Tags >

Vuur

Sky Fire Fighter

Vlieg met je blusvliegtuig over het meer en het bos dat in brand staat. Probeer het vuur te blussen.

8 / 10
Brandweer

Probeer al de vuurtjes te blussen door er veel water op te spuiten. Zorg dat je watervoorraad aangevuld blijft. Er staat veel in de fik in deze stad, en het blussen is niet altijd even makkelijk.

7.9 / 10
Water Mania

Help de brandweer alle brandjes uit te zetten. Schiet met je slang een straal water tegen alle brandende voorwerpen aan om het vuur te doven.

7.8 / 10
Firefighter

Red de mensen uit het brandende gebouw door ze naar de ambulance te stuiteren.

7.9 / 10
Fireboy and Watergirl

Probeer steeds met de vuurjongen en het watermeisje het level uit te spelen. Je hebt elkaar nodig in het level en kan daarom ook met allebei tegelijk lopen. Raak met het watermeisje geen vuur aan en andersom natuurlijk ook niet!

8.3 / 10
Fireboy And Watergirl 2

Verplaats het watermeisje en de vuurjongen in de nieuwe versie. De lichtstralen helpen je in het level en let goed op want raak met water geen vuur aan en met vuur geen water.

8 / 10
Fire Fighter

Blus al de brandende kamers snel uit zodat het vuur zich niet verder kan verspreiden. Pas op, want er staan meerdere huizen tegelijk in brand. Blus door totdat ook de rook ophoudt, anders gaat het vuur weer aan!

8 / 10
Fire Truck

Probeer alle brandjes te blussen. Vul je truck met water, rij naar de brand en blus de brand. Verlies onderweg niet het water.

8 / 10
Stop Boom

Iemand steekt een lont aan die naar een bom gaat. Kan jij voorkomen dat de bom af gaat? Spuit het water op het vuurtje en stop het voordat het vuur bij de bom komt.

8.1 / 10
Nero The Hero

Red de mensen uit de brandende huizen en flats. Zorg wel dat je de ufo's niet raakt.

8.2 / 10
Frozen Elsa Fire Makeover

Als prinses Elsa van de Disney film Frozen niet een superkracht had gehad die met ijs te maken had maar met vuur, hoe had ze er dan uitgezien? Kies mooie kleding uit voor deze Vuur Elsa.

10 / 10
Vuur Vlucht

Blijf het vuur voor door je mannetje te laten slingeren. Het vuur of lava beter komt achter je aan dus haast je.

8 / 10
Pyro Kid

In dit spelletje heb je speciale krachten en kun je van alles met je blote handen in de fik steken. En dat moet ook, want anders kun je niet langs alle hindernissen komen. Kijk alleen wel uit dat je zelf niet in de fik vliegt!

0 / 10
Bonfire

Gooi vanalles in het kampvuur. Kun jij alle voorwerpen in het lijstje verbranden? Probeer ook alle 72 achievements te halen.

10 / 10
Glorious Coctails

Gooi vuur coctails naar beneden en zorg dat je iedereen in de fik krijgt! Je hebt er maar 5 dus kies de juiste momenten en blijf goed mikken.

8.1 / 10
Sacrifire

De mensen willen geen koeien meer opofferen aan de vuurgod. Stuur daarom je handlangers er op uit om de koeien te ontvoeren. Iedere handlanger heeft een eigen speciale truuk.

0 / 10
Project Flame

Vind je weg door het level en gebruik je vlammenwerpen. Die helpt je om obstakels voorbij te komen en meer.

8 / 10
Fire Element

Spaar punten om upgrades te kopen. Je moet met het vuur element alle andere elementen uit de lucht schieten. Ze worden steeds groter!

0 / 10
Thermobox

Probeer alle blokken te laten smelten zodat ze op kunnen stijgen. Laat de vuurballen op het metaal komen om warmte te creƫren.

8.1 / 10
Ignite People On Fire

Scoor zoveel mogelijk punten door iedereen in de fik te steken. Ren als een dolle vuurdemoon heen en weer en zet iedereen die je passeert in vuur en vlam. Kijk uit voor de regen die je vuur dooft.

7.8 / 10
Blazing Haystack

Steek met je lucifers alle hooibaalwezens in de fik. Als ze branden zetten ze het op een rennen en steken ook andere hooibalen in de fik. Kun jij alle hooibalen in elk level afbranden?

0 / 10
Chain Of Fire 2

Zorg dat iedereen in de fik staat. Klik 1 mannetje of boom aan en die moet ervoor zorgen dat de rest ook brand. Een soort kettingreactie maar dan met vuur!

8 / 10
Fire Truck 2

Probeer de brand aan de andere kant van het level te blussen. Vul de brandweerwagen en rij voorzichtig maar snel naar de andere kant. Verlies geen water onderweg.

8.1 / 10
Chain of Fire

Alleen in dit spelletje mag je mensen in de brand zetten. Maak een zo groot mogelijke kettingreactie en zorg dat iedereen in de fik staat.

7.6 / 10
Burn Everything

Probeer met je lucifer alles in de fik te steken. Kijk goed hoe alles brand en hoe de wind staat. Zorg dat alles vlam vat en opbrandt.

9 / 10
Pyro

Probeer al de kandelaren in lichterlaaie te zetten door er op te schieten met vuurballen. Je hebt er maar een of twee per level, dus probeer uit te vogelen hoe je het beste kunt schieten zodat de bal van de ene naar de andere kandelaar stuitert.

8 / 10
Heatbusters

Dee Hydration, de aartsvijand van Mr Heatbuster, is weer op pad. Ze probeert het kanttor te laten smelten. Help Mr Heatbuster haar tegen te houden door alle spullen weer te laten afkoelen.

8 / 10
On Fire

Probeer alle grasvelden en houten blokken in de fik te steken. Zorg ervoor dat het brandende touw wat achter je hangt erover heen gaat en het vuur zal zich dan vanzelf verspreiden. Kijk goed uit dat je zelf niet geraakt wordt.

8 / 10
Pypo

Zorg ervoor dat met zo min mogelijk schoten alle kaarsjes aangaan. Het klinkt makkelijk maar probeer het maar eens.

8 / 10
Fire's Revenge

In dit spelletje moet je proberen zoveel mogelijk planken in de fik te zetten met de rollende vuurbal. Kijk goed hoe je de meeste vuurschade kan aanrichten.

8.5 / 10
Perpetual Blaze

Zorg ervoor dat je alles in het level vernietigd. Je speelt met vuur en kan dus heel veel doen. Beweeg goed en maak alles kapot.

8 / 10
Frost

Schiet de ijsblokken door het level en probeer al het vuur zo snel mogelijk te doven. Het ijs zal smelten als het een vuurtje raakt, maar het vuur gaat daardoor ook uit.

8 / 10
Doodle Devil

Na Doodle God is er nu ook Doodle Devil. Je raad het al. Nu de andere kant van het verhaal. Je moet allerlei duistere dingen en zonden de wereld in proberen te brengen. Combineer de elementen en kijk wat er uit komt.

8 / 10
Splitty 2

Kan jij zorgen dat je elke keer met jou bommetje in het vuur terrecht komt. Je kan je bom steeds opsplitsen, de bom gaat dan een andere kant op, en zo moet je proberen bij het vuur te komen.

5 / 10
Vuurbal Jongleren

Hou de vuurballen zolang mogelijk hoog met 2 handen. Je kan kiezen uit verschillende levels. Hoe hoger het level hoe meer ballen.

8 / 10
Fireball Frenzy

Bomberman spel met vuurballen. Je kunt tegen elkaar spelen. De winnaar is de speler of het team met de meeste kills.

0 / 10

Spelen met vuur!

Hier vind je allemaal vuur spelletjes. Doof het vuur als brandweerman of sticht juist brandjes als pyromaan. Speel als blusvliegtuig boven de bossen of ga op pad om een gebouw te blussen. Het kan allemaal met deze online vuur spelletjes en dan kan er gelukkig niks echt branden!

Dit vinden wij de leukste spellen:Sky Fire Fighter, Brandweer, Water Mania, Firefighter, Fireboy and Watergirl, Fireboy And Watergirl 2, Fire Fighter, Fire Truck, Stop Boom, Nero The Hero