Tags >

Weg bouwen

Insecten Wandel

Zorg dat alle mieren de voorraden op de goede plekken bezorgen. Kijk naar wat ze dragen en verander de richting van de pijltje zodat ze goed lopen.

7.7 / 10
Five

Zorg dat er 5 ballen van dezelfde kleur op een rij komen. Doe het snel voordat het level vol zit.

10 / 10
Railroad

Leg de stukken rails zo neer dat het het spoor doorloopt, zodat de trein bij het station kan komen zonder een ongeluk te hebben. Je krijgt telkens maar drie stukken rails tegelijkertijd te zien. Maak er het beste van.

8 / 10
I Love Traffic

Dit is een spel om het verkeer soepel door te laten lopen. Je kan zelf alles regelen met de stoplichten. Zorg wel dat er geen botsingen ontstaan. Laat alle auto's veilig door en voorkom dat er lange file's komen te staan.

8 / 10
Derailed

Leg de spoorwegen aan voor de trein die aan komt rijden in dit trein spelletje. De rails moeten af zijn voordat de trein er is om ongelukken te voorkomen.

8 / 10
IQ Marathon

De koe moet naar de prijs toe. Leidt hem de weg!

8 / 10
Chat Noir

Laat de kat niet van het bord afspringen. Zet blokkades neer voor zijn voeten zodat die er niet vanaf kan. Moeilijk maar erg leuk uitdagend spel.

8.3 / 10
Student Park

Zorg dat alle studenten aan het einde komen. Soms zit je opgesloten en zal je tunnels moeten graven of ze juist trappetjes op laten lopen. Leuke variant op lemmings.

8 / 10
Polar Express

In dit spelletje dat is gebaseerd op de film The Polar Express bestuur jij deze trein. Haal eerst met de Polar Express alle wagons op door de schakelaars om te zetten om de trein in de goede richting te sturen. Daarna moet je richting de tunnel zien te komen. Veel succes!

8 / 10
Confuse Box

Zorg dat alle lichtjes gaan branden. Verbind alle lijntjes met elkaar en zorg zo dat alles gaan branden.

8 / 10
Spin Mania

Speel een variatie tussen tetris en weg bouwen. Maak met de vallende blokken een zo lang mogelijke pijpleiding en speel de rijen weg.

8 / 10
Waterleiding Repareren

Sluit alle waterleidingen goed aan op elkaar zodat het water de goede kant op kan stromen. Zorg dat er geen open einde zijn want dan stroomt het water de verkeerde kant op.

8 / 10
Hamster Race 2

Breng je hamster veilig naar de overkant zonder dat de kat hem op eet. Bouw een veilige weg naar de overkant.

8 / 10
Fireman

Help die brandweermannen om het huis te blussen. Zorg dat het water bij het huis komt door de goede stukken pijp neer te leggen. Laat het water er doorheen stromen en voorkom dat het huis in de fik vliegt.

8 / 10
Transport

Bezorg alle pakketjes bij de juiste voertuigen. Het wordt aangegeven met een kleur. Begeleid de pakketjes naar een vliegtuig, boot of vrachtwagen. Verplaats je pijltjes om ze in de juiste richting te laten gaan.

8.1 / 10
Liquid Measure 3

Een leuk vervolg in de Liquid Measures serie. Je moet ook dit keer weer het water in alle verschillende potten zien te gieten. Je hebt in deze versie van het spelletje ook allerlei nieuwe gadgets om uit te proberen!

8 / 10
Gearzzle

Verplaats de draaiende stukken zo dat ze goed in elkaar vallen en het oranje deel begint te draaien. Leuk en uitdagend spel. Kan jij dit spel uitspelen?

6.5 / 10
The Plumber

Leg de waterleidingen goed zodat het water er netjes doorheen kan stromen. Als je denkt dat alles goed ligt kan je de waterkraan aanzetten.

8 / 10
Best Friends Forever

Help de 3 vrienden om elke keer weer naar het einde van het level te komen. Je hebt elkaar hard nodig dus laat er niet 1 doodgaan.

8 / 10
Blockoban

Schuif slim met de blokken in Blockoban en clear alle levels.

0 / 10
Pipe Pang

Leg de leidingen goed zodat het water naar de hond stroomt en de hond kan drinken. Als alles goed ligt draai dan de kraan open zodat het water gaat lopen.

8 / 10
Stratenmaker

Zorg dat de auto's het einde van het level kunnen halen door de straten te draaien en ze goed aan elkaar te leggen. Als de straat de overkant haalt zal die vanzelf naar de overkant rijden

8 / 10
Pootris

Maak de leidingen snel en goed zodat het mannetje op de wc kan doortrekken. Het is een soort tetris en weg bouwen in 1.

8 / 10
Piper Pipey

Leg de leidingen zo, zodat het radioactieve goedje goed door kan stromen. Doe het wel snel en leg de leidingen goed neer.

0 / 10
Parking Zone

Zorg dat alle auto's in hun eigen vak komen te staan. Je kan het herkennen aan de kleur. Klik op de auto om hem naar het lege vak te laten rijden.

8 / 10
Global One Water

Pomp het water op. Zet zoveel mogelijk kinderen aan een draaipomp. Klik weer op de kinderen als ze moe zijn zodat er andere kinderen kunnen helpen. Hoe verder je komt hoe meer pompen je moet beheren.

8 / 10
Find The Way Home

Maak de weg naar huis. Draai alles zo zodat er een mooie en veilige weg bestaat.

8 / 10
Let It Flow

Zorg dat het water bij de dieren en de planten kan komen door de buizen goed te zetten en te pompen!

8 / 10
Pipol Lemmings

Graaf een gang voor de pipols en zorg dat ze veilig thuiskomen. Dit is een simpele en makkelijk uit te spelen versie van Lemmings.

8 / 10
More Beer

Sluit de tonnen bier aan door een pijpleiding naar de bar te leggen. Je hebt niet zoveel keuze aan het soort pijp dat je kan leggen, dus wees creatief met wat je hebt. Zorg dat het bier blijft vloeien in de bar om je klanten tevreden te houden.

8 / 10
Dribbelkoning

Leg de pijltjes goed neer zodat je mannetje kan scoren. Kijk uit voor de tegenstander dat je niet onderuit wordt gehaald of dat de keeper de bal afpakt.

8.1 / 10
Jardino

Help de mollen hun plantjes water te geven. Leg de gegraven slootjes zo neer dat alle plantjes water krijgen.

8 / 10
Mickey Robot

Leg de pijltjes zo neer om het einde van het level te halen. Leg ook ballonnen neer om over gaten de zweven. Ga door de deur met Mickey en speel het level uit.

8 / 10
Little Soldiers

Ga met je leger mannetje aan de slag en kom aan het einde van het level. Pak de voorwerpen om verder te komen in de levels. Hoe verder je komt met hoe meer mannetjes je moet samenwerken om een level uit te spelen.

8 / 10
Wooglings

Help je Woogling het te halen naar de andere deur zonder dat er ongelukken gebeuren. Klik op je Woogling en zweef met de muis boven het gereedschap dat verschijnt om te zien wat het is. Selecteer het geschikte gereedschap voor je Woogling.

8 / 10
Daruma

Probeer alle blokken onder Daruma weg te slaan. Raak Daruma niet want dan is de kans groot dat je hem het beeld uit slaat of ondersteboven ramt.

8 / 10
Farm Roads

Bouw de weg terug naar de boerderij. Draai de wegen en zorg dat alles in 1 keer door kan rijden naar de boerderij toe.

8 / 10
Gas Up

Zorg ervoor dat de scooters snel genoeg benzine krijgen. Leg daarvoor de goede leidingen aan. Verbind het met elkaar naar de andere kant toe.

8 / 10
Ramps

Probeer alles zo neer te leggen dat als je de bal laat vallen hij in de buis gaat. je kan alles verplaatsen en draaien.

8 / 10
Piraten Schat

Zet de pijltjes op de goede plaats en zorg dat de piraat bij de schatkist komt. Gebruik indien nodig ook zijn handlangers om er te komen.

8 / 10
Balletjes Eraf Gooien

Kets alle balletjes van het veld af en zorg dat er 1 blijft liggen. Als je er nog 1 hebt liggen heb je het level uitgespeeld.

8 / 10
Toon Shift

Begeleid alle buitenaardse wezentjes naar het einde toe. Laat ze niet de verkeerde kant op gaan en doe het binnen de tijd.

8 / 10
Korste Weg

Zoek de kortste weg naar je vrienden in 100 levels. Durf jij de uitdaging aan te gaan en alle 100 levels uit te spelen? Vind het kortste pad.

8 / 10
Trapdoors and Treasure

De piraten volgen de kapitein als lemmings, daarom moet je de kapitein zeker in leven houden. Des te meer piraten je naar de uitgang links onderin weet te loodsen, des te succesvoller je rooftocht. Kijk uit voor de skeletten.

8 / 10
Crazy Cow

Plaats hekjes op de juiste plek zodat je de koe naar de stal loodst. Ren wel eerst langs de sleutel, anders kom je er niet in.

8 / 10
Balloon Park

Zorg dat je de ballonnen vult door een goede weg te maken naar de ballonnen toe. Als de ballonnen vol zijn zullen de mannetjes opstijgen en kan je nieuwe wegen maken.

8 / 10
Nieuwjaars Rush

Leg de platformen zo neer dat je met je mannetje naar het einde van het level kan gaan.Haal ook de sleutel onderweg om het level uit te kunnen spelen.

0 / 10
Avalancher

Zorg dat je eskimo de lawine overleeft. Zet hem op een veilige plaats en bouw een iglo om hem heen. Je hebt maar een klein aantal ijsblokken om te gebruiken.

8 / 10
Find A Way

Maak de juiste weg richting het einde van het level. Let op obstakels en maak de weg compleet.

8 / 10
Moronis March

Leuke lemmings variant. Laat de mannetjes aan het einde van het level komen. Gebruik daarvoor alle dingen die je tegenkomt.

8 / 10
The Domino Knight

Help de ridder het veld over te steken en onderweg zoveel mogelijk muntjes te pakken. Maak een paadje voor hem van domino stenen, maar zorg wel dat je de stenen van de lopende band snel genoeg neer legt.

6 / 10
Marisols Maze

Help de kat de weg naar zijn baasje te vinden. Leg de wegen neer en zorg dat die weg bij zijn baasje uitkomt.

8 / 10
Cyad

Probeer het einde te halen met het gele vierkantje!Je stopt alleen als je tegen blokken komt of tegen de zijkant aankomt.Haal het einde en ga door naar het volgende level.

8 / 10
Prizma Puzzle

Vind de weg door de puzzel naar het einde. Klik steeds een vakje veder en zorg dat je genoeg energie houdt!

8 / 10
Connexions

Zorg dat je leidingen met elkaar verbindt en verdien daarmee punten. Hoe langer je het maakt hoe meer punten je krijgt.

8 / 10
Compulse

Zet verschillende versnellers in het veld en zorg dat de bal bij de vier ringen komt. Des te minder versnellers je hiervoor gebruikt, des te beter.

7.3 / 10
Red Bugs Puzzle

Zorg dat het poppetje naar het oranje vlaggetje kan lopen. Haal alle obstakels weg die het mannetje tegenkomt zodat die door kan lopen

6.7 / 10
Faze

Los deze moeilijke puzzels op. Laat de lasers in de goede richting lopen en laat ze van kleur veranderen. Een uitdagend spel.

8 / 10
Flash Maz

Begeleid de knikker naar het einde van het level. Klik op de pijltjes om de knikker te verplaatsen. Doe het wel binnen de tijd.

8 / 10
Fudge Frenzy

Help de jongen die bekend is uit de film Charlie en de chocolade fabriek de chocola van Willy Wonka eten. Leg de leidingen goed zodat die de chocola in ze mond krijgt.

8 / 10
Rebound

Maak alle roze balletjes kapot en speel het level uit. Verander constant de richting van het balletje wat je afschiet om alle balletjes te raken.

8 / 10
Paden Aanleggen

Maak de paden compleet zodat het mannetje naar de overkant kan lopen. Leg het figuur zo neer dat je mannetje niet in het lava valt. Doe het wel binnen de tijd.

8 / 10
Tope

Verplaats de wegen en probeer de hond naar het bot te kunnen lopen. Kijk goed en help het hondje.

2 / 10
Knut

Wijs Knut de weg naar zijn lekkere strandstoel. Zet de pijltjes zo neer dat hij daar ook in belandt.

0 / 10
Rubix

Test je 2D kennis en maak het figuur na wat je rechtsonder in beeld ziet. Gelukkig zijn de blokken hier alleen maar 2D, dus is het nog allemaal te doen. Goed kijken, het kan vaak binnen 3 tot 7 moves of minder!

0 / 10
Loop Way

Zet de pijltjes en teleoprters zo neer dat je het einde van het level bereikt met je beestje. Pak onderweg alle objecten mee voor een bonus.

0 / 10
Panic In A Skyscraper

Help de poppetjes te ontsnappen uit de gebouwen door het trappetje goed te plaatsen. Het gebouw zal steeds hoger worden.

0 / 10
Grid Line

Krijg de blauwe en rode vlakjes op de goede plek. Let wel goed op want als je ze verplaatst met de pijltjes toetsen gaan ze allebei bewegen. Kan jij alle levels uitspelen?

0 / 10
Moebius

Probeer om steeds rondjes te maken en zo alle stukjes weg te spelen. Hoe groter je rondje hoe meer punten je krijgt.

0 / 10
Go Right

Speel Go Right, een leuk Avontuur spelletje nu gratis!

0 / 10

Speel hier weg bouwen spelletjes!

In deze weg bouwen spelletjes is het de bedoeling dat je zo schuift dat er een aangesloten weg, baan of lijn ontstaat. Even denken hoe je het best de weg kan leggen en dan snel aan de slag. Bouw een weg voor het verkeer of zorg ervoor dat de trein rails op tijd goed ligt zodat de trein netjes verder kan rijden. Veel plezier met bouwen; denk aan je tijd!

Dit vinden wij de leukste spellen:Insecten Wandel, Five, Railroad, I Love Traffic, Derailed, IQ Marathon, Chat Noir, Student Park, Polar Express, Confuse Box