Tags >

Windows

Patience 3

Patience is een leuk spel voor als je even op jezelf bent. Speel alle 52 kaarten weg door de azen rechtsboven te leggen en alle kaarten er in de juiste volgorden op weg te stapelen.

8.3 / 10
Computer Meppen

Heb je even helemaal genoeg gehad van computer-problemen en sla je hem liever helemaal kapot dan dat je weer voor een reparateur gaat betalen? Map er in dit spelletje even helemaal op los!

8 / 10
Mijnenveger

Het klassieke spelletje mijnenveger. Waar zitten de mijnen verstopt en waar is het veilig om te klikken? Kun jij dat uit de cijfers opmaken en de mijnen onschadelijk maken? Veel succes!

7.5 / 10
Kill the Popups

Kun jij de popups snel wegklikken voordat ze je PC doen vastlopen? Kijk uit, want als je niet op het kruisje maar op de popup klikt dan verschijnen er nog veel meer!

8 / 10
Choose Your Weapon

Vernietig alle virussen die onderweg zijn naar je computer door wapentorens langs het pad te bouwen dat je moeten afleggen. Je kunt je torens ook upgraden.

8 / 10
Choose Your Weapon 2

Je hebt een grote hoeveelheid wapens om uit te kiezen. Schiet of sla de gemuteerde computer virussen neer met de Glowmonkey in deel 2 van Choose Your Weapon.

8 / 10
Escape to Windows

Breng je cursor naar het cirkeltje. Ne verschijnt het doolhof. Probeer het raam aan het einde van het doolhof te bereiken. Dat lijkt misschien wel makkelijk, maar de doolhoven zitten vol gevaarlijke verassingen.

8 / 10

Windows spelletjes

Spelletjes bekend van het besturingsprogramma Windows, zoals mijnenveger en patience, maar ook spelletjes met een knipoog naar Windows. Er is ook een leuk spel bij waarbij je je computer helemaal kapot kan slaan. Veel speel plezier!

Dit vinden wij de leukste spellen:Patience 3, Computer Meppen, Mijnenveger, Kill the Popups, Choose Your Weapon, Choose Your Weapon 2, Escape to Windows