Tags >

Volleybal

Boom Boom Volleyball

Speel snel de bal af in dit strandvolleybal spel. Speel de bal steeds terug over het net en zorg dat jij er niet mee opgezadeld zit in dit zon en strand spelletje.

7.9 / 10
Crab Ball

Zin in een potje krab-beach-volleybal? Het kan in Crab Ball!

8 / 10
Ragdoll Volleyball

Speel volleybal met deze ragdoll beachvolleybal meisjes. Sleep ze door het veld en laat de bal niet vallen. Je kunt obstakels het veld van je tegenstander in werken door met de bal het vierkant met de X er op te raken boven in het veld.

8 / 10
Beach Volleybal

Speel beach volleybal tegen 2 andere poppetjes. Klik op de bal om te serveren en daarna op de bal klikken om hem terug te spelen. Kan jij winnen van de tegenstanders?

6.5 / 10
Sports Head Volleyball

Volleyballen tegen elkaar. Raak de bal niet vaker dan 3x en zorg dat die bij de tegenstander op de grond komt.

8 / 10
James the Beach Zebra

Speel allerlei sporten en spelletjes op het strand in dit James the Zebra spelletje. Bijvoorbeeld volleybal en surfen!

8 / 10
Tricky Duck

Help Daffy Duck een volleybal wedstrijd tegen Stonecold te winnen. Speel de bal terug over het net en verzamel powerups die je op een strategisch moment in kunt zetten.

8 / 10
Doli Volley Championship

Speel in dit spelletje een potje volleybal met de dolidoli's. Je moet de bal steeds over het net terug spelen. Zorg dat je hem niet laat vallen. Kun jij het wedstrijdje winnen?

8 / 10
Tentakel Volley

Speel een potje volleybal als octopus. Stuiter steeds de vis weer terug over het net met een kopstoot. Probeer je tegenstander te slim al te zijn.

8 / 10
Mad Pet Volley Bomb

Speel volleybal met de dieren. Maar let op je speelt volleybal met een granaat dus laat hem vooral niet op de grond komen.

8 / 10

Laat zien hoe goed jij kan volleyballen!

Ben je lang en ben je goed met een bal, misschien is volleyballen dan wel wat voor jou. Zaalvolleybal of beachvolleybal laat de bal in ieder geval niet binnen het volleybalveld de grond raken. Normaal is volleybal een teamsport die ook op Olympisch niveau gespeeld wordt met 6 spelers in het veld. Bij beachvolleybal staan er meestal twee in het veld. Maar sinds dat moeilijk te doen is op de computer met een spel waarbij er zo snel overgespeeld moet worden tussen je teamgenoten, staan er bij deze online spelletjes vaak maar twee spelers in het hele veld: jij en je tegenstander. Serveer, blok en smash de bal over het net totdat je tegenstander het niet meer bijhoudt in deze volleybal spelletjes.

Dit vinden wij de leukste spellen:Boom Boom Volleyball, Crab Ball, Ragdoll Volleyball, Beach Volleybal, Sports Head Volleyball, James the Beach Zebra, Tricky Duck, Doli Volley Championship, Tentakel Volley, Mad Pet Volley Bomb