Tags >

Voetbal

Football Logo

Hoe goed ken jij shirtjes en logos van voetbalclubs uit europa? Doe de test.

8 / 10
Uefa Euro 2004 Volley

Schiet de ballen erin en haal genoeg punten om te winnen. Je kan je eigen land kiezen en moet dat proberen elke voorzet in het doel te krijgen. Schiet op het juiste moment en versla de keeper.

8 / 10
Ronaldo vs Messi Fight

Het loopt allemaal helemaal uit de hand op het voetbal veld. Ronaldo en Messi gaan met elkaar op de vuist! Kies je speler en vechten maar!

8 / 10
Teamball.io

Teamball.io is een leuk multiplayer voetbal spel. Bovendien kun je je ook inschrijven om je spelers informatie en voortgang op te slaan. Kies een voetbal veld en speel meteen mee!

0 / 10
Penalty Fever 2

Penalty's schieten. Ben jij de beste? Kies je team en richt goed om alles te maken.

8 / 10
Tafelvoetbal

Speel tafelvoetbal tegen de pc of tegen elkaar in dit goed uitgevoerde spel! Kun jij je team goed besturen en het spel winnen? Ben jij een echte tafelvoetbalkampioen?

7.8 / 10
Magical Kicks

Schiet alle vrij trappen erin. Kies het effect, de hoogte en de snelheid om te doelman te verslaan.

7.1 / 10
Knalbonte Kopbalspel

Help Pimboli en Mimihopps, vriendjes van Diddl, om de bal te koppen en zo in de emmer te krijgen.

8 / 10
World Cup 2014 Penalty Shootout

Het zijn de laatste momenten van de wedstrijd en het is op penalties uitgedraaid. Kun jij voor je team de winnende doelpunten scoren?

10 / 10
Messi Ronaldo Saw Game

In dit puzzel spelletje zijn Ronaldo en Messi ontvoerd door Billy the Puppet. Kun jij de juiste voorwerpen vinden en alle puzzels oplossen?

8.3 / 10
1 On 1 Soccer

Speel 1 tegen 1 voetbal tegen elkaar. Je bent allebei een ander poppetje. Wie maakt de meeste goals.

8 / 10
Mooseball

Speel tafelvoetbal met elanden. Kan jij winnen van de tegenstander en de meeste goals maken. Speel weer een leuke variant van tafelvoetbal.

7.3 / 10
World Cup Quiz

Weet jij veel over het WK? Probeer dan deze quiz en zie hoeveel antwoorden jij goed kunt geven voordat de tijd om is!

8.7 / 10
Penalty Fever

Kies je favoriete Europese Topclub en kijk of je de penalty serie kan winnen! Jij begint met de eerste strafschop, daarna moet je proberen het doel schoon te houden met je keeper.

8 / 10
Goalunited Legends

Kun jij een voetbal team in goede banen leiden? In dit spel ben jij de manager van een voetbal team. Kies de trainingen uit, kies je wedstrijden, en kies steeds de juiste strategieën om te winnen!

8 / 10
Keyball

Speel voetbal tegen de computer of multiplayer! Weet jij je team naar de overwinning te leiden? Speel keyball versla al je tegenstanders!

8 / 10
Free Kick Online

Trap de penalty's het doel in met het strafschop spelletje Free Kick Online en probeer steeds de rode doelschijven te raken die in het doel rondzweven. Wacht tot de keeper opzij gaat zodat de de schijf goed kunt raken. Als je 100 sterren hebt verzameld kun je het rad van fortuin spelen en nieuwe ballen, achtergronden, en andere leuke extra's winnen.

0 / 10
Football Head 2014 World Cup

In dit spelletje hebben je voetballers een groot hoofd en een grote voet. Kun jij zo de bal langs je tegenstander krijgen en in zijn doel trappen? Win elke wedstrijd om de kampioenschappen te winnen.

8 / 10
World Soccer Champion

Speel dit mooie WK voetbal spel en probeer de finale te winnen. Je speelt 7 tegen 7 en kan schieten, pasen, voorzetten en natuurlijk doelpunten maken! Let goed op welke spelers er vrij lopen en maak mooie doelpunten.

8 / 10
Big Foot Doctor Game

In dit spelletje hebben het jongetje en het meisje bij het voetballen hun voet flink pijn gedaan. Kun jij alle wonder schoonmaken en verzorgen, en de gebroken teen rechtzetten?

9.2 / 10
Puppet Soccer Challenge

Kun jij de bal langs de vele hindernissen schoppen in Puppet Soccer Challenge? Het voetbalveld is eerst nog leeg, maar al snel komen er allerlei kratten en platforms in de weg te staan. Het doel wordt geblokkeerd. Mik goed en schiet de bal precies tussen alle hindernissen door het net in.

0 / 10
Speel het gratis online .io spel NitroClash.io!

NitroClash.io is een verslavend multiplayer voetbal spelletje waarin je ook je eigen team kunt vormen met je vrienden. Speel de bal over en probeer al je tegenstanders er uit te lopen. Zorg dat ze de bal niet voor je voeten weg kunnen stelen en scoor het winnende doelpunt!

0 / 10
Crossbar Challenge

Kun jij op de lat schieten? Weer eens wat anders dan alleen in het goal schieten! Kun jij de precisie die daarvoor nodig is bemeesteren?

7.9 / 10
Play for your club

Kies je team. Schiet de ballen in het goal. Een variatie in de 'Volley' voetbal spel reeks.

8 / 10
Premier League Foosball

Een mooi tafelvoetbal spel, gebruik de pijltjes en de spatie voor een klein beetje extra snelheid.

8 / 10
Side Kick 2007

Kies een land om voor te spelen en speel voetbal tegen de computer of met een vriend of vriending. Je wisselt automatisch van spelers die je bestuurt afhankelijk van wie er dichter bij de bal staat.

8 / 10
Football Heads 2018

Doe mee aan het WK in het spelletje Football Heads 2018! Kies je speler uit en beslis of je zelf je tegenspeler wilt uitzoeken of er een verrassing van wilt maken. Je hebt 60 seconden om een voorstand te behalen en de wedstrijd te winnen. Probeer de bonus icoontjes (groen) te pakken, of de neutrale icoontjes (geel) die beide spelers kunnen treffen. De rode icoontjes moet je vermijden, want die maken het juist moeilijker om je doel te verdedigen. Bijvoorbeeld door je speler in te vriezen, of door het doel heel groot te maken. Speel steeds nieuwe voetbalspelers vrij.

0 / 10
Match Day Of The Dead

Schiet de voetbal door het level heen. Speel naar medespelers en schiet de scheidsrechters omver.

8 / 10
Rooney OnThe Rampage

Wayne Rooney is geinspireerd door de kopstoot van Zidane. Dus wanneer een andere speler hem een rode kaart bezorgt weet Rooney wel raad. Help Rooney die speler te pakken te krijgen, en vel iedereen die in de weg staat met een flinke kopstoot.

8 / 10
Fergie, Rafa and Jose

Wat vind jij de leukste Britse voetbalmanagers? De vervelendste kun je zo ver mogelijk wegtrappen.

8 / 10
Football Volley Challenge

Trap steeds de bal loeihard in het goal. Wacht op de voorzet en ga ervoor. Beweeg met de pijltjes en schiet met spatie.

8 / 10
Dik Advocaat spel

Bij dit platform spel speel je Dik Advocaat in de gemene voetbalwereld vol vervelende journalisten. Kun jij je door alle problemen heenslaan?

8 / 10
Voetbal Wedstrijd

Voetbal tegen je tegenstander en probeer te winnen. Je kan lekker door het veld heen lopen en de bal afpakken. Ga dan zo snel mogelijk naar voren en probeer de keeper te passeren.

8 / 10
Street Soccer

De titel zegt het al. Voetballen op straat. Kan jij de voetbalkoning van de straat worden. Versla dan iedereen.

8.1 / 10
De Kampioenen 3D

Voetbal en win het WK. Kies je land en probeer elke tegenstander te verslaan. Ren met je spelers over het veld en pass de bal totdat je dichtbij het goal bent. Schiet en scoor!

8 / 10
Soccer Ball

Schiet alle ballen in het doel! Probeer er meer te maken dat je tegenstander. Je kan je richten, effect en snelheid kiezen. Hoever kom jij met penalty's nemen?

8 / 10
Soccertastic

Probeer in dit voetbal spelletje steeds de bal in het doel te schieten. Je moet de bal langs de keeper schoppen, en dat wordt steeds lastiger!

9 / 10
Play For Your Club 2

Je krijgt steeds een mooie voorzet en die moet je proberen in het doel te schieten. Je moet goed timen en de bal op de juiste hoogte raken om goals te maken.

8 / 10
Ronaldo's Vrije Trap

Schiet met ronaldo alle vrije trappen er in. Kijk goed hoe de verdedigers en de keeper staat en scoor veel vrije trappen.

8 / 10
World Cup: Spot the Difference

Kijk goed naar alle cartoon plaatjes van de world cup voetbal wedstrijden. Kun jij alle verschillen tussen de plaatjes vinden en omcirkelen?

8 / 10
Freekick Mania 2

Probeer de bal steeds langs het muurtje te schieten en een goal te scoren. Let goed op de windrichting, want die heeft invloed op je schot.

8 / 10
Voetbal Skills Runner

Voetbal Skills Runner is een rap reactiespelletje! Ren met je voetballer over het zwevende laantje en zorg dat je de bochten goed neemt. Er verschijnen andere voetballers die de bal willen onderscheppen. Spring en duik er omheen!

0 / 10
Een Tegen Een Voetbal

Speel een op een voetbal met een vriend of vriendin. Ga samen achter een keyboard zitten om ieder een mannetje te besturen. Zorg dat je voor de tijd om is minstens een doel meer hebt gescoord dat je tegenstander.

8 / 10
Physics Cup Playoffs

Verwijder de juiste figuren in elk level om een goal te maken.

8 / 10
Copa Livertadores

Neem vrije trappen en probeer de keeper te passeren. Kies de hoogte, snelheid en het effect.

8.1 / 10
Freekick Mania

Schiet met een boogje of juist heel strak in het goal. Let op hoe de keeper beweegt als je schiet! Wissel ook eens van speler of gebruik de vuurbal.

8 / 10
Rotten

Speel een klein rotjoch in dit spel en trap je speelgoed zo hard mogelijk door de kamer. Des te meer je vernielt des te meer punten je scoort in Rotten.

8 / 10
Gravity Soccer

Gravity Soccer is een uitdagend spelletje waarin je het tempo er goed in moet houden. Werk de voetbal met je juiste timing richting het doel. Blijf de bal in beweging houden, want als je te veel vaart verliest krijg je de bal niet meer op gang. Des te verder je komt, des te meer materiaal je vrij kunt spelen.

0 / 10
African Nations Cup

Speel om de Afrika Cup, je kunt zelf kiezen voor welk Afrikaans land je wilt spelen. Schiet veel strafschoppen raak om door de groepsfase te komen en win vervolgens ook de finale rondes!

8 / 10
Penalty Shootout

1 op 1 penalty's schieten in Mardi Gras Shootout. Zowel schieten als keepen.

8 / 10
Beat the Wall

Schiet over het muurtje heen en in het goal. Geef de bal een harde trap maar let wel op de wind. De trappen worden steeds uitdagender.

8 / 10
Free Kick Duel

Kies je tegenstander en doe een wedstrijdje. Wie kan de meeste doelpunten scoren? Kijk goed naar wat je tegenstander doet en doe de trap perfect na.

8.1 / 10
Speedplay World Soccer

Speel voetbal wat je helemaal kan besturen met je muis. Zowel verdedigen als aanvallen. Pak de bal af en probeer te scoren.

8 / 10
Table Top Football

Speel een aardig spelletje tafelvoetbal, waar het meer om traptechniek gaat dan om reactie.

8.1 / 10
World Cup 2014

Neem om de beurt een penalty shot op het doel tijdens de World Cup 2014. Kun jij jouw team laten winnen door alle vijf penalties raak te schieten? Je moet om en om, dus hou ook de bal van je tegenstander tegen.

8 / 10
Sepp Splatter

Je speelt Sepp Blatter en hebt genoeg van alle buitenlandse spelers in het Engelse voetbal. Hou ze allemaal buiten met een kanon!

8 / 10
Penalty 3D

Trap de bal in het doel in dit mooie 3D voetbal spelletje. Het is tijd voor de penalty ronde aan het einde van de wedstrijd! Oefen je doeltrappen in dit penalty shootout spel, en speel de keeper voorbij!

9.7 / 10
King of Defenders

Jij bent John Terry de dekselse vedette van Manchester United. Kop de voetbal feilloos in de goal.

8 / 10
Corner Cup

Speel het WK corners nemen. Een speler neemt de corner, de ander moet hem afmaken. Speel aanval en verdediging. Neem de corner, of houd als keeper de bal uit het goal. Veel succes!

8 / 10
Soccer Style 2010

Hou de bal hoog en zorg ervoor dat die niet zovaak op de grond komt om een hoge score te halen. Doe trucjes voor meer punten.

8 / 10
EK Penalty Spel

Schiet de vrije trappen en penalty's erin en zorg ervoor dat je er zoveel mogelijk scoort. Kies de richting en het effect en daarna de snelheid en probeer de keeper te verslaan.

8 / 10
King Of Defenders 2

In dit spelletje ben je John Terry. Je moet zoveel mogelijk goals maken. Gaat dat je lukken? Speel de bal telkens langs de andere spelers.

8 / 10
Free Kicks

Kies de hoogte de snelheid de richting en het effect om de vrije trap te scoren.

8 / 10
Smart Soccer

Je bent de keeper en moet proberen alle ballen tegen te houden. Kun jij ervoor zorgen dat je tegenstanders geen enkel goal scoren? Doe goed je best voor het team!

8 / 10
2014 World Cup

In dit spelletje kun je je eigen team kiezen voor het WK van 2014. Schop je de bal mooi langs alle verdedigers het doel in? Goed mikken!

8 / 10
Baggio Magical Kicks

Trap met Robby Baggio, de ongekronde koning van de vrije trap op doel, en scoor! Goed mikken door de juiste snelheid en richting in te stellen en trap die bal het goal in!

8 / 10
Van Gaal Spelletje

In dit spelletje moet je met Louis van Gaal geld verzamelen zodat je nieuwe spelers kunt kopen. Zo hou je de hooligans korte tijd tevreden. Kijk uit, want ze worden snel weer boos en gaan dingen naar je gooien.

8 / 10
GoalKeeper Challenge 2

Speel GoalKeeper Challenge 2, een leuk Sports spelletje nu gratis!

0 / 10
2010 Worldcup Shootout

Speel nu alvast het WK met alleen penalty's! Kies je favoriete land en zorg ervoor dat je meer penalty's scoort dan de tegenstander om door te gaan naar de finale!

8 / 10
Football Heads Premier League

Je hebt een hoofd en een voet, maar meer heb je ook niet nodig in dit spelletje! Probeer be bal steeds in het doel te schoppen en de kampioenschappen te winnen.

8 / 10
Slap the Ref

Kan jij die scheidsrechters soms ook zo schieten? In dit spel moet je zoveel mogelijk scheidsrechters slaan. Ga voor de highscore!

8 / 10
Drop Kick World Cup 2018

Drop Kick World Cup 2018 is een leuke online game over het WK van 2018. Kies met welke teams je in de poule wilt spelen en probeer elke wedstrijd te winnen! Je mag elf keer op het doel schieten, en je moet minimaal twee keer scoren om te winnen. Voor elk doelpunt verdien je tien sterren.

0 / 10
The Champions of 2014

Wordt met je eigen team de kampioen van 2014. Je kunt de namen van je team aanpassen, of een team selecteren. Ren je tegenstanders er uit en scoor!

8 / 10
Monster Truck Soccer 2018

Monster Truck Soccer 2018 is een totaal gestoord spelletje waarin je met met voetbalspelers maar met monstertrucks het veld doorkruist. Beuk de andere auto's uit de weg en ram de bal met truck en al het doel in!

2 / 10
Zombie World Cup

In dit spelletje ben je Suarez... of ehh, nee, een zombie. Kun jij alle andere spelers bijten? Kijk uit voor de scheidsrechters!

8 / 10
The Champions 4 World Domination

Kun jij in dit spelletje de winnende doelpunten scoren en zege vieren in deze kampioenschappen? Trap hard en mik goed.

8 / 10
Skyline Soccer

Speel voetbal op de daken van de hoge gebouwen. Zorg dat elke speler de bal een keertje krijgt zodat je door kan naar het volgende level.

8 / 10
Soccer World Cup 2010

Kies je land en speel het WK 2010. Je speelt gewoon 11 tegen 11 en moet proberen wereld kampioen te worden. Daarvoor moet je dus wel een paar voetbal wedstrijden winnen.

8 / 10
2018 Soccer Cup Touch

Tik je spelers het veld over in 2018 Soccer Cup Touch en raak de bal om hem in het doel van je tegenstander te trappen. Je mag per beurt drie keer een tik geven aan je spelers. Zorg dat ze eerst de bal raken voordat ze tegen een andere speler aan knallen. Andere spelers omver rammen zonder de bal eerst aan te raken telt als een overtreding.

0 / 10
Kopstoot van Zidane

Mis ook de wereldbeker en deel een goede kopstoot uit! In dit spelletje speel je een woedende Zidane. Ram iedereen met je hoofd uit de weg.

8 / 10
Stan James Free Kick

Bewijs je vrije trap kunsten in deze classic game, Stan James Free Kick Challenge.

8 / 10
Side Kick 2008

Versla het andere team met een potje voetbal. Kies je land en spelen maar.

8 / 10
Football Rules

Football Rules is een spel voor de echte voetballiefhebber. Met maar liefst 25 winlijnen zijn de kansen groot!

8 / 10
Sports Head - Football Chamionship

Een spelletje voetbal maar dan alleen met je hoofd. Probeer de tegenstander te verslaan door simpelweg meer doelpunten te maken.

8 / 10
Monkey Kick Off

Even aan je timing denken en geef die bal een loeiharde trap. Zorg ervoor dat hij zo ver mogelijk komt en zie vervolgens of je je eigen record kan verbreken in Monkey Kick Off.

8 / 10
New Star Soccer

In dit voetbal spelletje moet je eerst goed op het doel mikken. Daarna komt de bal voorbij en moet je hem goed proberen te raken om voorbij de tegenstanders te trappen. Hou ook rekening met de wind!

8 / 10
Kick Off

Neem penalty's tegen andere landen. Bij dit spel zal je moeten schieten en moeten keepen. Hoe goed ben jij daarin? Probeer het nu!

8.1 / 10
Euro Cup Kicks

Kun jij met elke vrije trap een goal scoren? Mik goed en stel de hoek, richting en draai precies in om de bal langs de keeper en de andere spelers te krijgen.

8 / 10
World Striker 2014

Speel al je tegenstanders er uit en win het WK van 2014. Kies het team waarmee je wilt spelen en win al je wedstrijden!

8.8 / 10
Garfield 2

Voetbal de wereld rond met Garfield. Spelers uit alle landen zullen je helpen. Kijk of je rond de wereld kan voetballen.

8.1 / 10
3D Penalty

Speel om de beurt aanval en verdediging en schiet de penalties langs de keeper of houd ze juist tegen in 3D Penalty.

7.9 / 10
Christiano Ronaldo

Geef Christiano Ronaldo wat leuke kleren. Kies zijn outfit en kijk hoe het staat in het stadion.

8 / 10
Penalty Master 2

Penalties nemen wie kent het niet. Leg jij de bal in de kruising?

8 / 10
Goal United

Bouw je eigen voetbal team en ga de strijd aan met elk team. Natuurlijk is er maar 1 doel, kampioen worden.

8 / 10
Death penalty

Speel voetbal tegen een team vol met zombie's. Om de zombie's te verslaan en om te scoren zit er maar een ding op: schieten, schieten en schieten!

8 / 10
Striker Run

Heb jij af en toe de neiging te egotrippen op het voetbalveld? In dit spel mag het ongestraft! Speel de bal langs alle verdedigers met de juiste manoeuvres, en schiet dan op het goal.

8 / 10
Ronaldo 2 Real

Kun jij Ronaldo zelf het ziekenhuis uit schieten? Met het geld kun je jezelf verder schieten

8 / 10
Head Action Soccer

Speel dit potje voetbal. Maar let op er wordt vooral met het hoofd gespeeld. 3 tegen 3 is het, kan jij meer goals maken dan je tegenstander?

8 / 10
Goalkeeper 2

Speel als keeper en hou alle ballen uit het doel. Er komen ook bakstenen voorbij. Die moet je proberen te ontwijken. Hoe meer ballen achter elkaar uit het doel houdt, hoe meer punten je krijgt.

8 / 10
Penalty

Penalty's nemen kan natuurlijk iedereen. Maar er zitten wat obstakels in elk level.

8 / 10
Soccer thugs

Vecht tegen alle hooligans die je in het voetbal stadion tegenkomt in 1 op 1 gevechten. Jij wil gewoon voetbal kijken en deze lui willen het voor je verpesten. Parka-boy, de aggressieve chippie verkoper, mep ze allemaal in elkaar.

8 / 10
Maradona

Hoe lang kan jij de bal hooghouden met Maradona? Klik op de bal voordat hij de grond weer raakt om hem hoog te houden. De computer houdt je beste pogingen bij.

8 / 10
Soccer Balls

Probeer de bal tegen de scheidsrechter te trappen! Daardoor krijg je een rode kaart en kan je door naar het volgende level. Let goed op waar je heen schiet.

8 / 10
Penalty Challenge

Kies de juiste hoek en snelheid en probeer zoveel mogelijk goals te maken met penalty's. Schiet zo zodat de keeper geen kans heeft.

8 / 10
Super Soccer Star

Neem lekker een paar penalties en trap de bal snoeihard het goal in terwijl een commentator toelichting geeft over jouw technieken.

8 / 10
Football: A New Challenge

In dit voetbal spelletje moet je goed kijken hoe je de bal het beste via je verschillende teamgenoten in het doel kunt krijgen.

0 / 10
Beckham Can Still Play

Beckham kan toch nog voetballen. Hij loopt wel op krukken maar probeer toch nog met hem te scoren. Hij kan zelfs nog kopballen maken.

8 / 10
Penalty Game 2

Schiet penalties met een tijdlimiet. Probeer in twee minuten zoveel mogelijk goals te scoren. Je kunt ook om en om tegen de computer. Schiet om te beurt op het goal. Probeer de bal tegen te houden als het jouw beurt is in het doel te staan. Je kunt ook nog een vriend of vriendin uitdagen om mee te spelen.

8 / 10
Big Head Football

Kies je speler en speel korte duellen. Kun jij steeds de meeste doelpunten scoren en door naar de volgende ronde? Goed mikken met je kleine voetballer.

8 / 10
Goalkeeper

Je bent nu eens de keeper. Houd de ballen uit het doel in Goalkeeper Challenge. Als je de laatste van de 20 ballen stopt dan mag je nog en extra shot tegenhouden.

8.1 / 10
Fifa World Cup Penalty

Schiet de penalty's raak zo simpel is het. Maar is het in de praktijk ook zo makkelijk? Probeer het nu!

8 / 10
Shoot em in

Ben jij een vrije trappen specialist? Bewijs het in Shoot 'em in.

8 / 10
Street Soccer Champ

Kies de juiste snelheid en richting om een goal te maken. Schiet over de spelers heen die er staan en scoor zovaak mogelijk.

8 / 10
Sportsheads World Cup Challenges

Speel met deze grappige sportshead poppetjes een voetbal kampioenschap. Je hebt allees een groot hoofd en een grote voet!

6.5 / 10
Champions League

Kies je favoriete team en win de champions league! 3-on-3 Action!

8.1 / 10
Goalkeeper 3

Kan jij alle ballen tegenhouden als goalkeeper? Kijk wel uit voor de bakstenen, die moet je juist zien te ontwijken. Hou zoveel mogelijk ballen achter elkaar tegen!

8.1 / 10
FIFA World Cup Shoot-Out

Lekker penalty schieten op het Wereld Kampioenschap voetbal van 2006 in Duitsland. Geef de bal een loeiharde trap met effect en win!

8 / 10
Foosball HD

In het gratis spelletje Foosball HD kun je een leuk potje tafelvoetbal tegen de computer spelen. Schuif de stangen op en neer om je spelers in het pad van de bal te zetten. Ram de bal langs de verdediging het doel in! Je moet als eerste 5 doelpunten scoren om te winnen!

0 / 10
Epic Soccer

Ren door het level en probeer te scoren in de goals die je tegenkomt. Ontwijk de scheidsrechters en obstakels anders krijg je gele en rode kaarten.

8 / 10
Dribbelkoning

Leg de pijltjes goed neer zodat je mannetje kan scoren. Kijk uit voor de tegenstander dat je niet onderuit wordt gehaald of dat de keeper de bal afpakt.

8.1 / 10
Hoog Houden

Het spel is simpel: De bal, jij en zoveel mogelijk hooghouden.

8 / 10
Vrije Trap 7

Schiet alle vrije trappen binnen met Raul die op vakantie is! Hij ligt lekker in het strand en mist het voetbal waardoor hij wat vrije trappen gaat nemen. Kan jij alles maken?

8 / 10
Emo Soccer

Speel voetbal tegen elkaar met emoticons. Schiet de bal het andere goal in en win de wedstrijd. Je kan de bal schieten en koppen!

8 / 10
Shoot the Goal

Schiet met een van deze leuke personages de bal in het goal. Je kunt tijdens het spel steeds wisselen van personage, maar ieder heeft een andere trap. Schiet de bal langs de keeper.

8 / 10
Super Soccer

Schiet de bal in het doel bij je tegenstander. Je speelt 1 tegen 1. Spring er voorbij of schiet de bal een eind naar voren. Kan jij winnen?

8 / 10
Football Challenge

Test je reflexen en spelinzicht! Passeer de keeper door op het juiste moment de bal in de kruising te schieten.

8 / 10
Top Striker

Speel langs alle verdedigers heen en schiet de bal in het doel. Werk samen met je aanvallers om deze penalty shots tot punten te maken.

8 / 10
Euro Striker Final

Speel de Europa Cup 2012 overnieuw. Kies je eigen team en zorg ervoor dat ze het dit keer naar de finale schoppen in dit voetbal spelletje.

8 / 10
One on One Soccer

Een tegen een voetbal, je kunt nu in ieder geval je medespelers niet de schuld geven.

8 / 10
World Cup Brazil

Hoeveel doelpunten kun jij scoren in dit WK spelletje? Klik net op het juiste moment om de keeper te ontwijken en het doel te raken.

8 / 10
Gravity Football

Probeer van de tegenstander te winnen met 1 tegen 1 voetbal. het is best lastig om de bal de juiste kant op te schieten. Als je denkt dat je goed kan voetballen laat dat hier maar eens zien dan.

8 / 10
18 Goal Golf

Probeer elke keer de voetbal te putten op de golfbaan. Doe dat in zo min mogelijk slagen en kijk uit voor alle obstakels.

8 / 10
Soccer Doc

In dit spelletje ben je een chirurg voor een nogal low-budget voetbal team. Althans, je was eigenlijk schoonmaker, maar de arts is op vakantie. Voer met je minimum budget instruments operaties op de spelers uit. Zorg dat ze niet doodgaan!

8 / 10
Penalty Kick

Schiet de penalty's erin. Kies een kant en dan proberen zo goed mogelijk te mikken. Daarna moet je keepen. Probeer elke bal tegen te houden. Kan jij het toernooi winnen?

8 / 10
Golden Goal

Probeer veel geld te verdienen met de gokkast Golden Goal. De plaatjes hebben natuurlijk met voetbal te maken.

8 / 10
Penalty Shoot-Out

Schiet penalty's en win geld. Je kan een hoek uitkiezen en geld inzetten en probeer zo rijk te worden.

7.7 / 10
Perfect Pitch

Maai het veld om de ruimte waar de mollen in kunnen graven steeds kleiner te maken. Kijk uit voor de andere items die zich ook tegen je keren. Snijd elke keer weer een stukje van het veld af zonder dat de mollen je pad raken.

8 / 10
Referee Challenge World Cup 2014

Heb jij het inzicht en reactievermogen om een scheidsrechter op het WK te zijn? Test het in dit spelletje. Kun jij in elke situatie steeds de juiste beslissing maken?

8 / 10
Goal Street

Schiet de bal erin. Je krijgt steeds een vrije trap en er staat alleen een keeper voor je neus. Kies de snelheid en positie en let goed op de wind!

8 / 10
Go Go World Cup

Hoevaak kan jij de bal hooghouden? Laat dat hier maar eens zien dan want hier gaat het er echt om. Het is namelijk voor de world cup. Pak de bal en hou de bal hoog.

8 / 10
Rio Cup 2014

Schop de bal hard en ver. Als je er een andere speler mee omver maait is dat alleen maar mooi. De scheidsrechters moet je alleen niet raken!

0 / 10
Overhead Kick Champion

De meest legendarische goals in voetbal zijn natuurlijk de omhalen. Je staat met je rug naar de keeper, krijgt een mooi hoge voorzet en je springt achterover waarbij je de bal boven je hoofd raakt en in het goal schiet. Oefen de mooiste omhalen in Overhead Kick Champion.

8 / 10
Soccer Set Piece Superstar

Waan je als een manager van een engelse voetbal club en gebruik de juiste strategie om te scoren.

8 / 10
Bad Adebayor

Je bent Adebayor en hebt net bij Arsenal gescoord. Tijd om het te vieren! Ren naar het uitvak, stap op Van Persie en ontwijk de projectielen van de Arsenal-Fans!

8 / 10
Flash Golden Cup

Ren richting het goal in dit leuke voetbal spelletje. Kun jij de bal goed raken en langs de verdedigers en de keeper het goal in schieten?

8 / 10
Foosball Gold

Een supersnelle tafelvoetbal variant waarbij je je eigen opstelling kunt kiezen. Deel je team in op de manier die jou het handigst lijkt, en verbeter je eigen speelplezier door het spel zo nog iets interessanter te maken.

8 / 10
Arcade Volley

Na het daverend succes van 'Volley Challenge' is hier Arcade Volley! Nu met power-ups en meer teams!

8 / 10
Street Football

Schiet de bal erin met straat voetbal. Zorg dat je goed mikt en op de wind let. Let ook op dat de snelheid goed is anders is het een makkie voor de keeper.

8 / 10
Messi Hooghouden

Hoe vaak kan jij de bal hooghouden met messi? Probeer het eerst met 1 bal en daarna worden het er steeds meer.

8 / 10
Soccer Balls 2 Level Pack

Schiet de voetballen in de goals en tegen de scheidsrechters om de levels uit te spelen.

8.3 / 10
Micro Sports

Speel elke keer de mini game die je voor je krijgt uit maar hij wordt steeds moeilijker. Je moet onder andere een bal hooghouden, autoracen, tegen een bal schoppen, mini golf en nog veel meer. Veel plezier.

8 / 10
Street Goal

Maak de mooiste doelpunten in dit straatvoetbal spel. Houd rekening met de wind want straks waait je bal geheel de verkeerde kant op, ondanks alle coole stunts van je speler!

8 / 10
Penalty Junkies

Schiet de penalty's erin. Als je hebt geschoten moet je snel naar het doel lopen om weer te wisselen, Anders krijg je veel goals tegen.

8 / 10
Free Kick Expert

Trap de bal steeds het doel in. Eerst zonder keeper, de dan met de verdediging. Kun jij steeds genoeg punten halen? Mik op de schijf voor een extra hoge score!

8 / 10
Korea Soccer

Zorg ervoor dat je 3 of meer van dezelfde op een rij krijgt. Wissel de figuren en haal punten.

8 / 10
Shoot The Goal 2

Schiet de bal in het doel. Je gaat een penalty nemen en moet ervoor zorgen dat je die scoort. Hoeveel punten kan jij bij elkaar halen?

8 / 10
TFS Football

Probeer elke wedstrijd te winnen met voetbal. Je kan je eigen team kiezen en moet er voor zorgen dat je de beste van allemaal wordt.

8 / 10
Bicycle Kick 2014

Schiet de bal ondersteboven het goal in tijdens de wedstrijd. Laat de bal boven je hoofd stuiteren en schop hem er dan keihard in met een stunt trap!

8 / 10
World Cup 2014 Penalty Shoot

De wedstrijd komt op penalty's uit. Kun jij goed mikken en toch nog de overwinning binnenhalen voor het team?

8.4 / 10
Crashboard

Verplaats jezelf door het level en probeer alle sterren te verzamelen. Schiet onderweg voetballen het level in om verder te komen.

8 / 10
4x4 Football

Speel 4 tegen 4 voetbal en bescherm 2 doelen. Bewegen doe je met de muis.

8 / 10
Football Training

Hoe goed kan jij voetballen? Je rent met het team naar de andere kant van het veld en moet goed pasen. Zorg elke keer dat de bal bij een medespeler komt. De mannetjes in het zwart trainen niet mee en in het groen geven lange pass. Dus let op naar wie je de bal speelt.

7.6 / 10
Funny Soccer Game

In het voetbalkampioenschap van Funny Soccer Game moet je oppassen dat je tegenstander de bal niet over je heen weet te schieten. Blokker zijn aanvallen en drijf hem de verdediging in. Trap de bal over hem heen om een doelpunt te scoren!

10 / 10
Super Goals

Scoor de vrije trappen in dit spel of deel de glorie met een teamgenoot door een perfecte voorzet voor een kopbal te geven.

8 / 10
Zomboball

Schiet alle zombies neer met de voetballende ijsbeer. Kun jij ze allemaal raken voordat de ballen op raken? Doe het in zo min mogelijk beurten om alle sterren te scoren.

8 / 10
Italian Football

De tegenstander weet de penalty langs je verdedigers te schieten. Kun jij de bal nog stoppen als goalkeeper? Reageer snel!

8 / 10
Soccofobia

Verzamel de letters van de namen van voetballers terwijl je de ballen ontwijkt! Verzamel de power-ups om af en toe iets sneller te kunnen rennen of om alle ballen in het veld tijdelijk stil te leggen.

8.7 / 10
World Cup League

Kies zelf voor welk team je wilt spelen en probeer tijdens de World Cup de winnende doelpunten te scoren. Krijg jij de bal langs de verdediging?

8 / 10
Johnny Bravo Goalie

Johnny Bravo staat lekker te keepen in de goal terwijl jij penalty's moet nemen. Kan jij de penalty's erin krijgen?

8 / 10
Girl Soccer

Speel voetbal met deze twee schattige kleine meisjes. Het schaap-meisje staat in het doel, en jij moet samen met het konijn-meisje de bal in het doel proberen the schoppen.

8 / 10
Botbal

Speel nu de game botbal. Het is een best ingewikkelde game met wat leuke varianten erin. Kan jij uitvinden hoe het gaat en de tegenstander verslaan?

8 / 10
Ninja Referee

Snij de juiste sport attributen door midden met je ninja style.

4.4 / 10
Fast Penalty

Snel een penalty nemen, mik goed en schiet in de juiste hoek om te scoren. Kun jij net het winnende paar doelpunten scoren in dit leuke voetbal spelletje? Speel het nu!

5 / 10
Score the Goal

Kun jij alle blokken in de juist volgorde weghalen? Het doel is of alle voetballen in het goal te krijgen. Gaat het je lukken?

9 / 10
Blocky Kick

In de laatste minuten van de voetbalwedstrijd moet je onder grote druk presteren in Blocky Kick! Jij moet de winnende penalty's erin schieten. Kijk goed hoe de spelers van het andere team naar links en rechts bewegen. Hou ook een oogje op de bewegingen van de keeper. Vind een opening en schiet de bal er precies tussendoor en het doel in!

0 / 10
Football Champions

Kan jij je tegenstander verslaan in een lekker potje voetbal?

8 / 10
Football Stars: World Cup

Kun jij met jouw team alle andere teams verslaan in het WK? Speel goed over en scoor. Elke wedstrijd heeft ook twee helften.

8 / 10
Let the Football Fly

Schop de bal door het level en probeer alle andere spelers te raken zodat ze omvallen. Als iedereen om is moet je alleen nog de bal het goal in schieten.

8 / 10
Football Chain

Schiet de voetbal af zodat die 4 kanten opgaat. Kan jij met die ballen alle andere ballen raken?

0 / 10
Pongoal Blitz

Voetballen en tafelvoetbal en pongbal in 1. Kan jij de tegenstander verslaan.

6 / 10
Referee Shotdown

Ben je het niet eens met de beslissingen van de scheidsrechter? Dan kun je in dit spelletje langs alle hindernissen een bal tegen hem aan trappen.

2 / 10
Crazy Freekick

Speel Crazy Freekick, een leuk Sports spelletje nu gratis!

0 / 10
Instant Football

Ontwijk de spelers van het andere team en speel over naar je teamgenoten. Ren met de bal naar het goal en probeer te scoren.

0 / 10
Fifa Fan Manicure

Geef de handen eerst een verzorgingsronde, en maak de nagels ook mooi. Daarna kun je de nagels lakken en versieren met voetbal versiersels.

0 / 10
World Cup Hairstyles

Doe een grappige makeover met een WK thema. In dit spelletje kun je allerlei opvallende kleding en kapsels kiezen voor het WK.

0 / 10
Farm Soccer

Trap elke keer de bal in het doel. Kun jij de bal steeds langs alle hindernissen krijgen met de kleine boerenjongen?

0 / 10
Tiki Taka Run

Speel de bal steeds goed over naar de andere voetballers in je team. Ontwijk de andere spelers, maar zorg ook dat je de bal niet het veld uit schopt. Kun jij steeds een doelpunt scoren?

0 / 10
Goal Champion

In dit spelletje moet je zoveel mogelijk doelpunten scoren. Kun jij steeds de bal in het doel trappen? Naast de keeper zul je ook andere spelers moeten ontwijken!

0 / 10
Kick Ups Online

Kick Ups Online is een superleuk voetbalspelletje waarin je moet proberen de bal zo lang mogelijk van de vloer te houden. Klik op de bal om hem hoog te houden en laat hem niet vallen. De klok houdt de tijd bij terwijl je speelt. Hoe lang kun jij het volhouden? Probeer bij beide spelvariaties een record te vestigen.

0 / 10
One Touch Football

Laat zien wat je in huis hebt in One Touch Football, een leuk online voetbalspelletje!
Net als bij live voetbal is het de bedoeling dat je de bal het doel in jaagt. Mik en klik om te schieten. Speel de bal over tussen je teamgenoten om je tegenstanders voorbij te spelen en een doelpunt te scoren!

0 / 10
Puppet Football Fighters

Puppet Football Fighters is een voetbal spelletje én een vechtspelletje, twee in een! Je moet je tegenstander zo veel mogelijk leed berokkenen terwijl je doelpunten probeert te scoren. Ram op je tegenspeler in met de bal. Blijf op hem in hameren terwijl je de bal in het doel probeert te werken. Je kan ook granaten en andere wapens verzamelen om het tegenstander het leven nog zuurder te maken.

0 / 10

Laat hier je voetbal kunsten zien!

Speel hier een van de online voetbal spelletjes. Alles van het echte voetbal is terug te vinden: de strafschop/penalty, hoekschop/corner en de vrije trap. Voetballen op een veld van gras, of hooghouden op een pleintje. Zorg dat je de spelers van je elftal in de juiste opstelling laat spelen met een degelijke keeper, verdedigers, middenvelders en aanvallers. Veel plezier!

Dit vinden wij de leukste spellen:Football Logo, Uefa Euro 2004 Volley, Ronaldo vs Messi Fight, Teamball.io, Penalty Fever 2, Tafelvoetbal, Magical Kicks, Knalbonte Kopbalspel, World Cup 2014 Penalty Shootout, Messi Ronaldo Saw Game