Tags >

Worms

Tanks

Uitgebreid tank vs tank spel met een hoop opties! Rij rond in je tank en beschiet je tegenstanders. Kun jij ze allemaal uitschakelen in dit tank spelletje?

8 / 10
Firework Battle

Schiet met het vuurwerk je tegenstander kapot. Je kan in het eerste level alleen vuurpijlen schieten maar hoe verder je komt hoe meer dingen je kan schieten.

8.1 / 10
Fleabag vs. Mutt

De voortdurende strijd tussen poezen en honden. Speel de hond of ook de kat als je samen bent.

8 / 10
Zwok

Zwok is een soort worms en je kan het spelen tegen mensen over de hele wereld!

8 / 10
Conquer Antarctica

Schiet de pinguins van de tegenstander van hun ijsberg af in Conquer Antarctica.

7.9 / 10
Artillery Rush

Speel een worms spelletje met soldaten waarin je met je kanon goed moet schieten. Mik goed zodat je alle gebouwen kunt omschieten en iedereen tegelijk kan verslaan.

8.1 / 10
Worms

Speel een echte videogame klassieker gratis online: Worms! Schiet met jouw team Worms de vijanden overhoop met je bazooka. Goed mikken!

0 / 10
Territory War

Territory War is een gevecht tussen Match Stick Men, vergelijkbaar met Worms. Kun jij het level uitspelen door iedereen die niet bij jouw team hoort uit te schakelen?

8 / 10
Fortress Game

De een gooit schoenen, de ander stenen. Wie wint?

8 / 10
Artillery Live

Een soort worms met tanks! Speel tegen andere spelers wereldwijd.

8 / 10
Castle Battles

Schiet met je kanon op het lego-kasteel van de tegenstander totdat je de schat weet te raken!

8 / 10
Hambo

Kies je wapen en schakel alle varkentjes uit. Je hebt granaten, messen en meer. Kijk wat je nodig hebt en maak de biggetjes kapot.

8.2 / 10
Animal Wars

De mens is uitgestorven, dus nu is het aan de andere diersoorten om de oorlog voort te zetten. Kies een team en pak objecten op om te gooien. Mikken en smijten in Animal Wars!

8 / 10
Infantry

Leuke worms variant, waarbij je met je soldaten met verschillende wapens de soldaten van het andere team kunt schieten. Met wapen-drops.

8 / 10
Stick Bang

Schiet zoveel mogelijk mannetjes naar je tegenstander. Je hebt veel verschillende mannetjes, De 1 zal ontploffen en de ander je tegenstander kapot maken. Kies de goede mannetjes en win van je tegenstander.

8 / 10
Protect The Fire

Speel met Looney Tunes figuren en versla je tegenstander door zijn vuur te vernietigen. Zorg dat jouw vuur wel aanblijft. Je tegenstander kan aardig mikken, dus zorg dat jij ook snel iets raakt.

8 / 10
Fragger

Probeer in elk level met je granaten alle mannetjes uit te schakelen. Je hebt een bepaald aantal granaten dus gebruik ze goed! Richten en gooien maar. Als je op het hoofd gooit krijg je extra punten.

8 / 10
Bees Under Attack

Lanceer een aanval met je bijen tegen de vijandelijke troepen. Zorg dat jij nog bijen overhebt terwijl die van je vijand op worden gemaakt.

8 / 10
Pirates

Speel een variant van Worms, maar dan met piraten. Vind allerlei creatieve manieren om je vijanen de beschieten. Maar zorg wel dat je zelf niet de zee in wordt geblazen!

8 / 10
Cannon Ball

Schiet met je kanon het kasteel van de ander in puin! Goed mikken en probeer steeds de zwakste punten van het kasteel te raken om zoveel mogelijk schade aan te richten. Je kan dit spelletje ook in single-player modus spelen.

8 / 10
Battlebus

Schiet vanuit twee bussen op elkaar. De damage die je doet is niet heel groot, maar probeer wel je tegenstander af te maken door zijn bus helemaal kapot te maken.

8 / 10
Sling Wars

Slinger allerhande voorwerpen naar je tegenstander in de worms variant Sling Wars.

8 / 10
Snow Fort Blitz

Gooi sneeuwballen tegen elkaar! Hoe meer je hem op zijn hoofd raakt hoe meer eraf zal gaan! Speel 2 tegen 2 en versla ze allebei. Let goed op wanneer je gooit anders gooi je ergens tegen aan wat je niet wilt.

2 / 10
Toon Marooned

Schiet de brandende vlotten van je tegenstander met je katapult. Onderin zie je hoe je de kracht en richting instelt, en de lanceer knop die je in moet drukken om te vuren.

2 / 10

Speel nu Worms!

In deze Worms spelletjes gooi je items van de ene naar de andere kant. Probeer je vijand te raken en uit te schakelen in Worms. Er zijn natuurlijk veel variaties op, Zo kan je dit niet alleen met Worms spelen maar ook met pinguins, Piraten en andere figuren. Schiet je tegenstander neer en win in deze Worms spelletjes!

Dit vinden wij de leukste spellen:Tanks, Firework Battle, Fleabag vs. Mutt, Zwok, Conquer Antarctica, Artillery Rush, Worms, Territory War, Fortress Game, Artillery Live