Tags >

Vuurwerk

Fireworks Simulation

Ontwerp een mooie vuurwerk show in Fireworks Simulation. Pas je vuurpijl aan naar je eigen wensen. Je hoeft niet bang te zijn voor verbrandingen aan je handen, en je hoeft ook niet weg te sprinten na het aansteken met dit veilige online vuurwerk. ;)

7.9 / 10
Firework Battle

Schiet met het vuurwerk je tegenstander kapot. Je kan in het eerste level alleen vuurpijlen schieten maar hoe verder je komt hoe meer dingen je kan schieten.

8.1 / 10
Firework Frenzy

Maak de mooiste vuurwerk kunst in Firework Frenzy.

8 / 10
Fire Work Out

Probeer al het vuurwerk te laten ontploffen. Zorg ervoor dat je het lekker snel aanklikt want het wordt steeds drukker met het vuurwerk.

8 / 10
Fire Cracker Frenzy

Klik zoveel mogelijk balletjes weg. Als je een kleur aanklikt zal de rest ook verdwijnen. Verplaats de rijen ook zodat je veel dezelfde kleuren aan elkaar hebt.

8 / 10
Firework Fever

Speel een leuk bejewelled spel met vuurwerk pijlen en draken. Kun jij allerlei mooie combinaties maken totdat de vuurpijlen exploderen en ketting reacties veroorzaken? Veel plezier met spelen.

7.7 / 10
Fireworks

Je hebt een snel reactievermogen nodig voor dit vuurwerk spelletje. Klik op de juiste kleur en laat de vuurpijl op precies het goede moment exploderen. Hoe ver kom jij?

7.8 / 10
Vuurwerk Times Square

Ontwerp je eigen vuurwerk show. Ga naar Options en zet de Auto Show uit als je al het vuurwerk zelf wilt kiezen. Klik op Finale om een spectaculair einde aan te show te maken.

8 / 10
Launching Fireworks

Zet zo veel mogelijk vuurpijlen in de tuin en steek ze allemaal af. Kijk uit voor de boze honden van de buurman en andere obstakels!

7.7 / 10
Vuurwerkspel

Speel met Mike het Brandweer Vuurwerkspelletje. Leer hoe je het best met vuurwerk & vuur kan omgaan.

8 / 10
Vuurwerk Tetris

Het vuurwerk in deze Tetris blokjes blaast de omliggende blokjes op. (Check de Instructions om te lezen hoe het vuurwerk werkt.) Verzamel de ronde bommen voor later in het spel. Als het wat sneller gaat zul je ze nodig hebben.

8.6 / 10
Fireworks Spectacular

Ontwerp je eigen vuurwerk show. Selecteer de pijlen die je wilt gebruiken, zet ze op de juiste plaats op de tijdbalk neer, en klik op "Start Show" als je klaar bent. Je kan je show bewerken ("edit show"), of overnieuw beginnen ("start over").

8 / 10
Master Li Showoff

Master Li begint zijn Oud en Nieuw in Kuala Lumpur. Help Master Li de wereld rond reizen met zijn vuurwerk show. Des te beter je met de pijlen mikt, des te meer de meisjes onder de indruk raken. Misschien wel genoeg om hun kleren uit te trekken...

8 / 10
Hanabi

Schiet met je vuurpijlen de aliens uit de lucht in Hanabi. Ze schieten wel terug, dus zorg dat je niet geraakt wordt!

7.9 / 10
Sky Blaster

In dit vuurwerk spelletje bestuur je een vuurpijl. Zorg dat de vuurpijl zo hoog mogelijk komt, maar ontwijk wel alle wolken, anders explodeer je.

7.9 / 10
Pyrotec

Blaas de vuurpijlen op door er op te klikken. Des te langer je wacht des te beter, want dan krijg je een hogere score. Maar wacht niet totdat de cirkel om de vuurpijl helemaal verdwenen is, want dat valt hij gewoon weer naar beneden. Als je vaak genoeg een perfect score hebt behaalt krijg je een speciale aanval. Hiermee kan je alle pijlen in de lucht tegelijk opblazen.

8 / 10
Crackers

Gooi elke keer het vuurwerk. Waar je precies moet gooien word vanzelf duidelijk maar dat er mensen boos worden is 1 ding wat zeker is.

8.1 / 10
23:59

Laat het vuurwerk in de laatste minuut voor de jaarwisseling knallen. Vlieg er een vol rondje omheen om het te laten exploderen, maar raak de satellieten niet!

8 / 10

Het mooiste vuurwerk vind je hier!

Beleef oud & nieuw op je computer met een van deze Vuurwerk Spelletjes. Online vuurwerk afsteken. Geen illegaal knalvuurwerk, rotjes en strijkers, maar mooi siervuurwerk en vuurpijlen. Als je het hier speelt scheelt het ook nog eens een hoop geld. Probeer de pijlen en als je ze niet leuk vind dan neem je toch gewoon lekker wat ander vuurwerk! Knal er lekker op los!

Dit vinden wij de leukste spellen:Fireworks Simulation, Firework Battle, Firework Frenzy, Fire Work Out, Fire Cracker Frenzy, Firework Fever, Fireworks, Vuurwerk Times Square, Launching Fireworks, Vuurwerkspel