Tags >

Vliegen

Airport Madness 2

Zorg dat alles goed geregeld wordt op het vliegveld. Laat de vliegtuigen optijd landen en taxi andere naar de juiste baan toe. Laat ze op tijd opstijgen.

8 / 10
Airport Madness

Kun jij een vliegveld leiden? Laat veel vliegtuigen landen en opstijgen zonder problemen. Zorg dat je wel uitkijkt voor de taxiende vliegtuigen. Die kunnen alles wel goed in de war sturen.

8 / 10
Lander

Zorg ervoor dat het vliegtuig netjes land op de landingsbaan. Je bent de piloot en moet niet crashen met de passagiers tussen de bomen en niet te stijl landen op het vliegveld. Lukt het jou om goed te landen in het spel Lander?

8 / 10
Airport Tycoon

Heb jij het marketing en management inzicht om een vliegveld te runnen. Beslis waar je je miljoenen in investeert om je vliegveld beter te laten draaien.

8 / 10
Soda Man

Vlieg weg met de Soda Man. Klik op het blokje soda en schiet hem weg. Na elk level kan je van alles updaten en zorgen dat je steeds verder kan vliegen.

8 / 10
Hero On The Hudson

Maak een noodlanding in de Hudson River met je neerstortende vliegtuig. Hou het vliegtuis zo horizontaal mogelijk in balans zodat je wanneer je vliegtuig het water raakt horizontaal genoeg ligt om te blijven drijven.

8 / 10
Star Defender 4

Schiet de hele vloot van de alien invasie neer in dit mooi ontworpen space invaders spelletje. Verzamel de power-ups voor je kanonnen, ontwijk vijandelijk vuur, en vernietig de vijandelijke ruimteschepen.

8 / 10
Family Flights

Zorg dat de luchtvaartmaatschappij blijft bestaan door alles op alles te zetten als steward(es). Vliegtuig vluchten kunnen erg lang en saai zijn, dus zorg ervoor dat je passagiers zich helemaal op hun gemak voelen.

8 / 10
Jet Game

Aliens hebben op de aarde allerlei schade toegericht en zelfs van alle boerderij dieren vechtlustige monsters gemaakt. Schiet zoveel mogelijk alles neer wat je tegenkomt.

8 / 10
Hanger

Slinger door het level heen en probeer veilig het einde te bereiken. Slinger aan het touw door het level en laat op de juiste momenten los.

8 / 10
Rocket Fighter

Verschillende wapens, fighters en levels in Rocket Fighter!

8 / 10
Straaljager 1945

Als piloot van een straaljager moet je de vijand in 1945 neerschieten. Je komt veel vliegtuigen en krijgt veel kogels op je af. Ontwijk de kogels en schiet alle vliegtuigen uit de lucht. Dit retro spel doet aan Nintendo-spelletjes denken.

8 / 10
Spyro The Dragon

Vlieg door de grot heen met je draak en zorg dat je nergens tegenaan komt. Kijk goed uit voor de muren. Verzamel de diamanden, maar kijk uit voor de speed diamanten, want daar wordt het moeilijker van.

8.1 / 10
Rocket Flight

Vlieg met de pinguin door het level en probeer een grote afstand af te leggen tussen het ijs.

8 / 10
Stunt Pilot

Speel hier nu stunt piloot. Vlieg door de ringen heen en zorg dat je nergens tegen aan botst. Er zijn veel levels en ze worden steeds moeilijker. Versnel ook voor meer punten.

8 / 10
Straal Vliegtuigen 3D

Vlieg met de straal vliegtuigen door het level en probeer als eerste over de finish te komen. Pak onderweg de dingen die je sneller laten gaan.

8 / 10
Sky Fire Fighter

Vlieg met je blusvliegtuig over het meer en het bos dat in brand staat. Probeer het vuur te blussen.

8 / 10
River Raid

Vlieg over het water en probeer zover mogelijk te komen. Schiet schepen en helikopters neer en pak genoeg benzine onderweg.

0 / 10
3D Micro Wars

Je vliegt over je eigen gebied heen en moet alle indringers neerschieten. Ze vliegen boven je gebied en moet ze gewoon naar beneden knallen!

8 / 10
Ash Air

Schiet met het vliegtuig alles uit de lucht en zorg ervoor dat je veilig de volgende stad bereikt.

8 / 10
Storm Race

Vlieg met je vliegtuig door alle ringen heen. Je hebt ook nog iemand anders die vliegt maar probeer die te verslaan.

8 / 10
Helikopter Avontuur

Pak met je helikopter de oranje box op en breng de oranje box naar de buis waar hij in moet!

8 / 10
The Seeker

Het leren besturen van dit schip is even een lastig handigheidje, maar daarna wordt het al snel vrij verslavend. Schiet de andere ruimteschepen neer en verzamel de wapens die door de ruimte zweven.

8 / 10
Nebula 44

Nebula 44 is een free 2 play sci-fi spel. Start in een kleine planeet en vecht je zelf vrij van alle alien troepen. Als kapitein moet je het opnemen tegen deze machtige aliens. Vind geallieerden om samen mee te vechten, vind grondstoffen, and koop nieuwe wapens!

8 / 10
Hawx 2

Stijg van het platform op met het vliegtuigje en schiet iedereen uit de lucht! Richt goed terwijl je over de zee vliegt en ontwijk alle kogels.

8 / 10
Stewardess Aankleden

Kies de kleren uit die de stewardess op jouw vlucht draagt. Kies een mooie hoed, sjaal, een mooi pakje, en natuurlijk de spullen die ze bij zich draagt voor de passagiers, zoals drinken of extra lakens. Maak de mooiste stewardess ooit!

8 / 10
CubeField

Ontwijk de blokken in CubeField. High speed game!

8 / 10
Birds of a Feather

Vlieg rond met je vogel en raak andere vogels om ze met je mee te laten vliegen. Ontwijk alle hindernissen, want anders hou je geen vogels mee over!

0 / 10
Linear Assault

In deze verslavende 2D shooter moet je proberen alle alien vliegtuigen neer te schieten voordat ze de aarde veroveren. Versla de grote baas aan het einde van elk level.

8 / 10
Vleermuis Schieten

Vlieg met de vleermuis door het level en zorg ervoor dat je alles kapot schiet wat je tegenkomt. Reageer snel en ontwijk alle dingen.

8.7 / 10
Barrel Roll

Vlieg met je vliegtuigje over het land heen en schiet iedereen neer die je onderweg tegenkomt. Er vliegen wat ninja's door de lucht en je moet zorgen dat die jou in ieder geval niet raken!

8 / 10
Magdef

Ga met je vliegtuigje opweg. Er hangt een magneet onder. Probeer zelf uit te vinden wat je er mee moet doen en let goed op de auto's die aankomen.

8.1 / 10
Mustang Dogfight

Schiet alle vliegtuigen uit de lucht en zorg dat je zelf niet geraakt wordt. Ook de parachutes die naar beneden komen moet je raken.

8 / 10
Lego Expeditie 2

In deze Great Mountain expedition moet je het team in de hetelucht ballon naar de top van de berg begeleiden. Zorg dat je niet geraakt wordt door de vliegtuigen, pijlen, bliksem of vogels.

8 / 10
Flappy Christmas

Vlieg door de Kersttunnel met het hondje van Dr Atom, Quark, en probeer alle kerstversieringen te ontwijken. Kun jij onderweg alle gouden Kerststerren pakken zonder neer te storten? Je hebt drie levens! Veel succes!

10 / 10
Battle Over Berlin

Vlieg in een WOI vliegtuig en ervaar het luchtgevecht in zijn puurste vorm. Geen straaljagers, geen computers, heen hittezoekende raketten. Alleen de wind en de knallende machinegeweren.

8 / 10
Protect The War

Schiet met je vliegtuig alle mannetjes die aan een parachute hangen uit de lucht. Je vliegt boven zee, probeer dus de parachutes lek te schieten zodat de parachutisten in het water vallen.

8 / 10
TU-95

Ben jij een goede piloot en denk jij de TU-95 goed in de lucht te houden; speel dit vliegtuig spel en stuur het toestel behendig de juiste kant op.

8 / 10
Vliegtuigje Lanceren 2

Lanceer het vliegtuigje en probeer zo ver mogelijk te komen.

8 / 10
Skies of War

Vecht een oorlog uit met de luchtmacht. Je begint in een gevechtsvliegtuig maar vliegt ook apache. Ontgrendel meer vliegtuigen en helicopters om mee te vechten. Kies je ammunitie en bereid je voor op een uitgebreide luchtoorlog!

8 / 10
Arcanorum

Vlieg door het level en voltooi de missies door de aanwijzingen op te volgen. Sla alles kapot en vlieg goed.

8.5 / 10
Vliegende Koffer

Vlieg met de koffer door de lucht heen en probeer door de groene ringen te gaan onderweg om de volgende stad te bereiken.

8.5 / 10
Flappy Sheep Multiplayer

Vlieg in dit grappige Flappy Bird spelletje met je schaap door de openingen tussen de groene pijpen door. Kun jij iedereen er uit spelen? Je mag de randen en de pijpen niet raken! Dat is best lastig! Veel succes!

0 / 10
IndestructoCopter

Schiet alle andere helicopters neer voordat ze uit het zicht verdwijnen. Koop tussen de levels door upgrades om je helicopter beter te bewapenen.

8 / 10
Potty Racers 2

Speel nu snel potty racers 2. Mooie en leuke uitbreiding op het 1ste spel. Je kan nu vliegen en natuurlijk weer veel upgrades doen. Zorg dat je veilig land en door kan naar het volgende level.

8 / 10
EOH

Vlieg met de raket door het level en haal veilig het einde. Bots niet en vlieg goed.

8 / 10
Cloud Powered Jetpack

Kom zo hoog mogelijk tussen de wolken met je jetpack. Vlieg van wolk naar wolk en val niet naar beneden.

8 / 10
Dog Fight 2

Vliegen in de Great War als fighter ace met je vliegtuig. Schiet de andere vliegtuigen neer, maar vergeet niet dat je in een aantal levels ook een target moet vernietigen. Ben jij een piloot die de Fokker Dr.I van Red Baron waardig zal zijn?

8 / 10
Learn To Fly 2

Leer de pinguin vliegen 2. Meer upgrades en andere dingen kun je met je punten kopen tussen de levels door. Probeer zo ver mogelijk te komen met de pinguin.

8 / 10
Airport Mania 2

Probeer alles goed te laten verlopen op het vliegveld. Help de vliegtuigen met opstijgen en met landen en voorkom een botsing.

8 / 10
Dog Fight

Vlieg alleen of samen met een vriend of vriendin en schiet je tegenstanders neer. Waan jezelf een Fighter Ace in de Eerste Wereldoorlog en haal allerlei stunts uit om deze dogfights te winnen. Vernietig ook andere doelwitten zoals Anti-Aircraft kanonnen. Een must-play!

8 / 10
Alien Abduction 2

In dit spel speel je een alien in een UFO die koeien, varkens, schapen en mensen ontvoert. Straal er zoveel mogenlijk van omhaag je schip in, maar kijk uit voor boze buren en de security van Area 51!

8 / 10
Air Aventure

Vlieg met het vliegtuigje en zorg ervoor dat je veel bonuspunten pakt. Kan jij alles ontwijken met het vliegtuigje en zorgen dat je lang in de lucht blijft.

8 / 10
Naval Fighter

Kies voor elke missie eerst een gevechtsvliegtuig uit. Hiermee moet je alle vijandelijke vliegtuigen, boten, onderzeeers, zeppelins en meer kapotschieten.

8 / 10
Skyfight.io

Vlieg je tegenstanders tegemoet in Skyfight.io en schiet ze uit de lucht met je vliegtuigje. In dit spelletje speel je online tegen andere spelers in de .io arena. Kun jij de andere spelers in dit multiplayer spelletje voorblijven op het leaderboard? Vuur kogels op je vijanden af terwijl je al hun kogels ontwijkt.

0 / 10
Airplane Battle

Airplane Battle is het ultieme testterrein voor je talenten als gevechtspiloot. Vlieg rond in je vliegtuig en ontwijk alle vijandige piloten en hindernissen. Ontwijk torens, minaretten, en andere beroemde gebouwen terwijl je de andere vliegtuigen en de wervelende windstormen ontwijkt.

0 / 10
Learn To Fly

Vlieg met je pinguin zo ver mogelijk. In het begin zal het lastig zijn en zal je niet ver vliegen. Maar elke keer verdien je geld en kan je jezelf upgraden. Doe dit dan ook en vlieg zover mogelijk.

8 / 10
Rotor Fighter

Schiet met jou helikopter alle andere helikopters uit de lucht. Zorg dat je niet geraakt wordt en vlieg over de eilanden heen.

8 / 10
Froggee

In dit spelletje moet je met je kikker goed springen om van de ene planeet naar de ander te komen. Je kunt ook aan de zijkanten kleven. Kun jij onderweg ook alle vliegjes opeten?

0 / 10
Tunnel Flight

Vlieg met je helikopter door een tunnel en schiet alles wat je tegenkomt kapot. Kom zover mogelijk door obstakels en tegenstanders te ontwijken of kapot te schieten.

8 / 10
Cloud Soldier

Je bent uit de gevangenis ontsnapt. Nu moet je uit de basis zien te ontkomen door te vluchten in een oud vliegtuig. Zorg dat je niet neergeschoten wordt, en schiet en ontwijk de vijandelijke vliegtuigen.

8 / 10
Pilot Training

Leer te vliegen in een ouderwets propellor vliegtuigje! Kun jij alle missies uitvoeren? Ontwijk hindernissen en verzamel alle sterretjes! Veel plezier met spelen!

10 / 10
Vliegende Zombie

Slinger de zombie het level in en probeer zo ver mogelijk te komen. Koop na elke keer upgrades om steeds verder te komen.

8 / 10
Bird Bird Army

Schiet met de vogel iedereen neer en zorg dat ze jou niet raken. Schiet en richt goed en ontwijk op de juiste momenten.

8 / 10
Paper Pilot

Ontwerp je vliegtuig en probeer hem zo ver mogelijk weg te gooien.

8 / 10
Sim Air Traffic

Je moet alles regelen op een vliegveld! Kan jij laten zien of je dat kan. Bepaal of de vliegtuigen kunnen landen of opstijgen of dat ze een extra rondje moeten vliegen omdat ze moeten wachten op andere vliegtuigen.

8 / 10
Sky Machine

Kies de richting en de snelheid van het vliegtuig en kijk hoe ver je kan vliegen. Probeer ook zo te landen dat je niet neer stort.

8 / 10
Flappy Pou

Kun jij Pou door het level helpen vliegen in dit Flappy Bird spelletje? Pou heeft een raket rugzak, maar hij mag niet tegen de takken aanvliegen, anders ben je af.

0 / 10
Stunt Pilot 2

Race tegen een ander vliegtuigje en haal de sterren die tussen de ringen zitten. Probeer het vliegtuigje in te halen en eerder alles te hebben gehaald!

8 / 10
Snakes on a Plane

Snakes on a Plane was in 2006 en ontzettende internet-hype vanwege het belachelijke plot van deze amerikaanse horror actie film. Geniet na van de hype en schiet samen met Samuel L. Jackson 100 slangen neer voordat ze je bijten.

8 / 10
Teken Op Jezelf

Gebruik ook voor deze game je webcam. Je komt er dan vanzelf achter wat je moet doen.

8 / 10
Flight

Gooi het vliegtuigje zover mogelijk weg. Na elke keer vliegen kan je upgrades kopen. Probeer de een zo groot mogelijk afstand af te leggen.

8.1 / 10
Flying Gonzo

Lukt het jou om The Great Gonzo met een kanon in de emmer te schieten?

8.1 / 10
Flight Of The Museum

Probeer alle gouden tabletten te verzamelen in het museum. Kijk wel goed uit dat je niet wordt geraakt door andere dingen. Vliegen doe je in een vliegtuigje.

8 / 10
Infiltrating The Airship

Kan jij het ruimteschip overnemen? Maak steeds de juiste beslissingen.

8.3 / 10
Iron Maiden Flight 666

Zorg dat de boxen die je laat vallen naast de mensen zijn die op de grond staan zodat die lekker muzikaal worden.

8 / 10
Birdy Fruit

Vlieg met het vogeltje door het level en pak al het fruit. Vlieg daarna door naar de finish strook die alleen vercshijnt als je al het fruit hebt!

0 / 10
Puzzle Farter

Gebruik de kracht van je scheten om richting de deur naar het volgende level te vliegen. Bedenk hoe je het beste bij de deur kunt komen, en ontwijk alle dodelijke obstakels in Puzzle Farter.

8 / 10
Vliegen Spray

Zorg dat alle vliegen uit de lucht worden gespoten met de spray die jij doet. Zorg dat jou spray heel blijft!

8 / 10
23:59

Laat het vuurwerk in de laatste minuut voor de jaarwisseling knallen. Vlieg er een vol rondje omheen om het te laten exploderen, maar raak de satellieten niet!

8 / 10
Steambirds Survival

Vlieg met het vliegtuigje door het level en probeer alle andere vliegtuigjes uit de lucht te schieten. Denk na wat je doet en probeer goed te vliegen.

8 / 10
Iron Man 2

Vlieg met Iron Man en probeer alles uit de lucht te schieten. Ontwijk alles wat op je afkomt.

8 / 10
Elastoman

Probeer met elastoman het einde van het level te bereiken. Je kan hem elke keer wegschieten met de muis. Je ziet dan een lijn welke kant die opschiet. Probeer het einde van het level te vinden en dat is niet altijd even makkelijk.

8 / 10
Raiden X

In Raiden X manouvreer je je vliegtuigje langs vele tegenstanders en eindbazen.

8 / 10
Mosquito Trouble

Voor deze game heb je je webcam nodig. Sluit die aan en je zal met hand bewegingen de vliegen weg kunnen slaan.

8.1 / 10
A Windy Day

Zorg dat de wind goed staat en zo het vliegtuigje zover mogelijk komt. Je kan de windrichting steeds veranderen en zorg dat je vliegtuigje zoveel mogelijk ballonnen raakt.

8 / 10
Captain Rat

Schiet de rat weg en zorg ervoor dat die lekker ver vliegt. Je kan daarna van alles upgraden en er voor zorgen dat die nog verder kan vliegen.

8 / 10
Five 'Til

Volbreng een aantal missies. Vlieg en schiet vijandelijke vliegtuigen neer, land, infiltreer. Sommige besturingen zijn minder handig dan andere, dat verschilt per level. En als ze zeggen "soft landing" dan bedoelen ze ook een erg vakkundige zachte landing.

8 / 10
Zombie Canyon

Beschiet alle kruipende zombies vanuit je helikopter. Schiet alle zombies dood voor ze de canyon uitzijn en de mensen in het dorp aanvallen. Verdien er genoeg geld mee om je wapens te upgraden.

8 / 10
Jet Pack Pizza

Vlieg overal tussendoor en vlieg naar je huisje toe! Kijk goed uit voor de stekels want daar wordt het mannetje niet echt vrolijk van!

8 / 10
Skylocopter

Vlieg met de helikopter door het leven en zorg ervoor dat je helikopter heel blijft. Pak onderweg de bonuspunten en ga opzoek naar de sleutel om het level uit te spelen.

8 / 10
Amigo Pancho 4

Amigo Pancho heeft een internet date hoog in de bergen in Tibet. Kun jij zorgen dat hij er veilig aankomt? Ruim alle obstakels uit de weg.

8.4 / 10
Brink Of Apokolips

Probeer iedereen te redden en ervoor te zorgen dat ze blijven level. Jij bent namelijk een superheld!

8 / 10
Bird Family

Probeer een zo groot mogelijk familie van vogels te krijgen. Raak de heks en de grotere vogels niet en kijk hoeveel je er achter je aan kan krijgen.

8 / 10
Pillors

Vlieg met je vliegtuigje over een planeet heen en zorg ervoor dat je niks raakt wat er op jou pad komt! Stuur goed en blijf lekker vliegen.

8 / 10
Krass Air

Kan jij het vliegtuig laten landen op de landingsbaan? Stuur hem zo dat die op het juiste moment op de juiste plek is.

7.4 / 10
Sky Fighters

Schiet alle vliegtuigen uit de lucht en bescherm de dingen die van je eigen partij zijn.

8 / 10
Eruption Disruption

Er is een vulkaan uitgebarsten en jij moet ervoor zorgen dat je alle as ontwijkt. Vlieg goed en bestuur het vliegtuigje.

8 / 10
Time Fighter

Bestrijd de aliens in 5 verschillende tijdzones in Time Fighter

8 / 10
Wriggler

Probeer in elk level het groene balletje te halen en daarna naar het einde te vliegen. Zorg dat je nergens tegenaan botst en stuur goed. Upgrade je vliegtuigje met de punten die je haalt.

8 / 10
The Big Game

Ga op pad en speel alle levels uit. Je komt in dorpen terecht en moet goed opletten wat je moet doen om alles uit te spelen.

8 / 10
Air Battle

Kijk uit voor de obstakels. Schiet ze of duw ze uit de weg. Zorg dat je je ballon goed beschermt tegen vijandelijke aanvallen. Als je ammunitie op is kun je ook met je propellers andere ballonnen stukmaken.

8 / 10
Beejeez

Vlieg door het dorp terwijl er allemaal moordlustige insecten achter je aan vliegen. Ontwijk al de vijanden die je onderweg naar huis met je bijtje tegenkomt.

8 / 10
Heidi One

Leuk schietspel in de ruimte. Verzamel het goud en schiet de vijandelijke ruimteschepen. Zorg dat je genoeg geld hebt voor nieuwe raketten en je schild. Schiet met Z en schiet rakketten af met X.

8 / 10
Sprocket Rocket

Vlieg door het level en probeer in elk level aan het einde te komen en onderweg zoveel mogelijk tandwielen te pakken in sprocket rocket. Pas je ship aan om overal bij te kunnen door nieuwe onderdelen voor je ship te ontwerpen.

8 / 10
Adapt Or Die

Probeer de levels uit te spelen. Verplaats jezelf goed en probeer alle vlakken te veroveren.

8 / 10
Rocket Launcher

Schiet de raket de lucht in en probeer veel geld te verdienen door ballonnen kapot te maken en door de ringen te vliegen. Upgrade je raket en vlieg hoog de lucht in.

8 / 10
Arcwing

Vlieg door de lucht en schiet iedereen neer. Zorg dat je geen andere schepen of brokstukken raakt. Ontwijk de stenen en kom zo ver mogelijk.

2 / 10
Over The River

Schiet iedereen neer terwijl je over het water vliegt. Boten en andere vliegtuigen alles moet kapot om te overleven.

7.4 / 10
Balloon Fight

Maak elkaars balonnen kapot in deze uitgebreide game met veel opties. Je kunt bijvoorbeeld het niveau van je tegenstander instellen, en een andere locatie kiezen om te spelen.

8 / 10
Tentacle Beast

Vlieg door het level en verzamel zoveel mogelijk muntjes. Er komen wel monsters uit het water dus reageer snel en goed.

8 / 10
Drakojan Skies Acolytes

Vlieg je spaceship door gangen en langs vijanden. Verzamel wapens om jezelf te verdedigen en kijk goed uit waar je vliegt. Kun jij alle vijandige jats uitschakelen?

8 / 10
Astroboy

Vlieg gewichtloos door de ruimte en vernietig de astroids in Astroboy.

8 / 10
Aether

Ga op reis door de ruimte. Op de rug van je inktvis achtige monstertje kun je door z'n tong tegen de wolken aan te laten schieten van wolk naar wolk slingeren totdat je diep in de ruimte bent. Volg de gekleurde vlinders om nieuwe planeten te vinden. Op elke planeet is een puzzel die je moet oplossen.

8 / 10
Endless Migration

Het is die tijd van het jaar, de grote trektocht is begonnen. Begeleid je ganzen naar het beloofde land! Gebruik punten om de tocht makkelijker te maken.

8 / 10
Space Gate

Schiet alles uit de lucht wat je tegenkomt. Je vliegt met een klein vliegtuigje en moet lekker blijven schieten.

8 / 10
Momemtun Master 2

Vlieg met de vleermuis zo ver mogelijk in het level. Pak de witte balletjes vast en vlieg weer verder.

8 / 10
Arachnophilia

Probeer met de spin zoveel mogelijk vliegen op te eten. Die vliegen die vang je met het web.

8 / 10
Ben 10 Top Gun

Schiet iedereen neer met het vliegtuigje. Je vliegt met Ben van Ben 10 en moet zorgen dat je niet uit de lucht word geschoten.

7.3 / 10
High Smiling

Vlieg door de lucht heen en zorg dat je genoeg sterren en andere dingen pakt om in de lucht te blijven. Steeds als je iets pakt zal je hoger vliegen. Kan jij ervoor zorgen dat je zo hoog mogelijk komt.

7.7 / 10
Allied Assault

Je vliegt met je ruimteschip door het heelal. Je moet je vijanden neerschieten doormiddel van lasers af te schieten of door bommen te laten vallen.

8 / 10
Flying Steel

Schiet zoveel mogelijk neer met je vliegtuig. Ontwijk alle kogels en probeer alles kapot te maken. Vlieg en mik goed.

8 / 10
Crow In Hell

Je bent een kraai die door een auto ongeluk in de hel is beland. Vind een weg naar buiten door langs alle helse obstakels te komen. Zorg dat je blijft vliegen en de wanden en machines niet aanraakt.

7 / 10
JetBot

Gebruik je Jet motor om jezelf in de lucht te houden en alle items te pakken.

8 / 10
Animal Balloons

Vlieg met je ballonnetje van eiland naar eiland om alle dieren te redden. Kijk onderweg uit voor de gemene dieren en donderwolken, en als je een eiland met een dier vindt, land dan en doe het verbind de stippen spelletje

8 / 10
Kirby's Star Scramble

Pak met kirby alle sterren. Je kan namelijk springen en probeer daarmee alles uit de lucht te pakken. Er zullen ook steeds meer poppetjes aan ballonnen voorbij vliegen. Wat die doen daar mag je zelf achter komen.

8 / 10
Unit Commander

Bouw je eigen commando center in de ruimte en versla alle ruimte schepen die op je af komen.

8 / 10
Frantic

De bommen en kogels vliegen je om de oren in dit ruimte schietspelletje. Ontwijk alle kogels van je tegenstanders en schiet zoveel mogelijk alien schepen kapot. Verzamel alle gouden bolletjes om zoveel mogelijk geld voor power ups te vezamelen.

8 / 10
Zero

In deze shooter game moet je alle inkomende vliegtuigen neerknallen. Je kunt dit doen door middel van allerlei combos. Veel plezier!

8 / 10
Heli Force

Schiet met je helikopter alles neer wat je tegen komt. Zorg dat je niet geraakt wordt anders stort je neer tussen de bergen. Zorg dat je helikopter heel blijft en schiet iedereen neer.

8 / 10
Jet Pac Stan

Vlieg door het level heen en pak alle sleutels. Daarmee kan je de deur naar het volgende level openen. Gebruik niet teveel brandstof, Dan krijg je meer punten.

8 / 10
Redshift

Vlieg door het level en probeer iedereen neer te schieten. Let er wel op dat je zelf niet geraakt wordt.

8 / 10
Alladin Wild Ride

Vlieg met aladin het aapje en het vliegende tapijt door het level en probeer veilig aan het einde te komen.

8 / 10
Ray Quest

Zorg dat je met het vliegtuigje alles en iedereen neerschiet. Probeer elk level uit te spelen. Het vliegtuige schiet automatisch.

8 / 10
Wind Rider Grand Prix

Vlieg door het level en probeer alles en iedereen te ontwijken en te zorgen dat je als eerste over de finish komt.

8 / 10
Pillars

Je bestuurt een vliegtuig, kan jij die tussen alle blokken door sturen?

8 / 10
Schaduw Spel

Vlieg door het level en zorg ervoor dat je in elk level alle sterren pakt om door te kunnen naar het volgende level. Kan jij goed vliegen en alle tegenstanders ontwijken?

8.7 / 10
Teddy Rescue

Vlieg met Teddy rond en bevrijdt je opgesloten vriendjes. als je een vriendje hebt gevonden, dan moet je ze ook weer in veiligheid brengen. Verzamel onderweg muntjes, schatten, en blikken met brandstof, maar kijk uit voor alle boosaardige vogels!

8 / 10
Void Gunner

Vlieg in je ruimteschip door de ruimte en verdedig jezelf door alle vijandelijke schepen neer te schieten. Upgrade je ship met sterkere lasers en schilden.

8 / 10
A Crow In Hell 2

Vlieg met je vogel overal netjes tussendoor. Niet botsen want dan gaat je vogel dood. Kom zover mogelijk zonder dood te gaan!

8 / 10
Xenon Prime Racing

Vlieg met jou vliegtuig over het parcours heen. Je vliegt net boven de grond en moet proberen als eerste bij de finish te zijn. Kan jij ervoor zorgen dat je niet te veel botst en lekker snel gaat.

8 / 10
Captain Nutty

Vlieg rond met het eekhoorntje en pak alle nootjes. Je moet oppassen voor de bommen, maar gelukkig kun je die ook kapotschieten.

8 / 10
Bionic Bugz

Vlieg met het diertje over het groene landschap heen en schiet iedereen neer die je tegemoet vliegt. Kijk uit dat je zelf niet wordt geraakt.

5.5 / 10
Soul Survivor

Schiet iedereen die om je heen vliegt uit de lucht en zorg er zelf voor dat je niet geraakt wordt. Ontwijk de tegenstanders en knal er lekker op los.

8 / 10
Jimmy Bubblegum

Blaas een mooie bel van kauwgomballen en blijf zolang mogelijk in de lucht. Schiet in de lucht ook alle vogels naar beneden en vang de bonus dingen op.

8 / 10
Enigmata

Schiet met het vliegtuigje alle targets uit de lucht. Richt goed en schiet de kogels er naar toe.

8 / 10
Cosmis Commander

Schiet alle ruimte schepen uit de lucht. Zorg er zelf voor dat je blijft vliegen.

8 / 10
Skyfire 2

Vlieg door de lucht, schiet alles en iedereen neer en zorg dat je zelf heel blijft.

8 / 10
Fly Squirrel Fly 2

Vlieg zover mogelijk met de eekhoorn. Koop upgrades en blijf vliegen en haal een zo groot mogelijke afstand.

4 / 10
Space Pips

Schiet iedereen neer die op je af komt. Je moet overleven en zorgen dat je sterker wordt. Daarvoor dus wel even alle andere wezens kapot schieten!

8 / 10
First Flight

Zorg ervoor dat de vogels die uit hun nest springen veilig op een ballon komen. Ze kunnen namelijk nog niet vliegen en jij moet ervoor zorgen dat ze aan de overkant komen.

8 / 10
Ghost Guidance

Probeer zover mogelijk in het level te komen. Je moet zelf even uitzoeken hoe dat moet maar als je het door hebt kan je ver komen.

8 / 10
Tropical Dragon Slaughter

Schiet alles en iedereen uit de lucht. Vlieg goed, ontwijk de dingen en blijf lekker schieten totdat je het einde van het level hebt bereikt.

8 / 10
FlybutterFly

Vlieg met de vlinder door het level en zorg ervoor dat je tegen zoveel mogelijk bloemen aanvliegt.

8 / 10
Return To Phobos

Schiet alles uit de lucht met het vliegtuigje. Ontwijk ook alle obstakels en probeer elke keer weer zover mogelijk te komen.

8 / 10
Super Villainy

Je wil de meest gevreesde slechterik in de stad worden, maar er zijn een hoop concurrenten. Schiet ze allemaal neer om de beste te worden.

8 / 10
Space Flash Arena

Vlieg rond het ruimtestation en schiet alle andere ruimteschepen neer. Kun jij alle schoten ontwijken, de wapens pakken, en iedereen uitschakelen?

8 / 10
Cyberfish

Vlieg door het level en probeer het einde van het level te halen. Je kan schieten en leuke bonussen pakken onderweg.

2 / 10
Asterisk

Maak rondjes of vierkantjes om alle sterren te pakken. Alleen de rondjes en de vierkantjes mogen elkaar niet raken.

2 / 10
Death vs Monstars

Schiet alle objecten en monsters en mijnen en verzamel de muntjes om een steed krachtiger wapen te kunnen kopen voor je schip.

0 / 10
Vliegend Varkentje

Vlieg met het beestje door het level heen en zorg dat je nergens tegen aan botst. Je kan alleen sturen als je in de lucht bent. Veel succes!

0 / 10
Ace Invaders

Vlieg door het level en schiet alles neer wat op je af komt. Zorg dat je zelf niet geraakt wordt.

0 / 10
The Light Work

Vlieg met het elfje door het level en pak alle groene balletjes. Doe het snel en ontwijk de dingen die je aanvallen.

0 / 10
Kadanmaku

Vlieg door de ruimte en probeer met je groene laserstraal alles te vernietigen. Sommige dingen kan je niet kapot maken en zal je moeten ontwijken.

0 / 10
Kadanmaku 2

De uitbreiding op het 1ste spel. Blijf ook hier goed vliegen en sloop het schip. Verder zal je goed moeten vliegen om alles te ontwijken.

0 / 10
Zach Maze

Vlieg door de doolhof heen en probeer het einde het halen. Bots niet en pak de dingen die je nodig hebt.

0 / 10
Magic Rings

Zorg ervoor dat je goed vliegt, en dat is precies tussen de ringen door. De gouden ring is het einde.

0 / 10
60 Sec Till Graduation

Pak alleen de hoge letters zoals de A en B en schiet de rest kapot. Welk cijfer krijg jij voor je gedrag.

0 / 10
Frantic Sky

Versla alle andere vliegtuigen in je eentje. Upgrade je schip totdat je iedereen aan kan. Vooral voor het verslaan van de bazen krijg je veel punten!

0 / 10
Frog Out

In de toekomst zijn de vliegen gemuteerd door de vervuiling. Ze proberen alle mensen op te eten. Alleen je gemuteerde kikker kan alle vliegen nog uitschakelen door ze op te eten. Pak ze allemaal!

0 / 10
Amigo Pancho 5

Help Amigo Pancho naar de Noordpool vliegen om daar te helpen de natuur te beschermen. Hij vliegt er heen met twee ballonnen, dus zorg in elk level dat hij nergens scherps tegenaan vliegt. Kun jij ook de sterren verzamelen onderweg?

0 / 10
Santa Run 3

Dit jaar vliegt de Kerstman niet over de daken met zijn slee en zijn rendieren, maar met een supersonische jetpack! Zorg alleen wel dat hij niet neerstort!

0 / 10

Hoe goed kan jij vliegen?

Vlieg door de lucht in een van deze vlieg spelletjes. Vliegen als vogel of als piloot in een vliegtuig. Je moet soms het hele vliegveld regelen en zorgen dat er geen botsingen zijn of juist zelf het vliegtuig netjes aan de grond zetten. Genoeg spellen zijn er ook waarbij je iedereen uit de lucht moet schieten en te zorgen dat je zelf als enige in de lucht blijft. Vlieg met een vliegtuig, helikopter of een zeppelin! Veel vlieg plezier.

Dit vinden wij de leukste spellen:Airport Madness 2, Airport Madness, Lander, Airport Tycoon, Soda Man, Hero On The Hudson, Star Defender 4, Family Flights, Jet Game, Hanger