterstand inhalen in dit race spel gebaseerd of de Shark Tale film? Race als een zeepaardje in de Big Race en win!

8.1 / 10
Fish Tycoon

Onderhoud je eigen aquarium in Fish Tycoon. geef ze genoeg eten. Zorg dat het een leuk aquarium is. Koop eens wat nieuw eten voor ze, en het belangrijkste: Koop ook nieuwe vissen. Zorg dat de vissen groot worden. Kijk hoe ver jij kan komen.

8 / 10
Franky The Fish 2

Zwem lekker rond met franky the fish. Je krijgt vanzelf door wat je moet doen met hem. Hoe ver kom jij?

8.1 / 10
Feed Us Happy

De killer vis is weer terug! Grijp zoveel mogelijk slachtoffers en kleur de zee rood met bloed in dit nieuwe hoofdstuk van de Feed Us serie.

8.6 / 10
Feed Us 5

Bestuur de piranhas en eet alle mensen en andere dingen op. Zorg dat je genoeg eet.

8.2 / 10
Fishdom 2

Zorg voor de vissen en probeer punten te verdienen. Daar tussen zal je steeds een spelletjes moeten spelen.

8 / 10
Feed Us Lost Island

Ergens op een verloren eiland wordt de killer vis weer tot leven geroepen. Ga er op uit om zoveel mogelijk boten te slopen en alle mensen op te eten.

8.7 / 10
Under Water Racing

Kies een vis en race onder water naar de finish! Kan jij als eerste de finish halen. Let goed op onderweg voor de haaien en pak de pepers voor een boost!

6.5 / 10
Jewel Mania

Draai de vissen en zeedieren om zodat je 3 op een rij krijgt. Extra punten voor mooie combo's.

8.2 / 10
Vissen met je vader

Je vader is ontvoerd door een zeemonster! Probeer in je bootje allerlei vissen te vangen om genoeg geld te verdienen om een betere boot en een betere hengel te kopen. Koop toegang tot grotere visgebieden totdat je het monster hebt gevonden. Kun jij je vader redden?

8.7 / 10
Evolve

Kies een vis en probeer zo groot mogelijk te worden door kleinere vissen op te eten.

8.4 / 10
Action Fish

Ga vissen in een bootje. Probeer zoveel mogelijk vissen aan je hengel te krijgen. Laat je lijn op het juiste moment zakken en vissen maar.

8 / 10
Fishy Waters

Je vader is ontvoerd door een zeemonster. Kun jij door vissen te vangen en te verkopen genoeg geld verdienen om een reddingmissie te ondernemen?

8.9 / 10
Deep Sea Hunter

Ga met de onderzeeër onderwater en probeer zover mogelijk te komen met de lucht die je hebt. Verzamel muntjes en goud om in te wisselen voor een aantal handige upgrades.

8.1 / 10
Pirates of the Undead Sea

Kun jij de piraat helpen al z'n spulletjes te vinden en op zoek te gaan naar avontuur, want hij verveelt zich daar zo op de zeebodem.

6.8 / 10
Fish Sticks

Leer lekkere vissticks te maken in dit spelletje. Je maakt ze met echte vis! Je kunt ze frituren om het krokante hapje af te maken.

8.3 / 10
Youda Fisherman

Je werkt in een haven en moet proberen elk level uit te spelen. Kies de juiste fabrieken en bouw goed in Youda Fisherman.

8.1 / 10
Harpoon Lagoon

Gebruik je harpoen om vissen te vangen in dit spelletje wat een beetje aan Gold Miner doet denken. Richt je harpoen en vuur hem op het juiste ogenblik af. Elke vis heeft een andere waarde.

8 / 10
Alley Cat

Vang met de kat zoveel mogelijk vissen in het water. Zwem goed maar blijf opletten dat je nog genoeg lucht hebt. Ook zwemmen er andere dingen die je een schok kunnen geven.

8 / 10
Chomper

Eet alle rode wormen aan te touwtjes op, maar niet de andere wormen die aan haakjes hangen, anders wordt je gevangen. Kijk ook uit voor de grote paarse vissen, want die zullen je op proberen te eten! Wat is het leven moeilijk als vis! Gelukkig blijft Chomper gewoon vrolijk.

8 / 10
Fishin Fever

Kies je aas en werp je hengel uit in de richting van de donkerdere vlekken die in het water rond bewegen. Vang zoveel mogelijk vissen voor je tijd om is.

8 / 10
Fish Tales

Eet kleinere vissen en groei, maar pas op voor de grotere vissen.

8.4 / 10
Fish Swim

Zwem door de zee met de vis en probeer alle muntjes te pakken. Je moet wel uitkijken voor alle dodelijke obstakels, of je zal als een halve vis verder moeten. Koop mooie upgrades.

10 / 10
Sydney Shark

Zwem met de haai door sydney en dood iedereen die je tegenkomt. Ook kan je veel dingen kapot maken en vliegtuigen uit de lucht halen! Hoeveel schade kan jij aanrichten?

8 / 10
Fairy Fishing

Vang met deze kabouters geen vissen maar elfjes. Probeer en zoveel mogelijk te pakken met je grijper. De tinkerbel feeen kun je ook pakken, maar die zullen proberen de andere elfjes die je pakt te bevrijden.

8.2 / 10
Fish Lets Jump

Spring met de vissen over elkaar heen en zorg dat alle vissen verdwijnen. De vissen zullen verdwijnen als je met een andere vis er overheen sprint. Klik een vis aan om te kijken waar hij heen kan springen.

8 / 10
Vissekom Zoeken

Koop vissen en zorg er goed voor. Zorg ervoor dat ze genoeg te eten krijgen en dat ze elkaar niet gaan aanvallen. Kan jij een mooi aquarium vol krijgen met vissen? Zoek daarna alle verdwenen voorwerpen!

8.2 / 10
Lost In Reefs

Verzorg de vissen en zorg dat alles goed geregeld is in het aquarium!

8 / 10
Bubafish

Probeer 2 dezelfde vissen in de bubbles te krijgen om ze weg te spelen. Doe niet 2 verkeerde vissen in de bubbles want dan raak je een leven kwijt.

8 / 10
Splashy Adventure

Zwem met je vis heen en weer tussen de twee steigers. Pak zo alle gouden muntjes, maar zorg ervoor dat je niet opgegeten wordt door de andere vissen die dwars door het pad zwemmen.

0 / 10
Fisher Boy

Jaag op vissen in de zee. Ruil de vissen die je hebt gevangen in voor geld en koop daarmee betere wapens om op grotere vissen te jagen. Vergeet niet te trainen om fitter te worden en om goed op je zuurstof balk te letten.

8 / 10
Hook Line And Sinker

Vang vissen en gebruik deze om sterkere en langere lijnen te kopen. Hiermee kan je meer vissen vangen en meer punten score. In elk level moet je ook een bepaald aantal van dezelfde vissen achter elkaar vangen voordat je tijd om is.

8 / 10
Atomic Sea

Na een grote oorlog ligt de hele wereld in puin. De zee ligt ook vol chemische troep, en daaruit is deze killer vis voort gekomen. Eet alle andere vissen op!

8.7 / 10
Carrot Fantasy 3: Undersea

Zorg ervoor dat de wortel aan het einde van het pad niet wordt opgegeten! Bouw de plekken naast het pad vol met kanonnen en ruim ook schelpen etc. weg om meer plek te maken voor jouw bouwsels.

8 / 10
Little Liquidator

Probeer zoveel mogelijk beesten onder water te raken met de inkt. Jij bent de inktvis en moet proberen alle vissen te doden.

8.3 / 10
Fishdom H2o

Zorg voor de vissen in het aquarium en probeer alle vissen groot te laten worden. Koop nieuwe vissen en probeer een vol aquarium te krijgen.

8.5 / 10
Under Wars

Schiet alle vissen neer die je tegenkomt. Gebruik verschillende wapens en ontwijk de vissen.

8 / 10
Baby Hazel Goldfish

Op een dag vinden Baby Hazel en Baby Liam een goudvis in het kinderbadje. Kun jij ze helpen een vistank mooi in te richten voor de vis?

9 / 10
Micro World

Je bent een kleine vis en moet zorgen dat je groeit! Dat doe je door nog kleinere vissen te eten en zo groei je! Je kan dus steeds meer vissen eten. Maar let goed op dat je zelf niet wordt opgegeten.

8 / 10
Cuttle Invasion

In dit spelletje moet je goed samenwerken met je visjes. Schiet met de ene vis de inktvissen neer, en help de andere de inkt verzamelen.

10 / 10
Feed Us 4

In dit spelletje ben je een ontsnapte monsterlijke vis. Eet zoveel mogelijk mensen op en probeer genoeg bloed te verzamelen om jezelf te upgraden.

8 / 10
Finding Nemo

Race met Nemo's vader Marlin en Dory. Pak zoveel duikbrillen als je kan, maar ontwijk de andere vissen. De levels worden steeds sneller.

8 / 10
Feed Us Pirates

De vleesetende killer vis is terug in deze speciale pirateneditie. Kun jij alle piraten aanvallen en op bloederige wijze levend verslinden?

8.2 / 10
Trap A Tuna

Probeer zoveel mogelijk te vangen en te zorgen dat je de hoogste score hebt. Gooi je lijntje uit en wacht rustig af.

8 / 10
Killer Whale

In dit spel ben je een woeste orca en moet je zien te ontsnappen uit het aquarium. Eet alles wat je onderweg komt op en probeer de uitweg in ieder level te vinden door een puzzel op te lossen.

8 / 10
Fish Mahjong

Zoek alle paren bij elkaar in dit leuke mahjong spelletje met veel kleurrijke visjes. Wees wel snel, want de tijd blijft lopen!

0 / 10
Fifish

Kijk goed rond en ontdek wat je moet doen on in elk level de verborgen parel te vinden met de vis. Je hebt er 23 nodig om de nieuwe onderwater smartphone te kunnen kopen.

8 / 10
Medieval Shark

Ga met de haai op stap. Bijt zoveel mogelijk kapot en haal veel punten.

8 / 10
Bass Fishing Pro

Probeer de juiste vissen te vangen voordat je tijd om is in dit spel. Verdeel het geld dat je hebt verdiend met je vangst over benzine voor je boot en upgrades voor je hengel.

8 / 10
Jellyfish

Vang de vissen met je tentakels. Pas op voor schoenen en emmers.

8.1 / 10
Reel Fishing

Werp je hengel uit righting de vissen. Als je beet hebt moet je hem snel binnenhalen. Je hebt vijf haakjes. Als je je vis netjes binnenhaalt dan verlies je je haakje niet. Veel plezier!

8 / 10
Crowing Fish

Probeer alle vissen die kleiner zijn dan jou op te eten. Hoe meer vissen je op eet hoe groter je wordt en dan kan je dus steeds meer vissen eten.

8.1 / 10
Sylvester Under The Sea

Grijp alle vissen in de zee met Sylvester. Probeer er genoeg te vangen om naar het volgende level door te mogen voordat je lucht op raakt. Je kunt ook Tweety grijpen, maar kijk uit voor de vissen met de grote tanden. Die moet je ontwijken.

8 / 10
Icy Fishes

De visjes zitten allemaal in het ijs verstopt. Kun jij de octopus helpen alle visjes te vangen en te eten? Veroorzaak een kettingreactie om de ijsbollen te breken.

8 / 10
Normal Cat

Vlieg en stuiter door het level met de kat en pak zoveel mogelijk visjes. Kijk uit voor de vissen met stekels! Die kun je alleen raken als je een size upgrade hebt.

8 / 10
Simpsons Fishing

Ga lekker een dagje sportvissen met de simpson's. Werp je hengel uit vanaf de boot en probeer wat vissen te vangen. Kijk alleen wel uit voor de gemuteerde vissen.

8 / 10
Pour The Fish Level Pack

Schiet het water zodat het bij de vis komt. Kun jij steeds goed mikken en zo min mogelijk verspillen? Soms zul je best creatief moeten zijn.

8 / 10
Martian Madfish

De enige bewoner van Mars, een woedende vis, heeft trek in iets nieuws. Pak de bubbels en vlieg zo ver omhoog dat je bij de aarde komt met de Martian Madfish.

0 / 10
Tricky Fish

Pak met de vis alle muntjes en de gekleurde snoepjes. Kun jij grote sprongen maken? Mik goed en gebruik de platforms om de vis langs alle hindernissen te sturen.

0 / 10
Nyan Force

In dit spelletje wordt de onderzeeër van de katten aangevallen door allerlei dodelijke vissen. Stuur de katten er op uit om alle killer vissen te verslaan en op te eten.

8.7 / 10
Funny Fishing

Doe een worm aan de haak en probeer snel de juiste vissen te vangen. Sla ze aan de haak en haal ze binnen.

8 / 10
Fishy Fortune

Diep onder de zee kun je ook een gokje wagen. Krijg de juiste vissen op 1 lijn en win.

8 / 10
Fishing Champion

Reis van de ene plaats naar de andere om de grootste vissen te vangen. Maak een worm vast aan je haak en kijk welke vis er gaat bijten. Lok je vissen, sla ze aan de haak en trek ze snel uit het water door je muis hard heen en weer te bewegen.

8 / 10
Fishdom H2O Hidden Odyssey

Verzorg de vissenkom en zoek de voorwerpen. Je moet er voor zorgen dat de vissen blijven leven en daarvoor zal je af en toe ook de voorwerpen moet zoeken.

8 / 10
Fish Race Champions

Racen met het visje. Train hem eerst voordat je de strijd aangaat. Kijk goed naar de talenten van je vis en train de skills die je het hardst nodig hebt.

8.4 / 10
Fish-Inn

Gooi de dobbelstenen en gooi hoger dan de andere vissen. Zo verjaag je ze uit hun aquarium en kun je helemaal opklimmen tot de bovenste laag voor extra punten.

6 / 10
Fish Truck 2

Rij met je truck door het level heen. Vanzelf zal je achter in je truck wat vissen krijgen. Alleen boven je vliegen wat vogels die de vissen gaan stelen. Kan jij ze allemaal uit de lucht schieten?

8 / 10
Fishtopia Tycoon

Vang de vissen in het meer en breng ze naar je aquarium. Kun jij de allermooiste vissen vangen zodat je een beetje een redelijke prijs kan vragen voor entreekaartjes?

7.8 / 10
Salmon Survival

Zwem rond als zalm, maar pas op dat je niet in een vishaak bijt of te lang uit het water blijft...

8 / 10
Tap Tap 2

Vang alle vissen in je net. Je kan ze wegjagen door er naast te klikken. Klik dan aan de juiste kant om ze het net in te krijgen.

8 / 10
Aquarium Fish Decor

Maak een mooie achtergrond voor het aquarium. Je kan er zelf wat maken wat je wilt.

7.8 / 10
Robotic Fishy

Eet zoveel mogelijk vissen. Je kan lekker rondzwemmen maar je moet goed opletten voor vissen die groter zijn want die kan je natuurlijk niet op eten!

7.9 / 10
Reelin' Roundup

Vis met dit rare wezentje. Als je beet hebt moet je de vis met je molen binnenhalen.

8 / 10
Sea Eater

In dit leuke spel moet je allerlei taken uitvoeren met de vis. Win een race, spring zo hoog als je kan, vlieg zover als je kan na uit een kanon geschoten te worden, en eet alle andere vissen op.

8 / 10
Fishing Girls

Verdien geld met het vangen van vissen en kom zo zover mogelijk in het level. Koop beter aas en gooi je hengel verder voor grotere vissen.

8 / 10
Sushi School

Maak heerlijke sushi in dit kookspelletje. Kun jij de instructies goed volgen en alle ingredienten precies snijden? Leer hoe je sushi maakt.

8.4 / 10
Sisi's Fishies

Geef de vissen genoeg eten. Alleen moet je ze wel het juiste eten geven. Zorg ervoor dat ze genoeg eten krijgen.

8 / 10
Fishing Craze

Ga de competitie aan met vissen. Zorg ervoor dat je er genoeg vangt en natuurlijk ga jij voor de grote vissen.

8 / 10
Fishing Lalala

Probeer zoveel mogelijk vissen te vangen om op je eilandje to overleven. Als je een uitroepteken ziet dan heb je beet en moet je snel je lijn binnenhalen.

8 / 10
Feed Us 4 Xmas Xpension

De killer vis van Feed Us is terug voor een nieuw bloederig avontuur. Dit keer met een kerst thema. Kun jij alle overlevenden opeten en evolueren?

8 / 10
Vis In Het Water

De vis wilt zo snel mogelijk het water in en daar moet jij de vis een beetje bij helpen.

8 / 10
Asterisk 3

Maak vormen en pak alle sterren. Let op hoe groot je de vormen maakt want ze mogen elkaar niet raken. Kijk ook uit voor obstakels.

8.3 / 10
Happy Fishing

Probeer met je hengel zo veel mogelijk vissen te vangen. Je moet een bepaald aantal vissen vangen voordat de tijd op is. Vang ook nieuw aas en klokjes om wat meer tijd te winnen.

8 / 10
Fishing Trip

In this fun demo you must collect a number of the same fish in a row. catch as many fish as you can in between, but catch the combo before your time runs out. The more money you make the more upgrades you can buy.

8 / 10
Yum Penguins Dinner

Zorg ervoor dat je alle vissen weer op de juiste plaats legt zodat ze weer kunnen zwemmen.

8 / 10
Feed Us Xmas Expansion

Val ook in deze kersteditie met je killer vis alle mensen aan en laat de boten zinken. Dat dat niet past met de traditionele kerstsfeer maakt deze hongerige gemuteerde vis maar weinig uit!

8 / 10
Dynamite Fishing

Vang zoveel mogelijk vissen door met je bootje heen en weer te varen. Des te meer vis er op je bootje ligt, des te langzamer je bootje. soms kan er zelfs geen vis meer bij. Dump daarom je vis af en toe in de bak rechts door er tegenaan te varen.

8 / 10
Super Fishing

Vang zoveel vissen als je kan in dit Gold Miner-actige vis spelletje. Het heeft maar een level, maar het is wel leuk. Scoor binnen de tijd zoveel mogelijk punten door de beste vissen aan de haak te slaan.

8 / 10
Archie

Schiet met de vis alle ballen uit de lucht. Je kan water naar de bubbles schieten waardoor ze naar beneden vallen. Zorg ervoor dat alle ballen verdwijnen.

8 / 10
Maple Salmon Cooking

Leer een heerlijk gerecht te maken met zalm en zoete maple siroop. Sarah laat je zien hoe het moet. Kun jij alle instructies goed opvolgen in Sarah's keuken?

8 / 10
Ice Fishing

Kun jij lekker veel visjes vangen? Laat de lijn zakken en haal hem snel terug als er een vis toehapt. Des te groter de vis des te meer punten.

8 / 10
Fisher

Vang zoveel mogelijk vissen met deze vis versie van Gold Miner. Laat de haak op het juiste moment zakken. Je kunt tussen de levels spullen kopen die je helpen de volgende levels te halen.

6.8 / 10
Cod With Steamed Fennel

Kook een heerlijke maaltijd met kabeljauw en venkel. Kun jij alle ingredienten goed klaarmaken? Snij ze allemaal netjes fijn en doe d juiste ingredienten bij elkaar.

9 / 10
Fortune Fishing Game

Vang allerlei vissen en verdien geld om betere lijnen en hengels te kopen zodat je ook grotere vissen kunt gaan vangen. Je moet ook een opdracht op tijd af maken om het level af te kunnen sluiten. Deze verschilt per level, bijvoorbeeld: Vang achter elkaar drie vissen van dezelfde soort.

8 / 10
Saving Niimo

Zwem met je vis zover mogelijk zonder door iemand geraakt te worden. Je kan zelf beslissen hoe hoog je met je vis zwemt. Reageer snel en ontwijk de andere vissen.

8 / 10
Seafood Pasta

Leer hoe je dit lekkere pasta gerecht kunt maken met allerlei verschillende schelpdieren er in. Kijk goed naar de aanwijzingen.

8 / 10
Sisi Ice Fishing

Kies de kleren en spullen voor sisi die aan het vissen is. Kies de kleuren en voorwerpen en maak er een mooi plaatje van.

8 / 10
Bubble Stars

Je bent een ster en kan door snel te bewegen bubbels kapot maken. Schiet alle lucht-bubbels kapot, want als er veel boven komen, dan gaat er een leven af. Zorg dat je de vissen niet raakt. Kijk uit voor de rode bubbels, maar pak juist wel de groene bubbels voor een power-up. Pak ook de blauwe bubbels om lucht te verzamelen.

8 / 10
Pour The Fish

Geef de vis genoeg te eten door het zand weg te halen.

8 / 10
Super Fish

Zwem lekker met je vis rond en pak alleen de dingen die goed voor je zijn. Let goed op de vijanden en andere dingen die je willen doden!

8 / 10
Fish Care Rush

Zorg ervoor dat de vissen krijgen wat ze willen. Er komen voorwerpen voorbij en die kan je naar de juiste vissen slepen.

8 / 10
Crazy Gol-Fish

Speel een potje golf met vissen. Goed mikken, want je moet ze precies in hun kommetje terug laten vliegen in dit golf spel.

8 / 10
Vis speelautomaat

Vissen naar de jackpot in deze speelautomaat. Die ene vis heeft wel wat weg van Nemo...

2 / 10

Laat zien hoe goed jij kan vissen!

Al de sportvissers kunnen nu ook in huis vissen in een onderstaand vis spelletje. Werp je hengel uit en probeer een grote vis te vangen met kunstaas of met een klassieke dobber, lood en aas aan de haak. Als je nog niet zo goed bent begin dan met het vangen van kleine visjes. Als je dat een beetje onder de knie hebt ga dan door voor de grotere vissen. Misschien eindig je wel op zee om haaien te vangen? Geniet van een van de vis spelletjes!

Dit vinden wij de leukste spellen:Let's Fish, InsaniQuarium, Kleurig Rif Redden, Bratz Fish Tank, Azure Fish, Feeding Frenzy, Aquarium Inrichten, Big Catch, Fishdom, Fish Tycoon 3