Pingu

Leekr op de slee racen met Pingu en zijn lieve vriendjes Pinga en Robbie. Kies een racebaan en een moeilijkheidsgraad uit. Vang de vissen maar ontwijk obstakels zoals de sneeuwmannen en ijspegels.

8.1 / 10
Schansspringen

Mooi schansspring spelletje. Ski springen in Noorwegen. Wintersporten op hoog niveau! Het balanceren met je springer kost even wat moeite, maar het is goed te doen.

8.1 / 10
Ski Simulator

Draai warm voor de winter vakantie. Ski in dit wintersport spelletje de reuze slalom. Door de poortjes skien levert punten op. Kun jij een beetje vaart maken?

8 / 10
Kerstman Snowboard

Snowboard de kerstman naar alle cadeautjes toe zodat ze nog op tijd bij de kinderen komen. Sta alleen niet te lang stil, want Magere Hein zit achter je aan!

8.4 / 10
Trysil Twintip

Haal trucks en stunts uit in dit Ski Spelletje. Lekker warmdraaien voor je wintersport vakantie. Haal jij het met al je mooie stunts naar de top van de hiscore lijst?

8 / 10
Sonic 3D Snowboarden

Snowboard met Sonic in dit wintersport spelletje. Er zijn 15 schanzen. Elke keer als je op een schans staat kun je op de spatiebalk drukken om een stunt te doen. Des te beter je timing, des te beter de stunt. Hoeveel punten scoren youw 15 jumps?

8.1 / 10
Ski Jump 2001

Schansspringen in deze winter omgeving. Gebruik spatie en pijltjes om in de koude sneeuw te landen. Kan jij jou atleet laten landen in plaats van crashen.

8 / 10
Ski Slope Showdown

Sneeuwballen gooien in de sneeuw. Probeer de andere wintersporters van de ski af te gooien. Af en toe verschijnt er een reclame. Klik op continue om terug te gaan naar je spel.

8.7 / 10
Alpine skien

Ontwijk de konijnen in dit ski spelletje.
Wintersporten in de sneeuw met een snelle eekhoorn op skis. Verzamel de bonus munten voor extra punten.

8 / 10
The Slope

Ski de heuvel af. Er ligt allerlei onzin in de weg, dus spring er overheen. Reuze krabben en al! Haal jij het tot het einde?

0 / 10
Ski Jump

Ski springen met de kerstman. Gezellig spelletje voor de donkere dagen voor kerst. Ondanks zijn leeftijd zal de kerstman wel aardig met skis om kunnen gaan...

8 / 10
Ski Run

Kun jij deze grote slalom afdaling aan? Ski hard naar beneden in dit ski spelletje! Denk aan je tijd, want je mag er niet te lang over doen.

8 / 10
Ski Game

Simpel ski spelletje. Ontwijk al de ongein op de skipiste. Des te verder je komt, des te harder je gaat. Hoe veel punten kan jij scoren voor je crasht?

8 / 10
Havoc Mountain

Rol met je sneeuwbal al de wintersporters van de skipiste. Wrod steeds groter en groter totdat je bijna niet te stoppen bent.

0 / 10
Freezed Style

Ski met je vogel van de heuvel af en maak mooie sprongen onderweg en mis de poortjes niet. Het is wel een beetje vreemd, want voor je gevoel zit dit spelletje ondersteboven.

0 / 10
Big Jump

Maak de mooiste sprongen in Big Jump Challenge!

8 / 10
Hockey Showdown

Je kan dit spelletje het ijs op! Een behoorlijk snel spel, want het goal is snel berijkt. Ram andere spelers uit de weg en sla de puck het goal in!

8.2 / 10
King Of Skeleton

Een van de meest toegankelijke Olympische sporten is nu ook voor jou toegankelijk geworden. Skeleton deelt de racebaan met bobsleeen. Race naar beneden in een liggende positie met je hoofd naar voren, met je buik op een piepklein sleetje met de gouden medaille winnaar van 2008, Kristan Bromley.

8.1 / 10
Supreme Snowboarding

Lekker wintersporten in de sneeuw, stunten met je board! Probeer ook de juiste stunts uit te voeren voor bonus punten en scoor genoeg om door te mogen naar het volgende level.

8 / 10
Snowboarding

Mooi Snowboard Spelletje. Springen en mooi stunts uithalen in de sneeuw, heerlijk wintersporten! Grafisch mooi en goed bestuurbaar. Bovendien staat deze boarder na een val weer snel op zijn voeten.

8 / 10
Ashtons Family Resort

Run het familie park en help alle bezoekers. Help ze schoonmaken, Verhuur schaatsen of snowboards. Upgrade je dingen om meer geld te ontvangen.

8 / 10
Sekonda Ice Hockey

Lekker het ijs op in dit wintersport spelletje. Haal op het juiste moment uit met je stick en blijf in de middenregio van je krachtbalk. Je kunt in het goal schieten, maar ook tegen de verdediging aan, vooral als ze al op het ijs liggen.

8 / 10
IceHockey

Speel drie tegen drie. Pass de puck van speler naar speler en schaats langs de verdediging. Beuk andere spelers uit de weg en ram de puck het goal in.

8 / 10
Snowboard Madness

In deze mooie snowboard game race je tegen drie andere snowboarders in een slalom toernooi. Wees senl, want als je als laatste over de finish komt mag je niet door naar het volgende level, maar probeer wel alle poortjes te halen.

8 / 10
Downhill Snowboard 2

Lekker snowboarden in dit wintersport spelletje. Verdien punten met sprongen en stunts. Met die punten kun je nieuwe pistes, boards, en personages ontgrendelen.

8 / 10
Nordic Chill

Doe de biathlon in Nordic Chill. Langlaufen en schieten dus!

8 / 10
Virtual Curling

Speel een potje curling tegen te computer. Probeer jouw stenen van graniet zo dicht mogelijk bij het huis (het doelwit) te krijgen. Je mag de stenen van je tegenstander uit de weg stoten.

8 / 10
Ski Doo TT

Race met je sneeuwscooter door het winter landschap. Wintersport in de sneeuw. Probeer het in arcade mode of time trial mode.

8 / 10
Snowboarding XS

Snowboarden in de verse sneeuw in dit mooie wintersport spelletje! Race de 3D baan af en verzamel de sterren door allerlei gave stunts te doen.

8 / 10
Xtreme Hockey

Denk jij dat je het aan kan om in een ijshockey goal te staan? Gebruik de keeper's handschoen om de pucks tegen te houden. Hoeveel kan jij er in een rijtje stoppen? Het spel houdt je highscore bij.

8 / 10
Slap Shot

IJshockey! Dit is je kans om de puck in de goal te krijgen, want de keeper bakt er niet zoveel van. Zorg dat jouw team wint door een paar harde schoten in het doel te plaatsen.

8 / 10
Stripe Out

Snowboarden op deze mooie 3D piste. Verzamel de sterren maar ontwijk de rotsen en dennen terwijl je allerlei gave stunts uithaalt met behulp van de schanzen op het parcours.

8.2 / 10
Rapid Shot

Hou je ijshockeystick klaar en wacht op de puck in dit ijshockey spelletje. Zwaai op het juiste moment en mep de puck keihard het goal in, en ontdek wat het publiek ervan vindt.

8 / 10
Hare 4 Dare

Begeleid de haas veilig naar beneden. Zorg ervoor dat hij geen arm breekt tegen een boom! Verzamel punten onderweg!

8 / 10
Alpine Skiing

Verzamel sterren en ontwijk huisjes en kabelbanen in aggressive alpine skiing.

8 / 10
Sled Jumping

Duw de slee hard genoeg van de schans om niet te crashen en veilig in de sneeuw te landen. Spring door de hopel die soms ook nog eens in de fik staat. Zo lang er nog een paar poppetjes staande zijn mag je door naar het volgende level.

8 / 10
Jump 2001

Kun jij met je team van de schans af in de toboggan slee en door de brandende hoepel vliegen? Het is een simpel spelletje, maar je moet wel goed mikken!

8 / 10
Extreme Heli Boarding

Off piste snowboarden vanuit een heli. Maak een enkele, dubbele, or zelfs een driedubbele flip en probeer zoveel mogelijk punten te halen. Zet extra tijd op de klok door op tijd de checkpoints te passeren.

8 / 10
Santa Urban Snowboarding

Snowboard met de kerstman door de sneeuw in dit spelletje. Spring over de urban obstakels. Des te beter de sprong, des te meer punten je ermee scoort.

8 / 10
Snow Maze

Verzamel met je langlaufer zoveel mogelijk sterretjes maar kijk uit dat je niet geraakt wordt door de sneeuwpoppen. Het lijkt verdacht veel op pacman maar dan net wat anders.

8 / 10
3D Super Snowboarder

Snowboard met wat vriendelijke ventjes in dit wintersport spelletje. Het is een drukke piste. Spring van schanzen en ontwijk de sneeuwpoppen en andere obstakels. Let ook op je tijd.

8 / 10
Monte Alpenspitze

Gebruik je attributen om veilig de sneeuw berg op te hiken. Kies een bergpad, de juiste kleding, etenswaren en gereedschap. Heb jij het inzicht om de top te bereiken?

8 / 10
Stunt Snowboard

Kies de stunt die je wilt doen in de sneeuw met je snowboard. Stuur bij met de pijltjes. Probeer op je voeten te landen. Als je op je hoofd landt is het voorbij. Als je na een crash nog leeft dan kun je proberen te herstellen tijdens de volgende sprong.

6 / 10
Ski 2000

Niet iedereen kan skiën als jij. Ontwijk andere skiërs in dit Ski Spelletje, de piste is wat druk. Een goed gekozen perspectief. Ontwijk alle lui die op de piste staan te waggelen alsof ze dronken zijn.

8 / 10
Power Play

Scoren in dit bizarre ijshockey spelletje. Schiet snel de puck anders beland je op het ijs, want de menselijke tanks van de tegenpartij zijn nogal agressief!

8 / 10
Downhill Joe

Snowboarden van de berg levert rare situaties op in dit winterport spelletje. Laat je niet afleiden en spring overal overheen. Verzamel muntjes om een zo hoog mogelijke score te halen.

8 / 10
Super Trick Slalom

Snowboarden in dit mooie 3D wintersport spelletje. Slalom om al de poortjes en spring over de schans. Ben jij een pro of een wannabe?

8 / 10
Snowboarding 2

in dit snowboard spelletje zijn de slalom paaltjes vervangen door rotsen en bomen. Goed mikken dus, want deze zijn een stuk minder buigbaar dan de gewoonlijke slalom palen!

8 / 10
Snowboard Master

Ontwijk de meuk en snowboard door de slalom poortjes op de skipiste. Je krijgt punten voor elk poortje dat je haalt en er worden punten afgetrokken voor elke poort die je mist. Graj = snowboarden maar!

8 / 10
Super Snowboarder X

Race deze kaarsrechte piste af en doe allerlei stunts voor extra punten. Kijk uit voor alle rotzooi op de piste. Niet alleen stenen en takken, maar ook waslijnen kun onderweg je tegenkomen.

8 / 10
Snowrider Academy

Tijdens een off piste expeditie is je maatje gegrepen door de Yeti, en nu zit het monster achter jou aan! Ontwijk de obstakels en verzamel de roze bollen om de Yeti voor te blijven.

8 / 10
Mt. Runamuck

Race de piste af, slalom of freestyle. Kijk uit voor de bomen en de Yeti's, en pak zoveel mogenlijk versnellingen en schanzen mee.

8 / 10
Snowboarding Supreme 2

Snowboard van allerlei pistes en voer de favoriete stunts van de jury uit. Doe zoveel mogelijk stunts. De toetsen verschijnen tijdens de afdaling in beeld.

8 / 10
Snowboard

Lekker wintersporten in dit snowboard Spelletje! Ontwijk de mensen die aan het skiën zijn. Gemuteerde vissen, gebouwen en sumo worstelaars, je moet ze allemaal ontwijken.

0 / 10
Dodger's Olympic Snowboarding

Slalom om de poortjes in dit snowboard spelletje. Maak genoeg bochten om genoeg vaart te minderen om het volgende poortje aan te zien komen, anders ga je straks alle kanten op!

0 / 10
Rufus Snowboarden

Kies een board en daal de piste af met Ron Stoppable's huisdier Rufus uit de Kim Stoppable tekenfilm. Ontwijk de killer cuddlebunnies van DNAmy en maak sprongen door over de schanzen te boarden.

0 / 10
Niwit Slide

Race met je snowboarder de berg af. verzamel de muntjes en snelheidspijltjes, maar zorg ook dat je niet in de gaten valt. De blauwe ringen zijn save-points.

0 / 10
Avalanche King

Pak met de snowboarder alle muntjes en spring over de hindernissen terwijl je de piste af suist. Je hebt nogal haast, want direct achter je dondert de lawine de berg af! Zorg dat je de maalstroom van sneeuw voor blijft!

0 / 10

Mis je de wintersport? Speel het dan nu hier!

Hier vind je een grote verzameling Wintersport Spelletjes. Of je van schaatsen, skiën, snowboarden, langlaufen, sleeën, schansspringen of biatlon houdt, hier vind je het spel dat je zoekt. Leef lekker naar de wintersportvakantie toe, door hier te sporten in de sneeuw of op het koude ijs.

Dit vinden wij de leukste spellen:Pingu, Schansspringen, Ski Simulator, Kerstman Snowboard, Trysil Twintip, Sonic 3D Snowboarden, Ski Jump 2001, Ski Slope Showdown, Alpine skien, The Slope