Tags >

Vliegtuig

Six O Clock High

Vlieg rond in je vliegtuig en schiet al de vijandige vliegtuigen neer. Kun jij levend terugkeren van deze gevaarlijke missie?

9.8 / 10
Airport Madness 2

Zorg dat alles goed geregeld wordt op het vliegveld. Laat de vliegtuigen optijd landen en taxi andere naar de juiste baan toe. Laat ze op tijd opstijgen.

8 / 10
Airport Madness

Kun jij een vliegveld leiden? Laat veel vliegtuigen landen en opstijgen zonder problemen. Zorg dat je wel uitkijkt voor de taxiende vliegtuigen. Die kunnen alles wel goed in de war sturen.

8 / 10
Hero On The Hudson

Maak een noodlanding in de Hudson River met je neerstortende vliegtuig. Hou het vliegtuis zo horizontaal mogelijk in balans zodat je wanneer je vliegtuig het water raakt horizontaal genoeg ligt om te blijven drijven.

8 / 10
Airborne Wars 2

Laat je soldaten uit de lucht komen vallen met het vliegtuig. Parachuteer naar beneden op de basis en zorg dat jij alle gebouwen in handen krijgt.

8.3 / 10
Escape the Snowy Mountain

Je zat op een vliegtuig, en dat vliegtuig is op een besneeuwde berg neergestort. Kun jij een manier vinden om terug naar de bewoonde wereld te komen?

7.6 / 10
Lander

Zorg ervoor dat het vliegtuig netjes land op de landingsbaan. Je bent de piloot en moet niet crashen met de passagiers tussen de bomen en niet te stijl landen op het vliegveld. Lukt het jou om goed te landen in het spel Lander?

8 / 10
Miami Shark

In Miami Shark ben je een reuzachtige witte haai en je hebt honger. Val iedereen aan die binnen bereik komt, duikers en zwemmers, maar ook boten, laag vliegende helikopters en vliegtuigen.

8 / 10
Airport Manager

Zorg dat alles in jouw vliegveld goed blijft lopen en dat iedereen via jouw vliegveld blijft reizen. Investeer in de juiste faciliteiten en PR.

7.9 / 10
Stunt Pilot

Speel hier nu stunt piloot. Vlieg door de ringen heen en zorg dat je nergens tegen aan botst. Er zijn veel levels en ze worden steeds moeilijker. Versnel ook voor meer punten.

8 / 10
Storm Race

Vlieg met je vliegtuig door alle ringen heen. Je hebt ook nog iemand anders die vliegt maar probeer die te verslaan.

8 / 10
Barrel Roll

Vlieg met je vliegtuigje over het land heen en schiet iedereen neer die je onderweg tegenkomt. Er vliegen wat ninja's door de lucht en je moet zorgen dat die jou in ieder geval niet raken!

8 / 10
Park My Plane

Parkeer je vliegtuig op de juiste plek. Klik op het vliegtuig als het land en stuur het naar de juiste plaats. Daarna moet het vliegtuig ook weer opstijgen. Kijk goed uit op de andere vliegtuigen en regel alles.

8 / 10
Vliegtuig Raden

Kies het vliegtuig dat eerst een gele kleur heeft. Daarna worden de vliegtuigen gedraaid en moet je ervoor zorgen dat je de juiste aan klikt.

7.9 / 10
Jet Game

Aliens hebben op de aarde allerlei schade toegericht en zelfs van alle boerderij dieren vechtlustige monsters gemaakt. Schiet zoveel mogelijk alles neer wat je tegenkomt.

8 / 10
Bomber at War 2

Vlieg met je vliegtuig over de doelwitten. Laat er bommen op vallen en maak alles kapot. Kijk uit voor vijandige vliegtuigen. Schiet ze allemaal neer!

8.3 / 10
Magnetic Defense

Met je helikopter of vliegtuig kun je met de magneet allerlei objecten oppakken. Die kun je gebruiken voor je vliegtuig, maar je kunt ze ook op je basis droppen om die te upgraden. Als je dat zelfde schroot op je vijanden laat vallen dan exploderen ze.

8.1 / 10
Airport Frenzy

Run je eigen afdeling op het vliegveld. Help de bezoekers door het poortje en de ticket controle, en breng ze naar de juiste gate. Doe het wel vlug, want anders worden ze boos en lopen ze weg. Koop nieuwe spullen in de SHOP.

7.7 / 10
Fragments of Dejavu

Ga terug in de tijd en red je vriendin. Ze is jaren geleden omgekomen in een vliegtuigramp. Kun jij echt achter komen hoe je kunt voorkomen dat het vliegtuig neerstort?

8 / 10
Super Jetfighter Blast

Vlieg door het ruimte station maar knal niet tegen de muren op met je jet fighter schip. Kun jij alle lasers ontwijken en de kanonnen kapot schieten?

8 / 10
Outback Attack 2

Schiet met je helikopter alle vijandelijke helikopters, vliegtuigen, en zelfs parachutisten neer. Aan het eind van ieder level vind je een eindbaas om te verslaan. Verzamel ook de powerups en extra levens.

8 / 10
Paper Plane Flight

Dit vliegtuigje moet de wereld over. Het komt steeds bij de verkeerde persoon uit, die hem weer doorstuurt. Koop de juiste upgrades om extra ver te vliegen.

8.8 / 10
Ben 10 Airstrikes

Vlieg in een vliegtuig met Ben Tennyson van Ben 10. Kijk uit, want er vliegen ook allerlei aliens, en die proberen je neer te schieten. Schiet terug! Maar zorg vooral ook dat je niet met ze botst!

8 / 10
Air Aventure

Vlieg met het vliegtuigje en zorg ervoor dat je veel bonuspunten pakt. Kan jij alles ontwijken met het vliegtuigje en zorgen dat je lang in de lucht blijft.

8 / 10
Kiss in the Airplane

Zoen de co-piloot op het vliegtuig. Zorg wel dat de passagiers het niet zien. Kus hem alleen als er echt niemand kijkt en iedereen een beetje indut.

8 / 10
Pilot Training

Leer te vliegen in een ouderwets propellor vliegtuigje! Kun jij alle missies uitvoeren? Ontwijk hindernissen en verzamel alle sterretjes! Veel plezier met spelen!

10 / 10
Stunt Pilot 2

Race tegen een ander vliegtuigje en haal de sterren die tussen de ringen zitten. Probeer het vliegtuigje in te halen en eerder alles te hebben gehaald!

8 / 10
Flight Of The Museum

Probeer alle gouden tabletten te verzamelen in het museum. Kijk wel goed uit dat je niet wordt geraakt door andere dingen. Vliegen doe je in een vliegtuigje.

8 / 10
Billy the Pilot

Billy wil de maan kapot schieten. Help hem de hele wereld over vliegen en de ruimte in. Dat alles in zijn zelfgemaakte vliegtuigje dat veel upgrades nodig heeft. Kun jij de maan bereiken?

8.5 / 10
Super Mega Ultra Battle Robot

Schiet met je robot allerlei vijanden neer en wordt zelf niet te vaak geraakt. Spaar punten op om nieuwe upgrades te ontgrendelen. Spaar ze allemaal!

0 / 10
Icarus

Hoe lang zal het duren voordat jij, net als Icarus, te nieuwsgierig wordt? Vlieg met het papieren vliegtuigje door de lucht. Vlieg niet te laag en ook niet te hoog.

6.7 / 10
Paper Plane Flight Mobile

Vlieg met je papieren vliegtuigje over de vier banen en wissel steeds op tijd van baan. Kun jij alle muntjes pakken? Kijk uit voor de hindernissen. De witte kun je breken, maar de rode niet!

0 / 10
Cygnus

Probeer zo lang mogelijk de raket zolang mogelijk heel te houden in het level.

8 / 10
Dukes and Dirigibles

In dit spelletje vlieg je rond in een luchtschip. Het is een wedstrijd, dus je moet alle uitdagers verslaan voor de koningin!

0 / 10

Speel de spelletjes met een vliegtuig hier!

Hier kan je alle spelletjes vinden die te maken hebben met vliegtuigen. Zo zijn er spelletjes van een vliegtuig landen tot lekker met een stuntvliegtuigje door de ringen vliegen. Als jij denkt dat je een goede piloot bent probeer het dan nu hier. Soms vervoer je passagiers en moet de bagage ook mee. Kies het spel uit wat jij leuk vind. Meestal wordt het vliegtuig aangedreven door een motor maar misschien kom je ook wel een zweefvliegtuig tegen. Veel vlieg plezier.

Dit vinden wij de leukste spellen:Six O Clock High, Airport Madness 2, Airport Madness, Hero On The Hudson, Airborne Wars 2, Escape the Snowy Mountain, Lander, Miami Shark, Airport Manager, Stunt Pilot