Tags >

Woorden

Word Slinger

Leg alle woorden in het veld neer maar zorg dat ze passen. Je kan letters dubbel gebruik en hoe langer de woorden zijn hoe meer punten. Natuurlijk kan je ook nieuwe woorden maken in het veld.

7.7 / 10
WordTornado

Als je handig met letters bent kun je dat tegen anderen bewijzen in WordTornado!

2.6 / 10
kalima

Maak woorden tussen de eerste en de laatste letter. Zorg ervoor dat je genoeg punten bij elkaar verzamelt.

8 / 10
The Impossible Quiz 3

The Impossible Quiz is terug! Weer heel veel lastige strikvragen, dus makkelijk is het niet, maar wel heel erg leuk en verrassend!

7.9 / 10
Laser Typen

Tik alle woorden weg voordat zij het einde van het scherm halen. Wij haalden level 8, kan jij de redactie verslaan?

8 / 10
Finger Frenzy World

Hoe snel kan jij typen? Vergelijk je score met je vrienden en maak ze groen van jaloezie!

8 / 10
Word Mojo

Maak woorden van 3 letters of meer en leg ze zo neer zodat je de woorden met elkaar kan gebruiken. Verticaal en horizontaal kan allebei.

7.6 / 10
Letter Detective

Zoek zo snel mogelijk de woorden die verstopt staan tussen de letters. De detective geeft steeds aan welk woord je moet zoeken.

8 / 10
4 Images 1 Word

Speel 4 Images 1 Word, een leuk Denk spelletje nu gratis!

0 / 10
Word Strip

Je bent een edele woordsmid en bent op een queeste om zielige meisjes die het te warm hebben uit hun kleren te helpen. Zorg ervoor dat ze niet gaan transpireren: tik de juiste woorden!

8.1 / 10
Sinterklaas Woordzoeker

Kun jij alle Sinterklaas woordjes vinden in deze puzzel? Kijk goed en streep ze allemaal af. Ze komen horizontaal, diagonaal, verticaal, en achterstevoren voor. Het achtergrondplaatje is van allemaal lekker Sinterklaas snoep!

8.1 / 10
Word Cookies Online

Speel Word Cookies Online, een leuk Puzzel spelletje nu gratis!

0 / 10
Guess The Google

Je krijgt 16 plaatjes en te zien en moet daarna een woord intypen. De plaatjes zijn zoek resultaten van google en jij moet het woord intypen waarvan je denkt dat er op google gezocht is.

8 / 10
Animals Hangman

Kun jij alle woorden raden? Raad welke letters er in het woord zitten totdat je het woord weet. Raad alleen niet te vaak verkeerd, want dan ben je af.

8.3 / 10
Sinterklaas Hangman

Speel een potje galgje met Sinterklaas snoepgoed als achtergornd. Kun jij de juiste letters raden en dan het hele woord? Probeer niet teveel fouten te maken, anders ben je af.

8 / 10
Words Family

Words Family is een combinatie van een uitdagende blokkenpuzzel en een woordspelletje. Pak de stukken met de letters erop en leg ze in het rooster. Alle blokken moeten goed passen. Kijk naar de letters. Kun jij er Engelse woordjes mee spellen? De letters helpen je de juiste positie van elk puzzelstukje te bepalen.

0 / 10
Word Up

Kies je taal en kijk goed naar de letters. Kun jij woorden vinden om te spellen? Probeer alle missies uit te spelen door genoeg letters weg te spelen. Veel succes!

10 / 10
Type For Gold

Help je atleet de race te winnen door snel en precies de woorden over te typen die bovenin het scherm verschijnen. Als je goed typt rent hij sneller, maar als je een fout maakt vervalt je woord en struikelt je renner.

8 / 10
Roboflu 2

Maak zo snel mogelijk woorden van de letters. Probeer de rode letters te gebruiken want dan worden ze groen. Als alles groen is heb je het level uitgespeeld.

8 / 10
Word Crush

Gebruik de letters in het raster om de juiste woorden te spellen in het woordzoeker spelletje Word Crush. Vind de letters en verbind ze door een streep te trekken die in de juiste volgorde langs alle letters gaat. De letters die je hebt gebruikt zullen verdwijnen, en er komen nieuwe letters voor in de plaats!

0 / 10
Free Words

Free Words is een leuk woordenspelletje waarin je binnen 1 minuut zoveel mogelijk woorden moet leggen met de zes letters. Je kan dit spelletje in het Engels spelen, maar je kunt ook je Frans, Duits, Spaans, Italiaans, en Portugees oefenen!

0 / 10
Kriss X

Maak leuke woorden met scrabble en zorg ervoor dat de letters verdwijnen! Let wel op, je moet engelse woorden maken dus misschien is het wel eens lastig.

0 / 10
Spider Typer

De woorden-kameleonnen komen er aan! Snel, help het spinnetje met ontsnappen door de juiste woorden te typen!

8 / 10
Spelling Scramble

Twee scrabble spelletjes in een! In het eerste spelletje moet je zoveel mogelijk woorden binnen de tijd proberen te leggen. In het tweede spelletje moet je juist bepaalde letters weten te gebruiken.

8 / 10
Shangri La

Maak van de letters die er liggen zo snel mogelijk woorden. Hoe langer het woord is hoe meer punten natuurlijk.

8 / 10
TextTwist

Het spel gaat snel en het heeft met woorden te maken. Je komt er snel achter wat je moet doen.

8 / 10
Neon Words

Verbind de letters om alle woorden op de lijst te spellen in Neon Words. Kun jij de juiste woorden vinden en het maximale aantal sterren scoren? Je hebt de sterren nodig om de latere levels vrij te spelen. De woordjes worden steeds langer!

0 / 10
Airballoons Hangman

Speel een potje galgje in dit leuke woorden spelletje. Er vliegen allerlei luchtballonnen in de achtergrond! Raad de letters in het woord, maar raad niet te vaak fout. Het spel is in het Engels, dus je kan meteen je talenkennis goed oefenen!

8 / 10
Alpha Assault

Maak woorden met de aangrenzende blokken in het veld. Zorg dat de rode blokken niet in de buurt van je kasteel komen. Met de munten die je verdient door woorden te spellen kun je letters kopen om in het veld te plaatsen. (Klik op een letter en klik dan in het veld waar je hem wilt hebben.)

0 / 10
Shangri La 2

Probeer alle letters weg te spelen door er woorden van te maken. Hoe langer de woorden hoe meer punten.

8 / 10
Waffle Words

Streep snel alle woorden aan die je kunt vinden in dit grid. Je kunt het spel in meerdere taken proberen. Welke taal ken jij het beste? Veel plezier!

0 / 10
Woordzoeker USA

Speel nu deze Woordzoeker over de USA!

0 / 10
Samurai Typen

Je hebt vijanden, veel vijanden, meer dan er letters van het alfabet zijn. Maar gelukkig heb je je toetsenboord tot je bescikking en kan je ze wegtypen.

8 / 10
Professor Muis

Speel een leuk woodspelletje met Professor Muis. Help hem alle juiste letters by elkaar te zoeken in dit spel. Speel met mensen van over de hele wereld!

8 / 10
Super Type

Typ zo snel mogelijk de woorden en haal een hoge score.

8 / 10
Redbeards Treasure

Zoek zo snel mogelijk alle woorden. Kijk goed en zoek tussen de letters naar de juiste mogelijkheden.

8 / 10
Word Candy

Probeer zoveel mogelijk Engelse woorden te leggen met de letters die je hebt. Zo kun je allerlei snoepjes verzamelen. Des te langer de woorden die je legt des te groter de snoepjes!

10 / 10
Treasure Drive

Op zoek naar schatten onderwater ben je aan het duiken. Maar plots komen daar haaien! Typ ze snel weg voordat zij tussen jou en jouw schat komen!

8 / 10
Word Search Game Europe

Zoek de landen van europa in de woordzoeker. Omcirkel het woord en speel zo snel mogelijk alle woorden weg. De landen staan rechts in beeld.

7.5 / 10
Letters Master

Kan jij blind typen? Weet jij waar alle letters op het toetsenbord zitten? Dan ben jij een echte Letter Master! Test je skills met dit spel. Tik zo snel mogelijk de letter die in het scherm verschijnt aan op je keyboard. Het moet steeds sneller.

8 / 10
Animals Word Search

Kun jij alle woorden vinden in deze woordzoeker puzzel? Kijk goed naar alle lettertjes. Zie jij de woorden al staan? Onder het grid staan de woorden die je moet vinden.

8 / 10
Qbox

Zoek wat woorden. Het is alleen in het engels dus misschien soms wel wat lastig. Kies de worden uit en zorg ervoor dat je veel letters weg speelt.

8 / 10
Letter Twist

Maak woorden maar het is wel in het engels. Draai de letters en zorg dat er 2 woorden tevoorschijn komen.

2 / 10
Roboflu

De robots zijn ziek! Maak woorden met de letters van de zieke cellen om de robots te genezen.

8 / 10
Monkey Go Happy Guess

Kan jij de woorden raden. Alles is het engels dus je kan het gelijk testen hoe goed dat is. Maak de mini monkeys blij.

8 / 10
Bunny Boom

Er komen allemaal groene konijnen op je wortels af. Typ zo snel mogenlijk de letters die boven de konijnen staan in om van ze af te komen. Als al je wortels zijn opgegeten is het afgelopen.

8 / 10
Battle Scrips

Maak woorden en probeer alles op te lossen. Je speelt als ridder en als je alles volgt moet het duidelijk zijn wat je moet doen.

8 / 10
Alphabet Hunter

In dit spelletje moet je heel vlug de letters zien te vinden. Ze dwalen een beetje door het veld. De letter die groot in het midden staat is de letter die je moet klikken. Ben jij snel genoeg?

8 / 10
Moon Type 2

Probeer de maan te verdedigen door de Engelse woordjes zo snel mogelijk goed uit te typen. Daarmee blaas je de vijandige schepen en hun bommen op. Zal het je lukken?

6 / 10
Onomastica 2

In dit mooie vervolg van Onomastica kun je weer met de stukjes van woorden spelen om zo langs alle hindernissen te komen. Kijk goed naar de letters. Snap jij de hints?

0 / 10
Drop A Block

Maak in de dit spel engelse woorden en speel daarmee de blokjes weg. Klik de letters aan in de juiste volgorde waarin je een woord wil maken en speel het woord weg. Je kan alleen letters aanklikken die aan elkaar vast zitten.

8 / 10
Airballoons Wordfinder

Zoek alle woorden die je onderin ziet in deze woordzoeker met luchtballonnen in de achtergrond. Kun jij ze allemaal terugvinden? Kijk goed. De woorden kunnen horizontaal, verticaal, en diagonaal in de puzzel staan.

8 / 10
Halloween Word Dig

Zoek zo snel mogelijk alle woorden die je nodig hebt. Sleep je met muis over de letters om de woorden te maken.

6 / 10
Text Twist 2

Probeer zoveel mogelijk woorden te leggen met de zes letters. Raad het zes-letter woord om door te gaan naar het volgende level. Je kunt het spel met of zonder tijdsdruk spelen. Veel plezier!

2 / 10
Words and Physics

Kun jij steeds de raadsels oplossen? De woorden zijn hints voor wat je moet doen. Denk goed na over wat de hints betekenen en los elk level op!

0 / 10
Onomastica

In dit spelletje speel je met woorden. Loop er op of er onderdoor. Spring en op of er af. En los de hints op. Duw de letters de juiste kant op en vind een weg langs elke hindernis.

0 / 10

Speel met woorden!

Ben jij goed in het maken van woorden? Dan kun je hieronder een van de woordenspelletjes spelen. Maak een kort of lang woord en gebruik hiervoor alle letters van het alfabet. Let wel op: het kunnen ook woorden van de Engelse taal zijn.

Dit vinden wij de leukste spellen:Word Slinger, WordTornado, kalima, The Impossible Quiz 3, Laser Typen, Finger Frenzy World, Word Mojo, Letter Detective, 4 Images 1 Word, Word Strip